בספטמבר 2005 נכנסנו להריון הראשון שלנו. א"מ הם ראשי התיבות של המשך שמי המלא, אבל כזאת גם אני: ניצן של אם.
מתכוונת ללדת בבית, לא מתכוונים למול, מתכוונת להניק, וכבר יש לנו מיטה גדולה גדולה שתכיל כל ילד שירצה לישון איתנו

למצוא את "באופן טבעי" היה עבורי סוג של נשימת רווחה. אנחנו לא לבד
נהר נולדה, מעל שלושה קילו, אביב אין שני לו, פורח.... (וריאציה על "שיר לכל המשפחה" למאיר אריאל, מתוך ירוקות
בשמונה ביוני 2006, במשקל 3 קילוגרם ושני גרמים, בשבוע 37, בלידה שארכה כמעט שמונים שעות, בניתוח קיסרי, אחרי צירי לחץ, לא בבית, לא במים, אשפוז של שבועיים, שבוע היא שבוע אני, לא מלנו, יונקת יונקת יונקת, ישנה איתנו

אבל ראו מה זה. יש לנו בת קטנה. בת.
רסיס נהרה, ילדתי השחרחרה.
אפשר לכתוב לי ל beofenitsan ב-gmail נקודה קום
דפים שהשתתפתי בהם לאחרונה: (בעיקר כדי להזכיר לעצמי

[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=5&sort=-A]
הודעות לציבור:
- הסברים על טוטס בוטס פה בהמשך.
- נדמה שזהו דף בית אישי, המממ...
- אף אני חושבת ש אתר באופן טבעי שווה תשלום.
- אני לא משקרת באחד באפריל. (ובכלל משתדלת להמנע)
אם אני מציגה את עצמי מחדש
אחרי שכבר פטפטנו בעבר,
זה רק כי בעבר, ידעתי פחות במי מדובר.
הזמן עובר, ואני מכירה אתכן יותר,
אבל תמיד מניחה (הנחה אפיינית?)
שעבורכן אני עוד פלוני-אלמונית.
דפים למעקב ב-מה חדש:
אוי אני אמא מזניחה
מחלות מול תופעות לוואי בחיסונים
גריינים בצ'יק צ'ק
חוכמות של ילדים
מחלת צליאק
הסברים על טוטס בוטס כמובטח
כשאני קניתי המבחר ואפשרויות הקניה היו שונים מהיום (פחות טובים) אבל מהותית זה לא היה שונה בהרבה, אז אני אסביר:
יש כמה סוגי בד:
רגיל, במבוק, ופלאפל. הפלאפל סופג פי חמישה יותר מהרגיל ומתייבש הרבה יותר מהר. לי יש פלאפל ובמבוק אורגני, אז הבמבוק נותן הרגשה טובה, אבל הרבה פחות טוב מעשית. צריך למתוח אותו אחרי כל כביסה, אחרת מתכווץ, לוקח לו יותר זמן להתייבש. החסרון היחיד של הפלאפל הוא שהוא חם. אותי זה לא ממש הטריד כי היינו רב הזמן בלי חיתול, אבל מה שנפלא ב"חורף" הישראלי, לא תמיד נעים בקיץ הישראלי. מצד שלישי,

יש כמה סוגי סגירה:
תיקתקים, סקוצ'ים וניפה. לא כל סוג בד יש לו את כל סוגי הסגירה. למשל, לפלאפל אין סקוצ'ים.
יתרונות וחסרונות של כל סוג סגירה:
סקוצ'ים - יתרונות - אפשר לחתל ביד אחת. מתאים כמעט לכל מבנה גוף. נוח כמו חיתול ח"פ. חסרון מז'ורי - נהרס אחרי כמה זמן, פוגע בחיתולים אחרים בכביסה, לא משנה אילו הגנות שמים.
תיתקים - יתרונות - לא נדבק בכביסה לחיתולים אחרים, מפלסטיק אז לא מתקרר ומתחמם ולא נעים בגוף. חסרונות - הכי משמעותי בעיניי זה שזה לא מתאים לכ מבנה גוף. אם יש לך במקרה תינוק עם ירכיים שמנמנות ובטן קטנה או להיפך, לא ברור שתמצאי מיקום תיקתקים אידאלי שיעשה התאמה מושלמת על הגוף, ואז יש נזילות. לא נעים.
הבחירה שלי - ניפה: חסרון מז'ורי - הבאגרז הולכים לאיבוד כמו גרביים... היו לי רק שלושה, ושמרתי עליהם כעל בבת עיני. עדיף פשוט לקנות יותר מראש ולא להסתבך עם זה

מידות - יש להם 3 מידות קטן, בינוני וגדול, כאשר אם קונים סגירת ניפה אז הבינוני מתקפל גם לקטן. חסרון של זה הוא שהילד מסתובב כמו מתאבק סומו עם חיתול ענק, אבל הם כל כך קטנים, לא נראה לי שזה מאד מפריע להם.
כיסויים - אני הייתי מאד מרוצה מהכיסויים, ואז הם הלכו ושיפרו אותם

יתרונות טוטס בוטס באופן כללי - אני לא התעסקתי בכלל עם השריות, ניירות אורז, שום דבר כזה. זרקתי את החיתול כמו שהוא לכביסה ב60 מעלות בלי מרכך והם יצאו רכים ולבנים כשלג אחרי הכביסה. אם היו כתמים קשים (נדיר) אז מרחתי קצת מסיר של אקובר לפני הכביסה ותליתי בשמש. לבן כשלג ורך כצמר גפן נשבעת.
גילוי נאות - נהר היתה בלי חיתולים די מהר, אז לא היו המון קקים בחיתול, ולא היו קקים מוצקים בחיתול בכלל.
מה שאני קניתי זה חבילה של 15 פלאפלים בינוניים עם ניפה שהשתמשתי בהם מההתחלה, 2 במבוזלים קטנים שחרשתי עליהם שהיא היתה פיצי, 1 כיסוי מידה 0 (זעיר) שהשתמשתי בו מההתחלה. +שמתי בתוכו בטנה של הפלאפל והיה לי חיתול לתינוק בן יומו. האמת היא שאח"כ השתמשתי בטריק הזה הרבה: היו לי מגבות מטבח קטנות וחיתולי טטרה ופשוט קיפלתי אותם והנחתי מעל בטנה לרכות ולנעימות וזהו

היו לי 4 כיסויים מידה 1 וארבעה מידה 2.
בדיעבד, בגלל הבלי חיתולים, הייתי קונה נניח, 12 פלאפל ניפה מידה 1 עם 4 כיסויים, 2 פלאפל ניפה מידה 2 עם 2 כיסויים, 2 כיסויים מידה 0 לשבועיים הראשונים, וזהו.
שאלות, בכיף.
שיחה על טוטס בוטס מהדואל, בהסכמת המשתתפים. שאלות ותשובות.
הכדור בידינו
_אהלן,
כבר כמה ימים קוראת חומר על Totsbots ומעוניינת לרכוש.
דיברתי עם סקוטלנד אתמול, בנוגע לסוג הבד. נראה לי פלאפלס הכי פרקטי מבחינת ייבוש (וזה חשוב עבור מי שאינה מתכוונת לכבס כל יום, ודרוש לה זמן ייבוש קצר), אבל אליה וקוץ בה – לטענתך הפלאפלס חמים למזג הים-תיכוני._
תשובה
_I used the fluffles from June through August. There wasn't a real issue with the weather. I heard it from other people and figured I have to write it for the sake of honesty and full disclosure.
They are indeed fluffy. I don't think she was sweating in them.
Plus, if you only wear them and nothing else, then it's REALLY not an issue.
But that's just how I saw it.
I did not use a drier (don't own one, and it is not recommended) I hung them to dry. Normally it took a night to dry. That's a HUGE plus IMHO._
הכדור בידינו
_ניצן, תודה על תשובתך. כרגע זה החיתול המועדף, אבל נשאר עניין המכס.
יש לי קרובי משפחה בארה"ב, שנמצאים על הקו לישראל אחת לחודש וחצי, חשבתי אולי לנסות להשיג דרך ארה"ב את ה-Totbots , אבל באתר שלהם ראיתי כי אין מפיץ בארה"ב.
האם את יודעת כיצד להשיג ללא מכס בדרך אחרת ? או שמא יש בארה"ב חיתולים ר"פ טובים יותר?_
תשובה
_יבוא אישי,
מישהו שנוסע או גר בלונדון, או כתובת בלונדון שבה זה יכול לחכות לך.
אין לי תשובה טובה.
אפשר גם להמר ולקוות שלא תשלמי, אני לא שילמתי._
הכדור בידינו
האם הזמנת Multipack כאשר המכס "החמיץ" אותך?
תשובה
_yes, we did.
doesn't matter though. i think.
and customs can catch you if you ship from usa as well.
happned to us once (completely unjustified, hubby ordered cycling shoes and instead of paying no customs for sports equip they decided that it is HAN-ALA and made us pay.
So basically you get a message that you package is in customs and that you should pay X to release it, and when you do (Bank HADOAR) you get it delivered. that's it.
naturally they are not checking EVERY package..._
הכדור בידינו
האם אוכל לבקש מהסקוטים לשלוח אליי את ה- Multipack ב-3 חבילות, כך שלא אצטרך לשלם מכס ?
תשובה
אז תצטרכי לשלם שלוש פעמים משלוח ומה רבותא?
הכדור בידינו
דבר נוסף : האם על פלאפלס/במבוזלס תיקתקים ניתן להלביש Nipa ? עדיין אינני סגורה על אמצעי הסגירה.
תשובה
_למה לך?
אם יש לך ניפה, עדיף חיתול בלי שום סגירה אחרת
חפשי את סרטוני ההדגמה שלהם באתר זה מתואר מאד ברור._
הכדור בידינו
הטכניקה בררוה לי, אבל כדי לא להיות תלויים בניפה, ועל מנת שלא לשמוע את הבעל נושף בעורפי בשל התחכום החדש (גם ככה אין הוא שותף לרעיון הר"פ), רציתי שתהיה אופציה של תיקתקים תמיד.
תשובה
הוא יתרגל מהר. אני חושבת שזה יותר יפריע מאשר יעזור
הכדור בידינו
דבר נוסף, האם אין זה מזיק בסיום הכביסה לבצע סחיטה במכונה לפלאפלס/במבוזלס?
תשובה
_אני סחטתי תמיד. לא היתה שום בעיה.
הם גם לא כותבים על זה שזה בעיה_