יפעת אוסישקין
-
- הצטרפות: 24 יוני 2002, 12:54
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_דנקנר*
יפעת אוסישקין
הי יפעת,
כן, זו אני!!
מה נשמע???
היכן את על הרצף (או על עקרון הרצף??
)
אנחנו כפי שוודאי קראת עמוק בתוך ענייני החינוך הביתי.
יש אצלי בבית מפגשים כל יום שלישי ואת מוזמנת להשתתף. כיתבי לי.
כן, זו אני!!
מה נשמע???
היכן את על הרצף (או על עקרון הרצף??

אנחנו כפי שוודאי קראת עמוק בתוך ענייני החינוך הביתי.
יש אצלי בבית מפגשים כל יום שלישי ואת מוזמנת להשתתף. כיתבי לי.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2002, 00:58
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_אוסישקין*
יפעת אוסישקין
אהלן מיכל.
אני אמא.. לשני ילדים מקסימים. תומר, בן 3:10 וגפן, בת חמישה חדשים עוד מעט.
בעניין החינוך הביתי - גפן כמובן איתי ואין תוכניות לשנות את זה בעתיד הקרוב (קרווווווב רחוק).
תומר היה בגן ועכשיו אמור להכנס ל"טרום חובה" ואני בזמן מאד קשה של התלבטות אם להחזיר אותו הביתה או להתחיל בספט' גן. בטח כתוב פה איפשהו באתר אבל אני לא נתקלתי.. בני כמה הילדים שלך? ו.. כן, אני מאד אשמח להצתרף למפגש, בבקשה תפרטי לגביו..
אני אמא.. לשני ילדים מקסימים. תומר, בן 3:10 וגפן, בת חמישה חדשים עוד מעט.
בעניין החינוך הביתי - גפן כמובן איתי ואין תוכניות לשנות את זה בעתיד הקרוב (קרווווווב רחוק).
תומר היה בגן ועכשיו אמור להכנס ל"טרום חובה" ואני בזמן מאד קשה של התלבטות אם להחזיר אותו הביתה או להתחיל בספט' גן. בטח כתוב פה איפשהו באתר אבל אני לא נתקלתי.. בני כמה הילדים שלך? ו.. כן, אני מאד אשמח להצתרף למפגש, בבקשה תפרטי לגביו..
-
- הצטרפות: 25 יולי 2001, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של נהר_שליט*
יפעת אוסישקין
שלום יפעת,איזה כיף לפגוש אותך כאן. מזל טוב (באיחור קל) על הולדת גפן.
מה שלומכם? אנחנו חושבות עליכם ומתגעגעות וגם סקרניות מה קורה עם"מפגשים" .
הטלפון שלנו כאן 046801206 .
מקווה להשתמע
מה שלומכם? אנחנו חושבות עליכם ומתגעגעות וגם סקרניות מה קורה עם"מפגשים" .
הטלפון שלנו כאן 046801206 .
מקווה להשתמע

-
יפעת אוסישקין
אהלן,
יש לי שלושה ילדים: 5:6, 4, 1:6
הרעיון די חדש ומתגבש כרגע, היו כמה מפגשים מוצלחים מאד של שלוש משפחות "חינוך ביתי" (נפגשים, משחקים משוחחים אוכלים ו...עושים מה שמתחשק).
מספר ה"חברים" יגדל ככל הנראה ל-7 משפחות (רובם חברים שלי ויש גם קלינאית אחת...).
לגבי גן תקראי בפורומים למה לא גן, מתי לשלוח לגן
נשמח "להציל" את בנך הבכור משיני המערכת, אנחנו היינו שם, היה רע, וחזרנו הביתה.
אשמח מאד אם תתקשרי ותבואי ביום שלישי בסביבות 11:00
09-9514952
יש לי שלושה ילדים: 5:6, 4, 1:6
הרעיון די חדש ומתגבש כרגע, היו כמה מפגשים מוצלחים מאד של שלוש משפחות "חינוך ביתי" (נפגשים, משחקים משוחחים אוכלים ו...עושים מה שמתחשק).
מספר ה"חברים" יגדל ככל הנראה ל-7 משפחות (רובם חברים שלי ויש גם קלינאית אחת...).
לגבי גן תקראי בפורומים למה לא גן, מתי לשלוח לגן
נשמח "להציל" את בנך הבכור משיני המערכת, אנחנו היינו שם, היה רע, וחזרנו הביתה.
אשמח מאד אם תתקשרי ותבואי ביום שלישי בסביבות 11:00

09-9514952
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
יפעת אוסישקין
הי יפעת,
העברתי את תוכן הדף החדש שפתחת לדף שכבר קיים ועוסק בנושא זה בדיוק. חבל שיהיו דפים כפולים באותו נושא.
דווקא טוב להחיות דפים קיימים.
ונדמה לי, מהצצה חטופה והיזכרות בדף הקיים, שאם תקראי אותו אז תמצאי שם התייחסויות ממש למה ששאלת.
יש גם עוד דפים בנושא, משהו כמו "מעבר לחינוך ביתי" וכדומה. יש באתר דף פתיחה על החינוך הביתי, ושם דומני רשומים כל הדפים שעוסקים בזה, אז ממש כדאי לך לחפש.
העברתי את תוכן הדף החדש שפתחת לדף שכבר קיים ועוסק בנושא זה בדיוק. חבל שיהיו דפים כפולים באותו נושא.
דווקא טוב להחיות דפים קיימים.
ונדמה לי, מהצצה חטופה והיזכרות בדף הקיים, שאם תקראי אותו אז תמצאי שם התייחסויות ממש למה ששאלת.
יש גם עוד דפים בנושא, משהו כמו "מעבר לחינוך ביתי" וכדומה. יש באתר דף פתיחה על החינוך הביתי, ושם דומני רשומים כל הדפים שעוסקים בזה, אז ממש כדאי לך לחפש.
-
יפעת אוסישקין
הי יפעת
לא מסתדר לנו להעביר את היום.
נורא חבל!!!
נפגש בלי קשר
להית
לא מסתדר לנו להעביר את היום.
נורא חבל!!!
נפגש בלי קשר
להית
-
יפעת אוסישקין
הי יפעת,
איך היה?
אל יאוש אם הגיעו מעט אנשים. תפרסמי ותני לזה זמן.
LOVE
איך היה?
אל יאוש אם הגיעו מעט אנשים. תפרסמי ותני לזה זמן.
LOVE
-
יפעת אוסישקין
הי יפעת,
אנחנו עדיין לא ממש בקו הבריאות ולכן לא הגענו על אף שרצינו.
נשתדל בשישי הבא.
להית
אנחנו עדיין לא ממש בקו הבריאות ולכן לא הגענו על אף שרצינו.
נשתדל בשישי הבא.
להית
יפעת אוסישקין
יפעת- בעיקבות החיפושים אחרי מנשא - קראתי שיש לך את הטריקוטי- שאלה- הוא נוח ללבישה- כלומר- הלבישה מהירה? אפשר לשים את התינוק בכמה תנוחות?
-
יפעת אוסישקין
הי תמר. כתבתי בדיוק (לא ראיתי את השאלה שלך קודם) בהמלצות מנשאים אז תקראי גם שם. הוא מאד נוח ללבישה. פשוט משחילים גליל אחד מכל צד (יתרון נוסף - חשוב בעיני - שניתן ללבוש כשהתינוק עליך בלי להניח אותו). התנוחות הן - ערסול, בטן לבטן, גב לבטן, רכיבה על מותן והבנתי שאפשר גם על הגב, בזה אין לי נסיון אישי..חייבת לראות אותה. אם את מאזור כ"ס אשמח להזמין אותך לראות.
יפעת אוסישקין
תודה על הפירוט- הבד הוא אלסטי? אני שואלת כי במאיה(כמו התינוח/תינוכיס) הבד נמתח די מהר ואז אני צריכה להוציא את הקטנה לחזק עלי את המנשא. יש לך את הטלפון של המשווקת? עכשיו אני מתלבטת בין ה- maya wrap שמשווקת ליאת. (הרי ברור בסוף שאני אקנה שאת שניהם...)
-
יפעת אוסישקין
הבד לא נמתח. הוא יותר עבה ועשוי רק מכותנה כך שהוא לא אלסטי. עכשיו ראיתי שמה שכתבתי בהמלצות מנשאים נמחק או לא נקלט או משהו.. אז - אני משתמשת בו (ומוכרת אותו ב"מפגשים") ומאד מרוצה. הוא עשוי משני גלילי בד רחבים יותר - פי שניים לפחות - מהסוג הארוך למיניו, זה מאפשר לערסל גם תינוק יותר גדול בגלל זה , גם לחלק את המשקל יותר רחב וגם לכוונן קצת בלי אבזמים ובלי להוריד, רק עם קיפול וכיווץ שונה. הוא מתחיל להתרופף אם לא מכבסים הרבה זמן (בד"כ פיפי, פליטות, סתם לכלוך לא מאפשר לזה להגיע למצב הזה) ואז אחרי כביסה חוזר למצב ההתחלתי. הוא יוצר איקס על הגוף משני הצדדים.. זהו. הוא מותאם לפי מידת האם (s;m;l) .
-
יפעת אוסישקין
הי,
איך היה בחרב לאת?
איך היה בחרב לאת?
יפעת אוסישקין
אם את ממליצה (וגם אם בהסתיגות מה) על "ילדות כמרקחה" אנא הוסיפי לרשימת המלצות ספרים (יש דף כזה).
לרמת חן אתם באים קבוע?
לרמת חן אתם באים קבוע?
יפעת אוסישקין
יפעת,
מה, אתם באים לרמת חן? אם תודיעי לי מראש מתי אתם מתכננים לבוא, מאד אשתדל להתאים את עצמנו, ולבוא גם, כי מאד נשמח לראות אתכם שוב
מה, אתם באים לרמת חן? אם תודיעי לי מראש מתי אתם מתכננים לבוא, מאד אשתדל להתאים את עצמנו, ולבוא גם, כי מאד נשמח לראות אתכם שוב

יפעת אוסישקין
גם אנחנו היינו קצת חולים. נראה לי שאיזה וירוס מעיק.
בעקרון, ביום ה' אנחנו נוסעים לסופ"ש, אבל נשתדל להתארגן כך שהכל יהיה מוכן וארוז, ואז לא תהיה בעיה
מקווה שליעל יש את הטלפון שלך, כדי לוודא סופית...
להתראות - ואיחולי בריאות לכולכם!!!
בעקרון, ביום ה' אנחנו נוסעים לסופ"ש, אבל נשתדל להתארגן כך שהכל יהיה מוכן וארוז, ואז לא תהיה בעיה

מקווה שליעל יש את הטלפון שלך, כדי לוודא סופית...
להתראות - ואיחולי בריאות לכולכם!!!
יפעת אוסישקין
יפעת הי !!!!
זאת רוני - אמא של מאור (זוכרת?)
מה שלומך?
האם אני יכולה להתיעץ איתך בדבר מה בקשר למאור דרך דף זה?
אשמח מאד !!!
להתראות
זאת רוני - אמא של מאור (זוכרת?)
מה שלומך?
האם אני יכולה להתיעץ איתך בדבר מה בקשר למאור דרך דף זה?
אשמח מאד !!!
להתראות
-
יפעת אוסישקין
אהלן רוני. בטח שזוכרת. נשיקות למאור. אשמח לעזור אם אוכל. דרך כאן או בטלפון - מה שנח לך יותר.לילה טוב.
יפעת אוסישקין
הי יפעת !!!
שמחתי לקרוא את תגובתך והנה אני מספרת לך את סיפורי ושואלת את שאלותי:
מאורצ'יק המתוק כבר בן 8.5 חודשים. חייכן, זחלן, וישבן בישיבת w (עדיין לא יושב ישיבה רגילה…).
בתחילת נובמבר התחלתי לעבוד ומאור התחיל ללכת למשפחתון של ליאורה. הלך ממש טוב בהתחלה, הוא נפרד בשמחה, קיבל את פנינו בשמחה וליאורה אמרה שמיום ליום נראה שהוא משתלב יותר ויותר. לפני שבועיים, כשהיה בחופשת חנוכה (של יומיים) תפס חום גבוה ומאז ועד היום אנחנו "און אנד אופ" עם החום ועם המשפחתון. הרופאים לא מוצאים שום דבר וטוענים שזה וירוס. אני חושבת שיכול להיות גם שאלו השיניים העליונות ש"מאיימות" לבקוע כבר הרבה זמן.
מאור עדיין יונק (מהרגע שאנחנו נפגשים אחרי העבודה ועד שאנחנו נפרדים למחרת) וכפי שהיה כשהיינו ב"מפגשים" הוא נרדם (אצלי) על הציצי. כל זה טוב ויפה רק מה – בלילות האחרונים הוא מתעורר ומתקשה לחזור לישון. ציצי, ציצי ועוד פעם ציצי והוא לא נרדם, הציצי שלי כבר מגורה ואני נהיית עצבנית. בדרך כלל זה נגמר בזה שאני מאפשרת לו לבכות איזה 10 דקות כשהוא בידיים שלי ואח"כ הוא כבר נרדם על הציצי.
רציתי לשאול אותך ואם יש לך רעיון איך אני יכולה לשחרר אותו ואותי מהתלות הזאת בציצי. כלומר, אני לא רוצה להפסיק להניק אבל גם לא רוצה להגיע למצב שכואב ומציק לי בציצי.
לא רציתי ל"קצץ" לו בציצי כשחזרתי לעבוד כי לא רציתי הכל בבת-אחת. בשבועיים האחרונים הוא גם נהיה מאד "דבוק" אלי או אל קובי וכבר לא כל כך מסכים ללכת לאנשים אחרים (גם כאלה שקודם הלך אליהם בלי בעיה). יכול להיות שזה קשור במחלה ויכול להיות שזה קשור ב"חרדת הנטישה" שאמרו לי מתחילה בערך בגיל הזה.
חוץ מזה… אני מרגישה די בסדר. אמנם העבודה לא משהו וצר לי מאד שאני צריכה להתרחק ממנו לכל כך הרבה שעות אבל מרגישה כבר הרבה יותר בטוחה באמהותי ומאד נהנית להיות איתו. גם הקשר עם קובי עלה על פסים טובים מאד לאחרונה ויש בינינו שיתוף פעולה מאד נעים וטוב.
המחשבה של "איך לא התכוננתי טוב יותר" לפני הלידה כך שאוכל לעבוד פחות שעות, למשל, עולה לא פעם – אבל, בינתיים, לפחות – זה מה שיש.
מה שלומך? מה שלום גפנונה? איך הולך ב"מפגשים"?
אשמח לקבל ממך תגובה והצעה לגבי ההנקה ואולי גם לגבי החום העולה ויורד.
תודה מראש ו…. כיף שאני מכירה אותך ויכולה להתייעץ איתך.
תודה תודה רוני
שמחתי לקרוא את תגובתך והנה אני מספרת לך את סיפורי ושואלת את שאלותי:
מאורצ'יק המתוק כבר בן 8.5 חודשים. חייכן, זחלן, וישבן בישיבת w (עדיין לא יושב ישיבה רגילה…).
בתחילת נובמבר התחלתי לעבוד ומאור התחיל ללכת למשפחתון של ליאורה. הלך ממש טוב בהתחלה, הוא נפרד בשמחה, קיבל את פנינו בשמחה וליאורה אמרה שמיום ליום נראה שהוא משתלב יותר ויותר. לפני שבועיים, כשהיה בחופשת חנוכה (של יומיים) תפס חום גבוה ומאז ועד היום אנחנו "און אנד אופ" עם החום ועם המשפחתון. הרופאים לא מוצאים שום דבר וטוענים שזה וירוס. אני חושבת שיכול להיות גם שאלו השיניים העליונות ש"מאיימות" לבקוע כבר הרבה זמן.
מאור עדיין יונק (מהרגע שאנחנו נפגשים אחרי העבודה ועד שאנחנו נפרדים למחרת) וכפי שהיה כשהיינו ב"מפגשים" הוא נרדם (אצלי) על הציצי. כל זה טוב ויפה רק מה – בלילות האחרונים הוא מתעורר ומתקשה לחזור לישון. ציצי, ציצי ועוד פעם ציצי והוא לא נרדם, הציצי שלי כבר מגורה ואני נהיית עצבנית. בדרך כלל זה נגמר בזה שאני מאפשרת לו לבכות איזה 10 דקות כשהוא בידיים שלי ואח"כ הוא כבר נרדם על הציצי.
רציתי לשאול אותך ואם יש לך רעיון איך אני יכולה לשחרר אותו ואותי מהתלות הזאת בציצי. כלומר, אני לא רוצה להפסיק להניק אבל גם לא רוצה להגיע למצב שכואב ומציק לי בציצי.
לא רציתי ל"קצץ" לו בציצי כשחזרתי לעבוד כי לא רציתי הכל בבת-אחת. בשבועיים האחרונים הוא גם נהיה מאד "דבוק" אלי או אל קובי וכבר לא כל כך מסכים ללכת לאנשים אחרים (גם כאלה שקודם הלך אליהם בלי בעיה). יכול להיות שזה קשור במחלה ויכול להיות שזה קשור ב"חרדת הנטישה" שאמרו לי מתחילה בערך בגיל הזה.
חוץ מזה… אני מרגישה די בסדר. אמנם העבודה לא משהו וצר לי מאד שאני צריכה להתרחק ממנו לכל כך הרבה שעות אבל מרגישה כבר הרבה יותר בטוחה באמהותי ומאד נהנית להיות איתו. גם הקשר עם קובי עלה על פסים טובים מאד לאחרונה ויש בינינו שיתוף פעולה מאד נעים וטוב.
המחשבה של "איך לא התכוננתי טוב יותר" לפני הלידה כך שאוכל לעבוד פחות שעות, למשל, עולה לא פעם – אבל, בינתיים, לפחות – זה מה שיש.
מה שלומך? מה שלום גפנונה? איך הולך ב"מפגשים"?
אשמח לקבל ממך תגובה והצעה לגבי ההנקה ואולי גם לגבי החום העולה ויורד.
תודה מראש ו…. כיף שאני מכירה אותך ויכולה להתייעץ איתך.
תודה תודה רוני
יפעת אוסישקין
הי יפעת!
את עדיין בעניין החיתולים? גם אני רוצה להזמין.
אם זה עדיין רלוונטי-שלחי לי מייל:
[email protected]
את עדיין בעניין החיתולים? גם אני רוצה להזמין.
אם זה עדיין רלוונטי-שלחי לי מייל:
[email protected]
-
יפעת אוסישקין
הי רוני!! כמה פעמים אמרתי - לא להשאיר ספרי פסיכולוגיה ליד הילדים?? אח"כ אנחנו מתפלאים שהם יודעים בדיוק מתי לפחד/ לבכות/ לא לישון וכו'..
אני חושבת שבחיים של מאור קורים הרבה דברים ביחד כרגע. זה גם גיל מאד מורכב (נכון, אומרים את זה כל פעם על השלב החדש.. אבל זה עדיין נכון). הוא מתחיל לחבר בין הרבה דברים, הסביבה מתחילה יותר ויותר לקבל משמעות ולהפוך מצד אחד ליותר ברורה ומאידך למבלבלת ( מתחיל נסיון "לעשות סדר" בשלל האינפורמציה שמגיעה אליו - מה שמן הסתם לא פשוט כ"כ).אכן, זה גם שלב שאצל הרבה ילדים מופיעה גל חזק של "חרדת נטישה", אני קוראת לזה גל כי, כן מ'לעשות זה חוזר ובא .. יחד עם זה המשפחתון, מן הסתם "נפל האסימון" לגבי הפרידה ממך לשעות האלה ויש את העיבוד של הקושי הזה. הוא עובר שלב נוסף בהתפתחות המוטורית - עוד גדילה וסוג של פרידה, את מתארת תחושה של שיניים באות - מה שמאד ייתכן, למרות שגם בלי זה , בכל השאר יש כבר ממש מספיק סיבות, גם להצמד וגם לפתח חום. בקשר לציצי, לטעמי זה זמן לא טוב לעשות בו "קיצוצים". למרות שזה תובעני וקשה כרגע חשוב לראות שבתוך כל הבלאגן זה בהחלט חוף בטוח ועוגן עבורו.. מה שגם מסביר את הרצון שלו להיות שם הרבה.
אם את מרגישה קושי גדול עם החיבור של שינה - ציצי, קודם כל תבדקי - תתבונני - האם את מציעה ציצי מיד כשעייף? מתי זה נטיה שלך ומתי בקשה / העדפה שלו ? את יכולה בעדינות לנסות ליצור מצבים שיש בהם הפרדה בין האכילה לשינה (כמו לנסות להניק בישיבה ואז לעבור לשכיבה קרובה, או נענוע, הליכה, שיר, וכד'). אני לא מציעה ל"הלחם" על זה, שוב כי לדעתי זה צורך שלו ומקום שבו הוא מאזן את הסערות האחרות.
מה שכתבת על הלילות האחרונים יכול לנבוע ממחלה / שיניים / או נוחות אחרת. תנסי לנשום עמוק ולא להרגיש שכך זה יהיה תמיד. להתייחס לזה כשלב שיעבור. אם זה מגיע לאי נעימות גדולה תבדקי החלפת צדדים אולי, נסיון להרגיע גם בתנועה, אולי במנשא? (אני יודעת שזה לא ממש מפתה לצאת בליל חורף מהמיטה, ללבוש מנשא ולהתחיל לזוז, אבל לפעמים זה גם עוזר..)
מה שעוד הייתי בודקת זה את התזונה שלו חוץ מהציצי. מה עוד הוא אוכל? האם התחלתם, את או במשפחתון מאכלים חדשים? אולי הוא מגיב גם לשינויים בתחום הזה?
חוץ מזה נראה שקורים לכם גם דברים נפלאים בחיים עכשיו - תחושת הבטחון שלך והקשר הטוב עם קובי הם עוגנים מאד משמעותיים שיעזרו גם למאור לגדול מהקשיים עם החוזק שלכם. איזה כיף לשמוע על זה..
אצלנו הכל בסדר, היו לנו שבועיים וקצת קשים עם מחלות שלי, של גפן, שוב שלי.. אבל אנחנו יוצאים מזה.
שיהיה בהצלחה, תעדכני! (נראה לי שיצאה לי "מגילה".. )
אני חושבת שבחיים של מאור קורים הרבה דברים ביחד כרגע. זה גם גיל מאד מורכב (נכון, אומרים את זה כל פעם על השלב החדש.. אבל זה עדיין נכון). הוא מתחיל לחבר בין הרבה דברים, הסביבה מתחילה יותר ויותר לקבל משמעות ולהפוך מצד אחד ליותר ברורה ומאידך למבלבלת ( מתחיל נסיון "לעשות סדר" בשלל האינפורמציה שמגיעה אליו - מה שמן הסתם לא פשוט כ"כ).אכן, זה גם שלב שאצל הרבה ילדים מופיעה גל חזק של "חרדת נטישה", אני קוראת לזה גל כי, כן מ'לעשות זה חוזר ובא .. יחד עם זה המשפחתון, מן הסתם "נפל האסימון" לגבי הפרידה ממך לשעות האלה ויש את העיבוד של הקושי הזה. הוא עובר שלב נוסף בהתפתחות המוטורית - עוד גדילה וסוג של פרידה, את מתארת תחושה של שיניים באות - מה שמאד ייתכן, למרות שגם בלי זה , בכל השאר יש כבר ממש מספיק סיבות, גם להצמד וגם לפתח חום. בקשר לציצי, לטעמי זה זמן לא טוב לעשות בו "קיצוצים". למרות שזה תובעני וקשה כרגע חשוב לראות שבתוך כל הבלאגן זה בהחלט חוף בטוח ועוגן עבורו.. מה שגם מסביר את הרצון שלו להיות שם הרבה.
אם את מרגישה קושי גדול עם החיבור של שינה - ציצי, קודם כל תבדקי - תתבונני - האם את מציעה ציצי מיד כשעייף? מתי זה נטיה שלך ומתי בקשה / העדפה שלו ? את יכולה בעדינות לנסות ליצור מצבים שיש בהם הפרדה בין האכילה לשינה (כמו לנסות להניק בישיבה ואז לעבור לשכיבה קרובה, או נענוע, הליכה, שיר, וכד'). אני לא מציעה ל"הלחם" על זה, שוב כי לדעתי זה צורך שלו ומקום שבו הוא מאזן את הסערות האחרות.
מה שכתבת על הלילות האחרונים יכול לנבוע ממחלה / שיניים / או נוחות אחרת. תנסי לנשום עמוק ולא להרגיש שכך זה יהיה תמיד. להתייחס לזה כשלב שיעבור. אם זה מגיע לאי נעימות גדולה תבדקי החלפת צדדים אולי, נסיון להרגיע גם בתנועה, אולי במנשא? (אני יודעת שזה לא ממש מפתה לצאת בליל חורף מהמיטה, ללבוש מנשא ולהתחיל לזוז, אבל לפעמים זה גם עוזר..)
מה שעוד הייתי בודקת זה את התזונה שלו חוץ מהציצי. מה עוד הוא אוכל? האם התחלתם, את או במשפחתון מאכלים חדשים? אולי הוא מגיב גם לשינויים בתחום הזה?
חוץ מזה נראה שקורים לכם גם דברים נפלאים בחיים עכשיו - תחושת הבטחון שלך והקשר הטוב עם קובי הם עוגנים מאד משמעותיים שיעזרו גם למאור לגדול מהקשיים עם החוזק שלכם. איזה כיף לשמוע על זה..
אצלנו הכל בסדר, היו לנו שבועיים וקצת קשים עם מחלות שלי, של גפן, שוב שלי.. אבל אנחנו יוצאים מזה.
שיהיה בהצלחה, תעדכני! (נראה לי שיצאה לי "מגילה".. )
-
יפעת אוסישקין
תמר, תודה אבל אני כבר הזמנתי - הצלחתי בסוף.. אם תרצי עצות מנסיוני הדל, תכתבי.
יפעת אוסישקין
הי יפעת
תודה תודה תודה תודה תודה על התשובה.
בינתיים נראה כי הוא כבר יצא לגמרי מהמחלה אז גם במשפחתון השתפר והוא מריש שם יותר טוב.
אנסה באמת לשים לב מתי הציצי היא העדפה שלו ומתי שלי. בד"כ איך שהוא רואה אותי הוא נשכב על הצד לציצי ואני דוקא שמחה על זה. אני שמחה גם שאני מצליחה להמשיך להניקלמרות חזרתי לעבודה. ביומיים האחרונים גם נרגע הכאב שהתחיל לי שם אז זה כבר יותר קל.
מאחלת גם לכן שתיכן המשך בריאות ועוד פעם תודה תודה תודה ו.....להשתמע
תודה תודה תודה תודה תודה על התשובה.
בינתיים נראה כי הוא כבר יצא לגמרי מהמחלה אז גם במשפחתון השתפר והוא מריש שם יותר טוב.
אנסה באמת לשים לב מתי הציצי היא העדפה שלו ומתי שלי. בד"כ איך שהוא רואה אותי הוא נשכב על הצד לציצי ואני דוקא שמחה על זה. אני שמחה גם שאני מצליחה להמשיך להניקלמרות חזרתי לעבודה. ביומיים האחרונים גם נרגע הכאב שהתחיל לי שם אז זה כבר יותר קל.
מאחלת גם לכן שתיכן המשך בריאות ועוד פעם תודה תודה תודה ו.....להשתמע
יפעת אוסישקין
הי יפעת
עוד שאלה קטנה לי אליך...
מאור עדיין לא התישב ישיבה רגילה. הוא גילה את ישיבת ה-w וכך הוא מפנה את שתי ידיו. הבנתי שזה לא כל כך טוב ושכדאי לעזור לו ללמוד לשבת רגיל. חשבתי ללכת להתיעץ עם מורה לפלדנקרייז. האם את מכירה מישהו שכזה (עדיף באיזור כפר סבא) שמתמצא בהתפתחות ילדים - ויכולה להמליץ לי?
עוד שאלה קטנה לי אליך...
מאור עדיין לא התישב ישיבה רגילה. הוא גילה את ישיבת ה-w וכך הוא מפנה את שתי ידיו. הבנתי שזה לא כל כך טוב ושכדאי לעזור לו ללמוד לשבת רגיל. חשבתי ללכת להתיעץ עם מורה לפלדנקרייז. האם את מכירה מישהו שכזה (עדיף באיזור כפר סבא) שמתמצא בהתפתחות ילדים - ויכולה להמליץ לי?
-
יפעת אוסישקין
אהלן רוני. לצערי לא מכירה. אני יודעת שב"צעד ראשון" (אני חושבת שזה השם) הם עובדים לפי פלדנקרייז אבל זה ברמת אביב לדעתי, גם בזה בעצם אני לא בטוחה.. אנסה לברר לך. לגבי ה - W כדאי בכל מקרה לנסות לעזור לו בעדינות להסתדר לישיבה רגילה. נשיקה למאור.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
יפעת אוסישקין
יפעת, תודה ושתי שאלות אחרונות:
- נאמר לי שאם הגמגום התחיל יחד עם תחילת הדיבור, זה יותר מדאיג ועלול להצביע על בעיה מעבר לשטף. האם זה נכון?
- אני בדרך לקבוע תור - קיבלתי המלצה על ז'ינה לוי מרעננה, תכף אני מתקשרת, אבל במדריך של מכבי כתוב שזו מרפאה לטיפול מגיל ארבע. את מכירה אולי מישהו/י שמטפלים, דרך מכבי, בילדים בני שנתיים וחצי?
-
יפעת אוסישקין
הי יפעת,
שנים לא שמעתי ממך. אני כותבת מיערות הכרמל.
לקחנו יום פינוק אחרי ששש שנים לא עזבנו אותם עם אף אחד. כיף נורא אבל אין שום סכנה שאני אתמכר.
היתה חתונה מרגשת מאד מאד...
אתקשר כשאחזור איך קובי??? נכון שהוא אליל??
שנים לא שמעתי ממך. אני כותבת מיערות הכרמל.
לקחנו יום פינוק אחרי ששש שנים לא עזבנו אותם עם אף אחד. כיף נורא אבל אין שום סכנה שאני אתמכר.
היתה חתונה מרגשת מאד מאד...
אתקשר כשאחזור איך קובי??? נכון שהוא אליל??
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
יפעת אוסישקין
הי יפעת, אני כותבת בעניין המפגשים. האמת שאני נורא כבדה ותמיד רוצה לצאת מהבית עם הילדים ובסוף לא עושה כלום. ובכל זאת - האם יש באמת ילדים מעל גיל שנה? ואיפה זה בכפר סבא (האם עגלת תאומים עוברת במעלית/דלת...). אשמח לשמוע.
-
- הצטרפות: 30 דצמבר 2002, 00:04
- דף אישי: הדף האישי של רוני_ב*
יפעת אוסישקין
הי יפעת
לא יודעת אם את מבקרת פה לפעמים אבל בכל זאת...
שמעתי את ההודעה שהשארת לי בטלפון ושמחתי. מרוב עבודה וסידורים לא הצלחתי עדיין להגיע לביקור במפגשים ביום שישי - אבל זה בתוכנית ואגיע באחד מימי שישי הקרובים.
אז... להתראות בינתיים ומקווה לראותך בקרוב
לא יודעת אם את מבקרת פה לפעמים אבל בכל זאת...
שמעתי את ההודעה שהשארת לי בטלפון ושמחתי. מרוב עבודה וסידורים לא הצלחתי עדיין להגיע לביקור במפגשים ביום שישי - אבל זה בתוכנית ואגיע באחד מימי שישי הקרובים.
אז... להתראות בינתיים ומקווה לראותך בקרוב
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
יפעת אוסישקין
הייתי רוצה לשלוח לך משהו במייל.
אפשר?
אפשר?
-
יפעת אוסישקין
ורד, בטח.[email protected]
עכשיו אני סקרנית
עכשיו אני סקרנית
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
יפעת אוסישקין
הי יפעת
אולי כבר שאלו פה באתר, אבל - איפה משיגים את המנשא גב שבו את נושאת את גפן?
אולי כבר שאלו פה באתר, אבל - איפה משיגים את המנשא גב שבו את נושאת את גפן?
יפעת אוסישקין
היי, מזמן לא השתמענו. שרון ודרור מוסרים ד"ש.
רצינו לדעת היכן אפשר לקנות את עמדת המטבח שיש לך ב"מפגשים"
תודה
רצינו לדעת היכן אפשר לקנות את עמדת המטבח שיש לך ב"מפגשים"
תודה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יפעת אוסישקין
אהלן עופר. לא יודעת עם יש לך דף, אז אני כותבת פה. מקווה ששלומכם טוב..המטבחון ב"מפגשים" הוא מ"אל - גני - טיקולוסקי" באיזור התעשייה בכ"ס. אין לי את הטלפון פה אבל הוא בטח בדפי זהב. אם אתה לא מוצא תתקשר ל"מפגשים" אתן לך אותו משם. דרישת שלום חמה חמה ותבואו לבקר!
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
יפעת אוסישקין
הי,
תודה על מילותייך החכמות אתמול. איזה כיף שהצטרפת לקבוצתנו!
תודה על מילותייך החכמות אתמול. איזה כיף שהצטרפת לקבוצתנו!
יפעת אוסישקין
תתקשרי תתקשרי - אני סנילית מדי מכדי לזכור (ועסוקה מדי מכדי להספיק?)...
שמעתי על יום ה'. בכל מקרה אקח פרטים ממאיה, אם יש לה.
שמעתי על יום ה'. בכל מקרה אקח פרטים ממאיה, אם יש לה.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*
יפעת אוסישקין
הי יפעת. מקוה שהמשך יום חמישי היה טוב יותר ושתומר ויתר על רעיון הרשע שלו.
רציתי לשאול אותך לגבי מה שהבאת (המג'דרה) - איך עושים את זה? אני מחפשת גיוונים לילדים... אז אם יהיה לך זמן אשמח לקבל מתכון.
רציתי לשאול אותך לגבי מה שהבאת (המג'דרה) - איך עושים את זה? אני מחפשת גיוונים לילדים... אז אם יהיה לך זמן אשמח לקבל מתכון.
יפעת אוסישקין
הי יפעת. אמא של תמוז, אגם, סוף ועכשיו גם גפן - זוכרת? שנים שלא דיברנו. למרות שההודעה האחרונה כאן היא מלפני חצי שנה אני מסתכנת שאולי בכל זאת את מעיינת כאן מדי פעם. מה שלומכם? אני מבינה שתומר בבית. אגם אמור להתחיל גן חובה בספטמבר ואני קצת מתלבטת. בכל מקרה את מוזמנת להתקשר. מקווה שכולם בטוב.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
יפעת אוסישקין
בקשה להיפגש עם אנשי חינוך ביתי מן השרון או המרכז
שלום, שמי אמיר ואני סטודנט לחינוך במכללת בית ברל.
בלימודי החינוך נתבקשנו לעשות עבודה סמינריונית על החינוך הביתי
אשמח לקבל עזרה, רעיונות ואף ראיונות מאנשי חינוך ביתי מאזור השרון או אזור המרכז.
אשתדל גם להגיע ליום העיון, אך אשמח ליצור קשר אף לפניו.
נ.ב.: אני לומד עם רוית, ולמעשה אני מנסה להביא את כל הקבוצה (כ-12 סטודנטים) אל יום העיון
תודה וסליחה 
אמיר קלר - [email protected] טל: 052-4898998
שלום, שמי אמיר ואני סטודנט לחינוך במכללת בית ברל.
בלימודי החינוך נתבקשנו לעשות עבודה סמינריונית על החינוך הביתי
אשמח לקבל עזרה, רעיונות ואף ראיונות מאנשי חינוך ביתי מאזור השרון או אזור המרכז.
אשתדל גם להגיע ליום העיון, אך אשמח ליצור קשר אף לפניו.
נ.ב.: אני לומד עם רוית, ולמעשה אני מנסה להביא את כל הקבוצה (כ-12 סטודנטים) אל יום העיון

אמיר קלר - [email protected] טל: 052-4898998
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יפעת אוסישקין
אינני יודעת אם את עדיין פעילה באתר...
אם כן, אשמח אם תשתפי אותי בתובנות שלך על מיומנויות חברתיות וגן (דף שפתחת לפני 9 שנים)
אני כרגע די מזדהה עם המחשבות שלך אז ב2002 ומעניין אותי לדעת מה למדת/הבנת על זה עם השנים...
אם כן, אשמח אם תשתפי אותי בתובנות שלך על מיומנויות חברתיות וגן (דף שפתחת לפני 9 שנים)
אני כרגע די מזדהה עם המחשבות שלך אז ב2002 ומעניין אותי לדעת מה למדת/הבנת על זה עם השנים...
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*
יפעת אוסישקין
לא שמתי לך שזה נשח מפולני