אני קצת פחות מסתובבת פה בימים אלה, לעומת תקופות עברו. אז אם אתם ממש רוצים לדבר אתי, יש מייל, טלפון ופייסבוק
אומני הכבר לא כ"כ קטנה (ווי, איך שעובר לו הזמן) נולדה ב- 10/6/02 והיא הילדה-הראשונה- המדהימה ביותר שחוויתי. השם, אגב, מגיע מלטינית ומשמעותו "הכל" everything ונכון... זה קצת מזכיר סנסקריט. אך אומרים שמקורה הקדום של הלטינית הוא שם והרי OM בסנסקריט גם מבטא את "הכל" הצליל הראשוני הקדום המכיל בתוכו את כל הבריאה.
ילדנו בבית עם רונית והייתה חוייה מקסימה ( סיפור הלידה של ורד לב ). מבחינתי הטראומה הקשה יותר הייתה זו של אחרי עם כל נושא ההנקה. זה לא שלא רציתי , ברור היה לי שאניק וגם ברור לי שזה יהיה להרבה זמן (בתקווה), אבל אף אחד לא סיפר לי על הכאבים...והפצעים... או המכתש הגדול והמכתש הקטן, כמו שכיניתי אותם ע"ג פטמתי השמאלית. אבל היום, תודה לאל, הכל כבר נגמר. מה גם שהחוויה הזו דיי הובילה אותי למקצוע הנוכחי שלי- יועצת הנקה מוסמכת. אז אני משערת שעליי להודות לה מאד. זה בהחלט לא משהו שאפשר לראות או להבין ברגעי הקושי והכאב...
בינתיים יש לה כבר אח חדש- רפאל (23/2/06) סיפור הלידה השנייה של ורד לב ואנחנו מתרגלים למשפחה המורחבת

והגיע גם הזמן לאחות נוספת 25/11/08 סיפור הלידה השלישית של ורד לב ולעוד הסתגלות

חוצמזה אני נשואה לדודו, אנחנו גרים בכרכור כבר כמה שנים בבית חדש ומקסים (בשבילנו. קודם גרנו באחר).
אומני התחילה ללכת לגן אחרי 4 שנים בהן בילינו בכייף יחדיו בבית.
ההחלטה הייתה לא פשוטה, אך יצאנו לדרך ו...טפו,טפו,טפו בינתיים היא נהנית לאללה! ואני...לומדת להתרגל לזמנטו עם רפאל. פתאום להיות רק עם אחד בבית זה כ"כ פשוט...
אני גם מתחילה להתרגל לרעיון שהשנה הקרובה הולכת להיות דיי עמוסה בעשייה, עבודה, לימודים ויותר "התערבבות" בחיים. המחשבות על קומבינות עם ילד יונק ואיך לא לוותר על מה שחשוב בעיניי, לא להתפשר ועם זאת כן לקחת חלק בחיים החומריים יותר. תהליך. מסע.
אומני גדלה לה והתחילה השנה את המסע שלנו בחינוך האנתרופוסופי, בביה"ס "רימון" שבאלוני יצחק.
בינתיים אנחנו נהנים מכל רגע והילדה פורחת ומתפתחת בקסם גדול.
אנחנו לומדים כל פעם עוד קצת על מהי אנתרופוסופיה, בטעימות קטנות שמתאימות לנו

בינתיים כבר סיימנו את כיתה ב', בשמחה ובששון. עם הרבה שירים, דקלומים, ציורים ועבודות יד למיניהן.
אני נטורופטית ובשלנית טבעית (אורגנית) עם טאץ' של רפואה סינית וגם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC (בוגרת קורס ייעוץ הנקה אצל בתיה דייויס- מומלץ בחום)

ויש עוד המון תחומים שאני רוצה ללמוד ולהעמיק בהם. לפעמים אני בתחושה של 'מתי אספיק את הכל?' ואז אני נזכרת שיש חיים גם אחרי שהילדים קצת גדלים (יש לי הרבה דוגמאות מצויינות סביבי לכך) וזה מאד מעודד ומרגיע. לא חייבים הכל, מהר, עכשיו. לכל דבר זמן ועת. דבר לא הולך לאיבוד ואינו מתבזבז, נהפוך הוא- מצטבר, מתעצב, מתרכז, מתמרכז, נופל למקום, מתרגל, מתפתח...
ברחבי הרשת מפוזרים הרבה מאמרים ומתכונים שכתבתי עם השנים. בהן גם ניהלתי כמה וכמה פורומים.
היום הצטמצמתי בעשייה האינטרנטית שלי ואני "רק" מנהלת את פורום ה נטורופתיה למשפחה הותיק שלי לצד קבוצת story]המטבח הפתוח של ורד לב fbid[/po]=120595254653954#!/group.php?gid=296205795006 בפייסבוק
מי שמחפש אותי יכול לנסות "כאן" [email protected]
חלק מהאנשים באתר עברו מן העולם הוירטואלי לעולמנו הממשי וזה כייף גדול להכיר כך חברים חדשים

דף בית אישי
דפים למעקב ב-מה חדש:
תאילנד עם ילדים
סיפור הלידה הרביעית של ורד לב