יונתן yutta
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 12:25
- דף אישי: הדף האישי של יונתן_yutta*
יונתן yutta
שלום שמי יונתן אני מאוד אוהב לשחק במחשב וגם ליראות טלויזיה ולינסוע באופניים, אני כול היום שומע רדיו וקצת דיסקים אני גם מיתענין במוזיקת רוק כבד
אני רוצה להכיר חברים חדשים,,, עם אתם רוצים לדבר אתי אז תיכתבו לי בדף שלי או במייל [email protected]
אני רוצה להכיר חברים חדשים,,, עם אתם רוצים לדבר אתי אז תיכתבו לי בדף שלי או במייל [email protected]
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
יונתן yutta
אתה מוזמן לספר עוד על עצמך
מאיפה אתה בארץ? בן כמה אתה?
מה הקשר שלך לחיים באופן טבעי?
איך שמעת על האתר?
מאיפה אתה בארץ? בן כמה אתה?
מה הקשר שלך לחיים באופן טבעי?
איך שמעת על האתר?
-
יונתן yutta
שלום אורי אני בן 9.5 ואני גר במושב פדיה באזור השפלה ואני בקבוצת "חינוך ביתי" רחובות גזר (-:
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
יונתן yutta
הי יונתן ,
תתחדש על הדף בית שלך .
תתחדש על הדף בית שלך .
-
יונתן yutta
תודה רבא (-:
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
יונתן yutta
הי יונתן
מה שלומך?
שיהיה לך יום טוב
מהשכנים מפתחייה
(-:
מה שלומך?
שיהיה לך יום טוב
מהשכנים מפתחייה
(-:
-
יונתן yutta
(-: (-; p-: d-: 0-: )-: \-: [-: (-8 |-: 9-: s-:
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
יונתן yutta
נו טוב... אני רואה שכר הצלחת..
להת' מחר
ודרך אגב כל הכבוד על הטיול לאיה (-:
להת' מחר
ודרך אגב כל הכבוד על הטיול לאיה (-:
-
יונתן yutta
בשמחה רבה !!!
אני בטח לא הייתי מגיעה עד קצה הגינה בשביל למצוא את הנעליים!!!!
שיהיה לילה טוב
@} @} @}
אני בטח לא הייתי מגיעה עד קצה הגינה בשביל למצוא את הנעליים!!!!
שיהיה לילה טוב
@} @} @}
-
יונתן yutta
הי יונתן ,
שמתי לב שרציתי להגיד לך שמאוד חשוב שתכתוב את הדברים שמשמעותיים אצלך.כבר היה מי שאמר , שאם הדבר חי בך , אף אחד לא יתעלם.
בהצלחה.
שמתי לב שרציתי להגיד לך שמאוד חשוב שתכתוב את הדברים שמשמעותיים אצלך.כבר היה מי שאמר , שאם הדבר חי בך , אף אחד לא יתעלם.
בהצלחה.
יונתן yutta
אני כול היום שומע רדיו וקצת דיסקים אני גם מיתענין במוזיקת רוק כבד
גם אני במצב דומה. כבר לא כל היום אך יש קירבה.
איזה להקות אתה אוהב? קלאסיקה כמו דיפ פרפל ולד זפלין או דברים חדשים שאני לא מכיר? אתה בעניין של גיטריסטים?
גם אני במצב דומה. כבר לא כל היום אך יש קירבה.
איזה להקות אתה אוהב? קלאסיקה כמו דיפ פרפל ולד זפלין או דברים חדשים שאני לא מכיר? אתה בעניין של גיטריסטים?
-
יונתן yutta
אתה בטח מתכוון לערסית מהשכונה...זה ניק שם איזו מישהי כאן - דווקא בכלל לא ערסית (-:
מה שלומך היום?
מה שלומך היום?
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 19:21
- דף אישי: הדף האישי של אלון_אמיר*
יונתן yutta
אני אלון ואני גם אוהב מחשב במיוחד מייפל סטורי מכיר?
אני בן 9 וחצי ואתה?
אני בן 9 וחצי ואתה?
-
יונתן yutta
שלום יונתן
שמחתי שענית לי, קצת קשה להסביר על מייפל סטורי אבל אנסה.
קודם כל תוריד למחשב מיפל סטורי אתה יודע אנגלית? כי הרוב באנגלית, לי חבר גדול עזר .
שמחתי שענית לי, קצת קשה להסביר על מייפל סטורי אבל אנסה.
קודם כל תוריד למחשב מיפל סטורי אתה יודע אנגלית? כי הרוב באנגלית, לי חבר גדול עזר .
-
יונתן yutta
שלום יונתן
מייפל זה רק בהורדה.
אבא הוריד לי לדיסק משחק שנקרא גן חיות (zoo) משחק כייפי.
מה אתה משחק במחשב?
ומה אתה אוהב לשחק?
מייפל זה רק בהורדה.
אבא הוריד לי לדיסק משחק שנקרא גן חיות (zoo) משחק כייפי.
מה אתה משחק במחשב?
ומה אתה אוהב לשחק?
-
יונתן yutta
http://i7.photobucket.com/albums/y281/[po]Bob the baker[/po]/greenday.jpg
http://www.musicheadquarter.de/images/[po]artist event[/po]/green-day/green-day.jpg

סימסון האלה אם אותם אנשים שאתם רואים בתמונות האחרות
http://www.musicheadquarter.de/images/[po]artist event[/po]/green-day/green-day.jpg

סימסון האלה אם אותם אנשים שאתם רואים בתמונות האחרות
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יונתן yutta
למה אף אחד לא מגיב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
יונתן yutta
הי יונתן,
אילו דברים מפליאים שמעת לאחרונה מהגיטרה?
אילו דברים מפליאים שמעת לאחרונה מהגיטרה?
-
יונתן yutta
הההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללמממממממממממממממממהההההההההה אאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככככככככככככככככככככככככככככככווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(-;
-
- הצטרפות: 16 יוני 2003, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של מי_כל*
יונתן yutta
הנה.
אני כותבת לך.
לילה טוב.
(ואנחנו שומעים אגב מוסיקה אחרת לגמרי...)
אני כותבת לך.
לילה טוב.
(ואנחנו שומעים אגב מוסיקה אחרת לגמרי...)
יונתן yutta
היי יונה, מה קורה?
נראה לי שקצת השתגעת. מה זה:
הההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללמממממממממממממממממהההההההההה אאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככככככככככככככככככככככככככככככווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? וזה:
_למה אף אחד לא מגיב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_
תראה, את צריך לספר על עצמך הרבה, ולענות הרבה, וככה התפתח הדף שלך. תראה לדוגמא את הדף שלי, הסיפור של אדוה .
הוא ממש מלא, ופתחתי אותו רק ביום ראשון. (שאחת ההודעות האחרונות ששלחתי, יש גם את התהודת זהות של האתר, תוכל לראות מתי בדיוק פתחתי אותו. שעה, תאריך, והכל).
טוב, אז ביי בנתיים, ולילה טוב, אדוה.
נ.ב.
אתם באים לפארק הירדן?
נראה לי שקצת השתגעת. מה זה:
הההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללמממממממממממממממממהההההההההה אאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככככככככככככככככככככככככככככככווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? וזה:
_למה אף אחד לא מגיב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_
תראה, את צריך לספר על עצמך הרבה, ולענות הרבה, וככה התפתח הדף שלך. תראה לדוגמא את הדף שלי, הסיפור של אדוה .
הוא ממש מלא, ופתחתי אותו רק ביום ראשון. (שאחת ההודעות האחרונות ששלחתי, יש גם את התהודת זהות של האתר, תוכל לראות מתי בדיוק פתחתי אותו. שעה, תאריך, והכל).
טוב, אז ביי בנתיים, ולילה טוב, אדוה.
נ.ב.
אתם באים לפארק הירדן?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2008, 15:57
יונתן yutta
שלום יונתן yutta
אני בכיתה ב' 3 ואני רוצה להזמין אותך למקום מדהים:
אילה א כותבת לילדים.
אני אשאל אותך שאלות, ובבקשה תענה לי שם:
אתה אוהב לרכב על סוסים?
אתה נהנה לא להיות בבית ספר, בבית רק?
אני אוהבת לראות טלויזיה. ביום כיפור גיליתי ערוץ בטלויזיה שלי של חיות.
כל היום אני רואה את הערוץ הזה.
אתה דתי? בערב יום כיפור הלכתי לסעודה מפסקת אצל סבא וסבתא,
אבל אנחנו לא צמים.
אני מקוה שתכתוב בדף אילה א כותבת לילדים או בדף שלי אהבה גדולה.
תודה ולהתראות @}
אני בכיתה ב' 3 ואני רוצה להזמין אותך למקום מדהים:
אילה א כותבת לילדים.
אני אשאל אותך שאלות, ובבקשה תענה לי שם:
אתה אוהב לרכב על סוסים?
אתה נהנה לא להיות בבית ספר, בבית רק?
אני אוהבת לראות טלויזיה. ביום כיפור גיליתי ערוץ בטלויזיה שלי של חיות.
כל היום אני רואה את הערוץ הזה.
אתה דתי? בערב יום כיפור הלכתי לסעודה מפסקת אצל סבא וסבתא,
אבל אנחנו לא צמים.
אני מקוה שתכתוב בדף אילה א כותבת לילדים או בדף שלי אהבה גדולה.
תודה ולהתראות @}
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 23:54
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_הג'ינג'ית*
יונתן yutta
היי יונתן!
כבר הרבה זמן לא דיברתי איתך, מה שלם ירדן ויסמין? יש לי דף בלוג חדש, שעוד אף אחד לא כתב לי בו...
אני מקווה שנדבר יותר נעמה
כבר הרבה זמן לא דיברתי איתך, מה שלם ירדן ויסמין? יש לי דף בלוג חדש, שעוד אף אחד לא כתב לי בו...
אני מקווה שנדבר יותר נעמה

יונתן yutta
בזמן האחרון התחלתי לשמוע די הרבה את הגרין דיי והם ממש טובים!!
נעמה
<אבל אין על הביטלס!!>
נעמה
<אבל אין על הביטלס!!>