בתור הערה ראשונה, גם אני זוכרת שבשבועות הראשונים היה לי מאוד קשה להניק מחוץ לבית, פשוט בגלל חוסר הניסיון והקושי בכלל להסתדר גם עם ההנקה וגם עם הבגדים... בהתחלה בכלל הייתי חייבת להתפשט לגמרי כדי להניק.
זה מסתדר תוך זמן מאוד קצר, כשההנקה הופכת למשהו שיגרתי ורגיל.
אני הייתי מאוד מאוד מרוצה מחולצות ההנקה שלי. לבשתי אותן כעשר שנים, קיץ וחורף.
בעיקר לבשתי חולצות הנקה של "מובי", שהעיקרון בהן הוא, שמדובר בחולצות טריקו פשוטות וסגורות (כמו שאני אוהבת), עם עוד שיכבה מעל החזה. כשמרימים את התוספת, יש מתחתיה שני פתחים להנקה. כך יצא שתמיד הייתי מוגנת מלמעלה, והפתחים בנויים ככה שהראש של הילד מכסה את הפתח. כמובן גם הבטן היתה מכוסה, בשיכבת הבסיס של החולצה.
ניסיתי חולצות הנקה אחרות, ואכן לא כולן התאימו לי. כמעט כל הסוגים האחרים איפשרו חשיפה מאוד גדולה שלי בזמן ההנקה, במיוחד עם ילדים יותר גדולים שמרימים ומזיזים כרצונם. עם זאת, גם ל-
נורית מאור שביט יש חולצות הנקה ושמלות הנקה מהממות, עם אותה שיטה של תוספת מכסה. יש לי טוניקה ושמלה שלה, שעכשיו אני לובשת גם בלי הנקה, כל כך הן יפות (-:
האתר של "מובי",
www.mobi.co.il, בדיוק נמצא בשיפוצים, וייקח עוד כ-3-4 חודשים, לדבריהם, עד שיהיה מוכן. בכל זאת אני נותנת את הקישור - אפשר מדי פעם לבדוק, עד שסוף סוף יעלה האתר החדש ואפשר יהיה למצוא בו תמונה של חולצות ההנקה שלהם. הם מוכרים בעיקר באמצעות הדואר. כך גם אני קניתי את כל החולצות: הזמנתי דרך הטלפון והגיע בדואר. 03-6877193.
הם גם נחמדים מאוד: למשל, הם לא עושים מידה S, אבל בשבילי הקטינו במיוחד.