תפירת חיתולים רבפעמיים
-
- הצטרפות: 04 ספטמבר 2005, 18:21
- דף אישי: הדף האישי של חלון_לים*
תפירת חיתולים רבפעמיים
טוב, בטח מישהו ניסה את זה לפני...
תחתונים רב פעמיים כשהחלק הסופג מחובר עם סקוצ'ים לפנים התחתונים.
עשיתי כבר דגם פיילוט שעבד ממש יפה!
הרעיון הוא לקנות תחתוני ילדים הכי קטנים שיש (מידה 2 של בנות) ופשוט לתפור "פדים" שמתחברים עם סקוצ'ים כך שאפשר להחליף רק את הפד הרטוב. מה דעתכם? מישהו ניסה? אשמח לשמוע על הצלחות וכשלונות ואם זה מעניין מישהו אז אמשיך לעדכן משלב 1 של הניסוי.
תחתונים רב פעמיים כשהחלק הסופג מחובר עם סקוצ'ים לפנים התחתונים.
עשיתי כבר דגם פיילוט שעבד ממש יפה!
הרעיון הוא לקנות תחתוני ילדים הכי קטנים שיש (מידה 2 של בנות) ופשוט לתפור "פדים" שמתחברים עם סקוצ'ים כך שאפשר להחליף רק את הפד הרטוב. מה דעתכם? מישהו ניסה? אשמח לשמוע על הצלחות וכשלונות ואם זה מעניין מישהו אז אמשיך לעדכן משלב 1 של הניסוי.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
תפירת חיתולים רבפעמיים
בזמנו ניסינו להשתמש בתחתונים קנויים כבסיס (ולהוסיף תוספת ספיגה תפורה, לא עם סקוצ') אבל הם היו דקים ו"לא מחזיקים" אז תפרנו גם את התחתונים.
אבל עכשיו יש לנו תחתונים קצת יותר רציניים, עם "מסגרת" (מהסופר פארם).
אני אנסה להלביש שם תחבושת רב פעמית שלי כדי לבחון את הרעיון שלך.
אבל עכשיו יש לנו תחתונים קצת יותר רציניים, עם "מסגרת" (מהסופר פארם).
אני אנסה להלביש שם תחבושת רב פעמית שלי כדי לבחון את הרעיון שלך.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2005, 14:42
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ב_י_נ_א*
תפירת חיתולים רבפעמיים
לנו יש פטנט דומה: רוב הזמן אנחנו בלי חיתולים ו(למורת רוחם של דודות מסויימות) חשופי תוסיק. אז דודה אחת קנתה לקטנציק תחתונים משילב שהן ממש איכותיים כאלה עבים עם גומי רחב וקווטצ'ים בפולקעס (ברחה לי המילה... המבין יבין). אז כשאנחנו במקום שלא מתאים לפשפש על השטיח אני מרפדת את התחתונים בחיתול טטרה או בפריפולד והרי לנו חיתול מאולתר חתיכי ובזול.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אני גם השתמשתי עד עכשיו (חוץ מבחד-פעמיים השנואים) בטטרה מקופלים בתוך בגד שנסגר עם טיקטקים מלמטה. זה באמת עובד לא רע, אבל החסרונות של השיטה הזאת אצלנו הם שהטטרה לא סופגים הכי טוב ואחרי פיפי אחד כל העסק רטוב וגם לחתל את טנטן הופך אתגרי מיום ליום כי הוא מתפתל ובורח, אז מכאן הרעיון של פד שאפשר לשלוף ולהחליף בלי להוריד את כל הקומבינה.
אנחנו עכשיו בעיצומו של שלב נוסף. תפרתי (במכונת תפירה, לראשונה! <אייקון טופח לעצמו על השכם>) סופג קדמי וכרגע הוא בטיסת מבחן. ביינתיים הטייס ישן לי על הגב ואני לא מרגישה רטיבות מעבר ללחות התל אביבית האופיינית.
בכל מקרה התחתונים משילב ומהסופר פארם נשמעים טוב, אלה שאני השגתי באמת קצת חלושס.
אנחנו עכשיו בעיצומו של שלב נוסף. תפרתי (במכונת תפירה, לראשונה! <אייקון טופח לעצמו על השכם>) סופג קדמי וכרגע הוא בטיסת מבחן. ביינתיים הטייס ישן לי על הגב ואני לא מרגישה רטיבות מעבר ללחות התל אביבית האופיינית.
בכל מקרה התחתונים משילב ומהסופר פארם נשמעים טוב, אלה שאני השגתי באמת קצת חלושס.
-
- הצטרפות: 16 מאי 2005, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של והילד_הזה_הוא_אני*
תפירת חיתולים רבפעמיים
א. גם אני חשבתי עם הרעיון שלך בעקבות הצעה של ה עוגיה באחד מהשרשורים למעלה. אבל הם באמת קצת רופפים ולא מחזיקים. אני צריכה לבדוק את אלה מהסופר פארם. הטטרה באמת בעייתיים כי בגלל שהם לא סופגים כלום אני צריכה להחליף לו כל פיפי וזה נהיה מעיק אחרי כמה ימים...
ב. באחד האתרים שיש למעלה בדף יש קישור לכל מיני אתרים שמסבירים איך לתפור חיתולים שונים בחינם. באחד מהם מצאתי הוראות איך לתפור מכנסיים - שהם בעצם תחתונים - לכיסוי (מבד פליס הם המליצו), ונראה לי שאני אכין כזה ואז ארפד מבפנים בטטרה עם שילוב של פלנל שספג אצלנו מעולה אבל גם גרם להתחלה של פריחונת...
האמת היא שאני חוששת מהכנת חיתול שתפור לו בפנים הרבה שכבות בגלל שזה מתייבש יותר לאט.
ב. באחד האתרים שיש למעלה בדף יש קישור לכל מיני אתרים שמסבירים איך לתפור חיתולים שונים בחינם. באחד מהם מצאתי הוראות איך לתפור מכנסיים - שהם בעצם תחתונים - לכיסוי (מבד פליס הם המליצו), ונראה לי שאני אכין כזה ואז ארפד מבפנים בטטרה עם שילוב של פלנל שספג אצלנו מעולה אבל גם גרם להתחלה של פריחונת...
האמת היא שאני חוששת מהכנת חיתול שתפור לו בפנים הרבה שכבות בגלל שזה מתייבש יותר לאט.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אז ככה...
לתפור במכונת תפירה זה לא עסק פשוט. את הסקוצ'ים לא הצלחתי לתפור בשום אופן גם לא ידנית. הדבק שלהם נדבק למחט ועשה בלגן. אולי הייתי צריכה לקנות את הסוג בלי הדבק. כאמור אני מאוד ירוקה בענייני התפירה.
בכל מקרה, אחרי שאיכשהו אילפתי את המכונה, הצלחתי לתפור שני סופגנים (או אולי סופגניות) העשויים מבחוץ מכותנה כזאת עבה ובפנים מגבת. הם ספגו לא רע וגם התכבסו יפה אבל לוקח להם המון זמן להתייבש.
ראיתי את ההצעה להשתמש בסמרטוט רצפה כמילוי. נראה לי שזה באמת יתייבש יותר מהר. השאלה היא האם יש בסמרטוט חומרים מזיקים. ברור שהוא לא עשוי מכותנה אורגנית שהושקתה במי מעיין זכים, אבל השאלה האם יש שם משהו באמת רע.
בינתיים לא אכפת לי אם העסק קצת רופף זה בעיקר נועד לזמנים שעייפתי מלנקות שלוליות, כשהוא עלי במנשא וכדומה.וחוצמזה, רופף=מאוורר.
באשר לתפירת מכנסונים - אני חוששת שזה גדול עלי לעת עתה. וגם פליס נראה לי קצת חם לעכשיו. אולי עד החורף אשפר את מיומנויות התפירה
לתפור במכונת תפירה זה לא עסק פשוט. את הסקוצ'ים לא הצלחתי לתפור בשום אופן גם לא ידנית. הדבק שלהם נדבק למחט ועשה בלגן. אולי הייתי צריכה לקנות את הסוג בלי הדבק. כאמור אני מאוד ירוקה בענייני התפירה.
בכל מקרה, אחרי שאיכשהו אילפתי את המכונה, הצלחתי לתפור שני סופגנים (או אולי סופגניות) העשויים מבחוץ מכותנה כזאת עבה ובפנים מגבת. הם ספגו לא רע וגם התכבסו יפה אבל לוקח להם המון זמן להתייבש.
ראיתי את ההצעה להשתמש בסמרטוט רצפה כמילוי. נראה לי שזה באמת יתייבש יותר מהר. השאלה היא האם יש בסמרטוט חומרים מזיקים. ברור שהוא לא עשוי מכותנה אורגנית שהושקתה במי מעיין זכים, אבל השאלה האם יש שם משהו באמת רע.
בינתיים לא אכפת לי אם העסק קצת רופף זה בעיקר נועד לזמנים שעייפתי מלנקות שלוליות, כשהוא עלי במנשא וכדומה.וחוצמזה, רופף=מאוורר.
באשר לתפירת מכנסונים - אני חוששת שזה גדול עלי לעת עתה. וגם פליס נראה לי קצת חם לעכשיו. אולי עד החורף אשפר את מיומנויות התפירה

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
לא סמרטוטי רצפה. הם מתבלים מהר ומאבדים נפח וכושר ספיגה (מנסיון)
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
תודה, עוגיה. אני מלאת התפעלות מנסיונך בתחום.
מה המילוי המועדף לדעתך?
מה המילוי המועדף לדעתך?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
יש התקדמות! קודם כל התפירה הולכת הרבה יותר טוב. זה ממש כיף.
החלטתי ללכת על פשוט - עזבתי את הצורות המעוגלות, סופגן קדמי/אחורי סקוצ'ים וכד'. אני פשוט תופרת מין כרית מלבנית ארוכה. זה נשאר די במקום ועושה את העבודה בסה"כ. אל התחתונים מגיעה לחלוחית קלה בלבד. מצאתי בבית שאריות בד פלנל רך-רך (משובץ חרדל וחום אז זה בכלל מתאים) וממנו אני תופרת את החלק החיצוני כי הכותנה הפכה די קשיחה אחרי הייבוש בשמש. נכון לעכשיו המילוי הוא מגבת, כשהיא תיגמר אני אולי אנסה בד אחר. אמשיך לעדכן אם יהיו מסקנות חדשות.
החלטתי ללכת על פשוט - עזבתי את הצורות המעוגלות, סופגן קדמי/אחורי סקוצ'ים וכד'. אני פשוט תופרת מין כרית מלבנית ארוכה. זה נשאר די במקום ועושה את העבודה בסה"כ. אל התחתונים מגיעה לחלוחית קלה בלבד. מצאתי בבית שאריות בד פלנל רך-רך (משובץ חרדל וחום אז זה בכלל מתאים) וממנו אני תופרת את החלק החיצוני כי הכותנה הפכה די קשיחה אחרי הייבוש בשמש. נכון לעכשיו המילוי הוא מגבת, כשהיא תיגמר אני אולי אנסה בד אחר. אמשיך לעדכן אם יהיו מסקנות חדשות.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
בקושיז יש שכבות של פלנל.
שירה לוריא ממליצה על מגבות בתחבושות רב פעמיות אז בטח יעבוד גם בחיתולים (אין לי נסיון עם מגבות)
שירה לוריא ממליצה על מגבות בתחבושות רב פעמיות אז בטח יעבוד גם בחיתולים (אין לי נסיון עם מגבות)
תפירת חיתולים רבפעמיים
שלום לכולם
יש מישהו שיש לו תמונות לצרף? וגזרה לתפירה?
בתודה מראש
יש מישהו שיש לו תמונות לצרף? וגזרה לתפירה?
בתודה מראש
-
- הצטרפות: 16 מאי 2005, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של והילד_הזה_הוא_אני*
תפירת חיתולים רבפעמיים
בסוף, תפרנו רק כיסויים. את הבפנים העדפתי לקפל טטרה (ובלילה פלנל) כי מתייבש מהר יותר וגם אני מרגישה שהניחקוי מקקי יותר יעיל (איכס).
התפירה ממש פשוטה. אבל כאמור זו גיזרה שהתאמנו לבן השמנמן שלנו. צריך לנסות עד שמוצאים את מה שהכי מתאים (ואז הוא גדל וצריך לנסות שוב...
). מה שעשינו זה מעין T עם רגל יותר קטנה מהלמעלה. במקום החיבור של הרגל I ללמעלה עשינו קימור כך שהזויות של הT של חדות אלא מעוגלות. הבנתם? אין לי מושג איך להכניס לכאן ציור של זה. ואז שמנו גומי בצדדים ובמאחורה (הלמעלה של הT) וסקוצים. ממש פשוט (חוץ מהגומי).
UV, תחפשי בתחילת הדף הזה יש קישורים לאתרים רבים, ושם אפשר למצוא גיזרות ותמונות לרוב (גיזרות בחינם...). וגם הסברים לתפירה. אם את/ה שולט באנגלית יש קבוצת יהו (yahoogroup) שנקראת sewyourowndiapers. ושם אפשר גם למצוא המון חומר (צריך להצטרף).
אם מישהו רוצה לשאול שאלות, אפשר בכיף, אבל אני לא כזאת מבינה גדולה בתפירה. גם קצת ירוקה כמו חלון לים...
התפירה ממש פשוטה. אבל כאמור זו גיזרה שהתאמנו לבן השמנמן שלנו. צריך לנסות עד שמוצאים את מה שהכי מתאים (ואז הוא גדל וצריך לנסות שוב...

UV, תחפשי בתחילת הדף הזה יש קישורים לאתרים רבים, ושם אפשר למצוא גיזרות ותמונות לרוב (גיזרות בחינם...). וגם הסברים לתפירה. אם את/ה שולט באנגלית יש קבוצת יהו (yahoogroup) שנקראת sewyourowndiapers. ושם אפשר גם למצוא המון חומר (צריך להצטרף).
אם מישהו רוצה לשאול שאלות, אפשר בכיף, אבל אני לא כזאת מבינה גדולה בתפירה. גם קצת ירוקה כמו חלון לים...
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
טוב, הקטנצ' גדל והחיתולים שיש לנו כבר קטנים אז התחלתי לנסות לתפור - בינתיים עשיתי כמה ניסויי אלתור על הגזרה של המאדראיז, מפליז ממולא בטטרה. יוצא ממש נחמד, הטטרה סופג טוב, הפליז משאיר את הטוסיק ואת הבגדים יבשים.
כרגע ההתלבטות היא בנושא הסגירה. האופציות שחשבתי עליהם בינתיים:
סקוטשים, טיקטקים, כפתורים. לכל אחד חסרונות בשפע....
יש רעיונות?
כרגע ההתלבטות היא בנושא הסגירה. האופציות שחשבתי עליהם בינתיים:
סקוטשים, טיקטקים, כפתורים. לכל אחד חסרונות בשפע....
יש רעיונות?
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
תפירת חיתולים רבפעמיים
יש לי 10 חיתולים ישנים של קושיז, שימשו אותי נאמנה עם ילד אחד והתבלו באופן חמור. השוליים קרועים ופרומים, ובחיתולים עם כיסוי הפלסטיק, הפלסטיק קצת קרוע, וזה שורט
. צריך לדעתי לתפור להם שכבה נוספת. אני ממש לא בעניין, אז...
אם יש מישהי שרוצה לשפץ, אני אשמח. או שמישהי תשפץ אותם ואני אשלם לה ואחזיר אותם לחיקי, או שתשפץ ותשמור אותם אצלה. או גם וגם. סתם חבל שהם ישבו בארון.
יש קופצים?
אני ב anatshay at gmail dot com

אם יש מישהי שרוצה לשפץ, אני אשמח. או שמישהי תשפץ אותם ואני אשלם לה ואחזיר אותם לחיקי, או שתשפץ ותשמור אותם אצלה. או גם וגם. סתם חבל שהם ישבו בארון.
יש קופצים?
אני ב anatshay at gmail dot com
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תפירת חיתולים רבפעמיים
רוןבינונה, לדעתי סקוצ'ים זה הכי טוב. גם קל בסגירה בעת ההלבשה, גם קל לתפור, וגם נותן מקום קל יחסית לשינוי בגודל. עם כפתורים ותיקתקים אין אין החופש הזה.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
תפירת חיתולים רבפעמיים
כמה שכבות כדאי לשים בפנים? אני קיפלתי בד פלנל לשניים כבסיס החיתול, ובמקום הדורש ריפוד הוספתי עוד 6-8 שכבות פלנל דק. אחרי התפירה זה נראה לי עדיין דק ולא מספיק.
ואם מוסיפים ריבוע מרופד לחיזוק, כמה שכבות כדאי שיהיו בריבוע?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
קומה, נראה לי שזה תלוי בכושר הספיגה של הריפוד, ובצורך שלך בספיגה. אני בדרך כלל תופרת כיס וממלאת בכמה שצריך - (לשעות שהוא פעיל ומתפשפש, פחות, לשעות הלילה, יותר) אבל אם זה נראה לך דק, אז למה לא לתפור יותר שכבות? הרי הבעייתיות העיקרית ביותר מידי שכבות זה שהחיתול יוצא עבה מידי ומסרבל.
לא הבנתי...
לא הבנתי...
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ריבוע מרופד לחיזוק
הכוונה למה שאת קוראת "מילוי" בכיס
רק שאצלי אין כיס - אני תופרת די בסיסי. אז מניחה ריבוע בלי כיס ומהדקת, הפלנל מחזיק את עצמו ולא זז.
תלוי בכושר הספיגה של הריפוד
סיימתי חיתול אחד, תפור קומפלט עם וולקרו וריפוד באמצע. נבדוק מחר בבוקר כמה הוא סופג
הכוונה למה שאת קוראת "מילוי" בכיס

תלוי בכושר הספיגה של הריפוד
סיימתי חיתול אחד, תפור קומפלט עם וולקרו וריפוד באמצע. נבדוק מחר בבוקר כמה הוא סופג

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
בחורף תפרתי חיתולים בסגנון "חיתולי כיס" מפליז - ממולאים בטטרה או פלנל. עבד ממש מעולה, הפלנל ספג והילד והבגדים נשארו יבשים.
סתם בשביל השוויץ, אפשר לראות תמונות כאן
בכל אופן, אני מתחילה להתארגן לימים חמים יותר, כשפליז כבר לא יהיה אופציה - באתרים מחול מדברים על בד שנקרא pul שמצופה במיוחד בשביל חיתולים,ושאלתי היא: האם מבין הבדים שניתן להשיג בארץ, יש בד שמתאים, שלא חדיר למים אבל קצת נושם ונעים ואיפה אפשר להשיג. אשמח לשמוע מנסיונכם.
וגם, אם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ בד מכותנה אורגנית.
תודה
סתם בשביל השוויץ, אפשר לראות תמונות כאן
בכל אופן, אני מתחילה להתארגן לימים חמים יותר, כשפליז כבר לא יהיה אופציה - באתרים מחול מדברים על בד שנקרא pul שמצופה במיוחד בשביל חיתולים,ושאלתי היא: האם מבין הבדים שניתן להשיג בארץ, יש בד שמתאים, שלא חדיר למים אבל קצת נושם ונעים ואיפה אפשר להשיג. אשמח לשמוע מנסיונכם.
תודה
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אפשר לראות תמונות כאן
מדליקים
התלהבתי מהסגול-ורוד שראיתי אצלכם ,אבל מסתבר שכולם מקסימים באותה מידה (למה את לא מוכרת גם חיתולים בעצם?).
מדליקים

-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
תפירת חיתולים רבפעמיים
_אפשר לראות תמונות כאן
מדליקים happy התלהבתי מהסגול-ורוד שראיתי אצלכם ,אבל מסתבר שכולם מקסימים באותה מידה (למה את לא מוכרת גם חיתולים בעצם?)._
וואו! להתעלף...
מדליקים happy התלהבתי מהסגול-ורוד שראיתי אצלכם ,אבל מסתבר שכולם מקסימים באותה מידה (למה את לא מוכרת גם חיתולים בעצם?)._
וואו! להתעלף...
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
[-: תודה
למה את לא מוכרת חיתולים?
אשמח למכור, ואפילו מכרתי כמה, אבל אני לא כל כך טובה בכל מה שקשור לפרסום ומכירות...
בכל אופן, אם לא אמצא פתרון לנושא הבדים אולי אזמין את ה-pul המפורסם מחו"ל - מישהי רוצה אולי לעשות איתי הזמנה משותפת ולחלוק את עלויות המשלוח???
למה את לא מוכרת חיתולים?
אשמח למכור, ואפילו מכרתי כמה, אבל אני לא כל כך טובה בכל מה שקשור לפרסום ומכירות...
בכל אופן, אם לא אמצא פתרון לנושא הבדים אולי אזמין את ה-pul המפורסם מחו"ל - מישהי רוצה אולי לעשות איתי הזמנה משותפת ולחלוק את עלויות המשלוח???
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
תפירת חיתולים רבפעמיים
רובינונה,
באתי להציץ.
החיתולים יפהפיים מאוד ביותר. ממש מרגשים..
אני יכולה לנסות לברר בעניין בד מתאים. אודיעך כשאגלה משהו חדש.
באתי להציץ.
החיתולים יפהפיים מאוד ביותר. ממש מרגשים..
אני יכולה לנסות לברר בעניין בד מתאים. אודיעך כשאגלה משהו חדש.
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
תפירת חיתולים רבפעמיים
רובינונה, היום סיפרו לי על החיתולים שלך ומיד באתי לראות.
מקסים!
איזו צבעוניות ומגוון דגמים.נפלא!
הפליז נעים על הגוף? גם כשהוא נרטב?
אני עשיתי לאחרונה חיתולים משכבות פלנל ומגבת.
לי נראה שהפלנל הוא פתרון גם לקיץ (אחרי כמה כביסות הוא יותר דק ופחות מחמם).
זה כותנה ונושם, אם כי בשכבה החיצונית הכנסתי מעין שעוונית, כדי שלא יחלחל,
אבל אז זה לא ממש נושם.
איך את מסתדרת עם עניין החלחול?
אם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ בד מכותנה אורגנית
את יכולה לנסות בקיבוץ גזית (OREGANO).
היה להם מפעל שייצר בגדי תינוקות מכותנה אורגנית.
נדמה לי שנשאר להם בד, אבל אינני יודעת אם ימכרו לך.
אולי יוכלו להפנות אותך.
מקסים!
איזו צבעוניות ומגוון דגמים.נפלא!
הפליז נעים על הגוף? גם כשהוא נרטב?
אני עשיתי לאחרונה חיתולים משכבות פלנל ומגבת.
לי נראה שהפלנל הוא פתרון גם לקיץ (אחרי כמה כביסות הוא יותר דק ופחות מחמם).
זה כותנה ונושם, אם כי בשכבה החיצונית הכנסתי מעין שעוונית, כדי שלא יחלחל,
אבל אז זה לא ממש נושם.
איך את מסתדרת עם עניין החלחול?
את יכולה לנסות בקיבוץ גזית (OREGANO).
היה להם מפעל שייצר בגדי תינוקות מכותנה אורגנית.
נדמה לי שנשאר להם בד, אבל אינני יודעת אם ימכרו לך.
אולי יוכלו להפנות אותך.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אבל אני לא כל כך טובה בכל מה שקשור לפרסום ומכירות
בקשר לזה, נראה לי שאת במקום הנכון בשביל ההתחלה, כי פה יש לך את קהל היעד המדויק.
מכאן את יכולה להמשיך הלאה.
ובאופן ישיר:
תתחילי בלפרסם את החיתולים שלך כאן באתר.
בקשר לזה, נראה לי שאת במקום הנכון בשביל ההתחלה, כי פה יש לך את קהל היעד המדויק.
מכאן את יכולה להמשיך הלאה.
ובאופן ישיר:
תתחילי בלפרסם את החיתולים שלך כאן באתר.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ואוו תודה, לא ציפיתי לכאלה תגובות ...
השתמשנו בחורף כמעט רק בחיתולי הפליז ונראה שהוא נעים. גם אחרי שהוא נרטב הוא נשאר יבש למגע (קצת כמו חדפעמי..) והקטן לא הביע אי נוחות וגם נשאר נטול פריחות ושאר צרות...
תפרתי גם כמה חיתולים שהשכבה הפנימית שלהם היא מגבת. החסרון הוא שהבד נשאר רטוב למגע, אבל כאמור, זה כותנה.
הפליז גם פותר את בעיית החלחול. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל הרטיבות נשארת במילוי ולא עוברת לבגדים.
נורית, באיזו שעוונית השתמשת? האם דעתך היא יכולה להחליף pul ? האם היא עמידה בכביסה?
ותודה על הטיפים בנושא המכירה - אט אט אני אוזרת אומץ
@}
השתמשנו בחורף כמעט רק בחיתולי הפליז ונראה שהוא נעים. גם אחרי שהוא נרטב הוא נשאר יבש למגע (קצת כמו חדפעמי..) והקטן לא הביע אי נוחות וגם נשאר נטול פריחות ושאר צרות...
תפרתי גם כמה חיתולים שהשכבה הפנימית שלהם היא מגבת. החסרון הוא שהבד נשאר רטוב למגע, אבל כאמור, זה כותנה.
הפליז גם פותר את בעיית החלחול. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל הרטיבות נשארת במילוי ולא עוברת לבגדים.
נורית, באיזו שעוונית השתמשת? האם דעתך היא יכולה להחליף pul ? האם היא עמידה בכביסה?
ותודה על הטיפים בנושא המכירה - אט אט אני אוזרת אומץ
@}
תפירת חיתולים רבפעמיים
האם פליז הוא בד מחלחל? אם לא - איך קוראים לבד המחלחל?
בתודה
בתודה
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
תפירת חיתולים רבפעמיים
אם אני הייתי תופרת כאלה הייתי חושבת שאני גאון.
ולכן אני חושבת ש את גאון. הם מקסימים!
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
תפירת חיתולים רבפעמיים
הנה קישור על פליז ועל למה הוא משמש גם ככיסוי ששומר את הרטיבות בתוך החיתול ולא מעביר לבגדים,
וגם כליינר - השכבה בין התינוק והחיתול שמעבירה את פיפי אל החיתול אבל משאירה את התינוק עם הרגשה יבשה
How does polar fleece work both as a liner and as a nappy cover?
והנה קישור להסבר על בדיקה של בד פליז ועמידות שלו בפני רטיבות ופיפי
testing fleece for waterproofness or wickability
וגם כליינר - השכבה בין התינוק והחיתול שמעבירה את פיפי אל החיתול אבל משאירה את התינוק עם הרגשה יבשה
How does polar fleece work both as a liner and as a nappy cover?
והנה קישור להסבר על בדיקה של בד פליז ועמידות שלו בפני רטיבות ופיפי
testing fleece for waterproofness or wickability
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ניסוח מוצלח יותר משלי
ניסוח מוצלח יותר משלי
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
תודה רבה לכולכן על התמיכה והפרגון. עזרתן לי מאד להגיע להחלטה, לעבוד על כמה דגמים למכירה.
@}
@}
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
רעיון נהדר!
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
הבעייה ב PUL הוא שיש לו הוראות כביסה שונות מהחיתולים.
http://www.tinytush.com/[po]washing tips[/po].htm#How To Wash Diaper Covers
לכיסויים יש זמן חיים מוגבל, בניגוד לחיתולים עצמם שעם הקפדה על הוראות שימוש יכולים לשמש לכמה שנים טובות.
ממה שאני קוראת באתרים באנגלית, אין בעייה עם הפליז בקיץ.
למרות שהוא משמש בד לשמיכות ובגדים חמים, הוא גם בד נושם.
לדעתי יש, אני רק לא זוכרת היכן.
נדמה לי שהייתה מודעה של איזו חברה באחד מגליונות באופן (אולי לשאול את האנשים במערכת באופן האם הם יכולים לעשות חיפוש על מודעות באופן מהעבר.)
שווה לשאול ב ככר השוק.
הבעייה ב PUL הוא שיש לו הוראות כביסה שונות מהחיתולים.
http://www.tinytush.com/[po]washing tips[/po].htm#How To Wash Diaper Covers
לכיסויים יש זמן חיים מוגבל, בניגוד לחיתולים עצמם שעם הקפדה על הוראות שימוש יכולים לשמש לכמה שנים טובות.
ממה שאני קוראת באתרים באנגלית, אין בעייה עם הפליז בקיץ.
למרות שהוא משמש בד לשמיכות ובגדים חמים, הוא גם בד נושם.
לדעתי יש, אני רק לא זוכרת היכן.
נדמה לי שהייתה מודעה של איזו חברה באחד מגליונות באופן (אולי לשאול את האנשים במערכת באופן האם הם יכולים לעשות חיפוש על מודעות באופן מהעבר.)
שווה לשאול ב ככר השוק.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
רובינונה סליחה על העיכוב, רק עכשיו חזרתי לפה.
באיזו שעוונית השתמשת? האם דעתך היא יכולה להחליף Pul? האם היא עמידה בכביסה?
א. מפת שולחן ממין פלסטיק שהו, שקונים לפי מטר בחנויות עשה זאת בעצמך וכד'.
ב. זו היתה כוונתי, ואנחנו לא משתמשים בפול, אז אני לא יודעת אם היה יותר טוב עם פול.
ג. בהחלט.
אני לא בטוחה שזה הפתרון האולטימטיבי, ובכלל כל החיתול שלי, מאחר שאם יש הרבה פיפי,
אם לא החלפנו בזמן (בד"כ שעתיים/שלוש) - אז הבגדים נרטבים.
אולי כך זה גם בחר"פ של אחרים (אשמח לדעת על כך).
באיזו שעוונית השתמשת? האם דעתך היא יכולה להחליף Pul? האם היא עמידה בכביסה?
א. מפת שולחן ממין פלסטיק שהו, שקונים לפי מטר בחנויות עשה זאת בעצמך וכד'.
ב. זו היתה כוונתי, ואנחנו לא משתמשים בפול, אז אני לא יודעת אם היה יותר טוב עם פול.
ג. בהחלט.
אני לא בטוחה שזה הפתרון האולטימטיבי, ובכלל כל החיתול שלי, מאחר שאם יש הרבה פיפי,
אם לא החלפנו בזמן (בד"כ שעתיים/שלוש) - אז הבגדים נרטבים.
אולי כך זה גם בחר"פ של אחרים (אשמח לדעת על כך).
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
נורית, תודה.
החיתול שלי, מאחר שאם יש הרבה פיפי, אם לא החלפנו בזמן (בד"כ שעתיים/שלוש) - אז הבגדים נרטבים
גם שלי. אבל גם הקושיז שהיו לנו לפני שהתחלתי לתפור - גם הקלאסיק וגם האולטרה, בסוף נוזלים אם יש הרבה פיפי...
בינתיים גיליתי עוד כל מיני בדים שקצת מחזיקים רטיבות, קורדרוי ופוטר - המבחן בקישור שאביטל נתנה למעלה (למרות שכתוב שם שהוא לא ממש עובד) עובד גם על בדים אחרים, לא רק על פליז.
החיתול שלי, מאחר שאם יש הרבה פיפי, אם לא החלפנו בזמן (בד"כ שעתיים/שלוש) - אז הבגדים נרטבים
גם שלי. אבל גם הקושיז שהיו לנו לפני שהתחלתי לתפור - גם הקלאסיק וגם האולטרה, בסוף נוזלים אם יש הרבה פיפי...
בינתיים גיליתי עוד כל מיני בדים שקצת מחזיקים רטיבות, קורדרוי ופוטר - המבחן בקישור שאביטל נתנה למעלה (למרות שכתוב שם שהוא לא ממש עובד) עובד גם על בדים אחרים, לא רק על פליז.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
באתר של קמפיונלה יש מוצרים מכותנה אורגנית, כולל חיתולים רב פעמיים (כנראה מוצר חדש שלהם).
אולי תוכלי לברר דרכם את מקור הבד.
באתר של קמפיונלה יש מוצרים מכותנה אורגנית, כולל חיתולים רב פעמיים (כנראה מוצר חדש שלהם).
אולי תוכלי לברר דרכם את מקור הבד.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אולי תוכלי לברר דרכם את מקור הבד
אני עוברת הרבה ליד הסטודיו שלהם. אולי אעזור אומץ ואשאל...
אגב, מישהו ראה החיתולים שלהם?
אני עוברת הרבה ליד הסטודיו שלהם. אולי אעזור אומץ ואשאל...
תפירת חיתולים רבפעמיים
איזה כשרון רובינונה! והילד חמוד אמיתי 

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אם את כבר נכנסת אז תבדקי
אם את כבר נכנסת אז תבדקי

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
עוד אתרים שמצאתי
הוראות ליצירת גזרה לחיתול לפי מידות התינוק
כולל תמונות והסברים, מאוד מפורט
The Nappy Network
אתר ניו-זילנדי המוקדש לחיתולים, כולל גזרות שונות
יש גם פורומים ועוד מידע
הוראות ליצירת גזרה לחיתול לפי מידות התינוק
כולל תמונות והסברים, מאוד מפורט
The Nappy Network
אתר ניו-זילנדי המוקדש לחיתולים, כולל גזרות שונות
יש גם פורומים ועוד מידע
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
תפירת חיתולים רבפעמיים
פנטסטים, הקישורים!
(לוטם מחפשת הוראות לתפירת תחבושות רב פעמיות)
(לוטם מחפשת הוראות לתפירת תחבושות רב פעמיות)
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
לכל מי שתפרה - באיזה גומי השתמשתם ואיך בדיוק תופרים אותו ?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
גומי:
אני משתמשת בגומי ברוחב 1 ס"מ. ניסיתי כל מיני דרכים לתפור אותו, וזה מה שיצא...
אני תופרת את הגומי של הירכיים לשכבה הפנימית של החיתול ואת זה של המותן לשכבה החיצונית, זה יוצר מן התגלגלות של הבד החוצה בירכיים שהוא נעים ותופס טוב במותן (הסבר קצת עילג... קשה לי להסביר את האפקט אבל הוא נראה טוב)
השיטה שאני מעדיפה היא: למתוח את הגומי ולתפור אותו בתפר זיגזג גדול. כשהגומי חוזר למצבו הלא מתוח הבד מתקווצץ יפה.
קראתי איפה שהוא המלצה לתפור רק בשני הקצוות של הגומי ולא לאורכו אבל זה לא נראה לי מספיק עמיד לאורך זמן.
היו לי קישורים מעולים בנושא אני אחפש כשהקטון ילך כבר לישון
אני משתמשת בגומי ברוחב 1 ס"מ. ניסיתי כל מיני דרכים לתפור אותו, וזה מה שיצא...
אני תופרת את הגומי של הירכיים לשכבה הפנימית של החיתול ואת זה של המותן לשכבה החיצונית, זה יוצר מן התגלגלות של הבד החוצה בירכיים שהוא נעים ותופס טוב במותן (הסבר קצת עילג... קשה לי להסביר את האפקט אבל הוא נראה טוב)
השיטה שאני מעדיפה היא: למתוח את הגומי ולתפור אותו בתפר זיגזג גדול. כשהגומי חוזר למצבו הלא מתוח הבד מתקווצץ יפה.
קראתי איפה שהוא המלצה לתפור רק בשני הקצוות של הגומי ולא לאורכו אבל זה לא נראה לי מספיק עמיד לאורך זמן.
היו לי קישורים מעולים בנושא אני אחפש כשהקטון ילך כבר לישון
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
יש סליל גומי, שניתן לקנות בכל חנות צרכי תפירה. הוא נראה כמו חוט תפירה עבה יחסית. הוא מגיע בשחור או בלבן. סוללים אותו ידנית על הסליל התחתון של המכונה ובחוט העליון חוט רגיל. זה יוצר בדיוק את הכיווץ הנדרש. אם יש עוד שאלות, בשמחה.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ר ו ב י נ א - איך יודעים כמה גומי צריך ?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תפירת חיתולים רבפעמיים
אני אנסה להסביר מה אני עושה:
אני לוקחת את החיתול לפני שהוא תפור או את הגזרה ומותחת חתיכת גומי בין 2 הנקודות בהן אני רוצה שהגומי יתחיל ויסתיים כך שהוא מתוח למקסימום שלו. זה האורך שצריך. בדרך כלל אני גוזרת טיפה יותר כדי שלא יהיו פקשושים ובסוף גוזרת את מה שנשאר.
אם את תופרת בד שיש בו אלסטיות צריך להקפיד שהגומי יהיה מתוח והבד לא, אחרת זה לא יעבוד.
אני לוקחת את החיתול לפני שהוא תפור או את הגזרה ומותחת חתיכת גומי בין 2 הנקודות בהן אני רוצה שהגומי יתחיל ויסתיים כך שהוא מתוח למקסימום שלו. זה האורך שצריך. בדרך כלל אני גוזרת טיפה יותר כדי שלא יהיו פקשושים ובסוף גוזרת את מה שנשאר.
אם את תופרת בד שיש בו אלסטיות צריך להקפיד שהגומי יהיה מתוח והבד לא, אחרת זה לא יעבוד.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
זו הייתי אני, ממחשב אחר.
אורי ה את יכולה להסביר לנו איך זה עובד? איך נוצרת המתיחה שנדרשת?
אורי ה את יכולה להסביר לנו איך זה עובד? איך נוצרת המתיחה שנדרשת?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אז ככה:
אחרי שהחיתול הבסיסי מוכן, אני תופרת בטן אל גב ומשאירה פתח במקום של הבטן כדי להפוך את החיתול בתום התפירה.
אחרי ששני החלקים תפורים זה לזה, ולפני שאני הופכת, אני תופרת עם הגומי את איזורי הכיווץ כך:
לוקחים את סליל הגומי הדק, סוללים אותו ידנית על הסליל התחתון במכונת התפירה.
את החוט העליון משחילים כרגיל.
מתחילים לתפור מהמקום שאת רוצה שיתחיל הכיווץ, ותופרים הלוך ושוב (צעד קדימה, שניים אחרוה סקובידו) עם המכונה.
תופרים עד להיכן שאת רוצה שהכיווץ יסתיים. (אני תופרת מסוף לשונית לסוף לשונית של החיתול, כלומר- כל החלק שסביב הרגל, ובגב.)
לפעמים פעם אחת זה לא מספיק (תלוי בבד) אז אני חוזרת על הפעולה כמה פעמים עד שמתקבל הכיווץ הרצוי.
כל תפירה עם הגומי נותנת עוד קצת כיווץ.
בממוצע צריך שלושה-ארבעה תפרים כאלה כדי לקבל כיווץ שדומה מאוד לכיווץ של חיתול חד פעמי איכותי.
מקווה שהייתי ברורה, אם לא, אסביר שוב.
אחרי שהחיתול הבסיסי מוכן, אני תופרת בטן אל גב ומשאירה פתח במקום של הבטן כדי להפוך את החיתול בתום התפירה.
אחרי ששני החלקים תפורים זה לזה, ולפני שאני הופכת, אני תופרת עם הגומי את איזורי הכיווץ כך:
לוקחים את סליל הגומי הדק, סוללים אותו ידנית על הסליל התחתון במכונת התפירה.
את החוט העליון משחילים כרגיל.
מתחילים לתפור מהמקום שאת רוצה שיתחיל הכיווץ, ותופרים הלוך ושוב (צעד קדימה, שניים אחרוה סקובידו) עם המכונה.
תופרים עד להיכן שאת רוצה שהכיווץ יסתיים. (אני תופרת מסוף לשונית לסוף לשונית של החיתול, כלומר- כל החלק שסביב הרגל, ובגב.)
לפעמים פעם אחת זה לא מספיק (תלוי בבד) אז אני חוזרת על הפעולה כמה פעמים עד שמתקבל הכיווץ הרצוי.
כל תפירה עם הגומי נותנת עוד קצת כיווץ.
בממוצע צריך שלושה-ארבעה תפרים כאלה כדי לקבל כיווץ שדומה מאוד לכיווץ של חיתול חד פעמי איכותי.
מקווה שהייתי ברורה, אם לא, אסביר שוב.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אורי ה - למה את משתמשת בשיטה הזו ולא בגומי רגיל ?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ותודה על ההסבר המפורט 

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
שאלה טובה..
יותר קל לי לעבוד איתו מאשר עם גומי רגיל, עניין של הרגל, כנראה. המכונה שלי מיודדת איתו כבר שנים.
וגם- גומי רגיל אם הוא לא בדיוק במידה, הוא עלול ללחוץ ולעצור את הדם, או לחילופין- אם הוא גדול מידי הוא לחלוטין לא אפקטיבי.
הגומי הזה הרבה יותר עדין בנגיעה שלו על רגליו החטובות של בני הקט.
בחיתולים חד פעמיים, אגב, זו השיטה.
זהו. נראה לי.
יותר קל לי לעבוד איתו מאשר עם גומי רגיל, עניין של הרגל, כנראה. המכונה שלי מיודדת איתו כבר שנים.
וגם- גומי רגיל אם הוא לא בדיוק במידה, הוא עלול ללחוץ ולעצור את הדם, או לחילופין- אם הוא גדול מידי הוא לחלוטין לא אפקטיבי.
הגומי הזה הרבה יותר עדין בנגיעה שלו על רגליו החטובות של בני הקט.
בחיתולים חד פעמיים, אגב, זו השיטה.
זהו. נראה לי.
-
-
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אורי ה האם זה לא פחות יציב מגומי רחב?
כלומר, האין חשש שיפרם מהר יותר, שתישחק המתיחה?
חוצמזה, חיפשתי אותך וידעתי למצוא אותך פה, באורח פלא/
כלומר, האין חשש שיפרם מהר יותר, שתישחק המתיחה?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
לדעתי לא. אבל אני לא יכולה להתחייב על זה בכיכר העיר. 
גם במכנסיים לפיציק אני משתמשת בזה. תופרת שלושה תפרים וזה אחלה.
זה גם הרבה יותר יפה. הכיווץ אחיד ועדין יותר.
נראה לי שהגומי יציב באותה המידה.
בסופו של דבר, גומי עבה מורכב מכמה סיבי גומי כאלה.
אבל, זו בעיקר תחושה שלי.
לא ניסיתי חיתולים עם גומי עבה, כי אין לי הרבה חיבה אליו, אז אין אינדיקציה חד משמעית.
אני מכירה את ההבדל מדברים אחרים שאינם חיתוליים.

גם במכנסיים לפיציק אני משתמשת בזה. תופרת שלושה תפרים וזה אחלה.
זה גם הרבה יותר יפה. הכיווץ אחיד ועדין יותר.
נראה לי שהגומי יציב באותה המידה.
בסופו של דבר, גומי עבה מורכב מכמה סיבי גומי כאלה.
אבל, זו בעיקר תחושה שלי.
לא ניסיתי חיתולים עם גומי עבה, כי אין לי הרבה חיבה אליו, אז אין אינדיקציה חד משמעית.
אני מכירה את ההבדל מדברים אחרים שאינם חיתוליים.

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אורי ה - ניסיתי עת החוט גומי על קצת בד פלנל
זה אמור ליצור רק כיווץ ? בלי מתיחה ?
כי עם גומי רגיל רחב נוצרת גם מתיחה.
זה אמור ליצור רק כיווץ ? בלי מתיחה ?
כי עם גומי רגיל רחב נוצרת גם מתיחה.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
המתיחה עדינה הרבה יותר. אם רוצים לקבל יותר מתיחה, תופרים כמה תפרים זה לצד זה. כך מתקבלת מתיחה אך נשמרת העדינות.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אז מה שתיארת מקודם זה בעצם תפירה על אותו מקום מספר פעמים עד שמתקבל הכיווץ הנדרש ?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
כן, תפרים סמוכים זה לזה. בכדי לקצר את התהליך אני תופרת גם ברברס ואז הכיווץ נוצר הרבה יותר מהר.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
תפירת חיתולים רבפעמיים
מאחר שאין דף סריגת חיתולים רב פעמיים אני שואלת פה 
מישהי יודעת על דגמי סריגה של חיתולים? רב מה שמצאתי באינטרנט נראה מאד מיושן ולא מאד אסתטי, בטח לא כמו כל החיתולים המגניבים שאתן תופרות פה... אני לא מתכוונת לסרוג את החיתול עצמו אלא בעיקר את הכיסויים ואולי בטנות (שיש טענות שאם סורגים אותן מכותנה הן סופגות טוב יותר מפלנל, אבל זה לא מנסיון אישי...)
יש רעיונות?

מישהי יודעת על דגמי סריגה של חיתולים? רב מה שמצאתי באינטרנט נראה מאד מיושן ולא מאד אסתטי, בטח לא כמו כל החיתולים המגניבים שאתן תופרות פה... אני לא מתכוונת לסרוג את החיתול עצמו אלא בעיקר את הכיסויים ואולי בטנות (שיש טענות שאם סורגים אותן מכותנה הן סופגות טוב יותר מפלנל, אבל זה לא מנסיון אישי...)
יש רעיונות?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
בשנה שעברה מאוד התעניינתי מאוד בסריגה
וגם בתחום של החיתולים
ראיתי הרבה הוראות סריגה לכיסויים
אבל לא קראתי באף מקום שסורגים בטנות.
איך חיפשת באינטרנט ?
כרגע אני בבית של ההורים, אבל במחשב בבית יש לי כמה קישורים להוראות.
נסי לחפש בגוגל על knitting pattern diaper cover
וגם בתחום של החיתולים
ראיתי הרבה הוראות סריגה לכיסויים
אבל לא קראתי באף מקום שסורגים בטנות.
איך חיפשת באינטרנט ?
כרגע אני בבית של ההורים, אבל במחשב בבית יש לי כמה קישורים להוראות.
נסי לחפש בגוגל על knitting pattern diaper cover
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
הנה קישורים לסריגת כיסויים:
Tickle Turdle Wool Wraps
Fern and Faerie Hand Knit Diaper Soaker Pattern
Rolled Edge Wool Soakers
knit or crochet soakers
Knitting Soakers
jennys]Jenny's Soaker Pattern soaker pattern[/po].html
Free Soaker Pattern
Tickle Turdle Wool Wraps
Fern and Faerie Hand Knit Diaper Soaker Pattern
Rolled Edge Wool Soakers
knit or crochet soakers
Knitting Soakers
jennys]Jenny's Soaker Pattern soaker pattern[/po].html
Free Soaker Pattern
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
תודה @}
בעת עליית הדף כבר היו כמה מהקישורים צבועים (רוצה לומר שביקרתי בהם כבר)
זה הכיוון, הבעיה שלי עם חלקם היא הסגנון. מאד אהבתי את הראשון, מבחינת מראה. את מכירה עוד כאלה? ובשתי מסרגות?
ושוב תודה על העזרה!
בעת עליית הדף כבר היו כמה מהקישורים צבועים (רוצה לומר שביקרתי בהם כבר)
זה הכיוון, הבעיה שלי עם חלקם היא הסגנון. מאד אהבתי את הראשון, מבחינת מראה. את מכירה עוד כאלה? ובשתי מסרגות?
ושוב תודה על העזרה!
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
האמת היא שהתייאשתי אחרי כמה ניסיונות כי לא יצא לי מוצלח
אז אני לא ממש מומחית בעניין הזה
אם את מסתדרת עם אנגלית אז באתר mothering (הקישור השני) יש פורום לאומניות חוטים (yarn) ושם תוכלי לחפש ולמצוא עוד מידע
אז אני לא ממש מומחית בעניין הזה
אם את מסתדרת עם אנגלית אז באתר mothering (הקישור השני) יש פורום לאומניות חוטים (yarn) ושם תוכלי לחפש ולמצוא עוד מידע
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
אביטל, חבל שירדת מזה, זה יכול להיות פרוייקט נורא נחמד 
מצאתי דוגמא נהדרת של Turtle Knits בשם Ribby Wrap והיא נראית לי ממש מדליקה. הבעיה היא שהיא עולה 13$!
שוין, אני לא מתייאשת בינתיים... שוב תודה רבה.

מצאתי דוגמא נהדרת של Turtle Knits בשם Ribby Wrap והיא נראית לי ממש מדליקה. הבעיה היא שהיא עולה 13$!

שוין, אני לא מתייאשת בינתיים... שוב תודה רבה.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
נכון, זה באמת פרוייקט נחמד.
הרגשתי שזה דורש מיומנות סריגה שאין לי, וכרגע אני בענייני תפירה.
יש עוד גזרות למכירה ברשת.
הרגשתי שזה דורש מיומנות סריגה שאין לי, וכרגע אני בענייני תפירה.
יש עוד גזרות למכירה ברשת.
תפירת חיתולים רבפעמיים
האם פלנל זה כותנה או פוליאסטר?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
פלנל זה כותנה .
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
עדכונון, קניתי את התבנית (אחרי שראיתי כמה עולים לי חיתולים זה נראה לי אפילו כלכלי...) וסרגתי (בינתיים) אחד. יצא מ-א-מם...
מתה שכבר יגיע הטוסיקון החמוד כדי לבדוק את החיתול
מתה שכבר יגיע הטוסיקון החמוד כדי לבדוק את החיתול

-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תפירת חיתולים רבפעמיים
תפרנו חיתולים לפי הגזרה שאפשר להוריד (אי שם במעלה הדף יש קישור)
2 הערות
2 הערות
- החיתולים ענקיים!
- לא צריך 2 פסים של וולקרו (צמדן) - מספיק פס אחד. אנחנו ניסינו להתחכם ולשים את הפסים הקטנים שנצמדים לפס הגדול טיפה באלכסון כדי להרוויח "גובה" - מיותר לחלוטין ולא כדאי - נוגע ברגליים כל הזמן ולא נעים... עכשיו צריך לפרום את הכל ולתפור מחדש ...
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
תפירת חיתולים רבפעמיים
אני חסרת כישרון לחלוטין בכל מה שקשור למלאכת יד, ולכן החלטתי לספק תעסוקה לתופרת שגרה ביישוב שלנו.
אז צללתי ולמדתי ואני רוצה להגיש לה דוגמאות שהדפסתי ולתת לה בדים ומגבות, ונשארתי עם כמה שאלות לגבי מספר שכבות לכל סוג של חיתול:
אז צללתי ולמדתי ואני רוצה להגיש לה דוגמאות שהדפסתי ולתת לה בדים ומגבות, ונשארתי עם כמה שאלות לגבי מספר שכבות לכל סוג של חיתול:
- Fitted: שתי שכבות מגבת באמצע ועוד פלנל (או כותנה אחר) בפנים ובחוץ?
- כיסוי: רק פליז (או צמר או אחר שחוסם מעבר נוזלים)?
- פנימית לכיס: רק שתי מגבות?
- כיס: רק בד בפנים ופליז (או אחר) בחוץ?
- AIO: כמו ה-Fitted רק עם עוד פליז (או חוסם אחר) בחוץ?
- Pre Fold: כמו ה-Fitted?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
טליה,
ענית על השאלות ששאלת בעצמך.
מבחינת השכבות הסופגות (prefold, fitted, AIO, פנימית לכיס) זה איזון בין כושר ספיגה לעובי וכובד. ככל שיהיו יותר שכבות החיתול יהיה מסורבל יותר אך יספוג יותר. צריך פשוט לנסות עד שמגיעים לאיזון הנכון (זה תלוי גם בסוג הבד בו את משתמשת). בהצלחה.
ענית על השאלות ששאלת בעצמך.
מבחינת השכבות הסופגות (prefold, fitted, AIO, פנימית לכיס) זה איזון בין כושר ספיגה לעובי וכובד. ככל שיהיו יותר שכבות החיתול יהיה מסורבל יותר אך יספוג יותר. צריך פשוט לנסות עד שמגיעים לאיזון הנכון (זה תלוי גם בסוג הבד בו את משתמשת). בהצלחה.
תפירת חיתולים רבפעמיים
לא ראיתי בדף התייחסות לסוגיה שנדמה לי שקראתי עליה בפעם הקודמת שקראתי את הדף הזה. האם זה נכון שפליז הוא חומר לא בריא (במקור מפלסטיק) או שרק נדמה לי ששמעתי את זה?
תפירת חיתולים רבפעמיים
מנסה לערוך תוך שמירה על השרשורים שהתנהלו בתהליך התפירה של ה עוגיה.
אם זה לא נחוץ אתמצת יותר...אנא חוו דעתכם. תודה, ליאת המאמינה.
ראה גם:
מדור חיתולים
אם זה לא נחוץ אתמצת יותר...אנא חוו דעתכם. תודה, ליאת המאמינה.
ראה גם:
מדור חיתולים
אתרים באינטרנט
"פז-בייבי"www.fuzbaby.com אתר עם אינפורמציה על תפירת חיתולים וכיסויים רב פעמיים (אמא אדמה)
חברה בשם ottobre-design
עם pdf שנותן גזרה והסברים לתפירת חיתול רב פעמי
דפדפו שמאלה עם החץ הצהוב עד שתגיעו לקובץ עם המילה baby
אזהרה לגבי הגזרה הזאת - יש גיזרות לשתי מידות, שתיהן יוצאות גדולות מאוד.
תפרתי את הגזרה הקטנה לתינוקת שרק נולדה וקיבלתי חיתול שהתאים לבת שנתיים שלי.
ריכוז קישורים על תפירת חיתולים
שני אתרים עם tutorials כוללים תמונות
Sew Your Own Diapers
Diaper Sewing N More Tutorials
(אביטל צ)
קניית גזרות לחיתולים ומוצרים נוספים (זהר)
סריגת כיסוי (סלעית ל)
חברה בשם ottobre-design
עם pdf שנותן גזרה והסברים לתפירת חיתול רב פעמי
דפדפו שמאלה עם החץ הצהוב עד שתגיעו לקובץ עם המילה baby
אזהרה לגבי הגזרה הזאת - יש גיזרות לשתי מידות, שתיהן יוצאות גדולות מאוד.
תפרתי את הגזרה הקטנה לתינוקת שרק נולדה וקיבלתי חיתול שהתאים לבת שנתיים שלי.
ריכוז קישורים על תפירת חיתולים
שני אתרים עם tutorials כוללים תמונות
Sew Your Own Diapers
Diaper Sewing N More Tutorials
(אביטל צ)
קניית גזרות לחיתולים ומוצרים נוספים (זהר)
סריגת כיסוי (סלעית ל)
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
תפירת חיתולים רבפעמיים
קישורים לתפירת חיתולים
הקישור הזה נראה לי מעניין. פורום שבו כל אחת נותנת טיפ מישלה על תפירת חיתולים.
http://sewdiapers.com/forumdisplay.php?f=2
מאותו פורום הודעה עם קישורים לאתר שיש בו הוראות שנראות לי מועילות: http://sewdiapers.com/showthread.php?t=101
http://mayna.livejournal.com/198548.html
http://web.archive.org/web/200402041120 ... ng/AIO.htm
מצאתי עכשיו: http://www.freeneedle.com/
בתוך קטגוריית BABY יש גזרות לחיתולים!
הקישור הזה נראה לי מעניין. פורום שבו כל אחת נותנת טיפ מישלה על תפירת חיתולים.
http://sewdiapers.com/forumdisplay.php?f=2
מאותו פורום הודעה עם קישורים לאתר שיש בו הוראות שנראות לי מועילות: http://sewdiapers.com/showthread.php?t=101
http://web.archive.org/web/200402041120 ... ng/AIO.htm
מצאתי עכשיו: http://www.freeneedle.com/
בתוך קטגוריית BABY יש גזרות לחיתולים!
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
האם מישהי תפרה חיתןלים מסוג AIO ? באיזה פלסטיק השתמשתם?
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
קניתי ויניל כדי לתפור שקיות לחיתולים מלוכלכים והייתי ממליצה עליו אם לא היו מספרים לי אחכ שהוא רעיל.
בדקו רעילות של בדים לפני שאתן שמות אותם על הטוסיק של הילד שלכן.
בדקו רעילות של בדים לפני שאתן שמות אותם על הטוסיק של הילד שלכן.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
בסוף החלטתי לא לתפור חיתולים, אבל היה לי רעיון להשתמש בבריכת פלסטיק או במזרון ים שהתפנצ'רו בתור הכיסוי של החיתול (זה מתאים גם לשקית לחיתולים לקניות רטובות בסופר - למי שמשתמשת לקניות בשקיות בד רב פעמיות).
-
- הצטרפות: 13 מאי 2010, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של זהירות_חרצולים*
תפירת חיתולים רבפעמיים
תפרתי חיתול רב פעמי ויצא משגע!!!! אני כל כך גאה! זה היה פפפפפשוט פשוט פשוט פשוט 
לא יאומן! כל מי שיודע להפעיל מעט את מכונת התפירה יכול להכין חיתול תוך שעתיים בלי בעיות.
הידע שלי בתפירה הוא הכי בסיסי שיש ולא הסתבכתי בכלל. אכן החיתול יצא פצפון וקצת קשיח אבל בתור התחלה זה פנסטיששש!
מחר אקנה בד רך יותר ואחפש גזרה מעולה כזאת ולא אטעה (הכנתי גזרה מחיתול שהיה לי)
ואו... 70 ש"ח נחסכו היום.
אז הינה האתר בו נעזרתי:
http://www.zany-zebra.com/free-cloth-di ... erns.shtml
ועבדתי לפי המדריך הבא:
ואני חשבתי שזה סיפור.
בנות שווה לתפור

לא יאומן! כל מי שיודע להפעיל מעט את מכונת התפירה יכול להכין חיתול תוך שעתיים בלי בעיות.
הידע שלי בתפירה הוא הכי בסיסי שיש ולא הסתבכתי בכלל. אכן החיתול יצא פצפון וקצת קשיח אבל בתור התחלה זה פנסטיששש!
מחר אקנה בד רך יותר ואחפש גזרה מעולה כזאת ולא אטעה (הכנתי גזרה מחיתול שהיה לי)
ואו... 70 ש"ח נחסכו היום.
אז הינה האתר בו נעזרתי:
http://www.zany-zebra.com/free-cloth-di ... erns.shtml
ועבדתי לפי המדריך הבא:
ואני חשבתי שזה סיפור.
בנות שווה לתפור
-
- הצטרפות: 25 יוני 2006, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של ענת_מחיפה*
תפירת חיתולים רבפעמיים
ראיתי שחלון לים כתבה על תחתונים ופדים.
זה היה מזמן, אבל אשמח להתיעץ.
הקטנציק בן 6 חודשים, שמענו מחברה על קשב וכו' ומצא חן בענינו הבלי חיתול.
אבל אנחנו לא יכולים לקחת סיכון בנתיים לבלי בכלל, וגם חורף, אז ראינו שזה בעייתי שהוא מסתובב בלי כלום כי הוא קופא.
ניסינו לתפוס סימנים, אבל זה עובד מצוין רק כשיש חיתול בד ואז קרה כמה פעמים שתפסתי את הסימון והוא עשה בסיר,
בח"פ אני שמה עם הסימן על הסיר, הוא לא עושה אלא כשחוזר לח"פ.
עם קקי בכלל לא גילינו את הסימן, וכשניסינו אז הוא לא עושה אלא מחכה לחזור לח"פ. כנראה כי הרגלנו אותו שכל פעם רוחצים לו מייד אחרי שעושה (שומעים כשהוא עושה)
גם הכל עם תיקטקים, כמו שאני אוהבת.
אז הוצאתי מלא תחתונים מידה 2-4 (מהראשון), ואני רוצה לשים בהן סמרטוטים (יש קטנים ויש רצפה) של מיקרופייבר, כי זה סופג מעולה בשביל הפיספוסים.
מצאתי גם חולצות ומכנסיים שהיו באיפסון, הכוונה לשים לו תחתון עם פד ובגדים, ואז להוריד בקלות כשמסמן ולהחליף אם פיספסנו.
ככה לעקוב עד שנגלה איך בדיוק הסימנים.
האם כדאי לתפור עם סקוטשים וכו ? אם כן אז איך כדאי ?
או סתם לדחוף מקופל לכמה בתחתונים ?
המלצותיכם יבורכו.
זה היה מזמן, אבל אשמח להתיעץ.
הקטנציק בן 6 חודשים, שמענו מחברה על קשב וכו' ומצא חן בענינו הבלי חיתול.
אבל אנחנו לא יכולים לקחת סיכון בנתיים לבלי בכלל, וגם חורף, אז ראינו שזה בעייתי שהוא מסתובב בלי כלום כי הוא קופא.
ניסינו לתפוס סימנים, אבל זה עובד מצוין רק כשיש חיתול בד ואז קרה כמה פעמים שתפסתי את הסימון והוא עשה בסיר,
בח"פ אני שמה עם הסימן על הסיר, הוא לא עושה אלא כשחוזר לח"פ.
עם קקי בכלל לא גילינו את הסימן, וכשניסינו אז הוא לא עושה אלא מחכה לחזור לח"פ. כנראה כי הרגלנו אותו שכל פעם רוחצים לו מייד אחרי שעושה (שומעים כשהוא עושה)
גם הכל עם תיקטקים, כמו שאני אוהבת.
אז הוצאתי מלא תחתונים מידה 2-4 (מהראשון), ואני רוצה לשים בהן סמרטוטים (יש קטנים ויש רצפה) של מיקרופייבר, כי זה סופג מעולה בשביל הפיספוסים.
מצאתי גם חולצות ומכנסיים שהיו באיפסון, הכוונה לשים לו תחתון עם פד ובגדים, ואז להוריד בקלות כשמסמן ולהחליף אם פיספסנו.
ככה לעקוב עד שנגלה איך בדיוק הסימנים.
האם כדאי לתפור עם סקוטשים וכו ? אם כן אז איך כדאי ?
או סתם לדחוף מקופל לכמה בתחתונים ?
המלצותיכם יבורכו.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
הי ענת
הכי טוב זה לתפור כמה רפידות, בצורת ברבאבא (או שמונה או שעון חול, איזה דימוי שלא תבחרי) ואז לחבר או לא לתחתונים.
בעקרון, אם התחתונים לא גדולים מדי, יש סיכוי טוב שהרפידה תישאר במקומה.
לחבר עם סקוטשים נראה לי בעייתי, כי אם בכל זאת זה זז, המגע של הסקוטש על האיברים העדינים של התינוק לא כלכך נעים. אם כבר לחבר, אז עם תיקתקים.
לגבי החומר שממנו את תופרת את הרפידות - אני מאד ממליצה להמנע ממיקרופייבר שמיועד לסמרטוטי מטבח או רצפה - זה בד שמכיל המון המון המון חומרים כימיים ולא מיועד להיות על גוף של תינוק. אפשר להשתמש במגבת, ולצפות בבד כותנה של טי שירט ישן ככה שזה גם נעים .
לגבי איך לתפור - הייתי מנסה כמה עוביים שונים - 3-5 שכבות, של נגיד - כותנה, עליו מגבת ועליו עוד פעם כותנה, ולתפור באוברלוק או עם תפר זיגזג מסביב.
בהצלחה בפרוייקט - ספרי איך יצא @}
הכי טוב זה לתפור כמה רפידות, בצורת ברבאבא (או שמונה או שעון חול, איזה דימוי שלא תבחרי) ואז לחבר או לא לתחתונים.
בעקרון, אם התחתונים לא גדולים מדי, יש סיכוי טוב שהרפידה תישאר במקומה.
לחבר עם סקוטשים נראה לי בעייתי, כי אם בכל זאת זה זז, המגע של הסקוטש על האיברים העדינים של התינוק לא כלכך נעים. אם כבר לחבר, אז עם תיקתקים.
לגבי החומר שממנו את תופרת את הרפידות - אני מאד ממליצה להמנע ממיקרופייבר שמיועד לסמרטוטי מטבח או רצפה - זה בד שמכיל המון המון המון חומרים כימיים ולא מיועד להיות על גוף של תינוק. אפשר להשתמש במגבת, ולצפות בבד כותנה של טי שירט ישן ככה שזה גם נעים .
לגבי איך לתפור - הייתי מנסה כמה עוביים שונים - 3-5 שכבות, של נגיד - כותנה, עליו מגבת ועליו עוד פעם כותנה, ולתפור באוברלוק או עם תפר זיגזג מסביב.
בהצלחה בפרוייקט - ספרי איך יצא @}
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
ר ו ב י נ א תודה 
האמת שביאסת אותי עם המיקרופייבר.
האם זה יותר גרוע מהח"פ ?
לא תיכננתי לתפור, אם אפשר, כי אין זמן.
רציתי רק לשים משהו בתחתונים עד שנבין מתי הוא רוצה או כהגנה.
אני כנראה אשים בתור התחלה חיתול מקופל. אני מקפלת ל 5 ואז ל 2.
אספר מה קרה.

האמת שביאסת אותי עם המיקרופייבר.
האם זה יותר גרוע מהח"פ ?
לא תיכננתי לתפור, אם אפשר, כי אין זמן.
רציתי רק לשים משהו בתחתונים עד שנבין מתי הוא רוצה או כהגנה.
אני כנראה אשים בתור התחלה חיתול מקופל. אני מקפלת ל 5 ואז ל 2.
אספר מה קרה.
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
מצטערת שביאסתי
בדיוק כמו בחד פעמיים - אין דרך לדעת בדיוק איזה חומרים כימיים יש שם. רק שעל חיתולים חד פעמיים (בתקווה) יש בכל זאת מידה מסויימת של פיקוח ואחראיות בנושא איזה כמיקלים באים במגע עם תינוק, ובמטליות האלו לא.
חיתול מקופל נשמע טוב.
ואם את לא רוצה לתפור, אז יש גם רפידות מוכנות ממיקרופייבר, שמיועדות להחתלה - אצל נולי ובטח גם בבבשבילנו.

חיתול מקופל נשמע טוב.
ואם את לא רוצה לתפור, אז יש גם רפידות מוכנות ממיקרופייבר, שמיועדות להחתלה - אצל נולי ובטח גם בבבשבילנו.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
תפירת חיתולים רבפעמיים
אני כנראה אשים בתור התחלה חיתול מקופל.
חיתול מקופל זה מצויין. יש חיתולי טטרה מעולים, לא סמרטוטיים שמיועדים רק לניגוב פליטות. הם יותר גדולים ומעט יותר גסים בטקסטורה. אני חושבת אם אני לא טועה שהם של חברת "אריה". הם אמנם עולים מעט יותר מהסמרטוטיים אבל סופגים שחבל על הזמן. הם גם מאוד מומלצים לניגוב הרצפה כשמתפספס. ככה שזו השקעה שווה גם אם זה רק כדי לשים בתוך התחתונים עד שיגיע האביב (עוד יומיים, לא?).
אצלנו הם מחזיקים מעמד כבר מעל חמש וחצי שנים בשימוש מתמיד מהילדה הבכורה דרך השני ואוטוטו השלישי, עדיין מנגבים איתם, אמנם לא פספוסי פיפי אבל לא חסר להם מה לשפוך על הרצפה.
לא זוכרת במדוייק אבל יש מצב שקניתי אותם בשילב...
חיתול מקופל זה מצויין. יש חיתולי טטרה מעולים, לא סמרטוטיים שמיועדים רק לניגוב פליטות. הם יותר גדולים ומעט יותר גסים בטקסטורה. אני חושבת אם אני לא טועה שהם של חברת "אריה". הם אמנם עולים מעט יותר מהסמרטוטיים אבל סופגים שחבל על הזמן. הם גם מאוד מומלצים לניגוב הרצפה כשמתפספס. ככה שזו השקעה שווה גם אם זה רק כדי לשים בתוך התחתונים עד שיגיע האביב (עוד יומיים, לא?).
אצלנו הם מחזיקים מעמד כבר מעל חמש וחצי שנים בשימוש מתמיד מהילדה הבכורה דרך השני ואוטוטו השלישי, עדיין מנגבים איתם, אמנם לא פספוסי פיפי אבל לא חסר להם מה לשפוך על הרצפה.
לא זוכרת במדוייק אבל יש מצב שקניתי אותם בשילב...
-
תפירת חיתולים רבפעמיים
יש לי מלא חיתולים.
חלק מהקיבוץ, כאלה מלפני 40 שנה.
חלק מלפני 9 שנים אבל עבים וקשים ומתקמטים בקצוות.
אני אנסה פה ושם.
בנתיים החלטנו לרדת קצת מהבלי חיתולים כי:
אני מתעסקת בזה יותר מידי,
אני גם מתעסקת בלקרוא על זה במקום דברים אחרים.
אני לא בנויה להחזיק אותו ערום על חיתול ושעוונית והוא גם כמעט זוחל.
הוא רק התחיל עכשיו, ראיתי שהוא הצליח לאותת לי כמה פעמים ועשה יפה פיפי בסיר, אבל זה הרי לא גמילה.
גם ככה מגיל 0 אנחנו מיד שוטפים אותו אחרי קקי, אז הוא רגיל להיות נקי. אבל בגלל זה אומר רק אחרי ולא לפני...
היום כל פעם שחשבתי שהוא רוצה והושבתי על הסיר, הוא לא רצה.
קיבלנו הערב החלטה שנעשה גמילה בקיץ, אולי נעשה בלי חיתולים בילד הבא מהתחלה.
תודה על התשובות
חלק מהקיבוץ, כאלה מלפני 40 שנה.
חלק מלפני 9 שנים אבל עבים וקשים ומתקמטים בקצוות.
אני אנסה פה ושם.
בנתיים החלטנו לרדת קצת מהבלי חיתולים כי:
אני מתעסקת בזה יותר מידי,
אני גם מתעסקת בלקרוא על זה במקום דברים אחרים.
אני לא בנויה להחזיק אותו ערום על חיתול ושעוונית והוא גם כמעט זוחל.
הוא רק התחיל עכשיו, ראיתי שהוא הצליח לאותת לי כמה פעמים ועשה יפה פיפי בסיר, אבל זה הרי לא גמילה.
גם ככה מגיל 0 אנחנו מיד שוטפים אותו אחרי קקי, אז הוא רגיל להיות נקי. אבל בגלל זה אומר רק אחרי ולא לפני...
היום כל פעם שחשבתי שהוא רוצה והושבתי על הסיר, הוא לא רצה.
קיבלנו הערב החלטה שנעשה גמילה בקיץ, אולי נעשה בלי חיתולים בילד הבא מהתחלה.
תודה על התשובות

-
תפירת חיתולים רבפעמיים
מה החומר הכי גאוני בתור מילוי לחיתולי כיס?
מחפשת כזה שהוא דק ורך אך סופג כמו תותח...
(-:
מחפשת כזה שהוא דק ורך אך סופג כמו תותח...
(-:
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2002, 23:14
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אחת*
תפירת חיתולים רבפעמיים
שלום, איפה אפשר להוריד גיזרה לחיתול בחינם מהאינטרנט?
תפירת חיתולים רבפעמיים
החומר הכי טוב למילוי החיתול זה מיקרופייבר
אפשר לקנות בכל סופר
אבל..... שלא יבוא במגע עם העור
יש להכניסו לכיס החיתול או לתפור בתוך החיתול
www.ubile.co.il
אפשר לקנות בכל סופר
אבל..... שלא יבוא במגע עם העור
יש להכניסו לכיס החיתול או לתפור בתוך החיתול
www.ubile.co.il
תפירת חיתולים רבפעמיים
מטליות מייקרופייבר שקונים בסופר מטופלות בחומרים שלא כדאי שיבואו במגע עם תינוק - גם לא דרך שכבת בד אחרת.