יום הולדת לגדולים
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
יום הולדת לגדולים
ליומולדת 50 של חמותי עשינו לה מסיבת הפתעה
אני הופקדתי על כל הדברים שלוקח זמן לעשות אותם (בדיוק עשיתי קורס טבחות בתדמור. זאת היתה התקופה הכי פנויה בחיים שלי...)
אז בין היתר הכנתי לה לוח שנה עם תמונות של הילדים והאחים וההורים (הדפסות גדולות בשחור לבן על דפי קלף איכותיים). נדמה לי שאפילו הכנסנו את התאריכים החשובים במשפחה (את לוח השנה לוקחים פשוט מהאאוטלוק ואפשר להכניס שם את החגים וכל תאריך שרוצים).
יש חברות שעושות את זה בצורה מסחרית אבל לפי מה שראיתי זה פחות יפה.
גם הכנתי לה מצגת בפאוור פוינט (זאת היתה פעם ראשונה שפגשתי את הPP אז מאוד נהניתי לשחק עם כל האפקטים) עם תמונות החל מההיכרות של הוריה וכלה בחתונת בנה. יכול להיות שמישהו קריין הסברים. (לפ-טופ + מטול אפשרו לכל הנוכחים לראות את המצגת וכמובן שהיא קיבלה עותק בשביל לראות כל ערב לפני השינה)
ממליצה גם שהדור הצעיר יכין ברכות. זה הכי מביא נחת.
אני הופקדתי על כל הדברים שלוקח זמן לעשות אותם (בדיוק עשיתי קורס טבחות בתדמור. זאת היתה התקופה הכי פנויה בחיים שלי...)
אז בין היתר הכנתי לה לוח שנה עם תמונות של הילדים והאחים וההורים (הדפסות גדולות בשחור לבן על דפי קלף איכותיים). נדמה לי שאפילו הכנסנו את התאריכים החשובים במשפחה (את לוח השנה לוקחים פשוט מהאאוטלוק ואפשר להכניס שם את החגים וכל תאריך שרוצים).
יש חברות שעושות את זה בצורה מסחרית אבל לפי מה שראיתי זה פחות יפה.
גם הכנתי לה מצגת בפאוור פוינט (זאת היתה פעם ראשונה שפגשתי את הPP אז מאוד נהניתי לשחק עם כל האפקטים) עם תמונות החל מההיכרות של הוריה וכלה בחתונת בנה. יכול להיות שמישהו קריין הסברים. (לפ-טופ + מטול אפשרו לכל הנוכחים לראות את המצגת וכמובן שהיא קיבלה עותק בשביל לראות כל ערב לפני השינה)
ממליצה גם שהדור הצעיר יכין ברכות. זה הכי מביא נחת.
-
- הצטרפות: 26 נובמבר 2003, 02:55
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יום הולדת לגדולים
אנו מחפשים רעיונות ליום ההולדת של סבתא (70) נשמח על כל רעיון מקורי
חני ובנצי
חני ובנצי
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
יום הולדת לגדולים
בשבת הקרובה אנחנו חוגגים יום הולדת 60 לסבתא של הילדים שלנו.
המסיבה אינה בהפתעה, אבל התוכנית האמנותית כן. (אני מקווה שהיא לא קוראת כאן ) מישהו שיודע לכתוב טוב כותב לה ברכה. אנחנו צילמנו סרט אצלה בבית, עם הילדים, על כל הדברים שאסור לילדים לעשות אצלה בבית (לדוגמא להשאיר את הדלת פתוחה ואז כל היתושים נכנסים (היא פולניה, אז אסור לעשות הרבה דברים) וגיסי ואשתו עורכים לסרט. הילדים יברכו בדקלום ודאגנו לאוכל מדליק.
המסיבה אינה בהפתעה, אבל התוכנית האמנותית כן. (אני מקווה שהיא לא קוראת כאן ) מישהו שיודע לכתוב טוב כותב לה ברכה. אנחנו צילמנו סרט אצלה בבית, עם הילדים, על כל הדברים שאסור לילדים לעשות אצלה בבית (לדוגמא להשאיר את הדלת פתוחה ואז כל היתושים נכנסים (היא פולניה, אז אסור לעשות הרבה דברים) וגיסי ואשתו עורכים לסרט. הילדים יברכו בדקלום ודאגנו לאוכל מדליק.
-
- הצטרפות: 14 ספטמבר 2003, 14:00
- דף אישי: הדף האישי של שי_אבא_של_הילי*
יום הולדת לגדולים
מצגת ממוחשבת!
היי חני ובנצי.
אפשר להכין מצגת ממוחשבת כדי לספר על תולדותיו של סבא, ולהקרין אותה למסך טלויזיה בסלון (זה דורש רק מחשב ממוצע)
אצלנו ציינו ככה את יום ההולדת של סבתי.
הצטיידנו בהרבה תמונות, בסיפורים אישיים של בני המשפחה, במוסיקה תואמת ובתחקיר מקיף.
באינטרנט אפשר למצוא על כל עיירת הולדת (ולו הנידחת ביותר) יופי של מידע.
היי חני ובנצי.
אפשר להכין מצגת ממוחשבת כדי לספר על תולדותיו של סבא, ולהקרין אותה למסך טלויזיה בסלון (זה דורש רק מחשב ממוצע)
אצלנו ציינו ככה את יום ההולדת של סבתי.
הצטיידנו בהרבה תמונות, בסיפורים אישיים של בני המשפחה, במוסיקה תואמת ובתחקיר מקיף.
באינטרנט אפשר למצוא על כל עיירת הולדת (ולו הנידחת ביותר) יופי של מידע.
יום הולדת לגדולים
ליום הולדת 90 של סבתא שלי הכנו אלבום תמונות - יצא מדהים. אספנו תמונות מכל המשפחה ולא ייאמן איזה תמונות נמצאו. תמונות ילדות של סבתא שלי, תמונות של ההורים שלה. מצאנו גם תמונות של אבא שלי והאחים שלו כשהם היו קטנים, וצירפנו תמונות עכשוויות שלהם, למשל כשבשתי התמונות כולם עומדים באותו סדר וכד'. יצא מאוד מרגש. הכנו את האלבום בצורת סיפור בהמשכים, אבל אפשר גם להוסיף שירה / חריזה בחלק או בכל העמודים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
יום הולדת לגדולים
לאשה בת 70:
לדעתי הכי יפה לעשות מפגש של כל המשפחה או לקפה ועוגה או ברבקיו או משהו יותר רציני תלוי בכסף (למרות שלדעתי עדיף להשקיע את הכסף ברעיונות)
להכין לה מצגת במחשב או אלבום של כל ההיסטוריה שלה מהחתונה עד חיתון הילדים נכדים וכו..........
אולי תכינו לה הילדים או הנכדים שיר שהיא מכירה ותשנו את המילים למילים שמתאימות לה תשירו לה ותנו לה כתוב, אם אתם הולכים אל מצגת שתקרינו באירוע ולא אלבום אפשר לעשות לה אלבום עם ברכות שאנשים ירשמו לה, ושמי שרוצה שגם יקריא באירוע.
אם היא סבתא כבר לנכדים אולי תכינו בשמה שקיות יום הולדת ושתביא להם בסוף האירוע אם היא אישה עם סיפורים מענינינם אתם יכולים לרשום עליה חידון אנשים אומרים את התשובות ואז אם זה סיפור מענין היא מספרת אותו.
כמו כן אפשר גם קול'ז של תמונות הנכדים או כל המשפחה.
לדעתי הכי יפה לעשות מפגש של כל המשפחה או לקפה ועוגה או ברבקיו או משהו יותר רציני תלוי בכסף (למרות שלדעתי עדיף להשקיע את הכסף ברעיונות)
להכין לה מצגת במחשב או אלבום של כל ההיסטוריה שלה מהחתונה עד חיתון הילדים נכדים וכו..........
אולי תכינו לה הילדים או הנכדים שיר שהיא מכירה ותשנו את המילים למילים שמתאימות לה תשירו לה ותנו לה כתוב, אם אתם הולכים אל מצגת שתקרינו באירוע ולא אלבום אפשר לעשות לה אלבום עם ברכות שאנשים ירשמו לה, ושמי שרוצה שגם יקריא באירוע.
אם היא סבתא כבר לנכדים אולי תכינו בשמה שקיות יום הולדת ושתביא להם בסוף האירוע אם היא אישה עם סיפורים מענינינם אתם יכולים לרשום עליה חידון אנשים אומרים את התשובות ואז אם זה סיפור מענין היא מספרת אותו.
כמו כן אפשר גם קול'ז של תמונות הנכדים או כל המשפחה.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 17:46
- דף אישי: הדף האישי של סאן_שיין*
יום הולדת לגדולים
שנה שעברה אבא שלי חגג יום הולדת 60. עשינו לו יום הולדת בהפתעה...הזמנו צימרים לכל המשפחה הקרובה (הילדים שלו, הילדים של אשתו, האחים שלו וכל המשפחות שלהם, ההורים שלו) במקום מקסים בצפון (זה נראה שממש שכרנו את המקום, ורק המשפחה שלנו היתה שם) כל אחד הביא מאכלים שהוא בישל מהבית לארוחת שבת, כלי נגינה. הכל היה מטוקטק להפליא, הגענו מוקדם...הוא לא ידע כלום!! אשתו סיפרה לו שהיא נוסעים לצימר בצפון לכבוד היומולדת שלו, רק הוא והיא..ואנחנו כולנו חיכינו..הוא התרגש כל כך, היה סופשבוע אינטימי ומקסים שגם קרב מאד את המשפחה. מומלץ!!
-
- הצטרפות: 18 נובמבר 2004, 18:42
יום הולדת לגדולים
אנחנו חוגגים היום יום הולדת 45 לחברה במסעדה יפנית. אני מחפשת איזה רעיון חמוד שאפשר לשלב בארוחה וייתן קצת דגש לכלת השמחה, ולא יישאר רק כארוחה. אולי למישהו יש הברקה שאפשר ליישם בדקה ה- 90?
}ט
אהלן
מחפשת רעיונות למסיבת הפתעה לבת 40.}
}ט
אהלן
מחפשת רעיונות למסיבת הפתעה לבת 40.}
-
- הצטרפות: 18 נובמבר 2004, 18:42
יום הולדת לגדולים
ט'- אתם יכולים לעשות לה יומולדת בסימן לבבות: כל התפאורה לבבית , לבבות שוקולד, עוגות בצורת לב, בלונים וכו'
ורעיון אחר לגמרי וממש מצויין ששמעתי - יומולדת בהמשכים: אומרים לה לפנות יום/ חצי יום ומכינים תכנית שהיא לא יודעת עליה אבל עשויה לשמח אותה. בבוקר מחכה לה מעטפה סגורה ובה היא מקבלת הנחיות לאן להגיע - רצוי ארוחת בוקר מפנקת בבית קפה או אצל חברה טובה, ושם יחכו לה ... שם בסיום הארוחה תקבל את המעטפה הבאה : כרטיסים למוזאון/ מסאז'/באולינג./מספרהמניקור.. ומשם עוד מעטפה לארוחת צהריים במקום אחר ועם משתתפים אחרים. באמצע אפשר לשבץ כל מני רעיונות קטנים, מתנות, פתקים, צ'ופרים לא צפויים,
מנסיון, אלא אם כן זה ממש מפתיע, ואם זה ממש מתאים לה - יש משהו מאוד מבאס במסיבות הפתעה!
בהצלחה
ורעיון אחר לגמרי וממש מצויין ששמעתי - יומולדת בהמשכים: אומרים לה לפנות יום/ חצי יום ומכינים תכנית שהיא לא יודעת עליה אבל עשויה לשמח אותה. בבוקר מחכה לה מעטפה סגורה ובה היא מקבלת הנחיות לאן להגיע - רצוי ארוחת בוקר מפנקת בבית קפה או אצל חברה טובה, ושם יחכו לה ... שם בסיום הארוחה תקבל את המעטפה הבאה : כרטיסים למוזאון/ מסאז'/באולינג./מספרהמניקור.. ומשם עוד מעטפה לארוחת צהריים במקום אחר ועם משתתפים אחרים. באמצע אפשר לשבץ כל מני רעיונות קטנים, מתנות, פתקים, צ'ופרים לא צפויים,
מנסיון, אלא אם כן זה ממש מפתיע, ואם זה ממש מתאים לה - יש משהו מאוד מבאס במסיבות הפתעה!
בהצלחה
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
יום הולדת לגדולים
תודה
אגב, אני רוצה לכתוב משהו מרגש ומצחיק על סיטואציות שונות שלי ושלה במהלך החיים. הכוונה שכל אחד מהנוכחים יכתוב משהו כזה.
פעם שמעתי על אתר שיש בו הכוונה לכתיבת אנקדוטות מעניינות וציט%E
אגב, אני רוצה לכתוב משהו מרגש ומצחיק על סיטואציות שונות שלי ושלה במהלך החיים. הכוונה שכל אחד מהנוכחים יכתוב משהו כזה.
פעם שמעתי על אתר שיש בו הכוונה לכתיבת אנקדוטות מעניינות וציט%E
-
- הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 15:06
- דף אישי: הדף האישי של לאה_מ*
יום הולדת לגדולים
מה שאנחנו עשינו ביום הולדת 60 של אמא שלי:
הכנו משחק "חפשי את המטמון" עם תחנות הקשורות לחיים שלה. בבוקר הילדים (הנכדים) העירו אותה בנשיקות עם בלונים שכתוב עליהם "מזל טוב" ו"חפשי את המטמון". בארוחת הבוקר נתנו לה את החלק הראשון של כתב החידה, שהוביל לתחנה הראשונה. בכל תחנה היא קיבלה כתב חידה נוסף שהוביל לתחנה הבאה, ובכל תחנה עשינו משהו או נתנו לה משהו שקשור לאותה תחנה. למשל, התחנה הראשונה היתה בבית שבו הורי התגוררו לאחר שנישאו - קבענו שם פגישה עם אחת השכנות שלהם לשעבר, הבאנו תרמוס עם קפה ועוגיות ושולחן פיקניק, והן שתו קפה על המדרכה מול הבית; בתחנה שהיתה בביה"ס היסודי שלה נתנו לה ספר זכרונות שכתבו לה חבריה מכתה ח' (שמצאנו בבוידעם בבית של סבא וסבתא שלי), וכו'.
התחנה האחרונה היתה במסעדת "אורי בורי" בעכו, לשם הפלגנו ביאכטה מהתחנה הקודמת, שהיתה במעגן הקישון.
כל המשפחה (הורי, אחי, אני ובן זוגי, הילדים, וסבא וסבתא שלי) השתתפו במשחק ובארוחה החגיגית שבסיומו. כל העניין לקח יום שלם, והיה, מעבר למשחק מהנה וחגיגת יום הולדת, גם יום גיבוש משפחתי נפלא.
הכנו משחק "חפשי את המטמון" עם תחנות הקשורות לחיים שלה. בבוקר הילדים (הנכדים) העירו אותה בנשיקות עם בלונים שכתוב עליהם "מזל טוב" ו"חפשי את המטמון". בארוחת הבוקר נתנו לה את החלק הראשון של כתב החידה, שהוביל לתחנה הראשונה. בכל תחנה היא קיבלה כתב חידה נוסף שהוביל לתחנה הבאה, ובכל תחנה עשינו משהו או נתנו לה משהו שקשור לאותה תחנה. למשל, התחנה הראשונה היתה בבית שבו הורי התגוררו לאחר שנישאו - קבענו שם פגישה עם אחת השכנות שלהם לשעבר, הבאנו תרמוס עם קפה ועוגיות ושולחן פיקניק, והן שתו קפה על המדרכה מול הבית; בתחנה שהיתה בביה"ס היסודי שלה נתנו לה ספר זכרונות שכתבו לה חבריה מכתה ח' (שמצאנו בבוידעם בבית של סבא וסבתא שלי), וכו'.
התחנה האחרונה היתה במסעדת "אורי בורי" בעכו, לשם הפלגנו ביאכטה מהתחנה הקודמת, שהיתה במעגן הקישון.
כל המשפחה (הורי, אחי, אני ובן זוגי, הילדים, וסבא וסבתא שלי) השתתפו במשחק ובארוחה החגיגית שבסיומו. כל העניין לקח יום שלם, והיה, מעבר למשחק מהנה וחגיגת יום הולדת, גם יום גיבוש משפחתי נפלא.
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
יום הולדת לגדולים
איזה רעיון מצויין, לאה!
נשמע מרגש, מושקע ומפתיע.
נשמע מרגש, מושקע ומפתיע.
-
- הצטרפות: 02 ינואר 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של מתוקה_מתחילה_מחדש*
יום הולדת לגדולים
כשאבא שלי היה בן 50 אמא שלי לקחה אותו לפריז בחורף (אהובת ליבו, אחרי אמא שלי כמובן) וגם חגגה לו במסעדה עם חברים, אבל המצחיק הוא שמכל הדברים הדבר שהכי נשאר שמיש ומעלה חיוך עד היום הוא סווטשירט שהיא קנתה לו שעליו כתוב משהו בסגנון אני בן 18 עם 32 שנות נסיון , הוא לא מפסיק ללבוש אותו, גם היום כשהוא כבר בן 57 (מה שאומר שעכשיו כבר יש לו 39 שנות נסיון)
יום הולדת לגדולים
אני רוצה להמליץ בחום על הפעלת תופים שהזמנתי ליום הולדת 50 של בעלי. הזמנו מישהי בשם מעין דקל והיא הביאה איתה הרבה סוגים של תופים ועוד כלים. הערב היה נהדר . נסחפנו לתיפוף שהיא לימדה (למרות שלרובנו אין רקע במוזיקה) וגם גילינו כשרונות חדשים...
הטלפון של מעין: 054-2000852
הטלפון של מעין: 054-2000852
יום הולדת לגדולים
לפלוני :יש כל מיני רעיונות חמודים ב- צריכה רעיון למתנה
יום הולדת לגדולים
תחת הכותרת: "רעיונות ליום הולדת לאשה מבוגרת" נכתב על ציור הדיוקן.
אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא צייר/ת כאלה בבקשה בבקשה אני אשמח לקבל פרטים... זה דיי דחוף!!
המון תודה מראש
והערה קטנה: אם אתה יודעים באמת על מישהו שמצייר דיוקנים ולא קריקטורות.
המוןןןן תודה
אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא צייר/ת כאלה בבקשה בבקשה אני אשמח לקבל פרטים... זה דיי דחוף!!
המון תודה מראש
והערה קטנה: אם אתה יודעים באמת על מישהו שמצייר דיוקנים ולא קריקטורות.
המוןןןן תודה
-
יום הולדת לגדולים
אנחנו הכנו לסבא שלנו שחובב ליקרים, סלסלת קש עם שני סוגי ליקרים מיוחדים שחשבנו שעדיין לא טעם, בשילוב כוסות ליקר תואמות מזכוכית וגם קופסא של בוטנים וקשיו משובחים. הוא התלהב מזה ביותר. למשהו יש רעיון למתנה לסבא לשנה זו ?
-
- הצטרפות: 12 יולי 2005, 17:14
יום הולדת לגדולים
לאבא שלי ולי יש יומולדת ואני אשמח לתת לכם הרבה אצות שמחלקן אני עשיתי ו..
אני יכולה לתת לכם 100 רעיונות אפילו..תיראו..
1)להכין קופסת פלאים..
מצרכים:
בריסטול לבן,
שדחן,
צבעי אקריליק כולל מכחולים וכ'ו...
קישוטים,סרטים ציבעוניים וכ'ו...
שקית קטנה של ממתקים,
נייר לפחות 3,
טושים,
מדבקות,
עיפרון צבעוני ועיפרון רגיל,(לא חובה)
ולבלונים..
הכנה:
לוקחים את הבריסטול הלבן ומציירים עליו
פסים צבעוניים כאלה עם צבעי אקריליק..
שגמרנו לעשות פסים כאלו בצבעי האקריליק..
לוקחים צבע לבן(צבע אקריליק)מציירים משהו
ליומולדת למשל:בלונים,מתנות והכי חשוב לאבא
או לאמא או לכל מישהו אחר..
ונותנים לזה להתיבש 5 או 10 דקות..
(השיטה המהירה ביותר ליבש היא להפעיל
מעברר ותוך כמה שניות זה מתיבש)..
אחרי שהז כבר התיבש לוקחים את שתי
הצדדים ומחברים את זה כך שייצא כמו קופסא
קצת ארוכה וקצת צרה ועגולה..
אחר כך מחברים את זה עם שדחן
כך שזה לא יתפרק..
לוקחים בריסטול ומניחים את הקופסא
הזאת על הבריסטול הלבן לוקחים עיפרון
מסמנים את גדל הקופסא וגוזרים,
אחר כך משדחים את זה בשדחן למתה
ואפשר סוף סוף לשים בה דברים שלא
יוכלו ליפול..
אחרי שסיימתם את הקופסא לוקחים
דף נייר וכותבים ברכה.
שסיימתם לכתוב תוכלו לקשט בציורים עם טושים
ולהדביק מדבקות(אני עשיתי את הברכה בחרוזים)
אחרי שסיימתם את הברכה והקישוטים תסימו את זה
בתוך הקופסא..
אחר כך מוצאים שתיים שלוש תמונות שקשורות ליומולדת
מהאינטרנט מעתיקים אותם ומדבקים בתוך הקובץ:"וורד"..
אחר כך שמים תמונה אחת של המקצוע שאיש/ה היומולדת
עוסק/עובד בה..ומדפיס..
וכותבים על זה יומולדת שמח או מזל טוב...
או כל מני דברים..ושמים גם בברכה..
אחר כך קונים שקית קטנה של סוכריות וממתקים
ושמים אותה גם בקופסא ודרך אגב אפשר להוסיף שם כל מני דברים..
יצירות,ציורים כל מני..
עכשיו מה ששחכתי להגיד זה שלוקחים כל מני קישוטים למשל:
סרטים צבעוניים וכ'ו..
ומשדחים אותם בקצע העליון של הקופסא..
זהו..!!
עכשיו תיראו את התוצר..
הגר
אני יכולה לתת לכם 100 רעיונות אפילו..תיראו..
1)להכין קופסת פלאים..
מצרכים:
בריסטול לבן,
שדחן,
צבעי אקריליק כולל מכחולים וכ'ו...
קישוטים,סרטים ציבעוניים וכ'ו...
שקית קטנה של ממתקים,
נייר לפחות 3,
טושים,
מדבקות,
עיפרון צבעוני ועיפרון רגיל,(לא חובה)
ולבלונים..
הכנה:
לוקחים את הבריסטול הלבן ומציירים עליו
פסים צבעוניים כאלה עם צבעי אקריליק..
שגמרנו לעשות פסים כאלו בצבעי האקריליק..
לוקחים צבע לבן(צבע אקריליק)מציירים משהו
ליומולדת למשל:בלונים,מתנות והכי חשוב לאבא
או לאמא או לכל מישהו אחר..
ונותנים לזה להתיבש 5 או 10 דקות..
(השיטה המהירה ביותר ליבש היא להפעיל
מעברר ותוך כמה שניות זה מתיבש)..
אחרי שהז כבר התיבש לוקחים את שתי
הצדדים ומחברים את זה כך שייצא כמו קופסא
קצת ארוכה וקצת צרה ועגולה..
אחר כך מחברים את זה עם שדחן
כך שזה לא יתפרק..
לוקחים בריסטול ומניחים את הקופסא
הזאת על הבריסטול הלבן לוקחים עיפרון
מסמנים את גדל הקופסא וגוזרים,
אחר כך משדחים את זה בשדחן למתה
ואפשר סוף סוף לשים בה דברים שלא
יוכלו ליפול..
אחרי שסיימתם את הקופסא לוקחים
דף נייר וכותבים ברכה.
שסיימתם לכתוב תוכלו לקשט בציורים עם טושים
ולהדביק מדבקות(אני עשיתי את הברכה בחרוזים)
אחרי שסיימתם את הברכה והקישוטים תסימו את זה
בתוך הקופסא..
אחר כך מוצאים שתיים שלוש תמונות שקשורות ליומולדת
מהאינטרנט מעתיקים אותם ומדבקים בתוך הקובץ:"וורד"..
אחר כך שמים תמונה אחת של המקצוע שאיש/ה היומולדת
עוסק/עובד בה..ומדפיס..
וכותבים על זה יומולדת שמח או מזל טוב...
או כל מני דברים..ושמים גם בברכה..
אחר כך קונים שקית קטנה של סוכריות וממתקים
ושמים אותה גם בקופסא ודרך אגב אפשר להוסיף שם כל מני דברים..
יצירות,ציורים כל מני..
עכשיו מה ששחכתי להגיד זה שלוקחים כל מני קישוטים למשל:
סרטים צבעוניים וכ'ו..
ומשדחים אותם בקצע העליון של הקופסא..
זהו..!!
עכשיו תיראו את התוצר..
הגר
יום הולדת לגדולים
אם יש למישהו רעיון מקסים ומיוחד לאיש מופלא (אבא שלי) שיחגוג בעזרת השם שמונים עוד מעט אשמח לדעת.
ברזומה : נטענו ביחד יער
נסענו כל המשפחה באוטובוס לטיול בארץ
אירגנו קונצרט קטן
להפעם - קצת חולה עייף וחושבת שעדיף משהו יותר אינטימי ולא מעייף אבל מאוד מרגש.
ברזומה : נטענו ביחד יער
נסענו כל המשפחה באוטובוס לטיול בארץ
אירגנו קונצרט קטן
להפעם - קצת חולה עייף וחושבת שעדיף משהו יותר אינטימי ולא מעייף אבל מאוד מרגש.
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של שרית_אמיר*
יום הולדת לגדולים
סרט/ספר אילו הם חייך בהפקה משפחתית.
עשינו זאת לאבי והיו דברים מרגשים ומצחקים מאוד.
לנסות לעצב את מקום הארוע בתמונות מהעבר או דברים שמזכרים את בית ילדותו.
ושוב אנו עשינו קיר עם תמונות מהקטע שהוריו הכירו תמונה מחתונם ומשם ירדנו בחיצים כמו עבודת שורשים אפשר במצגת אפשר תלויה.
שירה בציבור כמו פעם עם השירים עליהם גדל ולנסות לדלות סיפורים שקשורים לשירים מאז כמו השיר שלו ושל אמך , השיר ששרו בתנועה וכו...
הכי חשוב
זל טוב ובריאות
עשינו זאת לאבי והיו דברים מרגשים ומצחקים מאוד.
לנסות לעצב את מקום הארוע בתמונות מהעבר או דברים שמזכרים את בית ילדותו.
ושוב אנו עשינו קיר עם תמונות מהקטע שהוריו הכירו תמונה מחתונם ומשם ירדנו בחיצים כמו עבודת שורשים אפשר במצגת אפשר תלויה.
שירה בציבור כמו פעם עם השירים עליהם גדל ולנסות לדלות סיפורים שקשורים לשירים מאז כמו השיר שלו ושל אמך , השיר ששרו בתנועה וכו...
הכי חשוב
זל טוב ובריאות
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
יום הולדת לגדולים
נטענו ביחד יער, נסענו כל המשפחה באוטובוס לטיול בארץ, אירגנו קונצרט קטן
ל בת של: 3 רעיונות מקסימים. גם אבשלי יהיה השנה בן 80.
איך מארגנים קונצרט קטן?
ל בת של: 3 רעיונות מקסימים. גם אבשלי יהיה השנה בן 80.
איך מארגנים קונצרט קטן?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
יום הולדת לגדולים
הופקדתי על התכנית האומנתית ליום ההולדת 60 של סבא וסבתא. כוח האדם למשימה: שתי בנות, 4 ו - 6 ואנוכי.
יש רעיונות?
יש רעיונות?
יום הולדת לגדולים
הזמנו כנרית שהגיעה וניגנה יופי של מוסיקה מלודית, אני יכולה לברר עם אימי מי זו היתה ומה היא בדיוק ניגנה, הרעיון היה בופה בצהרים כולם מגיעים אומרים מזל-טוב אוכלים ופתאום מגיעה הגברת עם הכינור ומתחילה לנגן, וגם עכשיו תוך כדי אני נזכרת שבפעם נוספת הגיעו שלושה.
ואני יודעת גם איך מצאתי אותם - הסתובבתי בזמנו - 10 שנים אחורה במדרכוב בנחלת בנימין ועמדו שם מס' נגנים וניגנו -שאלתי הם ניגנו מקסים, שאלתי אם הם מופעים בבתים פרטים - היתה הסכמה - מחיר לא בשמים- הינו צריכים לנייד אותם - וזהו - היה מקסים.
ובהזדמנות אחרת הזמנו מישהיא מיוחדת במינה להצגת תאטרון בובות אומנותי ברמה.....
כשההצגה היתה של עגנון - מהמם!!!!
אם תירצי אדאג לפרטים.
במקרה הזה - לפני שנתיים - כל הקהל שברובו מבוגר נהנה מאוד מאוד.
וכמובן שגם הצעירים יותר.
ואני יודעת גם איך מצאתי אותם - הסתובבתי בזמנו - 10 שנים אחורה במדרכוב בנחלת בנימין ועמדו שם מס' נגנים וניגנו -שאלתי הם ניגנו מקסים, שאלתי אם הם מופעים בבתים פרטים - היתה הסכמה - מחיר לא בשמים- הינו צריכים לנייד אותם - וזהו - היה מקסים.
ובהזדמנות אחרת הזמנו מישהיא מיוחדת במינה להצגת תאטרון בובות אומנותי ברמה.....
אם תירצי אדאג לפרטים.
במקרה הזה - לפני שנתיים - כל הקהל שברובו מבוגר נהנה מאוד מאוד.
וכמובן שגם הצעירים יותר.
יום הולדת לגדולים
אנחנו חגגנו לסבא וסבתא יום נישואין חמישים, היה מפגש משפחתי שמח (להם יש 3 ילדים אבל לכול אחד יש הרבה ילדים ויש גם ונינים..)
הכנו שיר שכולם שרו ביחד, נכד אחד הכין סרט ואחד מדודי +ילדיו הכין מערכונים מחיי סבא וסבתא.
אימי שהיתה אחראית על המסיבה הודיעה לאחיה שכול משפחה אחראית להכין משהו, מה שרוצים. היה כיף!
הכנו שיר שכולם שרו ביחד, נכד אחד הכין סרט ואחד מדודי +ילדיו הכין מערכונים מחיי סבא וסבתא.
אימי שהיתה אחראית על המסיבה הודיעה לאחיה שכול משפחה אחראית להכין משהו, מה שרוצים. היה כיף!
-
- הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
- דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*
יום הולדת לגדולים
ואם תחליטו ללכת על סרט
אז אני אערוך אותו
כי זה מה שאני עושה, עורכת סרטי וידאו לארועים משפחתיים.
אני גרה בפרדס חנה.
אז אני אערוך אותו
כי זה מה שאני עושה, עורכת סרטי וידאו לארועים משפחתיים.
אני גרה בפרדס חנה.
-
יום הולדת לגדולים
_ובהזדמנות אחרת הזמנו מישהיא מיוחדת במינה להצגת תאטרון בובות אומנותי ברמה.....
אם תירצי אדאג לפרטים._ מאד מאד רוצה. המון תודה.
הרעיון לקונצרט גם תפס אותי - אחפש. אנחנו מהצפון, נהריה וחברותיה. לפחות אבא שלי צפונבון ..(?)וגם שחקן חובב בעברו.
אם תירצי אדאג לפרטים._ מאד מאד רוצה. המון תודה.
הרעיון לקונצרט גם תפס אותי - אחפש. אנחנו מהצפון, נהריה וחברותיה. לפחות אבא שלי צפונבון ..(?)וגם שחקן חובב בעברו.
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
יום הולדת לגדולים
הזמנו מישהיא מיוחדת במינה להצגת תאטרון בובות אומנותי ברמה.....
הי, גם אני מאוד אשמח לפרטים על ההצגה.
הי, גם אני מאוד אשמח לפרטים על ההצגה.
יום הולדת לגדולים
_ובהזדמנות אחרת הזמנו מישהיא מיוחדת במינה להצגת תאטרון בובות אומנותי ברמה.....
כשההצגה היתה של עגנון - מהמם!!!!_
קשה לי להתעלם מזה- היוצרת היחידה שאני מכירה שעשתה תאטרון בובות מסיפור של עגנון זו אלית ובר המדהימה עם ההצגה המדהימה "פרנהיים"
מה לקחתם אותה? ואוו. ככול שידוע לי ההצגה הזו כבר לא רצה. אבל יש לה הצגה אחרת "אשת" על סיפור תמר ויהודה. גם מאוד מיוחדת
כשההצגה היתה של עגנון - מהמם!!!!_
קשה לי להתעלם מזה- היוצרת היחידה שאני מכירה שעשתה תאטרון בובות מסיפור של עגנון זו אלית ובר המדהימה עם ההצגה המדהימה "פרנהיים"
מה לקחתם אותה? ואוו. ככול שידוע לי ההצגה הזו כבר לא רצה. אבל יש לה הצגה אחרת "אשת" על סיפור תמר ויהודה. גם מאוד מיוחדת
יום הולדת לגדולים
אני בודקת עם האנשים המתאימים אם אפשר לפרסם את שמן ובמידה וכן אסביר בדיוק איך.
ואל רוח ערב - יש עוד יוצרות לא פחות מדהימות לעגנון. והן גם ואו !
אבל היופי היה שאף אחד לא ידע , הגשנו ארוחת ערב כיפית בבופה בחצר
ואז ביקשנו מכולם לא להתפזר ושיש לנו עוד משהו שקשור לעניין - אימי לימדה את עגנון ולמדה אותו הרבה שנים- ואז הן הופיעו -במעשה העז- בתאטרון בובות הבנויות למישעי- באמת משהו.
וגם לגבי הכנרית - מסתבר שזכרוני הטעה אותי והיו פעמיים - פעם אחת באמת נגנים שאספתי במדרחוב, ופעם שניה הזמנו כנרית נהדרת - ממש ממש - שבין המנגינות היא ניגנה כאלו ששרו אז באותם ימים, באותו הדור, קצת כמו קליזמרים -היא פשוט הופיעה בארוע כאילו משום מקום -והחלה לנגן - לפני כן רצתה פרטים על בעל השמחה כדי שתוכל להתאים מוסיקה אהובה.
אישה נחמדה וקורנת ופעמיים היתה במשפחתנו בארועים ומאוד ריגשה.
ועוד דבר - במקרה של אבא של בעלי כשהיה בן 60 ונורא רצינו לתת לו מתנה מרגשת הכנו לו ספר סבא - אז עדיין לא היה קיים ספר הסבא שעכשיו מפורסם - חרזנו את יומו המצחיק בקלילות לצד סיפורים מצחיקים ואיורים נאיביים -כמו ספר שאפשר להקריא לנכדים - עד גיל 5 .
לרעיתו כשהגיעה לגיל 60 הכנו ספר /אלבום מאויר מעוטר +תמונות עם מעט מלל. -מאוד נחמד היום מאוד נפוץ.
עוד דבר שיצא אצלנו בצד של בעלי מקסים - צילום משפחתי - מזמינים את כל המשפחה-כשהיא יודעת על כך -ולבושה יפה -ומזמינם צלם -(יש לי מישהו להמליץ- מעולה) ויש צילום גדול וממוסגר כמו פעם של כולם - "כמו שצריך".
ואל רוח ערב - יש עוד יוצרות לא פחות מדהימות לעגנון. והן גם ואו !
אבל היופי היה שאף אחד לא ידע , הגשנו ארוחת ערב כיפית בבופה בחצר
ואז ביקשנו מכולם לא להתפזר ושיש לנו עוד משהו שקשור לעניין - אימי לימדה את עגנון ולמדה אותו הרבה שנים- ואז הן הופיעו -במעשה העז- בתאטרון בובות הבנויות למישעי- באמת משהו.
וגם לגבי הכנרית - מסתבר שזכרוני הטעה אותי והיו פעמיים - פעם אחת באמת נגנים שאספתי במדרחוב, ופעם שניה הזמנו כנרית נהדרת - ממש ממש - שבין המנגינות היא ניגנה כאלו ששרו אז באותם ימים, באותו הדור, קצת כמו קליזמרים -היא פשוט הופיעה בארוע כאילו משום מקום -והחלה לנגן - לפני כן רצתה פרטים על בעל השמחה כדי שתוכל להתאים מוסיקה אהובה.
אישה נחמדה וקורנת ופעמיים היתה במשפחתנו בארועים ומאוד ריגשה.
ועוד דבר - במקרה של אבא של בעלי כשהיה בן 60 ונורא רצינו לתת לו מתנה מרגשת הכנו לו ספר סבא - אז עדיין לא היה קיים ספר הסבא שעכשיו מפורסם - חרזנו את יומו המצחיק בקלילות לצד סיפורים מצחיקים ואיורים נאיביים -כמו ספר שאפשר להקריא לנכדים - עד גיל 5 .
לרעיתו כשהגיעה לגיל 60 הכנו ספר /אלבום מאויר מעוטר +תמונות עם מעט מלל. -מאוד נחמד היום מאוד נפוץ.
עוד דבר שיצא אצלנו בצד של בעלי מקסים - צילום משפחתי - מזמינים את כל המשפחה-כשהיא יודעת על כך -ולבושה יפה -ומזמינם צלם -(יש לי מישהו להמליץ- מעולה) ויש צילום גדול וממוסגר כמו פעם של כולם - "כמו שצריך".
-
יום הולדת לגדולים
בת של - אני ממש שמחה ש יש עוד יוצרות לא פחות מדהימות לעגנון. והן גם ואו !
כי הדברים שאלית ובר עושה - לא נראים לי מתאימים.
מחכה. גם ל כנרית נהדרת ששואלת מה אוהבים
@}
לאבא שלך רצית משהו אינטימי ומרגש - חשבתי להפתיעו ולחפש אנשים/נשים מעברו, אפילו רק אחד כזה. (לא בסגנון הכבד של אלה הם חייך)
כי הדברים שאלית ובר עושה - לא נראים לי מתאימים.
מחכה. גם ל כנרית נהדרת ששואלת מה אוהבים
@}
לאבא שלך רצית משהו אינטימי ומרגש - חשבתי להפתיעו ולחפש אנשים/נשים מעברו, אפילו רק אחד כזה. (לא בסגנון הכבד של אלה הם חייך)
יום הולדת לגדולים
דגנית- רעיון לחפש אנשים מעברו
כשהוא היה בן 65 עשינו לו חיים שכאלה, וכשהוא עזב את עבודתו האחרונה עשו לו משהו בסגנון
סיכום חייו - בעבודתו כולל הרצאות בתחום.
וגם נסענו לטיול שורשים ביוזמתו עם כל המשפחה.
לכן אני חושבת זה כל כך מסובך , גם איש מיוחד, גם רב פעלים, גם כבר לא כל-כך בריא, וגם ממש לא רוצים משהו גדול ומפוצץ ורב משתתפים.
אולי באמת נלך על משחק חפש את המטמון שהוצא כאן קודם, ובו נארגן איזשהו מסלול דרכים כולל כתבי חידה עד לעליתו ארצה- מחיפה ושם הפלגה קטנה כולל ארוחה, אולי?
צריכה להתיעץ על כך עם אחי אחיותי, להכין את זה לו לאימי לנכדים, לראות שלא ארוך מידי,
ובאמת בדרך להפגישו אם אנשים שהיו נקודות מפתח בחייו.
כשאני כותבת וחושבת על כל המקומות המרכזיים בחייו כולל טיול כזה נראה לי ארוך ומעייף.
יש פתרונות?
כשהוא היה בן 65 עשינו לו חיים שכאלה, וכשהוא עזב את עבודתו האחרונה עשו לו משהו בסגנון
סיכום חייו - בעבודתו כולל הרצאות בתחום.
וגם נסענו לטיול שורשים ביוזמתו עם כל המשפחה.
לכן אני חושבת זה כל כך מסובך , גם איש מיוחד, גם רב פעלים, גם כבר לא כל-כך בריא, וגם ממש לא רוצים משהו גדול ומפוצץ ורב משתתפים.
אולי באמת נלך על משחק חפש את המטמון שהוצא כאן קודם, ובו נארגן איזשהו מסלול דרכים כולל כתבי חידה עד לעליתו ארצה- מחיפה ושם הפלגה קטנה כולל ארוחה, אולי?
צריכה להתיעץ על כך עם אחי אחיותי, להכין את זה לו לאימי לנכדים, לראות שלא ארוך מידי,
ובאמת בדרך להפגישו אם אנשים שהיו נקודות מפתח בחייו.
כשאני כותבת וחושבת על כל המקומות המרכזיים בחייו כולל טיול כזה נראה לי ארוך ומעייף.
יש פתרונות?
-
- הצטרפות: 02 מאי 2006, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של ה_מערוך*
יום הולדת לגדולים
יום הולדת לגדולים זה נשמע שהכוונה בניגוד לילדים - לכל מי שאינו ילד. שזה אומר גם בן 20.
אפשר אולי יום הולדת לגילאי הזהב?
(או יום הולדת לגיל הזהב)
אפשר אולי יום הולדת לגילאי הזהב?
(או יום הולדת לגיל הזהב)
-
יום הולדת לגדולים
מזל טוב שהיה לאבא בן 37 מזל טוב וארבה בריות ואושר אוהבים אותך כל המישפחה אובימיוחד מאי סבא ובתא
-
יום הולדת לגדולים
לאמא שלי יש יום הולדת 40 למשהו יש רעיון?
??
??
-
יום הולדת לגדולים
בימים אלו אנו עורכים מסיבת יום הולדת לאמא ואבא ממוצע-75 במסעדה מרוקאית- מצגת, שישאר ביננו, אנדלוסית וארוחת ערב כשרה למהדרין!! דליה
יום הולדת לגדולים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
למישהו יש הצעה למתנת יומולדת לאבא בן 39
למישהו יש הצעה למתנת יומולדת לאבא בן 39
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
יום הולדת לגדולים
(קראתי אותך בככר השוק (-: בדיוק חגגו לי מסיבה כזאת, לכבוד יום הולדתי שחל היום)(הפתיעו אותי החברות במה שהכינו. אני רק ביקשתי בלי מתנות וכל אחת הביאה משהו לאכול).
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2011, 15:22
יום הולדת לגדולים
בת כמה את?? זה חשוב כדי להבין לאיזה כיוון לנתב את רעיונות היומולדת..
בת כמה את?? זה חשוב כדי להבין לאיזה כיוון לנתב את רעיונות היומולדת..
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
יום הולדת לגדולים
מזל טוב!! בלי מתנות זה רעיון נפלא, אנחנו ביקשנו ממי שזה "לא נראה לו" (משפחה בעיקר) לתרום את הסכום שביקשו להוציא לתנו לחיות לחיות בשם ילד יום ההולדת, (הוא בחר) - יש עוד המון מקומות שישמחו לתרומה - תלוי מה מעניין אותך...
סדנת צחוק נשמע לי מעולה...
והעיקר - תיהני.
ץ
סדנת צחוק נשמע לי מעולה...
והעיקר - תיהני.
ץ
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
יום הולדת לגדולים
אהבת היקרה, מזל טוב,
אני הייתי- באה- זה בתור התחלה.
לדעתי, יכול להיות נחמד להזמין כמה חברות יותר קרובות, או את כולן, כדי להכין אוכל- למשל- סושי. כשעושים משהו מאוד מתחברים, ואחר כך כבר לא צריך כלום מעבר.
שוב מזל טוב.
אני הייתי- באה- זה בתור התחלה.
לדעתי, יכול להיות נחמד להזמין כמה חברות יותר קרובות, או את כולן, כדי להכין אוכל- למשל- סושי. כשעושים משהו מאוד מתחברים, ואחר כך כבר לא צריך כלום מעבר.
שוב מזל טוב.
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
יום הולדת לגדולים
אולי להכין פונץ'...
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
יום הולדת לגדולים
רוצה להתייעץ על ארגון מסיבת יומולדת לעצמי:
שני דברים:
שני דברים:
- אפשר לבקש ברכות ולא מתנות. כך תוכלי להרגיש שנותנים לך אהבה
- אולי אפשר להכין מתנות באופן משותף. יש משהו שאת יודעת לעשות? עיסת נייר? לוכד חלומות? מקלות גשם? הכנת חולצות עם צבע פנדה שמציירים איתו על נייר זכוכית ואז מגהצים?
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
יום הולדת לגדולים
אני אספר לך מה ארגנתי עם חברות ליום הולדתנו (יש לשלושתנו יומולדת בהבדל של שבועיים, וכמה שנים ).
זה משהו שרציתי לארגן לעצמי ליומולדת 30, אבל בדיוק חזרתי מטיול במזרח, וממש לא התחשק לי לארגן, אז לקחנו את הקונספט. רק הלכנו רק על נשים.
אנחנו וכמה חברות העבירו סדנאות קצרות.
כל אחת הביאה משהו לאכול (עם הנחיות ברורות, צמחוני, בריא, לא מתועש וכו').
זה היה בבית של אבא של אחת החברות. מכיוון שנערך בפבואר והיה קר ומעט גשום, ערכנו את המסיבה בפנים.
החברות בעצמן העבירו סדנאות קצרות. אנחנו העברנו (דימיון מדורך, מעגל הודיה...).
כולם מאוד נהנו.
מי שרצתה הביאה מתנה. לא נתנו שום הנחיה לגבי מתנות. כי כך לנו התאים.
אפשר גם לבקש דברים מתכלים או לא פיזיים. עוגיות, זרעים, שתילים, טיפול, סדנה, וכיד הדימיון הטובה על מי שרוצה לתת.
מזל טוב ובהצלחה.
זה משהו שרציתי לארגן לעצמי ליומולדת 30, אבל בדיוק חזרתי מטיול במזרח, וממש לא התחשק לי לארגן, אז לקחנו את הקונספט. רק הלכנו רק על נשים.
אנחנו וכמה חברות העבירו סדנאות קצרות.
כל אחת הביאה משהו לאכול (עם הנחיות ברורות, צמחוני, בריא, לא מתועש וכו').
זה היה בבית של אבא של אחת החברות. מכיוון שנערך בפבואר והיה קר ומעט גשום, ערכנו את המסיבה בפנים.
החברות בעצמן העבירו סדנאות קצרות. אנחנו העברנו (דימיון מדורך, מעגל הודיה...).
כולם מאוד נהנו.
מי שרצתה הביאה מתנה. לא נתנו שום הנחיה לגבי מתנות. כי כך לנו התאים.
אפשר גם לבקש דברים מתכלים או לא פיזיים. עוגיות, זרעים, שתילים, טיפול, סדנה, וכיד הדימיון הטובה על מי שרוצה לתת.
מזל טוב ובהצלחה.
-
- הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית
יום הולדת לגדולים
הי אהבת,
אני רואה לפי מה שקואלה שלחה לך, שכבר חגגת (מזל טוב, קווה קווה)... אבל אם עדין לא - מה דעתך על הפעלה סוחפת של ריקודי בטן? נסי את אסנת אלמליח - 052-636-1836
ץ.
אני רואה לפי מה שקואלה שלחה לך, שכבר חגגת (מזל טוב, קווה קווה)... אבל אם עדין לא - מה דעתך על הפעלה סוחפת של ריקודי בטן? נסי את אסנת אלמליח - 052-636-1836
ץ.
-
יום הולדת לגדולים
מישהו יודע על זמר/ת או זוג זמרים ששרים שירי שנות ה 60 ? - ליום הולדת 60 . ארוע בהקף קטן של כ 40 מוזמנים. המחיר לא צריך להיות זול אבל סביר.
יום הולדת לגדולים
בקרוב חוגגת 40!
מתכננת לחגוג עם חברות ומנסה לחשוב על איזשהו ערב נשים נעים, מעצים, מפנק ושלא ישכח!!
יש למישהי איזשהו רעיון?? (יהיו בערך 10-15 נשים, באיזור הצפון)
תודה לכל רעיון שיעלה.
מתכננת לחגוג עם חברות ומנסה לחשוב על איזשהו ערב נשים נעים, מעצים, מפנק ושלא ישכח!!
יש למישהי איזשהו רעיון?? (יהיו בערך 10-15 נשים, באיזור הצפון)
תודה לכל רעיון שיעלה.
-
- הצטרפות: 19 ינואר 2011, 11:19
- דף אישי: הדף האישי של הדס_צומחת*
יום הולדת לגדולים
מסיבם בם - לשאלתך:
ממליצה על נילי דור-האלה, שהיא תרפיסטית בצחוק.
מעבירה סדנאות מעולות ויש לה ארגז כלים מוצלח ביותר.
(מישום מה, ההמלצה שכתבתי קודם נמחקה )
ממליצה על נילי דור-האלה, שהיא תרפיסטית בצחוק.
מעבירה סדנאות מעולות ויש לה ארגז כלים מוצלח ביותר.
(מישום מה, ההמלצה שכתבתי קודם נמחקה )
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
יום הולדת לגדולים
_בקרוב חוגגת 40!
יש למישהי איזשהו רעיון??_
מזל טוב !!!
גם אני חגגתי בסוף השבוע האחרון. היה מקסים. היו בערך 12 אנשים, החלק הראשון היה פשוט התכנסות, אוכל (שאנשים הביאו), פטפוטים, עם מוזיקה נעימה ברקע, היו חיבורים טובים בין אנשים - וזה כבר היה הרבה.
אח"כ עשינו הרמת כוסית.
ואז התברר שחברה הספיקה קודם להקליט את האורחים עם ברכות בשבילי, אז השמיעו את ההקלטה של הברכות. זה היה נחמד. (אפשר היה כמובן גם לעשות מעגל ברכות או משהו בדומה).
ואח"כ עשינו כמה משחקי חברה, והיו הרבה צחוקים.
ובסוף ריקודים.
(לקח איזה 6 שעות סה"כ, ואפילו רציתי לעשות יותר משחקים ולא הספקנו כי רצינו גם להספיק לרקוד כשעוד אפשר לעשות רעש....)
זה היה צנוע, לא בומבסטי, ובכל זאת נפלא.
כולם נורא נהנו, ואמרו שהיה מדהים.
את יכולה להסתכל גם לעיל על הצעות שנתנו לי (זה היה בעיקר: להכין ביחד אוכל, להכין ביחד מתנות, שכל אחד יעביר סדנא קצרה...), וגם בדף בית שלי - רעיונות למשחקי חברה (מופיע ב-16/11).
ואם את רוצה להזמין איזו הפעלה מבחוץ, גם אני מאוד ממליצה על סדנת צחוק.
כמו כן, בדף יום הולדת לבן או בת הזוג יש הרבה רעיונות.
בהצלחה...
יש למישהי איזשהו רעיון??_
מזל טוב !!!
גם אני חגגתי בסוף השבוע האחרון. היה מקסים. היו בערך 12 אנשים, החלק הראשון היה פשוט התכנסות, אוכל (שאנשים הביאו), פטפוטים, עם מוזיקה נעימה ברקע, היו חיבורים טובים בין אנשים - וזה כבר היה הרבה.
אח"כ עשינו הרמת כוסית.
ואז התברר שחברה הספיקה קודם להקליט את האורחים עם ברכות בשבילי, אז השמיעו את ההקלטה של הברכות. זה היה נחמד. (אפשר היה כמובן גם לעשות מעגל ברכות או משהו בדומה).
ואח"כ עשינו כמה משחקי חברה, והיו הרבה צחוקים.
ובסוף ריקודים.
(לקח איזה 6 שעות סה"כ, ואפילו רציתי לעשות יותר משחקים ולא הספקנו כי רצינו גם להספיק לרקוד כשעוד אפשר לעשות רעש....)
זה היה צנוע, לא בומבסטי, ובכל זאת נפלא.
כולם נורא נהנו, ואמרו שהיה מדהים.
את יכולה להסתכל גם לעיל על הצעות שנתנו לי (זה היה בעיקר: להכין ביחד אוכל, להכין ביחד מתנות, שכל אחד יעביר סדנא קצרה...), וגם בדף בית שלי - רעיונות למשחקי חברה (מופיע ב-16/11).
כמו כן, בדף יום הולדת לבן או בת הזוג יש הרבה רעיונות.
בהצלחה...
יום הולדת לגדולים
וואוו... תודה רבה על ההמלצות! אתן ממש מתוקות!!
הדס צומחת_,_ב עילום_ ו אהבת עולם
אם יש עוד רעיונות אני אשמח
הדס צומחת_,_ב עילום_ ו אהבת עולם
אם יש עוד רעיונות אני אשמח
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
יום הולדת לגדולים
_את יכולה להסתכל גם בדף שלי על הצעות שנתנו לי ב-27/10 (להכין ביחד אוכל, להכין ביחד מתנות, שכל אחד יעביר סדנא קצרה...), וגם ב-16/11 רעיונות למשחקי חברה.
כמו כן, בדף לאשתי יש יומולדת אנא חלצו אותי - יש בחלק הראשון הרבה רעיונות._
אופס, אני כתבתי את זה לפני שערכתי את הדפים.
אז את הרעיונות שבדף הבית שלי העברתי לדף הזה. אם קראת את הדף זה מופיע לעיל, עם רעיונות נוספים שהיו בדף הזה.
ואת הרעיונות שהיו בדף לאשתי יש יומולדת אנא חלצו אותי העברתי לדף יום הולדת לבן או בת הזוג - יש שם הרבה דברים נחמדים, כדאי לך להציץ.
כמו כן, בדף לאשתי יש יומולדת אנא חלצו אותי - יש בחלק הראשון הרבה רעיונות._
אופס, אני כתבתי את זה לפני שערכתי את הדפים.
אז את הרעיונות שבדף הבית שלי העברתי לדף הזה. אם קראת את הדף זה מופיע לעיל, עם רעיונות נוספים שהיו בדף הזה.
ואת הרעיונות שהיו בדף לאשתי יש יומולדת אנא חלצו אותי העברתי לדף יום הולדת לבן או בת הזוג - יש שם הרבה דברים נחמדים, כדאי לך להציץ.
-
יום הולדת לגדולים
איך עורכים יום הולדת הנטיעת יער?
איך עורכים יום הולדת הנטיעת יער?
-
יום הולדת לגדולים
ממליץ על יום הולדת 60 - http://www.improvisation.co.il/%D7%94%D ... %D7%AA-60/
ממליץ על יום הולדת 60 - http://www.improvisation.co.il/%D7%94%D ... %D7%AA-60/
יום הולדת לגדולים
יש למישהו המלצה על סטנדאפ טוב לאירוע יום הולדת 70?
יום הולדת לגדולים
יש בדרן מבוגר וחמוד בשם לני רביץ . ראיתי אותו פעם בהופעה והיה מאוד סימפטי.
-
יום הולדת לגדולים
אולי תבדקו קב' פלייבק? מניסיוני מוצלח מאוד.
ויש המון קב' וטווח נרחב של מחירים
אולי תבדקו קב' פלייבק? מניסיוני מוצלח מאוד.
ויש המון קב' וטווח נרחב של מחירים
יום הולדת לגדולים
מחפשת רעיון מקורי לחגוג לאחותי יום הולדת 60 להפתיע ככל שאפשר
מחפשת רעיון מקורי לחגוג לאחותי יום הולדת 60 להפתיע ככל שאפשר
-
- הצטרפות: 01 ינואר 2013, 15:49
יום הולדת לגדולים
איך מכנים יום הולדת 48
איך מכנים יום הולדת 48
יום הולדת לגדולים
אנחנו חגגנו לסבא שלי יומולדת שישים:עשינו סיור מודרך בחיפה וכולם קיבלו כובעים וחולצות מודפסים!!!
לאחר מכן עשינו סעודה באולם פרטי במלון בסעודה שילבנו מצגת תמונות,חידות בציורים,כתב חידה מיקצועי,קליפ,ושיר שכתבנו עליו וכולם שרו!!
ובסוף נשארנו המשפחה המצומצמת לשבת במלון!!
כעת אנו מחפשים רעיון ליומלדת שישים של סבתי (שתמיד היא מארגנת הכל)
אנחנו חגגנו לסבא שלי יומולדת שישים:עשינו סיור מודרך בחיפה וכולם קיבלו כובעים וחולצות מודפסים!!!
לאחר מכן עשינו סעודה באולם פרטי במלון בסעודה שילבנו מצגת תמונות,חידות בציורים,כתב חידה מיקצועי,קליפ,ושיר שכתבנו עליו וכולם שרו!!
ובסוף נשארנו המשפחה המצומצמת לשבת במלון!!
כעת אנו מחפשים רעיון ליומלדת שישים של סבתי (שתמיד היא מארגנת הכל)
-
יום הולדת לגדולים
מחר יש יום הולדת לאימי היקרה שחוגגת 39 שנים נפלאות! יש כבר מקום מדהים אוכל ומוזיקה .. אולי תוכלו לעזור בעניין התוכן העיקרי של המסיבה ( תיהיה מצגת עם תמונות וברכות) משהו מעבר.. תודה רבה!
מחר יש יום הולדת לאימי היקרה שחוגגת 39 שנים נפלאות! יש כבר מקום מדהים אוכל ומוזיקה .. אולי תוכלו לעזור בעניין התוכן העיקרי של המסיבה ( תיהיה מצגת עם תמונות וברכות) משהו מעבר.. תודה רבה!
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
יום הולדת לגדולים
בגיל 39,נראה לי שמקום מדהים עם אוכל ומוסיקה,מצגת עם תמונות וברכות-לא צריך יותר.
רוב הנשים שאני מכירה פשוט אוהבות לבלות עם המשפחה.לא צריך להדהיר אותן בסוס או להצניח אותן מהליקופטר.
החשוב הוא שהילדים יתרמו לארוע -כל אחד לפי יכולתו.גם תרומה לאווירה בארוע-להתנהג בבגרות ונחמדות-זה משהו שממלא את הלב של אמא בגאווה.וזו מתנה בפני עצמה.
רוב הנשים שאני מכירה פשוט אוהבות לבלות עם המשפחה.לא צריך להדהיר אותן בסוס או להצניח אותן מהליקופטר.
החשוב הוא שהילדים יתרמו לארוע -כל אחד לפי יכולתו.גם תרומה לאווירה בארוע-להתנהג בבגרות ונחמדות-זה משהו שממלא את הלב של אמא בגאווה.וזו מתנה בפני עצמה.
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
יום הולדת לגדולים
שלום אני מעוניינת לערוך יום הולדת 50 לבעלי .
מצאתי מקום נחמד מאוד אבל אני לא יודעת מה לעשות באירוע ? מה יהיה התוכן ?
אשמח לקבל עזרה (:
מצאתי מקום נחמד מאוד אבל אני לא יודעת מה לעשות באירוע ? מה יהיה התוכן ?
אשמח לקבל עזרה (:
-
יום הולדת לגדולים
טריוויה אישית - שאלות טריוויה על האדם שחוגג את יום ההולדת. כך יש גם עניין בחוגג וגם משחק מהנה לכולם
טריוויה אישית - שאלות טריוויה על האדם שחוגג את יום ההולדת. כך יש גם עניין בחוגג וגם משחק מהנה לכולם
יום הולדת לגדולים
אני עשיתי סרט שכל אחד מברך ברכה וגם מצגת יפה בפרן פוינט
אני עשיתי סרט שכל אחד מברך ברכה וגם מצגת יפה בפרן פוינט
-
יום הולדת לגדולים
היי, אמא שלי חגגה יום הולדת ש60 ועשינו לה עם 10 חברות סדנת בצק סוכר היה מרגש בטירוף
כל אחת יצרה לעצה ולקחה את התוצאה הסופית הביתה ואמא ממש התלהבה
ממליצה בחום
היי, אמא שלי חגגה יום הולדת ש60 ועשינו לה עם 10 חברות סדנת בצק סוכר היה מרגש בטירוף
כל אחת יצרה לעצה ולקחה את התוצאה הסופית הביתה ואמא ממש התלהבה
ממליצה בחום
יום הולדת לגדולים
מתעמלותינו גדלכן וכדגי גדמתן
מתעמלותינו גדלכן וכדגי גדמתן
-
- הצטרפות: 30 יוני 2014, 09:32
יום הולדת לגדולים
הי! בעלי יהיה בן 45 באמצע טיול משפחתי באיטליה. אני מחפשת רעיונות ומוחי ריק...
-
יום הולדת לגדולים
היי לכל מי שצריך רעיון ליום הולדת עגול מוזמן להיכנס לאתר שלי או להתייעץ איתי אישית.
מזל טוב
שירי מקלה להצגה
שירי 054-2470787
[email protected]
www.easy-to-show.co.il
ובפייסבוק https://www.facebook.com/shiri.zalman.comedian
מזל טוב
שירי מקלה להצגה
שירי 054-2470787
[email protected]
www.easy-to-show.co.il
ובפייסבוק https://www.facebook.com/shiri.zalman.comedian
-
יום הולדת לגדולים
אפשר להכין פאזל של תמונה של כל המשפחה אם היא/הוא אוהב/ת פאזלים, יש חברות שעושות את זה.
אפשר להכין פאזל של תמונה של כל המשפחה אם היא/הוא אוהב/ת פאזלים, יש חברות שעושות את זה.
יום הולדת לגדולים
שלום אני מעונינת לחגוג יום הולדת 60 בסגנון טורקי יוני לבעלי מי יכול לתת לי עצות ורעיונות תודה
שלום אני מעונינת לחגוג יום הולדת 60 בסגנון טורקי יוני לבעלי מי יכול לתת לי עצות ורעיונות תודה
-
יום הולדת לגדולים
יש לאמא שלי יום הולדת 41 ורצינו להכין לה משהו שהיא תהנה בו מישהי יכולה להביא רעיון לתוכנית?? תודה מראש !
יש לאמא שלי יום הולדת 41 ורצינו להכין לה משהו שהיא תהנה בו מישהי יכולה להביא רעיון לתוכנית?? תודה מראש !
-
יום הולדת לגדולים
אני ממליצה לגיל הזהב-להביא את משפחת אקילוב זו משפחה שעושה שמח מגיעה עם רקדנים וכלי נגינה ומנחה שווה לראות טוב מראה עיניים מאלף מילים. אפשר להביא מישהו מצחיק ומבדר
אני ממליצה לגיל הזהב-להביא את משפחת אקילוב זו משפחה שעושה שמח מגיעה עם רקדנים וכלי נגינה ומנחה שווה לראות טוב מראה עיניים מאלף מילים. אפשר להביא מישהו מצחיק ומבדר
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2016, 18:34
יום הולדת לגדולים
אפשר לעשות חידון
אפשר לעשות חידון
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2017, 16:17
יום הולדת לגדולים
לאמא היקרה!
מזל טוב ליום הולדתך היום הרבה בריאות, אושר, וכושר, והצלחה בכל התחומים שכל מה שתבקשי לו יהי ״ אמן״ שכל חלומותיך יתגשמו שמי שנמצא סביבך יחוש האבה שתעלי במדרגות הזב שתהי מוקפת באנשים שאותך אוהבים תמשיכי לחייך לעולם והעולם יחייך אליך בחזרה מזל טוב עד 120 שנים מאושרות ושמחות וכפיות תישהרי כמו שאת אמא מדהימה שיודעת לפרגן ולעזור אני אוהב אותך המון
המון מזל טוב.
מאחל מכל ❤ בני בינך האוהב.
לאמא היקרה!
מזל טוב ליום הולדתך היום הרבה בריאות, אושר, וכושר, והצלחה בכל התחומים שכל מה שתבקשי לו יהי ״ אמן״ שכל חלומותיך יתגשמו שמי שנמצא סביבך יחוש האבה שתעלי במדרגות הזב שתהי מוקפת באנשים שאותך אוהבים תמשיכי לחייך לעולם והעולם יחייך אליך בחזרה מזל טוב עד 120 שנים מאושרות ושמחות וכפיות תישהרי כמו שאת אמא מדהימה שיודעת לפרגן ולעזור אני אוהב אותך המון
המון מזל טוב.
מאחל מכל ❤ בני בינך האוהב.