איך שוכחים מישהו

מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

חחחחח אלינור
לא מדרדרת אותה,
ההפך הצעתי לעשות נסיון עליי ;-)
אני שמחה שאת נהנית עם המשפחה
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, אם לי אין פעילות ואני מתנזרת תסמכי עליי שארגיע את העיניינים בדף :) :)

מאוהבת יקירה, ניסיון נעים :)

נ.ב. לקחתי גם מחר חופש- כשאני בעבודה הרבה יותר קשה לי ובא לי להקל על עצמי קצת.

ולמה אני לא מצליחה לשים אייקונים?
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אם ואחות, אני יכולה להישבע שעניתי לך ולא רואה את התשובה, לא הספקתי להיכנס היום ופתאום מלא הודעות (וכמובן שכשאני נכנסת אף אחד לא כותב כלום)

כתבתי שזה אכן קשור לתקשורת, אולי לאינטימיות שחסרה, אבל לא משהו ממש ספציפי, אלא התחושה שזה כבר לא כיף, לא בא בקלות ולא מעניין.

אני מנסה להסתכל על זה בנפרד מהסיפור האחר אבל ברור שהתקשורת הטובה איתו שלא דורשת מילים לפעמים רק מעצימה את החוסר.

עובר אורח, אתה יכול להפסיק לפצח גרעינים ולשתף אותנו בתובנותייך? יש פה יותר מדי אסטרוגן
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, איקונים זה בדף הבעות בצ'יק צ'ק.
מיוחדת, חלק מהדברים שאני עובדת עליהם, בינתיים הם די מאולצים.... זה כן לייצר את הפתיחות ואינטימיות אפשר לנסות גם אם זה מאולץ בהתחלה בשאיפה שבהמשך זה יזרום ויהיה כיף...
האמת שבאופן כללי די מרגישה שהתחרפנתי...
כל מה שמעניין אותי בגילי המופלג זה עם מי אוכל צהרים, וכל הגברים האלה שיש לי איתם מערכות יחסים אפורות(לא משעמום אלא מזה שלא ברור מה בדיוק קורה שם למרות ששום דבר מפורשלא נאמר). באופן כללי מרגישה בת 16 למרות שתכף בת 16*3...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

איך מייצרים פתיחות באופן מאולץ, אך חד צדדי? אם הוא פשוט לא ממש מהמקשקשים יותר מדי וגם, לא נעים להודות, לא תמיד מעניין אותי מה יש לו לומר.
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

הערב כמעט שלחתי לו הודעה , רציתי לבטל את החסימה אבל !
התגברתי על הרצון והנחתי את הטלפון רחוק ממני.
אני גם יודעת שאם אכתוב לו משהו זה עלול להגיע לידיים הלא נכונות (הם קוראים חופשי אחד לשני הודעות במשפחה שלו)
ורק זה חסר לי עכשיו... לא רוצה.
אז התגברתי ודיברתי עם אנשים אחרים . :-) גאה בעצמי.
השנה ,בניגוד לשנה שעברה, יהיה לי חג טוב ואני אשמח ולא אבכה!
מספיק בכיתי בגללו.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

מבינה אותך לגבי מה שמעניין בגילנו המופלג :-) אמנם אצלי יש מערכת יחסים אפורה (אולי אפור כהה) אחת יותר מדי אבל גם מרגישה שמתעסקת בשטויות של בת 16.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ניקי ממי, כל הכבוד לך!!

מיוחדת, אם ואחות...חייבת לציין שאפילו בגיל 16 לא התנהגתי כך.

בחורים/התאהבויות לא ממש הזיזו לי אף פעם ולא הוציאו אותי משלוותי.. היו לי חברים לתקופות ארוכות תמיד (ומאהב מהצד כמובן, לדוג' הנשוי) ואצלי נגמרה האהבה/קראש לפני ולכן אני עזבתי. מעולם לא פיתחתי תלות! הציעו לי נישואים עוד לפני בעלי וסירבתי כי לא ממש אהבתי בכדי לראות את החבר הזה לכל החיים. ואז הכרתי את בעלי (אהבת חיי) והשאר היסטוריה.

ועכשיו....האחר גרם לי להרגיש בת 16 אובססיבית ומטורפת! במשך שנה שלמה !
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, גם אני מחר בחופש וגם בעלי ולא מחכה לזה בכלל, סתם חוששת שתהיה אווירה מעיקה וגם ככה יש לנו עוד שבוע שלם.
אני מאמינה שאם הייתי מרגישה שבעלי הוא אהבת חיי היה לי קל יותר להתגבר על מעידה ואהבה נוספת. מי יודע.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אוי מיוחדת, מפיך החיים שלי נשמעים כמו טעות...
יודעת שלא נשואה לאהבת חיי...
אהבתי אותו פעם מאוד, רציתי אותו מאוד אבך לפני שהיינו זוג. אחכ זה היה נעים וטוב אבל לא מעבר לזה :-(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת ואם ואחות,
אולי תשנו את התפיסה שלכן לגבי הבעל? יודעת שהם השתנו עם השנים אבל גם אנחנו הנשים עברנו שינויים...ברור שתשוקה אחרי כ"כ שנים חסרה גם אצלי
כמה שנים זה ככה אצלכן החוסר תקשורת עם הבעל? למה אתן איתו? אולי תרשמו את התכונות החיוביות על דף?

שאלה: במידה ואחזיר אתכן אחורה, האם הייתן מתחתנות איתו או בוחרות טיפוס אחר שלדעתכן היה מתאים לכן יותר? לא חייב להיות מישהו מסויים אלא רק במחשבה...

תחזירו תשובה אם בא לכן....אולי יחד נגיע לתובנות
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור את חמודה {{}} בדיעבד יש בו הרבה תכונות שלקח לי זמן להבין כמה הן גרועות... וזה קרה רק אחרי שנולדו הילדים... ובכלל שילוב של התכונות שלו עם הדפוסים הישנים שלי... אסון!! קורבנות והאשמות אין סופיות :-( האמת שמה שעוד גורם לזה להשמע כמו טעות .... שאם אצטרך לענות בכנות האם הייתי נשארת בזוגיות ללא הבית והילדים, התשובה היא שלט הייתי נשארת יום נוסף...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור את חמודה {{}} בדיעבד יש בו הרבה תכונות שלקח לי זמן להבין כמה הן גרועות... וזה קרה רק אחרי שנולדו הילדים... ובכלל שילוב של התכונות שלו עם הדפוסים הישנים שלי... אסון!! קורבנות והאשמות אין סופיות :-(
לפני לא היתה לו אף חברה מעבר לכמה חודשים. תמיד חשבתי שאף אחת לא תפסה אותו היום אני חושבת שהן היו חכמות ממני...
האמת שמה שעוד גורם לזה להשמע כמו טעות .... שאם אצטרך לענות בכנות האם הייתי נשארת בזוגיות ללא הבית והילדים, התשובה היא שלט הייתי נשארת יום נוסף...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות יקירתי, ליבי איתך חיבוקים. אני מניחה שזה לא האדם שהיית בוחרת להתחתן איתו אם היינו יכולות להחזיר את הגלגל אחורה :( כמה שנים אתם נשואים? כל הכבוד לך שאת מנסה בכל זאת לשפר עם כל התחושה הרעה...תתני צ'אנס אבל יקירה, אל תתני לחיים לעבור מבלי שתהני מהם...הילדים שלך קטנים?
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
זאת בדיוק הנקודה, אני לא התחתנתי כי בעלי אהבת חיי. אבל.....
יש לנו סקס מעולה
הבנה טובה
הוא השתנה מאוד ומשקיעה הרבה
הוא עובד קשה בשביל המשפחה
לא בזבזן ואני כן ובחיים לא אמר אל תיקני
ובגידה בתפיסתו זה סוף העולם
בקיצור אפשר להמשיך ולהמשיך
אבל בשבילי הוא רגוע מדיי
לא אוהב לבלות המון והאחר מוכן לעשות את זה יום ולילה, שונא טעם שלי במוסיקה והאחר שומע אותו דבר בלי לתאם, אנחנו אפילו לפעמים מתלבשים אותו צבע טסגנון ובאים לפגישה ובהלם והתקשורת שלי עם אחר טובה יותר, אנחנו מתחרפנים יחד וצוחקים המון ובעלי לא כזה בכללללל.
נכון שבתור בן זוג לחיים בעלי לוקח אותך אותו, אבל אי אפשר לדעת איך היה אם היינו נישואים עם אחר.
בקיצור חסר לי את כל הדברים האלה בחיים בגלל זה ככה נקשרתי אליו.....
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

ניקי כל הכבוד לך יקירה,
מה שהכי חשוב שתלכי עם הלב ומה שטוב לך.
תבלי בחג
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אני קוראת את התשובה שלך, חושבת על בעלי ואני לא מבינה איך יכול להיות שהתאהבתי במישהו אחר. היום בילינו כל היום יחד ואני כ"כ אוהבת אותו, משוגעת עליו פשוט וחושבת שהוא הכי מושלם והכי מתאים לי והוא היחיד שאהב אותי כמו שרציתי ולא הייתי מחליפה אותו ואם אפשר היה להחזיר את הגלגל אחורה....עדיין הייתי מתחתנת איתו. למרות שהוא לא כ"כ מיני ואת זה לקחתי בחשבון לפני שהתחתנו.

אז איך זה קרה ועדיין קורה שאני רוצה גם את האחר? איך יכול להיות שאת בנישואים לא מספקים ועדיין לא שכבת עם האחר שלך? עניין של מוסר ?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

התגובה למעלה לאם ואחות
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, יש לנו ילדים קטנים... בעלי בעל טוב מהבחינה שמפרנס יפה, אף פעם לא מתערב לי בהוצאות בקניות. מפרגן לי זמן פנוי. הוא חושב שהוא ממש אוהב אותי... ושיש לנו אהבה מדהימה ...השינויים שאני עושה בהתנהגות משפיעים עליו וגם הוא משתנה לטובה, בלי שהוא מרגיש. אבל עדיין זה לא מה שאני רוצה. נראה לי שעוד שנה בערך אוכל לומר בלב שלם אם זה פשוט לא זה ואפשר להוציא תעודת פטירה לקשר...

ניקי בהחלט גאה בך מאוד .
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

כמו שא.א. כתבה השכל אצלי מצליח לגבור על הרגש. בהתחלה נורא פחדתי לשכב איתו כי אמרתי שעל זה בעלי בחיים לא יסלח לי... ואחר כך נראה לי שדבקתי בעמדה הזו. אני חושבת שנורא פחדתי שזה יהיה טוב ואז אתחרפן או אתאהב בו לחלוטין.
בניגוד לרובכם אני כמעט לא מרגישה רע עם שום דבר שעשיתי עד כה ועשיתי לא מעט.. ובכל זאת יש לי איזה מעצור עם זה. כשהייתי רווקה לא היתה לי בעיה ללכת עם מישהו שפגשתי במסיבה באותו ערב, שזה גם די קיצוני.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת ממי, כל מה שתיארת שיש לך עם האחר -

לבלות יום ולילה. זה בגלל הקשר האסור! גם בעלי כבד יחסית אליי וגם לא יחסית אליי- אמנם לפעמים זה מרגיז אבל חצי הכוס המלאה.....תמיד יהיה מי שירצה להסתלבט איתך בבית במקום לרוץ על הג'בלאות :) וגם אני משכנעת את בעלי לצאת לטיולים.
טעם במוסיקה- שטויות במיץ עגבניות! גם לבעלי ולי אין את אותו טעם במוסיקה
מתחרפנים יחד וצוחקים המון- ברור כי אלו פגישות קצרות והקשר אסור ומרגש ואתם גם לא מזד...אז יש מתח באויר!

יקירה, בעלך , מפרגן, תומך ואוהב אותך ללא גבולות? את מקום ראשון אצלו? אם ענית כן אז זו ההגדרה שלי לאהבת חיי- לדעת באמת שאין מישהו מתאים לך יותר מבעלך. אם האחר שלך לא היה חבר משפחה הייתי מציעה לך להחזיק אותו מהצד בשביל הריגוש..... אבל אחרי מה שרשמת על בעלך את חושבת שהאחר שלך יותר טוב?
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
מעולם לא חשבתי שהוא יותר טוב מבעלי,
רק תמיד אמרתי שהוא משלים לי את החסר בבית שבגגול זה שטויות. מצד שני זה מה שקישר אותי אליו. אי אפשר להאשים אותו בכלום אגב, כי תמיד ידעתי שיש לו המון רגשות כלפיי, פשוט יצא ככה ואף אחד מאיתנו לא באמת מצליח לעצור את זה.
למרות שנכון לעכשיו אני כבר לא באותו מצב אפילו שהייתי לפני שבועיים. כל הדמעות וחוסר אונים.אולי זה בזכות הבחור השלישי, הוא אדם מדהים ואנחנו מתכתבים הרבה, קשר חברי
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מעולה מאוהבת, כי הוא לא יותר טוב מבעלך. אם הוא לא היה חבר משפחה אז סבבה היית מפרגנת לעצמך בכיף.... אבל זה נורא מסוכן אצלך בגלל הקרבה....זה לא מישהו כמו רוב האחרים של הבנות פה שאין קשר בין המשפחות. טוב שמצאת את האמריקאי ששומר על ריגוש ועם הזמן תנסי להתנתק מהאחר שלך. עדיף שתמצאי אחר שלא חבר משפחה שאפילו תשכבי איתו כי הסיכוי שתתפסי ותהרסי את הנישואים קטן יותר. חיבוקים יקירה- אנחנו לוקחות סיכונים מיותרים לפעמים

לי יש עוד יום חדש מחר לשרוד בלי ליצור קשר עם האחר שלי- מיום שבת אני בלי המס' שלו בנייד! לא נכנסתי לוואטסאפ שלו פעם אחת! זה קורה פעם ראשונה מאז שהכרתי אותו
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

כל הכבוד אלינור, ממש דוגמה ומופת...
בעלי לא עושה לי את זה ברמות קשות...
:-( :-(
בחיים לא תארתי לעצמי ככה את החיים שלי.
מצד שני זה כאילו לא ברור אם זה כל כך רע בשביל לעזוב ואם יהיה לי אומץ לעזוב
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

סליחה אם ואחות, לא התכוונתי לבאס, דיברתי על עצמי... וזה אכן היה בתגובה לדבריהן של א.א ואלינור לגבי הבעלים.
אלינור, אם אני מונה את התכונות באופן יבש, הוא נהדר. מצליח, מפרנס, מפרגן, נושא בנטל הבית והילדים לא פחות ממני, ואף יותר, אבל אם נחחזיר את הגלגל לאחור, גם אני איאלץ להודות שלא, לא הייתי נישאת לו שנית. הייתי מחפשת חיבור יותר עוצמתי.
אם ואחות, גם אני מתה מפחד לגלות שאני רוצה לצאת, אבל נשמע לי יותר גרוע לחיות חיי אומללות.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאופקת תודה, כולכן משמחות אותי מאוד על הבוקר, יום מקסים:-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב יקרות. חשבתי אתמול שנגיע לתובנות אבל סתם התבאסנו :) סורי וחיבוקים.
האחר שלי עדיין בדממת אלחוט וגם אני
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור חמודה, אל תתבאסי... אני בטח סתם הורמונלית וזה יעבור לי ;-) יום מהמם לכולן (())
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

קשה לי להאמין שהאחר עדיין לא יצר קשר. זה מוזר לי לגמרי, איפה התקופה שכל בוקר היה שולח לי הודעת בוקר טוב? כל יום ראשון שבוע טוב? כבר כמה חודשים מאז שהבין שהתאהבתי הוא פשוט התרחק. קצת עצוב ומאכזב שהוא אדם כזה שהבעת רגשות מפחידה אותו :(
אגב, אני לא בקטע של ליצור איתו קשר בכלל. לי כבר אין אנרגיות וכוחות יותר להילחם עליו. ואדם שאני לא מעניינת אותו לא שווה שאתעניין בו- זה מה שאני אומרת לעצמי ומייחלת שארגיש אליו אדישות
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מאופקת,
גם אני לא מבינה את עצמי. הכרתי את האחר כנראה בתקופה של מצב נפשי לא כ"כ טוב שלי ולא הרגשתי מסופקת מהנישואים שלי. והוא פשוט היה שם וסיפק לי את הריגוש שרציתי לחוות, התאהבות מסעירה ותשומת לב שהייתי צריכה. ברור לי שאני צריכה לסיים את הקשר כי פיתחתי בו תלות רגשית.
בחודשים האחרונים (מינואר מאז שאני בדף) ניסיתי מס' פעמים להתנתק ולצערי לא הצלחתי.
מה אני רוצה היום? 1. להיפטר מהאובססיה לאחר לחלוטין (אני בדרך הנכונה נראה לי) וזה לוקח זמן....2. להיפטר מהתלות הרגשית אליו ולא להיות זקוקה לו או למגע שלו. 3. לשלוט בתשוקה שלי אליו. במידה והייתי מצליחה להשיג את הדברים האלו לא הייתה לי בעייה להיפגש איתו כשבא לי סקס טוב ובין לבין פשוט לשכוח ממנו. הבעייה שהשליטה בקשר יותר אצלו מאשר אצלי (בהתחלה היה הפוך)
אני ממש לא מדמיינת אותי מתחתנת איתו או מבשלת לו (כמו א.א המצחיקה), כל הפנטזיות שלי לגביו כוללות סקס! ושהוא מתאהב בי ואני משיגה את מה שרציתי. הבעייה שכל פעם אחרי פגישה אני מתאהבת ורוצה שיאהב אותי בחזרה וירדוף אחריי- יש מצב שהאגו שלי גם מעורב.
אני סתם מתוסבכת ולא יציבה כשמדובר בו.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאופקת, תודה על השאלה שלך..... למה אני מתעקשת ומשקיעה אנרגיות בלהמשיך להחזיק אותו? כי אני לא נדלקת על אף אחד אחר! זאת הבעייה! הוא היחיד שהיה בא לי עליו בזמן הנישואים שלי לבעלי. יש נשים שנמשכות לגברים אבל לא בוגדות בגלל ששומרות אמונים. הבעייה אצלי שאני לא מצליחה להימשך לאף אחד- אני נראית מינית וצוחקת עם חברות "ההוא חתיך או ההוא" אבל גם אם בראד פיט היה לידי לא הייתי מזדיינת איתו. ובגלל שהאחר הוא כזה שאז נדלקתי עליו אז אני רוצה לשמר אותו- אם לא יהיה לי אותו לא יהיה לי אף אחד אחר. אני רק צריכה להתגבר על הרגשות אליו . לי אין נקיפות מצפון אם מדובר בסקס! ואז, מה רע לי? אני כבר מכירה אותו והסקס טוב ופעם בחודש יש לי ריגוש.
אוף! שהאובססיה אליו תיגמר ואני לאט לאט מתרגלת להיות סבלנית ולכי תדעי.....עוד אצליח לקבל את מה שאני רוצה :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

הפעם היחידה שהתאהבתי מעל הראש במישהו שאהבתו אליי הייתה אבסולוטית היא עם בעלי.
בכל הקשרים שהיו לי לפניו האהבה שלהם הייתה אבסולוטית וההתאהבות שלי הסתיימה אחרי חצי שנה גג. עם שני חברים נשארתי שנים כי אהבתי אותם אבל ידעתי שלא אתחתן איתם.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

על סמך העבר- אני לא חייבת להיות מאוהבת מעל לכל הראש בשביל להינות מסקס כי אני ניזונה מהאהבה והתשוקה של הגבר אליי. אבל ככה השליטה אצלי. אז אני חושבת שאם זה היה קורה עם האחר זה היה מצויין. לא מוסרי אני יודעת :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

עובר אורח. חג שמח ;)
בוא לא נדביק תובנות לאיחולי החג. המקסימום זה אומר שעלינו להם במחשבות ושהאחרים רוצים לוודא שאנחנו שם על אש נמוכה בשבילם...
כמו שכתבת פעם, השליטה בקשר היא אצל מי שלא נמצא עם רגש ולכן צריך אותו פחות...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

עובר אורח?, תודה שנענית לקריאתי לתובנות גבריות :-)

לא בטוחה שהבנתי את הנקודה לגבי נאמנות לאחר (נאמנות... מילה שקצת תקועה לי בגרון מאז שהיא לא מגדירה את אחת התכונות שלי). אני מרגישה שלי יש נאמנות מוחלטת אליו. אם זה בגלל שאני לא יכולה לדמיין שזה היה יכול לקרות עם "אחר" אחר, אם זה בגלל שלעולם לא אעשה בכוונה דבר שעלול לפגוע בו או לגרום לו תחושה לא טובה. אני מאמינה שזה נכון גם לגביו.

נכון שאנחנו לא יודעים על מגוון של נסיבות וגורמים שמניעים את פעולותיו של האחר ואסור לשכוח זאת
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

כמו שחשבתי, אצלי ממש אפשר לצפות מה יקרה בכל יום...כרוניקה קבועה מראש, עכשיו ההיגיון שולט יותר, תוך כמה ימים אהיה מתוסכלת, כועסת ואח"כ צפי לבכי ושברון לב בשבוע הבא באמצע השבוע.

טוב שיש את הדף ככה שאני יכולה לעקוב אחורה ולראות תאריכים ואת הלך הרוח שלי.....

מיוחדת, לדעתי זאת נאמנות כי את לא "מחפשת ריגוש" ואז זה יכול לקרות לך עם גברים אחרים, את רוצה את האחר שלך. כנ"ל אצל א.א וכנ"ל גם אצלי ונראה לי אצל אם ואחות גם...שכחתי מישהי?

שיהיה לנו חג שמח והמון חיבוקים ואהבה :)

ונעדכן אם האחרים שלחו חג שמח...

וא.א איפה את? הפכתי למשעממת, תכניסי קצת פלפל בבקשה
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

עובר אורח, חייבת לשתף במשהו...נזכרתי שאחרי חצי שנה של קשר דלחתי לו הודעה מה קורה עם ההודעה של סופש נעים ? הסתמסנו קצת ואז שאל: מה קורה? את תלותית? ובצחוק עניתי לצערי כן. (בכלל לא הבנתי מה זה אומר....) ואם אני זוכרת נכון הוא רשם לא אוהב נשים תלותיות ולא ייחסתי לזה חשיבות...מיד אחכ התחיל לי הבלאגן של ההתאהבות המטורפת כי הרגשתי שהוא מתרחק. עד אז אמנם התגעגעתי אליו אבל לא הטרדתי או שלחתי הודעות או רדפתי....ידעתי שאם יש לו זמן אז הוא יוצר קשר ומקשקשים...
בקיצור, אין לי מה לחכות להודעות שהן לא לצורך פגישה ממנו כי אם הבין שאני תלותית הוא ממש לא מעוניין בתלות הזו. ותכלס גם אני לא ושתיגמר לי כבר...
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

נכנסתי לאחל חג שמח לכולם!
(חוזרת לעבודה)
תהיו חזקות ותתאפקו אל תשלחו הודעה.
אתמול בלילה כמעט שוב נפלתי אבל לא עשיתי כלום. למדתי להרחיק מעצמי את הטלפון. ושילך ל....
מה שלא הורג מחשל.
אנחנו חזקות!.

ניקי
שמנסה לעודד
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

חלשת אופי שכמותי, איחלתי לו חג שמח... וגם נפגשנו לצהרים. הוא חמוד אני מאוד מחבבת אותו. לא מצליחה להבין ממנו מה הוא היה רוצה כי כל התשובות שלו הן: מה שטוב לך... אם את רוצה להתרחק נתרחק, להתקרב אז להתקרב. בסה"כ זה נחמד ומתחשב אבל הייתי מעדיפה אמירה יותר מוצקה.
אני כבר מזמן לא המכורה שהייתי, מצד שני כיף לי שהוא באיזור...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות שמחה בשבילך ממי. אני ממשיכה להיות חזקה! בא לי להרוג אותו :)
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א מנקה לפסח
חג שמח בעיקר לאחרים של האחרים שלנו!
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

ירח מלא. נעים. אביב בפתח. נשימה עמוקה. חיבוק חזק. שלווה. דמעה. חיוך. נעים. סתם חלום. צריך להמשיך
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

יקרים, מצטערת לאכזב... הוא משפר לי את מצב הרוח...אני ממש לא מכורה. בשלב זה מרימה ידיים מהנסיונות לסיים את זה.
חג נפלא לכולם:פריחה ולבלוב, אביב וחירות |L|
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

עובר אורח, אני חייבת להכיר אותך.... איך אשתך והאחרת ככה מפספסות אותך???
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, השארת אותי לבד?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

חס וחלילה יקרה...תומכת בך בכל ליבי... אם היה לי בבית את מה שיש לך לא הייתי בכלל מתעסקת בזה.
אבל להיות כל כך בדכאון מהזוגיות זה גם לא שווה את זה. באופן פרדוקסלי זה תמיד משפיע לטובה על היחסים עם בעלי... רק ככה אני יכולה לסבול אותו ולהראות לו אהבה. נשמע לכם סוג של הפרעה?? :-/
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות יקרה, מאחלת לך את כל האושר שבעולם :)
חשבתי על זה ואני לא מתכוונת לשלוח לאחר שלי "חג שמח". לא בגלל משחקי אגו כי הרי לא סיימנו את הקשר. אלא בגלל שאם הוא לא ירגיש צורך לאחל לי חג שמח אין שום סיבה שאני ארגיש את הצורך ליחס ממנו. אין ספק שאשמח מאוד שישלח הודעה וכמובן שאענה אבל ליזום קשר על מנת לקבל יחס ממנו אני כבר לא רוצה.
אגב, עכשיו אני מתגעגעת אליו מאוד אבל לא עצובה בכלל- לא להאמין שמיום שבת אין לי את המס' שלו בנייד ולא נכנסתי לוואטסאפ שלו! עדיין יש בי צורך לבדוק מה קורה איתו אבל אני מצליחה להתגבר על האובססיה הזו.
חג שמח לכולם וחיבוקים
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות, ללא התמכרות, ללא רגשות אשם, רק שיפור במצב הרוח הכללי ובמצב בבית, נשמע לי כמו win win אמיתי. אם הייתי במצב הזה אני חושבת שכנראה הייתי ממשיכה. רק תיזהרי לא להיתפס, תרתי משמע...

מאופקת, אכן קשה לי להאמין, כי הוא לא מסוגל לתפעל רגשית גם קשר אחד ;-)

אם כן, מה שכאמור קשה לי להאמין, נראה לי שכתבתי - אני מתקשה מאוד לקנא

עובר אורח, אני תוהה אם האחרת יודעת כמה אתה רגיש ומרגיש, או מקטרת בינה לבין עצמה
על כך שלא אכפת לך מספיק
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אם ואחות.
עברתי לדף "יסורי בגידה "ולא התחברתי סתם אני אתכם .
כל היום קרעתי את התחת בבישולים ונקיונות
אתמול בלילה שלחתי לו חג שמח ומתי חוזר.ענה שהוא עכשו בשדה וחג שמח .
יבשוששש למות!!
שוב אם אני לא שולחת הודעה או יוזמת אז האחר בדממת אלחוט.
אבל הפעם החלטתי (עד להודעה חדשה)שאם קשה לי ואני מתגעגעת אני יוצרת קשר בלי עכבות..אם זה נראה שאני רודפת אחריו אז זה כנראה נכון ואם לא טוב לו שיגיד אנחנו פקינג 18 שנה אוטוטו ביחד .
בפעם האחרונה שרציתי לסיים את הקשר בגלל שהוא לא מתקשר ויוזם הוא אמר שהוא לא יוזם באופן כללי וגם בבית רק אשתו יוזמת ומארגנת (אולי בגלל זה היא לא יוזמת סקס כי נגמר לה הכח ) ומה רע בזה שאני יזום הוא שאל, פעם נתתי לך להרגיש שאני לא מעוניין או שאת "מעיקה עלי"? בקצור אם אני יחכה שהוא ישקה אותי אני אתייבש .
בקצור פשוט זה לא ,אבל מעדיפה את המורכבות הזאת במערכת יחסים אתו מאשר להיות בלעדיה (מסתבר שכך לאור הוותק).
מחר אני מארחת 30 איש .צריכה לישון ודחוףףף.
לילה טוב לכולם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב בנות...
האחר שלח לי חג שמח! עניתי תודה גם לך!
הרגשתי כזאת הקלה כשראיתי את ההודעה שהתחלתי לבכות...כנראה שהוא עדיין מאוד יקר לי .
חג שמח לכולנו :) אין ספק שהאחר שלי גורם לי לחייך.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, שמחה לשמוע. נראה שהוא בן אדם טוב בסופו של דבר.
חג שמח :-)
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

התעוררתי היום קרבית, בלי סיבה

אולי המחשבה על פרק זמן כ"כ ארוך שבו כנראה לא נתקשר, אולי הזמן המשפחתי האינטנסיבי, אולי העובדה שעוד חג הגיע ואני עדיין חיה חיים שאני לא יודעת למי הם שייכים

עצובה
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת יקרה, תנסי לא להיות עצובה...קל לומר אבל קשה ליישם אני יודעת!! תחשבי על המשפחה שלך, תשמחי מהצחוק של הילדים ואל תתבודדי עם מחשבות. אני רושמת לך את הדברים הנכונים לעשות אבל גם לי קשה.
אמנם קיבלתי הודעה ממנו אבל התגובה הרגשית המחישה לי עד כמה אני עדיין אוהבת אותו וכנראה זקוקה לו. לפני כמה דקות מחקתי שוב פעם את המס שלו מהטלפון.
ועכשיו אני מפסיקה להתבודד, יוצאת מהמלנכוליה והולכת לבלות עם המשפחה שלי
א״ש*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א״ש* »

אלינור שמחה בשבילך !

מיוחדת שולחת לך חיבוק חיזוק (())
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, חג שמח יקירה. אין לי עצות טובות לספק, אז רק שולחת חיבוק והקשבה...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
ממש שמחה בשבילך .זה אומר שהוא לא סיים איתך וחושב עלייך וברור שהוא במלכוד ..
ועוד דבר קשה לקבור רגשות . אם לא מקבלים את זה באהבה אז כל הזמן אנחנו במלחמה עם עצמנו וזה מתיש!!
מיוחדת מקווה מאוד שהרגשתך תשתפר תנסי להתעודד אפילו לכתוב לו בכאילו מכתב על מה שיש לך בלב אולי יקל עלייך מעט .
אני עסוקה היום ולמרות זאת חושבת ומתגעגעת אבל לא עצובה .מחכה מאוד לחג להרגע קצת מהשבוע העמוס שעבר עליי.
חג שמח לכולם חיבוקים
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

תודה מקסימות. אני באמת מעריכה את זה.

אגב, א.א - העצה שלך מצויינת ואני עושה את. זה לפעמים כדי לעשות סדר במחשבות, אבל אין כמעט שום דבר שאני מרגישה ולא אמרתי לו... חג שמח
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

חברים יקרים נכנסתי להגיד לכולם חג שמח!!!
ו.......
אתמול נכנעתי ועשינו את זה, אז קבלו אותי למעגל באופן רשמי ;-)

אלינור
ידעתי שהוא ישלח לך הודעה הרגשתי את זה ואמרתי לך.....
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

נשארנו רק אני ומיוחדת... הכל כאן מתהפך... אלינור נוהגת באיפוק, את כבר לא....
לפחות ספרי אם היה שווה... ואיך זה השפיע עליך.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

תפנית מרעישה בעלילה! עליך לא הייתי מאמינה :-) את "נשמעת" טוב. זה מה שאנחנו צריכות כדי להתעודד?
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אז מה שלומכן?
עברתי את החג בכייף באמת בכייף ובשמחה בניגוד מוחלט לשנה שעברה...
אבל מוקדם יותר בתוך כל ההכנות וההתארגנות לליל הסדר, שמעתי את משפחתו הם היו ברכב וצפצפו לאחרים שיגיעו
ראיתי אותם מהחלון. ושוב אותה הרגשה רעה כי אם חלילה הייתי יוצאת ומאחלת לו חג שמח כל משפחתו היתה "יורה בי".
היום הצלחתי ממש לעשות סוויץ' ולהתרכז רק במשפחה שלי ואני גאה על כך.
מקווה שגם לכם היה ערב נעים.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

טוב אספר אם יש ביקוש ;-)
היה מדהים ולא פעם אחד...
זה קרה כי הגענו לנקודה שאי אפשר כבר היה לעצור.... נכון לעכשיו אני מרגישה בסדר,
כאילו ירד לי משקל כבד שישב עליי.
איסורי מצפון כרגע עוד לא מורגשים,
מקווה שלא יבואו, למרות שחושדת שכן יהיו.
דיברנו על זה אחר כך, הוא אמר שזה היה בלתי נשכח.....
אני לא מאמינה עדיין שזה קרה וכל היום רק התמונה של המעשה במחשבות.
אעדכן בהמשך איך זה עובר עליי.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מה שקצת מפחיד שהיה בינינו כמעט הכל, שנגיד עם בעלי הכל בא בהדרגה אז....
כאילו מין הרגשה של אדם מאוד קרוב וכאילו שזה הדבר שהיה כל כך חסר לי.
מה שכן אני לא יכולה להגיד שהוא יותר טוב מבעלי כי גם עם בעלי זה מעולה.

ניקי
אני שמחה שנהנת בחג

מאופקת
לסיפור שלך עוד לא הגעתי. אבל מבטיחה להכיר כשיתעושש טיפה מכל מה שעבר עליי

חג שמח!
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

למאופקת,
אני מכירה אותו מגיל צעיר, מהילדות.
נהניתי מאוד בחג ואני עייפה אבל עם חיוך על הפנים (וחשבתי שאני אהיה עצובה ואזכר בו כל הזמן אבל האמת שבכלל לא חשבתי עליו כל הארוחה).

למאוהבת, וואו! אין לי מה לומר. רק שכולנו כאן מבינות אותך.
את צריכה לעכל את זה קודם כל עם עצמך ומולו כי ברור שעברתם למשבצת אחרת לגמרי ממה שהיה עד עכשיו ואל תהיי קשה עם עצמך.

לילה טוב לכולם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

שלום לכולן....ומה קורה פה :)

מאוהבת אני מבינה שיצאת לחירות :) תתרגלי לזה שכל הזמן נזכרות ומתרגשות ממה שהיה במפגשים...זה ההיי יקירתי וברוכה הבאה :)

מאופקת, למה את כועסת עליו?הוא לא שווה אלא אם יעזוב את אישתו בשבילך. את בכלל צריכה להעיף אותו מחייך! רווקה בגילך עם גבר נשוי לא טוב ממי.

ניקי, כל הכבוד לך :) גאה בך מאוד

ואני מאוד מאושרת עם המשפחה. עכשיו חזרנו והיה כיףףףף עם בעלי המקסים והילדים השובבים של כל האחים המשפחה...
אני נזכרת באחר הרבה אבל במין השלמה, רוגע ועצבות מעורבבים ביחד. והדבר הכי טוב זה שאין לי את המספר של האחר בנייד.

חג שמח לכולןןןן
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אני מקווה שהאחרת של עובר אורח שלחה לו איחולי חג שמח ושטוב לו.

לילה טוב
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אוף, מה יהיה איתי??? שוב שלחתי עכשיו וואטאפ בלי להתכוון :-( למה אני לא לומדת לקח????
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאוהבת
מה אני יגיד לך שובבה!!! הרגשתי את החשמל עד פה .בנינו זה היה בלתי נמנע טוב תספרי יותר פרטים את בטח עוד לא נחתת.מתי הספקתם ערב חג? איך התחמקת ואיך זה קרה??
אלינור כרגיל קרעת אותי מצחוק עם "היציאה לחירות"..בול!!!רק שזה לא יחזור מהר מידי לעבדות.
ניקי ואלינור אתם מקבלות תואר של מצטינות ולא מז..כמו רובנו פה :)
עובר אורח תזרוק מילה .
מיוחדת ואם ואחות איך עבר החג?
מאופקת תקלטי שאת רווקה וכל האפשרויות לפנייך אל תתפסי בנשוי שום דבר טוב לא יצא מזה תשחררי!!!!!חבל על השנים היפות שלך
לי היה חג ממש כייפי עם המשפחה והייתי שמחה ועסוקה למרות זה נזכרתי באחר אבל לא יותר מידי .
אחי שהתגרש לפני חודש וחצי (אחרי 30 שנות נשואים) היה אצלי בחג ודברתי עם בעלי על התחושות שיש לאחי בחג שכל הילדים עם גרושתו בקצור לא פשוט בכלל!! ובעלי אמר איזה מזל שאנחנו כ"כ אוהבים אחד את השני וכ"כ כייף לנו יחד ושאנחנו כל יום צריכים להודות על הטוב הזה ולהמשיך להשקיע בזוגיות וכו...ואני חושבת לעצמי וואלה אני שרוטה באמת יש לי בלי עין הרע הכל ואני לא מוכנה לשחרר את האחר ...שיהיה לכולם חג שמח
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מרוב שאני מתפדחת ששולחת הודעות בשעות לא הגיוניות אני ישר סוגרת את הטלפון. הוא תמיד עונה סבבה, לא מתייחס לזה שזה מסוכן ולא הגיוני.
אני הייתי חונקת אותו...
חופש נעים לכולם. מאוהבת מחכים לפרטים נוספים.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

חחחחח איזה פרטים :-)
זה היה לפני ערב חג))))
היה לי לילה פנוי, זה קשור לבדיקות שלי,
לא הייתי אמורה לישון בבית. לא אפרט יותר מדיי איך ולמה כי בכל זאת צריך לשמור על דיסקרטיות.
בקיצור נפגשנו, האמת כבר כמה ימים לפני זה, הרגשנו שזה בלתי נסבל יותר. הוא אמר לי שלא מסוגל יותר, סיפרתי קודם שבמפגש לפניי בקושי הצליח לשבת לידי.....
בקיצור קצת שתינו ואכלנו ארוחת ערב, הכל התחיל להיתחמם כבר באוטו, מאוד להיתחמם אפילו.
אלוהים....לא ידעתי שאני מסוגלת לעשות דברים כאלה באמצע הדרך...כשקצת התעוששתי הייתי בהלם איך לא עשינו תאונה))))))
בקיצור ללכת לישון לבד לא יצא לפועל....ומשם היה מה שהיה,פעמיים))))

מה שכן היום היה מפגש חברתי והוא סירב לבוא למרות שהוזמן, אבל כן התכתבנו, לא שאלתי אותו למה לא בא....את האמת אולי עדיף כי לא יודעת איך הייתי מתנהגת
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אם ואחות
איך כל פעם זה קורה לך)))) מצחיקה
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א, שמחה בשבילך שהיה חג כיפי ועוד יותר שאת באמת מאושרת עם חייך.

חייבת לספר לכם שכששמעתי לראשונה על פוליאמוריה לא הבנתי את ההגדרה, שיש אנשים שהם כן ויש שהם לא, חשבתי שזה תירוץ למי שבעצם רוצה נישואים פתוחים. עכשיו אני מבינה - אני למשל לא פוליאמורית, אני נקלעתי למצב הזה רק בגלל חוסר אמיתי בקשר המונוגמי, אבל בגדול אני מאמינה שלא הייתי יכולה להתמודד עם פוליאמוריה לאורך זמן. בכל אופן, א.א, אני חושבת שאת לגמרי פוליאמורית! את אוהבת את שניהם ולא רוצה לוותר על אף אחד מהם, אבל בעלך הוא הקשר ה"ראשי". אני, למשל, מפנטזת על להיות איתו בכל המובנים וזה מה שמפחיד כי זה כ"כ לא ריאלי ולא אפשרי. מעניין, מה בעלך היה חושב על זה? (בעלי היה חושב שהשתגעתי סופית)

מאוהבת, דיברתם קצת על מה תעשו מכאן ואילך? אני קוראת את ההיי שלך ורק רוצה שתדאגי לעצמך, שלא תהיה נפילה. נורא מבינה את מה שכתבת לגבי הקרבה והעובדה שרק המימד הזה היה חסר.

ניקי, כל הכבוד, שמחה שהיה לך חג נעים :-)

אם ואחות, לפחות השעה נורמלית הפעם... ;-)

אלינור, שמחה שאת מאושרת! המשיכי כך

לילה טוב
א״ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א״ש* »

בוקר טוב
יום אחד לא נכנסתי לדף ואיזה התחדשויות מאוהבת!! את עוד תופתעי למה שאת מסוגלת לעשות את חושבת שהאוטו זה השיא :-) . מזהירה אותך מראש זה ממכר..
גם אצלי חל שינוי משמעותי אבל שונה אני והאחר שלי נפגשנו לפני החג הוא לא עזב אותי עד שנפגשנו. הוא לא הפסיק לשלוח הודעות ולהתקשר עד שהסכמתי..
אמרתי לו את כל מה שאני מרגישה על ההברזות ושאני רוצה להפרד כי קשה לי עם המצב הזה ,הוא חשב שתמיד אהיה שם בשבילו לא חשוב מה הוא יעשה הבהרתי לו שזה ממש לא המצב למרות שאני אוהבת אותו הוא חייב להבין שאין ברור מאליו..
אחרי שנתיים אינטנסיביות רציתי את הפרידה הזאת .. את ההפסקה הזאת כמו שהוא מגדיר את זה. (מבחינתו זה לא הסוף זאת רק הפסקה)
חשבתי שזה ישחרר אותי שארגיש טוב יותר, אבל זה קשה.
מרגישה שחלק ממני חסר..
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מיוחדת.
למזלי אני לא מפנטזת עליו בקטע של לחיות ביחד .זה לא ראלי זה לא יקרה ואני לא חושבת על זה בצורה הזאת.אין לי ספק שאם כן היינו חיים ביחד רוב הקסם התשוקה הלהט והרגוש וכו היו מתפוגגים ..
א"ש מצטערת לשמוע שקשה לך.
מאוהבת מאמינה שבאיזה שהו מקום את מרגישה הקלה פורקן והתרגשות .תזהרי לא להסתובב עם פרצוף יותר מידי מחוייך ..אני בהתחלה הייתי מוצאת את עצמי מנותקת מכולם ומחייכת לעצמי בלי קשר לסיטואציה שהייתי נמצאת בה..
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מיוחדת
אני אישית לא הייתי מצליחה לחיות בנישואים פתוחים....
לא הייתי מגדירה את עצמי ב"היי" , אני פשוט די שלמה עם מה שעשיתי וזה כאילו שיחרר בי משהו.
אגב אני יותר רגוע מפעם, אני לא מצפה יותר לכלום מהיחסים האלה.
אנחנו לא דיברנו על מה יהיה, הרי ברור לשנינו שכנראה לא יהיה שום דבר.

א.א
כזה חמוד בעלך
אני לא מפרקת בית בשלב הזה, מקווה שגם הוא לא, כי לא מדברים על זה.
את האמת גם אין לי כוח יותר לטחון מים, שנה שלמה אנחנו מדברים על מה לעשות ואיך להתמודד.
ים של דמעות יצאו מהעיניים שלי, 15 קילו נשרו מהדוף שלי ובקושי אספתי את עצמי דקה לפני שהשתגעתי.

א"ש
מקווה לא להתמכר, אני גם בתוכי רוצה להאמין שזה היה חד פעמי,
אני לא יודעת בשלב הזה, אעדכן בהמשך.
מבינה אותך שכנראה באמת קשה לנהל כזה קשר שנתיים,
זה כאילו לחיות בשני בתים. השאלה אם תחזיקי מעמד עם ההפסקה הזו.
אני הגעתי למסכנה שיותר קל להיתנתק ולהתרחק רגשית כשנמצאים בקשר ולא בפרידות.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

כל ההודעה השתבשה לי,
מיוחדת
אני אישית לא הייתי מצליחה לחיות בנישואים פתוחים....
לא הייתי מגדירה את עצמי ב"היי" , אני פשוט די שלמה עם מה שעשיתי וזה כאילו שיחרר בי משהו.
אגב אני יותר רגוע מפעם, אני לא מצפה יותר לכלום מהיחסים האלה.
אנחנו לא דיברנו על מה יהיה, הרי ברור לשנינו שכנראה לא יהיה שום דבר.

א"ש
מקווה לא להתמכר, אני גם בתוכי רוצה להאמין שזה היה חד פעמי,
אני לא יודעת בשלב הזה, אעדכן בהמשך.
מבינה אותך שכנראה באמת קשה לנהל כזה קשר שנתיים,
זה כאילו לחיות בשני בתים. השאלה אם תחזיקי מעמד עם ההפסקה הזו.
אני הגעתי למסכנה שיותר קל להיתנתק ולהתרחק רגשית כשנמצאים בקשר ולא בפרידות.
אני לא מפרקת בית בשלב הזה, מקווה שגם הוא לא, כי לא מדברים על זה.
את האמת גם אין לי כוח יותר לטחון מים, שנה שלמה אנחנו מדברים על מה לעשות ואיך להתמודד.
ים של דמעות יצאו מהעיניים שלי, 15 קילו נשרו מהדוף שלי ובקושי אספתי את עצמי דקה לפני שהשתגעתי.

א.א
כזה חמוד בעלך
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
אני לא מסתובבת שמחה אגב....
פשו עשיתי את מה שבאמת רציתי.
השאלה הגדולה איך ממשיכים מפה ומה עושים,
כמו שאמרתי הייתי אולי רוצה שזה יהיה חד פעמי בלבד.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, השעה לא היתה משהו... יודעת שהם החופשה משפחתית... נכון שהיו תקופות שהתכתבנו כל היום, אבל מאז שנרגעתי משתדלת להתכתב רק כשיודעת שהוא לא בעבודה.
א"ש הרגיז אותי לשמוע שחשב שתהיי שם תמיד בשבילו לא משנה איך יתנהג. אף אדם גם בני הזוג שלנו לא יכולים לחשוב ככה...
מאוהבת, מתי בכית ? עכשיו?
א״ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א״ש* »

מאוהבת
זה באמת קשה להתנתק זה לא היה קשר רגיל. כמו שאמרתי זה היה אינטנסיבי ידענו מה הלוז היומי של כל אחד ,עדכון יום למחרת מה היה ואיך סיפרנו הכל הוא יודע את הסודות הכי אישיים שלי וגם אני. את שלו. אבל בתקופה האחרונה משהו השתבש בגלל זה כל כך קשה..
מקווה להחזיק מעמד !
א״ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א״ש* »

אם ואחות את צודקת גם אותי זה הרגיז
בגלל זה נפרדנו .. אמרתי לו שגם לי יש קווים אדומים והוא חצה אותם לחשוב שמותר לו הכל איתי!!
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אם ואחות
לא עכשיו כבר לא בוכה, בכיתי כשחזרנו לקשר לפני שלוש שבועות,
בשבוע הראשון בכיתי המון ובתחילת הקשר בחודשיים הראשונים.
עכשיו כבר די לא בנויה לזה יותר.

א"ש
אגב גם לי יש הרגשה כזו שהאחר שלי חושב שאני תמיד שם בשבילו,
את זה עוד נבדוק.
למרות שבפעם האחרונה שפתחתי את השיחה הזו, הוא אמר לי שגם אם נעלם לפעמים וחוזר זה
לא אומר שלא מרגיש או לא חושב.
אני כבר מנסה להרחיק מעצמי את המחשבות האלה כמה הודעות שלח,כמה פעמים יצר קשר , מה חודש ומה מרגיש.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב לכולן,

א"ש אני שמחה שדיברתם, ככה את בטוח רגועה יותר ווהחלטה בידייך.

מאוהבת, לא לחייך יותר מידיי, א.א צודקת.

מיוחדת, איזו הבחנה.....נכנסתי ובדקתי בדיוק מה זה פוליאמוריה ואני חושבת שזה מאפיין אותי. לפני שהכרתי את בעלי תמיד תיחזקתי שתי מערכות יחסים ושתיהן לאורך שנים (החבר העיקרי לא ידע כמובן) וכן אהבתי את שניהם והם אהבו אותי. תמיד אבל תמיד פירשתי את ההתנהגות שלי כבוגדנית או שלא אוהבת מספיק כדי לא לבגוד :(

כשהכרתי את בעלי היה לי מאוד חשוב להיות נאמנה וחתכתי את הקשר עם ה"יזיז" , היננו ביחד שלוש שנים והייתה ביננו אהבה אך לא התאים לו משהו רציני איתי כשהבין שאני יוצאת איתו ויש לי חבר.
מאז את כל האהבה והנתינה השקעתי בבעלי....ולא התאהבתי באף אחד אחר עד שהכרתי את האחר שלי. תמיד חשבתי שאם אני אוהבת רק אותו ומונוגמית אליו זה אומר שסוף סוף זאת אהבה אמיתית.
קשה לי לקיים מערכת יחסים עם האחר במידה ולא יהיה פתוח רגשית אליי- בגלל זה וויתרתי. אני חושבת שהוא לא מבין שגילוי הרגשות אליו והאהבה אליו לא באה על חשבון האהבה שלי לבעלי. את בעלי לא אעזוב בשביל אף אחד! הוא הקשר העיקרי והלוואי והיתה לי מערכת יחסים אוהבת גם עם האחר. כיום הרצון לקשר איתו לא בא ממקום של חסך בנישואים.

בקיצור, לא מעוניינת בנישואים פתוחים (בעלי גם לעולם לא יסכים) אבל כן מעוניינת בבעלי ובאחר. את האחר שיחררתי בינתיים ואני שלמה עם ההחלטה. אני עדיין עם הטבלה שלי ועד לסוף מאי אני לא "יוזמת" קשר כי אני רוצה לתת לו גם את הזמן שלו לחשוב (בכל מקרה אנחנו בתקופת חג עכשיו) אחרי כל מה שקרה ביננו.

בקיצור, אלו התובנות שהגעתי אליהן לאחר בחינה של העבר וההוה. אשמח לתובנות מכן במידה ויש :)
א״ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א״ש* »

אלינור
לא בטוח שאני רגועה יותר מה שכן ההחלטה אכן בידי.. נראה לי שהוא לא יוותר בקלות אצטרף להיות חזקה.

ולגבי החיוך של מאוהבת אני לא יודעת איך אצלכן היתה הפעם הראשונה אבל אצלי לא היה חיוך זה היה פה פעור מישהו היה צריך לדחוף לי את הלסת כדאי לסגור לי את הפה מרוב שהייתי בהלם מעצמי
אחרי זה באו החיוכים :-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש,
הפעם הראשונה אצלי הייתה שיחה ורק נשיקה עם האחר....והיה מדהים (הוא לא שלח ידיים אפילו). ואכן נשארתי עם פה פעור (ציפיתי לזיון או לקצת יותר).
בפעם הראשונה ששכבנו לא הפסקתי לצחוק כי זה לא היה ממש מה שציפיתי והוא פשוט "חתך" את הפגישה (גם פה ציפיתי להתלהטות יצרים ולא רומנטיקה) ולא שכבנו בסוף
רק אחרי כמעט חודשיים יצא לנו להיפגש שוב והיה מעולה....והמשכנו להיפגש מאז (הבנתי ממנו שאני קצת "מסרסת" אז נרגעתי) והמשיך להיות לוהט :)

אני ממש מתגעגעת אליו וחייכתי עכשיו כשנזכרתי בהתחלה שלנו :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור ממי
תסבירי לי את המשפט שציפית לזיון או לקצת יותר???גם אותי את מסרסרת מה יותר מזיון??
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א"ש
קצת יותר מנשיקה)))))
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א חחחחח התכוונתי לקצת יותר מנשיקה או לזיון :)

מה את חושבת על עניין הפוליאמוריה?
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

היום יום לא טוב.....
האחר נעלם, כנראה מאתמול שלא היה מסוגל להגיע ולראות אותי עם משפחתי,
אז עוד פעם התחיל בסיפורי דיכאון רק אתמול רשם לילה טוב והיום שקט למרות שכל יום היה שולח גם בוקר טוב.
יאללה עוד סיבוב של דיכאון, נשרוד))))))

והשני מהצ'ט ממש סצנת אהבה עשה לי,
התחיל לספר שמתאהב וחושב עליי במשך כל היום, איך קשה לו בבית עכשיו, כמה אני יפה וכמה חבל שרחוק.
אמרתי לו במילים יפות כמובן שמצטערת, אבל סיכמנו על חברות בלבד וממש לא יכולה להיכנס לשום דבר במיוחד וירטואלי.
בקיצור נעלב ונעלם))))))

רק סצנה מבעלי חסרה לי היום להשלמת התמונה המלאה..................
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בנות, אני מבקשת תמיכה. אני מתגעגעת אליו נורא!

הדף תמיכה כבר לא איך שוכחים מישהו אלא לאיך אנחנו מז... ונהנות :) ועצות איך לא "יתפסו" אותנו

ואגב, הכל בפירגון כמובן :) אוהבת את כולן אבל לא לעיניין שאני מתנזרת . קשה לי :)

ואני צריכה להתרכז בלימודים!!! על איזה שטויות אני חושבת
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
אי איתך כנראה מהיום צריך להיתנזר יחד, נעלמו לי כולם)))))
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”