רוצה לזכור את היום הזה.
יום הולדת 27.
אתמול האיש היקר ערך לי מסיבת הפתעה, והזמין את כל החברים, גם כאלה שלא יוצא לי תמיד לראות. היה נהדר. הוא אמר לי להתלבש בשביל לצאת לבית קפה, יצאנו מהבית בשבע וחצי. בדרך, היינו צריכים לקפוץ למוכרים של הבית שקנינו, לתת להם צ'ק של המשכנתה. מה שהיה מוזר בכל הסיפור, זה שהוא הלחיץ אותי שנצא בזמן, ואז ישבנו אצל המוכרים כמעט שעה...

התחלתי לחשוד אבל זרמתי...
הבית שלהם (שבעוד כמה חודשים יהיה שלנו) מקסים, נעים ומזמין. ישבנו במרפסת (קומה שישית), עם הנוף המדהים של כל מזרח העיר. דיברנו עם המוכרים, שהם צעירים ובכללי אנשים טובים ונעימים, והיה כיף להיות משוחררת קצת מהבית, לבושה יפה ומאופרת בחברת אנשים שאני מחבבת.
כשיצאנו משם לבסוף, הוא התחיל לחפש את הכסף (נתן חתיכת הצגה...), ואמר שצריך לחזור הבייתה כי הכסף נשאר בבית. חזרנו הבייתה, אני סיימתי להתאפר באוטו ולכן לא כל כך שמתי לב לכל המכוניות בחוץ... הגענו, אני חיכיתי באוטו שיילך להביא את הכסף, ופתאום הוא קורא לי בתואנה שהילדים התעוררו. איזה ביאוס, עכשיו להרדים אותם מחדש, ייקח עוד שעה עד שנצא... נכנסתי לבית, ופתאום הוא הוביל אותי אל החצר האחורית, שם חיכו כל החברים האהובים עלי, וגם מנגל

איך שנכנסתי כולם התחילו לשיר לי יומולדת שמח, והדמעות מילאו את העיניים.
כולם באו לחיבוק קבוצתי גדול, זה היה מדהים כמויות האהבה שקיבלתי שם. היה נעים, ומצחיק, ואינטימי, וכיף גדול. כל כך משחרר... הילדים הסתובבו בין כולם וכשהתעייפו פשוט הלכו לישון. מה שמזכיר לי שאתמול, בפעם הראשונה אי פעם נראה לי, כל הילדים ישנו 12 שעות!!! זו הייתה מתנת היומולדת הכי הכי בעולם
בקיצור נשארנו ערים עד מאוחר, עם יין טוב בשר וחבר טובה... מה צריך יותר מזה?
היום קמתי והחלטתי על יום חופש לי ולילדים, התעוררנו ביחד, היינו ביחד כל היום וזה היה נפלא. הספקתי גם בין לבין לסדר קצת את הבית- בכיף, בקצב איטי של צב, כל פעם משהו קטן. אכלנו ביחד צהריים ועכשיו הילדים לקראת הירדמות, ואני גם תיכף נכנסת למיטה.
אני מלאת הודיה על כל השפע שנפל בחלקי. תודה תודה תודה.
ועוד משהו מצחיק וקטן- איתי בן השנתיים וחצי מכסה את העיניים ושואל: אמא את יכולה להריח אותי? D-:
(אחרי זה הוא קלט שמשהו לא הגיוני, ותיקן את עצמו ל- אמא את רואה אותי? (כשהעיניים שלו עדיין מכוסות) כן, זה נשמע יותר הגיוני

)