אדמה טובה
אדמה טובה
יש לי שני בנים - פיצי, שהוא בן שש וחצי ובובון שהוא בן ארבע.
יש גם בן זוג שמכונה כאן 'האיש'.
יש גם בן זוג שמכונה כאן 'האיש'.
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2006, 23:58
- דף אישי: הדף האישי של באופן_לייט*
אדמה טובה
קבוצת תפירה וסריגה במרכז
"המרכז" זה ת"א / הרצליה / רמות השבים
אנחנו לא מספיק רציניות (ז"א יותר מידי פעמים אנחנו לא נפגשות אבל תמיד! אנחנו כן מתכוונות להיפגש
בד"כ מגיעים רק ילדי המארחת (פשוט כי זה הבית שלהם )
"המרכז" זה ת"א / הרצליה / רמות השבים
אנחנו לא מספיק רציניות (ז"א יותר מידי פעמים אנחנו לא נפגשות אבל תמיד! אנחנו כן מתכוונות להיפגש
בד"כ מגיעים רק ילדי המארחת (פשוט כי זה הבית שלהם )
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
אדמה טובה
זו הייתי אני, באופן לייט עם הבעל במילואים - מחר אצלי נדבר בטלפון
-
- הצטרפות: 13 ספטמבר 2005, 00:47
- דף אישי: הדף האישי של אלודאה_בלבן*
אדמה טובה
איך, איך כולן מזהות אותי כאן ורק אני סתומה? כמעט חמש דקות עד שהבנתי מי את (דמוקרטי, וטלפון ושכנות והכל...).
אני מסתדרת קצת, אבל בהחלט חסר לי "אפקט השבט" שדרך עפר הזכירה. צריכה לחשוב איך אנחנו מסדרות איזה שבטון קטן משל עצמנו...
ותודה
אני מסתדרת קצת, אבל בהחלט חסר לי "אפקט השבט" שדרך עפר הזכירה. צריכה לחשוב איך אנחנו מסדרות איזה שבטון קטן משל עצמנו...
ותודה
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
אדמה טובה
אני לא יודעת, אני תמיד נורא סקרנית אבל משתדלת להתאפק ולא לשאול. מצד אחד, זכות הילדים לפרטיות. מצד שני, ההורים תמיד שמחים לגלות שהם לא לבד...
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
אדמה טובה
תודה, תודה..
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אדמה טובה
ממש עכשיו קראתי את כל התכתובת... נראה שנגיע. תלוי בקטוני. אני מקווה שהיא קצת תחזור לעצמה. נורא קשה לה ולנו בזמן האחרון.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אדמה טובה
לדעתי זה בעיקר עומס חושי ורגשי מטורף מאז שהגענו מביתנו הגדול, השקט והקריר אל הארץ הצפופה, האגרסיבית והחמה הזאת
וגם ג'טלג.
וגם אמא שצריכה שקט. וזמן לעצמה. ואוכל קל. ופינה להרגיש בה לגמרי בבית. ולישון. ומזרן קשה כמו בטון..
אין לי הרבה דרישות, הא?
אבל אני אופטימית. ואת ממש מותק
וגם ג'טלג.
וגם אמא שצריכה שקט. וזמן לעצמה. ואוכל קל. ופינה להרגיש בה לגמרי בבית. ולישון. ומזרן קשה כמו בטון..
אין לי הרבה דרישות, הא?
אבל אני אופטימית. ואת ממש מותק
-
אדמה טובה
הרגישי טוב
נדבר כשתוכלי
ליהיא
נדבר כשתוכלי
ליהיא
-
אדמה טובה
ויותר חשוב
מזל טוב!
מזל טוב!
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
אדמה טובה
אבל נדמה לי ששבעתי מהפקות בסדר הגודל הזה.
אני שבעתי עוד לפני שהתחלתי.
אני שבעתי עוד לפני שהתחלתי.
-
אדמה טובה
איך תוקעים את המחשב על עברית? אני כבר משתגעת מזה
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
אדמה טובה
מדליק, תודה על המידע.
סביר שאמצא כזה גם אצל "הספק האורגני שלי".
סביר שאמצא כזה גם אצל "הספק האורגני שלי".
-
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
אדמה טובה
הי אדמה טובה
נעים מאוד (-:
קראתי את הדברים שכתבת אצל אלטר אגו.
ורציתי לומר שאני מאוד מזדהה ומסכימה עם מה שכתבת.
במיוחד לגבי האחריות שיש לנו לברר מה מקור הקושי שלנו, ומה הפרישה/ הישארות שלנו פותרת.
גם אני מהנשארות כשרע לי ומהמפחדות ליצור שינוי ש"אצטער" עליו בהמשך. זה גורם לי להשאר ולהשאר ולהשאר עד שבאמת אי אפשר יותר ורק אז אני מועילה לנקוט עמדה. לדרוש שינוי או לעזוב.
בכל אופן תודה על מה שכתבת @}
נעים מאוד (-:
קראתי את הדברים שכתבת אצל אלטר אגו.
ורציתי לומר שאני מאוד מזדהה ומסכימה עם מה שכתבת.
במיוחד לגבי האחריות שיש לנו לברר מה מקור הקושי שלנו, ומה הפרישה/ הישארות שלנו פותרת.
גם אני מהנשארות כשרע לי ומהמפחדות ליצור שינוי ש"אצטער" עליו בהמשך. זה גורם לי להשאר ולהשאר ולהשאר עד שבאמת אי אפשר יותר ורק אז אני מועילה לנקוט עמדה. לדרוש שינוי או לעזוב.
בכל אופן תודה על מה שכתבת @}
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
אדמה טובה
היי אדמה,
אני יודעת רק על שרון שני גונן, היא עובדת במרכז. אני לא מכירה אותה אישית. יש לה אתר בשם "חושים". את יכולה לשאול גם בפורום ריפוי בעיסוק בתפוז ויתנו לך המלצות במסרים.
תרגילים? לא הייתי מעזה לתת דרך האינטרנט, וזה גם לא בדיוק התחום שלי... סליחה. בינתיים אני מניחה שאת יכולה לעבוד דרך רוטינה ושגרה של רחיצת ידיים, ודרך מודעות: אני יודע שאני לא שם לב כשאני מתלכלך, אז אני בודק את עצמי בסוף של פעילויות מלכלכות.
שיהיה בהצלחה!
אני יודעת רק על שרון שני גונן, היא עובדת במרכז. אני לא מכירה אותה אישית. יש לה אתר בשם "חושים". את יכולה לשאול גם בפורום ריפוי בעיסוק בתפוז ויתנו לך המלצות במסרים.
תרגילים? לא הייתי מעזה לתת דרך האינטרנט, וזה גם לא בדיוק התחום שלי... סליחה. בינתיים אני מניחה שאת יכולה לעבוד דרך רוטינה ושגרה של רחיצת ידיים, ודרך מודעות: אני יודע שאני לא שם לב כשאני מתלכלך, אז אני בודק את עצמי בסוף של פעילויות מלכלכות.
שיהיה בהצלחה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
אדמה טובה
הי אדמה טובה
וסליחה שאני עונה לך רק עכשיו
הציעו לך איבחון ב 2500 ש"ח אצל מי?
רמי כץ אולי? אני למדתי את השיטה שלו - והיא מניבה פירות והצלחות עם ילדים
שיש להם בעיות קשב וויסות תחושתי.
אני יכולה לנסות לעזור לך
אני אשלח לך שאלון תעני לי עליו
ואולי נפגש ונראה איך ממשיכים הלאה.
הייתי רוצה שתכתבי לי מה אתם כן עושים על מנת להקל עליו (לחיות בעולם כ"כ מלא גירויים שיש לך רגישויות זה מאד מאד קשה - אני מקווה שאתם זוכרים לו את זה )
תגידי מה את אומרת
וסליחה שאני עונה לך רק עכשיו
הציעו לך איבחון ב 2500 ש"ח אצל מי?
רמי כץ אולי? אני למדתי את השיטה שלו - והיא מניבה פירות והצלחות עם ילדים
שיש להם בעיות קשב וויסות תחושתי.
אני יכולה לנסות לעזור לך
אני אשלח לך שאלון תעני לי עליו
ואולי נפגש ונראה איך ממשיכים הלאה.
הייתי רוצה שתכתבי לי מה אתם כן עושים על מנת להקל עליו (לחיות בעולם כ"כ מלא גירויים שיש לך רגישויות זה מאד מאד קשה - אני מקווה שאתם זוכרים לו את זה )
תגידי מה את אומרת
-
אדמה טובה
הי, הכל טוב, תודה.
כן, לגבי הדום. אנחנו כבר לא מעורבים ברמת הניהול של הגן, ככה שאני אפנה אותך לדני או ורד. הדום כרגע משמש כמין אוהל לכמה מתקני "לוליינות" מקסימים, אז זה קצת לא משקף את איך שהוא נראה כשהוא מורכב עם רצפת עץ וחלונות וכל הקונספט. כשזה מורכב - זה ממש מרשים, ממש כמו חדר עגול יפהפה.יש תמונות שאפשר לראות בהן איך זה נראה.
כן, לגבי הדום. אנחנו כבר לא מעורבים ברמת הניהול של הגן, ככה שאני אפנה אותך לדני או ורד. הדום כרגע משמש כמין אוהל לכמה מתקני "לוליינות" מקסימים, אז זה קצת לא משקף את איך שהוא נראה כשהוא מורכב עם רצפת עץ וחלונות וכל הקונספט. כשזה מורכב - זה ממש מרשים, ממש כמו חדר עגול יפהפה.יש תמונות שאפשר לראות בהן איך זה נראה.
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
אדמה טובה
יש לי חברה מטפלת באמצעות בעלעי חיים שתשמח לאמץ לפחות מהחיות.
קוראים לה גלי 054-4787706
קוראים לה גלי 054-4787706
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
אדמה טובה
הי, נדמה לי שלא "ראיתי" אותך כאן איזו תקופה, או שאני פשוט לא רואה טוב? כך או כך, רציתי להגיד היי ונחמד לראות אותך שוב.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אדמה טובה
תודה רבה שכתבת לי.
נשמע לי קצת לא סביר לנסוע מרחק כזה בכל יום הלוך וחזור. איך הם עומדים בזה?
אשמח בכל אופן לדבר איתה.
נשמע לי קצת לא סביר לנסוע מרחק כזה בכל יום הלוך וחזור. איך הם עומדים בזה?
אשמח בכל אופן לדבר איתה.
-
- הצטרפות: 05 מאי 2007, 22:18
- דף אישי: הדף האישי של אחת_עשרה*
אדמה טובה
סליחה, ההודעה פה מעל היא ממני...
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2008, 10:10
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אדמה טובה
פרטיה של מרפאה בעיסוק המוצלחת
היא מרעננה.
כרגע מאושפזת בבי"ח לכן אין טעם בהפניות.
היא מרעננה.
כרגע מאושפזת בבי"ח לכן אין טעם בהפניות.
-
אדמה טובה
זה בעיקר עצוב, מה שסיפרת.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אדמה טובה
תודה רבה רבה על מה שכתבת. מאד התחברתי וגם מהמעט שאני מכירה את חיים עומר באמת נראה לי לקרוא סופסוף את הספר שלו (מכירה בעיקר את העבודה שלו עם ביחד עם איך קוראים לו- אלון בהקשר של אי אלימות, דרכו של גנדי).
אני מאד מסכימה שלילד יש מזג משלו. ברור שאם היית שואלת אותי לפני 4 שנים הייתי סבורה אחרת, כמה שעבדתי עם ילדים לא הפנמתי את זה.
ברור גם שלהתנהלות שלי מול זה יש קשר, אבל תשובות של אם תעשי ככה יצא ככה עובדות על ילדים מסויימים ועם אחרים הן רק מסבכות. עם הילדה הספציפית עמידה על שלי בצורה ברורה ועקבית רק מסבכת את העניינים ורק גורמת להתנגדות, יש דברים אחרים שעובדים יותר טוב ואכן עובדים. זה קשה, אבל ככה זה. עם הזמן אני לומדת להתיר את הקשרים ועם הזמן יש הרבה יותר שיתוף פעולה שלה, כשאני מתנהלת נכון.
זה דורש ממני הרבה התארגנות והכלה, ולפעול הרבה פעמים בניגוד להיגיון הבריא כביכול, אבל אני מעוניינת שיהיה נעים בבית, לשתינו, קודם כל. אני לא יודעת בקשר לתסמונת הזו, נשמע לי קצת קיצוני, יש ימים שזה מרגיש ככה, אבל בהתנהלות שמפרקת את זה ובצירוף של פרחי באך זה כמעט לא קיים. היו תקופות שהרגשתי שאני מהלכת סביבה על ביצים, היום זה כבר לא ככה, פחות ופחות.
בקשר ללמה לא מתאים לי בדף ההוא: אני מרגישה שכרגע אני מתעסקת בלהסביר דברים, לא מובנת, מקבלת תגובות שהן לא רלוונטיות למקרה הספציפי בגלל איזו מילה שהובנה לא כראוי ושזה גוזל ממני אנרגיה להסביר כשבעצם אני לא ממש רוצה להסביר כרגע. יש לי מקום להקשיב ולהכיל אבל חלק מהתגובות מוציאות אותי מהמרכז של עצמי ודוחקות אותי אל מחוצה לו כרגע.
אני מאד מסכימה שלילד יש מזג משלו. ברור שאם היית שואלת אותי לפני 4 שנים הייתי סבורה אחרת, כמה שעבדתי עם ילדים לא הפנמתי את זה.
ברור גם שלהתנהלות שלי מול זה יש קשר, אבל תשובות של אם תעשי ככה יצא ככה עובדות על ילדים מסויימים ועם אחרים הן רק מסבכות. עם הילדה הספציפית עמידה על שלי בצורה ברורה ועקבית רק מסבכת את העניינים ורק גורמת להתנגדות, יש דברים אחרים שעובדים יותר טוב ואכן עובדים. זה קשה, אבל ככה זה. עם הזמן אני לומדת להתיר את הקשרים ועם הזמן יש הרבה יותר שיתוף פעולה שלה, כשאני מתנהלת נכון.
זה דורש ממני הרבה התארגנות והכלה, ולפעול הרבה פעמים בניגוד להיגיון הבריא כביכול, אבל אני מעוניינת שיהיה נעים בבית, לשתינו, קודם כל. אני לא יודעת בקשר לתסמונת הזו, נשמע לי קצת קיצוני, יש ימים שזה מרגיש ככה, אבל בהתנהלות שמפרקת את זה ובצירוף של פרחי באך זה כמעט לא קיים. היו תקופות שהרגשתי שאני מהלכת סביבה על ביצים, היום זה כבר לא ככה, פחות ופחות.
בקשר ללמה לא מתאים לי בדף ההוא: אני מרגישה שכרגע אני מתעסקת בלהסביר דברים, לא מובנת, מקבלת תגובות שהן לא רלוונטיות למקרה הספציפי בגלל איזו מילה שהובנה לא כראוי ושזה גוזל ממני אנרגיה להסביר כשבעצם אני לא ממש רוצה להסביר כרגע. יש לי מקום להקשיב ולהכיל אבל חלק מהתגובות מוציאות אותי מהמרכז של עצמי ודוחקות אותי אל מחוצה לו כרגע.
-
אדמה טובה
חמי אלון.
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
- דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*
אדמה טובה
חמי אלון.
נחי אלון.
פסיכולוג, בודהיסט, עוסק בהיפנוזה
אחלה איש.
נחי אלון.
פסיכולוג, בודהיסט, עוסק בהיפנוזה
אחלה איש.
-
אדמה טובה
נחי אלון, לא יודעת איך שכחתי. כי כשכתבתי נתקע לי השם של אחד מאחיו (הרבים) הרב מרדכי (מוטי) אלון . שמעתי את נחי (שוב) בהרצאה, משהו כמו לפני שנה או פחות, היה מצויין. הוא הזכיר הרבה את העבודה המשותפת שלו עם חיים עומר בכל מיני הקשרים.
בקשר ל ODD - יש על זה חומר בעברית ברשת? יש לי קצת קושי עם עודף איבחונים שקיים היום לטעמי בכל דבר, נטיה מוגזמת לתייג ולתייק כל ילד לתסמונת שתתאים לו. יחד עם זאת מאד ארצה לקרוא על זה ואולי להתייעץ. כן יש רגישות חושית גבולית, כן יש שפע אלרגיות למזון, כן יש קושי מאד גדול עם שינויים ומתוך המקומות האלה בהחלט עולות התנגדויות, קשיים, עצבנויות. גם יש כל הזמן טיפולים ותגובות מקומיות (בדרך כלל טובות) לטיפולים, רק שהרבה פעמים נדמה לי שזה מגרד את השטח ולא מגיע לעומקם של דברים.
בקשר ל ODD - יש על זה חומר בעברית ברשת? יש לי קצת קושי עם עודף איבחונים שקיים היום לטעמי בכל דבר, נטיה מוגזמת לתייג ולתייק כל ילד לתסמונת שתתאים לו. יחד עם זאת מאד ארצה לקרוא על זה ואולי להתייעץ. כן יש רגישות חושית גבולית, כן יש שפע אלרגיות למזון, כן יש קושי מאד גדול עם שינויים ומתוך המקומות האלה בהחלט עולות התנגדויות, קשיים, עצבנויות. גם יש כל הזמן טיפולים ותגובות מקומיות (בדרך כלל טובות) לטיפולים, רק שהרבה פעמים נדמה לי שזה מגרד את השטח ולא מגיע לעומקם של דברים.
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 16:34
אדמה טובה
תודה על הערה/הארה.
כפי שציינתי, (או שלא ציינתי), אין לי מושג בגרוש מה סדרי גודל של מחירים. אז כנראה שפיספסתי.
בכל מקרה, יותר חשוב לי המיקום שיהיה נעים סביבתי וביתי.
אז אם את מכירה...
הדס
כפי שציינתי, (או שלא ציינתי), אין לי מושג בגרוש מה סדרי גודל של מחירים. אז כנראה שפיספסתי.
בכל מקרה, יותר חשוב לי המיקום שיהיה נעים סביבתי וביתי.
אז אם את מכירה...
הדס
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2009, 16:04
- דף אישי: הדף האישי של מתוקה_שבעיר*
אדמה טובה
היי
-
אדמה טובה
איזה יופי!
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2005, 14:37
- דף אישי: הדף האישי של מירב_ב*
אדמה טובה
אחרי שהלכתם אתמול הביתה, הבנתי מי את. @}
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 22:17
- דף אישי: הדף האישי של מסע_חיפוש_של_פוקימון*
אדמה טובה
בעבר קיבלנו המון קלפים ובטח נוכל להתחלק איתכם
אני בדף-ריקי
אני בדף-ריקי
-
אדמה טובה
אנחנו בפרדס חנה ולא תיהיה בעיה לשלוח אנחנו פשוט עוברים בית עוד 3 ימים אז בטח יקח לי כמה ימים לפרוק את הצעצועים ולהגיע לזה-תשאירי לי כתובת ואשלח בשמחה
-
- הצטרפות: 19 מאי 2004, 11:08
- דף אישי: הדף האישי של קרן_יער*
אדמה טובה
בעקבות הצעת השידוך הנוכחית שלי פתאום חשבתי לי- נכון שאני בכלל סיפרתי לך על "באופן"????????? היתכן? או שזה זכרוני מתעתע בי??? (יו, איך יצאתי רודפת קרדיט, זה לא זה...)
-
אדמה טובה
אני חושבת שלפני שיגיע היום שלפני היומיון, לא אדע אם יש לי כח לאופרציה כזאת.
-
אדמה טובה
הממממ
לא. משהו זכור לי אחרת. אני צריכה ללכת לניק המאוד ישן שלי ולחטט בתיבת מסרים שלו ולמצוא את השאלה המתבקשת על איך את לא פה. משהו ממש זכור לי. ממש.
<מה נתפסתי כל כך חזק לזכרון הזה פתאום?>
לא. משהו זכור לי אחרת. אני צריכה ללכת לניק המאוד ישן שלי ולחטט בתיבת מסרים שלו ולמצוא את השאלה המתבקשת על איך את לא פה. משהו ממש זכור לי. ממש.
<מה נתפסתי כל כך חזק לזכרון הזה פתאום?>
-
אדמה טובה
חיפשתי. זה לא שם. או שזו לא את או שזה במדיום אחר. מוזר. יש לי זכרון ממשי של משפט שאמרתי/כתבתי...
-
אדמה טובה
הי
אשמח לשלוח קלפים-תשאירי לי כתובת
אשמח לשלוח קלפים-תשאירי לי כתובת
-
אדמה טובה
שוב נפגשנו ולא דיברנו.
רק בסוף המעגל קלטתי מי את. [-:
רק בסוף המעגל קלטתי מי את. [-:
-
אדמה טובה
עניתי לך אצלי.
אשמח שנדבר.
אשמח שנדבר.
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2003, 01:29
- דף אישי: הדף האישי של יולי_פעלולי*
אדמה טובה
תודה לך יקרה על התגובה שלך בדף שפתחתי.
זה מאוד מבהיר לי את העניינים ומחזק אותי.
אין ספק מצבים כאלה מגיעים לחיינו בכדי
להעלות את הפחדים עמוק מפנים להציף אותם ולחזק אותנו.
זה מאוד מבהיר לי את העניינים ומחזק אותי.
אין ספק מצבים כאלה מגיעים לחיינו בכדי
להעלות את הפחדים עמוק מפנים להציף אותם ולחזק אותנו.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
-
אדמה טובה
אה, עכשיו אני רואה שכתבת פארק הירדן ולא הפארק הלאומי.
אז כנראה שההיא הייתה באמת אמא אדמה.
חבל שאני לא מצליחה להיזכר בפגישה. אם היית מזכירה לי על מה דיברנו או באיזו סיטואציה/מיקום זה היה, בטח הייתי נזכרת...
אז כנראה שההיא הייתה באמת אמא אדמה.
חבל שאני לא מצליחה להיזכר בפגישה. אם היית מזכירה לי על מה דיברנו או באיזו סיטואציה/מיקום זה היה, בטח הייתי נזכרת...
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
אדמה טובה
שלום שלום לך...
מותר לשאול אם אם אתם עדיין באותו אזור בו נפגשנו כשהילדים שלך אכן היו בני 6 וארבע כמו שכתוב בתחילת הדף שלך.
כי אנחנו חזרנו לאזור לפני שנה ויותר מאשמח לחזור ולהפגש איתך ואיתכם...
מותר לשאול אם אם אתם עדיין באותו אזור בו נפגשנו כשהילדים שלך אכן היו בני 6 וארבע כמו שכתוב בתחילת הדף שלך.
כי אנחנו חזרנו לאזור לפני שנה ויותר מאשמח לחזור ולהפגש איתך ואיתכם...
-
אדמה טובה
בקשר להיכרות בינינו - לרוב יש לי זיכרון טוב מאוד. יתכן שהצגת את עצמך אז בשמך ולא בכינוי ולכן איני מקשרת. במקרה כזה אם תאמרי לי את שמך או פרט כלשהו מהשיחה, אפשר מאוד שאזכר.
לעניין שעליו דיברנו - עניתי לך אצלי.
לעניין שעליו דיברנו - עניתי לך אצלי.