מירי של שקד

מי_אני*
הצטרפות: 17 יולי 2005, 15:02

מירי של שקד

שליחה על ידי מי_אני* »

בדרך כלל קוראת סמויה, אך לא תמיד...
אני בת 27, אמא לשתיים מקסימות. פסיכולוגית בנשמתי ובמקצועי, עוסקת בפרקטיקה (עם ילדים)ובמחקר. מחוברת בנפשי להרבה מן הרעיונות שמובעים כאן, אבל מחוברת עוד יותר לחיים הזורמים שלא מאפשרים להגשים רבים מן האידאלים שמוצגים כאן מבלי שיבואו על חשבון הרבה דברים אחרים.
אוהבת להתעמק בדברים, ללמוד ולקרוא בלי סוף, ולדבר עם בני אדם.
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

מירי של שקד

שליחה על ידי סיגל_ב* »

ברוכה הבאה @}
תתחדשי על דף בית אישי!
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

מירי של שקד

שליחה על ידי עירית_לוי »

ברוכה הבאה! {@
מירי_של_שקד*
הצטרפות: 17 יולי 2005, 14:32
דף אישי: הדף האישי של מירי_של_שקד*

מירי של שקד

שליחה על ידי מירי_של_שקד* »

תודה רבה על קבלת הפנים
אתן מקסימות!
יש לי שאלה ששמתי בעוד מקומות באתר אך אשים גם כאן - אולי אקבל עוד התייחסויות:
שקד תהיה בת שנה השבוע, ואני מניקה אותה באופן מלא. היא נמצאת 8 שעות ביום אצל מטפלת, מקבלת 3 ארוחות - חלב שאוב שלי, פירות ומרק עוף וירקות. באופן כללי היא מאוד אוהבת לינוק, ומחוברת אלי מארבע אחר הצהריים עד שבע וחצי בבוקר, כולל מיליון יניקות לילה. אני מתלבטת מאוד לגבי הפסקת השאיבה. בעקרון את בתי הגדולה הנקתי עד שנה ושלושה חודשים, והפסקת השאיבה בגיל שנה הייתה המסמר הראשון בארון הקבורה של ההנקה. את הנוכחית אני רוצה להמשיך להניק עוד הרבה, בעקרון עד שארצה להכנס להיריון נוסף...

אני תוהה האם להפסיק לשאוב במשך היום ולוותר על הארוחה הזו. אני עובדת קשה מאוד מאוד, והשאיבה גוזלת אנרגיות פיסיות ונפשיות. אני שואבת בכיף ומאושרת שאני יכולה להעניק את האוצר הזה לבתי האהובה גם כשאינני איתה, אבל אני תוהה עד כמה זה חשוב לאחר גיל שנה. מצד אחד אני מפחדת מאוד שזה יפגע בהנקה, שהכמויות ילכו ויתמעטו. מצד שני אני מתחילה לחשוב גם על עצמי - אני עובדת קשה וזקוקה לאנרגיות רבות, אני רזה, אוכלת מעט ומתעמלת -בקיצור- המאגרים די מוגבלים....
אשמח לשמוע מגוון דעות מעשירות לגבי המשך שאיבה לאחר גיל שנה.
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

מירי של שקד

שליחה על ידי סיגל_ב* »

שקד תהיה בת שנה השבוע
ושכחתי:
מזל טוב!

וגם, כל הכבוד על ההנקה והשאיבות עד כה, בהתחשב בכך שאת עובדת. זה מאוד לא טריוויאלי בעיניי.
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

הי מירי, ברוכה הבאה @}

אני שאבתי עד גיל 9 חודשים במקביל להנקה מלאה והתחלה של מוצקים. מנסיוני, לא היתה שום בעיה להמשיך ולהניק לפי הצורך, לאחר שהפסקתי לשאוב.
הכמות מתאזנת בהתאם לדרישה והגוף שלנו כ"כ חכם שזה מדהים !
אולי בהתחלה יכול להיות לך טיפה גודש בשעות שבהן את עובדת, נראה לי שזה מהר יתאזן, ולא תהיה לכן כל בעיה. גם לא צריכה להיות בעיה פתאום לחזור ולהניק יותר פעמים במשך היום ( נגיד סופ"ש ) כי שוב, בהתאם לדרישה כך עולה או יורדת הכמות.

לשאוב זה ממש מתיש! בעיקר הלחץ של הכמויות "שיהיה מספיק" כל הערך העצמי שלנו מצטמצם לתוך בקבוק קטן - אני אצליח למלא את הכמות הדרושה או לא? אני אספק לילד שלי את האוכל שלו = אני מספיק טובה.
( בעיקר אם יצאת לעבוד את רוצה להמשיך ולהרגיש שלא הזנחת, חו"ח :-) שאת בסדר! )
אני הייתי בסחרור מזה וכשהנחתי זה היה נהדר. שחרור.
ממש לא על זה תקום או תיפול ההנקה.
בהצלחה
מירי_של_שקד*

מירי של שקד

אפרסקים ונועה, תודה רבה על התשובות. במובן מסוים קיבלתי תשובה, אבל חסרה לי מאוד התייחסות קונקרטית לעניין זה -עד כמה הבקבוק השאוב שאני נותנת לה כל יום תורם לה בריאותית....

אפרסקים - תודה שהפנת את תשומת ליבי לנורמות הכתיבה כאן...אקח בחשבון!
תמר_מתחילה*
הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_מתחילה* »

ברוכה הבאה @}
אין לי נסיון בשאיבה ארוכת טווח אבל מקריאה והתענינות אני חושבת שמה ש נועה בר כתבה לך נכון, ואפשר להניק רק בשעות הערב וסופי שבוע- הגוף מתאזן בהתאם.
כל הערך העצמי שלנו מצטמצם לתוך בקבוק קטן :-S
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

עד כמה הבקבוק השאוב שאני נותנת לה כל יום תורם לה בריאותית....
אולי זה תלוי במה שתתני לה כתחליף. האם ניסית את השקדיה למשל?
האם החלב הוא לפני/אחרי שינה?
אולי תפרטי יותר את התפריט שלה אם את לא בטוחה מה עוד אפשר לתת לה חוץ מחלב.
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_ס* »

יקירתי, ברוכה הבאה @}
הגיע הזמן :-) (())
תמר_ס*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_ס* »

:-( לא קיבלתי. לאן שלחת?
משולש_כתום*
הצטרפות: 24 יולי 2005, 21:35

מירי של שקד

שליחה על ידי משולש_כתום* »

הי מירי.
אני הנקתי עד גיל שנה הנקה מלאה, כולל תוספת מוצקים בהדרגה. כאשר הכנסתי את ביתי למעון בגיל שנה, לא שאבתי בכלל, והיא אכלה בין 8:00 - 16:00 אוכל מוצק. כשחזרה הביתה הנקתי אותה. מבחינתי הערך הנפשי והבריאותי של ההנקה אינו נפגע, כיוון שהמשכתי להניק מארבע אחה"צ ועד הבוקר, כמו שאת מתארת עם שקד... ולכן, אם השאיבה מקשה עלייך ו/או מטרידה מאד, אני במקומך הייתי מוותרת על זה בלי נקיפות מצפון.
תמר_ס*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_ס* »

אל תשאלי. עומר מחק את זה בטעות. שלחי שוב.
רוח_על_המים*
הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 10:58

מירי של שקד

שליחה על ידי רוח_על_המים* »

הי
תודה על המילים הטובות כ"כ שכתבת לי בדף אמא כל הזמן
ברוכה הבאה לאתר,
לגבי שאלתך באמת שאני לא יודעת כי את הגדולה שלי הנקתי בקושי עד גיל חודש, מקווה שבינתיים קיבלת תשובה.

שוטטות נעימה
תמר|תמר|
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

מירי של שקד

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

אהלן מירי
אני אמא של אלה בת שנה ותשע ועדיין יונקת.
רציתי לספר לך שנערך מחקר באיכילוב שנה שעברה לגבי אחוזי השומן בחלב אם אצל אימהות מניקות עד גיל שנתיים. המחקר גילה (לא שאני צריכה את המחקר בשביל לדעת את זה )שככל שהאמא מניקה יותר אחוזי השומן הולכים וגדלים וזה הרי כל כך הגיוני כי הילד הרי צריך יותר אנריגה כשהוא גדל. בכל אופן זה לגבי חשיבות ההנקה לאחר גיל שנה...
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

מירי של שקד

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

הי מירי
אין לי את הקישור למחקר אבל אם תיכנסי לפורום הנקה ב"תפוז" ותשאלי הן ידעו להפנות אותך.
כל הכבוד על השאיבות.
אני שאבתי ארבעה חודשים רצוף באופן מלא כי אלה נולדה פגית ואסור היה להניק אותה המון זמן...
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

היי מירי,
...ותודה רבה גם לך. מעים מאוד מאוד לשמוע שדברים שאני כותבת עודדו מישהו. זה מדרבן אותי להשתפר (לא תמיד קל לי עם המדיום האינטרנטי ולפעמים יוצאות לי שטויות).
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מירי של שקד

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום לך, וברוכה הבאה.
סתם מעניין אותי- שקד זה שם של אחת הבנות או סתם צירוף אותיות.
מירי_של_שקד*

מירי של שקד

שלום פלונית אלמונית. שקד זה אכן שמה של בתי הקטנה, שכנראה עדיין מחוברת אליי בחבל הטבור, בניגוד לאחותה הגדולה שמצליחה להתקרב ולהתרחק ולתפוס מקום עצמאי משלה. נראה לי שזה ישאר כך עד שתבוא אחת או אחד קטנים ממנה...
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

מירי של שקד

שליחה על ידי ורד_לב* »

היי מירי, את ממש לא מתפרצת.
אם את רוצה אפשר לדבר באופן ספציפי יותר לעניינך. את יכולה ליצור אתי קשר "פה" [email protected]
חוצמזה, יש את הקורס ללימוד מחזורי הפוריות, מניעת הריון באופן טבעי וכו'. לא זוכרת איך זה בדיוק נקרא ובטח יש על זה איזה דף פה באיזור.
יש את שירלי פבליק וענת ארד שמעבירות את הקורס הזה, בטח אפשר לברר אצלן.
בהצלחה {@
תמר_ס*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_ס* »

יקירתי, לא נתתי לך את הטלפון של ההומאופטית שלנו? חשבתי שכן. לנו היא מאוד עזרה. אשלח לך מייל עם פרטים.
איזה בעסה, היינו אצלכם ביום ראשון. לא הייתם בבית :-(.
תמר_ס*

מירי של שקד

שליחה על ידי תמר_ס* »

אין לי ת'מייל שלך. שלחי לי.
אמא_ל_5*
הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*

מירי של שקד

שליחה על ידי אמא_ל_5* »

ראיתי את שאלתך.
כמה רעיונות שאולי יעזרו - נסי לאכול דברים קטנים לעיתים קרובות, וכמובן דברים מזינים - שקדים, אגוזים, פירות יבשים, חטיפי אנרגיה.
קחי תוסף ויטמינים, כי קשה לאכול ממש טוב כשכל הזמן עסוקים.
נסי לנוח בזמן ההנקה. על הספה, או במיטה. נצלי את הזמן להקריא סיפור לבת הגדולה, או לנמנם, אם נותנים לך.
שיקלי להפגש עם דיאטנית שתנסה להתאים לך תפריט מאוזן.
אבל אני מודה - גם אני תמיד יורדת במשקל בהנקות, ופעם, כשהלכתי לדיאטנית, היא נתנה לי כזה תפריט שלא היה כל סיכוי בעולם שאצליח לאכול כל מה שהיא הציעה. אבל אולי את תצליחי...
אמא_ל_5*
הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*

מירי של שקד

שליחה על ידי אמא_ל_5* »

האם את חושבת שיש טעם כלשהו במה שהם אומרים?
כפי שאת יודעת אני לא מסכימה איתם. אין לי ספק שהנקה בגיל הזה טובה ומועילה, בנוסף כמובן להיותה נעימה. אם את אוכלת סביר אין סיבה שההנקה תחליש אותך במיוחד, ולא ידוע לי על חולשה על רקע הנקה. בכלל להיות אמא לילדים קטנים זה מעייף ומתיש, אבל לא ההנקה היא הגורמת לזה. לדעתי ההנקה דווקא מאפשרת יותר מנוחה, שלא לדבר שהילדים בריאים יותר, ואם יש משהו מתיש זה ילדים חולים. כמובן שאין בטחון שילדים יונקים לא יחלו, אבל גם אז ה יותר קל לטפל בהם בהנקה.
תרגישי טוב!
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

מירי של שקד

שליחה על ידי בשמת_א* »

קראתי מה שכתבת אצל אמא ל-5.
איך נראה לך להחליף אותם?
אגב, גם המדקר הסיני שלי אמר לי שההנקה מחלישה אותי, כי לגוף שלי אין כוחות וזה עומס "אקסטרה".
באותה מידה הוא גם אמר שהריון מחליש אותי. אבל כשנכנסתי להריון הוא תמך בי וחיזק אותי.
והוא גם אמר שההנקה היא הדבר הטוב ביותר שאני עושה בשביל הילדים שלי, ושזה ממש נפלא שכל ילד שלי זוכה בכמה שנים של הנקה.
כלומר: יש כל מיני זוויות.
גם אבא שלי P-: דואג כל הזמן שאני מותשת מגידול הילדים שלי. את בטח מבינה שזה לא שהוא חושב שאני צריכה מייד לתת אותם לאימוץ (-; אלא שהוא פשוט דואג לי.
(שמתי לב לשאלה שלך כי גם אני הייתי כל החיים רזה מדי, מרזה בקלות ועולה בקושי, אנמית, ומאז ההריון הראשון - מותשת ומעוכה בצורה בלתי רגילה, למרות האושר הגדול. טיפול סיני מאוד עזר לי, אבל מה שבאמת שינה לי את כל החיים והחזיר לי את כל הכוחות וגם את ספיגת המזון היה טיפולי אייפק. תציצי גם בדף נשים לבושות באופן טבעי , אולי הדברים שאמרתי שם על רזון ואוכל ידברו אלייך).
ורד_לב*

מירי של שקד

שליחה על ידי ורד_לב* »

על קצה המזלג ממש, כי אני לא מכירה את המקרה לגמרי, כדאי לך להרבות באכילת אבוקדו, אגוזים וזרעים לא קלויים וחמאותיהם, טחינה, אם את אוכלת מהחי גבינות שמנות חופשי, בשר שמן חופשי.
רעיון, למשל לשלב ברוטב לפסטה או אורז גם טחינה ושקדיה, או אגוזים וזרעים אחרים טחונים.
לקחת תוסף טוב של אומגה 3 (חומצת שומן חיונית).
זה ממש בקטנה, אני שוב מזמינה אותך לפנות אליי באופן "אישי" [email protected] אם את בעניין.
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

בכיף!
אני אשמח להתכתב אתך, מתי שבא לך, איך שבא לך.
כרגע אני כותבת אינטנסיבי, נכנסת לאתר מדי יום כמעט, אבל אל תרגישי שזה מחייב אותך במשהו. מן הסתם שעות המחשב שלי יירדו פלאים כשאני אמצא עבודה (וכנראה מצאתי משהו לא מקצועי, מחליפה במעונות יום).

כבר המון זמן שאני רוצה לנהל דיאלוג יסודי עם פסיכולוג/ית על המקצוע הזה והמתודה הזאת. רק עוד לא מצאתי עם מי.

הרהור:
ערכה האמיתי של הפסיכולוגיה והפסיכותרפיה טמון לא במה שהיא (כי כבר הסכמנו שהיא לא משהו ;-)) אלא בכך שהיא שלב חשוב בהתפתחות האנושית, ומכשירה את הקרקע לדברים הטובים שיבואו בעקבותיה ואחריה.

קישור:
http://www.ssehvusa.org/what.html
עין_הסערה*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*

מירי של שקד

שליחה על ידי עין_הסערה* »

הי מירי, יש כמה דברים בקשר ל אני מבקשת סליחה מהגוף שלי שאני רוצה לומר לך באופן פרטי, לא מעל גבי דפי האתר.
את יכולה לשלוח לי את המייל שלך?
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

היי מירי.
את יכולה לכתוב לי ל:
tamheal&&gmail$com
יש להחליף את ה- && בשטרודל ואת ה- $ בנקודה.
אני אשמח!!!
@}
ורד_לב*

מירי של שקד

שליחה על ידי ורד_לב* »

היי מירי, אנסה לענות:
האם כדאי לקחת יותר מכמוסה 1 של אומגה 3

אני לא יודעת איזה סוג של אומגה 3 את לוקחת ומה הם המינונים בתוכו. שולחת אותך לקרוא באתר הזה זה הסוג עליו אני ממליצה ובכל אופן יש לו שם פירוט על כמויות הלקיחה המומלצות לפי משקל ובעיות ספציפיות, בתוספת הריון, הנקה וכו'. כך שזה יוכל לשים לך דברים יותר בפרופורציות.
הסתכלי בדף על הוראות השימוש, יש שם הסבר ממש טוב!

האם כדאי לנסות לתת אומגה גם לבנותיי - בנות 1.5 ו-3.5, הקטנה יונקת

בעקרון, זה מומלץ. בפועל קצת קשה, כי הטעם חזק להם מאד.
אך בהחלט אפשר למצוא דרעים לשלב עם האוכל, כמו לפתוח כמוסה ולערבב עם מזון. עדיף עם משהו שומני, או משהו שנאכל בארוחה שיש בה משהו שומני.
בעקרון, אומגה 3 עוברת בחלב האם, לכן למיניקות מומלץ לקחת יותר, מתוך התחשבות ב"משיכה" מהיונק/ת (אגב, גם בהריון).
  • אני משתדלת לקחת גם מולטיויטמין. שמעתי אתמול ד"ר לתזונה שאמר ברדיו שרוב המולטיויטמינים כוללים בטא קרוטן סינתטי, שאינו בריא ואף יכול להזיק לגוף. אני קצת מבולבלת עכשיו - ברור לי שהתזונה שלי לא עשירה מספיק ואני זקוקה לתגבור של ויטמינים ומינרלים, במיוחד בהנקה, אבל אין לי שום רצון לקחת תכשיר שיש בו חומרים סינתטים שיכולים להזיק. מה דעתך על העניין של הבטא-קרוטן, והאם קיימים תכשירי מולטיויטמינים שבהם אין תוסף סינתטי של בטא קרוטן?
מה דעתך על מתן תוסף מולטיויטמין לילדים?*

לפי מה שידוע לי הויטמינים הטבעיים הם אכן ממקורות טבעיים (פירות, ירקות, עלים ירוקים, פטריות וכו'). זה נכון שהסינטטיים הם מלאכותיים ואני לא ממליצה עליהם בכלל.
ככלל חשוב שתדעי שויטמינים הם תוסף מזון ואינם באים במקום התזונה. חשוב לשים את הדגש ותשומת ה |H| על המזון- להעשיר אותו, לשפר אותו וכו'. מעבר לכך נטילת מולטיויטמין במצבים שזה לא מתאפשר היא אפשרות, כמובן. אבל לא במחיר של להפסיק להשתדל ולנסות.
אני יודעת שזה תהליך, אבל הוא חשוב כ"כ! במיוחד כבעלת משפחה, הקובעת הרגלי חיים עבור ילדייך!
אותו הדבר עבור ילדים, בעיניי.
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

מירי של שקד

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מירי, קראתי את מה שכתבת בדף עייפות ודיכדוך כרוניים ולסתי נשמטה. האמור להלן הוא אסופת מחשבות לא מסודרות שאת עוררת מרבצן :-)
כבר כמה שנים שאני עוברת תהליכים עמוקים ביותר כדי להגיע אל התובנות האלה שניסחת בכזו בהירות ופשטות. אני בהריון עכשיו, וההחלטות כבר התקבלו. את הקריירה הארוכה המתסכלת והמצליחה עבור אמא ואבא עזבתי, עזבתי את התואר השני בתחום שאני טובה בו ומחמיא לכולם אבל אני סובלת ממנו, ובקרוב אני פוצחת בקריירה חדשה (לזו כבר יותר ניתן לקרוא "הגשמה עצמית" אני מקווה) שרובה אמהות.
אני חושבת שמה שכתבת על "אנשים עם דרייב" אפשר לקרוא גם כ"אנשים שהפנימו מאד את מה שהסביבה רצתה עבורם". בכל רגע שבו אנחנו בוחרים בחירה אחת, אנחנו לא בוחרים את כל האחרות. בכל רגע שבו אנחנו רצים בנתיב מסויים למיצוי פוטנציאל אחד, אנחנו "מבזבזים" פוטנציאל אחר. כשבסופו של יום מגיע התסכול, ונדמה שהדרך היחידה שנותרת היא שיתוק. לא ללכת. לא לזוז, להשאר פוטנציאל בלתי ממומש.
אבל אפשר, לחילופין, להתהלך בכל מיני שבילים, בפסיעות קטנות, להביט לצדדים ולהנות מהנוף, במקום לראות רק את אלה שנדמה שרצים מהר מהר ויגיעו לפנינו למקום שבכלל לא רצינו להגיע אליו מלכתחילה.
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

מירי, קראתי את מה שכתבת בדף עייפות ודיכדוך כרוניים ומאוד אהבתי והתחברתי לראיית הדרך שלך
בעיקר התרגשתי מהמשפט הזה
אני לומדת כל יום מחדש לראות ביכולת לבנות את עצמי כאמא אתגר שהוא לא פחות מכל אתגר אקדמי שהוא. לגדל ילדים שמחים ובריאים בנפשם זו התמודדות נפשית-רגשית-רוחנית אך גם אינטלקטואלית, וכאשר יש כוחות כאלו, זה אדיר לנתב אותם למסלול של גידול הילד בדרך היצירתית והייחודית שאת ממציאה עבורו.
ועל כך אני רוצה לחבק אותך. פשוט להגדיל ולמסגר!
תודה @}
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

מירי יקרה,
נפלא "לראות" אותך שוב.
אני מניחה שהיתה לך תקופה עמוסה ומעניינת.

יום טוב, ותבורכי בכל מעשי ידייך
@}

נ.ב. אני מרגישה כל כך טוב מזה שכתבתי על האונס בניק האמיתי שלי, שגם זהה לשם האמיתי בחיים. כאילו יצאתי לחופשי מאיזה בית סוהר סמוי וחלקלק.
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

מירי יקרה,
(())

תראי, האירוע הזה כבר נמצא מאחורי לפחות ב- 99%, אחרת לא הייתי מסוגלת לכתוב עליו כך. וכן, פעם הייתי "חלשה" מאוד. חברה שהכירה אותי מגיל שמונה-עשרה לא האמינה לתיאור שלי את עצמי בגיל הילדות. אז "תאמיני שאפשר לתקן" :-).

באופן פרדוקסלי זה היה אחד האירועים הכי מחזקים בחיי, כי הוא גרם לי לעשות רמונט כללי ולטפל בנקודות כאובות בסיסיות בחיים. עד אותו רגע הכחשתי כמה מצוקות, מאז ואילך עליתי על דרך המלך. נכון שהייתי צריכה להתמודד גם עם הנזקים שהאונס עצמו גרם (אלוהים ישמור - שלוש שנים של סבל. לפעמים היה נדמה שהמחיר גבוה מדי), אבל כנראה שלא הייתי מסוגלת לצבור את האומץ לכך בלי ה"תירוץ" הזה שדחף אותי לטיפול.

בכלל הדף הזה הוא מין סוג של תרפיה.
נכון. לא פלא שהוא כל כך פעיל. היה צריך אותו כבר מזמן.
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

נ.ב. תרגישי חופשי לכתוב או לא לכתוב אלי בדפבית או במייל, הכל פתוח
:-)

יום נפלא,
תמר
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

היי מיר, טוב לשמוע ממך.

מאחלת לך המון המון טוב.

ד"א עשיתי תהליך מסוים עם מישהי שמטפלת ברייקי ומאבחנת בקינזיולוגיה, ואני מודיעה לך שהקינזיולוגיה זה שוס בלתי רגיל. דרך אבחון מדויקת ונהדרת. אני מקווה שבימים הקרובים אתפנה ואכתוב לך יותר בפירוט, ובכל מקרה כדאי לך לחפש ולקרוא באינטרנט. זה יכול להיות כלי עזר נהדר גם בשימוש בפסיכותרפיה.
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

זה האתר הכי בהיר ורלוונטי לך שמצאתי, אחרי חיפוש די קצר.
את יכולה לעשות עוד חיפוש בגוגל על המילה "קינסיולוגיה", ולמצוא...

יום טוב (())
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

הי מירי, באתי לתת לך חיבוק על מה שכתבת בדף חיים בצל הפחד לחלות , ומה שקרה לי - קראתי את הדף שלך ומצאתי משהו שכתבתי לך בזמנו שמאוד ריגש אותי, והנה, שוב, כאילו לא עברה שנה, אני מתרגשת ממך.

מאחלת לך דרך מעצימה @}
ומודה לך על השיתוף.
יתרון_האור*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2006, 00:00
דף אישי: הדף האישי של יתרון_האור*

מירי של שקד

שליחה על ידי יתרון_האור* »

תודה מירי, על מה שכתבת לי בבלוג, ריגשת אותי @}
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

מירי, כל פעם מחדש שאני קוראת אותך אני רוצה להודות לך על השיתוף.. אז התודות הדדיות :-) באמת כייף.

שוב ושוב אני מתפלאה איזה אנשים איכותיים מגיעים לכאן, לאתר הזה, ומוקירה את הצורך שלהם לשתף בעומק העומקים של נפשם. זה כלל לא מובן מאליו. וזה נותן המון - לי לפחות.
(())(())
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מירי של שקד

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הי מירי מתנצלת אלף התנצלויות שלא חזרתי. אני רק היום 20 שנה לאחר שכתבת לי... ראיתי את ההודעה. בושה וחרפה שכמוני אה?
אשמח מאוד לתת לך עוד פרטים על ערב קוסמטיקה טבעית. אם זה עוד רלוונטי (אני ממש מתביישת...)
אני מגיעה לאזורים אחרים במינימום של 5 בנות. המחיר ל-5 בנות הראשונות הוא 900 ש"ח כולל חומרים. כל משתתפת מכינה לעצמה ומקבלת 3 מוצרים הביתה: קרם פנים, מסכה לפנם ופילינג לפנים.
מעל 5 בנות 100 ש"ח עבור כל משתתפת נוספת. כך שסדנה ל7 בנות לדוגמא עולה 1100 ש"ח כלומר 157 ש"ח למשתתפת וכך ככל שיש יותר בנות בסדנה, המחיר פר משתתפת יורד.
מקווה שהייתי מספיק ברורה ואשמח לענות על עוד שאלות ובכלל -
אבל עדיף במייל שלי - אותו אני פוקדת אחת ליום לפחות.
[email protected]
להתראות
לי_אורה*
הצטרפות: 12 אפריל 2005, 19:07
דף אישי: הדף האישי של לי_אורה*

מירי של שקד

שליחה על ידי לי_אורה* »

אוי מירי!!!! גם אני מאוווד רוצה להתנצל. רק הרגע נכנסתי לדף שלי ופתאום ראיתי את ההודעה שלך!!! סורי!!!

ובקשר לספרים. לואיז היי אינה היחידה שכותבת על הנושא. האם את מכירה את ספריה של שאקטי גווין? מאוד ממליצה לך לקרוא. ויש לה גם ספר-חוברת לעבודה: יש שם שאלות ומקום להשיב עליהן בספר ודרכי עבודה. מבין ספריה ממליצה בייחוד על 3 אלו:
  • הדמיה יוצרת, הוצ' גל 1996
  • לחיות באור, הוצ' גל
  • לחיות באור - ספר עבודה, הוצ' גל
ומאוד אוהבת גם את ספריה של סאנאיה רומן, מתקשרת שמביאה בספריה תקשורים. אבל בעצם לא חשוב מקור הידע, חשוב התוכן.

יש לי קצת תקיעות - מרגישה שאני צריכה עוד כלי כלשהו שיעזור לי ליישם את השיטה מלבד הספרים. לדעתי, חשיבה חיובית והשיטה של היגדים חיוביים היא מאוד חזקה אבל לא מספיקה. לדעתי כדאי להוסיף לה גם את השיטה של דמיון מודרך, ובספרים של שאקטי גווין ושל רומן יש גם הנחיות לדמיון מודרך. וקראי על כך בויקיפדיה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 7%A8%D7%9A

בהצלחה :-)
תמרוש_רוש

מירי של שקד

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

פתחתי דף חדש
רגישות חושית העולם הוא יותר מדי

את מוזמנת בחום, את יודעת. אני זקוקה לך שם. אני לא רוצה שזה יהפוך להיות דף בלוג.
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

הי מירי, מה שלומך ? אני מתגעגעת לכתיבה שלך, מקווה שאת בטוב.
נועה_בר*

מירי של שקד

שליחה על ידי נועה_בר* »

מזל טוב @} מזל טוב @}
כמה מרגש ומשמח.
מחכה לקרוא כל מה שתחליטי לספר :-)
(מקווה לא לפספס אותך כי אני מנסה להוריד פעילות ווירטואלית למינימום)
איחולים וברכות לבריאות והסתגלות, לשפע חלב ומנוחה, והרבה אהבה.
ורד_לב*

מירי של שקד

שליחה על ידי ורד_לב* »

לא ראיתי מייל ממך...
[email protected]
את מוזמנת {@
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”