נערה בהפרעה

נערה_בהפרעה*
הצטרפות: 26 פברואר 2007, 16:10
דף אישי: הדף האישי של נערה_בהפרעה*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי נערה_בהפרעה* »

הי אני נערה בהפרעה, האמת שכבר יותר מעשור אני כבר לא נערה, אני בת 33, אמא לילד מדהים בן שנתיים וחצי ונשואה לאהובי. את הדף הזה פתחתי כדי להיפתר מהסימן שאלה, בכדי לדעת עלי יותר צריך לקרוא את הכי כיף בעולם
ציפ_ציף*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 14:45

נערה בהפרעה

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

ברוכה הבאה אחותי @}
טליה_טקאוקה*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי טליה_טקאוקה* »

ברוכה הבאה! @} המרגיעון-שיהיה לך יום מאושר!
מודי_תאני*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 11:15
דף אישי: הדף האישי של מודי_תאני*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי מודי_תאני* »

לכתוב לך פה או בבלוג?

את כותבת את זה בעצמך, שאת יכולה לקרוא שעות, לבשל, לכתוב. הבעיה שיש לך היא להתרכז בדברים שלא מענינים אותך. בעיני זו לא בעיה אלא שכל ישר. למה לך להתרכז במה שלא מעניין אותך?

אני חושב שאין בכלל דבר כזה, "הפרעת קשב וריכוז". העובדה היא שלילדים בחינוך חופשי אין ליקויי למידה, וזה אומר (בעיני) שרוב מה שנקרא "הפרעה" הוא בעצם התנהגות נלמדת כדי להיפטר מהלחץ הבלתי סביר, לקבל תשומת לב, ולמצב את עצמך במקום נוח יותר להתמודדות עם בית הספר.

הניחושים שלי לגבייך יכולים להיות מאוד מוטעים - אני לא מכיר אותך, אז בערבון מוגבל, ואת רשאית למחוק

אני חושב שאת לא מצליחה כי את לא רוצה להצליח. כל השאר (אני בלאגניסטית, אני עצלנית, אני מופרעת, אני לא מנצלת את הפוטנציאל) זה תירוצים, כי מי יודה (גם בפני עצמו) שהוא לא רוצה להצליח? אבל יש יתרונות רבים בלא להצליח. למדת אותם יפה בילדותך. כתבת בסוף התיאשתי והפסקתי לענות ובסוף להקשיב כי למה להצליח אם זה רק גורם לך להתפרץ לדברי אנשים ובסופו של דבר אף אחד לא מקשיב לך?

אני גם חושב (וזה ניחוש עוד יותר קשה) שאת מודדת הצלחה דרך עיני אחרים. את צריכה שיפוט פנימי להצלחה שלך, לאושר שלך.
ציפ_ציף*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

מתחת לחלון ההוספה יש קישון ל הבעות בצ'יק צ'ק שם מראים איך לעשות בקלות פרח,לב ועוד דברים נחמדים@}|L|:-)
ציפ_ציף*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

ההקשבה מגיעה מההזדהות...
אליה_גדולה*
הצטרפות: 09 אפריל 2007, 23:12
דף אישי: הדף האישי של אליה_גדולה*

נערה בהפרעה

שליחה על ידי אליה_גדולה* »

המון תודה. תהיתי אם כבר רק אני לבד שם...
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”