יצרנים של בגדי הנקה
- "יאנה זיניגרד"www.yanaeverywhere.com החולצות של יאנה הרבה הרבה יותר נוחות להנקה, פחות חושפניות (יהודית שפמן)
- בייבי בובט , מספר טלפון: 064-855160 (חולצות טריקו עם ריצ'רצי'ם) הגזרה מקסימה, הצבע מקסים לי, אבל יש בעיה אחת: כשמניקים, אין שם מספיק בד מתחת לריצ'רץ לכסות, כך שיוצא שאני נחשפת עוד הרבה יותר מאשר עם סתם חולצת טריקו שמרימים ומניקים. זה נוח אם יש זקט או סוודר או צעיף מעל, שמסתיר את הצד בזמן ההנקה. (בשמת א)
- תחושת בטן הבגדים יפים, קלילים ונוחים מבדים נעימים וצבעוניים, ונראה שיהיה מאוד מאוד נוח הניק איתם, ממש אחלה, מחירים קצת יקרים לטעמי - לפחות 150 ש"ח לבגד (אביטל צ)
- Motherwear אם יש לכן כתובת בצפ' אמריקה, נראה לי שיש כמה וכמה פריטים שווים (עדי יותם)
~החנות נמצאת בכרכור - בסימטה שיוצאת מרח' המושב 29 (מול המכללה ההוליסטית)
בגדי הנקה מבדים טבעיים, הרבה צבעוניות, שמלות, חולצות, טוניקות שניתן להרים ולשלוף. ישנם גם בגדים משלימים כגון - מכנסיים, חצאיות ועוד.
בדים הודיים אווריריים, בדי סימפוניה (עם 5% ליקרה) וגם בדים אחרים.
יש צנועות יותר וצנועות פחות, ועל כן מתאימות למגזרים השונים.
הפטנטים פשוטים, צנועים ונוחים לשימוש. "גם כשבני הקט היה כבר זה שמחליט באיזה צד יונקים עכשיו". (לדברי נורית עצמה)
היום חברה אמרה לי על (מראה של) שמלה של נורית: "ואו! זה משנה את כל מה שחשבתי על בגדי הנקה" (תבשיל קדרה)~
- ממיגיר אתר באנגלית ובו בגדים להנקה ועוד כמה דברים לאם המניקה.
- פיג'ממה קולקצית בגדי הנקה, יכולה להתאים גם לדתיות. יפעת לוי 052-4291453
- e-m בגדי הריון וחולצות הנקה מעוצבות. הבגדים מתאימים גם למי שאינה בהריון ואינה מניקה ורוצה להנות מבגדים יפים. אפרת 050-8443368
- חלב M בגדי הנקה - חולצות הנקה מעוצבות ואופנתיות, שישמשו אותך גם לאחר תקופת ההנקה. קרן זינגר כהן 052-3359444
- "גילגול - קודם כל שמלה!" www.gilgool.co.il שמלה יפה, נעימה ונשית שמאפשרת בקלות הנקה צנועה! ייחודה בכך שהיא תלווה אותך משלב ההריון דרך ההנקה ועד בכלל.. מוזמנות לבקר באתר! אביגיל ב 054-4508589