את אוספת פרטים על מישהי מהאתר, שכלל לא קשורים לעניין פה
אני לא אוספת, הם גלויים לגמרי, והם לחלוטין קשורים לעניין פה ומיד אסביר לך גם איך.האובססיה היא לא שלי אלא של קוראת - נגד אנשים דתיים מסוג מסוים.
אם תמחקי את דבריי אשיב אותם. הטעם האישי שלך לגבי הכתיבה שלי לא קשור אלי.
משנת 2010 קוראת יצאה כמה וכמה פעמים נגד חוזרות בתשובה בדיוק באותו אופן שבו היא נוהגת כעת. פעם היא התחילה מעלבונות, פעם ממחיקות, ובכל פעם היא התפלאה מאוד שהתגובות של הנשים שהיא תקפה הסלימו במהירות ואז האשימה אותן בתקופנות. הדבר הזה מתועד ברחבי האתר בדיוק כשם שהוא מתועד עכשיו.
יש פה אישה אחת שרודפת כאן אחרי נשים שחוזרות בתשובה ומאשימה אותן בדברים שלא קשורים אליהן ונוהגת בהם בגסות רבה ואחר כך לא מבינה למה אחרות תוקפות אותה.
בכל פעם חזרה על עצמה הדינמיקה שתיארתי שבה קוראת נוהגת בתוקפנות באנשים דתיים מסוג מסוים שבכלל לא מבינים מאיפה זה בא להם ובסוף מסתבר שהיא הקורבן ואחריה רודפים והיא מאיימת לעזוב את האתר.
בתוך זה מגיעה באופן קבוע, כמו שעון,
פלונית לרגע להגן עליה, אחר כך אותה "
פלונית לרגע" כותבת כמה מילים בכל מיני דפים ואז נעלמת שוב עד הסיבוב הבא של קוראת. לצד זה פתאום באים כל מיני שמות לא מוכרים להגיד בערך את אותם דברים בצורות שונות.
זה מוכר לעייפה ולדעתי הגיע הזמן לשים כאן את הדברים כמו שהם קורים, וכל אחת יכולה ללכת לדפים שהיו ולחלקים שטרם נמחקו משם, ולהחליט בעצמה מה היא חושבת על זה.
הדעה האישית שלי על כל זה היא שיש כאן אישה שאני מצד אחד מעריכה מאוד ואפילו תומכת בעמדות שלה אבל ההתנהלות שלה כאן לא הוגנת כלפי אורחות מסוג מסוים, מתסיסה את האתר, ומבטאת בריונות כתובה פעם אחר פעם כבר למעלה מחמש שנים.
אני חושבת שהתנועה המעגלית הזו צריכה להיפסק ושזו לא שאלה של חמלה. זו שאלה של מה מאפשרים לאנשים כאן לעשות.
היום לא מוצאות חן בעיניה נשים שחוזרות בתשובה ושהיא מדמיינת לשמוע אותן מנסות להחזיר את כולנו בתשובה ומחר לא ימצאו חן בעיניה בעלי דעות ימניות או מי שמתנגד להפלות. מתישהו לא ימצא חן בעיניה מה שאני חושבת ומאמינה בו.
שקטה - אם את לא רוצה לתת במה למשהו תביעי את דעתך, כמו שעשית עכשיו. לתמוך במחיקה אגרסיבית שמתנהלת תוך כדי דיון זה לעשות הפוך ולתת המון במה לכל מיני דברים שאני לא בטוחה שגם בהם את תומכת.