היוגורט שאני מכינה משקדים לא יוצא משהו. מרקם גרגירי כזה. גם אני לא ממש מצליחה לאכול אותו ככה, נקי. הוא גם מקבל אחרי יום במקרר מין צבע ורדרד עדין מוזר. אבל אכלנו אותו ככה ולא נצפו בעיות.
אז אנחנו אוכלות אותו בשילובים אחרים. למשל בתור צ'זיקי, או בשייק עם נקטרינות (מעולה!).
והיום הכנתי מרק אפונה סמיך:
מרק יוגורט אפונה סמיך
אפונה טרייה/קפואה ומופשרתיוגורט
עלי נענע (בזהירות, לכוס יוגורט וכוס אפונה מספיק 2-3 עלים)
מלח, פלפל
אפשר גם קצת פלפל חריף או טבסקו
שום
לטחון ביחד. אצלנו היא אכלה את זה בתור מחית וניגבה עם מלפפונים, אבל אפשר לטחון עם מים קרים מאוד ולשתות בתור מרק רק ומרענן.
טיפה שמן זית בהגשה גם לא מזיק P-: