כל תינוק מביא את הפרנסה שלו
מכירים את המשפט הזה?
מעניין לשמוע מנסיונם של מנוסים,
עם ילד ראשון ושני וחמישי...
מעניין לשמוע מנסיונם של מנוסים,
עם ילד ראשון ושני וחמישי...
אממממ....אאאאעעעעעע.....נראה לי תלוי המון בקארמה שלו ובשנת הלידה מבחינת כוכבים,מזלות,השפעות ומה שהמשפחה צריכה ללמוד באותו זמן.
בראשון היתה פרנסה בסדר.לא הגיע שפע מיוחד אבל מצאנו בית.
הילד השני הביא שפע חומרי לא נורמלי.תענוג.אפשר לנו להתמקד בגידול הקטנטנים(תינוק ובן שנתיים)בלי לדאוג ולהתרוצץ מחוץ לבית ימים שלמים.
הילד השלישי לא הביא שפע חומרי.אבל לעומת זאת הביאה איתה המון עבודה רוחנית.דווקא לדעתי מאז לידתה יש לנו דוחק כלכלי.אבל זה מלמד אותנו הרבה על עצמינו ועל החיים.
בראשון היתה פרנסה בסדר.לא הגיע שפע מיוחד אבל מצאנו בית.
הילד השני הביא שפע חומרי לא נורמלי.תענוג.אפשר לנו להתמקד בגידול הקטנטנים(תינוק ובן שנתיים)בלי לדאוג ולהתרוצץ מחוץ לבית ימים שלמים.
הילד השלישי לא הביא שפע חומרי.אבל לעומת זאת הביאה איתה המון עבודה רוחנית.דווקא לדעתי מאז לידתה יש לנו דוחק כלכלי.אבל זה מלמד אותנו הרבה על עצמינו ועל החיים.
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*
אחותי החכמה אמרה: כל תינוק מביא את הבאראכה שלו.
והמשפט הזה הרגיע אותי לכל אורך ההריון.זה היה אכן נכון מאוד. מצאנו ברכה ועזרה על כל שעל. עד היום.
והמשפט הזה הרגיע אותי לכל אורך ההריון.זה היה אכן נכון מאוד. מצאנו ברכה ועזרה על כל שעל. עד היום.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
אצלנו זה יצא נכון - אבל נבדק רק פעם אחת בינתיים. עד שהוא נולד תמיד היינו עניים, והמצב הזה הגיע לשיא קצת אחרי הלידה, ומאז פשוט התהפך, פתאום יש לנו שפע.
גם אצלנו זה יצא נכון - אבל נבדק רק פעם אחת בינתיים , למרות שאני ממש לא בטוחה שעכשיו אנחנו נחשבים עשירים... בכל מקרה הבדיקה הבאה נראית באופק... (טפו, טפו, חמסה, חמסה)
כתבתי על זה פעם בדף מפתחות לשפע היה לנו ניסיון מעניין ובאמת היה שינוי גדול בעקבות הלידה.
בכלל כסף אף פעם לא שיקול אצלי אם להיות בהריון,כח ואיזון רגשי אצל כל בני הבית -כן.
בכלל כסף אף פעם לא שיקול אצלי אם להיות בהריון,כח ואיזון רגשי אצל כל בני הבית -כן.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
גם אני חשבתי שזה מה שיקרה כל תינוק מביא את הפרנסה שלו אבל אז מצאתי את עצמי משלמת 3300 ש"ח לחודש למעון (2 ילדים), כשהשכר שלי מממן בעיקר את המעון וחלק מהוצאות הנסיעה לעבודה. זהו.
היום אני מתלבטת אם להביא לעולם ילד שלישי, ורק בגלל ההוצאות של המעון/מטפלת או מה שלא יהיה, את מקום העבודה שלי אני לא רוצה לעזוב.
היום אני מתלבטת אם להביא לעולם ילד שלישי, ורק בגלל ההוצאות של המעון/מטפלת או מה שלא יהיה, את מקום העבודה שלי אני לא רוצה לעזוב.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
רוני בלוני , כנראה שזה עובד רק לחינוך ביתי, באמת מוסדות לילדים זה הון.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2004, 12:56
- דף אישי: הדף האישי של תמר_א*
למה למחוק? כבר שמחתי שמישהו חידש את הדיון...
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
כי הדיון לא התקדם
אפשר למחוק?
אפשר למחוק?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
לדעתי לא. מעניין לי לקרוא מה שכתבו. ואולי עוד יוסיפו.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2004, 12:56
- דף אישי: הדף האישי של תמר_א*
טוב אז אני אוסיף:
הריון ראשון ותינוק ראשון הביאו עבודה פנימית משמעותית מאוד, עם גילוי כיווני דרך עבור שנינו.
הריון שני הביא שגשוג וצמיחה משמעותיים בעסק של אחד מאיתנו, ושינוי כיוון מקצועי מדויק לשניה. עם התמקדות והתפתחות רוחנית ענקית לשנינו.
התינוקת ממש טריה אז לא אוכל לדווח על הפרנסה שלה עדיין (-:
הריון ראשון ותינוק ראשון הביאו עבודה פנימית משמעותית מאוד, עם גילוי כיווני דרך עבור שנינו.
הריון שני הביא שגשוג וצמיחה משמעותיים בעסק של אחד מאיתנו, ושינוי כיוון מקצועי מדויק לשניה. עם התמקדות והתפתחות רוחנית ענקית לשנינו.
התינוקת ממש טריה אז לא אוכל לדווח על הפרנסה שלה עדיין (-:
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2006, 13:38
- דף אישי: הדף האישי של תגלת_כהן*
אני תמיד פחדתי שמא לא נוכל לכלכל משפחה שהולכת וגדלה, אבל עופר טען מאז ומתמיד שכל ילד מביא את המזל איתו, ואין מה לחשוש מהבחינה הכלכלית. אז מנסיון של שלוש לידות - אני לא יכולה לומר שהפכנו עשירים, אך כל ילד באמת הביא איתו משהו חדש:
עם הראשון - עופר מצא עבודה חדש ומכניסה.
עם השניה - עברנו לדירה חדשה שאך רכשנו ועופר שינה מקום עבודה, שגם הוא מכניס לא רע.
עם השלישי - עשינו שינוי משמעותי, מכרנו את הדירה ועברנו לקיבוץ בצפון ים המלח, יש לומר, שבצעד הזה הגשמנו חלום של שנינו.
מה הלאה?
עם הראשון - עופר מצא עבודה חדש ומכניסה.
עם השניה - עברנו לדירה חדשה שאך רכשנו ועופר שינה מקום עבודה, שגם הוא מכניס לא רע.
עם השלישי - עשינו שינוי משמעותי, מכרנו את הדירה ועברנו לקיבוץ בצפון ים המלח, יש לומר, שבצעד הזה הגשמנו חלום של שנינו.
מה הלאה?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
הצעת מחיקה היא לא אישית ולכן אין צורך לציין את שמי הרבה מהעורכים עורכים בשמות בדויים כמו עורכת מנסה לערוך וכו
-
- הצטרפות: 03 מרץ 2006, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של מיטל_מ*
מעניין לי לקרוא מה שכתבו.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שטויות במיץ עגבניות. מה הקשר בין הריון לפרנסה? אולי רק זה שאסור לפטר את ההריונית.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2006, 13:38
- דף אישי: הדף האישי של תגלת_כהן*
פרנסה אולי זה ספציפי מדי. אצלנו כל תינוק הביא שינוי (לטובה), אז אולי אפשר לומר שכל תינוק מביא את המזל איתו....ואם זו פרנסה, אז מה טוב....
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
הי אילה,
דף לא צריך בהכרח להתחדש כדי שהוא ישמור על רלוונטיות.
אחלה דף.
דף לא צריך בהכרח להתחדש כדי שהוא ישמור על רלוונטיות.
אחלה דף.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 21:47
- דף אישי: הדף האישי של לביבות_פרסה*
התינוק שבבטני כרגע הביא אותי בחזרה לארץ אחרי כמה שנים טובות בצרפת, מצאתי דירה מדהימה, התחלתי עסק משלי, שביצירתו השקעתי מהתחלה עד הסוף כמו שאני אף פעם לא משקיעה........
כל פרט בבית שאנחנו יוצרים חשוב לי ונהייה יותר ויותר יפה ונעים לגור בו, גיליתי את האתר הזה דרך ההריון, ועוד כל כך הרבה דברים אחרים, תינוק בחלט מביא שפע, נראה לי, והוא עדיין לא פה בכלל.....
כל פרט בבית שאנחנו יוצרים חשוב לי ונהייה יותר ויותר יפה ונעים לגור בו, גיליתי את האתר הזה דרך ההריון, ועוד כל כך הרבה דברים אחרים, תינוק בחלט מביא שפע, נראה לי, והוא עדיין לא פה בכלל.....
-
- הצטרפות: 28 יולי 2004, 13:32
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אני*
ברור! מה בכלל השאלה? עם כל תינוק שנולד, נולדים גם מקורות לפרנס אותו.
אמנם, זה לא בהכרח נכון לגבי כל המשפחות. למשל אותה אמא לארבעה, שלכל אחד מהם חדר משלו בבית, שאמרה לי שהיא היתה מוכנה להביא גם שישה, אם לא העניין הפיננסי. במילים אחרות: ילד מביא את הפרנסה שלו, אבל לא מחשב, חוג טיסנאות וג'ינס של קרוקר.
אמנם, זה לא בהכרח נכון לגבי כל המשפחות. למשל אותה אמא לארבעה, שלכל אחד מהם חדר משלו בבית, שאמרה לי שהיא היתה מוכנה להביא גם שישה, אם לא העניין הפיננסי. במילים אחרות: ילד מביא את הפרנסה שלו, אבל לא מחשב, חוג טיסנאות וג'ינס של קרוקר.
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2007, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אימא_טרייה_פלוס*
ואני בדיוק מתבלבלת עם עצמי בשאלות האלה בימים אלו.... החלטתי בלבי שאני רוצה לגדל את בתי בכורתי בת 11 החודשים ואת ילדי הבאים בבית.
אני עוד לא יודעת איך ליישם.
זה קורה עכשיו. תהליך בהתהוות. מסיימת סטאז', והייתי אמורה להמשיך ללמוד ולפתוח קליניקה- אז ראיתי פעוטונים ומשפחתונים וזה עשה לי רע על הנשמה. כל הילדים עם הנזלת והעיניים הדומעות.... אצל אחת 16 חתולים שמשתינים ומחרבנים בחצר המשחקים, אצל אחרת ילדה גדולה התגלשה על ראיי שעפה לרצפה וכ"כ שמחתי שאני שם בשבילה באותו הרגע...
ואני בדיוק מתלבטת עם עצמי ועם בעלי לגבי חינוך ביתי. יש זוגות מנוסים שמוכנים להיפגש לדבר על הנושא?
אני עוד לא יודעת איך ליישם.
זה קורה עכשיו. תהליך בהתהוות. מסיימת סטאז', והייתי אמורה להמשיך ללמוד ולפתוח קליניקה- אז ראיתי פעוטונים ומשפחתונים וזה עשה לי רע על הנשמה. כל הילדים עם הנזלת והעיניים הדומעות.... אצל אחת 16 חתולים שמשתינים ומחרבנים בחצר המשחקים, אצל אחרת ילדה גדולה התגלשה על ראיי שעפה לרצפה וכ"כ שמחתי שאני שם בשבילה באותו הרגע...
ואני בדיוק מתלבטת עם עצמי ועם בעלי לגבי חינוך ביתי. יש זוגות מנוסים שמוכנים להיפגש לדבר על הנושא?
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2007, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של נערה_בהפרעה*
ילד מביא את הפרנסה שלו, אבל לא מחשב, חוג טיסנאות וג'ינס של קרוקר.
ילדי בן שנתיים וחצי ומה שהוא מלמד אותי עוד אף אחד לא לימד.
ילדי בן שנתיים וחצי ומה שהוא מלמד אותי עוד אף אחד לא לימד.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כל תינוק מביא גם את ההוצאות שלו.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
אמא טרייה פלוס , אני חושבת שהכי קל יהיה להגיע ל מפגשי חינוך ביתי באזור שלך , גם לדבר על הנושא וגם לראות אותו קורה בזמן אמת
אמא טרייה פלוס , אני חושבת שהכי קל יהיה להגיע ל מפגשי חינוך ביתי באזור שלך , גם לדבר על הנושא וגם לראות אותו קורה בזמן אמת