תמיכה בהנקה
תמיכה בהנקה
פלונית, אני קוראת אותך והלב נחמץ. אני בטוחה שאת זקוקה להרבה דברים, וברגע זה אין לי כמעט יכולת לתת משהו, אז רק נכנסת בשביל חיבוק לרגע ובשביל המלצה קטנה: נסי לקרוא בדף הנקה אינסטינקטיבית . אולי משם תבוא הישועה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תמיכה בהנקה
שתי הערות לי-
אם הנקה אינסטנקטיבית פירושה הנקה ביולוגית אז אני דוקא לא ממליצה- יועצת הנקה אחת גרמה לי לבכות בגלל זה והזמנתי אחרת.
מתברר שיש מלאאא בנות שואבות בלעדית. יש להן קבוצה בפייסבוק- אם תבחרי לעשות את זה זו קב' תמיכה מטורפת.
אם הנקה אינסטנקטיבית פירושה הנקה ביולוגית אז אני דוקא לא ממליצה- יועצת הנקה אחת גרמה לי לבכות בגלל זה והזמנתי אחרת.
מתברר שיש מלאאא בנות שואבות בלעדית. יש להן קבוצה בפייסבוק- אם תבחרי לעשות את זה זו קב' תמיכה מטורפת.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2006, 10:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לילי*
תמיכה בהנקה
פלוני אלמונית,נישמע מאד קשה...מצטרפת להמלצתה של דפנה-להציץ ב-הנקה אינסטיקטיבית,וגם,ממליצה לך לנסות למצוא מדריכת הנקה שתתמוך בתהליך למידה שלך ולא תחבר את התינוק במקומך. נסי לזכור את ההרגשה שהיתה כשהקטני כן התחבר טוב,ליכור שזה לא כאב-זה סימן לזה שזה אפשרי,וכל מה שנחוץ זה שתצליחו,את והקטני,לשחזר את התפיסה הטובה הזאת,הנה,את כבר חווית תפיסה טובה ויודעת שזה אפשרי לכם ועכשיו נישאר רק להבין איך את עוזרת לעצמך להגיע למצב שבו את מצליחה להגיע לתפיסה הטובה הזאת בעצמך.
אז קודם כל,ליפני ההנקה הבאה -לנשום,להיזכר בזה שזה אפשרי,כי כבר עשיתם את זה,לבדוק אם יש חברה מנוסה בהנקה או דמות מרגיעה אחרת(יש הרבה יועצות טובות-שלא יחברו את התינוק,אלא יתמכו בלמידה שלכם איך להתחבר יותר בקלות.)ולנסות שוב,אם החיבור מרגיש לא טוב,לשחרר את הוואקום בעדינות עם הזרת,ולנסות שוב,לנסות להישען אחורה,להצמיד את התינוקי אלייך ולתת לו לתפוס בעצמו.
אם מתאים לך,תגידי מאיפה את בארץ-אני מטבעון וכרגע עושה סטאז' בהדרכת הנקה,אם האזור רלוונטי,אשמח לפגוש אותך.
בהצלחה
אז קודם כל,ליפני ההנקה הבאה -לנשום,להיזכר בזה שזה אפשרי,כי כבר עשיתם את זה,לבדוק אם יש חברה מנוסה בהנקה או דמות מרגיעה אחרת(יש הרבה יועצות טובות-שלא יחברו את התינוק,אלא יתמכו בלמידה שלכם איך להתחבר יותר בקלות.)ולנסות שוב,אם החיבור מרגיש לא טוב,לשחרר את הוואקום בעדינות עם הזרת,ולנסות שוב,לנסות להישען אחורה,להצמיד את התינוקי אלייך ולתת לו לתפוס בעצמו.
אם מתאים לך,תגידי מאיפה את בארץ-אני מטבעון וכרגע עושה סטאז' בהדרכת הנקה,אם האזור רלוונטי,אשמח לפגוש אותך.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
תמיכה בהנקה
אמא לילי,
כתבת באופן מאוד עדין, ללא שיפוטיות ועם הרבה עיצות טובות. אני בטוחה שתביאי הרבה טוב לנשים שתעבדי איתן. בהצלחה במקצוע החדש!
כתבת באופן מאוד עדין, ללא שיפוטיות ועם הרבה עיצות טובות. אני בטוחה שתביאי הרבה טוב לנשים שתעבדי איתן. בהצלחה במקצוע החדש!
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
תמיכה בהנקה
תתקשרי ליועצת מטיפת חלב, תשאלי אם היא מוכנה לעזור לך שוב. אולי היא תוכל לעזור אפילו בטלפון.
אם זה עבד פעם אחד, זה יוכל לעבוד שוב. תוכלי להניק בלי כאב, בהנאה. את כבר יודעת מי יכולה לעזור לך -- תבקשי את עזרתה שוב.
אם זה עבד פעם אחד, זה יוכל לעבוד שוב. תוכלי להניק בלי כאב, בהנאה. את כבר יודעת מי יכולה לעזור לך -- תבקשי את עזרתה שוב.
-
- הצטרפות: 20 אוקטובר 2007, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של ניחוח אדמה אחרי הגשם
תמיכה בהנקה
הייתי במצב דומה בהתחלה, היה מאד קשה, מבינה אותך מאד ! אין לי הרבה עצות מעבר למה שנכתב לך כבר, תנסי להיות בקשר עם היועצת שכבר עזרה לך
ולי הנקה אינסטינקטיבית גם עזרה (בשלב קצת יותר מאוחר, כשהתינוק היה בערך בן חודש וקצת, כשהיה לי אומץ לנסות והפצעים קצת החלימו)
עזר לי להיות הרבה בלי חולצה ולמרוח על הפטמות קצת חלב אם ולתת לו להתייבש (לא יודעת אם זה המצב שלך או שכואב לך רק בזמן ההנקה... )
אני לגמרי זוכרת את התחושה הזו שאני פוחדת מהרגע שהוא יבקש לינוק, זה באמת נורא קשה, מקווה שיש לך תמיכה,
בהצלחה וחיבוק גדול!
ולי הנקה אינסטינקטיבית גם עזרה (בשלב קצת יותר מאוחר, כשהתינוק היה בערך בן חודש וקצת, כשהיה לי אומץ לנסות והפצעים קצת החלימו)
עזר לי להיות הרבה בלי חולצה ולמרוח על הפטמות קצת חלב אם ולתת לו להתייבש (לא יודעת אם זה המצב שלך או שכואב לך רק בזמן ההנקה... )
אני לגמרי זוכרת את התחושה הזו שאני פוחדת מהרגע שהוא יבקש לינוק, זה באמת נורא קשה, מקווה שיש לך תמיכה,
בהצלחה וחיבוק גדול!