טיפת חלב אלטרנטיבית
טיפת חלב אלטרנטיבית
שמעתי על טיפה מן הטבע ושמחתי מאד על כך, אך אולי יש למישהו תשובה לשאלה הכואבת הבאה:
מדוע העלות כל כך גבוהה? יוצא מכך שהביקור בטיפה מן הטבע יועד לעשירון העליון בלבד. מה עם השאר ששוחרים גידול טבעי?
מדוע העלות כל כך גבוהה? יוצא מכך שהביקור בטיפה מן הטבע יועד לעשירון העליון בלבד. מה עם השאר ששוחרים גידול טבעי?
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2003, 14:05
טיפת חלב אלטרנטיבית
לשאלתך, אור, בחישוב העלות של טיפה מן הטבע יש לקחת בחשבון שמדובר בכך ש:
כל ביקור כולל פגישה עם רופאה מומחית ברפואת ילדים שלמדה הומאופתיה, לעומת מפגש עם אחות בטיפת חלב רגילה.
משך הביקור שעה לביקור ראשון וחצי שעה לביקור חוזר, וניתן להתייעץ עם רופאה במגוון רחב של נושאים כאשר הייעוץ הוא אישי לגבי כל ילד.
כמו כן יש לציין ש טיפה מן הטבע היא שירות פרטי שאינו מסובסד על-ידי גורם ציבורי, ודבר זה מייקר מאד את העלויות.
חשוב לדעת שניתן לבוא לטיפה מן הטבע רק לפגישה אחת ובה לקבל ייעוץ והכוונה, וליתר הפגישות ללכת לטיפת חלב 'הרגילה'.
כל ביקור כולל פגישה עם רופאה מומחית ברפואת ילדים שלמדה הומאופתיה, לעומת מפגש עם אחות בטיפת חלב רגילה.
משך הביקור שעה לביקור ראשון וחצי שעה לביקור חוזר, וניתן להתייעץ עם רופאה במגוון רחב של נושאים כאשר הייעוץ הוא אישי לגבי כל ילד.
כמו כן יש לציין ש טיפה מן הטבע היא שירות פרטי שאינו מסובסד על-ידי גורם ציבורי, ודבר זה מייקר מאד את העלויות.
חשוב לדעת שניתן לבוא לטיפה מן הטבע רק לפגישה אחת ובה לקבל ייעוץ והכוונה, וליתר הפגישות ללכת לטיפת חלב 'הרגילה'.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 23:59
- דף אישי: הדף האישי של לימור_ליברמן*
טיפת חלב אלטרנטיבית
אור-שאלת לגבי העלויות של "טיפה מן הטבע"-
אנחנו נפגשנו עם דר נעה פרנקל כבר פעמיים,וקיבלנו החזר של 80% מהמחיר מקופת החולים,
כך שזה יוצא ממש מחיר הגיוני וסביר יחסית לזמן שמוקדש לך,ולמידע והעזרה שאת מקבלת.
בהצלחה!
אנחנו נפגשנו עם דר נעה פרנקל כבר פעמיים,וקיבלנו החזר של 80% מהמחיר מקופת החולים,
כך שזה יוצא ממש מחיר הגיוני וסביר יחסית לזמן שמוקדש לך,ולמידע והעזרה שאת מקבלת.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
טיפת חלב אלטרנטיבית
לימור - איך מקבלים החזר?
באיזו קופה את?
באיזו קופה את?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
טיפת חלב אלטרנטיבית
ואני לא הלכתי בכלל לפגישת ייעוץ, אלא עשיתי לי בדק רציני בעצמי עם הרבה חומר כתוב, אינטרנט, האתר הזה, שיחות עם אנשים והרצאות ( ארגון חסון וד"ר רוזנטל) והחלטתי לבד שאחסן כרגע רק לטטנוס (טוב, נו, אין כרגע רק טטנוס. זה בא עם הדיפטריה).
שאלו אותי בטלפון אם הייתי בייעוץ, אמרתי שלא ושאני רוצה רק את החיסון הזה. לא שאלו יותר ואני שלמה עם החלטתי, לא מרגישה שאני זקוקה להמלצה של רופא/ה.
שאלו אותי בטלפון אם הייתי בייעוץ, אמרתי שלא ושאני רוצה רק את החיסון הזה. לא שאלו יותר ואני שלמה עם החלטתי, לא מרגישה שאני זקוקה להמלצה של רופא/ה.
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
אז יש לי עוד שאלה - בטיפת חלב אמרו לי שאם אני רוצה להוריד את השעלת מהחיסון המשולש הזה - טטנוס-דיפטריה-שעלת, אני צריכה אישור רופא.
רופא הילדים של קו]"ח לא הסכים לתת לי אישור שכזה.....
מה עשית? איך השגת אישור שכזה?
רופא הילדים של קו]"ח לא הסכים לתת לי אישור שכזה.....
מה עשית? איך השגת אישור שכזה?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
טיפת חלב אלטרנטיבית
מיה גל - אותי לא שאלו אם יש לי אישור מרופא. האחות בטיפת החלב (רגילה) יודעת שאני לא מחסנת לשעלת, ולא ביקשה אישור, למרות שעדיין לא חיסנו.
תנסי אולי ללחוץ אותם קצת ולהפעיל אסרטיביות.
תנסי אולי ללחוץ אותם קצת ולהפעיל אסרטיביות.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 23:59
- דף אישי: הדף האישי של לימור_ליברמן*
טיפת חלב אלטרנטיבית
מיה הי
אני בקופת חולים מכבי. שם דר נעה פרנקל היא בין הרופאים שאם הולכים אליהם לפגישה פרטית ,
מקבלים החזר.
את צריכה לברר בקופת חולים שלך אם היא ברשימות(אלא אם כן את במכבי ואז זה בטוח)
וכל זאת כמובן אם יש לך "מכבי מגן".
בהצלחה.
אני בקופת חולים מכבי. שם דר נעה פרנקל היא בין הרופאים שאם הולכים אליהם לפגישה פרטית ,
מקבלים החזר.
את צריכה לברר בקופת חולים שלך אם היא ברשימות(אלא אם כן את במכבי ואז זה בטוח)
וכל זאת כמובן אם יש לך "מכבי מגן".
בהצלחה.
טיפת חלב אלטרנטיבית
החזרים:
בקופ"ח לאומית, מקבלי ם החזר של כ-70% על ביקור שמוגדר כ יעוץ אצל רופא אחר. צריך לבקש מהרופא החיצוני - טיפה מן הטבע במקרה הזה - לכתוב על החשבונית: יעוץ.
למיטב ידיעתי, מרבית קופות החולים נותנות החזר חלקי גבוה למדי.
טטנוס:
בבית המרקחת בר-אילן, ברחוב בר אילן, ב רעננה, ניתן לקנות חיסון אנטי-טטנוס ללא דיפטריה.
זה כרוך בהחתמת רופא על טופס הבקשה, וצריך גם מישהו שיתן את הזריקה. לנו, בטיפת חלב לא הסכימו לתת אותו, ולאחר מאבק מעצבן, בקופ"ח עצמה, עם אישור מיוחד מהרופא הראשי, הצלחנו לקבל אותו.
ואת האישור, קיבלנו מקופה מן הטבע, מדר' נועה פרנקל - שגם מקבלת ילדים דרך קופ"ח לאומית (בהרצליה וברעננה), אבל אני לא יודעת אם דרכם היא גם תתן כזה אישור...
בקופ"ח לאומית, מקבלי ם החזר של כ-70% על ביקור שמוגדר כ יעוץ אצל רופא אחר. צריך לבקש מהרופא החיצוני - טיפה מן הטבע במקרה הזה - לכתוב על החשבונית: יעוץ.
למיטב ידיעתי, מרבית קופות החולים נותנות החזר חלקי גבוה למדי.
טטנוס:
בבית המרקחת בר-אילן, ברחוב בר אילן, ב רעננה, ניתן לקנות חיסון אנטי-טטנוס ללא דיפטריה.
זה כרוך בהחתמת רופא על טופס הבקשה, וצריך גם מישהו שיתן את הזריקה. לנו, בטיפת חלב לא הסכימו לתת אותו, ולאחר מאבק מעצבן, בקופ"ח עצמה, עם אישור מיוחד מהרופא הראשי, הצלחנו לקבל אותו.
ואת האישור, קיבלנו מקופה מן הטבע, מדר' נועה פרנקל - שגם מקבלת ילדים דרך קופ"ח לאומית (בהרצליה וברעננה), אבל אני לא יודעת אם דרכם היא גם תתן כזה אישור...
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
תודה לכולכן על המידע והעצות, נתחיל לעשות ברורים משל עצמנו - אנחנו בקופ"ח מאוחדת.
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
ליאתי חמודה- עדכון
כרגע אין בארץ חיסון טטנוס בנפרד, כי יש בעיות עם משרד הבריאות, אז הם מחסנים ל- DT, אבל גם בטיפות חלב רגילות יש את אותו DT
>ורד תחסן אולי סופסוף ביום ג' הקרוב<
כרגע אין בארץ חיסון טטנוס בנפרד, כי יש בעיות עם משרד הבריאות, אז הם מחסנים ל- DT, אבל גם בטיפות חלב רגילות יש את אותו DT
>ורד תחסן אולי סופסוף ביום ג' הקרוב<
טיפת חלב אלטרנטיבית
פתאום באה לי מחשבה:
נכון שאם אדם מבוגר נפצע, ולא בטוחים שהוא כבר מחוסן באנטי-טטנוס, מחסנים אותו מייד, אפילו בכל סניף קופ"ח רגיל? אז למה בעצם אי אפשר לתת לקטנטנים את אותו החיסון?
נכון שאם אדם מבוגר נפצע, ולא בטוחים שהוא כבר מחוסן באנטי-טטנוס, מחסנים אותו מייד, אפילו בכל סניף קופ"ח רגיל? אז למה בעצם אי אפשר לתת לקטנטנים את אותו החיסון?
- ואפשר אולי אפילו להתחכם, ולהגיד שקטנצ'יק נפצע... (חלילה וחס)
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
ליאת, גם אני שאלתי את אותה השאלה ומסתבר שזה לא אותו סוג חיסון. אני לא ממש מבינה בזה, אבל יש חיסון של לפני ויש של אחרי הפציעה.
ורד, אתמול דיברתי עם אחות טיפת חלב שלנו והיא אמרה (שוב) שאני חייבת במכתב מנוירולוג שבו מוסברת הבעיה הנוירולוגית של בתי שבגללה היא לא יכולה לקבל את חיסון השעלת, אחרת היא אינה מורשית לתת לה DT. ולמען הסר ספק - בתי בריאה לחלוטין ואין לה שום בעיה נוירולוגית, רק אמא שלא מוכנה לחסן אותה בחיסון הזה.
ועוד סיפרה לי האחות, שכרגע, בגלל בעיות התקציב של משרד הבריאות, אין בתחנה חיסוני DTP בכלל! ומדובר בתחנה תל אביבית גדולה...
ורד, אתמול דיברתי עם אחות טיפת חלב שלנו והיא אמרה (שוב) שאני חייבת במכתב מנוירולוג שבו מוסברת הבעיה הנוירולוגית של בתי שבגללה היא לא יכולה לקבל את חיסון השעלת, אחרת היא אינה מורשית לתת לה DT. ולמען הסר ספק - בתי בריאה לחלוטין ואין לה שום בעיה נוירולוגית, רק אמא שלא מוכנה לחסן אותה בחיסון הזה.
ועוד סיפרה לי האחות, שכרגע, בגלל בעיות התקציב של משרד הבריאות, אין בתחנה חיסוני DTP בכלל! ומדובר בתחנה תל אביבית גדולה...
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
טיפת חלב אלטרנטיבית
דיעה שונה על כל הטיפה מן הטבע וכל הדיון הזה:
טיפה מן הטבע לא כזה טבעי.. כמו שכתוב: זה באמת רק טיפה מן הטבע ולא כל הטבע. אני מעדיפה שזה יהיה הטבע בעצמו לגמרי
אם הולכים טבעי לגמרי זה יוצא יותר בזול. למשל הומיאופאת קלאסי אמנם אם צריכים ללכת אליו בפעם הראשונה קצת יקר אבל אחרי זה אפשר לקבל ייעוץ בטלפון בחינם ואת מקבלת הנחיות איך לשמור הלאה את הבריאות של הילדים. אם לא היה צריך ללכת להומיאופאת כלל, יש שיתנו גם כך ייעוץ חינם בטלפון אפילו שאף פעם לא ביקרו אותו. בהוצאות בריאות של הילד - שילמתי $75 שזה היה על: וויטמין C, מולטי וויטמין ותרופה הומיאופאתית לכאבי בקיעת שינים. כל זה קניתי מההומיאופאת. אחרי זה ייעוץ בטלפון כאשר היה לשלום שעלת אז וויטמין C ובננה ספרדית ועבר.
הוא לא היה צריך ללכת להומיאופט כלל כך שחסכתי את ההוצאה ללכת למשרד שלו שזה בין $100 - $300 לפעם הראשונה (ובין $75 - $100 לפעמים נוספות).
לפני כמה שבועות הלכתי לרופא קונבנציונאלי לבדיקות כמו שקילה, גובה ובדיקת דם בשביל למלא טפסים רשמיים בשביל הליכים חוקיים. הביקור אצל הרופא עלה $60 בנתיים בסך הכל הוצאתי רק $135 דולר על הבריאות של הילד. לא צריכים ללכת ל'טיפה מן הטבע' אפשר בלי זה. ואפשר בלי חיסונים כלל. העיקר זה יותר בריא ויותר זול
טיפה מן הטבע לא כזה טבעי.. כמו שכתוב: זה באמת רק טיפה מן הטבע ולא כל הטבע. אני מעדיפה שזה יהיה הטבע בעצמו לגמרי

אם הולכים טבעי לגמרי זה יוצא יותר בזול. למשל הומיאופאת קלאסי אמנם אם צריכים ללכת אליו בפעם הראשונה קצת יקר אבל אחרי זה אפשר לקבל ייעוץ בטלפון בחינם ואת מקבלת הנחיות איך לשמור הלאה את הבריאות של הילדים. אם לא היה צריך ללכת להומיאופאת כלל, יש שיתנו גם כך ייעוץ חינם בטלפון אפילו שאף פעם לא ביקרו אותו. בהוצאות בריאות של הילד - שילמתי $75 שזה היה על: וויטמין C, מולטי וויטמין ותרופה הומיאופאתית לכאבי בקיעת שינים. כל זה קניתי מההומיאופאת. אחרי זה ייעוץ בטלפון כאשר היה לשלום שעלת אז וויטמין C ובננה ספרדית ועבר.
הוא לא היה צריך ללכת להומיאופט כלל כך שחסכתי את ההוצאה ללכת למשרד שלו שזה בין $100 - $300 לפעם הראשונה (ובין $75 - $100 לפעמים נוספות).
לפני כמה שבועות הלכתי לרופא קונבנציונאלי לבדיקות כמו שקילה, גובה ובדיקת דם בשביל למלא טפסים רשמיים בשביל הליכים חוקיים. הביקור אצל הרופא עלה $60 בנתיים בסך הכל הוצאתי רק $135 דולר על הבריאות של הילד. לא צריכים ללכת ל'טיפה מן הטבע' אפשר בלי זה. ואפשר בלי חיסונים כלל. העיקר זה יותר בריא ויותר זול

-
טיפת חלב אלטרנטיבית
עידכון - הטלפון החדש של טיפה מן הטבע ברעננה הוא 09-7602979.
פעם בחודש הם מקבלים גם ברמת אביב.
יש להם חיסון DT שעולה 92 ש"ח, כולל ההזרקה.
פעם בחודש הם מקבלים גם ברמת אביב.
יש להם חיסון DT שעולה 92 ש"ח, כולל ההזרקה.
-
- הצטרפות: 29 מאי 2003, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_ב*
טיפת חלב אלטרנטיבית
לגבי חיסון אקטיבי ופאסיבי של טטנוס -
החיסון האקטיבי (שנותנים לתינוקות באופן שיגרתי) מכיל את החיידקים עצמם (מוחלשים או מומתים, לא זוכרת) וכך גורם לגוף לייצר את הנוגדנים שנלחמים בהם בעצמו.
החיסון הפאסיבי, שנותנים למי שנפצע, מכיל את הנוגדנים עצמם שהופקו מדמו של מישהו אחר שיש לו חיסון נגד טטנוס - כלומר ישירות את הנוגדנים שיילחמו נגד החיידק. לחיסון הפאסיבי אין השלכות לטווח רחוק, הנוגדנים נלחמים בחיידק וזהו, אין שום חיסון שנשאר בגוף לאחר מכן.
מי שלא מחסנת צריכה להיות ערנית לפציעות של הילד, ואם זה פצע שעלול להביא איתו טטנוס, לתת לילד את החיסון הפאסיבי. גם למי שמחוסן נותנים את החיסון הפאסיבי, לייתר בטחון, אבל כמובן שזה חשוב במיוחד עבור מי שלא מחוסן.
בר נפצע מברזל חלוד שדחף לפה, אז לקחנו אותו למיון לתת לו את ה"חיסון" הפאסיבי. אני לא יכולה להגיד שלא חששתי, אבל החיסון הפאסיבי איננו חיסון למעשה, הוא לא מגרה את מערכת החיסון, כך שהוא לא אמור היה לעשות בעיות, ואכן למרות החששות שלי הוא עבר בשלום. (רק לתזכורת - בר הגיב קשה מאד לחיסונים ופיתח מחלה קשה של מערכת החיסון, שעברה בינתים, לכן הפסקתי לחלוטין לחסן אותו).
החיסון האקטיבי (שנותנים לתינוקות באופן שיגרתי) מכיל את החיידקים עצמם (מוחלשים או מומתים, לא זוכרת) וכך גורם לגוף לייצר את הנוגדנים שנלחמים בהם בעצמו.
החיסון הפאסיבי, שנותנים למי שנפצע, מכיל את הנוגדנים עצמם שהופקו מדמו של מישהו אחר שיש לו חיסון נגד טטנוס - כלומר ישירות את הנוגדנים שיילחמו נגד החיידק. לחיסון הפאסיבי אין השלכות לטווח רחוק, הנוגדנים נלחמים בחיידק וזהו, אין שום חיסון שנשאר בגוף לאחר מכן.
מי שלא מחסנת צריכה להיות ערנית לפציעות של הילד, ואם זה פצע שעלול להביא איתו טטנוס, לתת לילד את החיסון הפאסיבי. גם למי שמחוסן נותנים את החיסון הפאסיבי, לייתר בטחון, אבל כמובן שזה חשוב במיוחד עבור מי שלא מחוסן.
בר נפצע מברזל חלוד שדחף לפה, אז לקחנו אותו למיון לתת לו את ה"חיסון" הפאסיבי. אני לא יכולה להגיד שלא חששתי, אבל החיסון הפאסיבי איננו חיסון למעשה, הוא לא מגרה את מערכת החיסון, כך שהוא לא אמור היה לעשות בעיות, ואכן למרות החששות שלי הוא עבר בשלום. (רק לתזכורת - בר הגיב קשה מאד לחיסונים ופיתח מחלה קשה של מערכת החיסון, שעברה בינתים, לכן הפסקתי לחלוטין לחסן אותו).
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
טיפת חלב אלטרנטיבית
בהמשך למחשבה של סקיפי -
כשנוסעים לכל מיני מדינות אקזוטיות (למשל - רוסיה, לפני 8-9 שנים (-; ), אפשר לקבל DT במשרד הבריאות. זה חיסון של "לפני". שווה לבדוק.
כשנוסעים לכל מיני מדינות אקזוטיות (למשל - רוסיה, לפני 8-9 שנים (-; ), אפשר לקבל DT במשרד הבריאות. זה חיסון של "לפני". שווה לבדוק.
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
עשינו לאומני אתמול את ה- DT אין בכלל בעיה עם לקבל אותו בטיפת חלב רגילה. אין צורך ברופא בכלל, טיפת חלב שייכת למשרד הבריאות ולא לקופ"ח.
מעבר לזה היה לנו חצי יום מעוך, מקיא וחולני.
>ורד מקווה שזה נגמר<
מעבר לזה היה לנו חצי יום מעוך, מקיא וחולני.
>ורד מקווה שזה נגמר<
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
נוגדנים הם לא חיסון. נוגדנים הם בעצם תגובה אלרגית למה שהכניסו לגוף. בחיסון מכניסים אלומיניום שמגרה את יצור הנוגדנים. הרבה פעמים אנשים שחלו בעבר במחלות ללא חיסון בגופם אין שום נוגדנים ואז אי אפשר להוכיח שאמנם הם מחוסנים. הזיכרון הזה אי אפשר להוכיח אותו בבדיקת מעבדה. (אבל יש שיוצאים עם נוגדנים מהמחלה) אם הילד קיבל פציעה חיצונית, מספיק לרחוץ את הפצע. אם זאת פציעה רצינית, צריכים לתת לדם לצאת מהפצע ואז לנקות אותו היטב. צריכים להשגיח שהריפוי הפצע יהיה מבפנים לבחוץ, ולא שהפצע יסגר בעוד שהפנים עדיין לא התרפא מפני שחיידקי טטנוס אוהבים סביבה חסרת אוויר. יש שיטות לחטא את הפצע במהירות ולגרום לסגירה מהירה. גם במקרים של דימום חמור וחתך רציני אפשר עם פלפל אדום חריף לגרום לריפוי מהיר. מהירות הפסקת הדמם צריך להפסק כאשר סופרים מאחד עד עשר. יש נשים שדיממו לאחר הלידה, ולקחו כף גדושה אבקת פלפל אדום חריף ושמו בכוס מים חמים ואז השפריצו לנרתיק. הדמם הפסיק מייד. אם יש חתך רציני, צריכים לקחת אבקת פלפל אדום חריף ללא מים או את הפלפל חי מרוסק ולשים ישר על החתך. לשים לב לסגור אותו נכון מפני שזה מתאחה תוך כמה דקות. אחרי כמה שעות אפילו צלקת לא נשארת.
טיפת חלב אלטרנטיבית
שרה, מנין לך המידע המעניין הזה?
זה בטח נורא שורף, והאם אין סיכון לזיהום דווקא כתוצאה מטיפול זה?
חוץ מזה נראה לי שהחלטתך לא לחסן הינה מאד ודאית מבחינתך, ואין לך ספיקות, אז אולי תעזרי לי-
לא חיסנתי אך אני מצויה בחרדות מפעם לפעם מה יקרה אם .. (חס ושלום)
ב"ה ילדי בריאים בד"כ, וכמובן אין אני רוצה לסכן אותם בגלל מעשה שלי.
נכון שגם לכיוון השני יש סיכונים (לכן לא חיסנתי עד עתה) אך למרות זאת רוב העולם כן מחסן, וקצת מלחיץ להיות בקבוצת מיעוט....
זהו בינתיים!
זה בטח נורא שורף, והאם אין סיכון לזיהום דווקא כתוצאה מטיפול זה?
חוץ מזה נראה לי שהחלטתך לא לחסן הינה מאד ודאית מבחינתך, ואין לך ספיקות, אז אולי תעזרי לי-
לא חיסנתי אך אני מצויה בחרדות מפעם לפעם מה יקרה אם .. (חס ושלום)
ב"ה ילדי בריאים בד"כ, וכמובן אין אני רוצה לסכן אותם בגלל מעשה שלי.
נכון שגם לכיוון השני יש סיכונים (לכן לא חיסנתי עד עתה) אך למרות זאת רוב העולם כן מחסן, וקצת מלחיץ להיות בקבוצת מיעוט....
זהו בינתיים!
טיפת חלב אלטרנטיבית
אני בסך הכל מחפשת מקום לשקול ולמדוד את הבן הקטן שלי, בלי חיסונים. אבל בטיפת חלב דורשים כסף בכל מקרה, 680 ש"ח ל-5 שנים. זה הרבה בהתחשב בעובדה שאני לא מחסנת. האם מישהי מכירה דרך לעשות מעקב בלי לשלם? למה רופא ילדים לא יכול לעשות את זה? והם אתן מכירות רופא בכללית ברעננה שהוא קצת יותר פתוח לנושאי אי חיסונים?
תודה על הזמן
תודה על הזמן
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
טיפת חלב אלטרנטיבית
אני בסך הכל מחפשת מקום לשקול ולמדוד את הבן הקטן שלי
בחנות הירקות?
(למען האמת, אני שקלתי פעם במרפאה וטרינרית, החזקתי אותה, ואח"כ הפחתתי את המשקל שלי. לא הכי מדוייק, אבל מספיק כדי לדעת אם הייתה עלייה או לא)
אני לא הולכת לטיפת חלב ורופאת הילדים שוקלת אותה בשבילי. אני לא יודעת אם הייתי הולכת במיוחד לשקול. ביקשת מהרופא לשקול והוא סירב?
תנסי אולי בחדר האחות בקופת חולים. איפה שחובשים פצעים וכדומה. אולי יש להם משקל.
למיטב ידיעתי התשלום לטיפת חלב הוא רק אם מחסנים ובדרך כלל לוקחים 300 שח לשנה (הראשונה). לא מבינה למה ביקשו ממך לחמש שנים מראש.
בחנות הירקות?

אני לא הולכת לטיפת חלב ורופאת הילדים שוקלת אותה בשבילי. אני לא יודעת אם הייתי הולכת במיוחד לשקול. ביקשת מהרופא לשקול והוא סירב?
תנסי אולי בחדר האחות בקופת חולים. איפה שחובשים פצעים וכדומה. אולי יש להם משקל.
למיטב ידיעתי התשלום לטיפת חלב הוא רק אם מחסנים ובדרך כלל לוקחים 300 שח לשנה (הראשונה). לא מבינה למה ביקשו ממך לחמש שנים מראש.
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
אנחנו שוקלים עד היום (שנה ו-8) בירקנייה
אגב, זה באמת המחיר ל-5 שנים או לשנה, זה לא משנה. אולי בהנחה שיהיו לך כמה ילדים.
אגב, זה באמת המחיר ל-5 שנים או לשנה, זה לא משנה. אולי בהנחה שיהיו לך כמה ילדים.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
טיפת חלב אלטרנטיבית
אולי בהנחה שיהיו לך כמה ילדים
לא, לכל ילד משלמים בנפרד. ומלווים עד גיל חמש, כולל בדיקות התפתחות, ראייה ושמיעה, ומעקב רופא אחת ל-.
והאם אתן מכירות רופא בכללית ברעננה שהוא קצת יותר פתוח לנושאי אי חיסונים?
לא מכירה, אבל לי אישית ממש לא אכפת מה הרופא חושב. הייתי אצל כמה וכמה רופאי ילדים ומשפחה במשך השנים, ואם נראה לי שזה רלוונטי, יידעתי אותם לגבי מדיניות החיסונים שלנו. ז.א., אם הולכים עם דלקת עיניים - לא רלוונטי להעלות את הנושא; אם הילד משתעל, או יש לו חום, או בעצם ברוב המקרים - אני מיידעת, כדי שהרופא ייקח בחשבון את הסבירות הגבוהה יותר לשעלת, דיפתריה (לפני שחיסנו) וכו'. היה רופא אחד שאמר לי "את כמובן עושה טעות" כשסיפרתי לו, אבל לא היה לי עניין לפתוח את הנושא. אם מישהו שואל שאלה עניינית, אני עונה בשמחה. אגב, לרופא שאמר לי שאני עושה טעות לא חזרתי, אבל לא בגלל ההערה הזו אלא בגלל כתבה מיושנת ומלאה אי דיוקים על הנקה, פרי עטו, שהיתה תלויה, ממוסגרת, על הקיר בחדר הקבלה.
לא, לכל ילד משלמים בנפרד. ומלווים עד גיל חמש, כולל בדיקות התפתחות, ראייה ושמיעה, ומעקב רופא אחת ל-.
והאם אתן מכירות רופא בכללית ברעננה שהוא קצת יותר פתוח לנושאי אי חיסונים?
לא מכירה, אבל לי אישית ממש לא אכפת מה הרופא חושב. הייתי אצל כמה וכמה רופאי ילדים ומשפחה במשך השנים, ואם נראה לי שזה רלוונטי, יידעתי אותם לגבי מדיניות החיסונים שלנו. ז.א., אם הולכים עם דלקת עיניים - לא רלוונטי להעלות את הנושא; אם הילד משתעל, או יש לו חום, או בעצם ברוב המקרים - אני מיידעת, כדי שהרופא ייקח בחשבון את הסבירות הגבוהה יותר לשעלת, דיפתריה (לפני שחיסנו) וכו'. היה רופא אחד שאמר לי "את כמובן עושה טעות" כשסיפרתי לו, אבל לא היה לי עניין לפתוח את הנושא. אם מישהו שואל שאלה עניינית, אני עונה בשמחה. אגב, לרופא שאמר לי שאני עושה טעות לא חזרתי, אבל לא בגלל ההערה הזו אלא בגלל כתבה מיושנת ומלאה אי דיוקים על הנקה, פרי עטו, שהיתה תלויה, ממוסגרת, על הקיר בחדר הקבלה.
-
טיפת חלב אלטרנטיבית
_שרה, מנין לך המידע המעניין הזה?
זה בטח נורא שורף, והאם אין סיכון לזיהום דווקא כתוצאה מטיפול זה?_ ההפך. פלפל חריף מחטא
זה בטח נורא שורף, והאם אין סיכון לזיהום דווקא כתוצאה מטיפול זה?_ ההפך. פלפל חריף מחטא
-
- הצטרפות: 03 נובמבר 2004, 18:39
- דף אישי: הדף האישי של פאפא_דוק*
טיפת חלב אלטרנטיבית
למה הרופא המטפל לא יכול לשקול?
אני שוקל את כל התינוקות שלא עוברים שקילה סדירה בטיפת החלב כי זו האחריות שלי כרופא המטפל.
אפשר בהחלט לבקש מהרופא או מהאחות במרפאה הרגילה לשקול את התינוק. אבשר גם לבוא ולבקש לבצע את מעקב ההתפתחות בקופת החולים. רוב הרופאים מסכימים בשמחה כי זה כיף לראות תינוק בריא. אבל צריך תמיד לזכור שמביאים את התינוק למקום עם חולים ולכן נראה לי שתחילת היום או סופו הם זמנים מתאימים.
אני שוקל את כל התינוקות שלא עוברים שקילה סדירה בטיפת החלב כי זו האחריות שלי כרופא המטפל.
אפשר בהחלט לבקש מהרופא או מהאחות במרפאה הרגילה לשקול את התינוק. אבשר גם לבוא ולבקש לבצע את מעקב ההתפתחות בקופת החולים. רוב הרופאים מסכימים בשמחה כי זה כיף לראות תינוק בריא. אבל צריך תמיד לזכור שמביאים את התינוק למקום עם חולים ולכן נראה לי שתחילת היום או סופו הם זמנים מתאימים.
-
- הצטרפות: 16 מאי 2005, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של והילד_הזה_הוא_אני*
טיפת חלב אלטרנטיבית
יש לי שאלה שחוזרת לנושא המקורי של הדף. באתר של טיפה מן הטבע כתוב שהם מפצלים את כל החיסונים כדי לא להעמיס על המערכת של הילד וכו'. אבל בפועל הם נותנים את אותם החיסונים כמו בטיפת חלב, כן?
אם כן, השאלה שלי היא כזאת, בכל חיסון יש איזושהי רמה של אלומיניום, כספית וכו', אם אני מפצלת את החיסון המשולש למשל לשלוש, אז את אותה כמות של רעלנים, הוא מקבל פי שלוש פעמים! האם לא יצא שכרנו בהפסדנו?
למה אני שואלת, כי שמעתי שיש כזה דבר חיסונים הומאופטיים, אבל לא נשמע מהאתר שזה מה שהם נותנים.
עוד שאלה, לפני שנתיים כתבו כאן למעלה שאפשר לקבל החזר מקופ"ח על הביקור ב טיפה מן הטבע אם מדובר ב"ייעוץ", האם יש הגבלה מקופ"ח לגבי מספר הייעוצים להם אני זכאית לקבל החזר? נגיד רק שתיים או שלוש ברבעון, או משהו כזה? (אני גם במכבי).
אם כן, השאלה שלי היא כזאת, בכל חיסון יש איזושהי רמה של אלומיניום, כספית וכו', אם אני מפצלת את החיסון המשולש למשל לשלוש, אז את אותה כמות של רעלנים, הוא מקבל פי שלוש פעמים! האם לא יצא שכרנו בהפסדנו?
למה אני שואלת, כי שמעתי שיש כזה דבר חיסונים הומאופטיים, אבל לא נשמע מהאתר שזה מה שהם נותנים.
עוד שאלה, לפני שנתיים כתבו כאן למעלה שאפשר לקבל החזר מקופ"ח על הביקור ב טיפה מן הטבע אם מדובר ב"ייעוץ", האם יש הגבלה מקופ"ח לגבי מספר הייעוצים להם אני זכאית לקבל החזר? נגיד רק שתיים או שלוש ברבעון, או משהו כזה? (אני גם במכבי).
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפת חלב אלטרנטיבית
אז את אותה כמות של רעלנים, הוא מקבל פי שלוש פעמים! האם לא יצא שכרנו בהפסדנו?
הכי טוב זה פשוט לשוחח עם ד"ר נעה פרנקל אישית.
שמעתי שיש כזה דבר חיסונים הומאופטיים
אמנם יש. הם נותנים חיסונים הומיאופתיים. אנחנו משתמשים בחיסון של שעלת-פוליו-דלקת קרום המוח.
אני לא יודעת על הפיצול של החיסונים כי אנחנו לא חיסנו כלל עד כה.
האם יש הגבלה מקופ"ח לגבי מספר הייעוצים להם אני זכאית לקבל החזר? נגיד רק שתיים או שלוש ברבעון, או משהו כזה? (אני גם במכבי).
לא יודעת איך זה במכבי, אבל נדמה לי שיש כזה דבר ייעוץ אצל רופא מומחה שמקבלים משהו כמו 80% החזר (בהנחה שד"ר נעה פרנקל חתומה על הקבלה). נדמה לי שאפשר 3 פעמים בשנה.
הכי טוב זה פשוט לשוחח עם ד"ר נעה פרנקל אישית.
שמעתי שיש כזה דבר חיסונים הומאופטיים
אמנם יש. הם נותנים חיסונים הומיאופתיים. אנחנו משתמשים בחיסון של שעלת-פוליו-דלקת קרום המוח.
אני לא יודעת על הפיצול של החיסונים כי אנחנו לא חיסנו כלל עד כה.
האם יש הגבלה מקופ"ח לגבי מספר הייעוצים להם אני זכאית לקבל החזר? נגיד רק שתיים או שלוש ברבעון, או משהו כזה? (אני גם במכבי).
לא יודעת איך זה במכבי, אבל נדמה לי שיש כזה דבר ייעוץ אצל רופא מומחה שמקבלים משהו כמו 80% החזר (בהנחה שד"ר נעה פרנקל חתומה על הקבלה). נדמה לי שאפשר 3 פעמים בשנה.
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
טיפת חלב אלטרנטיבית
לגבי החזר מקופ"ח - היום אף קופה לא מחזירה עבור ייעוץ בטיפה מן הטבע - כך לדברי מי שענתה לי בטיפה מן הטבע.
טיפת חלב אלטרנטיבית
מדור בלי חיסונים
מדור בריאות התינוק
"טיפה מן הטבע" היא טיפת חלב טבעית בניהולו של ד"ר חיים רוזנטל.
ניתנים בה חיסונים הומיאופתיים.
ניתן לפנות בשאלות ולקבלת פרטים לאתר של דר' רוזנטל http://www.medirose.co.il/ .
הטלפון החדש של "טיפה מן הטבע" ברעננה הוא 09-7602979.
ושל המרפאה בתל-אביב: 6429046-03
טיפה אחרת היא מרפאת ילדים המספקת מעקב גדילה והתפתחות מגיל 0, הממוקמת בקיבוץ שדות ים.
המרפאה מציעה הסתכלות רחבה ורב תחומית על הילדים ומשלבת עבודה של רופאת ילדים (ד"ר זוהר שלו), פיזיותרפיסטית התפתחותית (שירלי גורפילד) ויועצת הנקה (נעמה שפוני).
מדור בריאות התינוק
"טיפה מן הטבע" היא טיפת חלב טבעית בניהולו של ד"ר חיים רוזנטל.
ניתנים בה חיסונים הומיאופתיים.
ניתן לפנות בשאלות ולקבלת פרטים לאתר של דר' רוזנטל http://www.medirose.co.il/ .
הטלפון החדש של "טיפה מן הטבע" ברעננה הוא 09-7602979.
ושל המרפאה בתל-אביב: 6429046-03
טיפה אחרת היא מרפאת ילדים המספקת מעקב גדילה והתפתחות מגיל 0, הממוקמת בקיבוץ שדות ים.
המרפאה מציעה הסתכלות רחבה ורב תחומית על הילדים ומשלבת עבודה של רופאת ילדים (ד"ר זוהר שלו), פיזיותרפיסטית התפתחותית (שירלי גורפילד) ויועצת הנקה (נעמה שפוני).
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
- דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*
טיפת חלב אלטרנטיבית
טיפה אחרת
היינו שם..
אצל הרופאת ילדים [שכחתי את שמה להתייעצות] יצאנו בתחושה קשה ואין לנו ספק שלא נחזור לשם שוב...
היינו שם..
אצל הרופאת ילדים [שכחתי את שמה להתייעצות] יצאנו בתחושה קשה ואין לנו ספק שלא נחזור לשם שוב...
טיפת חלב אלטרנטיבית
הייתי שמחה לקבל ייעוץ לגבי טיפול לא קונבנציונלי במידה ונחשפים למחלות שמתחסנים נגדם במידה ולא חיסנו. אולי יש כאן מישהו שעבר ייעוץ בטיפה מן הטבע או קיבל מידע מהרצאות של ארגון חסון. אני שוקלת לא לחסן או לחסן חלקית אך ישנם התלבטויות רבות ודאגות בין הנזקים של החיסונים מול חשיפה למחלות והסיבוכים שיכולים להתפתח כך שחשוב לי מאוד להיות מוכנה לכך ולדעת מה לעשות אם... ולא להיות מודאגת. שמעתי ממישהי שהיא הומאופתית קלאסית שהיא לא מחסנת כי היא יודעת מה לעשות אם ילדה יחלה במשהו והייתי רוצה לדעת עד כמה בטוח ללכת בדרך הזו ולא לחסן.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
טיפת חלב אלטרנטיבית
מישהו היה בטיפה מן הטבע? אשמח לשמוע דעות
טיפת חלב אלטרנטיבית
תות כבר בת תשעה חודשים, כל הזמן חולה- כל פעם משהו אחר, הילדה סוג של מגנט חיידקים. וזה כשאנחנו בבית!! חיסונים עשינו ממש מעט והפסקנו כשהתחלנו לקרוא ולהבין ולא ללכת אחרי העדר יותר...
מחפשת ייעוץ של רופא קונבנציונלי עם גישה פתוחה וביקורתית לגבי חיסונים.
קבעתי תור לטיפה מן הטבע
מישהו היה שם פעם? יש לו/לה חוות דעת?? אולי יש המלצה לאיזה מהרופאים שם כדאי ללכת? קבעו לנו לדר' יפתח ברוזה...
אין לי מושג ירוק על המקום והאם כדאי באמת ללכת- העניין הוא שהביקור די יקר (בלשון המעטה) ואני רוצה להיות בטוחה שזה שווה את זה ולא להצטער אח"כ..
מחפשת ייעוץ של רופא קונבנציונלי עם גישה פתוחה וביקורתית לגבי חיסונים.
קבעתי תור לטיפה מן הטבע
מישהו היה שם פעם? יש לו/לה חוות דעת?? אולי יש המלצה לאיזה מהרופאים שם כדאי ללכת? קבעו לנו לדר' יפתח ברוזה...
אין לי מושג ירוק על המקום והאם כדאי באמת ללכת- העניין הוא שהביקור די יקר (בלשון המעטה) ואני רוצה להיות בטוחה שזה שווה את זה ולא להצטער אח"כ..