יונתן yutta

יונתן_yutta*
הצטרפות: 07 מרץ 2008, 12:25
דף אישי: הדף האישי של יונתן_yutta*

יונתן yutta

שליחה על ידי יונתן_yutta* »

שלום שמי יונתן אני מאוד אוהב לשחק במחשב וגם ליראות טלויזיה ולינסוע באופניים, אני כול היום שומע רדיו וקצת דיסקים אני גם מיתענין במוזיקת רוק כבד
אני רוצה להכיר חברים חדשים,,, עם אתם רוצים לדבר אתי אז תיכתבו לי בדף שלי או במייל [email protected]
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

יונתן yutta

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

אתה מוזמן לספר עוד על עצמך
מאיפה אתה בארץ? בן כמה אתה?
מה הקשר שלך לחיים באופן טבעי?
איך שמעת על האתר?
יונתן_yutta*

יונתן yutta

שלום אורי אני בן 9.5 ואני גר במושב פדיה באזור השפלה ואני בקבוצת "חינוך ביתי" רחובות גזר (-:
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

יונתן yutta

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

הי יונתן ,
תתחדש על הדף בית שלך .
יונתן_yutta*

יונתן yutta

תודה רבא (-:
יהללוך_מלאכים*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*

יונתן yutta

שליחה על ידי יהללוך_מלאכים* »

הי יונתן
מה שלומך?
שיהיה לך יום טוב
מהשכנים מפתחייה
(-:
יונתן_yutta*

יונתן yutta

(-: (-; p-: d-: 0-: )-: \-: [-: (-8 |-: 9-: s-:
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

יונתן yutta

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

נו טוב... אני רואה שכר הצלחת..
להת' מחר
ודרך אגב כל הכבוד על הטיול לאיה (-:
הקוסמת_מארץ_עוץ*

יונתן yutta

בשמחה רבה !!!
אני בטח לא הייתי מגיעה עד קצה הגינה בשביל למצוא את הנעליים!!!!
שיהיה לילה טוב
@} @} @}
אילה_בשדה_הדגן*

יונתן yutta

הי יונתן ,
שמתי לב שרציתי להגיד לך שמאוד חשוב שתכתוב את הדברים שמשמעותיים אצלך.כבר היה מי שאמר , שאם הדבר חי בך , אף אחד לא יתעלם.
בהצלחה.
צל_הימים*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2007, 09:20

יונתן yutta

שליחה על ידי צל_הימים* »

אני כול היום שומע רדיו וקצת דיסקים אני גם מיתענין במוזיקת רוק כבד

גם אני במצב דומה. כבר לא כל היום אך יש קירבה.
איזה להקות אתה אוהב? קלאסיקה כמו דיפ פרפל ולד זפלין או דברים חדשים שאני לא מכיר? אתה בעניין של גיטריסטים?
הקוסמת_מארץ_עוץ*

יונתן yutta

אתה בטח מתכוון לערסית מהשכונה...זה ניק שם איזו מישהי כאן - דווקא בכלל לא ערסית (-:
מה שלומך היום?
אלון_אמיר*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 19:21
דף אישי: הדף האישי של אלון_אמיר*

יונתן yutta

שליחה על ידי אלון_אמיר* »

אני אלון ואני גם אוהב מחשב במיוחד מייפל סטורי מכיר?
אני בן 9 וחצי ואתה?
אלון_אמיר*

יונתן yutta

שלום יונתן
שמחתי שענית לי, קצת קשה להסביר על מייפל סטורי אבל אנסה.
קודם כל תוריד למחשב מיפל סטורי אתה יודע אנגלית? כי הרוב באנגלית, לי חבר גדול עזר .
אלון_אמיר*

יונתן yutta

שלום יונתן
מייפל זה רק בהורדה.
אבא הוריד לי לדיסק משחק שנקרא גן חיות (zoo) משחק כייפי.
מה אתה משחק במחשב?
ומה אתה אוהב לשחק?
יונתן_yutta*

יונתן yutta

http://i7.photobucket.com/albums/y281/[po]Bob the baker[/po]/greenday.jpg
http://www.musicheadquarter.de/images/[po]artist event[/po]/green-day/green-day.jpg
תמונה
תמונה
סימסון האלה אם אותם אנשים שאתם רואים בתמונות האחרות
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

יונתן yutta

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

למה אף אחד לא מגיב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אילה_בשדה_הדגן*

יונתן yutta

הי יונתן,
אילו דברים מפליאים שמעת לאחרונה מהגיטרה?
יונתן_yutta*

יונתן yutta

הההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללמממממממממממממממממהההההההההה אאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככככככככככככככככככככככככככככככווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(-;
מי_כל*
הצטרפות: 16 יוני 2003, 01:58
דף אישי: הדף האישי של מי_כל*

יונתן yutta

שליחה על ידי מי_כל* »

הנה.
אני כותבת לך.
לילה טוב.

(ואנחנו שומעים אגב מוסיקה אחרת לגמרי...)
אדוה*
הצטרפות: 15 יולי 2004, 08:39

יונתן yutta

שליחה על ידי אדוה* »

היי יונה, מה קורה?
נראה לי שקצת השתגעת. מה זה:
הההההההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ללללללללללללללללללללמממממממממממממממממהההההההההה אאאאאאאאאףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ככככככככככככככככככככככככככככככווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? וזה:

_למה אף אחד לא מגיב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_

תראה, את צריך לספר על עצמך הרבה, ולענות הרבה, וככה התפתח הדף שלך. תראה לדוגמא את הדף שלי, הסיפור של אדוה .
הוא ממש מלא, ופתחתי אותו רק ביום ראשון. (שאחת ההודעות האחרונות ששלחתי, יש גם את התהודת זהות של האתר, תוכל לראות מתי בדיוק פתחתי אותו. שעה, תאריך, והכל).

טוב, אז ביי בנתיים, ולילה טוב, אדוה.

נ.ב.
אתם באים לפארק הירדן?
אהבה_גדולה*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2008, 15:57

יונתן yutta

שליחה על ידי אהבה_גדולה* »

שלום יונתן yutta
אני בכיתה ב' 3 ואני רוצה להזמין אותך למקום מדהים:
אילה א כותבת לילדים.

אני אשאל אותך שאלות, ובבקשה תענה לי שם:
אתה אוהב לרכב על סוסים?
אתה נהנה לא להיות בבית ספר, בבית רק?
אני אוהבת לראות טלויזיה. ביום כיפור גיליתי ערוץ בטלויזיה שלי של חיות.
כל היום אני רואה את הערוץ הזה.
אתה דתי? בערב יום כיפור הלכתי לסעודה מפסקת אצל סבא וסבתא,
אבל אנחנו לא צמים.

אני מקוה שתכתוב בדף אילה א כותבת לילדים או בדף שלי אהבה גדולה.

תודה ולהתראות @}
נעמה_הג'ינג'ית*
הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 23:54
דף אישי: הדף האישי של נעמה_הג'ינג'ית*

יונתן yutta

שליחה על ידי נעמה_הג'ינג'ית* »

היי יונתן!

כבר הרבה זמן לא דיברתי איתך, מה שלם ירדן ויסמין? יש לי דף בלוג חדש, שעוד אף אחד לא כתב לי בו...

אני מקווה שנדבר יותר נעמה 8-)
נעמה*
הצטרפות: 29 ינואר 2002, 22:03

יונתן yutta

שליחה על ידי נעמה* »

בזמן האחרון התחלתי לשמוע די הרבה את הגרין דיי והם ממש טובים!!

נעמה

<אבל אין על הביטלס!!>
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”