או רורה
או רורה
אני מרעננת את הדף: או רורה, נשואה לנועם,
אמא לדרור וגלעד.
נהנית מאד להיות באתר, לקרוא ולכתוב.
לומדת המון ונעזרת המון באתר הנפלא הזה.
אמא לדרור וגלעד.
נהנית מאד להיות באתר, לקרוא ולכתוב.
לומדת המון ונעזרת המון באתר הנפלא הזה.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2007, 23:35
- דף אישי: הדף האישי של חג_ית*
או רורה
אורורה
תודה.
המילים האלו כל כך מחממות, תומכות, מלטפות.
אני בהחלט זקוקה להן בתקופה כזו!
שבוע נהדר....
חגית
תודה.
המילים האלו כל כך מחממות, תומכות, מלטפות.
אני בהחלט זקוקה להן בתקופה כזו!
שבוע נהדר....
חגית
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
או רורה
בשמחה יקרה,
מקווה בשבילך שתצליחי לאסוף כוחות של שמחה,
יבוא לך אור גדול,את עוד תראי...
מקווה בשבילך שתצליחי לאסוף כוחות של שמחה,
יבוא לך אור גדול,את עוד תראי...
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
או רורה
ווידאתי עכשיו שבאמת דיברתי איתך בדף נישואים פתוחים כמו שזכרתי D-: זה נחמד שמדמיינים בנאדם ואז רואים שהוא נראה לגמרי אחרת! רק בגלל שאת נראית אחרת ממה שדמיינתי, לא הייתי בטוחה שזכרתי נכון את הכינוי D-:
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
או רורה
הי אורורה @}
באיזה שבוע את? מתי את אמורה ללדת?
המעגל בגבעת ברנר מתקיים בימי חמישי בערב, מ-19:00 עד 21:30-22:00. היו לנו כבר 5 מפגשים מתוך 8.
המעגל הולך מצוין והבנות מקסימות אחת אחת... כתבתי רשמים על המפגשים שהיו ועל התהליך שאנו עוברות בדף מעגלי נשים בהריון.
בעקרון הייתי מציעה לך להצטרף למעגל שייפתח בהוד השרון בעוד חודש, אבל נראה לי שאת כבר לא תספיקי, נכון?
לכן אני מוכנה לבדוק איתך אפשרות שתצטרפי למפגשים שנותרו במעגל בברנר, למרות שכבר עברנו יותר ממחצית הסדרה
אם את ממש קרובה ללידה אפשר גם לקיים מפגש אישי או שניים, ואולי גם יותר קרוב למרכז... לפי מה שמתאים לך.
הכי טוב שתצרי איתי קשר בטלפון 054-4260456 או במייל [email protected], ויחד נחשוב מה יהיה הכי טוב בשבילך.
באיזה שבוע את? מתי את אמורה ללדת?
המעגל בגבעת ברנר מתקיים בימי חמישי בערב, מ-19:00 עד 21:30-22:00. היו לנו כבר 5 מפגשים מתוך 8.
המעגל הולך מצוין והבנות מקסימות אחת אחת... כתבתי רשמים על המפגשים שהיו ועל התהליך שאנו עוברות בדף מעגלי נשים בהריון.
בעקרון הייתי מציעה לך להצטרף למעגל שייפתח בהוד השרון בעוד חודש, אבל נראה לי שאת כבר לא תספיקי, נכון?
לכן אני מוכנה לבדוק איתך אפשרות שתצטרפי למפגשים שנותרו במעגל בברנר, למרות שכבר עברנו יותר ממחצית הסדרה
אם את ממש קרובה ללידה אפשר גם לקיים מפגש אישי או שניים, ואולי גם יותר קרוב למרכז... לפי מה שמתאים לך.
הכי טוב שתצרי איתי קשר בטלפון 054-4260456 או במייל [email protected], ויחד נחשוב מה יהיה הכי טוב בשבילך.
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
או רורה
כן, בטח.
ד"ר קרלוס רוזנברג, בפתח תקווה ("הרחם" - ליוויי הריון ).
וגם מקבל ברמת אביב - דרך קופת חולים. אני יודעת על מכבי, אבל בטח מקבל של עוד.
ד"ר אילן הלוי, בקדימה.
וגם מקבל מכבי, ברעננה, וסביר גם שעוד קופות.
שניהם מקסימים, אדיבים, ומלאי כבוד לאשה ולגופה.
ד"ר קרלוס רוזנברג, בפתח תקווה ("הרחם" - ליוויי הריון ).
וגם מקבל ברמת אביב - דרך קופת חולים. אני יודעת על מכבי, אבל בטח מקבל של עוד.
ד"ר אילן הלוי, בקדימה.
וגם מקבל מכבי, ברעננה, וסביר גם שעוד קופות.
שניהם מקסימים, אדיבים, ומלאי כבוד לאשה ולגופה.
-
או רורה
בלתי אפשרי להסתדר עם שני ילדים בהפרש של שנה ושמונה......
תראי שורדים, אבל זה לא כיף רוב הזמן P-:
(אני מכורה לאייקונים)
ברגעים קשים הולכים איתם לעשות קניות, ואז מקבלים המון תגובות מתפעלות ומעריצות, שנותנות הרגשה טובה וביטחון עצמי למשך כמה ימים
תראי שורדים, אבל זה לא כיף רוב הזמן P-:
(אני מכורה לאייקונים)
ברגעים קשים הולכים איתם לעשות קניות, ואז מקבלים המון תגובות מתפעלות ומעריצות, שנותנות הרגשה טובה וביטחון עצמי למשך כמה ימים
-
או רורה
למישהי יש רעיון, עצה, הגיג?
טוב-תכל'ס, נראה אותך מחר, הא?
(עצה: שמישהו ייקח חסות קצת על "הגדול", ואת תתפסי פינוק: אמבטיה, רביצה, סרט, טיול, מסעדה, בעל, חברות... מה שמדבר אליך!)
טוב-תכל'ס, נראה אותך מחר, הא?
(עצה: שמישהו ייקח חסות קצת על "הגדול", ואת תתפסי פינוק: אמבטיה, רביצה, סרט, טיול, מסעדה, בעל, חברות... מה שמדבר אליך!)
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
או רורה
זה ממש טבעי לפחד,מקווה שיש בך גם שמחה .
מאחלת לך לידה טובה בה תחושי קרבת אלוקים אמיתית.
בהצלחה !!
מאחלת לך לידה טובה בה תחושי קרבת אלוקים אמיתית.
בהצלחה !!
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
או רורה
היה נעים להכיר.
מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים (יודעת שילך הכי טוב שיש! )
מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים (יודעת שילך הכי טוב שיש! )
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
או רורה
תשמעי יש לי באתר המון משפחה מצד אחד, וכנראה שלא נראה אותך בשבוע הבא במפגש מצד שני, לכן אני על האלמונית.
בהזדמנות נדסקס את נושא הגבולות והחמיות ביחד
(מקווה שאת מזהה - אם יש צורך תעני כאן...)
בהזדמנות נדסקס את נושא הגבולות והחמיות ביחד
(מקווה שאת מזהה - אם יש צורך תעני כאן...)
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2008, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של כובע_קסמים*
או רורה
יש דף להסתדר עם שני ילדים
בהצלחה!
בהצלחה!
-
או רורה
ירדו לי המים לפנות בוקר, ואני מחכה לצירים. איזה בלגן זה... יאיר ייסע עם הילדים למפגש, ואחר כך לאמא שלו, שתגיע רק אחרי הצהריים, ומי יודע מתי הצירים, ואם הם יתחילו רק בערב, אז הילדים יצטרכו לישון אצל חמותי בלעדינו, שזה ממש מעסיק אותי (בגלל רחלי, פיפי בלילה, וכאלה). אוף אני מקווה שאיך שהם יצאו מהבית אני אפתח לידה!
(זו טליה, ערכתי את השם שלי בשביל הפרטיות...)
(זו טליה, ערכתי את השם שלי בשביל הפרטיות...)
-
או רורה
נראה באמת שלא יהיה, אבל גם לא הייתי מגיעה - לא השתגעתי!!!
מקווה שניפגש בקרוב עם העוללים ואחיהם..!
(אני מהמרת שנשארת סקסית גם אחרי ההריון, ורוצה לבדוק )
מקווה שניפגש בקרוב עם העוללים ואחיהם..!
(אני מהמרת שנשארת סקסית גם אחרי ההריון, ורוצה לבדוק )
-
או רורה
הלו גברת! אם יש לך זמן מחשב לא להקדיש אותו לטיולים ב'יסקיה. לאנשים כבר נגמרות הציפורניים בכסיסה בציפייה לסיפור לידה!
אני מתלוצצת. טוב ששבת לכתוב!
אני מתלוצצת. טוב ששבת לכתוב!
-
או רורה
יסקיה
קיסריה. האל יודע איך יצא יסקיה...
קיסריה. האל יודע איך יצא יסקיה...
-
או רורה
אני מאד נהנית לקרוא, ומתה כבר לשמוע את כל הסיפור. אין לך מושג.
ממש כמעט כוססת פה ציפורניים!
אז בזמנך החופשי המועט, לעסק!
ליל מנוחה @}
או רורה
אורורה, תודה על התמיכה.
רק עכשיו נכנסתי לכאן וראיתי את המלצתך.
מיהו הרופא?
מדוע זה משנה אם בי"ח או רופא פרטי, במידה ואגיע לגרידה - הרי זהו אותו הליך, פולשני, בהרדמה, וגם מסוכן לדעתי... לא?
את לא מהחושבות שצריך לחכות שייצא? שמעתי פעם על כאלו שזה לקח מס' שבועות...
את מוזמנת לענות לי כאן, או בדף שפתחתי, לפי מה שנוח לך.
שוב תודה.
רק עכשיו נכנסתי לכאן וראיתי את המלצתך.
מיהו הרופא?
מדוע זה משנה אם בי"ח או רופא פרטי, במידה ואגיע לגרידה - הרי זהו אותו הליך, פולשני, בהרדמה, וגם מסוכן לדעתי... לא?
את לא מהחושבות שצריך לחכות שייצא? שמעתי פעם על כאלו שזה לקח מס' שבועות...
את מוזמנת לענות לי כאן, או בדף שפתחתי, לפי מה שנוח לך.
שוב תודה.
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2009, 16:04
- דף אישי: הדף האישי של מתוקה_שבעיר*
או רורה
שלום אני אשמח שתבואי לבקרה אצלי בדף
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
-
או רורה
או יקרה
הטלפון 03-5289717
ואפשר לשאול בטח
הטלפון 03-5289717
ואפשר לשאול בטח
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
או רורה
תודה אורורה על חימום הלב @}
לא, אני ממש לא במרכז. (בצפון- עמק יזרעאל)
נראה לי שבמרכז יהיה הרבה יותר קל למצוא מישהי שתחלוק איתך.
תכתבי הודעה ותפרסמי בככר שוק ובדף החלפת אמהות.
יש לך סיכוי לא קטן לדעתי.
ואנחנו לעת עתה ....ניפגש פה (-:
לא, אני ממש לא במרכז. (בצפון- עמק יזרעאל)
נראה לי שבמרכז יהיה הרבה יותר קל למצוא מישהי שתחלוק איתך.
תכתבי הודעה ותפרסמי בככר שוק ובדף החלפת אמהות.
יש לך סיכוי לא קטן לדעתי.
ואנחנו לעת עתה ....ניפגש פה (-:
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
או רורה
תודה אורורה
בינתיים בעלי הלך לדבר איתם (לא עם ההוא שצעק, עם אח אחר שגר שם), ושיכנע אותם לחכות שבוע- שבועיים, עד שהגורים יצאו בעצמם (בתקווה...)
אם לא יצאו תוך שבועיים- נקרא ללוכד כלבים.
בינתיים בעלי הלך לדבר איתם (לא עם ההוא שצעק, עם אח אחר שגר שם), ושיכנע אותם לחכות שבוע- שבועיים, עד שהגורים יצאו בעצמם (בתקווה...)
אם לא יצאו תוך שבועיים- נקרא ללוכד כלבים.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
- דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*
או רורה
תודה@}
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
או רורה
תודה @}
אני בעקרון מאזור אשקלון אז מגיעה למפגשים באורות.
מצד שני יכול להיות שנרצה להוסיף מפגשים נוספים בעוד כמה חודשים ות"א זו בהחלט אופציה טובה מבחינתי.
אני בעקרון מאזור אשקלון אז מגיעה למפגשים באורות.
מצד שני יכול להיות שנרצה להוסיף מפגשים נוספים בעוד כמה חודשים ות"א זו בהחלט אופציה טובה מבחינתי.
-
או רורה
... חבל שלא כתבת לפני שלושה חודשים.
תודה @}
תודה @}
-
- הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:05
- דף אישי: הדף האישי של גנגה_לילה*
או רורה
הי אורורה- תשאלי ואשמח לענות לך. באופן כללי קיץ זה רק צפונה. אנחנו היינו לרוב בקאסר דווי שזה כפר ליד העיר אלמורה, אבל ממש לא מתאים שם לילדים- א- כי אין שם כמעט ילדים אחרים וב- כי גרים שם על רכס, הכביש צר, כמעט בלי שוליים או מדרונות ואין שטחים ישרים לרוץ ולשחק בהם, בקיצור לא פשוט. אבל יש שם נוף מדהים.
רישיקש היתה נהדרת, גם הגנגה שם מופלאה, הרבה ילדים, אשרמים ליוגה (אין לי מושג על טיפולית או בכלל מידע ספציפי), מפלים שאפשר לטייל אליהם, הרבה טבע קרוב. אנחנו אוהבים את אזור לקסמן ג'ולה. הבעיה שעלול להיות שם חם מאוד ולח באיזשהו שלב, אבל תמיד אפשר לקפוץ ראש לגנגה.
דרמסלה שווה בדיקה, אני לא ממש מכירה, הייתי שם לפני 17 שנים, סביר להניח שהשתנה קצת מאז. אבל יש המון מערביים שבאים אז בטוח שיש עוד ילדים, הרבה סדנאות רוחניות ובכלל אז בטח שגם יוגה. האוכלוסיה המקומית היא בעיקר טיבטים מדהימים, נוף מדהים, אפשר לבקר את הדלאי למה כשהוא שם, לי זו היתה חוייה נהדרת. הבעיה שם היא- הרבה גשם בקיץ בתקופת המונסונים.
על איזה חודשים אתם חושבים? המונסונים מתחילים ביוני אבל עדיין סבירים, ביולי זה עלול להסתבך, כי הכמויות גשם גורמות לנזקים ובעיות.
אשמח לעזור בכל עיניין. אם במקרה תגיעו לרישיקש אז יש לי איזה עיניין לברר שם, שאלה שצריכה להשאל בקשר לחבר שלי לשעבר, אימות מידע.
תהיי בקשר.
רישיקש היתה נהדרת, גם הגנגה שם מופלאה, הרבה ילדים, אשרמים ליוגה (אין לי מושג על טיפולית או בכלל מידע ספציפי), מפלים שאפשר לטייל אליהם, הרבה טבע קרוב. אנחנו אוהבים את אזור לקסמן ג'ולה. הבעיה שעלול להיות שם חם מאוד ולח באיזשהו שלב, אבל תמיד אפשר לקפוץ ראש לגנגה.
דרמסלה שווה בדיקה, אני לא ממש מכירה, הייתי שם לפני 17 שנים, סביר להניח שהשתנה קצת מאז. אבל יש המון מערביים שבאים אז בטוח שיש עוד ילדים, הרבה סדנאות רוחניות ובכלל אז בטח שגם יוגה. האוכלוסיה המקומית היא בעיקר טיבטים מדהימים, נוף מדהים, אפשר לבקר את הדלאי למה כשהוא שם, לי זו היתה חוייה נהדרת. הבעיה שם היא- הרבה גשם בקיץ בתקופת המונסונים.
על איזה חודשים אתם חושבים? המונסונים מתחילים ביוני אבל עדיין סבירים, ביולי זה עלול להסתבך, כי הכמויות גשם גורמות לנזקים ובעיות.
אשמח לעזור בכל עיניין. אם במקרה תגיעו לרישיקש אז יש לי איזה עיניין לברר שם, שאלה שצריכה להשאל בקשר לחבר שלי לשעבר, אימות מידע.
תהיי בקשר.
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2009, 21:20
- דף אישי: הדף האישי של צ'ילי_ושמן_זית*
או רורה
אורורה, המון תודה על ההפניה לדף שלך על הויבק. אומנם לקח לי זמן לקרוא (בהמשכים...) אבל אין לי מילים לתאר כמה הוא עוזר. בהמשך אולי יהיו לי שאלות ספציפיות, מקווה שתשמחי לענות.
אצלי בכל מקרה המצב כל כך שונה. מעולם לא הרגשתי ציר, זירזו אותי בגלל הפרעות בדפיקות הלב של העובר בשבוע 41 או 42, לא הרגשתי שום דבר אפילו עם הפיטוצין, ישנתי.... ובסוף אחרי שעות ללא פתיחה (למרות שפקעו מים) ניתחו. הייתי די נתונה לידיהם של רופאים, שפשוט החליטו בשבלי שזה היום שבו התינוק יצא ויהי מה. גם אם הוא ממש לא היה מוכן... בכל מקרה, הכל עבר חלק מאוד, הצוות (לא בארץ) סופר עדין ואדיב ואין לי ממש זיכרון טראומטי מכל זה. ובכל זאת, אני נחושה מאוד להגיע ללידה נכונה, טיבעית ועצמאית הפעם. כאן בארץ אני גם יכולה לסמוך על ליוו נכון, והעצות שלך מאוד מועילות.
אולי כבר עכשיו שאלה קטנה - לפי הסיפור שלך אני מניחה שהיה לך תקציב די חופשי לגבי הליווי והלידה. במקרה שלי אנחנו מאוד מוגבלים ובכל זאת ברור לי שאני צריכה ליווי. אם היית צריכה להעזר במלווה אחד בלבד (דולה או מיילד או רופא, לא משנה), על מי היית ממליצה לי? כיצד בחרת את המלווים שלך והאם קיבלת המלצות קודמות על דולות או שניפגשת עם כמה לפני שבחרת?
אצלי בכל מקרה המצב כל כך שונה. מעולם לא הרגשתי ציר, זירזו אותי בגלל הפרעות בדפיקות הלב של העובר בשבוע 41 או 42, לא הרגשתי שום דבר אפילו עם הפיטוצין, ישנתי.... ובסוף אחרי שעות ללא פתיחה (למרות שפקעו מים) ניתחו. הייתי די נתונה לידיהם של רופאים, שפשוט החליטו בשבלי שזה היום שבו התינוק יצא ויהי מה. גם אם הוא ממש לא היה מוכן... בכל מקרה, הכל עבר חלק מאוד, הצוות (לא בארץ) סופר עדין ואדיב ואין לי ממש זיכרון טראומטי מכל זה. ובכל זאת, אני נחושה מאוד להגיע ללידה נכונה, טיבעית ועצמאית הפעם. כאן בארץ אני גם יכולה לסמוך על ליוו נכון, והעצות שלך מאוד מועילות.
אולי כבר עכשיו שאלה קטנה - לפי הסיפור שלך אני מניחה שהיה לך תקציב די חופשי לגבי הליווי והלידה. במקרה שלי אנחנו מאוד מוגבלים ובכל זאת ברור לי שאני צריכה ליווי. אם היית צריכה להעזר במלווה אחד בלבד (דולה או מיילד או רופא, לא משנה), על מי היית ממליצה לי? כיצד בחרת את המלווים שלך והאם קיבלת המלצות קודמות על דולות או שניפגשת עם כמה לפני שבחרת?
-
או רורה
או רורה יקרה,
בכוונה תחילה כתבתי שזה דף תמיכה.
אני שמחה בשבילכם שמצאתם פשרה שעובדת עבורכם.
אני בטוחה שפרטי מערכת היחסים ביניכם מורכבים מפשרות רבות שאתם מגיעים אליהן בהסכמה.
אין הזוגיות שלכם דומה לזוגיות שלנו.
מה שכתבת, לא תומך בי, בקושי שלי, בדרך שלי, ברצונות שלי.
סליחה, אבל הגדרתי כ דף תמיכה, אז אם את כבר מספרת כמה הפשרות שלכם עובדות, אולי תוכלי גם לספר כמה בעלך שותף לגידול הילדים, כמה הוא נוכח?
באיזה שעה למשל הוא נוהג לחזור הביתה מהעבודה?
כי אצלנו, היתה תקופה שהוא חשב שלחזור מוקדם בשבע וחצי בערב, זה בסדר גמור. היה עוד אור בחוץ והוא נשאר איתם בגן השעשועים עד שהחשיך בשמונה.
אז אם לא קשה לך מדי, אשמח אם תנסחי מחדש את דברייך, או שתוסיפי ותרחיבי גם בכיוונין אלו.
תודה.
בכוונה תחילה כתבתי שזה דף תמיכה.
אני שמחה בשבילכם שמצאתם פשרה שעובדת עבורכם.
אני בטוחה שפרטי מערכת היחסים ביניכם מורכבים מפשרות רבות שאתם מגיעים אליהן בהסכמה.
אין הזוגיות שלכם דומה לזוגיות שלנו.
מה שכתבת, לא תומך בי, בקושי שלי, בדרך שלי, ברצונות שלי.
סליחה, אבל הגדרתי כ דף תמיכה, אז אם את כבר מספרת כמה הפשרות שלכם עובדות, אולי תוכלי גם לספר כמה בעלך שותף לגידול הילדים, כמה הוא נוכח?
באיזה שעה למשל הוא נוהג לחזור הביתה מהעבודה?
כי אצלנו, היתה תקופה שהוא חשב שלחזור מוקדם בשבע וחצי בערב, זה בסדר גמור. היה עוד אור בחוץ והוא נשאר איתם בגן השעשועים עד שהחשיך בשמונה.
אז אם לא קשה לך מדי, אשמח אם תנסחי מחדש את דברייך, או שתוסיפי ותרחיבי גם בכיוונין אלו.
תודה.
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
או רורה
תודה על ההתעניינות בשלומי
אני בטוב, תודה לאל
נחמד לדעת שהכתיבה שלי תורמת במשהו למישהו
יום נעים
נעמה
אני בטוב, תודה לאל
נחמד לדעת שהכתיבה שלי תורמת במשהו למישהו
יום נעים
נעמה
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
או רורה
סבבה
תודה
תודה
-
או רורה
היי או קראתי את מה שכתבת לי בבלוג
תודה על התמיכה
בשמחה אענה לשאלות בטלפון או במייל
שמחה שהתשפר אצלכם ואשמח להכירכם
תודה על התמיכה
בשמחה אענה לשאלות בטלפון או במייל
שמחה שהתשפר אצלכם ואשמח להכירכם
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
או רורה
אהלן
לא התייחסתי לשנה הזו בגן אלא לשנה הקודמת, השנה הראשונה שלו בגן.
הילד כבר בן 5 פלוס היום. אבל אז היה בן רבע לארבע. הכנסתי לגן פרטי שחשבתי שיהיו עוד 1-2 ילדים בקבוצת הגיל שלו, והשאר קטנים. אלא שהם "חתכו" לגן העירוני שנפתח בסמוך. השארתי אותו שם מתוך כוונה שתהיה לו "חממה" וההסתגלות תהיה קלה עד כמה שאפשר.
בפועל אכן היה לו לא קל להסתגל, הייתי איתו ככל יכולתי, לקח איזה 3 שבועות עד שנשאר שם לבד לחצי שעה או משהו עדיין היה לו קשה לעשות סוויץ' מחשבתי (וגם לי) מהטיפול האישי שחווה עד אז לטיפול של גן. אבל באמת, כיוון שהיה גן פרטי עם יחס צוות/ילדים טוב ועם אוריינטציה לגיל הרך ממש, הרבה חיבוקים והרבה חום והרבה קשב (וגננת אחלה שהיתה מאוד פתוחה לילדים), מבחינה זו עטפו אותו בהסתגלות הכי טוב שאפשר.
עדיין לקח לו כמה חודשים טובים להרגיש בנוח, למשל לצאת מעמדת המשקיף שיושב בצד, וליזום משחק עם ילדים אחרים. זה לקח בערך חצי שנה, עד חנוכה, שהוא התחיל ממש להיפתח. אלא שדווקא אז התחלתי לראות כמה הפערים בינו לבין הילדים האחרים מפריעים. הוא אמנם הסתדר/מסתדר יפה עם הקטנים ממנו בשנה. אבל היו גם הרבה קטנים יותר... וזה ממש צרם לי לראות שהוא מוקף בבני שנתיים עם מוצץ ושמיכה וחיתול, בעוד הוא בן ארבע פלוס בוגר לגילו, וצריך להתמודד עם להיות נוכח בכל החלפות החיתולים האלה. גם קוגניטיבית זה היה כבר קטן עליו, אם כי מבחינה זו דווקא לא דאגתי כי הוא ידע להשלים פערים בבית, זה לא ששלחתי אותו לגן להשתלם בשירי ע. הלל.
בקיצור, "משכנו" ככה עד לקראת הקיץ, היו גם ימים שלא הלך בכלל, והוצאתי אותו חודש לפני הזמן, ביולי, כדי להחזיר את שלוות הנפש לכולנו (היתה גם שנה משברית עם הולדת אחיו, אז בכלל).
המסקנה שלי: "חממה" עם ילדים קטנים בלבד יש היגיון מסוים, אבל אם הילד "נדון" לשנה שלמה כזו קחי בחשבון שתהיה קפיצת התפתחות איפשהו במהלך השנה, ולאחריה הפער רק יגדל ויתחיל לצרום. זה הלקח האישי שלי.
לא התייחסתי לשנה הזו בגן אלא לשנה הקודמת, השנה הראשונה שלו בגן.
הילד כבר בן 5 פלוס היום. אבל אז היה בן רבע לארבע. הכנסתי לגן פרטי שחשבתי שיהיו עוד 1-2 ילדים בקבוצת הגיל שלו, והשאר קטנים. אלא שהם "חתכו" לגן העירוני שנפתח בסמוך. השארתי אותו שם מתוך כוונה שתהיה לו "חממה" וההסתגלות תהיה קלה עד כמה שאפשר.
בפועל אכן היה לו לא קל להסתגל, הייתי איתו ככל יכולתי, לקח איזה 3 שבועות עד שנשאר שם לבד לחצי שעה או משהו עדיין היה לו קשה לעשות סוויץ' מחשבתי (וגם לי) מהטיפול האישי שחווה עד אז לטיפול של גן. אבל באמת, כיוון שהיה גן פרטי עם יחס צוות/ילדים טוב ועם אוריינטציה לגיל הרך ממש, הרבה חיבוקים והרבה חום והרבה קשב (וגננת אחלה שהיתה מאוד פתוחה לילדים), מבחינה זו עטפו אותו בהסתגלות הכי טוב שאפשר.
עדיין לקח לו כמה חודשים טובים להרגיש בנוח, למשל לצאת מעמדת המשקיף שיושב בצד, וליזום משחק עם ילדים אחרים. זה לקח בערך חצי שנה, עד חנוכה, שהוא התחיל ממש להיפתח. אלא שדווקא אז התחלתי לראות כמה הפערים בינו לבין הילדים האחרים מפריעים. הוא אמנם הסתדר/מסתדר יפה עם הקטנים ממנו בשנה. אבל היו גם הרבה קטנים יותר... וזה ממש צרם לי לראות שהוא מוקף בבני שנתיים עם מוצץ ושמיכה וחיתול, בעוד הוא בן ארבע פלוס בוגר לגילו, וצריך להתמודד עם להיות נוכח בכל החלפות החיתולים האלה. גם קוגניטיבית זה היה כבר קטן עליו, אם כי מבחינה זו דווקא לא דאגתי כי הוא ידע להשלים פערים בבית, זה לא ששלחתי אותו לגן להשתלם בשירי ע. הלל.
בקיצור, "משכנו" ככה עד לקראת הקיץ, היו גם ימים שלא הלך בכלל, והוצאתי אותו חודש לפני הזמן, ביולי, כדי להחזיר את שלוות הנפש לכולנו (היתה גם שנה משברית עם הולדת אחיו, אז בכלל).
המסקנה שלי: "חממה" עם ילדים קטנים בלבד יש היגיון מסוים, אבל אם הילד "נדון" לשנה שלמה כזו קחי בחשבון שתהיה קפיצת התפתחות איפשהו במהלך השנה, ולאחריה הפער רק יגדל ויתחיל לצרום. זה הלקח האישי שלי.
-
או רורה
אלא שהם "חתכו" לגן העירוני שנפתח בסמוך.
הגדולים שהיו אמורים להיות איתו. בפועל נשאר רק ילד אחד שקטן ממנו בכחצי שנה...
מודה שהיום זה נראה לי די קיצוני. אבל בגן העירוני הוא היה פשוט נרמס, במצב שהיה אז. וגנים פרטיים עם ילדים בגילו יש כאן, אבל יחסית רחוקים מאתנו, ידעתי שיהיה לי מאוד קשה להגיע כל בוקר (בהריון/אחרי לידה).
הגדולים שהיו אמורים להיות איתו. בפועל נשאר רק ילד אחד שקטן ממנו בכחצי שנה...
מודה שהיום זה נראה לי די קיצוני. אבל בגן העירוני הוא היה פשוט נרמס, במצב שהיה אז. וגנים פרטיים עם ילדים בגילו יש כאן, אבל יחסית רחוקים מאתנו, ידעתי שיהיה לי מאוד קשה להגיע כל בוקר (בהריון/אחרי לידה).
-
או רורה
לקח לי זמן לענות... האמת שהמצב שלכם די מסובך - אם הבנתי נכון אתם מתלבטים בין גן רחוק לגן גרוע לגן של קטנים... באמת בעיה.
האם אלה כל האפשרויות הקיימות מבחינת מסגרת?
האם אלה כל האפשרויות הקיימות מבחינת מסגרת?
-
או רורה
אם את לא חייבת שעות וימים מסוימים, אולי בייביסיטר תספיק? הגדול שלי היה עם בייביסיטר/מטפלת מגיל 2.5 עד 3.8, 10-12 שעות שבועיות, ומאוד נהנה. הלכו לכל מיני עניינים וסידורים (שלי ), טיפלו יחד בחתול שלה, ביקרו את אחותה בחנות שלה, הלכו לספריית וידאו להסתכל שעות בכל הסרטים לילדים, גם הצליחו להגיע למפגש חינוך ביתי איזה פעם... זו היתה שנה שנתנה לו המון. אבל זה תלוי באופי של הילד.
-
או רורה
לגמרי. הוא כבר שנה שנייה במסגרת, ואני לא מסוגלת "לשים אותו עד ארבע". גם כך בצהריים הוא חוזר מוצף לגמרי ותשוש מהתרוצצויות.
-
או רורה
אורורה
קראתי ואני רוצה לשאול,
איפה אתם,
ובני כמה הילדים
קראתי ואני רוצה לשאול,
איפה אתם,
ובני כמה הילדים
-
או רורה
אהה,
נכון לפני כמעט שנה וחצי ,
כן אני פנויה מספטמבר לקבל עוד ילדים,
אשמח אם תדברי איתי בטלפון, יש כאן רגישות גדולה לדיון בנושא בתוך האתר אז אני משתדלת להתחשב.....
נכון לפני כמעט שנה וחצי ,
כן אני פנויה מספטמבר לקבל עוד ילדים,
אשמח אם תדברי איתי בטלפון, יש כאן רגישות גדולה לדיון בנושא בתוך האתר אז אני משתדלת להתחשב.....
-
או רורה
בואו לבקר ללא התחייבות,
מקסימום נעבור בוקר ביחד(-:
אולי ביום ראשון או שני?
מקסימום נעבור בוקר ביחד(-:
אולי ביום ראשון או שני?
-
או רורה
אורורה
רק רציתי לומר לך שנותרו רק חמישה ימי עבודה שלי עם הקבוצה הנוכחית,
אם את רוצה עדיין לבדוק את האפשרות הזו
אחרי יום רביעי הבא לא תהיה קבוצה יותר
וחבל שלא תראי אותי בעבודה אם אתם עדיין שוקלים את זה
אני מעדיפה את זה על לדבר על עצמי
רק רציתי לומר לך שנותרו רק חמישה ימי עבודה שלי עם הקבוצה הנוכחית,
אם את רוצה עדיין לבדוק את האפשרות הזו
אחרי יום רביעי הבא לא תהיה קבוצה יותר
וחבל שלא תראי אותי בעבודה אם אתם עדיין שוקלים את זה
אני מעדיפה את זה על לדבר על עצמי
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2010, 15:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בגבעתיים*
או רורה
היי אוררה,
למה עד עכשיו לא הגעתם למפגשים? הם בימי חמישי כל פעם בבית אחר ולפעמים באופן ספונטני גם בעוד יום בשבוע.
מאוד נשמח להיפגש! יהלי שלי בן 2.4 ולא פוגש ילדים בגילו (אין בקבוצה) מאז שעזבנו את הגן לפני 4 חודשים.
הוא מפותח מאוד לגילו וגם פטפטן לא קטן ולכן אם יווצר קשר בינו לבין הבן שלך זה יהיה מעולה בישבילו
וגם לי לא תזיק חברה
מעבר לזה, יש רעיון איזה לגן מעורבות הורים:
ראיתי מודעה באתר "גננת" של אמא לפעוטה בת שנה וחצי שרוצה לפתוח גן מעורבות הורים, ללא מטרות רווח.
יש לה עוד אמא שבעניין וגם אני יהיה אם יהיה עוד ילד בגיל שנתיים+ אז אם גם את תרצי, נצטרך למצוא רק עוד 2 ילדים (ואולי רק 1 כי תרצי ששני הילדים שלך יהיו באותו הגן?) כדי שזה יעלה 3000 ש"ח לחודש, כאשר כל ילד נוסף יוזיל עלות (אם יהיו 8 ילדים נוכל להעסיק 3 מטפלות)
לדבריה היא בדקה את העניין וניתן לשכור בית קרקע של 2.5 ח' עם גינה ולעסיק 2 מטפלות בעלות הנ"ל על 6 ילדים
כיום הם משלמים הון למטפלת ולכן הם מוכנים לעשות את ההשקעה ההתחלתית הכרוכה בפתיחת גן (הכנת המבנה ורכישת ציוד מתאים)
אשמח לדבר איתך 052-8716838 , 077-7123410 נועה
למה עד עכשיו לא הגעתם למפגשים? הם בימי חמישי כל פעם בבית אחר ולפעמים באופן ספונטני גם בעוד יום בשבוע.
מאוד נשמח להיפגש! יהלי שלי בן 2.4 ולא פוגש ילדים בגילו (אין בקבוצה) מאז שעזבנו את הגן לפני 4 חודשים.
הוא מפותח מאוד לגילו וגם פטפטן לא קטן ולכן אם יווצר קשר בינו לבין הבן שלך זה יהיה מעולה בישבילו
וגם לי לא תזיק חברה
מעבר לזה, יש רעיון איזה לגן מעורבות הורים:
ראיתי מודעה באתר "גננת" של אמא לפעוטה בת שנה וחצי שרוצה לפתוח גן מעורבות הורים, ללא מטרות רווח.
יש לה עוד אמא שבעניין וגם אני יהיה אם יהיה עוד ילד בגיל שנתיים+ אז אם גם את תרצי, נצטרך למצוא רק עוד 2 ילדים (ואולי רק 1 כי תרצי ששני הילדים שלך יהיו באותו הגן?) כדי שזה יעלה 3000 ש"ח לחודש, כאשר כל ילד נוסף יוזיל עלות (אם יהיו 8 ילדים נוכל להעסיק 3 מטפלות)
לדבריה היא בדקה את העניין וניתן לשכור בית קרקע של 2.5 ח' עם גינה ולעסיק 2 מטפלות בעלות הנ"ל על 6 ילדים
כיום הם משלמים הון למטפלת ולכן הם מוכנים לעשות את ההשקעה ההתחלתית הכרוכה בפתיחת גן (הכנת המבנה ורכישת ציוד מתאים)
אשמח לדבר איתך 052-8716838 , 077-7123410 נועה
-
- הצטרפות: 09 ספטמבר 2010, 22:47
או רורה
הי אוררה,
אני אם לילד בן 3.5 . נשמע דומה לתיאור שלך. גם הבן..וגם הסיטואציה. אני גרה בגבעתיים. אשמח מאוד לשמוע מה עשית בסוף. אולי להציע רעיונות משלי.
אולי לחבור יחדיו כל האמהות המחפשות כאן.. אני זהירה בניסוח בשל הרגישות הרבה והמובנת כאן.
אשמח לדבר איתך אם תשאירי כאן פרטי התקשרות. או אם תצרי עימי קשר: 052-2772502.
אני מעט נואשת, אז אם המפרט הקצר שמסרתי רלוונטי אשמח מאוד מאוד לשוחח אולי מה שמצאת מתאים גם לי?....
אני אם לילד בן 3.5 . נשמע דומה לתיאור שלך. גם הבן..וגם הסיטואציה. אני גרה בגבעתיים. אשמח מאוד לשמוע מה עשית בסוף. אולי להציע רעיונות משלי.
אולי לחבור יחדיו כל האמהות המחפשות כאן.. אני זהירה בניסוח בשל הרגישות הרבה והמובנת כאן.
אשמח לדבר איתך אם תשאירי כאן פרטי התקשרות. או אם תצרי עימי קשר: 052-2772502.
אני מעט נואשת, אז אם המפרט הקצר שמסרתי רלוונטי אשמח מאוד מאוד לשוחח אולי מה שמצאת מתאים גם לי?....
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 14:26
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לבנדר*
או רורה
הי
אין לי כרגע יכולת ממש להפגש איתם אבל אשמח מאוד לשמוע עצות ספציפיות ומהו בדיוק הדוח שהכינו..
אפשר גם בדף ההוא ולא אצלך
זה בטח יעניין את כולם..
תודה
אין לי כרגע יכולת ממש להפגש איתם אבל אשמח מאוד לשמוע עצות ספציפיות ומהו בדיוק הדוח שהכינו..
אפשר גם בדף ההוא ולא אצלך
זה בטח יעניין את כולם..
תודה
-
- הצטרפות: 24 פברואר 2008, 22:20
- דף אישי: הדף האישי של אומ_איליי*
או רורה
אשמח לייעץ לך
אני מתל אביב
0528843346
אני מתל אביב
0528843346
-
- הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*
או רורה
תודה. לא ביקשתי עבורי. (לשמחתי אני אחרי 4 לידות טבעיות, יחד עם זאת הייתי שמחה ללדת שוב, מה שכבר כנראה לא יקרה)
החברה שעבורה שאלתי יצרה קשר עם אילן הלוי - ואכן תלד תלך איתו על הלידה הטבעית. היא אחרי 3 קיסריים, אבל לדבריו עדיין יש תקווה.
הרבה תודה לך על ההפנייה.
מרגיעון: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר.
החברה שעבורה שאלתי יצרה קשר עם אילן הלוי - ואכן תלד תלך איתו על הלידה הטבעית. היא אחרי 3 קיסריים, אבל לדבריו עדיין יש תקווה.
הרבה תודה לך על ההפנייה.
מרגיעון: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
או רורה
אנא תראי מה יונת כתבה בדף של הילי.
או רורה
מתעניינת,
האם היית בלניאדו אחרי פתיחת המחלקה הנוספת?
תודה רבה
האם היית בלניאדו אחרי פתיחת המחלקה הנוספת?
תודה רבה
או רורה
תודה.
בעיני משנה.
חולקת עלייך בעניין המגזרי.
ילדתי פעמיים בלניאדו ועשיתי ביות מלא.
אני דתיה והייתי בחדר עם חילוניות וחוויתי משהו די דומה לשלך, ככה שאני לא משליכה זאת מגזרית...
מה שכן, אכן התנאים לא היו משהו לביות.
הבנתי שכיום אחת משתי המחלקות ממש נועדה לעידוד ביות ואני מנסה להיות אופטימית וכמהה למידע...
יעל
בעיני משנה.
חולקת עלייך בעניין המגזרי.
ילדתי פעמיים בלניאדו ועשיתי ביות מלא.
אני דתיה והייתי בחדר עם חילוניות וחוויתי משהו די דומה לשלך, ככה שאני לא משליכה זאת מגזרית...
מה שכן, אכן התנאים לא היו משהו לביות.
הבנתי שכיום אחת משתי המחלקות ממש נועדה לעידוד ביות ואני מנסה להיות אופטימית וכמהה למידע...
יעל
-
או רורה
תקשיבי דברתיה היא ממש בסדר - וההיא כנראה לא במצב ממש טוב...
אם את רוצה עוד פרטים - בטלפון בשמחה
אפס חמש ארבע 4612951
אם את רוצה עוד פרטים - בטלפון בשמחה
אפס חמש ארבע 4612951
-
או רורה
לחלוטין הבנתי איך זה יכול לקרות - הסיפור של מבולבלת קשות מעורר רגשות מאוד חזקים, וניכר מנימת כתיבתה שהיא זקוקה לעזרה, והטבע (האנושי) שלנו הוא להתגייס. לכן כל מי שלא מכירה את דברתיה, מיד נלחצת! כמו שכשאנחנו שומעים תינוק בוכה ובוכה, אנחנו ישר מדמיינים שמתעללים בו או לא מתייחסים אליו (ככה זה אצלי, על כל פנים...).
-
או רורה
מזעזע!! לידה נרתיקית אחרי 2 ניתוחים קיסריים מ סו כ ן ביותר!!!!!! אני אחות בתחום וראיתי מקרים רבים של נשים שהסתבכו עד מצב של כריתת רחם וסכנת חיים!! אז בפעם הבאה תשקלו טוב טוב לפני צעד כזה.
-
או רורה
טוב, אני אענה לך כאן מפאת היותך אלמונית..
אני לא רופאה ולא אחות ואין לי מושג רפואי, לא התיימרתי שיהיה לי כזה.
מה שכן אמרתי, הוא שיש רופאים בארץ שבניגוד ל"החלטת" הממסד הרפואי הציבורי, כן מגבים צעד כזה ומפקחים רפואית עליו.
כמובן, הדבר נעשה בבית חולים בלבד, תוך השגחה רפואית צמודה ועם גישה של שתי דקות לחדר ניתוח.
אני לא רופאה ולא אחות ואין לי מושג רפואי, לא התיימרתי שיהיה לי כזה.
מה שכן אמרתי, הוא שיש רופאים בארץ שבניגוד ל"החלטת" הממסד הרפואי הציבורי, כן מגבים צעד כזה ומפקחים רפואית עליו.
כמובן, הדבר נעשה בבית חולים בלבד, תוך השגחה רפואית צמודה ועם גישה של שתי דקות לחדר ניתוח.
-
או רורה
כמובן זו אני מלמעלה.
-
או רורה
הי,
ראיתי שהמלצת בזמנו על "איש שעושה ניסים", ביחס למישהי שביקשה ייעוץ זוגי בגלל בעיות בקשר על רקע כלכלי...אשמח לקבל פרטים.
[email protected]
ראיתי שהמלצת בזמנו על "איש שעושה ניסים", ביחס למישהי שביקשה ייעוץ זוגי בגלל בעיות בקשר על רקע כלכלי...אשמח לקבל פרטים.
[email protected]
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
או רורה
תוכלי לכתוב לי למייל על איך השינוי בא לידי ביטוי?
רק תזכירי לי בבקשה (במייל) מה היה בשיחה שלנו שיישמת אותו.
תודה
[email protected]
או רורה
א. תודה ב. אני ידועת מה זה ומכירה את האתר.
זו אינה תשובה עבורי.
כולם שם סוטים.
זה לא מה שאני מחפשת.
אני רוצה לחיות חיים נורמליים לגמרי אבל להנות משרות של מישהי שנכנעת לי (עדיף שנהנית מזה) לא קטע מיני ממש לא, אל עבודות שירות פשוטות, להגיש לי קפה, לחלוץ ולנעול את נעלי, יש לי הנאה מזה, (ואני לא שמחה על כך אבל זו עובדה)ואני משתגעת כי גם כאשר אני למשל מצליחה לייר סיטואציה כזו למשל כשמזכירתי בעבודה (שהיא לכשעצמה די כנועה בלי שאתאמץ לשם כך) מכינה לי קפה יש לי אחר כך יסורי מצפון, או אפילו כשאני מעירה לעוזרת שלי ועל משהו ואחר כך אני רואה אותי כורעת על ברכיה לקרצף או סתם מכינה לי קפה בבוקר כשהיא מגיעה (זה הנוהל - יושבות לשתות קפה כשהיא מגיעה אבל תמד היא מכינה והיא מפנה, זה כלל בלתי כתוב) זה גם מסב לי הנאה השירות הזה ממנה אבל גם אז יש לי יסורי מצפון כי כביכול השפלתי אותה ופרט להנאה המינית מזה אני מאוד סוסיליסטית בנשמתי...
מה לעשות ????!!!!!
את מכירה עוד נשים כמוני? בצד זה או זה של המתרס?
זו אינה תשובה עבורי.
כולם שם סוטים.
זה לא מה שאני מחפשת.
אני רוצה לחיות חיים נורמליים לגמרי אבל להנות משרות של מישהי שנכנעת לי (עדיף שנהנית מזה) לא קטע מיני ממש לא, אל עבודות שירות פשוטות, להגיש לי קפה, לחלוץ ולנעול את נעלי, יש לי הנאה מזה, (ואני לא שמחה על כך אבל זו עובדה)ואני משתגעת כי גם כאשר אני למשל מצליחה לייר סיטואציה כזו למשל כשמזכירתי בעבודה (שהיא לכשעצמה די כנועה בלי שאתאמץ לשם כך) מכינה לי קפה יש לי אחר כך יסורי מצפון, או אפילו כשאני מעירה לעוזרת שלי ועל משהו ואחר כך אני רואה אותי כורעת על ברכיה לקרצף או סתם מכינה לי קפה בבוקר כשהיא מגיעה (זה הנוהל - יושבות לשתות קפה כשהיא מגיעה אבל תמד היא מכינה והיא מפנה, זה כלל בלתי כתוב) זה גם מסב לי הנאה השירות הזה ממנה אבל גם אז יש לי יסורי מצפון כי כביכול השפלתי אותה ופרט להנאה המינית מזה אני מאוד סוסיליסטית בנשמתי...
מה לעשות ????!!!!!
את מכירה עוד נשים כמוני? בצד זה או זה של המתרס?
-
או רורה
אלמונית יקרה,
כן, אני מכירה עוד נשים וגברים כמוך, בשני צדדיו של המתרס....
שמחה שאת מכירה את האתר.
האמת, מה שאת מתארת, אם את מפיקה איזשהו סוג של הנאה מינית מזה שמישהי נכנעת או מתמסרת או מגישה את עצמה לצרכייך, או... (תני לזה כל שם שעולה בדעתך)... אז צר לי לומר לך, יקירתי, את בדסמ"ית.
זאת אומרת, במובן מסויים, את משתייכת לקבוצה של אנשים שמפיקים הנאה מינית ממשחקי שליטה.
לא מופרך, לא סוטה, פשוט מציאות חיים.
יש לנו זוג חברים שהאישה היא הדומיננטית, והבעל הוא הכנוע.
זה מתבטא רק במיטה או במסיבות של התחום.
אף אחד במשפחה או במעגל החברים הקרובים (חוץ מאיתנו) לא יודע.
והם?
נהנים מהחיים....
גם אם זה לא מיני, אגב, אבל ישנה הנאה שלך מזה, זה עדיין נופל בקטגורייה הזו.
את יודעת מה? את בדסמ"ית לייט.
עצתי לך, עזבי אותך מהגדרות, שתפי את בעלך בכמיהותייך ותשוקותייך ואולי... אולי תצרפו אליכם מישהי שצרכיה מתאימים לשלכם ותעשו המון כיף איתה ביחד...
כן, אני מכירה עוד נשים וגברים כמוך, בשני צדדיו של המתרס....
שמחה שאת מכירה את האתר.
האמת, מה שאת מתארת, אם את מפיקה איזשהו סוג של הנאה מינית מזה שמישהי נכנעת או מתמסרת או מגישה את עצמה לצרכייך, או... (תני לזה כל שם שעולה בדעתך)... אז צר לי לומר לך, יקירתי, את בדסמ"ית.
זאת אומרת, במובן מסויים, את משתייכת לקבוצה של אנשים שמפיקים הנאה מינית ממשחקי שליטה.
לא מופרך, לא סוטה, פשוט מציאות חיים.
יש לנו זוג חברים שהאישה היא הדומיננטית, והבעל הוא הכנוע.
זה מתבטא רק במיטה או במסיבות של התחום.
אף אחד במשפחה או במעגל החברים הקרובים (חוץ מאיתנו) לא יודע.
והם?
נהנים מהחיים....
גם אם זה לא מיני, אגב, אבל ישנה הנאה שלך מזה, זה עדיין נופל בקטגורייה הזו.
את יודעת מה? את בדסמ"ית לייט.
עצתי לך, עזבי אותך מהגדרות, שתפי את בעלך בכמיהותייך ותשוקותייך ואולי... אולי תצרפו אליכם מישהי שצרכיה מתאימים לשלכם ותעשו המון כיף איתה ביחד...
או רורה
את מכירה מישהי כזו?
אם כן אשמח להמלצות,
מכל מקום , אני לא בטוחה שהבנת את המורכבות,
אני חייה במצב נפשי מטורף,
ההנאה שלי מהשירות שאני מקבלת אפילו מהמזכירה שלי , היא עצומה, כשהיא מגישה לי קפה, אני בעננים , ומצד שני אני אוכל תאת עצמי, שאני מתענגת מסיטואציה שהיא אפילו קצת משפילה עבורה,
כנ"ל עם העוזרת שלי כשאני מעירה לה על דברים שהיא לא בסדר ואני רואה אותה כורעת על ברכיה לסדר או לנקות זה מרים אותי לגבהים מטורפים, מצד שני אני אל ישנה בלילות מיסורי מצפון שאני כביכול משפילה אותה,
למרות ששתיהן - אני אל בטוח שבכלל יודעות שהן משופלות בסיטואציות הללו...
בקיצור, אני שבורה מזה ממש. הקונפליקט הזה בין ההנאה המינית לבין התחושה המוסרית שהפוכה לה,
אני ממש אובדת עצות, מתה להיפטר מזה אבל לא יכולה, אלף פעם החלטתי שאני אפסיק לקבל קפה מהמזכירה שלי ואני אל מסוגלת לוותר על זה....
מה לעשות?
(תתפלאי פעם ראושנה שאני נפתחת עם מישהי בכנות כזו על הבעיה הזו....)
אם כן אשמח להמלצות,
מכל מקום , אני לא בטוחה שהבנת את המורכבות,
אני חייה במצב נפשי מטורף,
ההנאה שלי מהשירות שאני מקבלת אפילו מהמזכירה שלי , היא עצומה, כשהיא מגישה לי קפה, אני בעננים , ומצד שני אני אוכל תאת עצמי, שאני מתענגת מסיטואציה שהיא אפילו קצת משפילה עבורה,
כנ"ל עם העוזרת שלי כשאני מעירה לה על דברים שהיא לא בסדר ואני רואה אותה כורעת על ברכיה לסדר או לנקות זה מרים אותי לגבהים מטורפים, מצד שני אני אל ישנה בלילות מיסורי מצפון שאני כביכול משפילה אותה,
למרות ששתיהן - אני אל בטוח שבכלל יודעות שהן משופלות בסיטואציות הללו...
בקיצור, אני שבורה מזה ממש. הקונפליקט הזה בין ההנאה המינית לבין התחושה המוסרית שהפוכה לה,
אני ממש אובדת עצות, מתה להיפטר מזה אבל לא יכולה, אלף פעם החלטתי שאני אפסיק לקבל קפה מהמזכירה שלי ואני אל מסוגלת לוותר על זה....
מה לעשות?
(תתפלאי פעם ראושנה שאני נפתחת עם מישהי בכנות כזו על הבעיה הזו....)
-
או רורה
ובכן?????
-
או רורה
האמת, הבנות שאני מכירה באופן אישי נמצאות במערכת יחסים מחייבת (בדסמ"ית, אבל קשר מונוגמי מחייב).
אין בעיה ליצור לך יוזר בכלוב ולהתחיל להכיר, יחד עם בעלך/בן זוגך.
אני אישית לא רואה את זה כקונפליקט, אני חןשבת שהבעיה טמונה באופן שבו את מסתכלת על זה.
לא נוח לי לדבר על עצמי בסיטואציה, אז אביא כדוגמא את זוג החברים שהזכרתי קודם.
הגבר, הכנוע במערכת היחסים, הוא אדם מוכשר ורב פעלים, נושק לגיל 40.
יש לו עסק מצליח משלו, 3 ילדים (בקרוב..) ונישואים מוצלחים.
זה שבמיטה וקצת מסביב לה הוא "כנוע" ו"משרת" את האישה שלו, לא אומר דבר עליו מעבר לזה שהוא אדם מגוון ומעניין מינית, שחיי המין שלו טובים ויצירתיים.
אשתו המקסימה והחכמה, לא עושה לו עוול או פוגעת בו בשום צורה.
הכל נעשה בהסכמה הדדית ומתוך רצון לענג ולהנות ביחד.
אולי אצלך באמת הבעיה שאת מערבבת בין עובדות שלך לבין התשוקה הזו וזה מה שיוצר קונפליקטים.
אם תנסי לממש אותה עם מישהי/שהוא/שהם - שמעוניינים בזה בדיוק כמו שאת - לא יהיה לך הקונפליקט הזה.
להיפך - תרגישי שכל הצדדים המעורבים נמצאים פה לשם עינוג והנאה.
מי שבוחר להיות כנוע/עה - באמת בוחר בזה כחלק ממשחק - שונה מעובד שאין לו ברירה.
כי הוא בחר. כי הוא משחק.
ושם, לדעתי, יהיה לך נוח.
שיתפת את בעלך בכמיהותייך?
אין בעיה ליצור לך יוזר בכלוב ולהתחיל להכיר, יחד עם בעלך/בן זוגך.
אני אישית לא רואה את זה כקונפליקט, אני חןשבת שהבעיה טמונה באופן שבו את מסתכלת על זה.
לא נוח לי לדבר על עצמי בסיטואציה, אז אביא כדוגמא את זוג החברים שהזכרתי קודם.
הגבר, הכנוע במערכת היחסים, הוא אדם מוכשר ורב פעלים, נושק לגיל 40.
יש לו עסק מצליח משלו, 3 ילדים (בקרוב..) ונישואים מוצלחים.
זה שבמיטה וקצת מסביב לה הוא "כנוע" ו"משרת" את האישה שלו, לא אומר דבר עליו מעבר לזה שהוא אדם מגוון ומעניין מינית, שחיי המין שלו טובים ויצירתיים.
אשתו המקסימה והחכמה, לא עושה לו עוול או פוגעת בו בשום צורה.
הכל נעשה בהסכמה הדדית ומתוך רצון לענג ולהנות ביחד.
אולי אצלך באמת הבעיה שאת מערבבת בין עובדות שלך לבין התשוקה הזו וזה מה שיוצר קונפליקטים.
אם תנסי לממש אותה עם מישהי/שהוא/שהם - שמעוניינים בזה בדיוק כמו שאת - לא יהיה לך הקונפליקט הזה.
להיפך - תרגישי שכל הצדדים המעורבים נמצאים פה לשם עינוג והנאה.
מי שבוחר להיות כנוע/עה - באמת בוחר בזה כחלק ממשחק - שונה מעובד שאין לו ברירה.
כי הוא בחר. כי הוא משחק.
ושם, לדעתי, יהיה לך נוח.
שיתפת את בעלך בכמיהותייך?
-
או רורה
כן בהחלט, והוא ממש מפרגן ומוכן לשחק את המשחק,
הבעיה היא שהוא לא רלוונטי !!!!!
אני מתענגת כשאשה משרתת אותי, איף הוא רשור לזה?
זה בדיוק העניין,
הרושי שלי הוא כרגע להשתחרר ולהפסיק את הסיטואציות הטבעיות שמסבות לי עונג מסוג זה
הבעיה היא שסיוטואצהי של משחק לא בטוח שתסב לי את אותו עונג כי אז זה לא בטוח אמיתי,
כזה עובדות שלי זה מסב לי את העונד כי אלו החיים האמיתיים !!!! הם מתנהגות בצורה כנועה ביחס אלי וזה מה שמעורר אותי,
ואני מנסה ומנסה ולא מצליחה להפסיק !!!!
ברור שאם אי אמצא מה שנקרא משרתת אישית אילו בשכר ז יהיה אותו דסר, וגם בעלי מפרגן אבל לכי תמצאי אחת כז ושגם תהיה נורמלית לגמרי בלי נטיה מינית בקטע שפשוט תרצה לשרת אשה, זה משהו שלדעתי לא קיים....
הבעיה היא שהוא לא רלוונטי !!!!!
אני מתענגת כשאשה משרתת אותי, איף הוא רשור לזה?
זה בדיוק העניין,
הרושי שלי הוא כרגע להשתחרר ולהפסיק את הסיטואציות הטבעיות שמסבות לי עונג מסוג זה
הבעיה היא שסיוטואצהי של משחק לא בטוח שתסב לי את אותו עונג כי אז זה לא בטוח אמיתי,
כזה עובדות שלי זה מסב לי את העונד כי אלו החיים האמיתיים !!!! הם מתנהגות בצורה כנועה ביחס אלי וזה מה שמעורר אותי,
ואני מנסה ומנסה ולא מצליחה להפסיק !!!!
ברור שאם אי אמצא מה שנקרא משרתת אישית אילו בשכר ז יהיה אותו דסר, וגם בעלי מפרגן אבל לכי תמצאי אחת כז ושגם תהיה נורמלית לגמרי בלי נטיה מינית בקטע שפשוט תרצה לשרת אשה, זה משהו שלדעתי לא קיים....
או רורה
הי אורורה, קוראים לי תמר, אני כותבת לך כי הבנתי מדברים שכתבת שאת בר"ג ואולי את בחינוך ביתי עדיין? אנחנו בר"ג ליד שנקר, הילדה שלי בת 3 והחלטנו להמשיך בבית, אחרי שניסינו גן והבנתי שלא מתאים לפחות בינתיים. אני רוצה למצוא בייביסטר לכמה שעות ביוםֿ כמה ימים, שאוכל להתפנות לכמה דברים והן ישחקו להן יחד. חוץ מזה נישמח להכיר עוד אמא וילד באיזור לפטפט לשחק ככה לפעמים... אני במייל [email protected] אם בא לך להיות בקשר, וגם אם את מכירה בייביסיטר! יום מקסים ,תמר
-
- הצטרפות: 02 דצמבר 2007, 14:17
-
או רורה
אקטואלי יותר מתמיד, אנחנו רק פותחים את הכל עכשיו.............
יש לך סלולרי או אי מייל שאפשר לחזור אלייך?
יש לך סלולרי או אי מייל שאפשר לחזור אלייך?
-
- הצטרפות: 02 דצמבר 2007, 14:17
-
או רורה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
כן! ואצור קשר בתחילת השבוע..
כן! ואצור קשר בתחילת השבוע..
-
או רורה
אורורה, תודה לך. אשמח לקבל פרטים...
-
או רורה
תודה לך. אשמור לי את הפרטים.
תזכי למצוות .
תזכי למצוות .
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2002, 10:46
- דף אישי: הדף האישי של רותי_קליין*
או רורה
הי. את יכולה לבוא למפגש אחד ואז להחליט אם להמשיך או לא.
הרעיון הוא לעשות סדרת מפגשים, כדי שלא יהיה צריך כל פעם להכיר אחד את השני..
מאיפה את?
הרעיון הוא לעשות סדרת מפגשים, כדי שלא יהיה צריך כל פעם להכיר אחד את השני..
מאיפה את?
-
- הצטרפות: 18 ינואר 2012, 14:35
-
או רורה
שלום לך מתאוששת!
לעסק שלי קוראים - "לשוב ללדת".
אנחנו מתמקדים ביולדות שעברו לידות קשות, הריונות מורכבים, ניתוחים קיסריים.
יש לנו מפגשים עבור יולדות אחרי לידה טראומטית, שמונחים ע"י פסיכולוגית מדהימה ורופא נשים.
יש לנו הכנה ללידה רגילה אחרי ניתוח קיסרי ועוד.
בעוד כחודש יש מפגש חינם בתל אביב - שווה להגיע!
האתר בדרך (כבר בבנייה בימים אלה).
ויש לי דף בפייסבוק -
לשוב ללדת - תחפשי זה ישר מופיע (לא יודעת איך לשים כאן לינק).
את גם יכולה לקרוא את סיפור הויב"ק שלי כאן - הויב"ק של אורורה וגלעד קדימון.
או להתקשר ל - 0544-973503
או כאן.
איך שנוח לך.
לעסק שלי קוראים - "לשוב ללדת".
אנחנו מתמקדים ביולדות שעברו לידות קשות, הריונות מורכבים, ניתוחים קיסריים.
יש לנו מפגשים עבור יולדות אחרי לידה טראומטית, שמונחים ע"י פסיכולוגית מדהימה ורופא נשים.
יש לנו הכנה ללידה רגילה אחרי ניתוח קיסרי ועוד.
בעוד כחודש יש מפגש חינם בתל אביב - שווה להגיע!
האתר בדרך (כבר בבנייה בימים אלה).
ויש לי דף בפייסבוק -
לשוב ללדת - תחפשי זה ישר מופיע (לא יודעת איך לשים כאן לינק).
את גם יכולה לקרוא את סיפור הויב"ק שלי כאן - הויב"ק של אורורה וגלעד קדימון.
או להתקשר ל - 0544-973503
או כאן.
איך שנוח לך.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
או רורה
תודה גם לך! שמחה מאוד שזה תרם .
-
- הצטרפות: 07 יוני 2011, 19:13
או רורה
תודה על המילים שלך אצלי,
שבוע טוב שיהיה.
שבוע טוב שיהיה.
-
או רורה
תודה!!!
-
- הצטרפות: 07 יוני 2011, 19:13
או רורה
נשמע נהדר העסק שהקמת,
כול הכבוד ובהצלחה @}
כול הכבוד ובהצלחה @}
או רורה
הי, רק כעת ראיתי שכתבת בדף מפגשםי בגבעתיים. המפגש פעיל קיים ויציב.
תוכלי לכתוב לי לפרטים נוספים hagitez בג'ימייל
תוכלי לכתוב לי לפרטים נוספים hagitez בג'ימייל
או רורה
הי אורורה, איפה הקבוצה לנשים אחרי לידה?
אם תוכלי לענות כאן
תודה!
אם תוכלי לענות כאן
תודה!
-
או רורה
הקבוצה לנשים לאחר לידה קשה נפתחת בתל אביב.
זו קבוצת הרצה כך שהמחיר יהיה זול יותר בהתאם.
היא כרגע כוללת 3-4 מפגשים.
לפרטים - 0544-973503 ענת
ובדף הפייסבוק -
http://www.facebook.com/pages/%D7%9C%D7 ... 4122747330
אפשר לשאול גם שם ואני אענה.
שיהיה לך יום טוב!!!
זו קבוצת הרצה כך שהמחיר יהיה זול יותר בהתאם.
היא כרגע כוללת 3-4 מפגשים.
לפרטים - 0544-973503 ענת
ובדף הפייסבוק -
http://www.facebook.com/pages/%D7%9C%D7 ... 4122747330
אפשר לשאול גם שם ואני אענה.
שיהיה לך יום טוב!!!
-
- הצטרפות: 24 מאי 2009, 11:08
- דף אישי: הדף האישי של ולריה_י*
או רורה
הי, אשמח לפרטים נוספים, אין לי פייסבוק....
yaelederer בג'ימייל
yaelederer בג'ימייל
-
או רורה
היי. הולכת לכתוב לך!
-
או רורה
אנחנו נפתחים!!!!
סדנה לנשים לאחר לידה קשה בתל אביב
ימי ראשון בערב
מחירי עלות - הרצה
לפרטים
ענת 0544-973503
סדנה לנשים לאחר לידה קשה בתל אביב
ימי ראשון בערב
מחירי עלות - הרצה
לפרטים
ענת 0544-973503
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2011, 09:59
- דף אישי: הדף האישי של שמים_תכולים*
או רורה
הי
שואלת גם כאן. מה רע בטיפול תרופתי שנתנה רופאת משפחה?
שואלת גם כאן. מה רע בטיפול תרופתי שנתנה רופאת משפחה?
-
או רורה
שמיים.
בטיפול עצמו אין שום דבר רע.
אבל... עדיף שאת המעקב יבצע רופא שהוכשר לזה במיוחד (פסיכיאטר) ולא רופא משפחה שלא זו ההתמחות שלו.
אלה כדורים שיש להם המון תופעות והשפעות רגשיות, העלייה במינון, איזון המינונים והפסקה - תמיד עדיף אצל פסיכיאטר.
בטיפול עצמו אין שום דבר רע.
אבל... עדיף שאת המעקב יבצע רופא שהוכשר לזה במיוחד (פסיכיאטר) ולא רופא משפחה שלא זו ההתמחות שלו.
אלה כדורים שיש להם המון תופעות והשפעות רגשיות, העלייה במינון, איזון המינונים והפסקה - תמיד עדיף אצל פסיכיאטר.
-
או רורה
תודה. זאת שמיים
-
- הצטרפות: 09 ינואר 2011, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של אורלי_נ*
או רורה
הי או רורה
עכשיו עלה לי לראש שהקישור הבא מאוד רלוונטי אליך,אני גם חברה שם
https://www.facebook.com/#!/groups/4541 ... 4/members/
רוב הסיכויים שאת מכירה אבל במידה ולא סתם חבל
בהצלחה
עכשיו עלה לי לראש שהקישור הבא מאוד רלוונטי אליך,אני גם חברה שם
https://www.facebook.com/#!/groups/4541 ... 4/members/
רוב הסיכויים שאת מכירה אבל במידה ולא סתם חבל
בהצלחה
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2006, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של אבישג_א*
או רורה
הי אורורה
תודה על ההזמנה, אבל אין לי פייסבוק ולא נראה לי שאעשה
אני מנסה להבין גם באיזה הקשר כתבת לי לבוא - ככל הזכור לי לא כתבתי שאני בהיריון (או שכן ? ) ובכל מקרה אני אצטרך קיסרי (היו לי 3)
לילה טוב
תודה על ההזמנה, אבל אין לי פייסבוק ולא נראה לי שאעשה
אני מנסה להבין גם באיזה הקשר כתבת לי לבוא - ככל הזכור לי לא כתבתי שאני בהיריון (או שכן ? ) ובכל מקרה אני אצטרך קיסרי (היו לי 3)
לילה טוב