התייחסתי לפיסקה זו שלך (הייתי צריכה לצטט אותה)
לגבי הנתונים על כמות הגולשות ההולכת וגדלה: יופי, נפלא ונהדר. זו לא סיבה להחליט פתאום להפסיק להתאים את הממשק לנשים (או לתכונות ששכיחות יותר אצל נשים), ולהגיד: עכשיו אתן כבר מספיק מנוסות בשביל להתנהג יותר כמו גברים.
ועל כך הגבתי: להתנהג כמו גברים? לגלוש באינטרנט ובפורומים זה להתנהג כמו גברים?
מקווה שעכשיו זה ברור יותר.
כשמדובר במדגם שנועד לבדיקת מגמות חברתיות וכו', עדיף שהוא יהיה גדול ככל האפשר. אלא אם כן רוצים גם להבין דברים לעומק ולא רק לספור ברמה שטחית
א. ברור שמדגם גדול יותר יש לו ערך רב יותר מבחינה מחקרית, והוא יכול לבסס טענה תקפה יותר. יש הבדל בין מחקר המבוסס על 10 א-נשים לבין מחקר המבוסס על 10 מיליון א-נשים.
ב. כמו כן, כמות הופכת לעתים לאיכות. למשל, אם הנתונים מראים שמספר הגולשות בעולם הוא מעל למחצית ובארץ קרוב למחצית - לדעתי זה אומר הרבה מאוד.
_פניה היא לא רק בבחירת מלה כזו או אחרת, אלא גם בהתנהגות, יצירת סביבה ועוד גורמים... הכינוי פלוני אלמוני
פנייה לשונית נעשית במילים, ולכך התייחסתי. אני מבינה מדברייך שאת פנית לאימהות בחינוך הביתי בדרכים שונות, אז באמת כל הכבוד. אבל X אינו מוציא את Y ואינו צריך לבוא במקומו או על חשבונו. אפשר להתחשב בדרכים שונות, וגם לפנות באופן מילולי לנשים. ומכל מקום, כל הנושא של פלוני אלמוני כבר חבל לדוש בו, הרי החלטת לתקן, ועל כך כבר הודתי לך

תציצי בטור-צד למה הכוונה?
לזה את קוראת "מחכה"?... יש לך סיבה מיוחדת לחזור על דברים שכבר כתבת,
כן, לזה אני קוראת מחכה ובסבלנות. הרי לא עוררתי את הדיון מחדש, ולא התכוונתי לחזור על דברים שכבר כתבתי או לגרום לך וכו'. הפואנטה היתה השאלה או הפרדוקס והזכרתי דוגמאות אלו בקיצור וברמיזה כדי שהכוונה תהיה ברורה יותר. ואנסה לנסח את הדברים בדרך נוספת כדי למנוע אי הבנה: לא היה בכוונתי לעורר את הדיון בשאלה מדוע הפניות כאן באתר הן בזכר (הוסף, הצג וכו') אלא להציג שאלה ופרדוקס.
האם ניתן להבין מתשובתך שאת אינך רואה שום פרדוקס בין ההצהרות השונות לבין העובדה שרוב הפניות כאן הן לגולשים ולא לגולשות?