אימון אישי
אימון אישי
מה זה אימון אישי?
מטרתו של האימון להניע אנשים לתוצאות יוצאות מגדר הרגיל בחייהם ובעיסוקייהם.
בשונה ממקצועות מתחום הטיפול העוסקים בחשיבה תהליכית, תחום האימון מקורו בחשיבה תוצאתית והישגית. מכיוון שתוצאה/הישג נמדדים במסגרת זמן מוגבל, אימון אישי הוא בהחלט בור עם תחתית, והוא נמשך בין 12-14 מפגשים. על פי תפיסת הקואוצ'ינג המאומן הוא מומחה לחייו ולרצונותיו, ותפקידו של המאמן לסייע לו בגלוי ובהבהרה של חזונו, והאופן בו יוכל לממשו. קיימים מספר תחומי תוצאה באימון: קריירה(קידום, מציאת עבודה, הרחבת מקורות הכנסה, מציאת קריירה שניה..), משפחה (גירושין, מציאת זוגיות, הרחבת המשפחה..), תרבות ופנאי(ניצול זמן ביעילות, תחביבים), פיתוח אישי(איתור נקודות עיוורון, בניית חזון אישי).
בהצלחה,
נהורה.
מטרתו של האימון להניע אנשים לתוצאות יוצאות מגדר הרגיל בחייהם ובעיסוקייהם.
בשונה ממקצועות מתחום הטיפול העוסקים בחשיבה תהליכית, תחום האימון מקורו בחשיבה תוצאתית והישגית. מכיוון שתוצאה/הישג נמדדים במסגרת זמן מוגבל, אימון אישי הוא בהחלט בור עם תחתית, והוא נמשך בין 12-14 מפגשים. על פי תפיסת הקואוצ'ינג המאומן הוא מומחה לחייו ולרצונותיו, ותפקידו של המאמן לסייע לו בגלוי ובהבהרה של חזונו, והאופן בו יוכל לממשו. קיימים מספר תחומי תוצאה באימון: קריירה(קידום, מציאת עבודה, הרחבת מקורות הכנסה, מציאת קריירה שניה..), משפחה (גירושין, מציאת זוגיות, הרחבת המשפחה..), תרבות ופנאי(ניצול זמן ביעילות, תחביבים), פיתוח אישי(איתור נקודות עיוורון, בניית חזון אישי).
בהצלחה,
נהורה.
-
- הצטרפות: 29 ינואר 2006, 12:19
אימון אישי
ניסיתי לחפש דף בשם "אימון אישי" ולא מצאתי.
אני מובטלת שעומדת בפני פרשת דרכים, ומרגישה שהעסק מבולבל לי. הייתי רוצה להעזר במאמנת אישית.
אני בטוחה שדובר כבר באתר על הנושא, ושיש לאנשים מה להגיד, אז אשמח אם תוכלו לשתף אותי מנסיונכם
או להמליץ לי על מאמנים אישיים.
תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.
אני מובטלת שעומדת בפני פרשת דרכים, ומרגישה שהעסק מבולבל לי. הייתי רוצה להעזר במאמנת אישית.
אני בטוחה שדובר כבר באתר על הנושא, ושיש לאנשים מה להגיד, אז אשמח אם תוכלו לשתף אותי מנסיונכם
או להמליץ לי על מאמנים אישיים.
תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.
אימון אישי
אהלן,
אני כרגע עוברת תהליך הכשרה של מאמנת, לאחר שאימנתי בפועל גם אחת על אחת וגם בקבוצה. אני מתמחה ביזמות נשים ובנושאים של קריירה. אני באופן אישי מתפרנסת מעסק בתחום האוכל ומאמנת נשים, עם מכוונות ולקיחת מחויבות לתהליך צמיחה שיש בו תוצאות. לא ציינת מאיזה איזור את בארץ, אני מאיזור ירושלים, אשמח לסייע לך באופן אישי או להמליץ לך על מאמנת מאיזור מגורייך. את מוזמנת להציץ בדף שלי עסק נשי .
אני כרגע עוברת תהליך הכשרה של מאמנת, לאחר שאימנתי בפועל גם אחת על אחת וגם בקבוצה. אני מתמחה ביזמות נשים ובנושאים של קריירה. אני באופן אישי מתפרנסת מעסק בתחום האוכל ומאמנת נשים, עם מכוונות ולקיחת מחויבות לתהליך צמיחה שיש בו תוצאות. לא ציינת מאיזה איזור את בארץ, אני מאיזור ירושלים, אשמח לסייע לך באופן אישי או להמליץ לך על מאמנת מאיזור מגורייך. את מוזמנת להציץ בדף שלי עסק נשי .
-
אימון אישי
נהורה שלום,
קראתי את "עסק נשי" מההתחלה ועד עצם היום הזה! (גם בעלי שלח לי בדיוק היום במייל הפניה לאותו דף).
הרגשות מעורבים - הערצה, קנאה, השתאות, פחד, תקוה....
לשאלתך, אני גרה בשהם.
אשמח אם יש לך מישהי להמליץ עליה בסביבה.
תודה רבה.
קראתי את "עסק נשי" מההתחלה ועד עצם היום הזה! (גם בעלי שלח לי בדיוק היום במייל הפניה לאותו דף).
הרגשות מעורבים - הערצה, קנאה, השתאות, פחד, תקוה....
לשאלתך, אני גרה בשהם.
אשמח אם יש לך מישהי להמליץ עליה בסביבה.
תודה רבה.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
אימון אישי
הי נהורה וכולן. אני לא עצמאית אבל אוכל להעזר מאוד באימון אישי (רצוי פנים אל פנים).
אני באילת...
המלצות והצעות יתקבלו בברכה @}
אני באילת...
המלצות והצעות יתקבלו בברכה @}
אימון אישי
הי דליתוש, אז את גרה באילת..איך שהוא מהמעט שיצא לנו לשוחח לא הייתי מדמיינת,
איזה יופי לך!
ספרי קצת לאיזה סוג של אימון את זקוקה- אישי, תעסוקתי, כלכלי, חברתי. בנוסף בלי יותר מדיי סינונים, איזה מן מאמנת את רוצה לעצמך(רציונלית ושיטתית, חמה ומכילה, רוחנית וכן הלאה)?
באשר לאיזור המגורים שמעתי לאחרונה על מאמנת מאילת, אני צריכה לעשות ברור לגביה, אגב אימון יכול להעשות טלפונית וזה אפילו מקובל. תני לי קודם לברר לך לגביי האילתית אני משערת שיום שני תהיה לי תשובה.
איזה יופי לך!
ספרי קצת לאיזה סוג של אימון את זקוקה- אישי, תעסוקתי, כלכלי, חברתי. בנוסף בלי יותר מדיי סינונים, איזה מן מאמנת את רוצה לעצמך(רציונלית ושיטתית, חמה ומכילה, רוחנית וכן הלאה)?
באשר לאיזור המגורים שמעתי לאחרונה על מאמנת מאילת, אני צריכה לעשות ברור לגביה, אגב אימון יכול להעשות טלפונית וזה אפילו מקובל. תני לי קודם לברר לך לגביי האילתית אני משערת שיום שני תהיה לי תשובה.
-
אימון אישי
נהורה שלום
אשמח אם תוכלי לתת לי את השם של זו משהם, של לואיזה ואולי עוד שמות נוספים.
כללית אני מחפשת מאמנת מכילה כזו, שתוכל להכיל את הפחדים שלי, ולעבוד יחד איתם.
אם יותר טוב לשלוח לי במייל אז הכתובת היא: [email protected]
תודה רבה על העזרה.
אשמח אם תוכלי לתת לי את השם של זו משהם, של לואיזה ואולי עוד שמות נוספים.
כללית אני מחפשת מאמנת מכילה כזו, שתוכל להכיל את הפחדים שלי, ולעבוד יחד איתם.
אם יותר טוב לשלוח לי במייל אז הכתובת היא: [email protected]
תודה רבה על העזרה.
אימון אישי
שלחתי לך באי מייל את הפרטים, המון המון בהצלחה.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
אימון אישי
הי נהורה,
שאלותיך "תפסו" אותי לא מוכנה. אני חושבת שאני צריכה ייעוץ בנושא תעסוקתי. אם כי העבודה שלי מערבת המון ובעיקר יחסי אנוש. כמו-כן אני אשמח לייעוץ בנושא תעסוקה עתידית שקשורה לנושאים אחרים שמאוד מעניינים אותי בכיוון של פעילות חברתית-פוליטית.
דמות המאמנת ה"נכונה" שעולה לי היא מישהי מגוונת. מאמתת אותי בנוקשות כשזה במקום (קשיחות לא מלחיצה אותי בד"כ), מכילה את פחדי ומחסומי, רכה שאני נשברת וכד'. רצוי שיהיה לה רקע בנושאים חברתיים גלובלים. אה, ופמיניסטית.
שאלותיך "תפסו" אותי לא מוכנה. אני חושבת שאני צריכה ייעוץ בנושא תעסוקתי. אם כי העבודה שלי מערבת המון ובעיקר יחסי אנוש. כמו-כן אני אשמח לייעוץ בנושא תעסוקה עתידית שקשורה לנושאים אחרים שמאוד מעניינים אותי בכיוון של פעילות חברתית-פוליטית.
דמות המאמנת ה"נכונה" שעולה לי היא מישהי מגוונת. מאמתת אותי בנוקשות כשזה במקום (קשיחות לא מלחיצה אותי בד"כ), מכילה את פחדי ומחסומי, רכה שאני נשברת וכד'. רצוי שיהיה לה רקע בנושאים חברתיים גלובלים. אה, ופמיניסטית.
-
אימון אישי
נהורה תודה רבה!
אם יהיו לך רעיונות נוספים אשמח מאוד לקבל.
תודה גם על הפתיח שהוספת בתחילת הדף.
אם יהיו לך רעיונות נוספים אשמח מאוד לקבל.
תודה גם על הפתיח שהוספת בתחילת הדף.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
אימון אישי
יש במקרה מאמנת אישית באיזור גוש עציון?
-
אימון אישי
לגבי מאמנת באזור גוש עציון.
בימים האחרונים הסתובבתי רבות בחיפוש אחרי מאמנת, וגוגל נתן לי המון שמות.
בחלק מהאתרים המאמנים כותבים כמה מילים משלהם, וכך אפשר ללמוד מעט על המאמן.
כמובן שאפשר לקבוע פגישה ראשונית (לא מחייבת), ולראות את מידת ההתאמה והכימיה ביניכם.
בהצלחה.
בימים האחרונים הסתובבתי רבות בחיפוש אחרי מאמנת, וגוגל נתן לי המון שמות.
בחלק מהאתרים המאמנים כותבים כמה מילים משלהם, וכך אפשר ללמוד מעט על המאמן.
כמובן שאפשר לקבוע פגישה ראשונית (לא מחייבת), ולראות את מידת ההתאמה והכימיה ביניכם.
בהצלחה.
אימון אישי
הי דליתוש,
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני לא מרגישה נכון ל"השען" על המלצה של משהי אחרת לגבי מאמנת- בגלל הייחוד המקצועי והאמינות האישית הגבוהה הנדרשת. כדי לקבוע מי מאמנת טובה אמינה ונעימה אני צריכה לראות במו עייני, לחוש אותה, ולכן במקרה הזה אין לי דרך להמליץ לך על איילתית על אף רצוני לעזור.
רציתי לציין לכל המחפשות, כי קיים אירגון מקצועי למאמנים בישראל שנקרא איק"א, דרכו ניתן לקבל מידע על מאמנים רשומים, קורסים וכל השאר, יש להם גם אתר אינטרנט.
לכל המחפשות, שווה להתאמץ לא לוותר ולמצוא מאמנת טובה, בסופו של תהליך מי שבוחרת להתמסר ולחולל שינוי בחייה, התוצאות הן פילאיות.
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני לא מרגישה נכון ל"השען" על המלצה של משהי אחרת לגבי מאמנת- בגלל הייחוד המקצועי והאמינות האישית הגבוהה הנדרשת. כדי לקבוע מי מאמנת טובה אמינה ונעימה אני צריכה לראות במו עייני, לחוש אותה, ולכן במקרה הזה אין לי דרך להמליץ לך על איילתית על אף רצוני לעזור.
רציתי לציין לכל המחפשות, כי קיים אירגון מקצועי למאמנים בישראל שנקרא איק"א, דרכו ניתן לקבל מידע על מאמנים רשומים, קורסים וכל השאר, יש להם גם אתר אינטרנט.
לכל המחפשות, שווה להתאמץ לא לוותר ולמצוא מאמנת טובה, בסופו של תהליך מי שבוחרת להתמסר ולחולל שינוי בחייה, התוצאות הן פילאיות.
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
אימון אישי
על פי תפיסת הקואוצ'ינג המאומן הוא מומחה לחייו
לגמרי,
תודה לך נהורה על פתיחת הדף.
מאמינה מאד באימון אישי
מהניסיון שלי זהו כלי עוצמתי ביותר שמקדם את המתאמן ומחבר אותו למחוייבות והאחריות שלו על חייו.
יש בוואלה פורום בנושא אימון אישי שם ניתן לשאול שאלות הקשורות לנושא.
|| ||
לגמרי,
תודה לך נהורה על פתיחת הדף.
מאמינה מאד באימון אישי
מהניסיון שלי זהו כלי עוצמתי ביותר שמקדם את המתאמן ומחבר אותו למחוייבות והאחריות שלו על חייו.
יש בוואלה פורום בנושא אימון אישי שם ניתן לשאול שאלות הקשורות לנושא.
|| ||

אימון אישי
חני מה דעתך להרחיב קצת על נסיונך באימון קבוצתי,
אגב, אני לא פתחתי את הדף.
אגב, אני לא פתחתי את הדף.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
אימון אישי
לא הבנתי את התשובה.
אימון אישי
אני לומדת קוצ'ינג (אימון אישי) מהבית.
גדולי המאמנים בעולם בנו אתר באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. לא רק בתחום של התפתחות אישית, אלא גם כלכלית, איך לאכול נכון, ועוד המון נושאים. אם זה מעניין מישהו - מוזמנים לשלוח לי מייל ואני אשלח עוד הסבר על זה. הייתרון הגדול של האתר הזה הוא שלא צריך לצאת מהבית וזה לא יקר כמו אימון במפגשים. המייל שלי: [email protected]
גדולי המאמנים בעולם בנו אתר באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. לא רק בתחום של התפתחות אישית, אלא גם כלכלית, איך לאכול נכון, ועוד המון נושאים. אם זה מעניין מישהו - מוזמנים לשלוח לי מייל ואני אשלח עוד הסבר על זה. הייתרון הגדול של האתר הזה הוא שלא צריך לצאת מהבית וזה לא יקר כמו אימון במפגשים. המייל שלי: [email protected]
אימון אישי
כתבתי את כתובת המייל לא טוב
הכתובת הנכונה: [email protected]
הכתובת הנכונה: [email protected]
אימון אישי
שלום, הייתי רוצה להתנסות באימון אישי בנושא ספציפי בחיי, אבל! אין לי ממש כסף כרגע להשקיע בזה.. אז חשבתי אולי ישנם סטאז'רים לאימון אישי שמחפשים מטופלים?
אם מישהו מכיר בתי ספר לאימון אישי שאפשר לפנות אליהם
או אכן יודע על סטאז'רים כאלו
אשמח אם יפנה אותי
תודה ושבוע נעים
אם מישהו מכיר בתי ספר לאימון אישי שאפשר לפנות אליהם
או אכן יודע על סטאז'רים כאלו
אשמח אם יפנה אותי
תודה ושבוע נעים
-
- הצטרפות: 21 יולי 2002, 13:54
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לעתיד*
אימון אישי
תיכנסי לפורום אימון אישי בתפוז ובוואלה, יש שם סטאג'רים שמחפשים מתאמנים. בהצלחה.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
אימון אישי
היי נינה,
קודם כל יופי שאת רוצה להתחיל אימון @} בד"כ זו תחילתו של המפנה, ההחלטה...
יש כמה אפשרויות לעבודה מוזלת. אחת היא עבודה עם מתמחים (זה יכול להיות אפילו חינם). השניה היא אימון קבוצתי שיכול להיות מעולה.
מתמחים - מתאים לנושאים מסוימים, ולאחרים - לטעמי, לא. כך גם עם עבודה קבוצתית, אבל שם הטווח יותר.
כאן כתבתי למה אני ממליצה על אימון קבוצתי
את גם יכולה להתייעץ איתי ספציפית לגבי הנושא שלך.
בברכה @}
קודם כל יופי שאת רוצה להתחיל אימון @} בד"כ זו תחילתו של המפנה, ההחלטה...
יש כמה אפשרויות לעבודה מוזלת. אחת היא עבודה עם מתמחים (זה יכול להיות אפילו חינם). השניה היא אימון קבוצתי שיכול להיות מעולה.
מתמחים - מתאים לנושאים מסוימים, ולאחרים - לטעמי, לא. כך גם עם עבודה קבוצתית, אבל שם הטווח יותר.
כאן כתבתי למה אני ממליצה על אימון קבוצתי
את גם יכולה להתייעץ איתי ספציפית לגבי הנושא שלך.
בברכה @}
-
- הצטרפות: 19 יוני 2010, 07:56
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בן_אריה*
אימון אישי
למחפשת מאמן אישי בנושא ניירת, תקציב ועיסוק מקצועי.
ממליצה בחום רב על מאמנת אישית שאני מכירה וסומכת ביותר, שמקבלת ברמת אביב הישנה,
בתל אביב,
שמה *גנית אליעד, הטלפון שלה הוא : 0505-266693
המייל שלה הוא : [email protected]*
בעלת ניסיון רב וידע עיסקי ואישי ויכולת רגישה וחכמה לסייע לאנשים לזוז להתקדם ולפעול עם חייהם.
בהצלחה
ממליצה בחום רב על מאמנת אישית שאני מכירה וסומכת ביותר, שמקבלת ברמת אביב הישנה,
בתל אביב,
שמה *גנית אליעד, הטלפון שלה הוא : 0505-266693
המייל שלה הוא : [email protected]*
בעלת ניסיון רב וידע עיסקי ואישי ויכולת רגישה וחכמה לסייע לאנשים לזוז להתקדם ולפעול עם חייהם.
בהצלחה
אימון אישי
אימון אישי במגוון נושאים (קריירה, משפחה, הגשמה, העצמה) באיזור יקנעם והסביבה (טבעון, רמת ישי, פ"ח-כרכור וכל מה שבינהם). [email protected] או בדפבית.
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2007, 15:13
אימון אישי
מעבירה את ההמלצה של ההולכת דרכים לפה:
צריכה עזרה: בארגון פעמונים דורש לפני הפגישה לסכם את כל ההוצאות בכל תחום
מוזר ככל שישמע אני לא מסוגלת לבצע את המשימה הזאת לבד.
ההולכת : זה לא מוזר, ברור שזה אחד הדברים הקשים
אולי תבקשי מהם ספציפית עזרה גם בנושא זה, אפילו בתשלום נוסף? בטוח שאת לא היחידה שזה קשה לה...
חוצמזה, אני מכירה יועץ כלכלי מעולה ו"משלנו" (יעני, מהקהילה של חינוך ביתי) - אייל ניר שליידר 054-9292490
דברי איתו, יש מצב שהוא מגיע אלייך עד הבית, ועוד במחירים המצחיקים של מט"י (50 ש"ח לשעה)
צריכה עזרה: בארגון פעמונים דורש לפני הפגישה לסכם את כל ההוצאות בכל תחום
מוזר ככל שישמע אני לא מסוגלת לבצע את המשימה הזאת לבד.
ההולכת : זה לא מוזר, ברור שזה אחד הדברים הקשים
אולי תבקשי מהם ספציפית עזרה גם בנושא זה, אפילו בתשלום נוסף? בטוח שאת לא היחידה שזה קשה לה...
חוצמזה, אני מכירה יועץ כלכלי מעולה ו"משלנו" (יעני, מהקהילה של חינוך ביתי) - אייל ניר שליידר 054-9292490
דברי איתו, יש מצב שהוא מגיע אלייך עד הבית, ועוד במחירים המצחיקים של מט"י (50 ש"ח לשעה)
אימון אישי
השלום והברכה
שמי שירה מכרכור.מחפשת מאמנת תעסוקתית.מעט מביך להודות בפני אחרים ובעיקר בפני עצמי שהנה עלי להתחיל שוב כבת 16 ולנסות להיכנס לשוק העבודה,לאחר שבני ביתי מעט גדלו.למדתי רבות במהלך השנים מתחומים שונים ועדיין איני מבינה ויודעת מהי תשוקתי ומהי הדרך להתחיל שוב ולהיכנס לשוק .האם ידוע לך על מאמנת עם נשמה באיזור מגוריי?תודה שירה
שמי שירה מכרכור.מחפשת מאמנת תעסוקתית.מעט מביך להודות בפני אחרים ובעיקר בפני עצמי שהנה עלי להתחיל שוב כבת 16 ולנסות להיכנס לשוק העבודה,לאחר שבני ביתי מעט גדלו.למדתי רבות במהלך השנים מתחומים שונים ועדיין איני מבינה ויודעת מהי תשוקתי ומהי הדרך להתחיל שוב ולהיכנס לשוק .האם ידוע לך על מאמנת עם נשמה באיזור מגוריי?תודה שירה
-
אימון אישי
שלום לך שירה,
בואי דברי איתי בהקדם... יש לי כמה הצעות טובות עבורך. אני מאמנת הרבה שנים ומנחת קורסים של אימון בקבוצה. הרבה פרטים על "דרך העבודה והמלצות" www.tadmor.biz. רק בבקשה בזריזות - יש משהו נפלא שמתחיל בסופ"ש הזה 054-9982560.
בואי דברי איתי בהקדם... יש לי כמה הצעות טובות עבורך. אני מאמנת הרבה שנים ומנחת קורסים של אימון בקבוצה. הרבה פרטים על "דרך העבודה והמלצות" www.tadmor.biz. רק בבקשה בזריזות - יש משהו נפלא שמתחיל בסופ"ש הזה 054-9982560.
אימון אישי
הי שירה, אני מזמינה אותך להשאיר פרטים בדפבית, או להשתמש בפרטי ההתקשרות שלי. בכל מקרה - בהצלחה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אימון אישי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מחפשת מאמן או מאמנת מצוינת למיקוד תעסוקתי באזור עמר חפר/השרון
אודה להמלצה
יעל
מחפשת מאמן או מאמנת מצוינת למיקוד תעסוקתי באזור עמר חפר/השרון
אודה להמלצה
יעל
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
אימון אישי
שאלתי בככר השוק:
מחפשת מאמן עסקי מעולה (גם מאמנת, אך בזכר לשם הנוחות) -
שמומחה -
אבל חשוב מאוד בנוסף לעבודה הפנימית - שיכיר היטב את התחום העסקי.
ובגדול - שיידע לכוון, למקד, ולדייק.
או באזור המרכז, או שעובד טלפונית.
מכירות/מכירים אחד כזה? אשמח להמלצות (רצוי בדף אימון אישי).
מחפשת מאמן עסקי מעולה (גם מאמנת, אך בזכר לשם הנוחות) -
שמומחה -
- גם מבחינת עשייה חיצונית -
- באופן כללי בכל הקשור לקביעת יעדים והשגתם,
- וספציפית בנושא העסקי - בניית מסלול התקדמות, מציאת קהלי יעד, דרכי שיווק יעילות, משא ומתן, הכוונה בנושאים של בניית אתר, דף עסקי בפייסבוק וכו' וכו'.
- וגם מבחינה פנימית, רגשית - התמודדות עם פחדים, עם אמונות מגבילות וכיו"ב (למשל מבחינת אמון בעצמי, האפשרות לחיות מתוך שפע וכד').
אבל חשוב מאוד בנוסף לעבודה הפנימית - שיכיר היטב את התחום העסקי.
ובגדול - שיידע לכוון, למקד, ולדייק.
או באזור המרכז, או שעובד טלפונית.
מכירות/מכירים אחד כזה? אשמח להמלצות (רצוי בדף אימון אישי).

-
אימון אישי
אהבת, יש לי המלצה בשבילך - לא התאמנתי אצלו, אבל מכירה אותו - והוא נהדר. יש לו גם סיפור אישי מעורר השראה. שמו אורן טוקר. באזור המרכז. תהני @}
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2011, 01:32
- דף אישי: הדף האישי של טוב_בבית*
אימון אישי
מישהי מעולה מעולה - מכירה כמה שהתאמנו אצלה והחיים שלהם השתנו לטובה בצורה מאוד משמעותית. היא גם מאמנת עסקית וגם כמובן בתחום הפנימי. קוראים לה שרון נגארי והיא עונה לכל מה שביקשת.
-
אימון אישי
זה לא דף מודעות - זה דף המלצות ! יש כאלה הרבה באתר. (לידיעת העורכת שמוחקת בחוצפה בלי לבקש רשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
אימון אישי
(לידיעת העורכת שמוחקת בחוצפה בלי לבקש רשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
אהבת, ידעתי שגם אני אפול לתוקפנות שלך מתישהו (איפה כתבת לאחרונה שתוקפנות עושה לך רע?)
הדף הזה משמש כדף מודעות, ומודעות שמים ב{{}}ככר השוק
אהבת, ידעתי שגם אני אפול לתוקפנות שלך מתישהו (איפה כתבת לאחרונה שתוקפנות עושה לך רע?)

הדף הזה משמש כדף מודעות, ומודעות שמים ב{{}}ככר השוק
-
אימון אישי
זה לא מודעות. זה המלצות.
כאשר אנשים מבקשים המלצות על מאמן אישי - כאן הם מקבלים תשובות.
אם נתנו לי המלצות בדף האישי שלי - אני מעבירה את זה לכאן לטובת הכלל.
לא מדובר במישהו שמפרסם את עצמו (כמו בדף מודעות), אלא אנשים שממליצים מניסיונם האישי, לרוב כהיענות לבקשת המלצה מחברי האתר.
באתר יש המון דפי המלצות - דף המלצות על רופאים, המלצות על טיפול נפשי, המלצות מובילים, המלצות שיפוצניקים, המלצות נופש וכו' וכו'.
אין שום הבדל.
אהבת, ידעתי שגם אני אפול לתוקפנות שלך מתישהו
כאילו שאת לא אותה אחת מפעם, גיב מי א ברייק.
כאשר אנשים מבקשים המלצות על מאמן אישי - כאן הם מקבלים תשובות.
אם נתנו לי המלצות בדף האישי שלי - אני מעבירה את זה לכאן לטובת הכלל.
לא מדובר במישהו שמפרסם את עצמו (כמו בדף מודעות), אלא אנשים שממליצים מניסיונם האישי, לרוב כהיענות לבקשת המלצה מחברי האתר.
באתר יש המון דפי המלצות - דף המלצות על רופאים, המלצות על טיפול נפשי, המלצות מובילים, המלצות שיפוצניקים, המלצות נופש וכו' וכו'.
אין שום הבדל.
אהבת, ידעתי שגם אני אפול לתוקפנות שלך מתישהו
כאילו שאת לא אותה אחת מפעם, גיב מי א ברייק.
-
אימון אישי
אהבת עולם- ממליצה בחום על אילת סיוון. אישה נדירה, משלבת ידע עסקי עצום ויכולות אימון אישי.
המייל שלה ayelet.rauchwerger ב gmail.com
ספרי לה שאטי שלחה אותך.
בהצלחה!!
המייל שלה ayelet.rauchwerger ב gmail.com
ספרי לה שאטי שלחה אותך.
בהצלחה!!
-
אימון אישי
תודה רבה על ההמלצות ! 

-
אימון אישי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מחפשת מאמן עיסקי מעולה: נילי קימחי. והיא מעולה. טל: 054-4487297
מחפשת מאמן עיסקי מעולה: נילי קימחי. והיא מעולה. טל: 054-4487297
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
אימון אישי
אהבת יקירתי, יש לי מישהי מופלאה, בתנאי שתצליח להכניס ללו"ז הצפוף שלה עוד מישהו.
גלי צוק- היא מאמנת אישית ועיסקית, מטפלת בתטא הילינג וריפוי קוונטי, ומותק של בן אדם. (וגם קוסמת מוכשרת
)
היא היא בבאר יעקב. 0549330505
מייעצת גם טלפונית.
גלי צוק- היא מאמנת אישית ועיסקית, מטפלת בתטא הילינג וריפוי קוונטי, ומותק של בן אדם. (וגם קוסמת מוכשרת

היא היא בבאר יעקב. 0549330505
מייעצת גם טלפונית.
-
אימון אישי
מחפשת מאמן כושר ומנטלי לילד מתבגר ביישן מאוד, באיזור השרון ועדיפות למאמן (זכר) עם ניסיון.