קשקשים בקרקפת
קשקשים בקרקפת
כל הראש שלי מתקלף!
זה נמשך כבר המון זמן וניסיתי כל מיני טיפולים טבעיים.
זה מעבר לקשקשים. הקרקפת יבשה לגמרי..(גם ככה העור שלי מאוד יבש).
בויטמינים לקחתי סופר גלא תקופה וגם לא עזר..
אני אוכלת תזונה צמחונית על סף הטבעונות.
ש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
זה נמשך כבר המון זמן וניסיתי כל מיני טיפולים טבעיים.
זה מעבר לקשקשים. הקרקפת יבשה לגמרי..(גם ככה העור שלי מאוד יבש).
בויטמינים לקחתי סופר גלא תקופה וגם לא עזר..
אני אוכלת תזונה צמחונית על סף הטבעונות.
ש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
קשקשים בקרקפת
להפסיק לחפוף לכמה שבועות (רק לשטוף במים בלי סבון). אחרי שהקרקפת מתאוששת, אפשר לנסות בזהירות בשביל לבדוק רגישויות לחומרים שבשמפו.
קשקשים בקרקפת
אני אנסה את הרעיון שלך.. בינתיים אני חופפת עם שמפו בראשית (מרוזמרין) שמבחינת הרגשה פנימית הוא כל כך טבעי לי אבל אולי באמת כדאי להרגיע את הראש..
דרך אגב , ניסיתי גם מריחות של שמנים ושטיפות עם חומץ תפוחים אחרי החפיפה.
מישהו יכול להמליץ על תוספי מזון?
דרך אגב , ניסיתי גם מריחות של שמנים ושטיפות עם חומץ תפוחים אחרי החפיפה.
מישהו יכול להמליץ על תוספי מזון?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
קשקשים בקרקפת
אולי ויטמין E? אמרת שהעור שלך גם יבש, אז אולי הויטמין יעזור להחזיר את הלחות מבפנים?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
קשקשים בקרקפת
וגם לדאוג למזונות עתירי שומן במזון, אבל שומן טוב, כמו באגוזים וזרעים לא קלויים, שמן זית, שמן שומשום, טחינה, אבוקדו.
מריחת שמן שומשום יכולה גם לעזור. הוא שמן כבד מאד, שלא נספג מאד מהר וידוע כמיטיב עם השיער והעור.
חוצמזה, מה עם נוזלים? את שותה מספיק? פחות מדיי?
שימי דגש בעיקר על מים ותה צמחים (בלי תה שחור / ירוק אפילו), ללא קולות, קינלים וחבריהם. נסי גם להימנע מקפה וחבריו!
אגב, הרעיון של יונת מעולה!
מריחת שמן שומשום יכולה גם לעזור. הוא שמן כבד מאד, שלא נספג מאד מהר וידוע כמיטיב עם השיער והעור.
חוצמזה, מה עם נוזלים? את שותה מספיק? פחות מדיי?
שימי דגש בעיקר על מים ותה צמחים (בלי תה שחור / ירוק אפילו), ללא קולות, קינלים וחבריהם. נסי גם להימנע מקפה וחבריו!
אגב, הרעיון של יונת מעולה!
-
קשקשים בקרקפת
אני רציתי להעיר לעצמי שעודף של ויטמין E ובכלל של הויטמינים המסיסים בשומן אינו טוב לגוף ADEK. כדאי לבדוק אם מי שמבין יותר ממני (בטוח ורד מבינה יותר ממני).
אני לא חופפת יותר מפעם בשבוע. זה עושה לי רע מאוד. מאז שהתחלתי עם המנהג הזה (יותר משנה) מצב השיער שלי השתפר פלאים. הוא מבריק ומלא ברק (כמו בפרסומת, אבל בלי השמפו) ומריח מצויין גם שבוע אחרי.
אני לא חופפת יותר מפעם בשבוע. זה עושה לי רע מאוד. מאז שהתחלתי עם המנהג הזה (יותר משנה) מצב השיער שלי השתפר פלאים. הוא מבריק ומלא ברק (כמו בפרסומת, אבל בלי השמפו) ומריח מצויין גם שבוע אחרי.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
קשקשים בקרקפת
תה סרפד כמה פעמים ביום, יכול להטיב עם השיער ועד כל מיני דברים. במצבים של אלרגיה קיצונית לשמפו אני חופפת עם הסבון של סבתא ג'מילה. (סבון טבעי משמן זית שיש בחנויות טבע).
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
- דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*
קשקשים בקרקפת
קשקשים נובעים מפטריה. אם יש לך קשקשים ולא אקזמה, יש סוגי שמפו חדישים שנמכרים רק עם מרשם רופא, ומטפלים ישירות בפטריה. הם כנראה טובים ופותרים את הבעיה אחת ולתמיד (פחות או יותר).
קילוף קשה הןא כנראה אקזמה (רגישות לחומר כלשהו). הטיפול באקזמה הוא ע"י סטרואידים כמו בטא קורטן ודומיו. זה יכול להפיג את הסימפטום (וזה חשוב לפעמים) אבל כשמפסיקים את הטיפול, אם עדיין החומר בסביבה, התופעות יחזרו בגדול.
אם את משתמשת בשמפו נגד קשקשים, הפסיקי (במיוחד head and shoulders שהוא תוקפני) ונסי סוג אחר. כמו כן החליפי את כל הסבונים וחומרי הניקוי שיש בבית בכאלה שמיועדים לבעלי ידיים רגישות. מנסיוני, החומרים ה"רעים" הם פלמוליב מכל הסוגים, מסירי שומן שמכילים סודה קאוסטיק, ומלבינים שמכילים כלור. אל-סבונים כמו נקה 7 או הוואי בטוחים למדי, וגם חומרי הניקוי של "אסטוניש". כדאי גם לבדוק רגישות לחומרי איפור ולתכשיטים (כלומר, להפסיק להשתמש ולהסיר) אם זה רלוונטי לגביך.
לדעתי כדאי כצעד ראשון לפנות לרופא עור כדי שתדעי אם מדובר בקשקשים או אקזמה.
קילוף קשה הןא כנראה אקזמה (רגישות לחומר כלשהו). הטיפול באקזמה הוא ע"י סטרואידים כמו בטא קורטן ודומיו. זה יכול להפיג את הסימפטום (וזה חשוב לפעמים) אבל כשמפסיקים את הטיפול, אם עדיין החומר בסביבה, התופעות יחזרו בגדול.
אם את משתמשת בשמפו נגד קשקשים, הפסיקי (במיוחד head and shoulders שהוא תוקפני) ונסי סוג אחר. כמו כן החליפי את כל הסבונים וחומרי הניקוי שיש בבית בכאלה שמיועדים לבעלי ידיים רגישות. מנסיוני, החומרים ה"רעים" הם פלמוליב מכל הסוגים, מסירי שומן שמכילים סודה קאוסטיק, ומלבינים שמכילים כלור. אל-סבונים כמו נקה 7 או הוואי בטוחים למדי, וגם חומרי הניקוי של "אסטוניש". כדאי גם לבדוק רגישות לחומרי איפור ולתכשיטים (כלומר, להפסיק להשתמש ולהסיר) אם זה רלוונטי לגביך.
לדעתי כדאי כצעד ראשון לפנות לרופא עור כדי שתדעי אם מדובר בקשקשים או אקזמה.
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2002, 09:48
- דף אישי: הדף האישי של עירית_ל*
קשקשים בקרקפת
זה יכול להיות ספחת (פסוריאזיס). אם זה אכן כך זה יראה יותר כמו נגעים מובדלים, או פצעים אדומים מתקלפים. מנסיון )-:.
-
קשקשים בקרקפת
אני לא שוטפת בכלל. רק פעם בשבוע. אחרי כמה פעמים, אולי אפשר אפילו בהדרגה - פעם לחפוף אחרי יומיים, פעם אחרי שלושה ימים וכן הלאה. נראה לי שכדאי לעצור אחרי שבוע...
גם בעלות שיער שומני (כמוני, לפני שהתחלתי במנהג הזה) לא נראות משהו עם שיער רטוב ממים בלבד.
גם בעלות שיער שומני (כמוני, לפני שהתחלתי במנהג הזה) לא נראות משהו עם שיער רטוב ממים בלבד.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
קשקשים בקרקפת
היתה לי בעיה דומה לשל ש. לא בדיוק קשקשת, יותר מזכיר את ה"קליפות" של התינוקות.
בהריון יצא לי לחפוף רק בערך פעם בשבוע, וגם לא יכולתי לסבול שום ריח חוץ מהקמיל בלו לתינוקות.
תוך שלושה חודשים כל עור הקרקפת שלי הבריא, וגם השיער נראה נהדר.
הספר אמר לי (לא מזמן הסתפרתי נורא קצר) שהסיבה היתה: שמפו-ים שלא התאימו לחומציות של עור הקרקפת שלי.
הוא אמר שאם הקמיל בלו עזר, שאשאר איתו. כי הוא פשוט מתאים ב PH שלו הספציפי לראש שלי.
ואכן אני ממשיכה איתו, ואין יותר בעיות (חוץ מהנשירה המאסיבית שלא השאירה לי כמעט שיער על הראש... ).
בהריון יצא לי לחפוף רק בערך פעם בשבוע, וגם לא יכולתי לסבול שום ריח חוץ מהקמיל בלו לתינוקות.
תוך שלושה חודשים כל עור הקרקפת שלי הבריא, וגם השיער נראה נהדר.
הספר אמר לי (לא מזמן הסתפרתי נורא קצר) שהסיבה היתה: שמפו-ים שלא התאימו לחומציות של עור הקרקפת שלי.
הוא אמר שאם הקמיל בלו עזר, שאשאר איתו. כי הוא פשוט מתאים ב PH שלו הספציפי לראש שלי.
ואכן אני ממשיכה איתו, ואין יותר בעיות (חוץ מהנשירה המאסיבית שלא השאירה לי כמעט שיער על הראש... ).
קשקשים בקרקפת
תודה לכולם על הרעיונות.
בשמת, זה בדיוק מה שכתבת, כמו הקילוף בראש של תינוקות.
בינתיים אני כבר יומיים לא חופפת, רק מרטיבה והפלא ופלא -יש שיפור( תודה יונת!).
זה ממש לא נראה לי אקזמה /פסוריאזיס.. אולי סבוריאה למרות שזה מאוד עדין ולא אדום
בכלל..
עדי רן -כל החומרים שכתבת (סבונים ושמפואים) -אני לא מתקרבת לזה בכלל..
אני בתקופה הטבעית ביותר של החיים שלי.. משתדלת ללכת עם הטבע עד הסוף.
דרך אגב, במקום להסתבן אני לפעמים משפשפת את הגוף עם מלח ים (באמבטיה על גוף רטוב). גם אני מרגישה שכל ה'לכלוך' יורד וגם משום מה המלח גורם לעור שלי להפריש מן לחות כזאת וזה מעולה לי ליובש.
אני אעדכן אתכם מה קורה עם שיטת הללא חפיפה..
בשמת, זה בדיוק מה שכתבת, כמו הקילוף בראש של תינוקות.
בינתיים אני כבר יומיים לא חופפת, רק מרטיבה והפלא ופלא -יש שיפור( תודה יונת!).
זה ממש לא נראה לי אקזמה /פסוריאזיס.. אולי סבוריאה למרות שזה מאוד עדין ולא אדום
בכלל..
עדי רן -כל החומרים שכתבת (סבונים ושמפואים) -אני לא מתקרבת לזה בכלל..
אני בתקופה הטבעית ביותר של החיים שלי.. משתדלת ללכת עם הטבע עד הסוף.
דרך אגב, במקום להסתבן אני לפעמים משפשפת את הגוף עם מלח ים (באמבטיה על גוף רטוב). גם אני מרגישה שכל ה'לכלוך' יורד וגם משום מה המלח גורם לעור שלי להפריש מן לחות כזאת וזה מעולה לי ליובש.
אני אעדכן אתכם מה קורה עם שיטת הללא חפיפה..
קשקשים בקרקפת
היי לכם.
רציתי לעדכן מה קורה..
הראש על הפנים...(ברור .. ).
אני כבר שבועיים לא חופפת, רק מרטיבה. ההטבה הראשונית שהייתה הפסיקה מהר מאוד.
יונת, כמה זמן כדאי לי עוד לנסות?
אני לא מבינה. אני אוכלת כל כך בריא (ורד-בדיוק כמו שכתבת) עושה ספורט, מרגישה מצוין, ורק הראש במצב הזה.
מה אני עושה?
רציתי לעדכן מה קורה..
הראש על הפנים...(ברור .. ).
אני כבר שבועיים לא חופפת, רק מרטיבה. ההטבה הראשונית שהייתה הפסיקה מהר מאוד.
יונת, כמה זמן כדאי לי עוד לנסות?
אני לא מבינה. אני אוכלת כל כך בריא (ורד-בדיוק כמו שכתבת) עושה ספורט, מרגישה מצוין, ורק הראש במצב הזה.
מה אני עושה?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
קשקשים בקרקפת
אולי רפואה סינית? דיקור או צמחים יכול לעזור אולי. לפי מה שאת מתארת זה נשמע משהו עמוק יותר (אמרת שהעור שלך יבש גם כך...). צריך לראות דברים נוספים, את התמונה שלך כולה!
היכן את גרה? אולי נוכל להמליץ על מישהו...?
היכן את גרה? אולי נוכל להמליץ על מישהו...?
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
קשקשים בקרקפת
אני לא רופאה, אבל שבועיים נשמע לי מספיק זמן בשביל להרגיש בהבדל.
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2002, 09:48
- דף אישי: הדף האישי של עירית_ל*
קשקשים בקרקפת
טוב, שוב אני עם הפסוריאזיס, אבל זה יכול לעבוד גם לקשקשת מסוג אחר - שליש/חצי כוס שמן זית + חצי לימון סחוט. להשאיר על הראש שעתיים ולשטוף עם שמפו כמובן.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
קשקשים בקרקפת
הגדולה שלי (4) עם המון המון קשקשים - למעשה זה קילוף של העור, בלי אדמומיות מתחת למה שמתקלף.
כמעט לא חופפים לה ראש, ועוד פפחות מזה עם סבון.
רעיונות?
טיפולים?
חסרים תזונתיים?
היא בתקופה קשה שנמשכת לפחות חודשיים - מאוד מאוד צמודה אלי, מתבישת (כמעט מפחדת) מזרים, חזרה לינוק. יכול להיות קשור איכשהו?
כמעט לא חופפים לה ראש, ועוד פפחות מזה עם סבון.
רעיונות?
טיפולים?
חסרים תזונתיים?
היא בתקופה קשה שנמשכת לפחות חודשיים - מאוד מאוד צמודה אלי, מתבישת (כמעט מפחדת) מזרים, חזרה לינוק. יכול להיות קשור איכשהו?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קשקשים בקרקפת
אולי כדאי לחפןף לה. מאוד קשור למצב רגשי - הקשקשים.
קשקשים בקרקפת
דווקא לגבי שיער יש לי רק מעט ידע, אבל באופן כללי - בכל התכשירי השמפו הרגילים יש כימיכלים שהם חזקים (הכי גרוע זה SLS שזה קיצור של שם החומר שמורכב משלוש מילים :"סודיום לאורל/לאורט סולפט" שהוא דטרגנט חריף, יציב ומצטבר. הוא זה שעושה את הקצף חזק, מחזיק את החומרים יחד, מגדיל את הנפח של התערובת ומאוד זול....) הוא הורס את זקיקי השיער, עושה גירוי בקרקפת, מצטבר בגוף, מעורר קטרקט..... בקיצור רע. (הוא גם נמצא בכל משחות השיניים הרגילות)
- כדאי להכנס לחנות טבע ולנסות שמפו טבעי (לשים לב כי גם בחנויות הטבע יש מוצרים שיש בהם חומרים כאלה, לקרוא את המרכיבים לפני שקונים ....) יש טובים של: חברת בראשית (עם רוזמרין/סרפד). חברת עדן, חברת וולדה (אני כמעט בטוחה). יש גם כמה מצויינים של חברת NEWAYS (אבל צריך להרשם אצלם בכדי לקנות).
- סבתא שלי בשטיפה האחרונה אחרי החפיפה היתה שמה צהוב של ביצה ואז שוטפת, בכדי לתת ברק ולהזין אותו (לפני עידן הקונדישינר)
- אחרי החפיפה אם רוצים מסיכה לשיער, אפשר לקחת קצת שמן זית, עם צהוב של ביצה, 2-3 טיפות של שמן אתרי רוזמרין, לערבב לעיסה ולמרוח על השיער ואח"כ לשטוף. מצד שני אפשר לעשות את זה בכלל לפני החפיפה.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
קשקשים בקרקפת
לא מעשי להשתמש בשמן זית (לבד או עם חמרים אחרים) בתור מסכה אחרי החפיפה משום שכדי להסיר אותו חייבים לחפוף וביסודיות.
אני עושה לפעמים מסכה של שמן זית נטו על שער יבש לפני החפיפה. מחכה חצי שעה וחופפת. אם אני ממש חרוצה אני משתמשת בחומץ במקום במרכך אחרי השמפו והתוצאה מדהימה- שער רך ומשיי.
לגבי שמפו ללא SLS- מאד קשה למצוא. גם בחנויות הטבע רוב השמפו מכילים SLS. וולדה מצוין, אבל נורא נורא יקר.
אני השתמשתי לתקופה מסוימת בסבון של סבתא ג'מילה בתור שמפו. פעם גם מצאתי שמפו שמגיע בצורת גוש סבון , מייצרת אותו איזה משפחה בארה''ב, והוא מצוין. היתרון של סבון בגוש הוא שאינו מכיל SLS.
אני עושה לפעמים מסכה של שמן זית נטו על שער יבש לפני החפיפה. מחכה חצי שעה וחופפת. אם אני ממש חרוצה אני משתמשת בחומץ במקום במרכך אחרי השמפו והתוצאה מדהימה- שער רך ומשיי.
לגבי שמפו ללא SLS- מאד קשה למצוא. גם בחנויות הטבע רוב השמפו מכילים SLS. וולדה מצוין, אבל נורא נורא יקר.
אני השתמשתי לתקופה מסוימת בסבון של סבתא ג'מילה בתור שמפו. פעם גם מצאתי שמפו שמגיע בצורת גוש סבון , מייצרת אותו איזה משפחה בארה''ב, והוא מצוין. היתרון של סבון בגוש הוא שאינו מכיל SLS.
-
קשקשים בקרקפת
SLS =סודיום לאורל/לאורט סולפט
לרוב כתוב באנגלית, כמובן.
לרוב כתוב באנגלית, כמובן.
קשקשים בקרקפת
האם יש לכן רעיונות נפלאים גם לטיפול בקשקשים?
תודה
תודה
-
קשקשים בקרקפת
כן. שמן זית.
המסכה שאני עושה עם שמן זית על שער יבש מיועדת בדיוק לקשקשים.
חוץ מזה הסתכלי ב רפואה עממית בדואית (מקווה שאני זוכרת נכון את שם הדף), יש שם עוד כמה טיפים.
המסכה שאני עושה עם שמן זית על שער יבש מיועדת בדיוק לקשקשים.
חוץ מזה הסתכלי ב רפואה עממית בדואית (מקווה שאני זוכרת נכון את שם הדף), יש שם עוד כמה טיפים.
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2004, 02:30
- דף אישי: הדף האישי של שרון_רב*
קשקשים בקרקפת
השמפו של "בראשית" (יש כמה סוגים, נדגם זה שמכיל קמומיל) טוב, ונטול SLS.
לילדה הוא מצויין, לי קצת קשה להסתרק אם אני לא שמה כלום אחרי החפיפה. יש אולי הצעות למרככים ?
אם אני ממש חרוצה אני משתמשת בחומץ במקום במרכך אחרי השמפו והתוצאה מדהימה- שער רך ומשיי. האם החומץ עוזר גם בהתרת קשרים? ומה לגבי הריח?
לילדה הוא מצויין, לי קצת קשה להסתרק אם אני לא שמה כלום אחרי החפיפה. יש אולי הצעות למרככים ?
אם אני ממש חרוצה אני משתמשת בחומץ במקום במרכך אחרי השמפו והתוצאה מדהימה- שער רך ומשיי. האם החומץ עוזר גם בהתרת קשרים? ומה לגבי הריח?
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
קשקשים בקרקפת
גם במרכך יש את ה SLS?
< מזועזעת מהגילוי >
< מזועזעת מהגילוי >
-
קשקשים בקרקפת
נועה- לא. המרכך לא עושה קצף ולכן אין צורך.
שרון- החומץ מאד עוזר בהתרת קשרים והריח מתנדף מיד כשאת שוטפת את השיער.
לא בטוחה עד כמה זה ישים לילדים כי החומץ יכול לשרוף בעינים.
שרון- החומץ מאד עוזר בהתרת קשרים והריח מתנדף מיד כשאת שוטפת את השיער.
לא בטוחה עד כמה זה ישים לילדים כי החומץ יכול לשרוף בעינים.
-
קשקשים בקרקפת
אגב, אני מתכננת לקנות שפריצר כדי להתיז את החומץ על השיער, כי הבעיה העיקרית שלו היא שהמון נשפך בדרך כשמנסים לשים אותו על הראש כמו שמפו.
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
קשקשים בקרקפת
שרון רב, אני משתמשת בחומץ כמרכך, אחרי חפיפה בשמפו לתינוקות. הוא מאד מרכך את השיער, בצורה נעימה יותר מהמרכך בבקבוק. אין לי בעיה של קשרים, אבל נראה לי שעצם הריכוך הוא מה שמתיר את הקשרים, לא?
בכל מקרה, אני מצאתי שמרכך מכביד על השיער, ולכן מדי פעם כשהוא החל להיראות נפול החלפתי מרכך, אבל מאז שעברתי לחומץ זה לא קרה.
בעניין הריח - גם אני דאגתי, כי בכל פעם שאני מורחת חומץ על הראש אני מיד מריחה כמו סלט , אבל הריח לא נותר בשיער לאחר שטיפת הראש במים.
מה שכן, אם את מתכוונת להשתמש בחומץ בכל יום, זה עלול טיפה ליבש את השיער, ואז תצטרכי להקפיד על מסיכה כל שבוע-שבועיים. אני משתמשת בחומץ פעמיים בשבוע, לעתים שלוש, ואין לי בעיה של יובש, למרות שהשיער שלי נוטה להיות יבש ממילא. אם שיערך נוטה להיות שמן, אולי זה אפילו טוב להשתמש בחומץ באופן יומיומי כי זה ימתן את השומניות (כך נראה לי, אינטואיטיבית, לא מתוך ידע מקצועי כלשהו).
בכל מקרה, אני מצאתי שמרכך מכביד על השיער, ולכן מדי פעם כשהוא החל להיראות נפול החלפתי מרכך, אבל מאז שעברתי לחומץ זה לא קרה.
בעניין הריח - גם אני דאגתי, כי בכל פעם שאני מורחת חומץ על הראש אני מיד מריחה כמו סלט , אבל הריח לא נותר בשיער לאחר שטיפת הראש במים.
מה שכן, אם את מתכוונת להשתמש בחומץ בכל יום, זה עלול טיפה ליבש את השיער, ואז תצטרכי להקפיד על מסיכה כל שבוע-שבועיים. אני משתמשת בחומץ פעמיים בשבוע, לעתים שלוש, ואין לי בעיה של יובש, למרות שהשיער שלי נוטה להיות יבש ממילא. אם שיערך נוטה להיות שמן, אולי זה אפילו טוב להשתמש בחומץ באופן יומיומי כי זה ימתן את השומניות (כך נראה לי, אינטואיטיבית, לא מתוך ידע מקצועי כלשהו).
קשקשים בקרקפת
אורית ס תודה על התשובה , אני בהחלט אנסה את שמן הזית ונראה לי שגם את גרגרי החילבה.
תודה רבה
תודה רבה
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2004, 02:30
- דף אישי: הדף האישי של שרון_רב*
קשקשים בקרקפת
תודה על התשובות!
אנסה את החומץ בחפיפה הבאה. לא אסגיר כאן את תדירות החפיפות, אבל לאור נסיונך,מיצי החתולה, נראה לי שלא תהיה בעיה של ייבוש יתר
אנסה את החומץ בחפיפה הבאה. לא אסגיר כאן את תדירות החפיפות, אבל לאור נסיונך,מיצי החתולה, נראה לי שלא תהיה בעיה של ייבוש יתר
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
קשקשים בקרקפת
שלום
יש לי גירודים בעור .
אני לא יודע אם זה בגלל הקשקשים או בגלל מחלת עור .
מה שבטוח שנושר לי השער בגלל זה .
מה עושים כדי לשחזר את השער אם זה אפשרי?
ומה עושים עם הגירודים
יש לי גירודים בעור .
אני לא יודע אם זה בגלל הקשקשים או בגלל מחלת עור .
מה שבטוח שנושר לי השער בגלל זה .
מה עושים כדי לשחזר את השער אם זה אפשרי?
ומה עושים עם הגירודים
קשקשים בקרקפת
למרות שעבר די זמן מאז נכנס מישהו לשיח שהתנהל פה - אנסה בכל זאת את כוחי: אני אם טריה לילדה מקסימה בת (כמעט) שלושה חודשים. לפני כשלושה שבועות החל היובש-קילוף בקרקפת. הסובבים הרגיעו אותי שזה מוכר וטבעי וקורה לכל התינוקות. רופא הילדים שלי אמר לי בטלפון לשם שמן תינוקות. מזה שלושה שבועות אני מורחת מדי יום שמן שומשום שהוא טבעי וניחוחי ולא מכיל נפט... נראה אמנם שיש הטבה אך אתמול בטיפת חלב האחות אמרה שזה נראה לא טוב ושהיא ממליצה ללכת לרופא עור כי זה נראה כמו סבוראה (מה זה???) האם מישהו יכול להמליץ לי על רופא עור באזור פתח תקוה? האם למישהו יש המלצה או הכוונה נוספת לטיפול ביתי וטבעי??? אשמח מאוד מאוד
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
קשקשים בקרקפת
הביטי ב גירוי בקרקפת
קשקשים בקרקפת
סלוני - ברכות קודם כל!
לשלושת ילדי הקשקשת לא עברה בכלל (הקטנה כבר בת שנה וחצי והגדול עוד מעט בן 6 !) ואחרי שנואשתי מכל העצות - כולל את אלה שמצאתי פה פשוט הפסקתי לחפוף להם את הראש בשמפו ולסבן אותם בסבון. השינוי היה דרמטי כבר אחרי כמה ימים ועכשיו חודש אחרי המצב ממש יותר טוב.
לשלושת ילדי הקשקשת לא עברה בכלל (הקטנה כבר בת שנה וחצי והגדול עוד מעט בן 6 !) ואחרי שנואשתי מכל העצות - כולל את אלה שמצאתי פה פשוט הפסקתי לחפוף להם את הראש בשמפו ולסבן אותם בסבון. השינוי היה דרמטי כבר אחרי כמה ימים ועכשיו חודש אחרי המצב ממש יותר טוב.
-
קשקשים בקרקפת
אני מקווה שמישהו עוד מסתובב פה.
לא היו לי קשקשים שנים, מאז שהייתי קטנה. לפני יותר משנה הפסקתי לחפוף ועכשיו יש לי קשקשים (לא יודעת להגיד אם זה התחיל מיד עם ההפסקה או חודשים אחרי, אבל זה כבר הרבה זמן).
בגלל זה חזרתי לחפוף מדי פעם, אבל עדיין לעתים מאד מאד נדירות. זה גם מגרד לפעמים. מה אפשר לעשות?
לא היו לי קשקשים שנים, מאז שהייתי קטנה. לפני יותר משנה הפסקתי לחפוף ועכשיו יש לי קשקשים (לא יודעת להגיד אם זה התחיל מיד עם ההפסקה או חודשים אחרי, אבל זה כבר הרבה זמן).
בגלל זה חזרתי לחפוף מדי פעם, אבל עדיין לעתים מאד מאד נדירות. זה גם מגרד לפעמים. מה אפשר לעשות?
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2004, 22:23
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_לרגע*
קשקשים בקרקפת
פשוט אופק, שלום,
האם תוכל לפרט מעט על שיטת ההתזה של חומץ על הקרקפת כנגד קשקשים? איזה חומץ בדיוק, איך מתיזים, האם שוטפים את הראש לאחר מכן, האם אפשר לחפוף לאחר מכן?
אודה לך מאוד מאוד מאוד!
האם תוכל לפרט מעט על שיטת ההתזה של חומץ על הקרקפת כנגד קשקשים? איזה חומץ בדיוק, איך מתיזים, האם שוטפים את הראש לאחר מכן, האם אפשר לחפוף לאחר מכן?
אודה לך מאוד מאוד מאוד!
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
קשקשים בקרקפת
כפי שכתבתי ב-הכנת חומץ וסיידר תפוחים לצערי לא מצאתי חומץ תפוחים אורגני תוצרת מקומית בחנויות.. אז עד כה השגנו את החומץ האורגני בחנויות הטבע בבקבוק ירוק. אבל הכנו חומץ בעצמנו והוא די חזק כבר - אבל ניתן לו עד איזה חודש חודשיים.
אז אני שם את החומץ בתוך בקבוק מרסס כזה ואז פשוט מרסס קרוב לקרקפת ומעסה עם האצבעות. אני אישית לא שוטף אחר כך, הריח נעלם כשזה מתייבש גם ככה (והוא חוזר בפעם הבאה שתרטיבי). אין שום בעייה לשטוף את זה לאחר כמה שעות (נגיד לשים לפני השינה ולשטוף בבוקר). לגבי חפיפה - אני כמובן ממליץ להשתמש בשמפו טבעי לחלוטין ללא שומנים רב-בלתי-רווים. אצלי הקשקשים נמסו ונעלמו לאחר פעם ועוד פעם 3 ימים אחר-כך. אני ממשיך לשים פעם בחודש - כשמפו וקונדישינר. אשמח לשמוע מנסיונך.
אז אני שם את החומץ בתוך בקבוק מרסס כזה ואז פשוט מרסס קרוב לקרקפת ומעסה עם האצבעות. אני אישית לא שוטף אחר כך, הריח נעלם כשזה מתייבש גם ככה (והוא חוזר בפעם הבאה שתרטיבי). אין שום בעייה לשטוף את זה לאחר כמה שעות (נגיד לשים לפני השינה ולשטוף בבוקר). לגבי חפיפה - אני כמובן ממליץ להשתמש בשמפו טבעי לחלוטין ללא שומנים רב-בלתי-רווים. אצלי הקשקשים נמסו ונעלמו לאחר פעם ועוד פעם 3 ימים אחר-כך. אני ממשיך לשים פעם בחודש - כשמפו וקונדישינר. אשמח לשמוע מנסיונך.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2006, 12:00
- דף אישי: הדף האישי של פ_רח*
-
קשקשים בקרקפת
תודה רבה, אופק ופרח. ורק שאלה אחרונה. כבר כמעט קניתי את חומץ התפוחים בחנות הטבע. אך אז הם אמרו לי שזה משאיר ריח לא טוב ומאוד מאוד מאוד חזק. האמנם? אמנם אתה אומר שהריח נעלם... אך בכל זאת, זוהי עדות של בן ... היש עדות נשית לכך שהריח באמת נעלם? זה מדאיג אותי מאוד!
תודה!
רק מוסיפה שאני עוקבת באדיקות אחר דפי הטבעונאות. הייתי טבעונית (אך בעצם טבעונאית) במשך שנים. זה עושה חשק לחזור לזה. תודה.
תודה!
רק מוסיפה שאני עוקבת באדיקות אחר דפי הטבעונאות. הייתי טבעונית (אך בעצם טבעונאית) במשך שנים. זה עושה חשק לחזור לזה. תודה.
-
קשקשים בקרקפת
פלונית לרגע, כתבתי לך לפני שראיתי ש with passion ענה לך (לא ריפרשתי לפני שעניתי).
מנסיוני כשהשיער יבש אין ריח בכלל. הבעיה היחידה מבחינתי זה שהפעולה של החומץ תפוחים היא ממש כמו פעולת המרכך, מה שנחשב ליתרון בשביל הרבה אנשים (ואצלי זה בא לידי ביטוי בנשירת שיער).
אני לא משתמשת בשמפו ומרכך בכלל. גם לא בכאלה טבעיים/אקולוגיים. אם חשוב לך להשתמש בשמפו או מרכך כדאי שתנסי חומץ תפוחים, ואם תנסי ולא תהני מההשפעה שלו, מקסימום תשתמשי בו למאכלים.
גם לי יש קשקשים ולדעתי זה מעיד על משהו נפשי שצריך לטפל בו.
מנסיוני כשהשיער יבש אין ריח בכלל. הבעיה היחידה מבחינתי זה שהפעולה של החומץ תפוחים היא ממש כמו פעולת המרכך, מה שנחשב ליתרון בשביל הרבה אנשים (ואצלי זה בא לידי ביטוי בנשירת שיער).
אני לא משתמשת בשמפו ומרכך בכלל. גם לא בכאלה טבעיים/אקולוגיים. אם חשוב לך להשתמש בשמפו או מרכך כדאי שתנסי חומץ תפוחים, ואם תנסי ולא תהני מההשפעה שלו, מקסימום תשתמשי בו למאכלים.
-
קשקשים בקרקפת
תודה רבה, פ רח. אולי אנסה באמת ואקח צ'אנס עם הריח. אני ממש לא אוהבת את הריח של החומץ, אבל אם הוא לא נשאר, זה בסדר. יש לי זכרונות מחברה בילדותי שהיו חופפים לה את הראש עם חומץ ותמיד הרחתי את זה...
אני לא מסוגלת עדיין להתרגל לרעיון של לא שמפו ולא מרכך, על אף שאני בעד הרעיון הזה.
גם לי יש קשקשים
אז בעצם החומץ לא עוזר לך נגד זה???
שוב תודה, וסליחה אופק על השימוש בדפך.
אני לא מסוגלת עדיין להתרגל לרעיון של לא שמפו ולא מרכך, על אף שאני בעד הרעיון הזה.
גם לי יש קשקשים
שוב תודה, וסליחה אופק על השימוש בדפך.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
קשקשים בקרקפת
ראית את הניסוי חינם של צפריר שפרון? אולי כדאי לך להשתתף.
ראית את הניסוי חינם של צפריר שפרון? אולי כדאי לך להשתתף.
-
קשקשים בקרקפת
השתמשתי פעם ראשונה לפני יומיים ורוב הקשקשים אינם.
השתמשתי פעם ראשונה לפני יומיים ורוב הקשקשים אינם.
-
קשקשים בקרקפת
אולי כדאי להעביר את הדיון כאן לדף מתאים יותר (יש דף על קשקשים?)
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 10:24
קשקשים בקרקפת
שלום לכולם,
מכירים את הקילוף הזה שתינוקות נולדים איתו? אז הרך הנולד עוד רגע חוגג שנה ועדיין הקרקפת מלאה...
לפעמים שמה לו שמן זית...אבל בד"כ משאירה את הראש בלי יותר מידי התעסקויות.
בטיפת חלב אומרים שיום אחד זה עובר {?]
הרופאה נתנה מרשם למישחה אבל לא בא לי להשתמש בזה בכלל,
יש לכם הצעות לשיפור הקרקפת?
עדיין יונק,אם זה חשוב.
מה שאוכל- בריא ,לרוב אורגני אך לא תמיד,
חוץ מזה ילד עליז ובריא.
תודה!
מכירים את הקילוף הזה שתינוקות נולדים איתו? אז הרך הנולד עוד רגע חוגג שנה ועדיין הקרקפת מלאה...
לפעמים שמה לו שמן זית...אבל בד"כ משאירה את הראש בלי יותר מידי התעסקויות.
בטיפת חלב אומרים שיום אחד זה עובר {?]
הרופאה נתנה מרשם למישחה אבל לא בא לי להשתמש בזה בכלל,
יש לכם הצעות לשיפור הקרקפת?
עדיין יונק,אם זה חשוב.
מה שאוכל- בריא ,לרוב אורגני אך לא תמיד,
חוץ מזה ילד עליז ובריא.
תודה!
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
קשקשים בקרקפת
כבר כתבתי פה לפני שנה על ילדי עקשני הקשקשת. עכשיו עם בוא הקייץ אי אפשר לא לחפוף בשמפו כי הכלור של הבריכה או החול של הים מזיקים להם יותר מהשמפו. אז הקשקשת חזרה. קיבלתי מחברה מוצר מצוין וטבעי לגמרי (מופק מאיזה אגוז) קוראים לו SEBO MEDIS של חברת קאמדיס. זה שמפו וקרם לקרקפת לאחר החפיפה. נעים, ריחני ויעיל. תוך שבועיים לא נותר אף קשקש. אפשר לרכוש דרך" זן צמחים"
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
קשקשים בקרקפת
בטיפת חלב אומרים שיום אחד זה עובר
כשזה מגיע, ככל הנראה זה נשאר די הרבה זמן. אצלנו (2.5) עדיין הראש מלא, וכך גם אצל בן של חברה שכמעט בן 3. כנראה שצריך פשוט להתרגל לזה...
אני כבר לא עושה כלום מלבד לנסות מדי פעם לסרק לו אותם החוצה בעדינות, על שיער לח או יבש. צריך להיזהר כי אחרת נתלש שיער.
על הפטנטים עם שמן הזית וכולי ויתרתי - ממילא הוא שונא חפיפות ואנחנו ממעטים בזה, אז לא רוצה למרוח לו דברים שאח"כ יהיה קשה להסיר כי הוא לא נותן לשטוף בצורה יסודית.
כשזה מגיע, ככל הנראה זה נשאר די הרבה זמן. אצלנו (2.5) עדיין הראש מלא, וכך גם אצל בן של חברה שכמעט בן 3. כנראה שצריך פשוט להתרגל לזה...
אני כבר לא עושה כלום מלבד לנסות מדי פעם לסרק לו אותם החוצה בעדינות, על שיער לח או יבש. צריך להיזהר כי אחרת נתלש שיער.
על הפטנטים עם שמן הזית וכולי ויתרתי - ממילא הוא שונא חפיפות ואנחנו ממעטים בזה, אז לא רוצה למרוח לו דברים שאח"כ יהיה קשה להסיר כי הוא לא נותן לשטוף בצורה יסודית.
קשקשים בקרקפת
סבוסל בבית מרקחת. בקבוקון קטן (ולא יקר) שעושה את ההבדל. 2-3 חפיפות והקשקשים והסבוראה נעלמים.
קשקשים בקרקפת
סבוסל בבית מרקחת
תודה על ההמלצה, אכן עושה את העבודה, אבל שבועיים אחרי, חזרו הקשקשים.
הרוקחת המליצה לי לחפוף פעמיים רגיל ופעם עם הסבוסל לסירוגין, מקווה שעבוד.
תודה על ההמלצה, אכן עושה את העבודה, אבל שבועיים אחרי, חזרו הקשקשים.
הרוקחת המליצה לי לחפוף פעמיים רגיל ופעם עם הסבוסל לסירוגין, מקווה שעבוד.
קשקשים בקרקפת
מקווה שעבוד.
אשמח לשמוע אם זה עבד.
אני גם אובדת עצות בענין הקשקשים.
סבוסל
זה טבעי?
צריך מרשם?
אשמח לשמוע אם זה עבד.
אני גם אובדת עצות בענין הקשקשים.
סבוסל
זה טבעי?
צריך מרשם?
קשקשים בקרקפת
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שמפו ירדן, היחיד שאי פעם עזר לי לקשקשים. מכיל שמן רוזמרין שעשוי לעזור.
שמפו ירדן, היחיד שאי פעם עזר לי לקשקשים. מכיל שמן רוזמרין שעשוי לעזור.
קשקשים בקרקפת
כדי שהקשקשים והסבוראה יעלמו, לא מספיק סבוסל. חשוב לישון עם שיער יבש ולא להסתובב הרבה עם שיער רטוב . הפטרייה אוהבת חום ולחות. אני הפסקתי לחפוף לפני השינה. רק להתקלח.
קשקשים בקרקפת
מצטרפת למועדון הנואשות מקשקשים ורואה שזו תופעה נפוצה.
לאחרונה התחלתי להשצמש בשצפו של חברת אהסב. שמפו מיוחד לעור בקרקפת ומסכה מיוחדת לקרקפת של אהסה.
ארבעה ימים ה עור ואז שוב חוזר.. לפחות יש הקחה מהגירוד והקשקוש
מצטרפת למועדון הנואשות מקשקשים ורואה שזו תופעה נפוצה.
לאחרונה התחלתי להשצמש בשצפו של חברת אהסב. שמפו מיוחד לעור בקרקפת ומסכה מיוחדת לקרקפת של אהסה.
ארבעה ימים ה עור ואז שוב חוזר.. לפחות יש הקחה מהגירוד והקשקוש
קשקשים בקרקפת
אהסב-אהבה. הוא נקי מ sls
אהסב-אהבה. הוא נקי מ sls
קשקשים בקרקפת
אוף הכתיבה בסמארטפון לא פשוטה!:)
אוף הכתיבה בסמארטפון לא פשוטה!:)
-
- הצטרפות: 09 פברואר 2014, 12:17
קשקשים בקרקפת
טיפול בסבוריאה
בעיית עור שמתאפיינת לעיתים בגרד בעור, שמנוניות באזורים הנגועים, אדמומיות מסביב לקצות האף, מעל הגבות, ובאזור הסנטר. קשורה גם לעונת החורף.
לפעמים יכולה לבוא לידיי ביטוי גם בקרקפת. מלווה בקשקשים צהבהבים יבשים או שמנוניים, הקשורים להפרשת החלב.
סימפטומים קשורים- גרד, אדמומיות.
תוספי תזונה מתאימים
B קומפלקס- במינון של 100-200 מ"ג ליום. עוזר במקרים של סטרס, שיקום מערכת העצבים.
ביוטין- במינון של 600 מ"ג. מסייע במקרים של ציפורניים שבירות, נשירת שיער, משקם רקמות עור.
אבץ- מינרל לבעיות נותן מענה מקיף לבעיות של עור, שיער, וציפורניים. טבילה אחת ליום במינון של 25 מל"ג.
פרוביוטיקה- במינון של 5-10 ביליון חיידקים.2- 3 כמוסות ליום. משפרת פעילות מעיים- עצירות, גזים, שלשולים, הסדרת פעילות מעיים. שמירה על מערכת החיסון, שיפור ספיגה של אבות המזון, ויטמינים ומינרלים.
טיפול חיצוני
לאיזור הקרקפת -שמפו טבעי על בסיס שמנים אתריים, שעוזרים לשמור על קרקפת מאוזנת, והתחדשות של תאים בעור. מונעים גרד, אדמומיות, וקשקשים.
קרם פנים טבעי -על בסיס שמנים. מרפאים אדמומיות, נותנים לחות ושומן הנחוצים לעור.
הקרם והשמפו מכיל שמנים אתריים טבעיים, שמני בסיס המעשירים את העור, ומזינים את עור הקרקפת.
הקרם והשמפו בהכנה אישית.
בכל שאלה, יעוץ או פתרונות טבעיים בהתאמה אישית,
ניתן לפנות למייל: [email protected]
בעיית עור שמתאפיינת לעיתים בגרד בעור, שמנוניות באזורים הנגועים, אדמומיות מסביב לקצות האף, מעל הגבות, ובאזור הסנטר. קשורה גם לעונת החורף.
לפעמים יכולה לבוא לידיי ביטוי גם בקרקפת. מלווה בקשקשים צהבהבים יבשים או שמנוניים, הקשורים להפרשת החלב.
סימפטומים קשורים- גרד, אדמומיות.
תוספי תזונה מתאימים
B קומפלקס- במינון של 100-200 מ"ג ליום. עוזר במקרים של סטרס, שיקום מערכת העצבים.
ביוטין- במינון של 600 מ"ג. מסייע במקרים של ציפורניים שבירות, נשירת שיער, משקם רקמות עור.
אבץ- מינרל לבעיות נותן מענה מקיף לבעיות של עור, שיער, וציפורניים. טבילה אחת ליום במינון של 25 מל"ג.
פרוביוטיקה- במינון של 5-10 ביליון חיידקים.2- 3 כמוסות ליום. משפרת פעילות מעיים- עצירות, גזים, שלשולים, הסדרת פעילות מעיים. שמירה על מערכת החיסון, שיפור ספיגה של אבות המזון, ויטמינים ומינרלים.
טיפול חיצוני
לאיזור הקרקפת -שמפו טבעי על בסיס שמנים אתריים, שעוזרים לשמור על קרקפת מאוזנת, והתחדשות של תאים בעור. מונעים גרד, אדמומיות, וקשקשים.
קרם פנים טבעי -על בסיס שמנים. מרפאים אדמומיות, נותנים לחות ושומן הנחוצים לעור.
הקרם והשמפו מכיל שמנים אתריים טבעיים, שמני בסיס המעשירים את העור, ומזינים את עור הקרקפת.
הקרם והשמפו בהכנה אישית.
בכל שאלה, יעוץ או פתרונות טבעיים בהתאמה אישית,
ניתן לפנות למייל: [email protected]
-
קשקשים בקרקפת
בתור אחד שמתמודד עם סבוריאה / אקסמה בעור וקשקשים בשיער דיי בהצלחה,מערכת יחסים עם מרפא סינית בעבר ושאיפה להשתמש בחומרים טבעיים ככל שניתן ,יש לי כמה תובנות
א-להשתמש במים לא חמים עדיף קרים בחפיפה ולמי שסובל מאקסמה בעור אז גם באזורים האלה .זה עובד ,מרענן ובסוף מתרגלים לזה.
ב-חבר טוב שמסתבר סובל מסובריאה/אקזמה שנים גילה איש יקר עם מרפאה טבעית קטנה בתל אביב(שמשרד הבריאות סגר לו אותה כי כנראה הרגישו שהוא מאיים על מכירת תרופות קונבנציונליות או משהו כזה) בקיצור אני מקווה שאחרי פרסום הטלפון שלו לא יסגרו לו את המקום.הוא מוכר סוגים שונים של תרופות מצמחי מרפא ,אני אישית קניתי רק את המשחה נגד סבוריאה/אקזמה (קוראים למשחה דרמה סקין)וזה פשוט מדהים.הוא עושה משלוחים לכל הארץ ....אל תגלו לרעים...035222062 בהצלחה !
בתור אחד שמתמודד עם סבוריאה / אקסמה בעור וקשקשים בשיער דיי בהצלחה,מערכת יחסים עם מרפא סינית בעבר ושאיפה להשתמש בחומרים טבעיים ככל שניתן ,יש לי כמה תובנות
א-להשתמש במים לא חמים עדיף קרים בחפיפה ולמי שסובל מאקסמה בעור אז גם באזורים האלה .זה עובד ,מרענן ובסוף מתרגלים לזה.
ב-חבר טוב שמסתבר סובל מסובריאה/אקזמה שנים גילה איש יקר עם מרפאה טבעית קטנה בתל אביב(שמשרד הבריאות סגר לו אותה כי כנראה הרגישו שהוא מאיים על מכירת תרופות קונבנציונליות או משהו כזה) בקיצור אני מקווה שאחרי פרסום הטלפון שלו לא יסגרו לו את המקום.הוא מוכר סוגים שונים של תרופות מצמחי מרפא ,אני אישית קניתי רק את המשחה נגד סבוריאה/אקזמה (קוראים למשחה דרמה סקין)וזה פשוט מדהים.הוא עושה משלוחים לכל הארץ ....אל תגלו לרעים...035222062 בהצלחה !
קשקשים בקרקפת
יש לי קשקשים בכמה מקומות בודדדים בראש אני לא יודע מה לעשות אני מתבאס רצח למה אני רק בן 16 זה באסה צוחקים אלייי בכיתה אני לא יודע מה לעשות אני חופף אם שמפו הווואי האדום
קשקשים בקרקפת
אני בחודש שלישי להריון והתחילו להיווצר לי קליפות מטורפות על עוד הקרקפת , בחיים לא היו לי ..
ממה זה נובע?
איך מטפלים ?
ממה זה נובע?
איך מטפלים ?
-
קשקשים בקרקפת
אני בן 26 ואני סובל כבר במשך 3שנים מגירויים והפרשות באיזור הקרקפת (בעיקר באיזור המפרצים וקו צמיחת השיער) עור מתקלף והפרשות מלוחות באופן תמידי. במקרים מסויימים שאני לוחץ על האיסור המגורה (כמו שמפוצצים חצקון) יסעור מתקלף ולעיתים מפריש מוגלה. אין אדמומיות ושאני מגיע לרופאים משום מה הם מבחינים בקרקפת נקייה שאין לה שום בעיה. היתי אצל יותר מ-5 רופאי עור (דרך כללית) וכולם לא ראו את הבעיה באותו רגע שהיתי אצלהם. המשכתי להילחם וביקשתי שיקלו לי ביופסיה מהעור בקרקפת אחרי חודש הגיעו התוצאות מבית חולים רמב״ם היה רשום שאין ממצאים חריגים מלבד הלימפוציטים (שהו שמראה על זיהום מסויים) בעקבות התוצאות עשיתי בדיקות דם שלמרבה הפלא גם יצאו תקינות מלבד דבר אחד mono גבוה בדם. אחרי שבדקתי באינטרנט ראיתי שמונוציטים גבוהים בדם זה מראה על זיהום מסויים שכדורי הדם הלבנים מנסים למנוע ולכן הם מוגברים. כרגע אני מחכה לפגישה עם מונולוג ורני מאמין שהבעיה בדרך לפתרון אחרי יותר מ3 שנים. שווה להילחם שווה לעמוד על שלכם לא לוותר ולעשות בדיקת דם.. הכל מתחיל ונגמר בדם וזה יכול לתת את ברור בקצה המנהרה! במשך ה3 שנים האלה ניסיתי הכל את כל מה שהציעו פה אנשים כולל הכל רפואה סינית טבעית כל סוגי השמפו והתכשירים שהציעו רופאים ואתרי אינטרנט עשרות אלפי שקלים על משחות וקרמים מים המלח וכלום לא עזר.. אני אמנם עדיין אם הבעיה וכבר נשר הרבה שיער אבל מאמין שעוד אפשר לתקן... בעזרת השם!!!!
אני בן 26 ואני סובל כבר במשך 3שנים מגירויים והפרשות באיזור הקרקפת (בעיקר באיזור המפרצים וקו צמיחת השיער) עור מתקלף והפרשות מלוחות באופן תמידי. במקרים מסויימים שאני לוחץ על האיסור המגורה (כמו שמפוצצים חצקון) יסעור מתקלף ולעיתים מפריש מוגלה. אין אדמומיות ושאני מגיע לרופאים משום מה הם מבחינים בקרקפת נקייה שאין לה שום בעיה. היתי אצל יותר מ-5 רופאי עור (דרך כללית) וכולם לא ראו את הבעיה באותו רגע שהיתי אצלהם. המשכתי להילחם וביקשתי שיקלו לי ביופסיה מהעור בקרקפת אחרי חודש הגיעו התוצאות מבית חולים רמב״ם היה רשום שאין ממצאים חריגים מלבד הלימפוציטים (שהו שמראה על זיהום מסויים) בעקבות התוצאות עשיתי בדיקות דם שלמרבה הפלא גם יצאו תקינות מלבד דבר אחד mono גבוה בדם. אחרי שבדקתי באינטרנט ראיתי שמונוציטים גבוהים בדם זה מראה על זיהום מסויים שכדורי הדם הלבנים מנסים למנוע ולכן הם מוגברים. כרגע אני מחכה לפגישה עם מונולוג ורני מאמין שהבעיה בדרך לפתרון אחרי יותר מ3 שנים. שווה להילחם שווה לעמוד על שלכם לא לוותר ולעשות בדיקת דם.. הכל מתחיל ונגמר בדם וזה יכול לתת את ברור בקצה המנהרה! במשך ה3 שנים האלה ניסיתי הכל את כל מה שהציעו פה אנשים כולל הכל רפואה סינית טבעית כל סוגי השמפו והתכשירים שהציעו רופאים ואתרי אינטרנט עשרות אלפי שקלים על משחות וקרמים מים המלח וכלום לא עזר.. אני אמנם עדיין אם הבעיה וכבר נשר הרבה שיער אבל מאמין שעוד אפשר לתקן... בעזרת השם!!!!
-
קשקשים בקרקפת
אם יש למישהו עצה אני אשמח לשמוע!
אם יש למישהו עצה אני אשמח לשמוע!
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2015, 15:53
קשקשים בקרקפת
היי יש לי שיער מאוד מתולתל, שהופך לאחר כמה חודשים לאפרו, רק כשאני מסתרק ויש לי קשקשים, למרות שלאחרונה פחות,ויש לי הרבה קשרים.ידידה שלי אמרה לי, שהיא הסתפרה אצל ספרית טבעית. היא אמרה לה לא להסתרק, כי זה מזיק לשיער וזה גורם לשיער, לצאת ממצבו הטבעי.יש לי סוג של פטרייה בקרקפת,או שהשיער פשוט שומני ועם קשקשים. אני חופף בשמפו טבעי של סרפד, עם עוד כמה צמחים, שמתאים לכל סוגי השיער. מאוד קשה לי לא לחפוף בכלל, ואני פוחד שההשיער שלי יסריח, כי הוא מאוד שומני. האם אתם ממליצים להסתרק? ואם כן אז באיזו מברשת? ואם לא אז איך אפשר לגרום לו לא להיות עם קשרים? והאם להמשיך בשמפו שאני משתמש? ואם לא אז איזו אלטרנטיבה אתם/ן מציעים לי? תודה
-
קשקשים בקרקפת
שמן זית!!!!
לפני השינה לקחת מעט שמן זית ביד ולעסות את הקרקפת, לישון עם זה ואחרי חודש תראו תוצאות זה מבריא את הקרקפת, מטפל בנשירה ומעלים קשקשים.
הכי פשוט, הכי קל והכי עובד.
שמן זית!!!!
לפני השינה לקחת מעט שמן זית ביד ולעסות את הקרקפת, לישון עם זה ואחרי חודש תראו תוצאות זה מבריא את הקרקפת, מטפל בנשירה ומעלים קשקשים.
הכי פשוט, הכי קל והכי עובד.
-
קשקשים בקרקפת
לפלוני חרדוני, תלתלים סובלים מחוסר לחות ולכן מגיעים מהר למצב של אפרו או קשרים מרובים, מה שאתה צריך זה טיפול של שלושה שלבים בתספורת, החדרת לחות לשיער ולקרקפת ומסיכות.
כיצד? בראשית לך להסתפר, יש קשר ישיר בין קצוות שבורות ושרופות בקצה השיער לקשרים, שיער בריא לא מסתבך בתוך עצמו!
שנית, עבור להשתמש רק בשמפו ללא מלחים, בכל מחלקת טבע של סופר פארם יש כמה כאלו, כולם עם אותו אפקט, פחות קצף פחות מלח.
בנוסף, עבור להשתמש לאחר חפיפה במסיכות בלבד, מומלץ ללכת למספרה הקרובה ולקנות מסיכה של לוריאל או הבי 2 או כל מסיכה שמחזיקה קראטין.
נגמרו ימי הקונדישינר, שחרר אותם ואמור שלום, תלתליך יודו לך.
מעבר לכך, אחת לשבוע שים מסיכה על הראש, להלן המרכיבים: חלמון, שמן זית, שמן קוקוס ודבש.
כל אחד מהמרכיבים הבאים יכול לעמוד כמסיכה לבדו, כשילוב של חלק מהם, או כולם ביחד, מה שבטוח - הם רק עוזרים לשיער.
הדרך הטובה ביותר לשים מסיכה היא לעשות לפני שינה ולישון איתה בלילה, השיער מקבל הזנה ולחות ורואים את השינוי מיד לאחר חפיפה.
דבר אחרון, תמיד לסרק את השיער, כשמסרקים את השיער אתה גם מעסה את הקרקפת והיא פחות שומנית ואתה גם מעביר במסרק לחות לאורך כל השערה והיא מבריקה ובריאה יותר. כמו כן יש פחות חשמל עם תלתלים.
לאחר חפיפה שים קרם לחות ותראה את ההבדל בהצלחה
נ.ב אחרי כל החפירה חייבת לומר, אתה גבר אלוהים ישמור, תעשה קרחת הלוואי עלי.
לפלוני חרדוני, תלתלים סובלים מחוסר לחות ולכן מגיעים מהר למצב של אפרו או קשרים מרובים, מה שאתה צריך זה טיפול של שלושה שלבים בתספורת, החדרת לחות לשיער ולקרקפת ומסיכות.
כיצד? בראשית לך להסתפר, יש קשר ישיר בין קצוות שבורות ושרופות בקצה השיער לקשרים, שיער בריא לא מסתבך בתוך עצמו!
שנית, עבור להשתמש רק בשמפו ללא מלחים, בכל מחלקת טבע של סופר פארם יש כמה כאלו, כולם עם אותו אפקט, פחות קצף פחות מלח.
בנוסף, עבור להשתמש לאחר חפיפה במסיכות בלבד, מומלץ ללכת למספרה הקרובה ולקנות מסיכה של לוריאל או הבי 2 או כל מסיכה שמחזיקה קראטין.
נגמרו ימי הקונדישינר, שחרר אותם ואמור שלום, תלתליך יודו לך.
מעבר לכך, אחת לשבוע שים מסיכה על הראש, להלן המרכיבים: חלמון, שמן זית, שמן קוקוס ודבש.
כל אחד מהמרכיבים הבאים יכול לעמוד כמסיכה לבדו, כשילוב של חלק מהם, או כולם ביחד, מה שבטוח - הם רק עוזרים לשיער.
הדרך הטובה ביותר לשים מסיכה היא לעשות לפני שינה ולישון איתה בלילה, השיער מקבל הזנה ולחות ורואים את השינוי מיד לאחר חפיפה.
דבר אחרון, תמיד לסרק את השיער, כשמסרקים את השיער אתה גם מעסה את הקרקפת והיא פחות שומנית ואתה גם מעביר במסרק לחות לאורך כל השערה והיא מבריקה ובריאה יותר. כמו כן יש פחות חשמל עם תלתלים.
לאחר חפיפה שים קרם לחות ותראה את ההבדל בהצלחה
נ.ב אחרי כל החפירה חייבת לומר, אתה גבר אלוהים ישמור, תעשה קרחת הלוואי עלי.
קשקשים בקרקפת
יש לי קשקשים יותר משלושה חודשים ואני לא יודע מה לעשות שום שמפו לא עוזר לי אני חופף פעם ביום וזה לא עוזר
יש לי קשקשים יותר משלושה חודשים ואני לא יודע מה לעשות שום שמפו לא עוזר לי אני חופף פעם ביום וזה לא עוזר
-
קשקשים בקרקפת
מה עושים שיש יובש באזור הקרקפת קרוב למצח?
מה עושים שיש יובש באזור הקרקפת קרוב למצח?