אני מיכל .
פסיכולוגית קלינית מומחית .
מקיימת מיפגשים בקליניקה נעימה וחמימה במרכז תל-אביב.
יש לי ניסיון רב שנים בתחום הנפש ואני פועלת ממלוא האהבה במיפגשים איתי.
מטפלת גם באמצעות פרחי באך, כטיפול נפרד התומך במצבים ריגשיים, או כטיפול משלים ומזרז תהליכים בתוך הטיפול הפסיכולוגי.
מלווה מבוגרים לצמיחה אישית והתמודדות עם שינויים.
מדריכה הורים בחווייה המאתגרת של הורות .
פוגשת ילדים ו"משוחחת" איתם באמצעות מישחק, ( Play Therapy ) .
ומלווה זוגות ( במגוון הקשת של מערכות היחסים ), בתהליך בדיקת הזוגיות שלהם, במטרה להתיר דפוסי תקשורת מכאיבים וליצור זוגיות מספקת עבור כל אחד מבני הזוג , או להגיע לפרידה שלימה ומוסכמת.
.
בעת הצורך עושה איבחונים לבחינת המצב ההתפתחותי הכולל בילדים, עם התמקדות בתחום הריגשי, וגם בדיקת בשלות לקראת כיתה א'.
אני רואה את הטיפול כדרך חווייתית שמטרתה השגת התפתחות ושינוי, דרך מרגשת ולעתים מפתיעה .
ומאמינה שהטיפול נועד לשרת את החיים. מטרתו ליצור שינויים מעשיים במציאות החיצונית.
מאמינה שלכל משפחה יש את הדרך הנכונה עבורה להתנהלות, בין אם בחינוך בייתי ובין אם בחינוך המימסדי.
אני בעד תהליך עמוק ויסודי, אולם פתוחה לתהליכים ממוקדי-מטרה ( קאוצ'ינג ) - להשגת תוצאות הן בתחום המקצועי והן האישי.
במהלך הדרך התוודעתי לשיטות נפלאות, שכל אחת מוצאת את דרכה ברגע הנכון ולמטופל שמתאים לו.
בין השיטות בהן אני משתמשת: תטא הילינג, המסע עפ"י ברנדון בייס, הפשטות שבאלוהות ועוד.
אפשרי גם ייעוץ טלפוני.
ניתן ליצור קשר איתי במייל : [email protected], או בנייד: 054-7720305.
אפשר להכיר אותי יותר בפייסבוק:
https://www.facebook.com/michal.benarieh.psychologist
ומעט ממה שאומרים עלי:
http://michalbenarieh.wordpress.com/wp- ... tomize.php
הרבה טוב
מיכל
מה זה תטא הילינג ?
תטא הילינג היא טכניקה פשוטה וקלה ליישום, שמאפשרת להתחבר אל החוזק הפנימי, ולהשיג ריפוי ריגשי, פיזי, ומימוש עצמי.
זוהי דרך נגישה ופשוטה אשר עוקפת את המודע ומגיעה ישירות אל התת-מודע. שם ניתן לעשות שינויים עם תוצאות מיידיות.
התטא הילינג מאפשרת לנו לזהות ולשנות תפיסות ואמונות לא מודעות שמעכבות את היכולת שלנו להשיג את מטרתנו המודעת, כמו רצוננו בשינוי ובריפוי.
ניתן לזהות ולשלוף מתת המודע אמונות חוסמות ומגבילות ולהחליפן באמונות חדשות ומעצימות.
ניתן לאתר פחדים ומעצורים ולנטרל אותם ממקום עמוק.
כך נוכל לזמן לעצמנו דברים חדשים לחיים וליצור מציאות חדשה.
באמצעות התטא הילינג ניתן להשיג התפתחות אישית והגשמה בכל תחומי החיים.
ניתן ליצור מימוש בתחום הזוגיות, הקריירה, המשפחה, הכסף ועוד.
ניתן להתנהל מתוך שקט ועוצמה פנימית.}
המבצע שלי למיפגשי תטא הילינג
אנשי קהילה יקרים @}
אני יותר מדי נהנית מכדי להפסיק את מבצע התטא הילינג
ומודה לכל האנשים שהגיעו אלי לאפשר להם ולי להתנסות בשיטה הקסומה הזו.
סיימתי לפני כמה חודשים קורסי יסוד ומתקדמים בתטא הילינג. מאז הוספתי את השיטה הנפלאה הזו לארגז הכלים שלי,
אני מאד מתפעלת מהתוצאות המהירות להגיע עמוק לרגשות ולהצליח לשנות דפוסים, אמונות והתנהגויות תכל'ס בשטח.
אני מזמינה אתכם למיפגשי טיפול בתטא הילינג במחיר מבצע של 180 ש"ח, ( לטיפול של שעה, או יותר, אם יש צורך ),
לכל אדם עד 4 מיפגשים במחיר הזה.
אפשר להתקשר אלי ל- 054-7720305 ולקרוא בדף הבית שלי עוד עלי ומה זה תטא הילינג. אני מקבלת בתל אביב.
אני כמובן מביאה איתי גם את הניסיון שלי בפסיכולוגית קלינית / פסיכותירפיה, פרחי באך ועוד.
להתר או או או ת , מיכל