הזמנה לטרולים משועממים בעלי כוונות טהורות
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
טרולים יקרים,
מתקפת מקקים רצינית עלתה על עירנו רחובות. רבים וטובים משוכני האתר הזה פגשו בה.
מתקפת טרולים בעלי כוונות טהורות לעשיית מצוות הגיע באותה עת לאתר זה, רבים וטובים גם כאן נתקלו בה.
הבה נאחד כוחות ואת כל העצות הטובות נרכז בדף זה, עם כל הזהויות הנהדרות המשתנות, וכך כל באי האתר יכולים יהיו להנות ממאור תובנותיכם בבת אחת.
ואולי תוכלו גם למצוא פתרונות יצירתיים עבור מתקפת המקקים אשר בכרך הרחובותי.
אישית, קשה לי לישון בלילה מחשש כי איזהו התיקן אשר יחליט כי מיטתי המשפחתית מצומצמת מדי, והוסיף נוכחותו בה.
ייתכן כי הוא צודק, ואני עובדת על נוכחות מוגברת, אך כדרך הטבע (בכל זאת אנו נמצאים ב"באופן טבעי") הנוכחות הנ"ל לא אמורה להתווסף למיטתנו לפני תום שלשה חודשים מהיום.
מתקפת מקקים רצינית עלתה על עירנו רחובות. רבים וטובים משוכני האתר הזה פגשו בה.
מתקפת טרולים בעלי כוונות טהורות לעשיית מצוות הגיע באותה עת לאתר זה, רבים וטובים גם כאן נתקלו בה.
הבה נאחד כוחות ואת כל העצות הטובות נרכז בדף זה, עם כל הזהויות הנהדרות המשתנות, וכך כל באי האתר יכולים יהיו להנות ממאור תובנותיכם בבת אחת.
ואולי תוכלו גם למצוא פתרונות יצירתיים עבור מתקפת המקקים אשר בכרך הרחובותי.
אישית, קשה לי לישון בלילה מחשש כי איזהו התיקן אשר יחליט כי מיטתי המשפחתית מצומצמת מדי, והוסיף נוכחותו בה.
ייתכן כי הוא צודק, ואני עובדת על נוכחות מוגברת, אך כדרך הטבע (בכל זאת אנו נמצאים ב"באופן טבעי") הנוכחות הנ"ל לא אמורה להתווסף למיטתנו לפני תום שלשה חודשים מהיום.
אם טרול מזדהה כטרול, הוא עדיין טרול?
-
- הצטרפות: 25 יוני 2010, 15:13
ברור שלא (-:
שום טרול שמכבד את עצמו לא ייענה להזמנה הזאת.
וכמי שהואשמה בטרוליות בעבר אני רוצה להגיד לכם, לטרולים יש גאווה, חדוות יצירה, חדוות חיים, תשוקת פרובוקציה, כמיהה לאהבה, קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת, אבל לא נטייה להרס עצמי.
הו לא, זה תרתיי דסתריי ביג טיים.
והדף הזה הוא הזמנה להכחדה מרצון. לא סביר שיילך.
<קוראת השנייה לא סגורה לגבי הג'וקים. מצד אחד מקדמת דנא מצד שני לא אכפת להם מה אנחנו חושבים עליהם, קרי הם לא טרולים. קרי יכול להיות שהדף הזה כן ינקה את רחובות.>
שום טרול שמכבד את עצמו לא ייענה להזמנה הזאת.
וכמי שהואשמה בטרוליות בעבר אני רוצה להגיד לכם, לטרולים יש גאווה, חדוות יצירה, חדוות חיים, תשוקת פרובוקציה, כמיהה לאהבה, קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת, אבל לא נטייה להרס עצמי.
הו לא, זה תרתיי דסתריי ביג טיים.
והדף הזה הוא הזמנה להכחדה מרצון. לא סביר שיילך.
<קוראת השנייה לא סגורה לגבי הג'וקים. מצד אחד מקדמת דנא מצד שני לא אכפת להם מה אנחנו חושבים עליהם, קרי הם לא טרולים. קרי יכול להיות שהדף הזה כן ינקה את רחובות.>
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
וכמי שהואשמה בטרוליות בעבר
לא הבנתי, את רק הואשמת בטרוליות, או שבאמת היית טרולית?
ואם לא באמת היית, אז מאיפה את יודעת את כל מה שכתבת על טרולים?
(שואלת באמת)
לטרולים יש גאווה, חדוות יצירה, חדוות חיים, תשוקת פרובוקציה, כמיהה לאהבה, קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת
ומה עם 'אטימות לרגשותיהם של אחרים'?
נראה לי שלא כל אחד עם התכונות שציינת היה מסוגל להיות טרול, מפאת אכפתיות כלפי אנשים אחרים.
זה מצריך הרי איזו אטימות, לא?
כמו כן, האם לדעתך אפשר להוסיף גם את המילה 'פסיכופתיה', או שזה מרחיק לכת?
לא הבנתי, את רק הואשמת בטרוליות, או שבאמת היית טרולית?
ואם לא באמת היית, אז מאיפה את יודעת את כל מה שכתבת על טרולים?
(שואלת באמת)
לטרולים יש גאווה, חדוות יצירה, חדוות חיים, תשוקת פרובוקציה, כמיהה לאהבה, קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת
ומה עם 'אטימות לרגשותיהם של אחרים'?
נראה לי שלא כל אחד עם התכונות שציינת היה מסוגל להיות טרול, מפאת אכפתיות כלפי אנשים אחרים.
זה מצריך הרי איזו אטימות, לא?
-
לגמרי מרחיק לכת.
הצורך בהגעה אל לבותיהם של אנשים וקבלת האהבה וקבלת הכרה מקבל מימדים פסיכופתיים אצל כולנו בשלבים שונים של החיים. כשזה על במה כזאת זה תופס תנופות ונפח אחרים. אני מאמינה שכל מי שנחשף לתופעות טרוליות באתר במשך השנים (גם את) זיהה בלבו איזו חמלה והבנה למצב המוטרף הזה, שיש רגע שהוא מקבל חיים משל עצמו, ונוסק אל יותר ממה שהתכוונו.
ולא, לא הייתי טרולית אבל ברגע שאת נחשדת ככזאת, כשאת כותבת דברים קצת קיצוניים בשם בדוי, מזדמנת לך הזדמנות להבין טיפה את מיצובו של הטרול בעוד זוית, ולא רק את הזוית של "הנה אנחנו מתבוננים בטרול מכאן".
ובקשר לאטימות שהזכרת, לדעתי בשעת רעב גדול ישנה אטימות לרגשות הזולת.
על אחת כמה וכמה וכמה במדיום כמו אינטרנט, כאן הכל אפשרי בחסות החשיכה, על אחת כמה וכמה כשמקבלים מוכן ליד חבורה של אנשים די אינטליגנטיים כקהל מגיב...
הצורך בהגעה אל לבותיהם של אנשים וקבלת האהבה וקבלת הכרה מקבל מימדים פסיכופתיים אצל כולנו בשלבים שונים של החיים. כשזה על במה כזאת זה תופס תנופות ונפח אחרים. אני מאמינה שכל מי שנחשף לתופעות טרוליות באתר במשך השנים (גם את) זיהה בלבו איזו חמלה והבנה למצב המוטרף הזה, שיש רגע שהוא מקבל חיים משל עצמו, ונוסק אל יותר ממה שהתכוונו.
ולא, לא הייתי טרולית אבל ברגע שאת נחשדת ככזאת, כשאת כותבת דברים קצת קיצוניים בשם בדוי, מזדמנת לך הזדמנות להבין טיפה את מיצובו של הטרול בעוד זוית, ולא רק את הזוית של "הנה אנחנו מתבוננים בטרול מכאן".
על אחת כמה וכמה וכמה במדיום כמו אינטרנט, כאן הכל אפשרי בחסות החשיכה, על אחת כמה וכמה כשמקבלים מוכן ליד חבורה של אנשים די אינטליגנטיים כקהל מגיב...
בתור ניאוץ, לגמרי, אבל זה לא מדויק - אלה אנשים וגולשים מן המנין.
לי היה ענין עם טרול שהצליח לבזבז לי זמן ומחשבה ואנרגיה רגשית...
התברר לי בסוף שזה מי מחוג מכרי שחשב שזו מהלצה משעשעת. התגובה שלי היתה ברורה.
איני בטוח שאני מסכים ל קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת , אולי זה פשוט יותר:
חוסר מעצורים. כלומר: אם לא ידעו ולא "יתפשו" אותי, אין בעיה להפריע ולהעליב ולהציק.
והיכן קל יותר מבסביבת האינטרנט ובמיוחד בפורום וויקי-וויקי כמו באופן טבעי ?
ואגב, טדליק, חושבני ש כל הזהויות הנהדרות המשתנות חדלות להיות זהויות כשאתה משתמש בניק אחר כמו בנשק, כדי לא לעמוד מאחורי מה שאמרת,
לעיתים כדי לזייף תמיכה בדיעה שהבעת באותו דף.
ואם כבר מושגים מתחום הפסיכו' , לפי מה שאני זוכר, תתאים יותר ההגדרה של תסמונת ריבוי האישיויות(?), יתקנו נא לי בעלי ההשכלה בתחום...
כביכול "נולדת" אישיות חדשה כדי להתמודד עם מצב קשה מדי לאישיות "המקורית".
אבל תארו לכם שכדי להתמודד עם החבורה בכיתה שלא מקבלת אותי לשורותיה, אני יוצר במודע אישיות של בריון ופותר את הענין באלימות...
טוקבקים זה דבר אחד - כאלו ערימות ענק של קש וגבבא על כתבות שתוך יום נשכחות בנבכי האינטרנט.
באופן טבעי זה דבר שונה - יש פה דיונים מענינים ומפרים, חלוקת מידע חשוב ומגע אישי ואנושי. פה הטרול יכול לגרום נזק.
ודאי שלא.
טרול הוא שקרן, הוא גורם לך לחשוב שהוא לוקח חלק בדיון כשבעצם מטרתו היא להשתעשע בך, "להקפיץ" ו"לחמם" אותך,
הוא גנב של אנרגיות.
אם הוא מגלה שהוא פועל כטרול אז אין בעיה, מתעלמים, ניתן גם למחוק את התגרויותיו.
שבת שלום,
צוויל
בתור ניאוץ, לגמרי, אבל זה לא מדויק - אלה אנשים וגולשים מן המנין.
לי היה ענין עם טרול שהצליח לבזבז לי זמן ומחשבה ואנרגיה רגשית...
התברר לי בסוף שזה מי מחוג מכרי שחשב שזו מהלצה משעשעת. התגובה שלי היתה ברורה.
איני בטוח שאני מסכים ל קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת , אולי זה פשוט יותר:
חוסר מעצורים. כלומר: אם לא ידעו ולא "יתפשו" אותי, אין בעיה להפריע ולהעליב ולהציק.
והיכן קל יותר מבסביבת האינטרנט ובמיוחד בפורום וויקי-וויקי כמו באופן טבעי ?
ואגב, טדליק, חושבני ש כל הזהויות הנהדרות המשתנות חדלות להיות זהויות כשאתה משתמש בניק אחר כמו בנשק, כדי לא לעמוד מאחורי מה שאמרת,
לעיתים כדי לזייף תמיכה בדיעה שהבעת באותו דף.
ואם כבר מושגים מתחום הפסיכו' , לפי מה שאני זוכר, תתאים יותר ההגדרה של תסמונת ריבוי האישיויות(?), יתקנו נא לי בעלי ההשכלה בתחום...
כביכול "נולדת" אישיות חדשה כדי להתמודד עם מצב קשה מדי לאישיות "המקורית".
אבל תארו לכם שכדי להתמודד עם החבורה בכיתה שלא מקבלת אותי לשורותיה, אני יוצר במודע אישיות של בריון ופותר את הענין באלימות...
טוקבקים זה דבר אחד - כאלו ערימות ענק של קש וגבבא על כתבות שתוך יום נשכחות בנבכי האינטרנט.
באופן טבעי זה דבר שונה - יש פה דיונים מענינים ומפרים, חלוקת מידע חשוב ומגע אישי ואנושי. פה הטרול יכול לגרום נזק.
ודאי שלא.
טרול הוא שקרן, הוא גורם לך לחשוב שהוא לוקח חלק בדיון כשבעצם מטרתו היא להשתעשע בך, "להקפיץ" ו"לחמם" אותך,
הוא גנב של אנרגיות.
אם הוא מגלה שהוא פועל כטרול אז אין בעיה, מתעלמים, ניתן גם למחוק את התגרויותיו.
שבת שלום,
צוויל
-
הנה דיון שהיה פעם
כיצד להתמודד עם טרול
כיצד להתמודד עם טרול
-
- הצטרפות: 25 יוני 2010, 15:58
הנה הדרך להלחם בטרול:
http://www.youtube.com/watch?v=FMEe7JqBgvg
http://www.youtube.com/watch?v=FMEe7JqBgvg
-
הצורך בהגעה אל לבותיהם של אנשים וקבלת האהבה וקבלת הכרה מקבל מימדים פסיכופתיים אצל כולנו בשלבים שונים של החיים.
אני חושבת ש'סתם' חיפוש אחרי אהבה לא יכול להיות מוגדר כפסיכופתיה.
אם אני לא טועה, פסיכופתיה מאופיינת בין השאר ב-חוסר יכולת להזדהות עם רגשות הזולת.
למשל, פסיכופת יכול לגרום לכאב רב, אדם יכול מולו להתחנן על נפשו, והוא לא ירגיש כלום.
כמובן שזו הקצנה למצב המדובר. טרול הוא לא רוצח. אבל השאלה אם גם אצל טרול, או אצל טרולים מסוימים יש סוג של חוסר תחושה כלפי רגשות הזולת.
נכון.
השאלה אם זה מגיע לממדים של פסיכופתיה.
לא הייתי טרולית אבל ברגע שאת נחשדת ככזאת, כשאת כותבת דברים קצת קיצוניים בשם בדוי
אבל אני מבינה שההבדל בינך לבין טרול היה שהדברים שכתבת, אפילו אם נשמעו קיצוניים, אלו דברים שבאמת האמנת בהם, נכון?
לא כתבת את זה רק כדי להקפיץ ולהרגיז, נכון?
אם כך, זה הבדל גדול.
_איני בטוח שאני מסכים ל קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת , אולי זה פשוט יותר:
חוסר מעצורים. כלומר: אם לא ידעו ולא "יתפשו" אותי, אין בעיה להפריע ולהעליב ולהציק._
צויליך, זה עשוי להיות היינו הך.
ידוע למשל שכשילד מציק זה לרוב בגלל שהוא כמה לאהבה ולתשומת לב, ולא יודע איך לבקש את זה.
יש לשער שגם מבוגרים כך.
אבל נראה לי שיש מצבים שזה עלול להגיע למצב מרחיק לכת, להפרעות אישיות של ממש.
ובכל מקרה, ודאי שאין לעודד את זה.
_טוקבקים זה דבר אחד - כאלו ערימות ענק של קש וגבבא על כתבות שתוך יום נשכחות בנבכי האינטרנט.
באופן טבעי זה דבר שונה - יש פה דיונים מענינים ומפרים, חלוקת מידע חשוב ומגע אישי ואנושי. פה הטרול יכול לגרום נזק._
מסכימה מאוד.
אני חושבת ש'סתם' חיפוש אחרי אהבה לא יכול להיות מוגדר כפסיכופתיה.
אם אני לא טועה, פסיכופתיה מאופיינת בין השאר ב-חוסר יכולת להזדהות עם רגשות הזולת.
למשל, פסיכופת יכול לגרום לכאב רב, אדם יכול מולו להתחנן על נפשו, והוא לא ירגיש כלום.
כמובן שזו הקצנה למצב המדובר. טרול הוא לא רוצח. אבל השאלה אם גם אצל טרול, או אצל טרולים מסוימים יש סוג של חוסר תחושה כלפי רגשות הזולת.
נכון.
השאלה אם זה מגיע לממדים של פסיכופתיה.
לא הייתי טרולית אבל ברגע שאת נחשדת ככזאת, כשאת כותבת דברים קצת קיצוניים בשם בדוי
אבל אני מבינה שההבדל בינך לבין טרול היה שהדברים שכתבת, אפילו אם נשמעו קיצוניים, אלו דברים שבאמת האמנת בהם, נכון?
לא כתבת את זה רק כדי להקפיץ ולהרגיז, נכון?
אם כך, זה הבדל גדול.
_איני בטוח שאני מסכים ל קושי עצום בהעברת רגשותיהם האמיתיים לזולת , אולי זה פשוט יותר:
חוסר מעצורים. כלומר: אם לא ידעו ולא "יתפשו" אותי, אין בעיה להפריע ולהעליב ולהציק._
צויליך, זה עשוי להיות היינו הך.
ידוע למשל שכשילד מציק זה לרוב בגלל שהוא כמה לאהבה ולתשומת לב, ולא יודע איך לבקש את זה.
יש לשער שגם מבוגרים כך.
אבל נראה לי שיש מצבים שזה עלול להגיע למצב מרחיק לכת, להפרעות אישיות של ממש.
ובכל מקרה, ודאי שאין לעודד את זה.
_טוקבקים זה דבר אחד - כאלו ערימות ענק של קש וגבבא על כתבות שתוך יום נשכחות בנבכי האינטרנט.
באופן טבעי זה דבר שונה - יש פה דיונים מענינים ומפרים, חלוקת מידע חשוב ומגע אישי ואנושי. פה הטרול יכול לגרום נזק._
מסכימה מאוד.
-
-
סליחה התכוונתי לסרטון, אהבת כתבנו יחד.
-
דבורת יער,
הרי שאת בעצמך היא הטרול המדובר.
חכם ככל שתהיה, אינךָ יודע להסוות את עצמך.
אין שום בעיה לאתגר את באי האתר עם דעות שונות - ברגע שאלו הן באמת דעותיך, ובזמן שאתה מספר אמת על עצמך (גם אם תחת כינויים אלמוניים).
ואז אכן יצטרך כל אדם כאן להתמודד בכבוד עם דעות המנוגדות לשלו. וזה יהיה מכובד ולגיטימי.
אבל ! אתה גם משקר בנוגע לעצמך (למשל ממציא דמות אישה שמתלבטת אם למול את בנה, ואתה בכלל גבר) וגם כותב דעות מנוגדות וסותרות זו לזו תחת דמויותיך השונות, ואין כלל לדעת מהי דעתך האמיתית - שמאחוריה אתה לא מעז לעמוד.
ומוזר גם שחלק הארי של הדמויות שאתה בוחר כדי ליצור ' סיעור מוחות ' - הן דמויות אהבלות, ועילגות ביטוי.
ככה אתה רוצה ליצור סיעור מוחות אמיתי?!
הצורה שבה אתה כותב היא מאו-ד לא מכובדת, ולא מכבדת. אותך בוודאי שלא !
נדמה לך שאתה עושה שירות לקהילה?
אתה בסך הכול רמאי עלוב, ולא מוצלח במיוחד.
הרי שאת בעצמך היא הטרול המדובר.
חכם ככל שתהיה, אינךָ יודע להסוות את עצמך.
אין שום בעיה לאתגר את באי האתר עם דעות שונות - ברגע שאלו הן באמת דעותיך, ובזמן שאתה מספר אמת על עצמך (גם אם תחת כינויים אלמוניים).
ואז אכן יצטרך כל אדם כאן להתמודד בכבוד עם דעות המנוגדות לשלו. וזה יהיה מכובד ולגיטימי.
אבל ! אתה גם משקר בנוגע לעצמך (למשל ממציא דמות אישה שמתלבטת אם למול את בנה, ואתה בכלל גבר) וגם כותב דעות מנוגדות וסותרות זו לזו תחת דמויותיך השונות, ואין כלל לדעת מהי דעתך האמיתית - שמאחוריה אתה לא מעז לעמוד.
ומוזר גם שחלק הארי של הדמויות שאתה בוחר כדי ליצור ' סיעור מוחות ' - הן דמויות אהבלות, ועילגות ביטוי.
ככה אתה רוצה ליצור סיעור מוחות אמיתי?!
הצורה שבה אתה כותב היא מאו-ד לא מכובדת, ולא מכבדת. אותך בוודאי שלא !
נדמה לך שאתה עושה שירות לקהילה?
אתה בסך הכול רמאי עלוב, ולא מוצלח במיוחד.
-
ולעיתים הם מכניסים עניין בפורומים עקרים ויבשים הסובלים מחד-גוניות ואחידות מחשבתית.
אז אנחנו יכולים להבין מה אתה חושב על האתר הזה.
אז אנחנו יכולים להבין מה אתה חושב על האתר הזה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
רקע: אני אוהבת לקרוא ספרי מדע בדיוני ופנטזיה. מה שעושים בז'אנרים האלה (לפחות בספרים המוצלחים) זה לשנות קצת את החוקים של העולם ולראות איך הדברים היו עובדים אם היינו מותחים הדברים קצת מעבר לגבולות המציאות. נכון שזה לא אמיתי, אבל זה מעניין, וזה מלמד המון על הדרך שבה עובד העולם האמיתי.
אני חושבת שטרולים (לפחות המוצלחים מביניהם) עושים דבר דומה: הם נותנים לנו הזדמנות לבחון מה קורה אם עוברים קצת את גבולות המציאותי, ולהבין יותר על הדרך שלנו בעולם האמיתי.
אני חושבת שטרולים (לפחות המוצלחים מביניהם) עושים דבר דומה: הם נותנים לנו הזדמנות לבחון מה קורה אם עוברים קצת את גבולות המציאותי, ולהבין יותר על הדרך שלנו בעולם האמיתי.
יונת,
כנ"ל על המד"ב-פנטזיה, זה מאפשר לך לעשות מעין התנתקות, להפנים את הסיפור בלי שיפוטיות מיידית, רק שמקרה הטרול עוסק בLIVE, וגם אם ניתן ללמוד מכל מקרה ונסיון,
הנטל של הטרוליזם אינו מצדיק את "הרווחים".
עולה לי הדוגמא של סוג המבוגר שנהנה מלמתוח ילדים: הוא לא מפסיק ובמקום שיכבד את הילד הוא מנצל את התמימות שלו ולא יודע גבול.
הטרול גם איבד את הגבול ומנצל את האלמוניות האינטרנטית הקלה כדי למתוח אחרים.
אלה אנשים שלא מכבדים את זולתם.
יכוליות שגם את עצמם לא ושהיתה להם ילדות קשה וכו' וכו', אבל תקופה ארוכה לי היה קשה להיות בחברת המכר הנ"ל שלי...
צוויל
כנ"ל על המד"ב-פנטזיה, זה מאפשר לך לעשות מעין התנתקות, להפנים את הסיפור בלי שיפוטיות מיידית, רק שמקרה הטרול עוסק בLIVE, וגם אם ניתן ללמוד מכל מקרה ונסיון,
עולה לי הדוגמא של סוג המבוגר שנהנה מלמתוח ילדים: הוא לא מפסיק ובמקום שיכבד את הילד הוא מנצל את התמימות שלו ולא יודע גבול.
הטרול גם איבד את הגבול ומנצל את האלמוניות האינטרנטית הקלה כדי למתוח אחרים.
אלה אנשים שלא מכבדים את זולתם.
יכוליות שגם את עצמם לא ושהיתה להם ילדות קשה וכו' וכו', אבל תקופה ארוכה לי היה קשה להיות בחברת המכר הנ"ל שלי...
צוויל
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אהבת עולם לכל הפחות מתמידה בכינוי זה ויש באתר אנשים רבים שמכירים אותה ויודעים מי היא גם מעבר לכינוי, כך שהכינוי הוא רק כינוי, אבל הוא בהחלט לא מהמקום של:
זה מקל עלייך את מלאכת ההשתלחות והטחת הגידופים
מעבר לזה היא כתבה בצורה מאד מכבדת ומכובדת ומי שמכיר אותה כאן באתר, אישית או וירטואלית, לאורך זמן, יודע שבטח יש לה סיבה טובה לכתוב את הדברים בצורה הזו ולבטח אינה ממציאה דברים ממוחה הקודח.
זה מקל עלייך את מלאכת ההשתלחות והטחת הגידופים
מעבר לזה היא כתבה בצורה מאד מכבדת ומכובדת ומי שמכיר אותה כאן באתר, אישית או וירטואלית, לאורך זמן, יודע שבטח יש לה סיבה טובה לכתוב את הדברים בצורה הזו ולבטח אינה ממציאה דברים ממוחה הקודח.
-
תודה, רוקדת .
דבורת יער, שים לב, שבתגובתך אליי התחלת את התגובה בלשון נקבה:
ואני אישית לא יודעת עלייך כלום
והמשכת וסיימת בלשון זכר:
אכבד ומכבד את זכותך לחשוב כך
מאחל לך הרבה הצלחה
ובכן, לדבריך,
גם אין לי הביטחון שיש לך לקבוע באופן חד משמעי עם מי את משוחחת
אתה עצמך חושף את עצמך שוב ושוב !
אולי משכיל, אבל כלל וכלל לא חכם.
דבורת יער, שים לב, שבתגובתך אליי התחלת את התגובה בלשון נקבה:
ואני אישית לא יודעת עלייך כלום
והמשכת וסיימת בלשון זכר:
אכבד ומכבד את זכותך לחשוב כך
מאחל לך הרבה הצלחה
ובכן, לדבריך,
גם אין לי הביטחון שיש לך לקבוע באופן חד משמעי עם מי את משוחחת
אתה עצמך חושף את עצמך שוב ושוב !
אולי משכיל, אבל כלל וכלל לא חכם.
אולי משכיל, אבל כלל וכלל לא חכם
D-:
ח ח ח וגם ח"ח, אהבת.
צוויל
D-:
ח ח ח וגם ח"ח, אהבת.
צוויל
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
אהבת, תגידי, לא דיברת איתו קול אל קול, רק לפני כמה ימים? זה לא אותו אחד: יאיר/זמירה/וכו', וכו', וכו'?
בכל מקרה, את לדעתי יכולה לחפש לך עבודה בגישוש-בילוש.
בכל מקרה, את לדעתי יכולה לחפש לך עבודה בגישוש-בילוש.
-
לא דיברת איתו קול אל קול, רק לפני כמה ימים?
כן.
זה לא אותו אחד: יאיר/זמירה/וכו', וכו', וכו'?
כן זה הוא.
את לדעתי יכולה לחפש לך עבודה בגישוש-בילוש.
כן, באמת חשבתי שבסוף עוד אודה לו, שבזכותו סוף סוף גיליתי במה אני מוכשרת.
כן.
כן זה הוא.
את לדעתי יכולה לחפש לך עבודה בגישוש-בילוש.
כן, באמת חשבתי שבסוף עוד אודה לו, שבזכותו סוף סוף גיליתי במה אני מוכשרת.
-
אני מניחה שאתה אומר את זה רק כי את הטרולים המוצלחים לא זיהית כטרולים. (או שבמקרה דילגת על הדפים שהם פתחו)
אני חוזרת ואומרת שהבעיה בטרול הנוכחי היא לא הטרוליות אלא חוסר הכשרון.
אני מניחה שאתה אומר את זה רק כי את הטרולים המוצלחים לא זיהית כטרולים. (או שבמקרה דילגת על הדפים שהם פתחו)
-
- הצטרפות: 26 יוני 2010, 09:29
_לא דיברת איתו קול אל קול, רק לפני כמה ימים?
כן.
כן זה הוא._
הוא הזדהה בשמו?
כן.
כן זה הוא._
הוא הזדהה בשמו?
אולי.
הרבה קורה פה - בעיקר בשנה האחרונה, נראה לי, אך אולי זוהי מחלת הנוסטלגיה - שאני חש בריח מוכר להודעות של ניקים שונים...
אני משתדל לא להיות חשדן מדי. ומצד שני, יש לי נטיה לתקשר יותר עם ניקים מוכרים.
צוויל
אולי.
הרבה קורה פה - בעיקר בשנה האחרונה, נראה לי, אך אולי זוהי מחלת הנוסטלגיה - שאני חש בריח מוכר להודעות של ניקים שונים...
אני משתדל לא להיות חשדן מדי. ומצד שני, יש לי נטיה לתקשר יותר עם ניקים מוכרים.
צוויל
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
- דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*
וההתחזות לכינויים אחרים. והנטייה לנסות לערוך דפים כך שיתאימו למה שהוא חושב שצודק.
וההתחזות לכינויים אחרים. והנטייה לנסות לערוך דפים כך שיתאימו למה שהוא חושב שצודק.
-
לא לענות !!!
טרול !!!
טרול !!!
_לא לענות !!!
טרול !!_
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב.
למחוק, או להתעלם?
טרול !!_
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב.
למחוק, או להתעלם?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סליחה על הבורות, אבל... איך יודעים שזה טרול?
הכותבת מתארת מצב שכיח, לא? אצלי המצב לא רחוק מהתאור.
-
מי שלא מבינה, אתן יכולות להציץ בדפים יומנה של בת 40, האם לפרק, ריח גוף, ועוד...
כולן אותו טרול, שממציא לו כל פעם דמות נשית אחרת, ובעיות אחרות לדיון.
(בסוף האם לפרק יש דיון על זה).
אם מישהי קראה פה והנושא מעניין אותה - יהיה נהדר שתפתח דף על זה.
אבל לא לשתף פעולה עם הטרול !!!
מי שלא מבינה, אתן יכולות להציץ בדפים יומנה של בת 40, האם לפרק, ריח גוף, ועוד...
כולן אותו טרול, שממציא לו כל פעם דמות נשית אחרת, ובעיות אחרות לדיון.
(בסוף האם לפרק יש דיון על זה).
אם מישהי קראה פה והנושא מעניין אותה - יהיה נהדר שתפתח דף על זה.
אבל לא לשתף פעולה עם הטרול !!!
_לא לענות !!!
טרול !!!_
סליחה רגע, אם זה טרול ואם זה לא טרול (ולי אין מושג), מאוד הייתי רוצה לקרוא תשובות על השאלה:
אייך נראים יחסים של זוג שיודע לריב?
זאת שאלה מצוינת בעיניי.
אם זה באמת טרול, אולי עצה טובה יותר יכולה להיות:
בבקשה לענות מבלי להתערבב רגשית בעבור הפונה!
טרול !!!_
סליחה רגע, אם זה טרול ואם זה לא טרול (ולי אין מושג), מאוד הייתי רוצה לקרוא תשובות על השאלה:
אייך נראים יחסים של זוג שיודע לריב?
זאת שאלה מצוינת בעיניי.
אם זה באמת טרול, אולי עצה טובה יותר יכולה להיות:
בבקשה לענות מבלי להתערבב רגשית בעבור הפונה!
-
- הצטרפות: 30 יוני 2010, 23:33
אם זה טרול עדיף לא לענות כאן בכלל! לפתוח שאלה כזאת בדף המתאים בלבד יש דפים שמתעסקים בשאלות מסוג זה
בשביל מה לפתוח דף אחר על זה?
אני בשוק !
שנייה לפני השינה ,דידפדפתי בבאופן כדי לבדוק אם מישהו כבר קרה והגיב לדברים שלי.
מאוד שמחתי לראות במה חדש שיש כבר 8 תגובות, אמרתי לעצמי "וואלה ! זה נושא פופולארי,כנראה שאני לא לבד עם הנושא הזה, כנראה שזה משהו שעוד זוגות חווים".
ממש התבאסתי לראות פה את הדיון הזה.
אני לא מבינה , מה "טרולי"? במה שכתבתי (...אני שואלת בשיא הרצינות....)
אימל'ה ! - האם מצב הזוגיות שלי ,שאותו תיארתי כאן, הוא כל כך נורא ואיום ,עד שהוא נראה לכם כמו סוג של המצאה ?
מאוד שמחתי לראות במה חדש שיש כבר 8 תגובות, אמרתי לעצמי "וואלה ! זה נושא פופולארי,כנראה שאני לא לבד עם הנושא הזה, כנראה שזה משהו שעוד זוגות חווים".
אימל'ה ! - האם מצב הזוגיות שלי ,שאותו תיארתי כאן, הוא כל כך נורא ואיום ,עד שהוא נראה לכם כמו סוג של המצאה ?
_אני בשוק !
מאוד שמחתי לראות במה חדש? שיש כבר 8 תגובות, אמרתי לעצמי "וואלה ! זה נושא פופולארי,כנראה שאני לא לבד עם הנושא הזה, כנראה שזה משהו שעוד זוגות חווים".
אימל'ה ! - האם מצב הזוגיות שלי ,שאותו תיארתי כאן, הוא כל כך נורא ואיום ,עד שהוא נראה לכם כמו סוג של המצאה_
גם אני לא רואה בצורה יפה מה שהולך כאן. אני מאמינה לך מאוד אישה אחת, שזו בעיה אצלך, פשוט תתעלמי מהתגובות שאת טרול את אמיתית ורוב הפורום מאמין לך שזה אמיתי, ונושא חשוב לדיון.
מאוד שמחתי לראות במה חדש? שיש כבר 8 תגובות, אמרתי לעצמי "וואלה ! זה נושא פופולארי,כנראה שאני לא לבד עם הנושא הזה, כנראה שזה משהו שעוד זוגות חווים".
אימל'ה ! - האם מצב הזוגיות שלי ,שאותו תיארתי כאן, הוא כל כך נורא ואיום ,עד שהוא נראה לכם כמו סוג של המצאה_
גם אני לא רואה בצורה יפה מה שהולך כאן. אני מאמינה לך מאוד אישה אחת, שזו בעיה אצלך, פשוט תתעלמי מהתגובות שאת טרול את אמיתית ורוב הפורום מאמין לך שזה אמיתי, ונושא חשוב לדיון.
תודה,שולה.תודה רבה.
(אבל - אני באמת לא מבינה ,אייך הם הגיעו למסקנה כזאת?האם ה"תמונה" שתיארתי מתוך הזוגיות שליהיא כל כך הזויה שהיא נראית כמו משהו בדיוני ולא הגיוני?)
(אבל - אני באמת לא מבינה ,אייך הם הגיעו למסקנה כזאת?האם ה"תמונה" שתיארתי מתוך הזוגיות שליהיא כל כך הזויה שהיא נראית כמו משהו בדיוני ולא הגיוני?)
-
-
חבל להיכנס לפרנויה מוגזמת.
הפרנויה לא מוגזמת יונת !
וזו גם לא פרנויה, אלא אמת לאמיתה.
ובדיוק את זו שיכולה לבדוק את זה.
בדקי נא בטובך אם האם לפרק, יומנה של בת 40, ריח גוף, אני חצי נימול, רוכב על עורב ו'זמירה' הם לא אותו אדם. (יש לי עוד הרבה, אבל אחסוך את זה ממך בינתיים).
לי עצמי לא הייתה בעיה עם זה, כיוון שהסוגיות שהוא מעלה הן אכן ראויות למחשבה, וכל זמן שאני יודעת ביני לביני שזה הוא ולהתיחס לזה מתוך נקודת המוצא הזאת - זה בסדר מבחינתי.
אבל !
ראיתי בדף האם לפרק שאנשים מאוד נפגעו מניצול התמימות שלהם כשגילו שזוהי דמות מצוצה מהאצבע.
אז אפילו אם הנושא חשוב - למה לנצל תמימות של אנשים?
זה כלכך מקומם שאני לא יכולה אפילו להסביר כמה.
בשביל מה הוא צריך להתחזות למישהו שהוא לא???!!!!
מה אתם חושבים על זה? איך נראות המריבות שלכם?"*
הפרנויה לא מוגזמת יונת !
וזו גם לא פרנויה, אלא אמת לאמיתה.
ובדיוק את זו שיכולה לבדוק את זה.
בדקי נא בטובך אם האם לפרק, יומנה של בת 40, ריח גוף, אני חצי נימול, רוכב על עורב ו'זמירה' הם לא אותו אדם. (יש לי עוד הרבה, אבל אחסוך את זה ממך בינתיים).
לי עצמי לא הייתה בעיה עם זה, כיוון שהסוגיות שהוא מעלה הן אכן ראויות למחשבה, וכל זמן שאני יודעת ביני לביני שזה הוא ולהתיחס לזה מתוך נקודת המוצא הזאת - זה בסדר מבחינתי.
אבל !
ראיתי בדף האם לפרק שאנשים מאוד נפגעו מניצול התמימות שלהם כשגילו שזוהי דמות מצוצה מהאצבע.
אז אפילו אם הנושא חשוב - למה לנצל תמימות של אנשים?
- אתה חושב שזה נושא ראוי לדיון? תפתח אותו כנושא לדיון.
זה כלכך מקומם שאני לא יכולה אפילו להסביר כמה.
בשביל מה הוא צריך להתחזות למישהו שהוא לא???!!!!
- מה רע היה לכתוב משהו כמו:
מה אתם חושבים על זה? איך נראות המריבות שלכם?"*
טרול יקר,התיאור ממש לא אמין, התגובות לא ברמה.
אני מציעה שאם אתה רוצה להדמות לאשה בבאופן , תשב ותקרא , תתחבר לרוח הדברים , פה לא ynet
אני מציעה שאם אתה רוצה להדמות לאשה בבאופן , תשב ותקרא , תתחבר לרוח הדברים , פה לא ynet
אחת יקרה, קודם האשמת את אישה אחת שהיא טרול ! [ כמובן שזה היה בכינוי אחר ]
עכשיו את מאשימה שאני טרול.
אולי את תפסיקי להפריע לדיון בנושא חשוב כזה?
תודה
עכשיו את מאשימה שאני טרול.
אולי את תפסיקי להפריע לדיון בנושא חשוב כזה?
תודה
אדון פלוני, לא נהוג למחוק דפים ללא דיון.
זהו דף של טרול, שמשטה ברבים פה. לא ייתכן שאנשים יכתבו מתוך לבם לדף שהפותח שלו מרמה פה את כולם ושימשיך את ההרס שהוא גרם בפורטלים רבים באינטרנט.
דף למחיקה
דף למחיקה
עוד משהו אנונימא, יש באתר דפים רבים בנושא ואם כבר, לא נהוג לפתוח דף בנושא קיים.
ובנוסף, לא יעלה על הדעת להשאיר פה דף שעלול לפגוע בכותבים וכותבות שגילו שרומו על ידי הטרול.
אז שוב,
דף למחיקה
הדף יימחק בקרוב, ואת מוזמנת להצטרף לדף קיים, או לפתוח דף חדש בנושא אם את סבורה שזה נושא שעוד לא נפתח עליו דף.
ובנוסף, לא יעלה על הדעת להשאיר פה דף שעלול לפגוע בכותבים וכותבות שגילו שרומו על ידי הטרול.
אז שוב,
דף למחיקה
הדף יימחק בקרוב, ואת מוזמנת להצטרף לדף קיים, או לפתוח דף חדש בנושא אם את סבורה שזה נושא שעוד לא נפתח עליו דף.
כן, אנונימא , מזמן לא היה כאן איזה דף שתשעים אחוז מהתגובות בו הן תהיות אם זה טרול או לא טרול. מאוד חשוב להשאיר אותו.
יש באתר דפים רבים בנושא ואם כבר, לא נהוג לפתוח דף בנושא קיים.
אנא הפנה אותי לדף בנושא איך לריב "נכון".
לא ייתכן שאנשים יכתבו מתוך לבם לדף שהפותח שלו מרמה פה את כולם
למה לא? מה זה משנה מי פתח את הדף? אפשר לכתוב מתוך הלב עבור כלל הקוראים ולא עבור הפותח של הדף.
ואני עדיין לא משוכנעת ש{{}}אישה אחת היא היא הטרול!
הדף יימחק בקרוב
או שכן או שלא. מה שבטוח, לא בלי קונצנזוס!
אנא הפנה אותי לדף בנושא איך לריב "נכון".
לא ייתכן שאנשים יכתבו מתוך לבם לדף שהפותח שלו מרמה פה את כולם
למה לא? מה זה משנה מי פתח את הדף? אפשר לכתוב מתוך הלב עבור כלל הקוראים ולא עבור הפותח של הדף.
ואני עדיין לא משוכנעת ש{{}}אישה אחת היא היא הטרול!
הדף יימחק בקרוב
או שכן או שלא. מה שבטוח, לא בלי קונצנזוס!
כן, מזמן לא היה כאן איזה דף שתשעים אחוז מהתגובות בו הן תהיות אם זה טרום או לא טרול. מאוד חשוב להשאיר אותו.
אולי מספיק להתייחס לטרול ולהתחיל להגיב לעצם העניין?!
אתם לא רואים מה הטרול הזה עושה לנו? כבר אי אפשר לנהל פה שום דיון!
אני שמה זין על הטרול הזה! רוצה לקיים דיון נורמלי בשאלה מרתקת - וזה הכל!!!!
אולי מספיק להתייחס לטרול ולהתחיל להגיב לעצם העניין?!
אתם לא רואים מה הטרול הזה עושה לנו? כבר אי אפשר לנהל פה שום דיון!
אני שמה זין על הטרול הזה! רוצה לקיים דיון נורמלי בשאלה מרתקת - וזה הכל!!!!
כן אנונימא, חשוב מאוד שיהיה כאן עוד דף שתשעים אחוז מהתגובות בו הן "האם זה טרול או לא טרול".
דף למחיקה
דף למחיקה
אבל זה בדיוק העניין, מי קובע כמה אחוז מהתגובות בדף יהיו בנושא טרולים? אנחנו! אולי במקום זה נדבר על איך לריב? זה נושא מעניין!
אם יש דף בנושא, אנא הפני אותי!!!
אם יש דף בנושא, אנא הפני אותי!!!
תודה למי שהגיבה מתוך רצון לעזור.
אני בוחרת שלא להמשיך לשתף פה באתר הזה .
אני קוראת פה המון,כבר למעלה מ 3 שנים, וגם מגיבה ומייעצת ומשקפת נותנת מעצמי (בדרך כלל בעילום שם) ואף פעם לא חשדתי באף אחד שהעלה בעיה שהוא לא מעלה בעייה אמיתית.
דברים לא טובים קורים פה באתר.
כשקמתי בבוקר וראיתי את ההתכתבויות פה,פשוט התחלתי לבכות.
יש לי מספיק מזה כבר בבית,לא פניתי אליכם כדי לשחזר את מה שקורה לי בבית.
אני מבקשת למחוק את הדף הזה,מלבד העצה (הטובה שהפנמתי) של שולה ,אין פה שום דבר מועיל לאף אחת.
תמחקו..הדף הזה לא עושה לכם יותר מידיי כבוד....
אני בוחרת שלא להמשיך לשתף פה באתר הזה .
אני קוראת פה המון,כבר למעלה מ 3 שנים, וגם מגיבה ומייעצת ומשקפת נותנת מעצמי (בדרך כלל בעילום שם) ואף פעם לא חשדתי באף אחד שהעלה בעיה שהוא לא מעלה בעייה אמיתית.
דברים לא טובים קורים פה באתר.
כשקמתי בבוקר וראיתי את ההתכתבויות פה,פשוט התחלתי לבכות.
יש לי מספיק מזה כבר בבית,לא פניתי אליכם כדי לשחזר את מה שקורה לי בבית.
אני מבקשת למחוק את הדף הזה,מלבד העצה (הטובה שהפנמתי) של שולה ,אין פה שום דבר מועיל לאף אחת.
תמחקו..הדף הזה לא עושה לכם יותר מידיי כבוד....
-
אישה אחת, חבל לי על מה שקרה. אני מקווה שנלמד.
ובאופן כללי, גם עם טרולים וגם בכלל: לא הכל אנחנו חייבים לדעת ולהבין. אפשר לתפקד בצורה אנושית והולמת גם אם לא יודעים את כל הפרטים. הרי ממילא אנחנו אף פעם לא יודעים את כל הפרטים על מישהו, גם אם נדמה לנו שאנחנו מכירים אותו שנים.
ובאופן כללי, גם עם טרולים וגם בכלל: לא הכל אנחנו חייבים לדעת ולהבין. אפשר לתפקד בצורה אנושית והולמת גם אם לא יודעים את כל הפרטים. הרי ממילא אנחנו אף פעם לא יודעים את כל הפרטים על מישהו, גם אם נדמה לנו שאנחנו מכירים אותו שנים.
-
אישה אחת, חבל לי על מה שקרה. אני מקווה שנלמד.
אהבת עולם, אין שום ראיה ש-אישה אחת היא טרול. אני מבינה שמי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין, אבל אני חושבת שבמקרה כזה עדיף בכלל לא לגעת במים מאשר לשפוך אותם (עם התינוק).
(סליחה עם הגזמתי בדימויים, כנראה אני במצב רוח מטפורי.)
אהבת עולם, אין שום ראיה ש-אישה אחת היא טרול. אני מבינה שמי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין, אבל אני חושבת שבמקרה כזה עדיף בכלל לא לגעת במים מאשר לשפוך אותם (עם התינוק).
(סליחה עם הגזמתי בדימויים, כנראה אני במצב רוח מטפורי.)
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 20:59
יונת, זה פשוט בטוח הטרול. הוא כותב בדיוק באותו נוסח, עם אותן שגיאות כתיב בדיוק, ובאותם סימני פיסוק (כולל אותן שגיאות פיסוק בדיוק) ועל אותם נושאים פה ובאתרים אחרים, ומחבר לעצמו תגובות באותו אופן.
גם אותי טרולים די משעשעים וברור שאפשר ללמוד מהם וכו'. אבל זה מאוד פוגע באלה שמשיבים לו ברצינות ומעומק הלב. בכל זאת, חלק מהוירטואליות ובעיקר פה, באתר שאין בו סיסמאות, מושתתת על אמון ואותנטיות.
גם אותי טרולים די משעשעים וברור שאפשר ללמוד מהם וכו'. אבל זה מאוד פוגע באלה שמשיבים לו ברצינות ומעומק הלב. בכל זאת, חלק מהוירטואליות ובעיקר פה, באתר שאין בו סיסמאות, מושתתת על אמון ואותנטיות.
-
גם אם זה טרול (ואני לא חושבת כך), הרי שעל כל טרול שכותב יש לפחות 10 אנשים שקוראים ומתעניינים. אם את לא להרגיש שאת כותבת לטרול, תכתבי להם. אם אין לך מה לכתוב להם, כי המצב המתואר רחוק מחייך וממה שאת מכירה -- אל תכתבי.
אם את לא להרגיש שאת כותבת לטרול, תכתבי להם
יונת, עם ניסוחים כאלה תיכף יחשדו בך! D-:
יונת, עם ניסוחים כאלה תיכף יחשדו בך! D-:
-
- הצטרפות: 01 יולי 2010, 09:38
..... זה אייקון שעוד לא השתמשתי....
ה=
גם אם זה טרול אפשר לפעמים הבאות פשוט להגיד או לכתוב "אולי אתה טרול אבל יש לי מה להוסיף לנושא"... לא להתערבב ריגשית ולכתוב מה שרוצים (זה קשה קצת) ואם זה אכן טרול הוא יתייאש ראשון (כמה כבר אפשר לדון בנושא שלא באמת חיים אותו?)
ה=
גם אם זה טרול אפשר לפעמים הבאות פשוט להגיד או לכתוב "אולי אתה טרול אבל יש לי מה להוסיף לנושא"... לא להתערבב ריגשית ולכתוב מה שרוצים (זה קשה קצת) ואם זה אכן טרול הוא יתייאש ראשון (כמה כבר אפשר לדון בנושא שלא באמת חיים אותו?)
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
אישה אחת,
אני מזמינה אותך לנסות שוב.
הדף נוקה מפראנויות קיץ.
אני לא חושבת שאני יכולה לעזור בנושא עצמו, אני לא מאמינה שהמריבות שלי הן בעלות איזה חן מיוחד או בגרות מיוחדת...
אני מזמינה אותך לנסות שוב.
הדף נוקה מפראנויות קיץ.
אני לא חושבת שאני יכולה לעזור בנושא עצמו, אני לא מאמינה שהמריבות שלי הן בעלות איזה חן מיוחד או בגרות מיוחדת...
אז מה עשית בזה שולה?
את כל הדיונים חסרי התועלת החזרת, ואת התגובות המועילות שנוספו אחריהם השמטת?
את כל הדיונים חסרי התועלת החזרת, ואת התגובות המועילות שנוספו אחריהם השמטת?
פ
תוסיפי מה שתרצי
אני לא מחקתי כלום רק ביטלתי את המחיקה
תוסיפי מה שתרצי
אני לא מחקתי כלום רק ביטלתי את המחיקה
התגובה המושקעת שלי מלפני כחצי שעה נמחקה (ועוד תגובות של ניצן אמ ועוד שהיו לפניה).
לצערי אני לא יודעת איך משחזרים.
לצערי אני לא יודעת איך משחזרים.
מי שרוצה לכתוב על הנושא ברצינות שיכתוב בדף המקביל איך לריב"נכון"_בזוגיות, גם ככה מיותר שיש 2 דפים בנושא,
ויאללה דף למחיקה
ויאללה דף למחיקה
תודה על העצה. אני מעדיפה להיצמד לדברי יונת שרון{{}}.
-
- הצטרפות: 01 יולי 2010, 10:49
פ, "שולה" הוא הטרול. ביטלתי את העריכה שלו.
מי שרוצה לכתוב על הנושא ברצינות שיכתוב בדף המקביל איך לריב''נכון'' בזוגיות, גם ככה מיותר שיש 2 דפים בנושא,
ויאללה דף למחיקה_
בהחלט. אבל בבקשה לחכות עם זה כמה שעות אחרת שוב לא יבינו וישחזרו וכל המעגל מהתחלה.
מקובל לחכות בין תיוג למחיקה לבין המחיקה עצמה.
מי שרוצה לכתוב על הנושא ברצינות שיכתוב בדף המקביל איך לריב''נכון'' בזוגיות, גם ככה מיותר שיש 2 דפים בנושא,
ויאללה דף למחיקה_
בהחלט. אבל בבקשה לחכות עם זה כמה שעות אחרת שוב לא יבינו וישחזרו וכל המעגל מהתחלה.
מקובל לחכות בין תיוג למחיקה לבין המחיקה עצמה.
-
וואללה, לא יודעת. לדף הזה נהייתה קארמה רעה, ו{{}}אישה אחת בעצמה כתבה:
אני בוחרת שלא להמשיך לשתף פה באתר הזה
אני מבקשת למחוק את הדף הזה
אם היא בכל זאת תרגיש אחרת, היא תוכל לכתוב ולשתף בדף השני.
לא רואה עתיד לדף האומלל הזה.
אני בוחרת שלא להמשיך לשתף פה באתר הזה
אני מבקשת למחוק את הדף הזה
אם היא בכל זאת תרגיש אחרת, היא תוכל לכתוב ולשתף בדף השני.
לא רואה עתיד לדף האומלל הזה.
-
גם אני נמנעת, בימים אלו, להוסיף תגובות אמיתיות לפרובוקציות טרוליות - חשובות ככל שיהיו.
הרי יש הרבה דפים שמדברים על הדיאלוג הזוגי.
יונת, אפשר לתת רשימת נושאים חשובים לדיון. אבל זה לא העניין בדפים האלו. הענין הוא מי שפותח אותם, הדיון שמתהווה סביב אותו אדם/אשה, וההתפתחות של חייו/חייה. זה לא סתם דיון על נושא.
ואז, כשאני מגלה שזה טרול, אחרי ששיתפתי, זה מאד מבאס. כי שוב, זה לא עוד דיון על איזה נושא, אלא קשור לסיפור אישי שהועלה כפרובוקציה, שמעורר הזדהות ואמפתיה...
הרי יש הרבה דפים שמדברים על הדיאלוג הזוגי.
יונת, אפשר לתת רשימת נושאים חשובים לדיון. אבל זה לא העניין בדפים האלו. הענין הוא מי שפותח אותם, הדיון שמתהווה סביב אותו אדם/אשה, וההתפתחות של חייו/חייה. זה לא סתם דיון על נושא.
ואז, כשאני מגלה שזה טרול, אחרי ששיתפתי, זה מאד מבאס. כי שוב, זה לא עוד דיון על איזה נושא, אלא קשור לסיפור אישי שהועלה כפרובוקציה, שמעורר הזדהות ואמפתיה...
-
-
- הצטרפות: 14 יולי 2009, 17:59
- דף אישי: הדף האישי של א_תי*
אני שמחה על התגובה שלך. אני באמת חושבת שזה חשוב.
-
יונת, אישה אחת היא אותו איש אחד מ ילדי באופן באבחונים מיינסטרימיים.
את מוזמנת לראות עד כמה הכתיבה דומה. ובכלל הוא כותב הערות בכל מיני דפים, וזה מזלזל ומעצבן.
את מוזמנת לראות עד כמה הכתיבה דומה. ובכלל הוא כותב הערות בכל מיני דפים, וזה מזלזל ומעצבן.
-
יונת,
אני חושבת שבמקרים האלה עדיף לפספס כמה אשמים מאשר לפגוע בחפים מפשע.
השיקול היה - לפגוע באחד או לפגוע ברבים.
הכתיבה שלו פוגעת לעומק באנשים רבים כאן. אנשים שמאמינים לסיפורי החיים שהוא מספר, ומתחילים לגלות כלפיו מעורבות רגשית, לחשוף ולשתף בסיפורים דומים שהם עברו - וכשהם מגלים שמדובר במתחזה, הם נפגעים מזה עמוקות.
הוא מעלה נושאים רגישים לדיון, בכשרון רב הייתי אומרת (לולא ידעתי שזה טרול, לא הייתי חושדת) -
והנושאים הרגישים האלה נוגעים בקרביים של אנשים (למשל הנושא הזה של אישה שחווה אלימות מבן זוגה - הוא נושא מאוד מאוד רגיש לרבות כאן) - והוא מנצל את המצב הרגיש הזה.
ועד כמה גדולה הפגיעה באותם אלו ששיתפו כשהן מגלות שלא היה ולא נברא.
אז מה, אותן נשים חשובות פחות?
אז גם אם הייתה כאן טעות בזיהוי - עדיין זו פגיעה באחת מול פגיעה ברבות.
ואני בחרתי את הסיכון לפגוע באחת.
כמו כן יונת,
אני יודעת שיש באפשרותך לבדוק את העניין לאשורו !
אם תבדקי ויתברר שטעינו (בוודאות. ולא אם הוא כתב ממחשב אחר) - אני מוכנה להתנצל מעומק לבי ונשמתי, ולהזמין את אישה אחת בכל אמצעי שרק יעלה בדעתי לחזור ולכתוב כאן.
אני ממש מבקשת שתבדקי.
זה יחסוך כלכך הרבה פגיעות באנשים שמתרחשות כאן באתר מאז הופעתו.
בין באנשים שנפגעים ישירות ממנו, ובין באנשים אולי חפים מפשע שנפגעים מחשדות כלפיהם.
אנא ממך !
אני חושבת שבמקרים האלה עדיף לפספס כמה אשמים מאשר לפגוע בחפים מפשע.
השיקול היה - לפגוע באחד או לפגוע ברבים.
הכתיבה שלו פוגעת לעומק באנשים רבים כאן. אנשים שמאמינים לסיפורי החיים שהוא מספר, ומתחילים לגלות כלפיו מעורבות רגשית, לחשוף ולשתף בסיפורים דומים שהם עברו - וכשהם מגלים שמדובר במתחזה, הם נפגעים מזה עמוקות.
הוא מעלה נושאים רגישים לדיון, בכשרון רב הייתי אומרת (לולא ידעתי שזה טרול, לא הייתי חושדת) -
והנושאים הרגישים האלה נוגעים בקרביים של אנשים (למשל הנושא הזה של אישה שחווה אלימות מבן זוגה - הוא נושא מאוד מאוד רגיש לרבות כאן) - והוא מנצל את המצב הרגיש הזה.
אז גם אם הייתה כאן טעות בזיהוי - עדיין זו פגיעה באחת מול פגיעה ברבות.
ואני בחרתי את הסיכון לפגוע באחת.
כמו כן יונת,
אני יודעת שיש באפשרותך לבדוק את העניין לאשורו !
אם תבדקי ויתברר שטעינו (בוודאות. ולא אם הוא כתב ממחשב אחר) - אני מוכנה להתנצל מעומק לבי ונשמתי, ולהזמין את אישה אחת בכל אמצעי שרק יעלה בדעתי לחזור ולכתוב כאן.
אני ממש מבקשת שתבדקי.
זה יחסוך כלכך הרבה פגיעות באנשים שמתרחשות כאן באתר מאז הופעתו.
בין באנשים שנפגעים ישירות ממנו, ובין באנשים אולי חפים מפשע שנפגעים מחשדות כלפיהם.
אנא ממך !
אהבת עולם
היגזמת תרגיעי את עצמך.את פוגעת בהמון אנשים פה בלי טיפת רגישות וחבל.
ופשוט תתנצלי בפני אישה אחת ללא תנאי.
מה שעשית לה עבר כל גבול ,ויונת צודקת במה שאמרה לך.אנחנו כולנו בוגרות ותני לנו להחליט מה נקרא ומה לא.ואל תהיי הצנזורית הראשית של הפורום.
עדיף לכן לא לתת לכל אחד את האפשרות לערוך ולמחוק ,ורק יונת תוכל לעשות זאת.המצב עכשיו בגללך הוא בלתי נסבל.
ואל תיפגעי ,פשוט היגזמת !
היגזמת תרגיעי את עצמך.את פוגעת בהמון אנשים פה בלי טיפת רגישות וחבל.
ופשוט תתנצלי בפני אישה אחת ללא תנאי.
מה שעשית לה עבר כל גבול ,ויונת צודקת במה שאמרה לך.אנחנו כולנו בוגרות ותני לנו להחליט מה נקרא ומה לא.ואל תהיי הצנזורית הראשית של הפורום.
עדיף לכן לא לתת לכל אחד את האפשרות לערוך ולמחוק ,ורק יונת תוכל לעשות זאת.המצב עכשיו בגללך הוא בלתי נסבל.
ואל תיפגעי ,פשוט היגזמת !
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2009, 12:03
פלמונית - את/ה הגזמת בעצמך.
אהבת עולם - את מקסימה ואם את רוצה - אתן לך את כל רשימת הדפים והכינויים שברור לי (אני לא מבינה איך לא כולם רואים...) ששייכים לאותו הטרול.
אהבת עולם - את מקסימה ואם את רוצה - אתן לך את כל רשימת הדפים והכינויים שברור לי (אני לא מבינה איך לא כולם רואים...) ששייכים לאותו הטרול.
ופלמונית הוא כמובן הטרול.
אתה שקוף.
אתה שקוף.
-
יונת
זה לא יעזור מדובר באובססיה.
היא פשוט מוחקת כל מה שמנוגד לדעתה.וחייבים להפסיק את זה.אני כבר מאסתי בזה ואני בטוחה שעוד רבות אחרות.
לא מקנאה בך כלל.... כל הסברייך לא עושים עליה רושם וחבל!
זה לא יעזור מדובר באובססיה.
היא פשוט מוחקת כל מה שמנוגד לדעתה.וחייבים להפסיק את זה.אני כבר מאסתי בזה ואני בטוחה שעוד רבות אחרות.
לא מקנאה בך כלל.... כל הסברייך לא עושים עליה רושם וחבל!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
_הוא מעלה נושאים רגישים לדיון, בכשרון רב הייתי אומרת (לולא ידעתי שזה טרול, לא הייתי חושדת) -
אז גם אם הייתה כאן טעות בזיהוי - עדיין זה הסיכון של פגיעה באחת מול הסיכון של פגיעה ברבות.
ואני בחרתי את הסיכון לפגוע באחת._
אהבת עולם אולי את טועה בזיהוי ובכל זאת מה שאת כותבת כל כך נכון!
אני איתך
אז גם אם הייתה כאן טעות בזיהוי - עדיין זה הסיכון של פגיעה באחת מול הסיכון של פגיעה ברבות.
ואני בחרתי את הסיכון לפגוע באחת._
אהבת עולם אולי את טועה בזיהוי ובכל זאת מה שאת כותבת כל כך נכון!
אני איתך
-
כמו יונת, אני חושבת שהפגיעה של כותבת תמימה המואשמת בטרוליות הרבה יותר גדולה מאשר פגיעה של אנשים שבחרו להתערבב רגשית עם סיפור של אדם זר באינטרנט והולכו שולל.
עם זאת, לדעתי הנזק שהטרול דנן מסב לאתר גדול, ולגמרי מצדיק חסימה והדרה שלו מכאן, אם זה אפשרי טכנית (וסבורתני שזה אפשרי - תקני אותי, יונת, עם אני טועה)
עם זאת, לדעתי הנזק שהטרול דנן מסב לאתר גדול, ולגמרי מצדיק חסימה והדרה שלו מכאן, אם זה אפשרי טכנית (וסבורתני שזה אפשרי - תקני אותי, יונת, עם אני טועה)
פלוני אלמונית=עורכת עם ערכים=אהבת עולם=סופרגירל=וכו'
תפסיקי לכתוב הודעות פאטתיות מגוכחות ,ולהשיב לעצמך ,את עושה מעצמך צחוק ,אף אחד לא אוכל את זה ,וזה נראה נילעג ומעורר רחמים.פשוט תתנצלי בפני אישה אחת ובפני כל אלה שהאשמת אותן בטרוליות אובססיבית לחינם,על כל העלבון והצער שגרמת להן.את פשוט עושה נזק רב לאתר יותר מכל "הטרולים" ביחד.
את פגעת והעלבת את אישה אחת שהייתה זקוקה לסיוע בשעת מצוקה ,וכתוצאה מהתנהגותך ברחה מהאתר בצער!
תפסיקי לכתוב הודעות פאטתיות מגוכחות ,ולהשיב לעצמך ,את עושה מעצמך צחוק ,אף אחד לא אוכל את זה ,וזה נראה נילעג ומעורר רחמים.פשוט תתנצלי בפני אישה אחת ובפני כל אלה שהאשמת אותן בטרוליות אובססיבית לחינם,על כל העלבון והצער שגרמת להן.את פשוט עושה נזק רב לאתר יותר מכל "הטרולים" ביחד.
את פגעת והעלבת את אישה אחת שהייתה זקוקה לסיוע בשעת מצוקה ,וכתוצאה מהתנהגותך ברחה מהאתר בצער!
_ופלמונית הוא כמובן הטרול.
אתה שקוף._
אתה שקוף._
זאת שמתחזה לעורכת עם ערכים
אסור לך לעשות מה שאת עושה. אסור להשתמש בניק של מישהו אחר!! הפסיקי
אסור לך לעשות מה שאת עושה. אסור להשתמש בניק של מישהו אחר!! הפסיקי
שלום עורכת
לכולם ידוע מי זו
חבל שכך
היא הרחיקה ומרחיקה כותבים טובים מהאתר ,ושלא לדבר על אנשים הזקוקים לעזרה ותמיכה אמיתית בשעת משבר.
להשגחתך.
לכולם ידוע מי זו
חבל שכך
היא הרחיקה ומרחיקה כותבים טובים מהאתר ,ושלא לדבר על אנשים הזקוקים לעזרה ותמיכה אמיתית בשעת משבר.
להשגחתך.
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2008, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של רויטל_S*
לדעתי הנזק שהטרול דנן מסב לאתר גדול, ולגמרי מצדיק חסימה והדרה שלו מכאן, אם זה אפשרי טכנית
רויטל
_זאת שמתחזה לעורכת עם ערכים?
אסור לך לעשות מה שאת עושה. אסור להשתמש בניק של מישהו אחר!! הפסיקי_
תשאלי את "עורכת" מי זו המתחזה:"לעורכת עם ערכים"
_פלוני אלמונית=עורכת עם ערכים=אהבת עולם=סופרגירל=שוב שלום=וכו' ועוד מגוון עצום של שמות
ותראי מה היא עשתה לאומללה "אישה אחת" ולעוד רבות אחרות
תשאלי את "עורכת" מי זו המתחזה:"לעורכת עם ערכים"
_פלוני אלמונית=עורכת עם ערכים=אהבת עולם=סופרגירל=שוב שלום=וכו' ועוד מגוון עצום של שמות
ותראי מה היא עשתה לאומללה "אישה אחת" ולעוד רבות אחרות
-
אני מנחשת שמי שכתב את זה תחת הניק הפופולרי "עורכת" הוא אותו אדם שכותב כאן ביומיים האחרונים כפלמונית, ובכל זאת אטרח לענות.
אף אחד לא מתחזה אלי. זאת אני משכבר הימים. ו{{}}אהבת עולם תעיד על כך (אנחנו בקשר במייל).
אהבת עולם מוכרת כאן לעשרות אנשים שפגשו אותה בחיים האמיתיים.
אני בוחרת לחתום בניק שאינו מלים מחוברות בקו תחתי מסיבותיי שלי.
אני מנחשת שמי שכתב את זה תחת הניק הפופולרי "עורכת" הוא אותו אדם שכותב כאן ביומיים האחרונים כפלמונית, ובכל זאת אטרח לענות.
אף אחד לא מתחזה אלי. זאת אני משכבר הימים. ו{{}}אהבת עולם תעיד על כך (אנחנו בקשר במייל).
אהבת עולם מוכרת כאן לעשרות אנשים שפגשו אותה בחיים האמיתיים.
אני בוחרת לחתום בניק שאינו מלים מחוברות בקו תחתי מסיבותיי שלי.
הצחקת אותי
תירוץ יותר נילעג לא מצאת לך ???
הרי אפשר לבדוק זאת בשרת ומתבקש לעשות זאת בדחיפות !!!
ומי שעשתה זאת תיחסם מהאתר!!!
מסכימה???....או שקיבלת רגליים קרות ??? וכצפוי......
מישחק עלוב ושפל עם תירוץ מכפיש ומעליל,וכדרכך....
תירוץ יותר נילעג לא מצאת לך ???
הרי אפשר לבדוק זאת בשרת ומתבקש לעשות זאת בדחיפות !!!
ומי שעשתה זאת תיחסם מהאתר!!!
מסכימה???....או שקיבלת רגליים קרות ??? וכצפוי......
מישחק עלוב ושפל עם תירוץ מכפיש ומעליל,וכדרכך....
-
קודם כל הצחקת אותי מאוד, תודה על הבידור לשעת צהריים של יום שישי.
דבר שני, יש דרך פשוטה יותר.
אני יכולה לשלוח מייל ל-יונת שרון מכתובת שמוכרת לה כשייכת לזאת שעורכת כבר שנים בניק עורכת-עם-ערכים - כלומר לי.
אני מניחה שאתה לא יכול לאמת את זהותן של דמויותיך הבדיוניות בדרך דומה.
(כך או כך, אם יונת לא חסמה אותך עד עכשיו, אותי היא בטח לא תחסום גם אם נניח שאני מתחזה למישהו.)
תבין, האתר הזה הוא סוג של רשת חברתית, אנשים מכירים כאן זה את זה גם מחוץ לאתר, בין אם היכרות וירטואלית או אמיתית. ולא קשה לאמת זהויות של אנשים שכותבים פה באופן קבוע.
אתה משטה במעט מאוד אנשים כאן, וזה לא יימשך לאורך זמן. אני מאמינה שאם האמצעים הטכניים מאפשרים זאת, יונת תשתכנע בסופו של דבר לחסום אותך.
הלוואי שתקלוט את זה ותוותר כבר, כי באמת היה כאן הרבה יותר נעים לפני שבאת.
אני מקווה ומאחלת לך ולכולנו שיש בך מספיק הבנת-מציאות ושליטה-עצמית לחדול.
דבר שני, יש דרך פשוטה יותר.
אני יכולה לשלוח מייל ל-יונת שרון מכתובת שמוכרת לה כשייכת לזאת שעורכת כבר שנים בניק עורכת-עם-ערכים - כלומר לי.
אני מניחה שאתה לא יכול לאמת את זהותן של דמויותיך הבדיוניות בדרך דומה.
(כך או כך, אם יונת לא חסמה אותך עד עכשיו, אותי היא בטח לא תחסום גם אם נניח שאני מתחזה למישהו.)
תבין, האתר הזה הוא סוג של רשת חברתית, אנשים מכירים כאן זה את זה גם מחוץ לאתר, בין אם היכרות וירטואלית או אמיתית. ולא קשה לאמת זהויות של אנשים שכותבים פה באופן קבוע.
אתה משטה במעט מאוד אנשים כאן, וזה לא יימשך לאורך זמן. אני מאמינה שאם האמצעים הטכניים מאפשרים זאת, יונת תשתכנע בסופו של דבר לחסום אותך.
הלוואי שתקלוט את זה ותוותר כבר, כי באמת היה כאן הרבה יותר נעים לפני שבאת.
אני מקווה ומאחלת לך ולכולנו שיש בך מספיק הבנת-מציאות ושליטה-עצמית לחדול.
גם אני חושב שיונת לא תחסום אותך מאחר וזה די שקוף שאת זקוקה לטיפול.
ואני מקווה עבורך שתלכי לטיפול ,בכל הרצינות את זקוקה לזה .ועוד דבר ,באמת שממש לא נעים לשוחח איתך ,ואני אכן מתביישת מאוד שעשיתי זאת איתך גם אם זה סתם כתיבה באתר.
כך שמעתה תמשיכי לעודד ולחזק את עצמך ,למחוק ,ולהוסיף ולצנזר כל דיעה שעומדת בניגוד לדעתך.וזאת באמצעות שלל דמויותייך הוירטואליות.המחזקות אותך ואת עמדותייך האבסורדיות!
כן ובנוסף ,את מורידה את רמת הפורום ופוגעת באיכותו ,זה בסך הכל פורום לדעתי לפחות ,בעל פוטנציאל רב ובעל תועלת מרובה וחבל מאוד שאת מהווה גורם הפוגע ברמה ובאיכות הפורום.
שכן פורום כזה אלמלא היה קיים הייתה חובה להקימו.ונוכחותך והתנהלותך הינם גורם מחבל מהמעלה הראשונה ,וזאת יותר מכל הטרולים גם יחד.
אגב ,טרולים לא בהכרח רעים לפורומים ,ראי התייחסותה הנבונה והאנליטית של יונת לעניין ,התייחסות שנפלה מן הסתם על אזניים ערלות.
היי שלום,אל תיפני אלי יותר בבקשה ממך.
תודה
גם אני חושב שיונת לא תחסום אותך מאחר וזה די שקוף שאת זקוקה לטיפול.
ואני מקווה עבורך שתלכי לטיפול ,בכל הרצינות את זקוקה לזה .ועוד דבר ,באמת שממש לא נעים לשוחח איתך ,ואני אכן מתביישת מאוד שעשיתי זאת איתך גם אם זה סתם כתיבה באתר.
כך שמעתה תמשיכי לעודד ולחזק את עצמך ,למחוק ,ולהוסיף ולצנזר כל דיעה שעומדת בניגוד לדעתך.וזאת באמצעות שלל דמויותייך הוירטואליות.המחזקות אותך ואת עמדותייך האבסורדיות!
כן ובנוסף ,את מורידה את רמת הפורום ופוגעת באיכותו ,זה בסך הכל פורום לדעתי לפחות ,בעל פוטנציאל רב ובעל תועלת מרובה וחבל מאוד שאת מהווה גורם הפוגע ברמה ובאיכות הפורום.
שכן פורום כזה אלמלא היה קיים הייתה חובה להקימו.ונוכחותך והתנהלותך הינם גורם מחבל מהמעלה הראשונה ,וזאת יותר מכל הטרולים גם יחד.
אגב ,טרולים לא בהכרח רעים לפורומים ,ראי התייחסותה הנבונה והאנליטית של יונת לעניין ,התייחסות שנפלה מן הסתם על אזניים ערלות.
היי שלום,אל תיפני אלי יותר בבקשה ממך.
תודה
-
אין לי מה להוסיף
-
אתן פשוט טועות. אין שום ראיה שזה אותו אדם.
יונת, האם את אומרת זאת מתוך הבנתך האישית, או כיוון שבדקת זאת על השרת?
יונת, האם את אומרת זאת מתוך הבנתך האישית, או כיוון שבדקת זאת על השרת?