בדיקת זיהוי הריון
בדיקת זיהוי הריון
שלום! הגעתם לדף דיון באתר באופן טבעי . זהו אינו פורום רפואי / פורום מומחים - כאן דברים מתנהלים קצת אחרת מברוב פלטפורמות הדיונים המוכרות יותר, לטוב ולרע. מטרת הדף הזה הינה ניהול דיונים בנוגע לדרכים, טבעיות ואחרות, לזיהוי הריון - והרחבה של הידע בנושא.
אם זה הביקור הראשון שלכם, מומלץ לקחת סיור מודרך באתר ולהכיר טוב יותר את המוסכמות, האופי ודרך השימוש באתר. על הדרך תקבלו גם הצצה על הגישה לחיים באופן טבעי , המאפיינת את באי האתר (מי יותר, מי פחות, כל אחד על פי הבנתו ודרכו).
דף מוצנע
-
- הצטרפות: 13 מאי 2003, 21:56
בדיקת זיהוי הריון
ראיתי שלא ענו לי בדף מדור בדיקות בהריון ובאמת זו שאלה שלא כ"כ מתאימה לשם, אז אזרתי אומץ ופתחתי דף חדש.
שאלתי היא: מאיזה שלב, אחרי ההפרייה, אפשר לבדוק בודאות אם יש הריון.
הייתה לי שיחה , פעם מזמן, עם איזה רופא ודובר על שבועיים לגבי בדיקות השתן הביתיות. האם? מישהו/י יודע/ת?
מה לגבי בדיקות דם?
שאלתי היא: מאיזה שלב, אחרי ההפרייה, אפשר לבדוק בודאות אם יש הריון.
הייתה לי שיחה , פעם מזמן, עם איזה רופא ודובר על שבועיים לגבי בדיקות השתן הביתיות. האם? מישהו/י יודע/ת?
מה לגבי בדיקות דם?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
בדיקת זיהוי הריון
בבדיקת דם, אפשר מיום איחור אחד לדעת האם יש הריון או לא. זה אומר שבועיים מהביוץ, אבל...
לגבי נשים שהביוץ שלהן מאוחר (לדוגמא אצלי בהריון הראשון והשלישי), גם שבוע איחור לא הספיק. הייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים ואז היה ברור גם בבדיקת שתן.
(מי שמשתמש ב"שיטה" יכולה לדעת על פי צבע צוואר הרחם (גדוש בכלי דם ולכן סגול) וחום הגוף שנשאר גבוה)
לגבי נשים שהביוץ שלהן מאוחר (לדוגמא אצלי בהריון הראשון והשלישי), גם שבוע איחור לא הספיק. הייתי צריכה לחכות עוד כמה ימים ואז היה ברור גם בבדיקת שתן.
(מי שמשתמש ב"שיטה" יכולה לדעת על פי צבע צוואר הרחם (גדוש בכלי דם ולכן סגול) וחום הגוף שנשאר גבוה)
-
בדיקת זיהוי הריון
ואם אינני יודעת מתי בייצתי ואינני משתמשת ב"שיטה" ולא היה לי מחזור כבר כמעט שנתיים בגלל הריון והנקה?
לחכות, אה?
לא פשוט הלחכות הזה...
לחכות, אה?
לא פשוט הלחכות הזה...
-
בדיקת זיהוי הריון
כן, לא פשוט...
לפני כמה שבועות חשבתי שאני בהריון. כמה ימים של בחילות ערב, עייפות נוראית ודגדודים בפטמות בזמן ההנקה.
חיכיתי וחיכיתי... אבל כל כך פחדתי שהתשובה תהיה חיובית... חיכיתי עוד קצת ובסוף עשיתי (בערך חודש מהחשד הראשון) בדיקה.
לשמחתי - שלילי!
לפני כמה שבועות חשבתי שאני בהריון. כמה ימים של בחילות ערב, עייפות נוראית ודגדודים בפטמות בזמן ההנקה.
חיכיתי וחיכיתי... אבל כל כך פחדתי שהתשובה תהיה חיובית... חיכיתי עוד קצת ובסוף עשיתי (בערך חודש מהחשד הראשון) בדיקה.
לשמחתי - שלילי!
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
בדיקת זיהוי הריון
סבלנות. אין מה לעשות.
ממילא, אם את בהריון - יש לך תשעה לחכות.
ובכל מקרה, אם את מתכננת - תתחילי לקחת חומצה פולית - את לא צריכה OK של בדיקה בשביל זה (מומלץ לקחת אותה 3 חודשים לפני ההריון).
בעצם - אין שום סיבה לדעת כ"כ מוקדם שאת בהריון (אולי כדי להמנע משתיה/עישון - אבל אם את מיניקה, את בטח בכל מקרה לא מגזימה שם).
ממילא, אם את בהריון - יש לך תשעה לחכות.
ובכל מקרה, אם את מתכננת - תתחילי לקחת חומצה פולית - את לא צריכה OK של בדיקה בשביל זה (מומלץ לקחת אותה 3 חודשים לפני ההריון).
בעצם - אין שום סיבה לדעת כ"כ מוקדם שאת בהריון (אולי כדי להמנע משתיה/עישון - אבל אם את מיניקה, את בטח בכל מקרה לא מגזימה שם).
בדיקת זיהוי הריון
כל הכבוד שאזרת אומץ לפתוח דף חדש!
ברוב בדיקות השתן הביתיות אפשר להשתמש מיום אחד איחור ומומלץ דבר ראשון בבוקר כי אז ריכוז ההורמון הוא גבוה יותר, אך "מקלון הזהב" טוען שהוא מגלה הריון עוד לפני האיחור! אצל חברה שלי זה הצליח, אבל אני קצת סקפטית, הרי שהורמון ההיריון מופרש רק שבועיים אחרי שהביצית מופרית (עד כמה שהבנתי). בכל מקרה, בדיקת דם מהימנה הרבה יותר, בדיקה ביתית פחות. (אני חושבת שבדיקת דם מהימנה גם רק כעבור שבועיים). חוץ מזה, כמו שתמיד אומרים בפורום פוריות (או יותר נכון פורום טיפולי פוריות) בנענע, הדרך הבטוחה ביותר לקבל מחזור היא לעשות פיפי על מקל... אוי, כמה שזה נכון
ברוב בדיקות השתן הביתיות אפשר להשתמש מיום אחד איחור ומומלץ דבר ראשון בבוקר כי אז ריכוז ההורמון הוא גבוה יותר, אך "מקלון הזהב" טוען שהוא מגלה הריון עוד לפני האיחור! אצל חברה שלי זה הצליח, אבל אני קצת סקפטית, הרי שהורמון ההיריון מופרש רק שבועיים אחרי שהביצית מופרית (עד כמה שהבנתי). בכל מקרה, בדיקת דם מהימנה הרבה יותר, בדיקה ביתית פחות. (אני חושבת שבדיקת דם מהימנה גם רק כעבור שבועיים). חוץ מזה, כמו שתמיד אומרים בפורום פוריות (או יותר נכון פורום טיפולי פוריות) בנענע, הדרך הבטוחה ביותר לקבל מחזור היא לעשות פיפי על מקל... אוי, כמה שזה נכון
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
בדיקת זיהוי הריון
גילה, בטח שיש סיבה לדעת בשלב כ"כ מוקדם.
כדי לדעת!
לי זה היה חשוב. זה משנה לגמרי את כל התחושה ביומיום, זה מכוונן אחרת את הדברים, זה מעצים ומפקס דברים.
לדעתי, כמובן!
כדי לדעת!
לי זה היה חשוב. זה משנה לגמרי את כל התחושה ביומיום, זה מכוונן אחרת את הדברים, זה מעצים ומפקס דברים.
לדעתי, כמובן!
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
בדיקת זיהוי הריון
יש כל מיני סימנים שאת יכולה להרגיש:
- ריח ואיכות ההפרשות מהנרתיק
- התחדדות החושים, במיוחד חוש הריח
- שינויים בהעדפות מאכלים
- שינוי במיקוד המחשבות
- הרגשה שאת בהריון!
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
בדיקת זיהוי הריון
אצלי היה כמו אצל שגית (תופעות של אחרי לידה?).
לא בדקתי.
החלטתי שלא ייתכן שזה הריון.
וחיכיתי.
ונעלמו התופעות. זהו.
לא בדקתי.
החלטתי שלא ייתכן שזה הריון.
וחיכיתי.
ונעלמו התופעות. זהו.
-
בדיקת זיהוי הריון
יונת, תודה על הרעיונות, אבל קצת קשה לי עכשיו להפריד בין מה פיזי ומה שייך לפנטזיה/ רצון וכו'. מאחר ועלתה האופציה, נפתח גם הרצון בעצם. בהריון הקודם ידעתי להיות יותר ברורה עם התחושות שלי, אולי כי זה היה בפעם הראשונה? עכשיו עם כל ההנקות, טיפול בילדה וכו' קצת קשה לי להיות ממוקדת.
אבל אני בהחלט מנסה לדעת.
אבל אני בהחלט מנסה לדעת.
בדיקת זיהוי הריון
אם: _ריח ואיכות ההפרשות מהנרתיק
התחדדות החושים, במיוחד חוש הריח
שינויים בהעדפות מאכלים
שינוי במיקוד המחשבות
הרגשה שאת בהריון!_ היו אינדיקציה להריון -
אז בטח כבר היו לי עשרה.
התחדדות החושים, במיוחד חוש הריח
שינויים בהעדפות מאכלים
שינוי במיקוד המחשבות
הרגשה שאת בהריון!_ היו אינדיקציה להריון -
אז בטח כבר היו לי עשרה.
-
- הצטרפות: 07 מאי 2003, 16:21
בדיקת זיהוי הריון
המקסים הוא להתאמן בקבלה מוחלטת , המתנה, ולהתאמן בתחושת חוסר שליטה.
נראה לי שהמאחרת לקבל עוברת למימד רוחני גבוה יותר דרך התנסויות ארציות,
שעור מענין.
נראה לי שהמאחרת לקבל עוברת למימד רוחני גבוה יותר דרך התנסויות ארציות,
שעור מענין.
-
בדיקת זיהוי הריון
חייבת לשפוך קצת, מחר אעשה את הבדיקה סופסוף, אבל היום-איזה יום!
חברים השאירו אצלינו את תינוקם בן ה-5 חודשים (פעם ראשונה שלו) והלכו לסרט. השכיבו אותו ואז בתי בדרכה לישון התלהבה ממראה המשחק החדש במיטה שלה והעירה אותו, אז העברנו אותו לסלון ואותה לאוטו עם אבא לסשן הרדמה.
כשהם חזרו, היא ישנה ולקחתי אותה להרדימה טוב במיטה ואז..... הופיע גור חתולים ביבבות קולניות מתחת לחלון. זה דיי העיר אותה, אבל צלחנו גם את זה.
אבל בינתיים בעלי לקח את הגור לחברים ללילה הקרוב (לפחות).
יצא שהייתי בלעדיו 15 דקות בערך ואחרי שנרדמה הילדה, גיליתי שאני בבית, לבד, עם 2 תינוקות.
נלחצתי אימים, לא ברור ממש ממה. או שכן!
אבל ידעתי שזה מה שיהיה, "חיכיתי" לזה כל היום בעצם. פירפורים בבטן, אי שקט, עצבנות, מתח גבוה, קפיצה שלי על כל פיפס רעש (במיוחד אם בעלי מקים אותו).
אז ברור לי שזהו שיעור בשבילי לקראת התשובה- אם זה חיובי, אז הנה, התנסי ב-2 ילדים. זה מה שרצית, לא?
ואם שלילי, אז הנה, את יכולה להבין במה מדובר ולשחרר קצת את הרצון הזה. אין לחץ.
רק אוסיף שהרצון התעורר עם הנסיבות, או האפשרות לקיומן של הנסיבות.
איזה סרט.
הם צריכים לחזור עוד 1/2 שעה בטח. בינתיים (טפו, טפו, טפו) אף אחד מהם לא התעורר. נמשיך לקוות.
רק אח"כ אוכל באמת לנוח ולישון.
ולי עוד הייתה איזו אשלייה בה נלך לישון והם יכנסו בשקט לקחת אותו ורק יעירו אותי.
תודה על ההקשבה!
חברים השאירו אצלינו את תינוקם בן ה-5 חודשים (פעם ראשונה שלו) והלכו לסרט. השכיבו אותו ואז בתי בדרכה לישון התלהבה ממראה המשחק החדש במיטה שלה והעירה אותו, אז העברנו אותו לסלון ואותה לאוטו עם אבא לסשן הרדמה.
כשהם חזרו, היא ישנה ולקחתי אותה להרדימה טוב במיטה ואז..... הופיע גור חתולים ביבבות קולניות מתחת לחלון. זה דיי העיר אותה, אבל צלחנו גם את זה.
אבל בינתיים בעלי לקח את הגור לחברים ללילה הקרוב (לפחות).
יצא שהייתי בלעדיו 15 דקות בערך ואחרי שנרדמה הילדה, גיליתי שאני בבית, לבד, עם 2 תינוקות.
נלחצתי אימים, לא ברור ממש ממה. או שכן!
אבל ידעתי שזה מה שיהיה, "חיכיתי" לזה כל היום בעצם. פירפורים בבטן, אי שקט, עצבנות, מתח גבוה, קפיצה שלי על כל פיפס רעש (במיוחד אם בעלי מקים אותו).
אז ברור לי שזהו שיעור בשבילי לקראת התשובה- אם זה חיובי, אז הנה, התנסי ב-2 ילדים. זה מה שרצית, לא?
ואם שלילי, אז הנה, את יכולה להבין במה מדובר ולשחרר קצת את הרצון הזה. אין לחץ.
רק אוסיף שהרצון התעורר עם הנסיבות, או האפשרות לקיומן של הנסיבות.
איזה סרט.
הם צריכים לחזור עוד 1/2 שעה בטח. בינתיים (טפו, טפו, טפו) אף אחד מהם לא התעורר. נמשיך לקוות.
רק אח"כ אוכל באמת לנוח ולישון.
ולי עוד הייתה איזו אשלייה בה נלך לישון והם יכנסו בשקט לקחת אותו ורק יעירו אותי.
תודה על ההקשבה!
-
בדיקת זיהוי הריון
רק בשביל הרקורד, אני לא!
זה בשביל התחושה המעורבת!
זה בשביל התחושה המעורבת!
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2003, 13:18
בדיקת זיהוי הריון
כבר כמה ימים שאני מרגישה משהו.....
אוכלת מוזר, עייפה נורא והציצים שלי כואבים ומתקשים....
זה נראה ממש כמו... זה מרגיש כמו התחלה של.......
עוד לא עשיתי בדיקה.
לא יודעת אם בא לי. ממש לא ניסינו. להיפך, אם אני בהריון זה למרות כל אמצעי המניעה.
זה לא סוף העולם אבל זה גם לא ממש במקום עכשיו.
טפו,טפו,טפו, העיקר שיהיה בריא.
נחכה למחר (קניתי את מקל הפלא) בבוקר ונראה.
(אם כן אני בבעיה אחרת, נראה אותי מספרת את זה לבעלי....)
אוכלת מוזר, עייפה נורא והציצים שלי כואבים ומתקשים....
זה נראה ממש כמו... זה מרגיש כמו התחלה של.......
עוד לא עשיתי בדיקה.
לא יודעת אם בא לי. ממש לא ניסינו. להיפך, אם אני בהריון זה למרות כל אמצעי המניעה.
זה לא סוף העולם אבל זה גם לא ממש במקום עכשיו.
טפו,טפו,טפו, העיקר שיהיה בריא.
נחכה למחר (קניתי את מקל הפלא) בבוקר ונראה.
(אם כן אני בבעיה אחרת, נראה אותי מספרת את זה לבעלי....)
-
- הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
- דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*
בדיקת זיהוי הריון
בערך שבועיים לפני שהכרתי את בן זוגי, הלכתי ברחוב ארלוזורוב בתל אביב בתחושה מדגדגת.
זוג זקנים הלך מולי - היא סחבה שקיות כבדות בגב כפוף, הוא הלך לידה בידיים חופשיות. זה עורר בי כעס.
הם חלפו על פני ואני הסתובבתי לצעוק לו משהו כמו "תעזור לה, יא אגואיסט", אבל המילים יצאו לי רפות, נבלמות, כי ראיתי שהם בכלל לא זוג. סתם שני קשישים שבהליכתם האיטית הלכו על אותו קו לרגע אחד, בדיוק כשעברתי.
הצטערתי שלא עזרתי לה בעצמי, חשבתי להסתובב וללכת אחריה, אבל אז ניטשטשה לי התמונה ונשאר רק מסר עמום. או! הנה עוד זקנה. אבל ממש. מתקדמת על המדרכה הגבשושית של ארלוזורוב עם הליכון. לאט לאט. על פרק היד תלוי לה תיק שנראה די כבד. "צריכה עזרה?"
פנים ערניים לגמרי התרוממו אלי מתוך ההליכון. היא לא צריכה עזרה, אבל איזה כלבה יפה יש לי, וגם כן זקנה.... התפתח פיטפוט. מסוג הפיטפוטים שמתקיימים בדרך כלל בחלומות. היא ראתה אותי כמו רנטגן, כמו אחותי התאומה, כמו אמי האנרגטית. קראו לה גרציה. התיישבנו על ספסל בפינת רחוב ארבע ארצות והיא הציעה להציץ לי בכף היד. בנסיבות הקיימות זו היתה הצעה שאי אפשר לסרב לה. היא אמרה כל מיני דברים בעברית היפהפיה שלה (היא נולדה בירושלים) הסתכלה בי ישר בעיניים הצוחקות האלה שלה וחזתה את בואו הקרוב של אהובי. בסוף נפרדנו בנשיקות חמות - היה מוזר ומדהים לנשק פנים של אישה בת 91. נתתי לה את הטלפון שלי אם היא תצטרך משהו אבל היא לא התקשרה.
הוא נכנס לחיי ונשאר ואחרי שנה וקצת נכנסתי להריון, לא מתוכנן. לא ידעתי מה לעשות. זה היה נראה לי מוקדם מידי לילד, לא ידעתי אם זה האיש הנכון, הכחשתי הכחשתי עד שהסקרנות גברה עלי והלכתי לסופרפארם לקנות בדיקה.
בדרך חזרה ישבתי על ספסל בבלפור, לדחות קצת את ההגעה הביתה, את הידיעה...
הטלפון הנייד שלי צילצל וישר זיהיתי את הקול שלה. היא התקשרה אלי בטעות, בכלל רצתה מישהו אחר, אבל התחלנו לפטפט שוב והיא מייד נזכרה בי בשמחה. לא סיפרתי לה על ההריון, אבל היא אמרה לי דברים מתוקים ונוסכי ביטחון ועצם התיזמון של השיחה הזו סימן לי שהכל בסדר. שאני על המסלול הנכון.
אפרופו בדיקת זיהוי הריון (-:
זוג זקנים הלך מולי - היא סחבה שקיות כבדות בגב כפוף, הוא הלך לידה בידיים חופשיות. זה עורר בי כעס.
הם חלפו על פני ואני הסתובבתי לצעוק לו משהו כמו "תעזור לה, יא אגואיסט", אבל המילים יצאו לי רפות, נבלמות, כי ראיתי שהם בכלל לא זוג. סתם שני קשישים שבהליכתם האיטית הלכו על אותו קו לרגע אחד, בדיוק כשעברתי.
הצטערתי שלא עזרתי לה בעצמי, חשבתי להסתובב וללכת אחריה, אבל אז ניטשטשה לי התמונה ונשאר רק מסר עמום. או! הנה עוד זקנה. אבל ממש. מתקדמת על המדרכה הגבשושית של ארלוזורוב עם הליכון. לאט לאט. על פרק היד תלוי לה תיק שנראה די כבד. "צריכה עזרה?"
פנים ערניים לגמרי התרוממו אלי מתוך ההליכון. היא לא צריכה עזרה, אבל איזה כלבה יפה יש לי, וגם כן זקנה.... התפתח פיטפוט. מסוג הפיטפוטים שמתקיימים בדרך כלל בחלומות. היא ראתה אותי כמו רנטגן, כמו אחותי התאומה, כמו אמי האנרגטית. קראו לה גרציה. התיישבנו על ספסל בפינת רחוב ארבע ארצות והיא הציעה להציץ לי בכף היד. בנסיבות הקיימות זו היתה הצעה שאי אפשר לסרב לה. היא אמרה כל מיני דברים בעברית היפהפיה שלה (היא נולדה בירושלים) הסתכלה בי ישר בעיניים הצוחקות האלה שלה וחזתה את בואו הקרוב של אהובי. בסוף נפרדנו בנשיקות חמות - היה מוזר ומדהים לנשק פנים של אישה בת 91. נתתי לה את הטלפון שלי אם היא תצטרך משהו אבל היא לא התקשרה.
הוא נכנס לחיי ונשאר ואחרי שנה וקצת נכנסתי להריון, לא מתוכנן. לא ידעתי מה לעשות. זה היה נראה לי מוקדם מידי לילד, לא ידעתי אם זה האיש הנכון, הכחשתי הכחשתי עד שהסקרנות גברה עלי והלכתי לסופרפארם לקנות בדיקה.
בדרך חזרה ישבתי על ספסל בבלפור, לדחות קצת את ההגעה הביתה, את הידיעה...
הטלפון הנייד שלי צילצל וישר זיהיתי את הקול שלה. היא התקשרה אלי בטעות, בכלל רצתה מישהו אחר, אבל התחלנו לפטפט שוב והיא מייד נזכרה בי בשמחה. לא סיפרתי לה על ההריון, אבל היא אמרה לי דברים מתוקים ונוסכי ביטחון ועצם התיזמון של השיחה הזו סימן לי שהכל בסדר. שאני על המסלול הנכון.
אפרופו בדיקת זיהוי הריון (-:
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2004, 14:56
בדיקת זיהוי הריון
יש לי איחור של שלושה ימים. מאד נדיר אצלי . אני עייפה בטרוף וכואב לי בחזה. ישר החלטתי שאני בהריון והחלטתי לחכות את בדיקת ההריון עד כמה שיכולתי.... וזה היה הבוקר.
קמתי ועשיתי בדיקה עם הבדיקה האחרונה שיש לי בבית(האם ציינתי שפעם בכמה חודשים אני מפתחת "הריון":-) )
עשיתי וראיתי פס! צעקתי לבעלי והוא בא מהר אבל טען שאין שום פס.
הבטתי שוב ובאמת לא היה פס.......
הוא אמר שכשאמרצי לו שיש פס זה שימח אותו מאד
אני, כשראיתי את הפס התבאסתי קצת (סוף סוף הצלחתי להרזות קצת...) אבל בעלי טוען שהיה לי קול ממש שמח........
עקרונית אנחנו לא חושבים על ילד נוסף בשיחות ביננו ונזהרים מאד. אז....... איך אפשר להסביר מה שקורה פה?:-P
קמתי ועשיתי בדיקה עם הבדיקה האחרונה שיש לי בבית(האם ציינתי שפעם בכמה חודשים אני מפתחת "הריון":-) )
עשיתי וראיתי פס! צעקתי לבעלי והוא בא מהר אבל טען שאין שום פס.
הבטתי שוב ובאמת לא היה פס.......
הוא אמר שכשאמרצי לו שיש פס זה שימח אותו מאד
אני, כשראיתי את הפס התבאסתי קצת (סוף סוף הצלחתי להרזות קצת...) אבל בעלי טוען שהיה לי קול ממש שמח........
עקרונית אנחנו לא חושבים על ילד נוסף בשיחות ביננו ונזהרים מאד. אז....... איך אפשר להסביר מה שקורה פה?:-P
בדיקת זיהוי הריון
אני נשואה כשנה ועדיין לא מצליחה להרות ואני כ"כ משתוקקת לזאת. אין לי סבלנות לחכות כל הזמן שבועיים מיום הביוץ לראות אם אני אקבל, לפתח תקוות ובסוף להתאכזב כשמופיעים כתמי הדם! מישהיא יכולה אולי לכסוך לי את השבועיים ציפיה האלה ולהגיד לי אם יש אזשהיא אפשרות לדעת אם נקלטתי להריון לפני שמגיעה הווסת( חוץ מ- בדיקת דם)?
בדיקת זיהוי הריון
הפסקתי לקחת גלולות לפני כשנה, והמחזור שלי אינו סדיר (בלאגן אטומי).
בכל מקרה בחודש שעבר החלטתי למדוד חום, ולפני כמה ימים (לאחר "איחור" של כ- שבוע) החלטתי לקנות ערכה ביתית.
אתמול בבוקר ערכתי את הבדיקה ויש שבריר קטן של תשובה חיובית.
רצתי היום לעשות את בדיקת הדם ובתוצאות היה רשום 79* - האם מישהו יכול לומר לי מה אומרת תוצאה זו? הרופא אמר לי בטלפון לקבוע אליו תור - אבל אין לי סבלנות לחכות עד שהתור יגיע...
בכל מקרה בחודש שעבר החלטתי למדוד חום, ולפני כמה ימים (לאחר "איחור" של כ- שבוע) החלטתי לקנות ערכה ביתית.
אתמול בבוקר ערכתי את הבדיקה ויש שבריר קטן של תשובה חיובית.
רצתי היום לעשות את בדיקת הדם ובתוצאות היה רשום 79* - האם מישהו יכול לומר לי מה אומרת תוצאה זו? הרופא אמר לי בטלפון לקבוע אליו תור - אבל אין לי סבלנות לחכות עד שהתור יגיע...
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
בדיקת זיהוי הריון
לפי הידוע לי אין דבר כזה 'קצת בהריון' בבדיקות הללו. ברגע שמופיע קו, ולו החלש ביותר אז זה אומר שיש הורמונים של הריון (שכחתי איך זה נקרא, מצטערת על חוסר המקצועיות...). הבדיקות הביתיות אמינות ביותר כשהתשובה חיובית כי רק בהריון הגוף מפריש 'הורמון הריון'. בקיצור, עם הופיע לך הקו בבדיקה במקום המתאים אז את כן.
בדיקת זיהוי הריון
יקירתי,
הנורמה לרמת beta-HCG היא עד 5
לפיכך אם יש לך 79 אז מגיע לך מזל טוב.
>הכותבת היא רופאת ילדים<
הנורמה לרמת beta-HCG היא עד 5
לפיכך אם יש לך 79 אז מגיע לך מזל טוב.
>הכותבת היא רופאת ילדים<
בדיקת זיהוי הריון
מה זו בדיקת אגן? (בחיים לא אמרו לי לעשות ואני כבר בת 38)
בדיקת זיהוי הריון
בדיקת אגן זה כשהרופא משכיב אותך על הכיסא ההוא ומכניס את היד עטויה בכפפה לנרתיק... בטוחה שעשית את זה לפחות פעם בחייך.
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי אימייל: ginats אצל 013 נקודה net נקודה il .
{מה זאת בדיקת PAP ?}
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי אימייל: ginats אצל 013 נקודה net נקודה il .
{מה זאת בדיקת PAP ?}
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
בדיקת זיהוי הריון
PAP - מחדירים משהו שדומה כמו קיסם אוזניים אבל ארוך יותר, לאיסוף דגימה מצוואר הרחם. הרופא מורח את הדגימה על זכוכית, מכסה בזכוכית נוספת, מכניס למעטפה ונותן לך שתתני למזכירה, ששולחת בדואר. נדמה לי שעד גיל מסוים זה בתשלום. אם לא עברת מעולם - זה הזמן להחליף רופא.
בדיקת זיהוי הריון
PAP לא כואב. ואלו מאיתנו המקפידות על דיני נידה עליכן לדעת כי ייתכן דימום קל לאחר מכן שהוא, למיטב ידיעתי, אינו בעייתי כי מקורו לא ברחם. ולכן אין צורך לספור שוב שבעה נקיים.
בדיקת זיהוי הריון
אבל את רופאת ילדים,לא?
כן, אבל בניגוד לרוסיה אצלנו לומדים הכל עד לסטאז', ואח"כ בוחרים התמחות. כך שעברתי בחיי בכל המחלקות.
ברוסיה יש בי"ס לרפואת ילדים וזה כל מה שאתה לומד. בלי כירורגיה גינקולוגיה וכו'
כן, אבל בניגוד לרוסיה אצלנו לומדים הכל עד לסטאז', ואח"כ בוחרים התמחות. כך שעברתי בחיי בכל המחלקות.
ברוסיה יש בי"ס לרפואת ילדים וזה כל מה שאתה לומד. בלי כירורגיה גינקולוגיה וכו'
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
בדיקת זיהוי הריון
רק הערה לגבי "משהו לא בסדר" עם בטא של 80: הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים-שלושה, לכן, היא עולה במהירות מערכים נמוכים מאד (כאמור עד 5 יכול להיות גם ללא הריון אבל בדרך כלל נדמה לי שזה פחות מ-1) לערכים גבוהים מאד (עשרות אלפים אם אני לא טועה). אם היא לא עולה, זה סימן לא טוב (הריון לא מתפתח) אבל מערך יחיד, קשה להסיק מסקנות: אולי את רק בשלב מוקדם מאד של ההריון, וזו הסיבה לערך הנמוך יחסית. אפשר לעשות עוד בדיקה בעוד 3 ימים ולראות את קצב הגידול (ולזכור שיש גם שונות בין אישה אחת לשניה) - שיתן אינדיקציה טובה יותר אם כרגע המצב תקין או לא.
וכמעט שכחתי: שיהיה במזל!
וכמעט שכחתי: שיהיה במזל!
בדיקת זיהוי הריון
הממ... בבדיקת הבתא הראשונה שלי הוצאתי 99.
מספרים כאלה אני אוהבת בבחינות, לא בבדיקות...
אחרי יומיים חזרתי על הבדיקה: 199. בשלב הזה כבר שמחתי. הייתי סטז'רית מפגרת וישר חשבתי על דברים רעים בהתחלה, אבל הגיניקולוג של מבולבלת כבר לא סטז'ר מפגר (אני מקווה). בגלל הזמינות הגבוהה של בדיקות הדם (בקרב ערפדים אני חיה) עשיתי ביתא כל כמה ימים, עד שבסוף התקשרו אליי זועמים מהמעבדה ונגמרה החגיגה...
כאמור, הביתא הזאת בת 7 ומשהו היום. והיא אצלי לגמרי אלפא...
מספרים כאלה אני אוהבת בבחינות, לא בבדיקות...
אחרי יומיים חזרתי על הבדיקה: 199. בשלב הזה כבר שמחתי. הייתי סטז'רית מפגרת וישר חשבתי על דברים רעים בהתחלה, אבל הגיניקולוג של מבולבלת כבר לא סטז'ר מפגר (אני מקווה). בגלל הזמינות הגבוהה של בדיקות הדם (בקרב ערפדים אני חיה) עשיתי ביתא כל כמה ימים, עד שבסוף התקשרו אליי זועמים מהמעבדה ונגמרה החגיגה...
כאמור, הביתא הזאת בת 7 ומשהו היום. והיא אצלי לגמרי אלפא...
-
בדיקת זיהוי הריון
את צודקת, אין סיבה להפחיד סתם.
למרות שגם אותי הפחידו התחילת ההריון שהביטא נמוך מדי. סירבתי להתרגש, ועשיתי עוד 2 בדיקות שהראו שאולי קצב העליה קצת איטי, אבל בהחלט סביר. לא מיהרתי לאולטראסאונד (חיכיתי לסוף שליש ראשון - שבוע 12, וגם זה רק כי בעלי היה לחוץ לוודא שהפעם זה לא שניים).
למרות שגם אותי הפחידו התחילת ההריון שהביטא נמוך מדי. סירבתי להתרגש, ועשיתי עוד 2 בדיקות שהראו שאולי קצב העליה קצת איטי, אבל בהחלט סביר. לא מיהרתי לאולטראסאונד (חיכיתי לסוף שליש ראשון - שבוע 12, וגם זה רק כי בעלי היה לחוץ לוודא שהפעם זה לא שניים).
בדיקת זיהוי הריון
טוב - אז הגעתי עכשיו מהגניקולוג - והמסקנות שלו היו שיש 3 אפשרויות:
א. זה הריון תקין אך מאוד בתחילתו.
ב. זה הריון לא תקין ברחם.
ג. זה הריון לא תקין מחוץ לרחם.
הוא אמר שהבדיקה צריכה להראות מעל 1000.
בכל אופן הוא שלח אותי לעשות שוב בדיקת דם, בדיקת אולטרסאונד וגם צייד אותי בהפניה למיון - למקרה של כאבים או דימומים.
הבלבול שלי לא השתפר - ממש טראומות מתחילת ההריון ועד סופו (לפי סיפורים שאני שומעת מחברות- אין אך רגע של נחת...)
א. זה הריון תקין אך מאוד בתחילתו.
ב. זה הריון לא תקין ברחם.
ג. זה הריון לא תקין מחוץ לרחם.
הוא אמר שהבדיקה צריכה להראות מעל 1000.
בכל אופן הוא שלח אותי לעשות שוב בדיקת דם, בדיקת אולטרסאונד וגם צייד אותי בהפניה למיון - למקרה של כאבים או דימומים.
הבלבול שלי לא השתפר - ממש טראומות מתחילת ההריון ועד סופו (לפי סיפורים שאני שומעת מחברות- אין אך רגע של נחת...)
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
בדיקת זיהוי הריון
מבולבלת -
שמחה לשמוע עדכון.
אני מציעה שקודם כל תעשי את הבדיקות שהרופא אמר לך, ומקווה שזה ירגיע אותך או לפחות יפתור את הבלבול.
והריון ממש לא חייב להיות ממש טראומות מתחילת ההריון ועד סופו
אז בואי נראה קודם שההריון בסדר, ואז כולם פה יעזרו לך להמשיך.....
שמחה לשמוע עדכון.
אני מציעה שקודם כל תעשי את הבדיקות שהרופא אמר לך, ומקווה שזה ירגיע אותך או לפחות יפתור את הבלבול.
והריון ממש לא חייב להיות ממש טראומות מתחילת ההריון ועד סופו
אז בואי נראה קודם שההריון בסדר, ואז כולם פה יעזרו לך להמשיך.....
בדיקת זיהוי הריון
כמה זמן את אחרי מחזור?
האם יש לך מחזורים סדירים?
האם הוא נתן לך לעשות עוד בתא?
הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים-שלושה
אמרה אם פי 3 ובצדק. תעשי ביתא חוזר ותבדקי אם הכפיל את עצמו. אם זה יותר מיומיים - תכפילי בהתאם. או שתקלידי לנו ונחשב ביחד ונרגע...
האם יש לך מחזורים סדירים?
האם הוא נתן לך לעשות עוד בתא?
הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים-שלושה
אמרה אם פי 3 ובצדק. תעשי ביתא חוזר ותבדקי אם הכפיל את עצמו. אם זה יותר מיומיים - תכפילי בהתאם. או שתקלידי לנו ונחשב ביחד ונרגע...
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
בדיקת זיהוי הריון
למה הוא לא עשה לך אולטרסאונד בעצמו ?
-
בדיקת זיהוי הריון
לדעתי האישית (והלא מקצועית) אל תמהרי לאולטראסאונד. אם את אכן בשלב מוקדם - לא יראו כלום באולטראסאונד, ואת רק תהיי יותר מפוחדת ומבולבלת. אם משהו לא תקין (וזה קורה, אפילו די נפוץ, שהריון לא מתפתח), תני לו להגמר בעצמו. חבל להוסיף לחץ.
המצב היחידי הבעייתי הוא הריון מחוץ לרחם, אבל קשה לי להאמין שבמצב כזה לא יהיו סימנים. אם יש לך כאבים, דימומים או כל דבר אחר (אפילו תחושת בטן) לא תקין - כן למהר לא"ס, אבל אם לא, אז הסבירות היא די נמוכה.
אני השתדלתי להמנע מבדיקת א"ס שלא לצורך בשליש ראשון (וגם אח"כ לצמצם למינימום) יש על זה דף. נדמה לי בדיקת אולטראסאונד (למרות שהומלץ לי גם, בדיוק מאותן סיבות).
כשהייתי במקום דומה לך, כאמור, ביצעתי 2-3 בדיקות בטא, לראות התפתחות. זה בדיקת דם, ולכן לא יכול להזיק.
אני מאד מקווה בשבילך שאת פשוט בהתחלה, אבל גם אם לא, חשוב לדעת שזה דבר שקורה הרבה, ולא אומר שאת לא בסדר או משהו. זה מאכזב ועצוב (יש גם באתר הזה וגם במקומות אחרים מקומות לתמיכה, אבל למה להקדים את המאוחר, שאולי בכלל לא יבוא), אבל אפשר להסתכל על זה גם כאילו לא הצלחת בכלל להקלט (וגם זה מאכזב ועצוב כשמנסים הרבה... אבל מתגברים).
המצב היחידי הבעייתי הוא הריון מחוץ לרחם, אבל קשה לי להאמין שבמצב כזה לא יהיו סימנים. אם יש לך כאבים, דימומים או כל דבר אחר (אפילו תחושת בטן) לא תקין - כן למהר לא"ס, אבל אם לא, אז הסבירות היא די נמוכה.
אני השתדלתי להמנע מבדיקת א"ס שלא לצורך בשליש ראשון (וגם אח"כ לצמצם למינימום) יש על זה דף. נדמה לי בדיקת אולטראסאונד (למרות שהומלץ לי גם, בדיוק מאותן סיבות).
כשהייתי במקום דומה לך, כאמור, ביצעתי 2-3 בדיקות בטא, לראות התפתחות. זה בדיקת דם, ולכן לא יכול להזיק.
אני מאד מקווה בשבילך שאת פשוט בהתחלה, אבל גם אם לא, חשוב לדעת שזה דבר שקורה הרבה, ולא אומר שאת לא בסדר או משהו. זה מאכזב ועצוב (יש גם באתר הזה וגם במקומות אחרים מקומות לתמיכה, אבל למה להקדים את המאוחר, שאולי בכלל לא יבוא), אבל אפשר להסתכל על זה גם כאילו לא הצלחת בכלל להקלט (וגם זה מאכזב ועצוב כשמנסים הרבה... אבל מתגברים).
בדיקת זיהוי הריון
אני מסכימה עם רוב דבריה של אם פי 3.
אם רק עכשיו יש לך ביתא 80, אז זו כנראה ממש ההתחלה. אל תמהרי עם סונר (אולטרסאונד בעברית וגם יותר קצר), אבל הייתי עושה לפני תום שליש ראשון ולו בשל הסיבה הפרוזאית שאצל אחת כמוך קשה לדעת מה גיל ההריון המדוייק, והסונר הראשוני הוא הכי מדוייק בקביעת גיל הריון. זה חשוב לדעת בהמשך - לפי זה בודקים חלבון עוברי ועוד.
אם זה הריון מחוץ לרחם, בשלב כ"כ מוקדם לא חובה שיהיו סימפטומים.
אבל אני אומרת לך. ההריון הראשון שלי היה אותו הדבר, רק שאני המשכתי לבדוק ביתא בעצמי אז לא היה מי שילחיץ אותי. כשהלכתי לעשות US (עוד קיצור שאני רגילה לכתוב במקום סונר. תבינו אותי, הרגלים קשה לשנות) לא ראו דופק עוברי כי כנראה זה היה מוקדם מדי, אבל הרופאה המטומטמת ישר דיברה על blighted ovum שזה הריון שהפסיק להתפתח מוקדם, וראתה בצקת בשק ההריון. ואני אחרי לילה ללא שינה (הייתי בתורנות) ועם דימומים, הלכתי הביתה ממררת בבכי, וזה היה בתקופה שאחרי תורנות היינו ממשיכים לעבוד יום שלם, אבל ראו שאני לא במצב לעבוד. בקיצור, ביום הבחירות לפני שבע שנים הייתי חייבת להגיע לרחובות (הייתי בסטאז' בחיפה אבל הייתי רשומה עדיין ברחובות) אז בדרך אמ'שלי סידרה לי US אצל רופא טוב בתה"ש, והיה דופק והיתה שמחה גדולה, ואני לא רוצה להגיד לך לאיזה איחולים זכתה אצלי הרופאה ההיא...
וגם אצלך ייגמר הכל טוב. העיקר האמונה.
<גם אצל אפיקוירסית כמו שרון יש בקיעים בחומת חוסר האמונה>
אם רק עכשיו יש לך ביתא 80, אז זו כנראה ממש ההתחלה. אל תמהרי עם סונר (אולטרסאונד בעברית וגם יותר קצר), אבל הייתי עושה לפני תום שליש ראשון ולו בשל הסיבה הפרוזאית שאצל אחת כמוך קשה לדעת מה גיל ההריון המדוייק, והסונר הראשוני הוא הכי מדוייק בקביעת גיל הריון. זה חשוב לדעת בהמשך - לפי זה בודקים חלבון עוברי ועוד.
אם זה הריון מחוץ לרחם, בשלב כ"כ מוקדם לא חובה שיהיו סימפטומים.
אבל אני אומרת לך. ההריון הראשון שלי היה אותו הדבר, רק שאני המשכתי לבדוק ביתא בעצמי אז לא היה מי שילחיץ אותי. כשהלכתי לעשות US (עוד קיצור שאני רגילה לכתוב במקום סונר. תבינו אותי, הרגלים קשה לשנות) לא ראו דופק עוברי כי כנראה זה היה מוקדם מדי, אבל הרופאה המטומטמת ישר דיברה על blighted ovum שזה הריון שהפסיק להתפתח מוקדם, וראתה בצקת בשק ההריון. ואני אחרי לילה ללא שינה (הייתי בתורנות) ועם דימומים, הלכתי הביתה ממררת בבכי, וזה היה בתקופה שאחרי תורנות היינו ממשיכים לעבוד יום שלם, אבל ראו שאני לא במצב לעבוד. בקיצור, ביום הבחירות לפני שבע שנים הייתי חייבת להגיע לרחובות (הייתי בסטאז' בחיפה אבל הייתי רשומה עדיין ברחובות) אז בדרך אמ'שלי סידרה לי US אצל רופא טוב בתה"ש, והיה דופק והיתה שמחה גדולה, ואני לא רוצה להגיד לך לאיזה איחולים זכתה אצלי הרופאה ההיא...
וגם אצלך ייגמר הכל טוב. העיקר האמונה.
<גם אצל אפיקוירסית כמו שרון יש בקיעים בחומת חוסר האמונה>
בדיקת זיהוי הריון
אני עדיין בונה על זה שפשוט בגלל המחזור הלא סדיר, ההריון בתחילתו - אני אקבל תשובה ב-4 ואז נהייה קצת יותר חכמים. אני משערת שאם ערך הבטא יהיה כפול אז זה סימן טוב - הלא כן?
בדיקת זיהוי הריון
הריני לבשר לכם - שאחרי 3 ימים התוצאה היא פי 4 - 320!!!!
-
בדיקת זיהוי הריון
וואו! מזל טוב!
עכשיו בטח יפחידו אותך שזה תאומים...
אני במקומך הייתי עושה ביום ראשון עוד בדיקה, רק בשביל הבטחון.
עכשיו בטח יפחידו אותך שזה תאומים...
אני במקומך הייתי עושה ביום ראשון עוד בדיקה, רק בשביל הבטחון.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
בדיקת זיהוי הריון
מזל טוב!
מרוב דיבורים על רמת הבטא שוטטתי לי קצת ברשת כדי להתעדכן בנושא. ומצאתי טבלה שמפרטת
את הערכים (פחות או יותר) של הבטא בשלבים שונים של ההריון.
אתר תמיכה בלידה
מרוב דיבורים על רמת הבטא שוטטתי לי קצת ברשת כדי להתעדכן בנושא. ומצאתי טבלה שמפרטת
את הערכים (פחות או יותר) של הבטא בשלבים שונים של ההריון.
אתר תמיכה בלידה
בדיקת זיהוי הריון
שוב אני עם הקושיות -
הרופא התקשר אליי היום (כנראה רק עכשיו הוא קיבל את התשובות של הבדיקה עם ה- 320) וביקש ממני לעשות אותה שוב. והוא שוב אמר לי שאם יהיו לי כאבים ודימומים שאני אפנה למיון.
האמת היא שבמוצאי שבת היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה, אך כמה חברות שלי שהיו לא מזמן בהריון אמרו שזה תקין וזה השתרשות ההריון ברחם.
מה דעתכן?
הרופא התקשר אליי היום (כנראה רק עכשיו הוא קיבל את התשובות של הבדיקה עם ה- 320) וביקש ממני לעשות אותה שוב. והוא שוב אמר לי שאם יהיו לי כאבים ודימומים שאני אפנה למיון.
האמת היא שבמוצאי שבת היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה, אך כמה חברות שלי שהיו לא מזמן בהריון אמרו שזה תקין וזה השתרשות ההריון ברחם.
מה דעתכן?
בדיקת זיהוי הריון
יכולים להיות כאבים בתחילת הריון. אין לך מה להלחץ.
חוצמיזה, ממילא אם ההריון הזה פגוע עדיף שייפול, ואין מה לעשות אם הוא נופל כי זה שלב מוקדם מאד.
תהיי סבלנית, ותשתדלי לא להלחץ מכל רופא מלחיצן.
חוצמיזה, ממילא אם ההריון הזה פגוע עדיף שייפול, ואין מה לעשות אם הוא נופל כי זה שלב מוקדם מאד.
תהיי סבלנית, ותשתדלי לא להלחץ מכל רופא מלחיצן.
בדיקת זיהוי הריון
שבוע לאחר הבדיקה של 320 שוב נשלחתי לעשות בדיקה של הבטא - והפעם הרקעתי שחקים עד 7513.
אתמול גם עשיתי בדיקת US וראיתי את שק ההריון עם עוברון קטנטן שכמובן נמצאים ברחם - כך שלפחות ששללנו את אפשרות ההריון מחוץ לרחם.
אתמול גם עשיתי בדיקת US וראיתי את שק ההריון עם עוברון קטנטן שכמובן נמצאים ברחם - כך שלפחות ששללנו את אפשרות ההריון מחוץ לרחם.
בדיקת זיהוי הריון
לפי ה- US אני כנראה בשבוע 5 - עוד לא רואים דופק.
אבל כנראה שמחתי יותר מדי מוקדם. הבוקר קמתי לשירותים וחשכו עיניי - או ליתר דיוק אדמו....
כמובן שמייד התקשרתי לבעלי (שעבד משמרת לילה) שיבוא הבייתה, ומיהרנו למיון.
ואחרי שרופא נשים (שלמען האמת נראה יותר כמו קצב) בדק אותי הוא אמר שהדימום התמעט, ושק ההריון עדיין נמצא ברחם. הוא אמר שאני צריכה מנוחה של ארבעה ימים - כך שאת שארית השבוע אני אבלה לי במיטה.
אני מקווה שהכל יסתדר...
אבל כנראה שמחתי יותר מדי מוקדם. הבוקר קמתי לשירותים וחשכו עיניי - או ליתר דיוק אדמו....
כמובן שמייד התקשרתי לבעלי (שעבד משמרת לילה) שיבוא הבייתה, ומיהרנו למיון.
ואחרי שרופא נשים (שלמען האמת נראה יותר כמו קצב) בדק אותי הוא אמר שהדימום התמעט, ושק ההריון עדיין נמצא ברחם. הוא אמר שאני צריכה מנוחה של ארבעה ימים - כך שאת שארית השבוע אני אבלה לי במיטה.
אני מקווה שהכל יסתדר...
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2002, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של הריונית_חדשה*
בדיקת זיהוי הריון
האם נורמלי לא לראות עדיין שק הריון בשבוע חמישי ? הרופא אמר לי לבוא עוד שבוע ולא לדאוג אבל אני לא מסוגלת .
בדיקת זיהוי הריון
נורמלי. לפעמים מחכים אפילו עד שבוע שמיני.
בדיקת זיהוי הריון
השאלה העיקרית היא אם אכן זה שבוע חמישי. ייתכן שהיה איחור בביוץ והספירה שגויה.
-
בדיקת זיהוי הריון
המחזור שלי מדויק . כל חודש באותו תאריך .
בדיקת זיהוי הריון
אז החודש זה נדחה אולי באופן חד פעמי?
אולי היית במתח, בלחץ? אולי סתם.
אין טעם להתייסר כעת (למרות שקל לי להגיד...) תנסי לא לחשוב על זה בינתיים ולהמתין עוד שבוע-שבועיים.
אולי היית במתח, בלחץ? אולי סתם.
אין טעם להתייסר כעת (למרות שקל לי להגיד...) תנסי לא לחשוב על זה בינתיים ולהמתין עוד שבוע-שבועיים.
-
בדיקת זיהוי הריון
האם יכול להיות שההריון נפסק למרות שלא היה לי שום דימום ? אם אעשה בדיקת דם להריון לבדוק אם הביטא עלה זה יכול להרגיע אותי ?
-
בדיקת זיהוי הריון
אם אעשה בדיקת דם להריון לבדוק אם הביטא עלה זה יכול להרגיע אותי ?
אני חושבת שלהרגע זה פתרון מצויין אם הביתא עולה או יורד. בלי לחץ החיים יותר קלים.
אל תתזזי את עצמך לבדיקת דם. חכי עוד שבוע ואולי יותר ותדעי תשובה בטוחה.
אני חושבת שלהרגע זה פתרון מצויין אם הביתא עולה או יורד. בלי לחץ החיים יותר קלים.
אל תתזזי את עצמך לבדיקת דם. חכי עוד שבוע ואולי יותר ותדעי תשובה בטוחה.
בדיקת זיהוי הריון
והתשובה לשתי השאלות שלך היא כן.
-
בדיקת זיהוי הריון
עשיתי בדיקת דם . הביתא עלה מ-27 מלפני שבוע ל-1170 .רופא הנשים שנתן לי את ההפניה אמר לי שבשבוע 5 חייבים לראות שק וכנראה זה לא הריון . איזה חוסר רגישות . לא מישהו שאי פעם אחזור אליו . כשנכנסתי ראיתי מולי מוסכניק , בחיי .
בדיקת זיהוי הריון
המממ... לא רוצה להיות מגעילה, אבל אכן צריך לראות שק בשלב זה.
העובדה שהביתא עלה דווקא מעודדת.
מתי הביתא היה 27? בהתחלה כל יומיים צריך לעלות פי שניים, אז את יכולה לעשות חשבון אם עלה מספיק. אם לא, אז ייתכן שעלה וכבר התחיל לרדת
הריון יכול להיות לא מוצלח ולהספג בלי להשאיר עדויות. נדמה לי שבערך שליש מההריונות נעלמים ככה בהתחלה. אח"כ פשוט מקבלים דימום וסת קצת יותר מהרגיל, ואם את לא יודעת שהיית בהריון - אפילו לא תדעי.
בד"כ ההריונות האלה הם פגומים, כך שעדיף מראש שנספגו מעצמם. זה כמובן לא תקף אצל נשים עם בעיות פוריות - אצלן זו בעיה אחרת ולאו דווקא בעובר המתהווה.
ולמרות כל מה שכתבתי כאן, אני עדיין מקווה שבעוד כמה ימים יתברר שיש שק ושסתם פספסו אותו בבדיקה.
מחזיקה לך אצבעות.
העובדה שהביתא עלה דווקא מעודדת.
מתי הביתא היה 27? בהתחלה כל יומיים צריך לעלות פי שניים, אז את יכולה לעשות חשבון אם עלה מספיק. אם לא, אז ייתכן שעלה וכבר התחיל לרדת
הריון יכול להיות לא מוצלח ולהספג בלי להשאיר עדויות. נדמה לי שבערך שליש מההריונות נעלמים ככה בהתחלה. אח"כ פשוט מקבלים דימום וסת קצת יותר מהרגיל, ואם את לא יודעת שהיית בהריון - אפילו לא תדעי.
בד"כ ההריונות האלה הם פגומים, כך שעדיף מראש שנספגו מעצמם. זה כמובן לא תקף אצל נשים עם בעיות פוריות - אצלן זו בעיה אחרת ולאו דווקא בעובר המתהווה.
ולמרות כל מה שכתבתי כאן, אני עדיין מקווה שבעוד כמה ימים יתברר שיש שק ושסתם פספסו אותו בבדיקה.
מחזיקה לך אצבעות.
בדיקת זיהוי הריון
הי לכולן
אני מניקה תינוקת בת 8 חודשים ועומדת לקחת את הגלולה של היום שאחרי.
אמרו לי שזה בסדר אבל אני קצת חוששת
מישהי יודעת משהו על זה?
אני מניקה תינוקת בת 8 חודשים ועומדת לקחת את הגלולה של היום שאחרי.
אמרו לי שזה בסדר אבל אני קצת חוששת
מישהי יודעת משהו על זה?
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
בדיקת זיהוי הריון
לרנדי- הייתי מתקשרת למרכז טרטולוגי
[http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... 17&[po]art id[/po]=47
[http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... 17&[po]art id[/po]=47
בדיקת זיהוי הריון
קוראים לי אדוה ואני בת 21 יש לי איחור של שבועים וחצי, אתמול בצהריים ביצעתי בדיקת הריון בתית אך התשובה הייתה שלילית, האם יש סיכוי שאני בהריון והבדיקה לא מדוייקת
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מ*
בדיקת זיהוי הריון
אדוה,
הבדיקות הביתיות היום נחשבות למדויקות אבל קחי בחשבון:
הבדיקות הביתיות היום נחשבות למדויקות אבל קחי בחשבון:
- האם המחזור של סדיר. כלומר רק אם המחזור סדיר את יכולה להיות בטוחה שמדובר באיחור של שבועיים וחצי. אם הוא לא סדיר אז יכול להיות שהאיחור הוא קטן יותר ואם את בהריון אז אולי זה מוקדם מידי לזהות אותו בבדיקה הביתית.
- תשובה חיובית היא חד משמעית (אני חושבת שאין סיכוי לקבל תשבה חיובית אם אין הריון) לעומת זאת תשובה שלילית היא לא חד משמעית (אפשר לקבל תשובה שלילית כשיש הריון אם למשל בודקים מוקדם מידי).
בדיקת זיהוי הריון
המחזור שלי סדיר, יש לי שאלה נוספת לפני כ- שבועיים התחילו לי הפרשות לבנות בתוך השטן, אמרו לי שזה הפרשות של הרחם (כמו הלבן שמחובר לחלבון בביצה) האם זה נכון?!
-
- הצטרפות: 20 אוגוסט 2001, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של רונה_בראון*
בדיקת זיהוי הריון
אדווה שלום,
"הפרשות" לבנות, הדומות לחלבון ביצה לא מבושלת, הן נוזל, הנוצר בצוואר הרחם (ולא ברחם), ומטרתו לסייע בתהליך העיבור. הנוזל הזה שומר על הזרעונים בחיים עד שמתרחש הביוץ והביצית מוכנה להפריה. הופעת הנוזל הזה מסמנת את הימים הכי פוריים במחזור האישה וכ: 14 ימים לאחר מכן (בממוצע), במידה ולא נקלט הריון, תתרחש ווסת.
אם לפני שבועיים זיהית הפרשות כאלו, קיימת יחסי מין והווסת מתאחרת להגיע, יש סיכוי סביר שאת הרה. התשובה שקיבלת לגבי בדיקות ההריון היא נכונה וטובה. ממליצה לך לערוך בדיקת דם אם חשוב לך לדעת אם את הרה, או לא.
"הפרשות" לבנות, הדומות לחלבון ביצה לא מבושלת, הן נוזל, הנוצר בצוואר הרחם (ולא ברחם), ומטרתו לסייע בתהליך העיבור. הנוזל הזה שומר על הזרעונים בחיים עד שמתרחש הביוץ והביצית מוכנה להפריה. הופעת הנוזל הזה מסמנת את הימים הכי פוריים במחזור האישה וכ: 14 ימים לאחר מכן (בממוצע), במידה ולא נקלט הריון, תתרחש ווסת.
אם לפני שבועיים זיהית הפרשות כאלו, קיימת יחסי מין והווסת מתאחרת להגיע, יש סיכוי סביר שאת הרה. התשובה שקיבלת לגבי בדיקות ההריון היא נכונה וטובה. ממליצה לך לערוך בדיקת דם אם חשוב לך לדעת אם את הרה, או לא.
בדיקת זיהוי הריון
אני במצב די מוזר- עשיתי בדיקת הריון עם המקל לפני 10 ימים וזה הראה חיובי וגם כל הסימנים מעידים על הריון מלבד אחד חשוב - הציצים שלי לא גדלו ולו במ"מ!!! אני אמורה להיות בשבוע 5-6. כלומר כשבועיים שלושה אחרי ביוץ. מה דעתכן?
-
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
בדיקת זיהוי הריון
הם לא חייבים לגדול מיד בתחילת ההריון, יש להם את כל תשעת החדשים הקרובים בשביל זה
זה בד"כ קורה מאוחר יותר, ובהדרגה...
זה בד"כ קורה מאוחר יותר, ובהדרגה...
בדיקת זיהוי הריון
תודה, אבל מההריון הראשון אני זוכרת שזה אחד הדברים הכי בולטים (תרתי משמע) בהתחלה. ועשיתי בדיקת היום ויצא 9190 שזה מעט גבוה לפי הטבלאות אבל עשה אותי מאושרת כרגע. אני אעשה עוד אחת ביום ראשון כמובן (ולפחות מדד האופטימיות בה יהיה הרבה יותר גבוה...)
בדיקת זיהוי הריון
רציתי לשתף אתכם באחד בדברים היותר מוזרים שקרו לי,
בייצתי ביום ראשון האחרון (איחור של יום...), ומיד ביום שני התחילה עליית טמ' מאוד ברורה עם עייפות הכי גדולה שנתקלתי בה בחיים שלי , רעב לא ייאמן, חולשה ברגליים,ורצון למאכלים מאוד מסויימים, וכאבי בטן (מאוד עדינים קצת יותר עדין ממחזור..) ובחילות בבוקר..... משעשע נכון ?, בעיקר לאור העובדה שאנחנו שומרים כדי לא להכנס להריון באופן טיבעי, ולכן אני גם מודדת חום ואבן שלשוה ימים החום היה מעל(!) 36.8 או 9 אלא הגיע ל- 37.3 ולפי חברה טובה זה לא היה אמור לטפס עד למעלה......
ואכן רכשתי ערכה ,לבדיקה כמובן, אבל אמרתי , נחכה עוד יום...........
ואכן ביום ראשון בבוקר ירדה הטמ' ואיתה כ-ל הסימנים (והאמת שהסיבה היחדיה שביצעתי את הבדיקה היא כי התעוררתי עם בחילה ..... לא משעשע כלל...
והיא יצאה שלילית.. כמה מפתיע....<אני צינית > ומכן גם החלו כל הסימנים להעלם והחום ממשיל הליות על 36.9 כמו שאמור להיות עד הוסת,
ועכשיו אני שואלת האם ייתכן כי היה זה הריון שלא "תפס"?
כי ככה לי זה נראה והאמת זה מאוד מפחיד לחשוב ככה....
מצד שני האם אני יכולה להגיב בכזו צורה חריפה על שינוי שאמור להיות כ"כ כ"כ צעיר?
<שיתוף>
בייצתי ביום ראשון האחרון (איחור של יום...), ומיד ביום שני התחילה עליית טמ' מאוד ברורה עם עייפות הכי גדולה שנתקלתי בה בחיים שלי , רעב לא ייאמן, חולשה ברגליים,ורצון למאכלים מאוד מסויימים, וכאבי בטן (מאוד עדינים קצת יותר עדין ממחזור..) ובחילות בבוקר..... משעשע נכון ?, בעיקר לאור העובדה שאנחנו שומרים כדי לא להכנס להריון באופן טיבעי, ולכן אני גם מודדת חום ואבן שלשוה ימים החום היה מעל(!) 36.8 או 9 אלא הגיע ל- 37.3 ולפי חברה טובה זה לא היה אמור לטפס עד למעלה......
ואכן רכשתי ערכה ,לבדיקה כמובן, אבל אמרתי , נחכה עוד יום...........
ואכן ביום ראשון בבוקר ירדה הטמ' ואיתה כ-ל הסימנים (והאמת שהסיבה היחדיה שביצעתי את הבדיקה היא כי התעוררתי עם בחילה ..... לא משעשע כלל...
והיא יצאה שלילית.. כמה מפתיע....<אני צינית > ומכן גם החלו כל הסימנים להעלם והחום ממשיל הליות על 36.9 כמו שאמור להיות עד הוסת,
כי ככה לי זה נראה והאמת זה מאוד מפחיד לחשוב ככה....
מצד שני האם אני יכולה להגיב בכזו צורה חריפה על שינוי שאמור להיות כ"כ כ"כ צעיר?
<שיתוף>
-
- הצטרפות: 26 יולי 2004, 23:45
בדיקת זיהוי הריון
אין לי מושג, אבל אולי זו היתה פשוט מחלה שלא "תפסה"?
לא בטוחה שהבנתי ממה נובע החשש. אם את יודעת מתי הביוץ, ואת לא מעוניינת כרגע בהריון, מן הסתם לא קיימת יחסים סביב מועד הביוץ, או שאני טועה?
אין לי מושג, אבל אולי זו היתה פשוט מחלה שלא "תפסה"?
לא בטוחה שהבנתי ממה נובע החשש. אם את יודעת מתי הביוץ, ואת לא מעוניינת כרגע בהריון, מן הסתם לא קיימת יחסים סביב מועד הביוץ, או שאני טועה?
-
- הצטרפות: 19 יוני 2003, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אינקובטור*
בדיקת זיהוי הריון
העייפות, הרעב, הבחילות... כולן מתנה מהפרוגסטרון. רמת הפרוגסטרון עולה מאוד אחרי הביוץ, ואם יש הריון היא נשארת גבוהה.
הגוף "יודע" שהוא בהריון לפי הורמון נוסף - HCG שאותו מפרישה השלייה. השלייה נוצרת רק לאחר ההשרשה - כלומר, לפחות יומיים או שלושה אחרי הביוץ שבו היתה ההפרייה.
העייפות, הרעב, הבחילות... כולן מתנה מהפרוגסטרון. רמת הפרוגסטרון עולה מאוד אחרי הביוץ, ואם יש הריון היא נשארת גבוהה.
הגוף "יודע" שהוא בהריון לפי הורמון נוסף - HCG שאותו מפרישה השלייה. השלייה נוצרת רק לאחר ההשרשה - כלומר, לפחות יומיים או שלושה אחרי הביוץ שבו היתה ההפרייה.
בדיקת זיהוי הריון
טוב אני שוב מאשימה את הפרוגסטרון,
אני עייפה ורעבה, ה"בלי גלולות" שיבשו אצלי הכל, הבטן שלי מוזרה כל הגוף שלי מוזר, היה לי דימום מועט ביום שעלתה הטמ' בבוקר -אחרי הביוץ- לפחות לפי חישוב שלי .........
אוף, לא יודעת מה לחשוב
טוב אם אני אמשיך להרגיש ככה ואם הטמ' לא תרד משמעותית יום לפני שאני צריכה "לקבל"- ואם זה ייאחר- אז אולי- השאלה האם באמת יש לי סבלנות לחכות כל כל הרבה זמן.......?
המחזור מאחר לי כבר ביומיים, אתמול מתי שהיה אמור להגיע המחזור ויום קודם לרדת החום הטמפ' עלתה ל- 37.00
אבל..... היו םבבוקר ירד שוב ל- 36.8 שהיה ביומיים שקדמו לעלייה. מה שכן ישנתי רע בלילה יכול להיות שזה השפיע?,
(פשוט שמתי לב שאם אני לא ישנה טוב ומתעוררת המון הטמ' נמוכה יותר...)
אני פשוט תוהה אולי זה כן אולי זה לא ואלי למה לא.... @}
אני עייפה ורעבה, ה"בלי גלולות" שיבשו אצלי הכל, הבטן שלי מוזרה כל הגוף שלי מוזר, היה לי דימום מועט ביום שעלתה הטמ' בבוקר -אחרי הביוץ- לפחות לפי חישוב שלי .........
אוף, לא יודעת מה לחשוב
טוב אם אני אמשיך להרגיש ככה ואם הטמ' לא תרד משמעותית יום לפני שאני צריכה "לקבל"- ואם זה ייאחר- אז אולי- השאלה האם באמת יש לי סבלנות לחכות כל כל הרבה זמן.......?
המחזור מאחר לי כבר ביומיים, אתמול מתי שהיה אמור להגיע המחזור ויום קודם לרדת החום הטמפ' עלתה ל- 37.00
אבל..... היו םבבוקר ירד שוב ל- 36.8 שהיה ביומיים שקדמו לעלייה. מה שכן ישנתי רע בלילה יכול להיות שזה השפיע?,
(פשוט שמתי לב שאם אני לא ישנה טוב ומתעוררת המון הטמ' נמוכה יותר...)
אני פשוט תוהה אולי זה כן אולי זה לא ואלי למה לא.... @}
בדיקת זיהוי הריון
אלמונית, במקום לתהות, לא פשוט יותר לעשות בדיקת הריון?
בדיקת זיהוי הריון
שלום שוב,
הפעם כפי הנראה זה אכן הריון
יש לי בחילות כבר שבוע, כואבת לי הבטן מידי פעם כמו לפני מחזור, אין לי ממש תיאבון, החום שלי גבוהה, יש לי חולשות מדיי פעם,
והכי חשוב עשיתי בדיקה לפני שבוע הויא יצאה חיובית!
אנחנו עוד בשוק - כלומר לא מאמינים - לפי ספירה שלי אני מסיימת את השבוע השלישי ולפי ספירה מהספר הריון ולידה אני מסיימת את השבוע החמישי- זה מאוד מרגש ואני מאוד מפחדת גם יחד שמה זה יעלם....
בשבוע הבא יש לנו ביקור אצל רופאת נשים - וגם הוחלט לא לעשות א"ס ואפילו לחכות עד סיום השליש הראשון בהמשך למה שקקראתי כאן ובכלל...
זהו מקווה שזה ישאר אמיתי ותקין עד לסיום המקווה
הפעם כפי הנראה זה אכן הריון
יש לי בחילות כבר שבוע, כואבת לי הבטן מידי פעם כמו לפני מחזור, אין לי ממש תיאבון, החום שלי גבוהה, יש לי חולשות מדיי פעם,
והכי חשוב עשיתי בדיקה לפני שבוע הויא יצאה חיובית!
אנחנו עוד בשוק - כלומר לא מאמינים - לפי ספירה שלי אני מסיימת את השבוע השלישי ולפי ספירה מהספר הריון ולידה אני מסיימת את השבוע החמישי- זה מאוד מרגש ואני מאוד מפחדת גם יחד שמה זה יעלם....
בשבוע הבא יש לנו ביקור אצל רופאת נשים - וגם הוחלט לא לעשות א"ס ואפילו לחכות עד סיום השליש הראשון בהמשך למה שקקראתי כאן ובכלל...
זהו מקווה שזה ישאר אמיתי ותקין עד לסיום המקווה
בדיקת זיהוי הריון
לפי ספירה שלי אני מסיימת את השבוע השלישי ולפי ספירה מהספר הריון ולידה אני מסיימת את השבוע החמישי
יש הבדל בין גיל עוברי לבין גיל הריון. גיל עוברי נספר מרגע היווצרות העובר. גיל הריון - מהוסת האחרון. ההבדל ביניהם הוא כשבועיים.
מאחלת לך המון המון בהצלחה!
יש הבדל בין גיל עוברי לבין גיל הריון. גיל עוברי נספר מרגע היווצרות העובר. גיל הריון - מהוסת האחרון. ההבדל ביניהם הוא כשבועיים.
מאחלת לך המון המון בהצלחה!
בדיקת זיהוי הריון
היום בבוקר לא התאפקתי ועשיתי עוד בדיקה רק להיות בטוחה ולא רק שהיא יצאה חיובית (והתרגשתי מחדש), בניגוד לפעם שעברה הקו המראה על .. התחיל להופיע כמעט יחד עם קו התקינות והוא חזק ובולט ונהדר..
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בדיקת זיהוי הריון
ממש מרגש לקרוא את מה שכתבתן, אני חכה ליום חמישי לדעת אם יאחר לי המחזור וכבר ביום שישי לעשות את הבדיקה, אני כול כך מקווה שאני בהריון.
מעניין לדעת עד כמה נכונה ערכת ההריון הביתית ?!
מעניין לדעת עד כמה נכונה ערכת ההריון הביתית ?!
-
- הצטרפות: 26 נובמבר 2004, 18:28
בדיקת זיהוי הריון
אני מנחשת\מייחלת\מקווה בכל ליבי שאני בהיריון, אך לא יודעת מהם הסימפטומים שמראים על כך. כרגע אני באיחור של יום, עייפה בטירוף ולא מפסיקה לחשוב על תינוקות. זה אינדיקציה?! איזה עוד סימפטומים יש, עד שהבדיקה תאשר או לא, סופית? תודה על הניסיון...
בדיקת זיהוי הריון
פלוני אלמוני,
ערכה ביתית שיוצאת חיובית זה חד משמעי- הפוך זה לא!
חדשה בתחום,
מקווה בשבילך - הייתי שם עד מאוד לא מזמן, ודווקא כשהכי פחות ציפיתי זה קרה..
בכל אופן יש לך שתי אופציות - או שתקבלי או שלא... איחור של יום אם המחזור שלך סדיר הוא אינדיקציה
מצד שני אולי בגלל שאת כ"כ מצפה מהלחץ הוא עלול לאחר..
בכל אופן יש כמה בדיקות כמו שד"ר בר כותב שהן לא אוביקטיוביות כמו: פתאום להרגיש עייפות, בחילות קלות,רגישות בשד..
אני יודעת לומר לך, שאצלי- התופעות הופיעו מיד עם ההשתרשות באותו היום ממש! וזה נדיר..
חות מזה אומרים שבדיקה שלילית היא שיטה לקבל .....
ערכה ביתית שיוצאת חיובית זה חד משמעי- הפוך זה לא!
חדשה בתחום,
מקווה בשבילך - הייתי שם עד מאוד לא מזמן, ודווקא כשהכי פחות ציפיתי זה קרה..
בכל אופן יש לך שתי אופציות - או שתקבלי או שלא... איחור של יום אם המחזור שלך סדיר הוא אינדיקציה
מצד שני אולי בגלל שאת כ"כ מצפה מהלחץ הוא עלול לאחר..
בכל אופן יש כמה בדיקות כמו שד"ר בר כותב שהן לא אוביקטיוביות כמו: פתאום להרגיש עייפות, בחילות קלות,רגישות בשד..
אני יודעת לומר לך, שאצלי- התופעות הופיעו מיד עם ההשתרשות באותו היום ממש! וזה נדיר..
חות מזה אומרים שבדיקה שלילית היא שיטה לקבל .....
בדיקת זיהוי הריון
עברתי 2 לידות ו 4 הפלות. בכל הבדיקות הביתיות שעשיתי בהריונות שהסתיימו בהפלה הפס השני נראה תמיד חיור והססני.
מה אתן אומרות, יש קשר? או שסתם עשיתי את הבדיקות מוקדם מידי כשרמת ההורמון עוד היתה נמוכה?
ולמה אני שואלת? כי בפעם האחרונה שביצעתי את הבדיקה (ההריון כאמור הסתיים בהפלה) עשיתי לעצמי כעין סימן לגבי תקינות ההריון, אם הפס חזק סימן שהכל יהיה בסדר. אם הוא יהיה חלש סימן ששוב פעם משהו הולך להשתבש. ואכן כך היה -פס שני חלש וחיוור הופיע, כזה שבודקים כמה פעמים אם הוא קיים, כמובן שניסיתי להרגיע את עצמי מאותו סימן מטומטם, רצתי לעשות בדיקת דם ולחשוב שהכל יהיה בסדר. אבל הסוף כבר ידוע, אז מה אולי באמת יש קשר?
מצפה לתשובה כדי להתחיל את ההריון הבא בעזרת ה' כבר משלב הבדיקות על רגל ימין.
מה אתן אומרות, יש קשר? או שסתם עשיתי את הבדיקות מוקדם מידי כשרמת ההורמון עוד היתה נמוכה?
ולמה אני שואלת? כי בפעם האחרונה שביצעתי את הבדיקה (ההריון כאמור הסתיים בהפלה) עשיתי לעצמי כעין סימן לגבי תקינות ההריון, אם הפס חזק סימן שהכל יהיה בסדר. אם הוא יהיה חלש סימן ששוב פעם משהו הולך להשתבש. ואכן כך היה -פס שני חלש וחיוור הופיע, כזה שבודקים כמה פעמים אם הוא קיים, כמובן שניסיתי להרגיע את עצמי מאותו סימן מטומטם, רצתי לעשות בדיקת דם ולחשוב שהכל יהיה בסדר. אבל הסוף כבר ידוע, אז מה אולי באמת יש קשר?
מצפה לתשובה כדי להתחיל את ההריון הבא בעזרת ה' כבר משלב הבדיקות על רגל ימין.
-
- הצטרפות: 16 ינואר 2002, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של יעל_ג*
בדיקת זיהוי הריון
אצלי היה הפוך - כשהיה פס חזק - ההריון נפל בשבוע 7. כשהיה פס חלש - ההריון נשאר והיום הוא בן 4 שנים. אנחנו מחפשות סימנים בכל דבר....
בדיקת זיהוי הריון
או שסתם עשיתי את הבדיקות מוקדם מידי כשרמת ההורמון עוד היתה נמוכה?
זה באמת עניין של גיל הריון.
כמובן שאם עשית את כל הבדיקות בדיוק באותו יום להפרייה יש משמעות לחוזק הפס אבל, אם אני משערת נכון, לא ידעת בדיוק באיזה יום את כשבדקת, ולכן אין ממש משמעות לחוזק הפס...
בכולופן - מאחלת לך המון הצלחה ולידה שלישית בשבוע 40 במהרה בימינו.
זה באמת עניין של גיל הריון.
כמובן שאם עשית את כל הבדיקות בדיוק באותו יום להפרייה יש משמעות לחוזק הפס אבל, אם אני משערת נכון, לא ידעת בדיוק באיזה יום את כשבדקת, ולכן אין ממש משמעות לחוזק הפס...
בכולופן - מאחלת לך המון הצלחה ולידה שלישית בשבוע 40 במהרה בימינו.
-
- הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שני_צו*
בדיקת זיהוי הריון
הדיון הבא הועבר מהדף תכנון הריון באופן טבעי
בדיקת זיהוי הריון
המחזור שלי מופיע כל 23-26 יום, כרגע אני ביום ה-28 עשיתי בדיקת דם במעבדה והתשובה יצאה שלילית.
שאלתי היא מאיזה יום אפשר לבצע בדיקת דם במעבדה והתשובה תהיה מהימנה?
יש לציין שמעולם המחזור לא איחר יותר מ-28 יום, האם יכול להיות שאני בהריון ובדיקת המעבדה לא זיהתה ?האם זה מוקדם מידי? משום שאני לא חשה שום תחושה שאני בדרך כלל חשה לפני מחזור.(עשיתי בדיקת הורמונים ביום ה-18 והתברר שכבר בייצתי)
אנא ענו לי בדחיפות? האם מישהי נתקלה בבדיקת מעבדה שלילית ואח"כ חיובית?
שאלתי היא מאיזה יום אפשר לבצע בדיקת דם במעבדה והתשובה תהיה מהימנה?
יש לציין שמעולם המחזור לא איחר יותר מ-28 יום, האם יכול להיות שאני בהריון ובדיקת המעבדה לא זיהתה ?האם זה מוקדם מידי? משום שאני לא חשה שום תחושה שאני בדרך כלל חשה לפני מחזור.(עשיתי בדיקת הורמונים ביום ה-18 והתברר שכבר בייצתי)
אנא ענו לי בדחיפות? האם מישהי נתקלה בבדיקת מעבדה שלילית ואח"כ חיובית?
בדיקת זיהוי הריון
למיטב זכרוני, ביום 28 לוסת בדיקת הריון צריכה לצאת חיובית גם בדם וגם בשתן אם אכן יש הריון.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
בדיקת זיהוי הריון
נסי שוב עוד כמה ימים לחזור על הבדיקה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בדיקת זיהוי הריון
שלום אני בחורה רווקה בת שלושים ויצאתי עם בחור וזה היה מאד זמני, עשיתי שטות וקיימנו יחסי מין ובכל פעם שקיימנו יחסי מין לא השתמשנו כלל באמצעי מניעה (מה שאני כועסת על עצמי מאד וזה גם לא מתאים לי) בזמן השפיכה של הבחור הוא שפך בתוכי ואמר לי אני מבטיח לך שעכשיו את נכנסת להריון ויהיה לך בת בעזרת ה'...נפרדנו אני והבחור, הוא הלך לדרכו ואני ישר אחרי יומיים עשיתי בדיקת דם עוד לפני איחור במחזור יצא שלילי אבל כלל לא היה לי איחור...עכשיו אני אמורה לקבל את המחזור שלי בין ה-5 ל-10 במאי ואני ממתינה אם יהיה לי איחור עלי לעשות בדיקת הריון ע"י בדיקת דם? ואם אני בהריון אני לא מתכוונת להפיל מכיון שאני בחורה בת שלושים והגיע זמן רק עצוב יהיה שלאותו תינוק/ת לא יהיה אבא....אודה לכם אם תתייעצו איתי תודה ויום טוב....
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
בדיקת זיהוי הריון
פלונית יקרה, היום יש גלולות ליום שאחרי, חבל שלא השתמשת בהם. כך היה נמנע ממך הלחץ הזה.
אבל כיוון שקיימתם יחסי מין ולא פעם אחת, בלי להשתמש באמצעי מניעה - אולי זה אומר שאת אכן רוצה להיות כבר אמא, אולי אין לך ממש סבלנות לחכות לאביר...
יש היום גם בדיקת הריון בייתית (למרות שאני ממליצה גם לעשות בדיקת דם להריון).
אם הבדיקה תהייה שלילית - כדאי לבקש מרופא נשים מרשם לגלולות.
אם הבדיקה תהייה חיובית - גם כן כדאי לפנות כמה שבועות אחרי התוצאה לגניקולוג או לטיפת חלב לצורך מעקב הריון.
אם לשמור את הילד או לא זו כבר החלטה שלך, תתחשבי בעיקר במצבך הנפשי, הכלכלי, הבריאותי, והתייעצי עם עוד אמהות חד הוריות בסביבתך.
(אגב, רק היום, אחרי ששתי בנותי גדלו, הבנתי שלא חייבים לעשות מעקב הריון בטיפת חלב, מספיק גם להגיע לגניקולוג לאולטא-סאונד ושקילה, ובדיקות סכרת הריון).
אבל כיוון שקיימתם יחסי מין ולא פעם אחת, בלי להשתמש באמצעי מניעה - אולי זה אומר שאת אכן רוצה להיות כבר אמא, אולי אין לך ממש סבלנות לחכות לאביר...
יש היום גם בדיקת הריון בייתית (למרות שאני ממליצה גם לעשות בדיקת דם להריון).
אם הבדיקה תהייה שלילית - כדאי לבקש מרופא נשים מרשם לגלולות.
אם הבדיקה תהייה חיובית - גם כן כדאי לפנות כמה שבועות אחרי התוצאה לגניקולוג או לטיפת חלב לצורך מעקב הריון.
אם לשמור את הילד או לא זו כבר החלטה שלך, תתחשבי בעיקר במצבך הנפשי, הכלכלי, הבריאותי, והתייעצי עם עוד אמהות חד הוריות בסביבתך.
(אגב, רק היום, אחרי ששתי בנותי גדלו, הבנתי שלא חייבים לעשות מעקב הריון בטיפת חלב, מספיק גם להגיע לגניקולוג לאולטא-סאונד ושקילה, ובדיקות סכרת הריון).
בדיקת זיהוי הריון
מישהי יודעת אם הבדיקות הביתיות מושפעות משאריות חומציות בכלי שהשתמשתי בו לאגירת השתן?
בדיקת זיהוי הריון
לא ידוע לי שאמורות.
או בואי ננסח כך - שאריות חומציות לא יכולות להפוך מקלון משלילי לחיובי למיטב ידיעתי.
האם הן עלולות לקלקל את המקלון כך שלא יראה הריון גם אם יש - על כך אין לי תשובה. חומציות בהחלט עלולה להרוס תבחינים אנזימטיים.
למה בכלל השתמשת בכלי לאגירת שתן? למה לא השתנת ישירות על הסטיק?
או בואי ננסח כך - שאריות חומציות לא יכולות להפוך מקלון משלילי לחיובי למיטב ידיעתי.
האם הן עלולות לקלקל את המקלון כך שלא יראה הריון גם אם יש - על כך אין לי תשובה. חומציות בהחלט עלולה להרוס תבחינים אנזימטיים.
בדיקת זיהוי הריון
ככה אני עושה בד"כ, עניין של סניטציה, לא יודעת, היד מתלכלכת פחות ככה
חוץ מזה תמיד אני חוששת שהזרם יהיה קצר מעשר שניות ושלא יהיה מספיק בשביל הבדיקה, אז אני מעדיפה לדעת שאגרתי אותו
הכלי היה נקי מהארון, והרחתי אותו לפני השימוש היה לו ריח קל של החמוצים שהיו שם קודם, בהרחה שניה החלטתי שזה סתם דימיון שלי והשתמשתי בו
אבל התוצאה לא מסתדרת לי עם העובדות (היא שלילית)
תודה על התשובה.
אני אחכה קצת ואז נראה מה קורה
אם התוצאה בטעות אני מניחה שאצטרך להתרגל להשתין על המקל
תוספת מאוחרת:
טוב, התוצאה לא היתה בטעות והמחזור פשוט איחר לו באיחור לא אופנתי בעליל של שבוע.
נראה לי שאני אמנע מהשתנה ישירה על מקלות בינתים.
ככה אני עושה בד"כ, עניין של סניטציה, לא יודעת, היד מתלכלכת פחות ככה
חוץ מזה תמיד אני חוששת שהזרם יהיה קצר מעשר שניות ושלא יהיה מספיק בשביל הבדיקה, אז אני מעדיפה לדעת שאגרתי אותו
הכלי היה נקי מהארון, והרחתי אותו לפני השימוש היה לו ריח קל של החמוצים שהיו שם קודם, בהרחה שניה החלטתי שזה סתם דימיון שלי והשתמשתי בו
אבל התוצאה לא מסתדרת לי עם העובדות (היא שלילית)
תודה על התשובה.
אני אחכה קצת ואז נראה מה קורה
תוספת מאוחרת:
טוב, התוצאה לא היתה בטעות והמחזור פשוט איחר לו באיחור לא אופנתי בעליל של שבוע.
נראה לי שאני אמנע מהשתנה ישירה על מקלות בינתים.
-
- הצטרפות: 22 מאי 2005, 13:10
בדיקת זיהוי הריון
המחזור שלי תמיד היה לא סדיר, אך חזר אחרי שנה וחצי (מהלידה הקודמת) 3 פעמים בלבד בהפרשים די קבועים.
היום פתאם קלטתי שכבר מעל חודש וחצי (46 יום) המחזור לא הגיע. קניתי ערכה (של רק מקל אחד ). קראתי בהוראות שיש לחכות בין דקה לשלוש. חיכיתי. שום כלום. אחרי מספר דקות נוספות (לא בדקתי בשעון) התחיל להופיע קו מאד מעומעם שהלך והתחזק. אבל פתאם ראיתי בהוראות שאין לפרש תוצאות לאחר 10 דקות, ונראה לי שעברו יותר, לפחות עד שהקו נהיה ממש ברור..
אז מה, התתכן תשובה חיובית מאוחרת מוטעת?
אשמח לתובנות
היום פתאם קלטתי שכבר מעל חודש וחצי (46 יום) המחזור לא הגיע. קניתי ערכה (של רק מקל אחד ). קראתי בהוראות שיש לחכות בין דקה לשלוש. חיכיתי. שום כלום. אחרי מספר דקות נוספות (לא בדקתי בשעון) התחיל להופיע קו מאד מעומעם שהלך והתחזק. אבל פתאם ראיתי בהוראות שאין לפרש תוצאות לאחר 10 דקות, ונראה לי שעברו יותר, לפחות עד שהקו נהיה ממש ברור..
אז מה, התתכן תשובה חיובית מאוחרת מוטעת?
אשמח לתובנות