במבי ק
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2003, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_טאוב*
במבי ק
הי,
אני לא מספיקה להתקשר וגם כשאני סוף סוף זוכרת למי רציתי להתקשר אני לא בטוחה שזה זמן מתאים...
אנחנו ב-04-9881737
אני מאוד אשמח לדבר.
אתם בעניין מע' מים אפורים?
כדאי לדבר עם עדיאל - הוא מתכנן ובונה מערכות כאלו.
אני לא מספיקה להתקשר וגם כשאני סוף סוף זוכרת למי רציתי להתקשר אני לא בטוחה שזה זמן מתאים...
אנחנו ב-04-9881737
אני מאוד אשמח לדבר.
אתם בעניין מע' מים אפורים?
כדאי לדבר עם עדיאל - הוא מתכנן ובונה מערכות כאלו.
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2008, 01:36
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_איה*
במבי ק
יש מצב שאולי אולי אולי הדירה עוד רלוונטית?
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
במבי ק
משהו שאני צריכה לדעת עליו? הסוג הרגיל של דברים. חשפתי את עצמי ונמצא מי שהצליח להשתמש בזה נגדי. אבל זה רק הקש. כבר שנים אני מתחבטת בזה וחושבת שאולי הייתי צריכה לסגור את כל הבלוגיה המסועפת שלי (טוב, רק טיפ-טיפה מסועפת) כבר מזמן. נגיד, ברגע שפגשתי את החבר שלי (כי אם לא היה לי בלוג, לא היינו נפגשים). אז באיחור של ארבע שנים...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
במבי ק
הי במבי , אשמח לקבל את המסמך למייל שלי. המון תודה וכל הכבוד על היוזמה!
[email protected]
[email protected]
-
במבי ק
במבי, את ענקית! כבר כיתבתי את כל רשימת התפוצה שלי! נפלת עלי בכזה תזמון, בדיוק בשבת היה לנו ויכוח סוער בין כמה זוגות חברים- עם נשים מוארות וגברים קצת פחות...אני מקווה שזה יעזור להם להפתח. המון תודה שוב.
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
במבי ק
תודה! אני ממש שמחה לשמוע (עם מי יש לי העונג לפטפט?)
-
במבי ק
עם מי יש לי העונג לפטפט?
תמר מתחילה. סתם אני כבר נכנסת לעתים כל כך רחוקות שהאתר כבר לא מזהה אותי... בכל מקרה, דווקא אחרי הדף הזה עקבתי יחסית, ובצרוף מקרים משעשע גם אחרי סיפורי רצפת האגן שלך- וממש היום הייתי אצל הפיזיותרפיסטית שהזכרת! (האוסטאופת שהיא עובדת איתו טיפל בבתי ובבעלי ובעצם גם באמא שלי וכמה חברות...) היתה חוויה, איך לומר, ראשונית... אבל למרבה המזל מסתבר שמצבי טוב, ורק צריך לשמור עליו.
אגב, שתדעי שכבר קיבלת הרבה מחמאות מרשימת התפוצה שלי.
תמר מתחילה. סתם אני כבר נכנסת לעתים כל כך רחוקות שהאתר כבר לא מזהה אותי... בכל מקרה, דווקא אחרי הדף הזה עקבתי יחסית, ובצרוף מקרים משעשע גם אחרי סיפורי רצפת האגן שלך- וממש היום הייתי אצל הפיזיותרפיסטית שהזכרת! (האוסטאופת שהיא עובדת איתו טיפל בבתי ובבעלי ובעצם גם באמא שלי וכמה חברות...) היתה חוויה, איך לומר, ראשונית... אבל למרבה המזל מסתבר שמצבי טוב, ורק צריך לשמור עליו.
אגב, שתדעי שכבר קיבלת הרבה מחמאות מרשימת התפוצה שלי.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
במבי ק
איזה צרור באסות! גם המחלות והמעיכות שלכם, וגם מבאס שלא ניפגש. איך את בחמישי? בתקווה שתהיו בריאים עד אז, כמובן. בקשר לסל, א' נוסע היום לכיוון שלכם, אבל רק בערב, אני אברר איתו ואיתך (בטלפון) אם הוא יכול לקחת את הארגז.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
במבי ק
טוב שמצאתי את הדף על צניחת אגן עכשיו וחבל שלא הבנתי את זה מיד אחרי הלידה, מסתבר שאני לא הבנתי מה זה אומר מנוחה כי למרות שאני מרגישה נהדר ומלאת כוחות אבחנתי בעצמי לפני יומיים שהאגן צנח, פשוט בניגוב פיפי אני מרגישה את צוואר הרחם בגובה הפיפי. מזל שאני יודעת איך מרגיש צוואר הרחם. ומהדף אני מבינה שאני צריכה לשכב כל הזמן ואין לי מושג איך לעשות את זה אני מבקשת אם אפשר לדעת למי הלכת לטיפול, כולל טלפון. תודה.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
במבי ק
את יודעת, יש לי רעיון. כיוון שאת הגרסה המלאה כבר שלחת לכל העולם, אל תנסי לעשות גרסה נוספת ארוכה (אני חשבתי שהראשונה יסודית ביותר, וגם ארוכה למדי, לא נראה לי שכדאי להאריך אותה עוד יותר), אלא תעשי לך מין תזכורת-רבעונית כזאת, כל שלושה-ארבעה חודשים תשלחי (למי שכבר קיבל את המסמך הבסיסי) המשך עם תוספת מעניינת שדגת ומצאת איפשהו. לא יותר מדי, כי זה מעמיס על המייל של אנשים.
ואז זה יכול לעודד תהליך דינמי, ארוך טווח. לאלה שמתאים להם.
או אולי תשלחי את התוספות רק למי שהגיב בחיוב.
ואז זה יכול לעודד תהליך דינמי, ארוך טווח. לאלה שמתאים להם.
או אולי תשלחי את התוספות רק למי שהגיב בחיוב.
-
במבי ק
תודה כבר דיברתי איתה, כרגע יש תור רק לעוד חודש, אני מנסה לנוח יותר וזה לא כל כך פשוט כשיש ילדה שצריך להסיע כל יום לגן ובחזרה ובן זוג שחוזר רק בערב ומשפחה עסוקה שגרה רחוק. נראה איך נעבור את זה. לפי הבנתי המצב לא טוב.
-
במבי ק
בפרדס חנה יש חנות צעצועים שמוכרת בריכת מים כל השנה. המחיר 180 ש"ח. ויכול להיות שהבריכה שלנו תתפנה עד אז (כרגע יש חברה שכבר מתכננת עליה בערך לאותו הזמן, אבל אם היא תתפנה עד אז אז בשמחה להשאיל אותה הלאה). חוץ מזה אני רוצה להתייעץ איתך לגבי תרגילים לרצפת האגן כי לא הצלחתי להבין מה מותר לי לעשות כרגע ומה לא, אז אם את חושבת שיש לך מה לתרום לי אשמח, הטלפון שלי בדף בית אם תרצי להשלוח לי את הסמפר שלך לנייד שלי כדי שאוכל ליצור איתך קשר. תודה, מיכל.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
במבי ק
יש לי בריכה
אני בחיפה, ואשמח להשאיל בתמורה להבטחה שתחזור
אני בחיפה, ואשמח להשאיל בתמורה להבטחה שתחזור
-
במבי ק
כן ברור...
אםפ כך יותר מאשמח לעזור. גם אני לא השתמשתי מהלידה.. ומתכננת להשתמש רק בלידה הבאה
(אני 3 ח' אחרי לידה כך שנראה שיהיה להם מספיק זמן להחזיק בה עד שארצטרך אותה אצלי)
היכן הם?
אםפ כך יותר מאשמח לעזור. גם אני לא השתמשתי מהלידה.. ומתכננת להשתמש רק בלידה הבאה
(אני 3 ח' אחרי לידה כך שנראה שיהיה להם מספיק זמן להחזיק בה עד שארצטרך אותה אצלי)
היכן הם?
-
במבי ק
אולי יהיה לי איך להעביר אליהם לת"א
מתי הבריכרה צריכה להיות אצלם?
מתי הבריכרה צריכה להיות אצלם?
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*
במבי ק
שלום יקירה את זוכרת שיש לך חיתולים אצלי?
ובכלל מה נשמע?
תגידי (הצצתי...) מה זה המסמך המדובר?
נשיקות
ובכלל מה נשמע?
תגידי (הצצתי...) מה זה המסמך המדובר?
נשיקות
-
במבי ק
חמישי נשמע טוב, כבר כמה ימים שאנחנו חולים מאוד מאוד )-: (אנחנו זה אני ואחותי שבאה לעזור...) אבל הבוקר קמתי בהחלטה שהיום זה נגמר.
אז אם כך- נראה מה קורה בחמישי.
אם לא בא לך על החיתולים אני בטוחה שאוכל למצוא מישהו שיירצה אותם.
יאללה, נדבר כשניפגש.
אז אם כך- נראה מה קורה בחמישי.
אם לא בא לך על החיתולים אני בטוחה שאוכל למצוא מישהו שיירצה אותם.
יאללה, נדבר כשניפגש.
-
במבי ק
מסתבר שהחברה שייעדתי לה את הבריכה כבר ילדה, אז יש לנו בריכה להשאלה וגם סדיניות שנשארו,למסירה אז אם חברה שלך רוצה אפשר לבוא לקחת או למצוא דרך להעביר אלייה.
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2003, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_טאוב*
במבי ק
פברואר נגמר עוד יומיים ואתם עדיין לא הגעתם לבקר...
האם את מתכננת עדיין לבקר בצפון מתישהו?
האם את מתכננת עדיין לבקר בצפון מתישהו?
-
במבי ק
היום 3 שבועות אחרי לידה, עוד לא התפנה אלייה תור.
לגבי הבריכה חשוב לי שתחזור אליינו בסוף השימוש.
לגבי הבריכה חשוב לי שתחזור אליינו בסוף השימוש.
-
במבי ק
זה בסדר... רק תהיו בריאים! שמתי לב שגם מכאן התאיידת קצת. אני מקווה שאת לא גומרת לעצמך את כל הכוח.
שאלה: ראיתי שכתבת פעם אחת בדף מחשבת הגוף. איך זה עומד ביחס ליוגה נשית? ולפאולה? כי הציעו לי להצטרף לקבוצה של מ"ג שנפתחה בשעות הבוקר בת"א לא רחוק ממני ואני דווקא חשבתי על אחד משתי השיטות האחרות. אם בכלל אני אעשה משהו אי פעם.
@}
שאלה: ראיתי שכתבת פעם אחת בדף מחשבת הגוף. איך זה עומד ביחס ליוגה נשית? ולפאולה? כי הציעו לי להצטרף לקבוצה של מ"ג שנפתחה בשעות הבוקר בת"א לא רחוק ממני ואני דווקא חשבתי על אחד משתי השיטות האחרות. אם בכלל אני אעשה משהו אי פעם.
@}
-
במבי ק
אוי, מסכנה אילי. ומסכנה אמא שלה. .
אולי מחר אני אצליח להתקשר. תודה על הייעוץ בנושא מחשבת הגוף. חמותי רוצה שאני אלך וגם רוצה לממן לי את זה... אני עוד צריכה להתבשל עם עצמי. חוץ מזה היא לא יודעת שאני אוכל ללכת במקרה הטוב רק עוד חמישה שבועות (לא סיפרו לה עדיין). ללכת לשיעור, הכוונה. ללכת אני כבר יכולה, ואפילו כבר כמעט לא כואב לי. (-:.
אולי מחר אני אצליח להתקשר. תודה על הייעוץ בנושא מחשבת הגוף. חמותי רוצה שאני אלך וגם רוצה לממן לי את זה... אני עוד צריכה להתבשל עם עצמי. חוץ מזה היא לא יודעת שאני אוכל ללכת במקרה הטוב רק עוד חמישה שבועות (לא סיפרו לה עדיין). ללכת לשיעור, הכוונה. ללכת אני כבר יכולה, ואפילו כבר כמעט לא כואב לי. (-:.
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2009, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של דנוש_ל*
במבי ק
יש לי שמלה של ספרדיה שקיבלנו מספרד. נדמה לי שזה טיפה יותר גדול מגיל 6 והבת שלי התחפשה לספרדיה בכיתה ג'. בכל מקרה יש גם שמלה לנסיכה שאני תפרתי, בצבעי ממתקים. היא הייתה מלכת הממתקים בגיל 5 ובאותה שמלה גם פיה בגיל 6.
את מוזמנת לקחת (ואח"כ להחזיר). אנחנו בהרצליה ובעלי עובד בת"א. עוזר? הטלפון שלי 050-7215579
דנוש
את מוזמנת לקחת (ואח"כ להחזיר). אנחנו בהרצליה ובעלי עובד בת"א. עוזר? הטלפון שלי 050-7215579
דנוש
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2009, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של דנוש_ל*
במבי ק
אני נזכרת שהפלפון שלי אצל הבת שלי והיא לא עונה כרגע. תנסי אחרי חמש או בערב אם יותר נוח לך.
במבי ק
במבי באיזה איזור את? אם חיפה יותר טוב,
יש לי שמלת נסיכה ורודה די סטנדרטית, מטויס אר אס, אתם יכולים לקחת בהשאלה, מתאים במידה לגיל 6.
מוכרים בטויס אר אס תחפושות לפלמנקו אם את רוצה לקנות מהם.
תני מספר ואצלצל אם את רוצה את השמלה...
יש לי שמלת נסיכה ורודה די סטנדרטית, מטויס אר אס, אתם יכולים לקחת בהשאלה, מתאים במידה לגיל 6.
מוכרים בטויס אר אס תחפושות לפלמנקו אם את רוצה לקנות מהם.
תני מספר ואצלצל אם את רוצה את השמלה...
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
במבי ק
הי במבי
יש לי יש לי יש לי (שמלות)
אני ברחובות
אפס חמש ארבע ארבע ארבע ארבע אחת שתיים שתיים שבע.
ץ
יש לי יש לי יש לי (שמלות)
אני ברחובות
אפס חמש ארבע ארבע ארבע ארבע אחת שתיים שתיים שבע.
ץ
-
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
במבי ק
(מסתבר ש)אין בעד מה...
פורים שמח
ץ
פורים שמח
ץ
-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2008, 11:00
במבי ק
מאוחר מדי ליומולדת שמח?
יום הולדת שמח!
יום הולדת שמח!
-
במבי ק
תודה דנה אני בדיוק בדיוק יוצאת מיותר משבוע של שפעת מזעזעת, כך שהחדשות הכי טובות נכון לאתמול זה שאין לי חום (!). חגיגות - מתישהו בהמשך (מסתבר שהיו תוכניות לצימר והגדולים אצל אמא שלי, אבל מעכתי את התוכנית הזאת עם המחלה שלי. ואמא שלי כבר מרוטה מרוב שהילדים היו אצלה כמה ימים, אז נדחה את התכונית הזאת). (יום לפני גם לאיתמר יש יומולדת).
-
במבי ק
מזל טוב!
כשהבנתי שאת עם השפעת הזאת ניסיתי להתקשר, אבל... את בטח היית עם השפעת הזאת, ומי בכלל רוצה ויכול לדבר ככה P-:
אני שמחה לקרוא שעכשיו יותר טוב.
תהיי בריאה! @}
כשתרצי אשמח לדבר (-:.
כשהבנתי שאת עם השפעת הזאת ניסיתי להתקשר, אבל... את בטח היית עם השפעת הזאת, ומי בכלל רוצה ויכול לדבר ככה P-:
אני שמחה לקרוא שעכשיו יותר טוב.
תהיי בריאה! @}
כשתרצי אשמח לדבר (-:.
-
במבי ק
הי, מזל טוב לך ולאיתמר! והרבה בריאות.
-
במבי ק
תודה . אני עדיין חולה. באסה. ממש מוגזם. 10 ימים ועדיין עם חום
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
במבי ק
תרגישי טוב.. (אני גרה רחוק אז יכולה להציע רק אמפתיה)
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2009, 08:31
- דף אישי: הדף האישי של כל_הריון_הוא_התחלה*
במבי ק
תרגישי טוב.
-
במבי ק
אוי, מסכנה... .
אני עדיין לא ניידת (כלומר לא יכולה לנהוג, בתוך ת"א אני זזה קצת). אבל ממש רוצה לדבר ולהיפגש כבר!
נוחי היטב ותרגישי טוב!
אני עדיין לא ניידת (כלומר לא יכולה לנהוג, בתוך ת"א אני זזה קצת). אבל ממש רוצה לדבר ולהיפגש כבר!
נוחי היטב ותרגישי טוב!
במבי ק
הי במבי יקרה, מה שלומך? מה שלום הקטנה-גדולה?
ראיתי שאתם מחפשים מטפלת.
פגשתי איזה מקסימה ששמה מרי. אני לא יודעת אם היא זמינה כרגע לטיפול בתינוקות/ילדים, היא עושה הרבה דברים, גם מבשלת מעולה.
אם נראה לך מתאים, דברי איתי ואספר לך עליה יותר. יש לך את הטלפון שלי?
עופרי, שלא הספיקה להגיע ללידה... הנה הטלפון שלי 052-3772668
ראיתי שאתם מחפשים מטפלת.
פגשתי איזה מקסימה ששמה מרי. אני לא יודעת אם היא זמינה כרגע לטיפול בתינוקות/ילדים, היא עושה הרבה דברים, גם מבשלת מעולה.
אם נראה לך מתאים, דברי איתי ואספר לך עליה יותר. יש לך את הטלפון שלי?
עופרי, שלא הספיקה להגיע ללידה... הנה הטלפון שלי 052-3772668
-
במבי ק
בסוף תמיד נמאס לי, ואני חוזרת לכתוב. רק שהפעם זה כנראה יקח יותר זמן.
יש לך את המייל שלי? גם לדעתי צריך להיות לך.
יש לך את המייל שלי? גם לדעתי צריך להיות לך.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
במבי ק
התחיל לי כאב בבטן העליונה, בצד ימין למעלה. מתחת לסרעפת, באיזה איבר פנימי. לא ריאות. הרופא שלח אותי לאולטרא-סאונד שלא ראו בו כלום. חשבתי על אבנים בכיס מרה, אבל לא היו לכך אינדיקציות. הכאב הזה הגיע כאילו בהתקפים - אבל לא היה קושר לאוכל, מה שהחליש את הסברה של אבנים בכיס מרה. הוא הגיע כמה פעמים ביום. הוא לא היה נוראי, אבל היה מטריד (בעיקר אנשים פחדנים כמוני...)
אני סוחבת סיפור כזה מאז הלידה !!!
משמע, כמעט שלוש שנים.
קצת אחרי הלידה התחלתי לחוש ב"גוף זר", כאילו מישהו תקע לי בלון קטן בין האברים.
זה מציק במיוחד בתנוחות מסויימות, כמו שכיבה על הצד.
היו תקופות שזה הציק יותר - ממש במשך היום ודי הרבה. היו תקופות שזה היה בעיקר כששכבתי, בלילה, ואז הראש היה מפליג בפחדים אינסופיים על ה"דבר הזה" שמפריע לי שם.
תקופה של מס' חודשים אחרי הלידה, חשבתי שזה במסגרת ה"בלגן הפנימי" שארע לו בזמן ההריון והלידה, הדחיסה והשינוי של מיקום האברים הפנימיים.
לאחר מס' חודשים התחלתי ללכת לרופאים.
קבלתי תגובות שונות עד "אולי תלכי לטיפול נפשי?"... שנורא ביאס אותי. עשיתי us גניקולוגי ובטן והלכתי לכירורגית מקסימה שלא הרגישה במישוש שוני בין שני הצדדים. אבל אני כן
עכשיו, אחרי שקראתי אותך, הולכת לקבוע תור ליעל שוראקי.
אני סוחבת סיפור כזה מאז הלידה !!!
משמע, כמעט שלוש שנים.
קצת אחרי הלידה התחלתי לחוש ב"גוף זר", כאילו מישהו תקע לי בלון קטן בין האברים.
זה מציק במיוחד בתנוחות מסויימות, כמו שכיבה על הצד.
היו תקופות שזה הציק יותר - ממש במשך היום ודי הרבה. היו תקופות שזה היה בעיקר כששכבתי, בלילה, ואז הראש היה מפליג בפחדים אינסופיים על ה"דבר הזה" שמפריע לי שם.
תקופה של מס' חודשים אחרי הלידה, חשבתי שזה במסגרת ה"בלגן הפנימי" שארע לו בזמן ההריון והלידה, הדחיסה והשינוי של מיקום האברים הפנימיים.
לאחר מס' חודשים התחלתי ללכת לרופאים.
קבלתי תגובות שונות עד "אולי תלכי לטיפול נפשי?"... שנורא ביאס אותי. עשיתי us גניקולוגי ובטן והלכתי לכירורגית מקסימה שלא הרגישה במישוש שוני בין שני הצדדים. אבל אני כן
עכשיו, אחרי שקראתי אותך, הולכת לקבוע תור ליעל שוראקי.
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2009, 21:45
- דף אישי: הדף האישי של מארז_אהבה*
במבי ק
כן זו אני (כאמור הייתי קודם אנדלוסיה). מה שכתבת בדף ההוא (האמת שעזבתי אותו אחרי שהתחוללה שם איזו דרמה גדולה בגלל מחיקות ואי הבנות) לגבי "גישת הקטסטרופה" סידר לי את הראש. מאז שום דבר שאני קוראת בבאופן לא מקפיץ אותי, אני לוקחת ממנו רק את הרעיון בלי ההיסטריה ובא לציון גואל.
-
במבי ק
אה, מעולה! איזה כיף לדעת..
אני לוקחת ממנו רק את הרעיון בלי ההיסטריה
זאת תמצית הגישה שלי (אם אני מתחברת לרעיון...)
אני לוקחת ממנו רק את הרעיון בלי ההיסטריה
זאת תמצית הגישה שלי (אם אני מתחברת לרעיון...)
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2008, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הצב_של_אורן*
במבי ק
קראתי את הדף שלך על לידה, ועשה לי מאד חשק ללידת בית (לבעלי ממש לא...אבל עם זה נתמודד..) רציתי לשאול אייך הגעת למילדת שלך, וכמה בערך זה עולה...(מתחילה לריח את הסוף- שבוע 25 ) אם תוכלי לתת לי טלפון שלה או דרך להתקשרות... בתודה
-
במבי ק
את כבר בריאה? אפשר לדבר? (הבעיה בעצם שאני בעצמי שוכחת להתקשר רוב הזמן ונזכרת רק בשעות שזה לא מתאים). אני ממש מתגעגעת אלייך. ועדיין לא נוהגת. ויש לי מלא דברים על הראש (וסד על הרגל, רוב הזמן, לעוד שבוע). יש סיכוי לקפה בעיר הגדולה?
-
במבי ק
אולי חמישי מיד אחרי החג השני? לפני כן אנחנו בסיני.
אם קודם אז אפשר ראשון הקרוב בבוקר, כשא' עם הילדים בחוג. אני יכולה להסתובב כבר.
אם קודם אז אפשר ראשון הקרוב בבוקר, כשא' עם הילדים בחוג. אני יכולה להסתובב כבר.
-
במבי ק
ובשמחה אחזיק את הקטנה! רק תני לי! (-:.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
במבי ק
פשר לבוא איתכן ?
ככה אני אאיט את הקצב ולא גלית
ואני גם יכולה לקנות בדים
אה אבל בחמישי אחרי החג יש אצלי חוג אבל אם יום אחר
ככה אני אאיט את הקצב ולא גלית
ואני גם יכולה לקנות בדים
אה אבל בחמישי אחרי החג יש אצלי חוג אבל אם יום אחר
-
במבי ק
יאללה, מצוין. אז בואו נקבע שלושתנו אחרי שגלית חוזרת (תודיעי שחזרת ונקבע, כרגע אני לא רואה כ"כ רחוק ). אה, ושיהיה לכם הכי הכי כיף!
במבי ק
בזמנו פתחת את הדף מידע ושיתוף בענייני צניחת רצפת אגן
אין לי אלא לומר לך תודה אישית. גרמת לי להבין שלמרות שאני לא מרגישה שיש איזו בעיה כדאי בכל זאת ללכת לאבחון (אחרי שתי לידות) וגם גרמת לי להבהיל מאוד חברה שלדעתי זקוקה מאוד לאבחון וטיפול והיא לקחה את זה בשתי ידיים.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה דברים אני לא יודעת ואילו השלכות הרות גורל יכולות להיות לבורות הזו.
שוב תודה על החשיפה.
אין לי אלא לומר לך תודה אישית. גרמת לי להבין שלמרות שאני לא מרגישה שיש איזו בעיה כדאי בכל זאת ללכת לאבחון (אחרי שתי לידות) וגם גרמת לי להבהיל מאוד חברה שלדעתי זקוקה מאוד לאבחון וטיפול והיא לקחה את זה בשתי ידיים.
מדהים אותי כל פעם מחדש כמה דברים אני לא יודעת ואילו השלכות הרות גורל יכולות להיות לבורות הזו.
שוב תודה על החשיפה.
במבי ק
הי, בקשר לנושא חיפוש מטפלת. לא הייתי מחפשת מטפלת באינטרנט.
אין לך מושג על מי אפשר ליפול וההמלצות לא תמיד מהימנות.
אנחנו סמכנו בעיקר על המלצות מפה-לאוזן ועל הפניות של חברים.
תצליחי!
אין לך מושג על מי אפשר ליפול וההמלצות לא תמיד מהימנות.
אנחנו סמכנו בעיקר על המלצות מפה-לאוזן ועל הפניות של חברים.
תצליחי!
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
- דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*
במבי ק
הי במבי
אני מצאתי את שתי המטפלות שלי באינטרנט, באתר בייביסיטר. את יכולה להכנס ולראות את ה'היצע' בלי תשלום, ואם את רוצה פרטים את צריכה להרשם, שזה גם בעלות ממש זניחה. יש שם כל מיני, אבל בסהכ נתקלתי בבנות נעימות ונחמדות ולא התרשמתי שיש עם זה בעיה. אומרים שהכי טוב זה לתצפת בגינות ולתפוס מראש את המטפלת שנראית לך. לי זה לא הלך ככה.
איך יודעים? - סינון ראשון די פשוט זה לפי אופי המודעה.
דבר שני זה לברר לעצמך מה את מחפשת. אם את רוצה מישהי מבוגרת שתהיה כמו סבתא כזו חמה ומבשלת וכו' או מישהי צעירה אנרגטית ופלפלית, או סטודנטית...
בעקרון - לצעירות יש יתרון באינטרנט. אם את מעדיפה מבוגרת נראה לי שעדיף דרך המלצות ובגינות וכו'.
דבר שלישי - תיפגשי, עם הילדים. תשימי לב איך היא איתם. האם היא בכלל רואה אותם? או מנסה יותר להרשים אותך? האם הילדים מרגישים נוח איתה? האם לך נעים בחברתה? מה מידת האותנטיות שלה? תשאלי קצת שאלות על העבר, הנסיון, המשפחה, קצת על התכניות והשאיפות שלה לעתיד... שימי לב לא רק לתוכן הדברים, אלא לבין השורות.
אני סומכת על טביעת העין שלי. ברגע שמצאתי, אפילו לא הרגשתי צורך להתקשר לממליצים. ידעתי שאני סומכת על מי שסגרתי איתה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.
בהצלחה
אני מצאתי את שתי המטפלות שלי באינטרנט, באתר בייביסיטר. את יכולה להכנס ולראות את ה'היצע' בלי תשלום, ואם את רוצה פרטים את צריכה להרשם, שזה גם בעלות ממש זניחה. יש שם כל מיני, אבל בסהכ נתקלתי בבנות נעימות ונחמדות ולא התרשמתי שיש עם זה בעיה. אומרים שהכי טוב זה לתצפת בגינות ולתפוס מראש את המטפלת שנראית לך. לי זה לא הלך ככה.
איך יודעים? - סינון ראשון די פשוט זה לפי אופי המודעה.
דבר שני זה לברר לעצמך מה את מחפשת. אם את רוצה מישהי מבוגרת שתהיה כמו סבתא כזו חמה ומבשלת וכו' או מישהי צעירה אנרגטית ופלפלית, או סטודנטית...
בעקרון - לצעירות יש יתרון באינטרנט. אם את מעדיפה מבוגרת נראה לי שעדיף דרך המלצות ובגינות וכו'.
דבר שלישי - תיפגשי, עם הילדים. תשימי לב איך היא איתם. האם היא בכלל רואה אותם? או מנסה יותר להרשים אותך? האם הילדים מרגישים נוח איתה? האם לך נעים בחברתה? מה מידת האותנטיות שלה? תשאלי קצת שאלות על העבר, הנסיון, המשפחה, קצת על התכניות והשאיפות שלה לעתיד... שימי לב לא רק לתוכן הדברים, אלא לבין השורות.
אני סומכת על טביעת העין שלי. ברגע שמצאתי, אפילו לא הרגשתי צורך להתקשר לממליצים. ידעתי שאני סומכת על מי שסגרתי איתה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.
בהצלחה
במבי ק
שלום-שלום,
שמי מיטב אני אמא של איתיאל המתוק בן שנה.
אנחנו מטפלים פעם בשבוע בעוד חבר בן שנה ו-3 ומחפשים לצרף אלינו עוד חבר/ה לשאר הימים 1-3 פעמים בשבוע
אנחנו גרים בהוד"ש בבית קרקע חמוד + גינה את מוזמנת ליצור קשר : 052.5401210
וחוצמזה אני מכירה בחורה בשם גלית (שמדי פעם עושה ביביסיטר לאיתיאל) שזה מקצועה: טיפול בילדים. היא גרה ברמות השבים ומחפשת בזמן זה עבודה. הטלפון שלה: 050.2200576
שמי מיטב אני אמא של איתיאל המתוק בן שנה.
אנחנו מטפלים פעם בשבוע בעוד חבר בן שנה ו-3 ומחפשים לצרף אלינו עוד חבר/ה לשאר הימים 1-3 פעמים בשבוע
אנחנו גרים בהוד"ש בבית קרקע חמוד + גינה את מוזמנת ליצור קשר : 052.5401210
וחוצמזה אני מכירה בחורה בשם גלית (שמדי פעם עושה ביביסיטר לאיתיאל) שזה מקצועה: טיפול בילדים. היא גרה ברמות השבים ומחפשת בזמן זה עבודה. הטלפון שלה: 050.2200576
-
במבי ק
תודה על העצות והאינפו, זה מאוד עוזר! מיטב - מוקדם לנו מאוד לשלב אותה במסגרת עם עוד ילדים, היא בת 8 חודשים. התקשרנו לגלית וניפגש איתה ועם נוספות...
-
- הצטרפות: 27 יולי 2006, 21:54
- דף אישי: הדף האישי של המכשפה_הצפונית*
במבי ק
המטפלת האחרונה מצאתי דרך שכנה - אני פשוט דברתי עם כל מי שאני מכירה ושאלתי אם הם מכירים מטפלת פנויה. בעבר גם מצאתי דרך מודעה שהייתה תלויה בטיפת חלב (היו הרבה מודעות של מטפלות שמחפשות). ואחת לפני זאת מצאתי דרך האינטרנט (פרסמתי באתר מקומי).
בקשר לדעת איך היא - אין לי הצעות חוץ מתחושת בטן. גם הבנתי שזה עניין של כימיה. הבת שלי היום מאוד אוהבת את המטפלת שלה ופחות אהבה את זאת לפניה (למרות שאני מרגישה הפוך). בסך הכל, הבת שלי צריכה לבלות איתה ולא אני. היום הרבה יותר טוב לנו (שתינו) שהיא אם משהי שהיא מתחברת אליה.
בקשר לדעת איך היא - אין לי הצעות חוץ מתחושת בטן. גם הבנתי שזה עניין של כימיה. הבת שלי היום מאוד אוהבת את המטפלת שלה ופחות אהבה את זאת לפניה (למרות שאני מרגישה הפוך). בסך הכל, הבת שלי צריכה לבלות איתה ולא אני. היום הרבה יותר טוב לנו (שתינו) שהיא אם משהי שהיא מתחברת אליה.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2006, 10:59
- דף אישי: הדף האישי של קרן_קיימת*
במבי ק
היי, מה שלומכם? נשמח לתת לך שאור, אבל זה בטח רחוק לך מדי.... אם זה בכל זאת מסתדר, את יותר ממוזמנת. חג שמח.
במבי ק
הי במבי
אשמח לתת לך מהשאור שלי אחרי פסח (בינתיים הוא מכור עם כל החמץ) נראה מה יהיה מצבו. הוא שאור מעולה וזו ההזדמנות להודות לך על המתכון ללחם שאור . אני לא רחוקה ממך, גרה באלקנה. טל. 03-9073542 או 054-7982526 לא בשבת.
מייל [email protected]
אשמח לתת לך מהשאור שלי אחרי פסח (בינתיים הוא מכור עם כל החמץ) נראה מה יהיה מצבו. הוא שאור מעולה וזו ההזדמנות להודות לך על המתכון ללחם שאור . אני לא רחוקה ממך, גרה באלקנה. טל. 03-9073542 או 054-7982526 לא בשבת.
מייל [email protected]
במבי ק
מחפשת שאור
שאור מכינים:
1 קמח
1 מים
מערבבים טוב טוב, מושיבים במקרר לשבוע עד שבועיים
כשרואים בועות קטנות סימן שהשאור מוכן
כל פעם שמשתמשים קצת, צריך להוסיף את הכמות שנלקחה (שווה בשווה מים לקמח)
חג שמייח
שאור מכינים:
1 קמח
1 מים
מערבבים טוב טוב, מושיבים במקרר לשבוע עד שבועיים
כשרואים בועות קטנות סימן שהשאור מוכן
כל פעם שמשתמשים קצת, צריך להוסיף את הכמות שנלקחה (שווה בשווה מים לקמח)
חג שמייח
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
- דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*
במבי ק
עדיין מחפשת מטפלת? ראית את המודעה בכיכר השוק?
העתקתי הנה:
טיפול בילד/ה
אני מיטב אמא לאיתיאל בן שנה.
אנחנו מטפלים באופן קבוע במיכאל בן שנה ו-3 פעם בשבוע, ומחפשים לטפל בתינוק/ת נוספים ליום עד 3 ימים נוספים בשבוע.
אנחנו מהוד-השרון
יש לנו בית קרקע חמוד+גינה. וכיף ונעים כאן.
אפשר לקבל המלצות וכו' מספר הטלפון הוא :052.5401210
העתקתי הנה:
טיפול בילד/ה
אני מיטב אמא לאיתיאל בן שנה.
אנחנו מטפלים באופן קבוע במיכאל בן שנה ו-3 פעם בשבוע, ומחפשים לטפל בתינוק/ת נוספים ליום עד 3 ימים נוספים בשבוע.
אנחנו מהוד-השרון
יש לנו בית קרקע חמוד+גינה. וכיף ונעים כאן.
אפשר לקבל המלצות וכו' מספר הטלפון הוא :052.5401210
-
במבי ק
וגם זה:
שמי גלית גנץ.
מרמות השבים, מטפלת בילדים בשלוש השנים האחרונות, בעלת נסיון והמלצות.
מחפשת עבודה עם תינוק/ת לכל ימות השבוע (מלבד שישי) מהבוקר עד אחה"צ המוקדמות.
אשמח לתת פרטים נוספים 050.2200576
שמי גלית גנץ.
מרמות השבים, מטפלת בילדים בשלוש השנים האחרונות, בעלת נסיון והמלצות.
מחפשת עבודה עם תינוק/ת לכל ימות השבוע (מלבד שישי) מהבוקר עד אחה"צ המוקדמות.
אשמח לתת פרטים נוספים 050.2200576
-
במבי ק
ראיתי שכבר פגשת את ההצעות האלה
אבל לא הצלחתי למחוק.
אבל לא הצלחתי למחוק.
-
במבי ק
ייתכן שכן. נדבר?
-
במבי ק
אם תבואי מחר אפשר לגשת לשוק בצלאל לחפש לה בגד ים בזול מאוד.
-
במבי ק
שאור צפוני עוזר???
-
במבי ק
שאור צפוני עוזר???
איפה בצפון? אני צריכה שיהיה לי איכשהו לקחת
איפה בצפון? אני צריכה שיהיה לי איכשהו לקחת
-
במבי ק
אני יכולה לשלוח לך מתכון להכנת שאור של עדינה ניפו. זה אמנם תהליך ארוך ומייגע (שלא ניסיתי בעצמי), אבל...
-
במבי ק
בצפון באזור משגב...נראה לי שבאמת יכול להיות יותר פשוט להתחיל מהתחלה, אבל אם מתאים לך אזור משגב תכתבי כאן וניצור קשר
שבוע נפלא
שבוע נפלא
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
במבי ק
שלחתי לך מייל @}
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
במבי ק
רק רציתי להגיד לך תודה על השיחה אתמול. חברה שלי היתה מאד לחוצה, רצה למיון יולדות, שם המתמחה אמרה לה:אוי, מה זה? משהו יוצא משם! (לא! איזו הפתעה!) וקראה לרופא הבכיר שאמר לה:נעים להכיר, זהו הרחם (ואז היא אמרה:אבל הוא לא אמור להיות כאן! והכל לעיני ולאזני חברתי ובעלה הלחוצים ). בקיצור צניחה של הצוואר לדבריו. הפצרתי בה לדבר עם יעל הזו, כי כמובן שהוא אמר לה שרק אחרי 6 שבועות אם בכלל עושים משהו, לא אמר לה לשכב ולא נעליים. מקוה שהיא אכן תצלצל.
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
במבי ק
בגד ים בשוק בטירהבשבת יש ב 10 ש"ח
-
במבי ק
יש לי מחשבה לקיים ביום עיון שיחה על שינוי מיתוסים ממיתוסים לקחניים או ממיתוסים של חברות המבוססות על שליטה למיתוסים שמתאימים חברה המבוססת על שזותפות (זה בעקבות קריאה של הגביע והלהב).
בא לך להצטרף אליי בהנחייה של מפגש כזה?
אין לי בכלל מושג אם אפשר עדיין להציע רעיונות למפגשים ואיך אעשה את זה עם הילדים שלי ובכל זאת אני מנסה לקדם את זה. מה דעתך?
בא לך להצטרף אליי בהנחייה של מפגש כזה?
אין לי בכלל מושג אם אפשר עדיין להציע רעיונות למפגשים ואיך אעשה את זה עם הילדים שלי ובכל זאת אני מנסה לקדם את זה. מה דעתך?
-
-
במבי ק
אלי הגיע ממשהי שקיבלה אותה בירושה מצרפת
-
במבי ק
אני גם לא יודעת איך אני בהנחייה, אבל מוכנה לקפוץ למים ולנסות, בכל אופן נושא שבירת מיתוסים מעסיק אותי בזמן האחרון ואני רוצה לדבר עליו והיום עיון נראה לי מקום מתאים לפתח על זה שיחה.
-
במבי ק
שלחי את הבנזוג עם הילדות, מאוד נחמד אם לא מגיעים בחג לא כזה עמוס, גדאי להגיע כמה שיותר מוקדם, גם בשוק בראש העין אותו סיפור, ושם בכלל אפשר להגיע מ 7 בבוקר
-
במבי ק
את עדיין מחפשת שאור? כי יש לי עדיין את ההוא שהכנתי אז (בהשראתך!), מטופל די טוב ואופה בערך מדי שבועיים, נראה לי שהוא לא רע.
-
במבי ק
במבי,
יש לי אח מתרגם מעברית מאנגלית לעברית ברמת שפת אם. אפשר ליצור אתו קשר ב- yarivspivak בג'ימייל דוט קום
יש לי אח מתרגם מעברית מאנגלית לעברית ברמת שפת אם. אפשר ליצור אתו קשר ב- yarivspivak בג'ימייל דוט קום
-
במבי ק
הבנתי אתמול מאורי שהמשלוח הגיע ליעדו, הוא סיפר לי שביקשת לדחות ליום א' והוא אמר לך שאי אפשר כי הוא עלול למות. שמעתי את ההתרגשות בקול שלו, זה היה מאוד נוגע ללב....
מקווה שעושה חיל אצלך,
אצלי הוא בירידה. נתקעתי רק עם הקמחים המיוחדים שהיו לי וגיליתי שקמח סויה לדוג' ממש לא עושה טוב, בכלל רק שיפון ומלא, הפך אותו לחום וכבד, אבל קמח סויה היה השיא, יצא מן מרקם מגעיל. זוגי הרעב הגיע התנפל ואמר לי איזו עוגה טעימה, זו פשוט עוגה... בקיצור איבדתי את הטאצ', אני חייבת כוסמין במהירות. איך לאושש אותו? הבנתי שאת טובה בהחייאות ואישושים @}
מקווה שעושה חיל אצלך,
אצלי הוא בירידה. נתקעתי רק עם הקמחים המיוחדים שהיו לי וגיליתי שקמח סויה לדוג' ממש לא עושה טוב, בכלל רק שיפון ומלא, הפך אותו לחום וכבד, אבל קמח סויה היה השיא, יצא מן מרקם מגעיל. זוגי הרעב הגיע התנפל ואמר לי איזו עוגה טעימה, זו פשוט עוגה... בקיצור איבדתי את הטאצ', אני חייבת כוסמין במהירות. איך לאושש אותו? הבנתי שאת טובה בהחייאות ואישושים @}
-
במבי ק
יקירתי מה שלומך?
הימים עוברים ובכל פעם שאני חושבת לקפוץ או לפחות להרים טלפון משהו קורה...ילד ג'ינג'י פעיל....
מה שלומכם?
ראיתי שאת מחפשת מטפלת. יש לי מחשבות לגבי שנה הבאה לבוקר או שניים , מעניין אותך אולי למצוא סידור משותף? עוד לא יודעת מתי וכמה וכרגע בכלל נלחצת מהמחשבה אבל אם מעניין אותך נוכל לגלגל את זה הלאה.
נשיקות
הימים עוברים ובכל פעם שאני חושבת לקפוץ או לפחות להרים טלפון משהו קורה...ילד ג'ינג'י פעיל....
מה שלומכם?
ראיתי שאת מחפשת מטפלת. יש לי מחשבות לגבי שנה הבאה לבוקר או שניים , מעניין אותך אולי למצוא סידור משותף? עוד לא יודעת מתי וכמה וכרגע בכלל נלחצת מהמחשבה אבל אם מעניין אותך נוכל לגלגל את זה הלאה.
נשיקות
-
במבי ק
האכלתי אותו בטעות בקמח תופח (קיבלתי מאמא של בעלי ולא שמתי לב...) כך שמצבו יוצא מגדר הרגיל, נראה מה יהיה כשנשוב לקמח הרגיל
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
במבי ק
יש לי הרמוני של מדלה (ידנית) אם את רוצה, ואם יש לך איך לקחת @} בסיבוב הזה אני כבר לא שואבת בכלל.
-
במבי ק
נזכרתי בשאלה, לאחרונה אינני מצליחה להשיג קמח כוסמין בכלל, הייתי בחביב ובעדן ולא מצאתי. איפה אתם קונים?
-
במבי ק
מתאים לפני ארוחת ערב. או במשך היום (כלומר לא אחרי שבע בערב).
-
- הצטרפות: 18 יוני 2006, 10:59
- דף אישי: הדף האישי של קרן_קיימת*
במבי ק
גם לי משאבה של מדלה, חשמלית. אם את מעוניינת אני יכולה לקרב אותה לת"א.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
במבי ק
יש לי חשמלית מדלה מיני אלקטריק. היא אצלי בהשאלה (מאמא אחרת שהייתה בגן שלנו ועכשיו גרה בפצ'ה-ממה).
לי לא הסתדר לשאוב איתה ולכן אני משתמשת במשאבת ספקטרה ענקית מיד שרה, אבל את מוזמנת לנסות אם בא לך.
לי לא הסתדר לשאוב איתה ולכן אני משתמשת במשאבת ספקטרה ענקית מיד שרה, אבל את מוזמנת לנסות אם בא לך.
-
במבי ק
תודה ! אני אנסה קודם את הידנית מקרוטונית, כי מתאים לי משהו שלא עושה רעש... (זה לשאיבה בעבודה). אגב, עם הספקטרה2 ממש לא הולך לי לשאוב. מקסימום 60 סיסי, כשהרבכה פעמים זה גם 10 או 20.. באסה.
-
במבי ק
מוזר ויקר, ביררתם פעם בנוגע לעלות של שק? האם זה מסובך? אולי אפשר להזמין ולחלוק? (גם את הקמח וגם את העבודה הכרוכה בכך)
-
במבי ק
אני אתחיל לבדוק, ואעדכן אותך
-
במבי ק
אני רואה את גלית ביום חמישי, אז אולי פשוט אמסור לה.
לגבי המייל - היתה איזו תקלה והחליפו לי פעמיים אשלח לך בכל מקרה, שיהיה לך.
לגבי המייל - היתה איזו תקלה והחליפו לי פעמיים אשלח לך בכל מקרה, שיהיה לך.
-
במבי ק
לעבוד? מה את אומרת????? פשששששש
טוב מקווה שאתם כולכם בטוב,
בהצלחה עם המטפלת והעבודה ובכלל.
טוב מקווה שאתם כולכם בטוב,
בהצלחה עם המטפלת והעבודה ובכלל.