סיפור לידה תינוקי מגיח לעולם

פשוט_יעל*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 17:01
דף אישי: הדף האישי של פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

טוב , אז לפני כמה ימים כתבתי כאן על כמה שאני רוצה כבר ללדת, על כמה שאני כבר מוכנה ורק שיגיע כבר....סוף תשיעי, התל"מ עבר אבל אז למחרת הבוקר זה הגיע...ובגדול!!!!!!
יום חמישי בבוקר, אליה מתעוררת קצת מאוחר אבל רוצה להספיק להגיע לקייטנה שברפת, אני מעירה את אישי היקר ואומרת לו תיקח אותה אבל תחזור מהר, אני מרגישה" שאולי משהו מתחיל..." השעה בערך תשע ורבע בבוקר ואני מחליטה לשאוב קצת אבק, קצת לסדר שיהיה כיף בלידה, מוצאת את עצמי על הכדור ושואבת , אני מתקשרת לרונית קופוליס המיילדת מלאך משמיים שלנו ואומרת לה שתהייה בהיכון....אישי בינתתים שותה כוס תה של הבוקר ואני קולטת אותו יושב לו בנחת בחצר וישר אומרת לו " נו תלך כבר אני צריכה שתחזור"...מזל שהאצתי בו בדיעבד אחרת לא היה מספיק לחזור בזמן....
תשע וחצי השניים יוצאים לדרך לקייטנה פה במושב ואישי אומר שהוא עוצר במכולת להביא עודכמה דברים טובים שיהיה בשביל כולם....ואני נכנסת למקלחת, מתלבטת אם למלות אמבטיה , מרגישה שחבל על הזמן לא משנה כבר, בעודי מתקלחת אני מקבלת כל ציר בכיף שהוא הרי מקדם את תינוקי שלנו ומברכת שסוף סוף הגיע השעה....עוברים חמש-עשר דקות ואני קולטת שאין מרווחים בין הצירים, זוחלת החוצה מהמקלחת לכיון הטלפון ומתקשרת לרונית " אני צריכה אותך עכשיו!!!! עושה עוד טלפון לאישי שבמכולת (נורא חשוב עכשיו הרי) תבוא עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוזרת למים, לא יכולה בלעדיהם!!
השעה בערך עשרה לעשר, שואלת את עצמי מה קורה זה רק עכשיו התחיל, עוד לא הספקתי להנות והגוף רוצה ללחוץ ויואו כמה כואב לי ואני לבדדדדד
מרגישה שעוד שניהה ואני יולדת, הזרם מיים עליי לא מוותרת עליהם...אישי מגיע אחרי עשר דקות נכנס לאמבטיה ואומר לי טוב אני הולך לנפח את הבריכה ואני צועקת אני יולדת אל תזוז ממני!!! והוא אומר טוב אני אשתוף ידיים לפחות....לא!!!אל תזוז ופתאום אני נותנת הוראות מדוייקות : שב פה ותושיט שתי ידיים, תקבל אותו הוא יוצאאאאאאאא הגוף ואני לוחצים, אני שמה יד ומרגישה פלומת שיער נעימה ...רונית בדרך, אני קולטת שאנחנו יולדים לבד!!!!! ובתוכי יש על כך המון התרגשות ושום פחד או היסטריה בכלל....!!! אהובי אומר לי "אהובה יש פה ראש בחוץ!!! יאללה מאמי שחקי אותה, עוד לחיצה מלווה בשאגת לביאה והופ התינוק שלנו , אהובי ואני מסתכלים בהההלללםםם אחד על השני....השעה כולה עשר ורבע...מה?!!?!?!? כל כך מהר?!!?!? המלאך שלנו בחוץ כבר עליי....
הלם...שמחה...איזה כיף זה מאחוריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רונית מגיעה, אחריה גם הדולה....באמת טוב שהגעתם....:) והשאר כבר היסטוריה....לידה חטופה....בלי מיילדת..חוויה מטריפה....מיוחדת....איזה כיף!!!
מאוהבת בבעלי יותר מתמיד, ידעתי שהוא כל יכול....וואו אנחנו עדיין המומים
ללי*
הצטרפות: 08 יולי 2007, 10:53

שליחה על ידי ללי* »

תבורכו
תודה על סיפור מדהים מעצים ומושלם
ככ טבעי ופשוט מתנה
שיהי רק טוב שמחה בריאות ואהבה
איזה יופי של נתינה וקבלה!!!
שבת שלום!
ריש_גלית*
הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*

שליחה על ידי ריש_גלית* »

וואו! לידה מקסימה!
מזל טוב!
@}
ע*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 17:46

שליחה על ידי ע* »

לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

מזל טוב! לידה אלוהית@}
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

וואו!!!!!!!!!
מדהים!

תבורכו. מזל טוב!
פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

תודה בנות על הקשבה.....ממש עוזר לעכל כשכותבים....
פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

אז עכשיו עברו 3 ימים מאז נולד המלאך ועדיין אין שם..........
הציצי כואב וגדוש ולא בטוחה שאני מסתדרת עם ההנקה.....יש המלצות על מדריכת הנקה שיכולה לבוא הביתה? (כפר ויתקין)
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

וואו. מדהים.
אומרים שלידות בזק מאוד כואבות ואצלך
זה נשמע שהיה כל כך פשוט!
מזל טוב!
פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

כאב כן, שלא יהיו אי הבנות :) אבל כאב למשך 45 דקות ואז כמובן שוכחים הכל....מה שמוזר זה שלא היה תהליך הפנמה שיש לידה ואז ההלם קצת גדול,כאילו :מה כבר נגמר??? גם ללדת לבד רק עם הבעל זה קטע בפני עצמו, המיילדת לא הספיקה וגם הדולה לא....אבל זאת גם מתנה ענקית לקשר הזוגי, חיזק אותנו וראינו שאנחנו צוות לעניין
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

איזה סיפור מעורר השראה,
לידת חלום,
התאוששות מהירה, עיכול מהיר והסתגלות טובה,
שפע אושר, נחת ושלווה (()) |תינוק| |מתנה| |L| @}
פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

תודה על כל האיחולים....מחמם את הלב
אבל היום אני קצת הפוכה, בוכה מלא מאז שדיברתי עם המוהל שביום חמישי יבוא לעשות ברית, החלטנו לעשות כי זה חשוב לנו אבל איך אני אמורה להתמודד עם זה שהולכים לחתוך לתינוק המתוק והרך שלי??? זה פשוט הציף אותי לגמרי, וגם עם הגדולה קצת קשה לנו, היא בודקת אותי מכל הכיוונים והיא ממש צריכה אותי ואני לא כל כך יכולה להיות בשבילה....קורע לב לגמרי...אני מקווה שהבכי יעבור (שלי) ואני מקווה שאני אצליח להיות ולהמשיך להיות אמא טובה גם לשניים ולתת לשניהם את המקום שמגיע להם...היום הכל נראה לי קשה....
דרך אגב קראנו למלאך שלנו אוריה....נורא מתאים לו....הוא מדהים!!!
חדשה_ישנה*
הצטרפות: 23 מאי 2008, 01:16
דף אישי: הדף האישי של חדשה_ישנה*

שליחה על ידי חדשה_ישנה* »

מזל טוב!
הלידה נשמעת (נקראת) מדהימה, הלוואי עלי...
גם אני בבריתות בכיתי... אחרי הברית שניכם תחלימו (()) @}
פשוט_יעל*

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

הברית הייתה כל כך קשה.....בחיי לא סבלתי כמו ביום של הברית ולמחרת....וגם אם אוריה ישכח מזה אני בחיים לא, נצרב בליבי כחוייה טראומתית , אני אפילו מצטערת שעשינו את זה....איך אפשר לעשות את זה ליצור רך ושמימי??????? אוף. זה ממש קשה לי למרות שאנחנו כבר יומים אחרי ואוריה כבר לא סובל אני נשארתי עם כעס על זה, עם רגשות קשים , לא יודעת מה לעשות עם זה בתוכי....
טליה_טקאוקה*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*

שליחה על ידי טליה_טקאוקה* »

איזה סיפור מקסים!!
גם אני ילדתי את הקטנה שלי בבית בלי מילדת (בכוונה). סיפור הלידה טליה טקאוקה
מזדהה מאד לגבי הברית. באמת לא קל....
אנחנו עשינו ברית לצערי. דוקא אני התנגדתי אבל שין היה בעד....
משתדלת לא לחשוב על זה כי זה עבר....אין מה לעשות....
אם את רוצה לדבר על זה יותר את יכולה לפנות אלי גם במייל או בסקייפ.
מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו....@} (())
שליחת תגובה

חזור אל “התבטאות”