בטן הריונית או ששמנתי בטירוף

במבי*
הצטרפות: 16 מאי 2004, 12:33

שליחה על ידי במבי* »

הבוקר זה קרה, שבוע 11+3 והג'ינס ההוא, זה שלכל אחת יש כדי לדעת אם עלתה קילו או שניים.. נסגר בקושי והוציא לי עודפים מהצדדים וןקדימה.... הורדתי אותו הסתכלתי בפרופיל הגוף ו...... בטן עגלגלה. לא יכול להיות! זה בטח שומן, שמנתי כמו פרה בטוח! זה מוקדם מדי , לא?
הייתי הולכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר, ועד שהורדתי איזה 7-8 קילו.... גיליתי הריון לא מתוכנן אך מבורך. העייפות המטורפת הזאת של השליש הראשון, הורידה לי את המינון ל3 פעמים בשבוע, ועכשיו לפעמיים בשבוע.. מה יהיה????????? מילות עידוד מישהו? משהו???
עננים_בקפה*
הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*

שליחה על ידי עננים_בקפה* »

הדבר הראשון שמשתנה בהריון זה המותניים, את בסוף הטרימסטר הראשון וכן, אלא אם את מראש רזה מדי זה השלב שהמכנסיים ילחצו בבטן. נכון שהתינוק עדיין קטן אבל הרחם גדל, מאוד, זו הבטן שאת רואה. אם ההריון תקין עוד מעט תרגישי פחות עיפה ותוכלי לחזור להיתאמן, לא מומלץ להתחיל להיתאמן למרתון אבל חוץ מזה תהני. בהריון הראשון שלי המשכתי ללכת לחדר כושר לעיצוב וליוגה עד שבוע 36 ולדעתי זה מה שעזר לי לעבור הריון בקלות ובלי כאבי גב בצקות ושאר פינוקים. רק תקשיבי בכל יום לגוף שלך ואל תאמצי אותו יותר מדי, ואל תוכלי בשביל שניים, תוכלי בשביל אחת בהריון שמקפידה על תזונה בריאה, התינוק בשלב זה של חייו (ועד גיל די מופלג) לא באמת זקוק לכמויות מסחריות של שוקולד :-)
במבי*

שליחה על ידי במבי* »

תודה על העדוד.
בהחלט לא אוכלת בשביל שניים, אבל הפסקתי להתחשבן עם מעדני חלב של 0% שומן ואם בא לי במבה או ביסלי אני אוכלת... אבל אריזה אישית קטנה, חוצמזה הכל רגיל.
זה בסדר, כן?
עננים_בקפה*
הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*

שליחה על ידי עננים_בקפה* »

עדיף לוותר על אוכל דיאטטי, אלא לאכול נכון מזונות מלאים. מעדני דייט זה רחוק מלהיות אוכל. או שבגלל שיש בהם 0% הסידן ושאר החומרים שאמורים להיות בהם לא נספגים ובמקרה הגרוע יותר הם מלאים חומרים שאת לא באמת רוצה להכניס לגוף בטח לא בהריון.
כלל אצבע, עם באוכל יש מרכיבים שאת לא יודעת מה הם או שיש להם מספר סידורי, עדיף להיתרחק

תמיד עדיף יוגורט 3% עם פרי או עם אגוזים על מעדן דאייט עם 0% ואספרטים וז'לטין שעשוי מדגים.

לא חייבים להיות פנאטים, אבל לדעתי חשוב יותר להקפיד על אוכל מזין מאשר על אוכל לא משמין
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

ממליצה לגשת לביגודית של ויצו ולהתחדש במלתחה שמתאימה למידותייך החדשות. את הג'ינס אפשר להעלות למדף הגבוה, שיחכה לך שם ובעוד שנתיים, תשתחלי אליו בקלות!
במבי*

שליחה על ידי במבי* »

ובעוד שנתיים, תשתחלי אליו ...???? אין מצב, למה שנתיים? דייי נו אל תפחידו אותי, עם עבודה קשה ורצון טוב (שלי ושל האל למעלה..) אני אצליח להסיר את העודפים תוך כמה חודשים, לא..? :-)
חלומות_מתגשמים*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2011, 13:26
דף אישי: הדף האישי של חלומות_מתגשמים*

שליחה על ידי חלומות_מתגשמים* »

זה באמת יכול לקחת הרבה פחות, תלוי גם בגנטיקה .אני אחרי שלושה חודשים חזרתי לכל הג׳ינסים שלי, בלי מאמץ.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

שליחה על ידי אילה_א* »

גם תלוי מה יהיה לך חשוב אחרי הלידה
ברור שאפשר אם זה חשוב וגם אל תשכחישההנקה יכולה לשרוף המון קלוריות
במבי*

שליחה על ידי במבי* »

כן,שמעתי על נפלאות ההנקה, תודה לכן על התמיכה
ר_ו_ת_ה*
הצטרפות: 18 יוני 2008, 00:35
דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ת_ה*

שליחה על ידי ר_ו_ת_ה* »

סליחה שאני הורסת את השמחה מהקשר בין הנקה והרזיה, אני מגלה בימים אלו- כבר בפעם השניה- שאצלי זה הפוך.
עם שני הילדים שלי מאד התעגלתי בזמן ההנקה, וכשמלאו להם שנתיים, וההנקה ירדה משמעותית (עדיין מניקה, אבל הרבה פחות) פתאום, בלי שום השתדלות, עפו ממני איזה 8 קילו
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”