תחילת טושים זה הדק
-
- הודעות: 586
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
תחילת טושים זה הדק
לוי'דת איך זה ממש קשור לכאן (בטח יש דף יותר מתאים),
אבל כשאני שומעת מישהו אומר "בֵּצה" במקום "בֵּיצה" אני מתחרפנת. ככה, במקום.
אבל כשאני שומעת מישהו אומר "בֵּצה" במקום "בֵּיצה" אני מתחרפנת. ככה, במקום.
-
- הודעות: 323
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
- דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*
תחילת טושים זה הדק
אף פעם לא חשבתי על איך שאני אוכלת את הקרמבו, אבל אחרי שקראתי את הדף הזה, זו היתה ממש בעיה לאכול קרמבו.
מאיפה אני אתחיל? מה זה עוגיה? ביסקויט? אוכלים את העוגקויט הזה? איכס. אחרי שעמדתי כמה דקות אל מול הקרמבו, שואלת אותו כל מיני שאלות, פשוט פתחתי פה והתחלתי לאכול. הטעם שלו היה אחר! אוף הרסתם לי את הקרמבו!
מאיפה אני אתחיל? מה זה עוגיה? ביסקויט? אוכלים את העוגקויט הזה? איכס. אחרי שעמדתי כמה דקות אל מול הקרמבו, שואלת אותו כל מיני שאלות, פשוט פתחתי פה והתחלתי לאכול. הטעם שלו היה אחר! אוף הרסתם לי את הקרמבו!
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
פשוט פתחתי פה והתחלתי לאכול
אבל איך אכלת אותו???
אבל איך אכלת אותו???
תחילת טושים זה הדק
וואי, נגה, לא התכוונתי. פשוט ביקשו להחליף נושא וקרמבו היה הדילמה האחרונה שלי...
אבל, נראה לי שמי ש באמת אוהב קרמבו - אי אפשר לקלקל לו. ליתר ביטחון, צייני שם של ממתק אהוב ואני מבטיחה לא להעלות אותו כאן כנושא אף-פעם.
ולשאלתך - לא. לא אוכלים את העוגקויט (למעט רגעי משבר קשים).
ואשר לטעם האחר - אולי בטעות אכלת וניל?!?
<מיכל מגלה בצער, שיש אנשים שבגיל 14 עוסקים בדילמות שברומו של עולם ויש אנשים שממרומי גיל +30 מתעסקים בדילמות של בני 3>
<הולכת בשקט לאכול עוגקויט >
אבל, נראה לי שמי ש באמת אוהב קרמבו - אי אפשר לקלקל לו. ליתר ביטחון, צייני שם של ממתק אהוב ואני מבטיחה לא להעלות אותו כאן כנושא אף-פעם.
ולשאלתך - לא. לא אוכלים את העוגקויט (למעט רגעי משבר קשים).
ואשר לטעם האחר - אולי בטעות אכלת וניל?!?
<מיכל מגלה בצער, שיש אנשים שבגיל 14 עוסקים בדילמות שברומו של עולם ויש אנשים שממרומי גיל +30 מתעסקים בדילמות של בני 3>
<הולכת בשקט לאכול עוגקויט >
-
- הודעות: 5845
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תחילת טושים זה הדק
לא. לא אוכלים את העוגקויט
זורקים אוכל? אתם לא יודעים שבקמבודיה יש ילדים שאין להם מה לאכול?!?
זורקים אוכל? אתם לא יודעים שבקמבודיה יש ילדים שאין להם מה לאכול?!?
-
- הודעות: 8851
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תחילת טושים זה הדק
ליתר ביטחון, צייני שם של ממתק אהוב ואני מבטיחה לא להעלות אותו כאן כנושא אף-פעם
למען הסר ספק - עדיף להגיד למיכל את שם הממתק בסוד, ולהשביע אותה שלא תספר לאף אחד מהאנשים שנוטים:
1 - לדבר בדפים למחיקה.
2 - לפתוח לעודד דף בית.
למען הסר ספק - עדיף להגיד למיכל את שם הממתק בסוד, ולהשביע אותה שלא תספר לאף אחד מהאנשים שנוטים:
1 - לדבר בדפים למחיקה.
2 - לפתוח לעודד דף בית.
-
- הודעות: 2560
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
תחילת טושים זה הדק
אנפילאות - נעלי בית (גם אצלנו)
מה, יש אנשים אמיתיים שאומרים אנפילאות?! זה לא רק בספרים שתורגמו בשנות השלושים של המאה הקודמת??
אוף הרסתם לי את הקרמבו!
נגה, זה מה שקורה גם לספרים טובים אחרי שלומדים אותם בשעורי ספרות ומנתחים אותם. הניתוח אולי מצליח, אבל החולה תמיד מת.
מה, יש אנשים אמיתיים שאומרים אנפילאות?! זה לא רק בספרים שתורגמו בשנות השלושים של המאה הקודמת??
אוף הרסתם לי את הקרמבו!
נגה, זה מה שקורה גם לספרים טובים אחרי שלומדים אותם בשעורי ספרות ומנתחים אותם. הניתוח אולי מצליח, אבל החולה תמיד מת.
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
מיכל מגלה בצער, שיש אנשים שבגיל 14 עוסקים בדילמות שברומו של עולם ויש אנשים שממרומי גיל +30 מתעסקים בדילמות של בני 3
מי שגמר בגיל 14 לסגור את כל הנושאים שברומו של עולם יכול בגיל 30+ להתרווח לאחור ולעסוק בדילמות של בני 3... (-:
מי שגמר בגיל 14 לסגור את כל הנושאים שברומו של עולם יכול בגיל 30+ להתרווח לאחור ולעסוק בדילמות של בני 3... (-:
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תחילת טושים זה הדק
אוף הרסתם לי את הקרמבו
איך שאני מבינה אותך, ככה בדיוק קרה לי אחרי הדיון הוירטואלי הראשון שלי על איך-אוכלים-קרמבו, מאז כבר עברו הרבה-הרבה שנים והגמילה מוחלטת.
מעניין שגם לפני עידן האינטרנט השתתפתי בדיונים על איך-אוכלים-קרמבו, אבל אז זה תמיד היה דיון מעשי עם חבילת קרמבו לניסוי והדגמה. אני גאה לומר שאז התנסתי אפילו בפיתה בטעם קרמבו, וגם זכיתי בתחרות אכילת חבילת (40 יחידות) קרמבו בזמן קצוב (45 דקות) הפרס היה קרמבו...
איך שאני מבינה אותך, ככה בדיוק קרה לי אחרי הדיון הוירטואלי הראשון שלי על איך-אוכלים-קרמבו, מאז כבר עברו הרבה-הרבה שנים והגמילה מוחלטת.
מעניין שגם לפני עידן האינטרנט השתתפתי בדיונים על איך-אוכלים-קרמבו, אבל אז זה תמיד היה דיון מעשי עם חבילת קרמבו לניסוי והדגמה. אני גאה לומר שאז התנסתי אפילו בפיתה בטעם קרמבו, וגם זכיתי בתחרות אכילת חבילת (40 יחידות) קרמבו בזמן קצוב (45 דקות) הפרס היה קרמבו...
תחילת טושים זה הדק
אפשר להצטרף?
:כי יש לי הערה חשובה בענין הקרמבו
.זה קודם כל עניין של עונה, בתחילת העונה הקרמבואים טעימים ואחרי חודש גג זה כבר לא אכיל
:כי יש לי הערה חשובה בענין הקרמבו
.זה קודם כל עניין של עונה, בתחילת העונה הקרמבואים טעימים ואחרי חודש גג זה כבר לא אכיל
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
תלוי, אם את משאירה אותם בלי העטיפה בחוץ הם לא מחזיקים אפילו יומיים.
-
- הודעות: 8851
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תחילת טושים זה הדק
או, להבדיל, בגשם עם הביסקוויט כלפי מעלה.
תחילת טושים זה הדק
מי שגמר בגיל 14 לסגור את כל הנושאים שברומו של עולם יכול בגיל 30+ להתרווח לאחור ולעסוק בדילמות של בני 3...
בועז, קניתי!
זורקים אוכל? אתם לא יודעים שבקמבודיה יש ילדים שאין להם מה לאכול?!?
טרה רוסה, מי אמר שזורקים? |מתממת|
אפשר למחזר, לדשן, להאכיל ציפורים, נראה לי שאת אפילו תמצאי דרך מקורית להפוך את זה לעבודת יד...
ואחרי חודש גג זה כבר לא אכיל
לא מדויק. אז ניתן פשוט לבחון קולינרית את המרקם הצמיגי משהו.
בועז, קניתי!
זורקים אוכל? אתם לא יודעים שבקמבודיה יש ילדים שאין להם מה לאכול?!?
טרה רוסה, מי אמר שזורקים? |מתממת|
אפשר למחזר, לדשן, להאכיל ציפורים, נראה לי שאת אפילו תמצאי דרך מקורית להפוך את זה לעבודת יד...
ואחרי חודש גג זה כבר לא אכיל
לא מדויק. אז ניתן פשוט לבחון קולינרית את המרקם הצמיגי משהו.
תחילת טושים זה הדק
בנוסף, אני לעולם לא אקנה קרמבו שהוא פגוע. מס'תומרת פגוע? פגוע זה שהוא טיפל'ה מעוך ולא עגול ומושלם
תחילת טושים זה הדק
)( פה גרמניה במקום ביסקויט יש וופל עבה, רכרוכי ומגעיל, שהופך את כל העסק להרבה פחות אטרקטיבי
תחילת טושים זה הדק
)( פה גרמניה במקום ביסקויט יש וופל עבה, רכרוכי ומגעיל, שהופך את כל העסק להרבה פחות אטרקטיבי
-
- הודעות: 1477
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41
תחילת טושים זה הדק
והרי עוד סיבה, פרט לאינטיפאדיה, לשוב לציון.
תחילת טושים זה הדק
רגע, אבל חשבתי שאתה לא אוהב את הביסוויט!?
-
- הודעות: 1477
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41
תחילת טושים זה הדק
נכון.
גם לא את האינטיפאדה.
אבל אם בשביל איבי העוגיה העגולה הזו היא סיבה לשוב ארצה - אז אני בעד.
כל אחד אוהב משהו אחר, וכדי לצוד דגים צריך לשים על הפתיון תולעים.
גם לא את האינטיפאדה.
אבל אם בשביל איבי העוגיה העגולה הזו היא סיבה לשוב ארצה - אז אני בעד.
כל אחד אוהב משהו אחר, וכדי לצוד דגים צריך לשים על הפתיון תולעים.
תחילת טושים זה הדק
קיבלתי. שובי בהמוניך.
<אבל אז יוצא שהאינטיפאדה היא תולעת עבור מישהו...לא חשוב.>
<אבל אז יוצא שהאינטיפאדה היא תולעת עבור מישהו...לא חשוב.>
-
- הודעות: 206
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*
תחילת טושים זה הדק
אולי מישהו עם זמן פנוי ינסה לברור מהתגובות: נראה לי שהצפוניים (ואני בינהם) בטוחים ש טושים זה הדק בעוד הדרומיים והירושלמים (בעלי בינהם) חושבים שלורדים זה הדק. מעניין שהחיפאים והירושלמים מאוחדים דוקא בכינוי "בלורות" לגולות, לעומת זאת שוב החיפאים יודעים להבחין בין קרטיב (קרח) ארטיק (חלב) וגליגל (חלב עטוף בקרח).
תחילת טושים זה הדק
אבל אם בשביל איבי העוגיה העגולה הזו היא סיבה לשוב ארצה - אז אני בעד.
כמעט, אבל מה זה כבר וופל לעומת אפל.
חוץ מזה, הגרמנים מפצים על חוסר הבנה בקרמבו באמצעות בייגלך מופלאים
כמעט, אבל מה זה כבר וופל לעומת אפל.
חוץ מזה, הגרמנים מפצים על חוסר הבנה בקרמבו באמצעות בייגלך מופלאים
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
גם ירושלמים מבדילים בין סוגי ארטיק וקרטיב.
גליגל לא היה בזמני
גליגל לא היה בזמני
-
- הודעות: 2818
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תחילת טושים זה הדק
תמיד היה גליגל! אבל קוראים לו ארטיקרטיב טעם וניל עם דובדבן! חוץ מזה שאני צפונית ואצלנו לורדים היו דקים, קרטיב היה קרח, ארטיק היה גלידה, וגולות היו בלורות! ולא אני לא מחיפה.
עכשיו אפשר להתחיל להתווכח איך אוכלים את הדבר הנפלא הזה בטעם ווניל מצופה בקרטיב בטעם דובדבן. קודם את הציפוי? מלמטה? בביסים גדולים כאלה שמכילים קצת מכל דבר? ובכלל מה יותר טעים? ארטיקרטיב או קרמבו?
<מיכל משנה לכם נושא בלי שתרגישו>
עכשיו אפשר להתחיל להתווכח איך אוכלים את הדבר הנפלא הזה בטעם ווניל מצופה בקרטיב בטעם דובדבן. קודם את הציפוי? מלמטה? בביסים גדולים כאלה שמכילים קצת מכל דבר? ובכלל מה יותר טעים? ארטיקרטיב או קרמבו?
<מיכל משנה לכם נושא בלי שתרגישו>
-
- הודעות: 8851
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תחילת טושים זה הדק
ארטיקרטיב זו מילה משיר!
> פעם "פיק" לא היו אחיות <
> פעם "פיק" לא היו אחיות <
-
- הודעות: 586
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
תחילת טושים זה הדק
> פעם "פיק" לא היו אחיות <
ואללה. "פיק" זה מה שהיינו עושים לצהוב של הביצה עין עם המזלג כדי שיתפוצץ (מישהו מכיר, או שאמא שלי המציאה את זה?)
ואללה. "פיק" זה מה שהיינו עושים לצהוב של הביצה עין עם המזלג כדי שיתפוצץ (מישהו מכיר, או שאמא שלי המציאה את זה?)
-
- הודעות: 8851
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תחילת טושים זה הדק
מישהו מכיר, או שאמא שלי המציאה את זה?
המציאה.
המציאה.
-
- הודעות: 586
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
תחילת טושים זה הדק
המציאה
חשדתי שזה מה שקרה.
יצירתית אמא שלי. היתה תקופה שאשכרה השתמשו אצלנו בבית ברצינות בראשי התיבות פפ"ש
(פיפי-פנים-שיניים כחלק מנוהל כניסה למיטה)
חשדתי שזה מה שקרה.
יצירתית אמא שלי. היתה תקופה שאשכרה השתמשו אצלנו בבית ברצינות בראשי התיבות פפ"ש
(פיפי-פנים-שיניים כחלק מנוהל כניסה למיטה)
-
- הודעות: 814
- הצטרפות: 07 אפריל 2003, 14:16
- דף אישי: הדף האישי של ברונית_ב*
תחילת טושים זה הדק
אני זוכרת את הגליגל עם קרטיב לימון....
-
- הודעות: 196
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2003, 14:46
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_מתנות*
תחילת טושים זה הדק
בועז, לנייר הכסף שאספנו והחלקנו קראנו "זהבים".
אמא, של יונת, כך בדיוק הרגו לי את ביאליק, ועד היום למרות שאני יודעת שירים רבים שלו בעל פה, אני עדין מתכוננת לקרוא אותו מחדש ולעשות איתו היכרות מחודשת ומתקנת...
אמא, של יונת, כך בדיוק הרגו לי את ביאליק, ועד היום למרות שאני יודעת שירים רבים שלו בעל פה, אני עדין מתכוננת לקרוא אותו מחדש ולעשות איתו היכרות מחודשת ומתקנת...
-
- הודעות: 323
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
- דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*
תחילת טושים זה הדק
סליחה על האיחור בתגובה...
מיכל, אני הכי אוהבת וזה הכי טעים כשזה ____
יאיר, יש בפסגת הקרמבו מין עיטור כזה שעשו מהציפוי שוקולד. משם התחלתי.
לפני כמה ימים, גיליתי שזה בכלל לא היה קרמבו! זה היה חיקוי עלוב, (לא זוכרת את שמו אבל אברר ואדווח) וחוץ מזה שזה היה חיקוי, ולא הדבר האמיתי, זה היה בטעם מוקה אז אולי לא הרסתם לגמרי את הקרמבו
בועז, אתה יכול לתת לי רשימה של נושאים ברומו של עולם? אני רוצה להספיק לגמור את ה-כ-ל אבל ממש ה-כ-ל עד גיל שלושים.
אמא של יונת, יש עוד סיכוי לחולה להינצל..
<נגה מלאת ציפיה לקרמבו הבא>
מיכל, אני הכי אוהבת וזה הכי טעים כשזה ____
יאיר, יש בפסגת הקרמבו מין עיטור כזה שעשו מהציפוי שוקולד. משם התחלתי.
לפני כמה ימים, גיליתי שזה בכלל לא היה קרמבו! זה היה חיקוי עלוב, (לא זוכרת את שמו אבל אברר ואדווח) וחוץ מזה שזה היה חיקוי, ולא הדבר האמיתי, זה היה בטעם מוקה אז אולי לא הרסתם לגמרי את הקרמבו
בועז, אתה יכול לתת לי רשימה של נושאים ברומו של עולם? אני רוצה להספיק לגמור את ה-כ-ל אבל ממש ה-כ-ל עד גיל שלושים.
אמא של יונת, יש עוד סיכוי לחולה להינצל..
<נגה מלאת ציפיה לקרמבו הבא>
תחילת טושים זה הדק
נגה, סודך שמור עימי!
לא ידון ה _ כל עוד הנני כותבת כאן באתר!
ונגה, שני בשלווה - את עושה את שלא עשו לפנייך: גם סוגיות שברומו של עולם ו- גם דילמות של בני 3.
פסגת הקרמבו ...המממ....תהִיָה: זה גם מקום שניתן לטפס אליו ולצלול ממנו?
לא ידון ה _ כל עוד הנני כותבת כאן באתר!
ונגה, שני בשלווה - את עושה את שלא עשו לפנייך: גם סוגיות שברומו של עולם ו- גם דילמות של בני 3.
פסגת הקרמבו ...המממ....תהִיָה: זה גם מקום שניתן לטפס אליו ולצלול ממנו?
-
- הודעות: 323
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
- דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*
תחילת טושים זה הדק
(תשובה בהמשך)
-
- הודעות: 907
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
תחילת טושים זה הדק
בכלל פספסתם פה התחלה של דיון מעמיק וחשוב לאומה.
ארטיק מלקקים/מוצצים או נותנים ביסים?
התשובה הנכונה היא כמובן - מלקקים/מוצצים כי ביסים מקפיאים את השיניים ועושים שוק למח מהקור בחיך.
ובאותו עינין - כמה טעמים מותר לאכול ביחד בגלידה? החוק אומר אחד זה טוב טעם, שניים זה עיניים גדולות, שלוש ומעלה זו חזירות לשמה ואסור אחרי גיל 13.
והכי טעים בעולם- גלידת קוקוס!
ארטיק מלקקים/מוצצים או נותנים ביסים?
התשובה הנכונה היא כמובן - מלקקים/מוצצים כי ביסים מקפיאים את השיניים ועושים שוק למח מהקור בחיך.
ובאותו עינין - כמה טעמים מותר לאכול ביחד בגלידה? החוק אומר אחד זה טוב טעם, שניים זה עיניים גדולות, שלוש ומעלה זו חזירות לשמה ואסור אחרי גיל 13.
והכי טעים בעולם- גלידת קוקוס!
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
בקי,
התכוונת כמובן לקרטיב...
ולעניין הגלידה: אחד זה לא רלבאנטי - בשביל מה להתאמץ בכלל?
שניים - המינימום ההכרחי.
שלוש - לרגעי פינוק עצמי נואשים במיוחד.
<קוקוס??? יש דברים שאפילו הדף הזה לא יכול לסבול>
התכוונת כמובן לקרטיב...
ולעניין הגלידה: אחד זה לא רלבאנטי - בשביל מה להתאמץ בכלל?
שניים - המינימום ההכרחי.
שלוש - לרגעי פינוק עצמי נואשים במיוחד.
<קוקוס??? יש דברים שאפילו הדף הזה לא יכול לסבול>
תחילת טושים זה הדק
מוצצים - ברור! וקרטיב - אכן.
אבל....איך זה שכשמוצצים קרטיב תמיד נשאר עוד טעם-מיץ, אבל כשמוצצים ברד נשאר רק קרח לבן נטול טעם?
אבל....איך זה שכשמוצצים קרטיב תמיד נשאר עוד טעם-מיץ, אבל כשמוצצים ברד נשאר רק קרח לבן נטול טעם?
-
- הודעות: 2998
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
תחילת טושים זה הדק
והכי חזירות: גביע וופל אמריקאי ממולא בקצפת במקום בגלידה.
<אביב נזכרת בגעגועים בגיל 12>
<אביב נזכרת בגעגועים בגיל 12>
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
בועז, אתה יכול לתת לי רשימה של נושאים ברומו של עולם? אני רוצה להספיק לגמור את ה-כ-ל אבל ממש ה-כ-ל עד גיל שלושים.
בבקשה. תודיעי לי כשגמרת:
מדור אחרי הלידה
אנשים שיטות מקומות ואירועים
מדור ילדי באופן
מדור מחשבים
מדור בית ויישוב
מדור בעלי חיים
ר ברית מילה
חיים
מדור צריכה נבונה
מדור דת ומיסטיקה
מדור הבית במרכז
מדור הומור
מדור אהבה ומיניות
החיים שלי פרקטיקה ותאוריה
המלצות מנשאים
המלצות ספרים
מדור הנקה
מדור הריון ולידה
מדור זכויות הפרט
מדור חגים ומעגל השנה
מדור חינוך ביתי
מדור הורות ומשפחה
טיפים ורעיונות שימושיים ומעשיים
יועצות הנקה
מדור אתגרים בהורות
מדור חינוך
מדור כישורי חיים
מדור מתכונים
מדור כסף עבודה
לוח מודעות
מדור לידת בית
מדור לימודים
מדור מדינה וחברה
מדור פילוסופיה
מדור מיטה משפחתית
מין ומיניות
מדור מפגשים
מדור פנאי ותרבות
מדור שפות ולשון
מדור תקשורת
מדור חיסונים
מדור עקרון הרצף
מדור לבטים ורגשות
מדור קבוצות חינוך ביתי
מדור קהילת באופן
מדור ספרים וספרות
מדור אקולוגיה
מדור תזונה טבעית
מדור תינוקות ופעוטות
מלקקים/מוצצים או נותנים ביסים?
ארטיק מלקקים. קרטיב נותנים ביסים כי אחרת זה כמו לשתות סירופ ולהשאר עם קרחון. טוב האמת שפשוט לא קונים קרטיב!
כמה טעמים מותר לאכול ביחד בגלידה?
בגלל שהמחיר פועל לפי חוק העלות השולית הפוחתת, האופטימום הוא שלושה.
מי שלוקח טעם אחד - שכבר יקנה ארטיק.
בבקשה. תודיעי לי כשגמרת:
מדור אחרי הלידה
אנשים שיטות מקומות ואירועים
מדור ילדי באופן
מדור מחשבים
מדור בית ויישוב
מדור בעלי חיים
ר ברית מילה
חיים
מדור צריכה נבונה
מדור דת ומיסטיקה
מדור הבית במרכז
מדור הומור
מדור אהבה ומיניות
החיים שלי פרקטיקה ותאוריה
המלצות מנשאים
המלצות ספרים
מדור הנקה
מדור הריון ולידה
מדור זכויות הפרט
מדור חגים ומעגל השנה
מדור חינוך ביתי
מדור הורות ומשפחה
טיפים ורעיונות שימושיים ומעשיים
יועצות הנקה
מדור אתגרים בהורות
מדור חינוך
מדור כישורי חיים
מדור מתכונים
מדור כסף עבודה
לוח מודעות
מדור לידת בית
מדור לימודים
מדור מדינה וחברה
מדור פילוסופיה
מדור מיטה משפחתית
מין ומיניות
מדור מפגשים
מדור פנאי ותרבות
מדור שפות ולשון
מדור תקשורת
מדור חיסונים
מדור עקרון הרצף
מדור לבטים ורגשות
מדור קבוצות חינוך ביתי
מדור קהילת באופן
מדור ספרים וספרות
מדור אקולוגיה
מדור תזונה טבעית
מדור תינוקות ופעוטות
מלקקים/מוצצים או נותנים ביסים?
ארטיק מלקקים. קרטיב נותנים ביסים כי אחרת זה כמו לשתות סירופ ולהשאר עם קרחון. טוב האמת שפשוט לא קונים קרטיב!
כמה טעמים מותר לאכול ביחד בגלידה?
בגלל שהמחיר פועל לפי חוק העלות השולית הפוחתת, האופטימום הוא שלושה.
מי שלוקח טעם אחד - שכבר יקנה ארטיק.
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
בועז, הפוך.
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
אתה יודע מה, בועז? עזוב. (אותן אותיות!) אתה צודק.
<יאיר עלה על הקנוניה: מנסים לזרוע פה מחלוקות בין ירושלמים ובכך להחליש את כוחם. זה לא יעבוד לכם. לנו יש ערכים>
<יאיר עלה על הקנוניה: מנסים לזרוע פה מחלוקות בין ירושלמים ובכך להחליש את כוחם. זה לא יעבוד לכם. לנו יש ערכים>
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
אה?
מה הפוך? איזה אותיות?
מה הפוך? איזה אותיות?
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
א. הפוך: ארטיק נוגסים. קרטיב מוצצים.
ב. "בועז" ו"עזוב" - אותן אותיות.
אבל עזוב.
ב. "בועז" ו"עזוב" - אותן אותיות.
אבל עזוב.
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
אני אומנם עזוב_ אבל עדיין אמיץ (_בו עז_) אתה _יירא יש פליץ
< ובכל זאת - אחוות הירושלמים לעד!!! >
< ובכל זאת - אחוות הירושלמים לעד!!! >
-
- הודעות: 769
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
תחילת טושים זה הדק
אהמממ... התכוונתי "עזוב" בחולם ("עזוב את העניין") - לא בשורוק ("מישהו שעזבו אותו").
<יאיר לא בטוח שהוא רוצה להמשיך את המשחק הזה>
<יאיר לא בטוח שהוא רוצה להמשיך את המשחק הזה>
-
- הודעות: 323
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
- דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*
תחילת טושים זה הדק
מיכל, אשן בשלוה, אבל בכל זאת אני מעדיפה לגמור עם הכל עד גיל שלושים. (אולי אז אחיה בשקט?)
אוף יש רשימה כזו ארוכה! מבטיחה שאתחיל לעבוד על זה.. (יש שם ה-כ-ל? כי נראה לי שמאוד יכול להיות שאגמור את כל זה רק אחרי שש עשרה שנות עבודה קשה וחסרות שינה...)
בועז אני לא מצליחה לענות על ה תהִיָה של מיכל, תעזור?
אוף יש רשימה כזו ארוכה! מבטיחה שאתחיל לעבוד על זה.. (יש שם ה-כ-ל? כי נראה לי שמאוד יכול להיות שאגמור את כל זה רק אחרי שש עשרה שנות עבודה קשה וחסרות שינה...)
בועז אני לא מצליחה לענות על ה תהִיָה של מיכל, תעזור?
תחילת טושים זה הדק
אולי אז אחיה בשקט?
מרגישה שצריכה במה רצינית יותר כדי להגיב על זה...
אני לא מצליחה לענות על ה התהִיָה של מיכל
לפעמים סתם כיף להשאר בתהייה, לא?
<שוב רציני מדי, הא?>
<טוב - טושים זה הדק; קרטיב זה מקרח; ואת הביסוויט אין לאכול!!! הפנימי זאת טרם גיל 30 וחייך - חיי שלווה המה!>
מרגישה שצריכה במה רצינית יותר כדי להגיב על זה...
אני לא מצליחה לענות על ה התהִיָה של מיכל
לפעמים סתם כיף להשאר בתהייה, לא?
<שוב רציני מדי, הא?>
<טוב - טושים זה הדק; קרטיב זה מקרח; ואת הביסוויט אין לאכול!!! הפנימי זאת טרם גיל 30 וחייך - חיי שלווה המה!>
-
- הודעות: 2900
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
תחילת טושים זה הדק
ארטיק אפשר ללקק, למצוץ ולנגוס, תלוי במצב הצבירה שלו, בטמפרטורה וכמה ממנו הספיק לטפטף על האצבעות.
קרטיב בכלל לא אוכלים בשום צורה כי כאמור ביסים מקפיאים את השיניים ועושים שוק למוח מהקור בחיך_ ו_ אחרת זה כמו לשתות סירופ ולהשאר עם קרחון_ ולכן _פשוט לא קונים קרטיב!
הקרמבו עם השפיץ בפסגתו הוא המנבו של גלידות פלדמן. שנים לא אכלתי אותו אבל משום מה אני זוכרת אותו בתור הקרמבו האולטימטיבי. זה של שטראוס מתוק מדי (או שמא התרגלתי לאכול בריא מדי?! :-s)
ועכשיו תרשו לי להציג קושיה לא פחות מעמיקה (נגה, לתשומת לבך ): שוקו שוקו או מגנום קלאסיק?
קרטיב בכלל לא אוכלים בשום צורה כי כאמור ביסים מקפיאים את השיניים ועושים שוק למוח מהקור בחיך_ ו_ אחרת זה כמו לשתות סירופ ולהשאר עם קרחון_ ולכן _פשוט לא קונים קרטיב!
הקרמבו עם השפיץ בפסגתו הוא המנבו של גלידות פלדמן. שנים לא אכלתי אותו אבל משום מה אני זוכרת אותו בתור הקרמבו האולטימטיבי. זה של שטראוס מתוק מדי (או שמא התרגלתי לאכול בריא מדי?! :-s)
ועכשיו תרשו לי להציג קושיה לא פחות מעמיקה (נגה, לתשומת לבך ): שוקו שוקו או מגנום קלאסיק?
תחילת טושים זה הדק
שוקו שוקו
מזעזע! עדיף כבר שוקו בננה. בכלל - איזה מן אופציות אלה?!?
הרי ידוע שהכי הכי מבין הארטיקים זה ארטיק 'בומבה' - וניל עם סוכריות קטנות וצבעוניות והכל מצופה שוקולד!
קודם - אוכלים את הציפוי. כשממש חם אפשר תוך שניות ספורות פשוט להפשיט את הארטיק תוך שמירה על שלמות הציפוי, אבל גם בשברים זה לא רע. ואז אפשר להתפנות למלאכת הליקוק.
מה פתאום לנגוס ארטיק? ממתי נוגסים גלידה?
מזעזע! עדיף כבר שוקו בננה. בכלל - איזה מן אופציות אלה?!?
הרי ידוע שהכי הכי מבין הארטיקים זה ארטיק 'בומבה' - וניל עם סוכריות קטנות וצבעוניות והכל מצופה שוקולד!
קודם - אוכלים את הציפוי. כשממש חם אפשר תוך שניות ספורות פשוט להפשיט את הארטיק תוך שמירה על שלמות הציפוי, אבל גם בשברים זה לא רע. ואז אפשר להתפנות למלאכת הליקוק.
מה פתאום לנגוס ארטיק? ממתי נוגסים גלידה?
-
- הודעות: 907
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
תחילת טושים זה הדק
מגנום! לא משנה איזה טעם.
לארטיקים פושטים יש טעם של פלסטיק. למגנום יש טעם של : יאאאאמי.
אישית אני בכלל בעד ריבת חלב. או קרמל.
וגם אם יותר לי להוסיף, סולרו הוא תמיד הפתעה נעימה.
לארטיקים פושטים יש טעם של פלסטיק. למגנום יש טעם של : יאאאאמי.
אישית אני בכלל בעד ריבת חלב. או קרמל.
וגם אם יותר לי להוסיף, סולרו הוא תמיד הפתעה נעימה.
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
יאיר - פוּס?
נגה - אם התכוונת ל:
אבל....איך זה שכשמוצצים קרטיב תמיד נשאר עוד טעם-מיץ, אבל כשמוצצים ברד נשאר רק קרח לבן נטול טעם?
אז התשובה היא ש לא מוצצים קרטיב ולכן הסוגיה לא קיימת. מאותה הסיבה גם ברד הוא תחליף מיותר לדבר האמיתי - מילקשייק!
אורית - שוקו שוקו או מגנום קלאסיק: מגנום בלי שום בעיה. אגב, פעם היה טעם מנטה מטריף והפסיקו איתו.
מ י כ ל - אני מוחה נגד הרמיזות שלך כאילו הדף הזה אינו רציני. בדמנו הדבר!
נגה - אם התכוונת ל:
אבל....איך זה שכשמוצצים קרטיב תמיד נשאר עוד טעם-מיץ, אבל כשמוצצים ברד נשאר רק קרח לבן נטול טעם?
אז התשובה היא ש לא מוצצים קרטיב ולכן הסוגיה לא קיימת. מאותה הסיבה גם ברד הוא תחליף מיותר לדבר האמיתי - מילקשייק!
אורית - שוקו שוקו או מגנום קלאסיק: מגנום בלי שום בעיה. אגב, פעם היה טעם מנטה מטריף והפסיקו איתו.
מ י כ ל - אני מוחה נגד הרמיזות שלך כאילו הדף הזה אינו רציני. בדמנו הדבר!
-
- הודעות: 5845
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
תחילת טושים זה הדק
גלשן, מישהו מכיר ?
תחילת טושים זה הדק
בועז,מה קרה לך? הדף הזה הוא בימה רצינית מדי, אבל בתוקף הנסיבות לא היה ראוי להודות בכך.
<מתחמקת>
בכלל, התהיה שנגה דיברה עליה היא זו: פסגת הקרמבו ...המממ....תהִיָה: זה גם מקום שניתן לטפס אליו ולצלול ממנו?
אני מניחה שהפניה אליך הייתה בתוקף מעמדך כהוגה הדימוי ההררי...
טרה רוסה - נשמע מוכר..הזכירי...(אולי זה הקרטיב נטול המקל שמישהו ארז בגליל קרטון דק ומעצבן?)
<מתחמקת>
בכלל, התהיה שנגה דיברה עליה היא זו: פסגת הקרמבו ...המממ....תהִיָה: זה גם מקום שניתן לטפס אליו ולצלול ממנו?
אני מניחה שהפניה אליך הייתה בתוקף מעמדך כהוגה הדימוי ההררי...
טרה רוסה - נשמע מוכר..הזכירי...(אולי זה הקרטיב נטול המקל שמישהו ארז בגליל קרטון דק ומעצבן?)
-
- הודעות: 2818
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תחילת טושים זה הדק
אני מספיק צעירה בשביל שהדור שלי אמץ מפיקה צביק את "ארטיקרטיב" (נזכרתי בשיר) וחוץ מזה שהיום הילדים קוראים לזה טוטיפרותי , נחמד לא?
טרה רוסה - גלשן מזכיר לי שלגון (ארטיק בעברית) - בטח מיד מישהו יקפוץ ויגיד שזה קרטיב, טוב נו...
שוקו שוקו או מגנום קלאסיק
טילון פיסטוק!!! של שטראוס , עם פיסטוקים למעלה
טרה רוסה - גלשן מזכיר לי שלגון (ארטיק בעברית) - בטח מיד מישהו יקפוץ ויגיד שזה קרטיב, טוב נו...
שוקו שוקו או מגנום קלאסיק
טילון פיסטוק!!! של שטראוס , עם פיסטוקים למעלה
-
- הודעות: 1086
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
תחילת טושים זה הדק
_בכלל, התהיה שנגה דיברה עליה היא זו: פסגת הקרמבו ...המממ....תהִיָה: זה גם מקום שניתן לטפס אליו ולצלול ממנו?
אני מניחה שהפניה אליך הייתה בתוקף מעמדך כהוגה הדימוי ההררי..._
באמת תהִיתִי.
אז קודם כל הדימוי שלי היה דאיה, אבל לעניין - אני מניח שהתשובה לתהיה היא - לא אחרי גיל 30.
אני מניחה שהפניה אליך הייתה בתוקף מעמדך כהוגה הדימוי ההררי..._
באמת תהִיתִי.
אז קודם כל הדימוי שלי היה דאיה, אבל לעניין - אני מניח שהתשובה לתהיה היא - לא אחרי גיל 30.
-
- הודעות: 2106
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
תחילת טושים זה הדק
וחוץ מזה שהיום הילדים קוראים לזה טוטיפרותי , נחמד לא?
בזמן שלי תותי פרוטי היה יוגורט בצבע ורוד מזעזע, כביכול בטעם תות ובפועל סתם איכסה.
>סמדר תיעבה צבעי מאכל מגיל צעיר, אבל לא ידעה שקוראים לזה ככה<
בזמן שלי תותי פרוטי היה יוגורט בצבע ורוד מזעזע, כביכול בטעם תות ובפועל סתם איכסה.
>סמדר תיעבה צבעי מאכל מגיל צעיר, אבל לא ידעה שקוראים לזה ככה<
תחילת טושים זה הדק
הבהרות:
קרמבו - רק של "שטראוס" זה האורגינל!
קרטיב - גם אותו אפשר למצוץ עד שהוא הופך לגוש קרח לבן לגמרי
ארטיק - "טוטי פרוטי" זה הוניל המצופה קרח בטעם דובדבן (כבר 29 שנים תמימות)
טילון - עם פסטוקים למעלה (תמיד טענתי שחתיכות קשות מיותרות בגלידות, אך בעיקר בעוגות)
ואגב, מישהו זוכר ארטיק קופיקו בצורת קוף וקרטיבים (סדרה מעולה) בטעמי: קולה, מלון, אבטיח?
קרמבו - רק של "שטראוס" זה האורגינל!
קרטיב - גם אותו אפשר למצוץ עד שהוא הופך לגוש קרח לבן לגמרי
ארטיק - "טוטי פרוטי" זה הוניל המצופה קרח בטעם דובדבן (כבר 29 שנים תמימות)
טילון - עם פסטוקים למעלה (תמיד טענתי שחתיכות קשות מיותרות בגלידות, אך בעיקר בעוגות)
ואגב, מישהו זוכר ארטיק קופיקו בצורת קוף וקרטיבים (סדרה מעולה) בטעמי: קולה, מלון, אבטיח?
-
- הודעות: 8851
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תחילת טושים זה הדק
וקרטיבים (סדרה מעולה) בטעמי: קולה, מלון, אבטיח?
היה בקיטנות של ילדותי העשוקה
קולה - איכס. מלון - לא טעים. אבטיח - לא נורא. עדיף לימון.
היה בקיטנות של ילדותי העשוקה
קולה - איכס. מלון - לא טעים. אבטיח - לא נורא. עדיף לימון.
-
- הודעות: 206
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*
תחילת טושים זה הדק
מצחיק, בהתחלה לא נכנסתי לדף כי היה ברור לי שטושים זה הדק אז לא הבנתי את הויכוח (ואת זה שיש אנשים שקוראים ללורד - טוש), עכשיו זה הפך לדף הכי מעניין באתר...
בקשר לקרטיבים (עם הקרח) - בתקופתי היו סנוקרסט, ויטמן ושטראוס הטעימים שכשמצצתי אותם היו נהפכים לקרח ומולם - טנא-נוגה שכמה שלא מצצו הוא היה כמו מין גלידה מגעילה ולא הפך לקרח. עכשיו כל הקרטיבים כבר כמו טנא נוגה אבל דבר אחד חשוב קרה - לראשונה ראיתי קרטיבים של שטראוס עם צבעים טבעיים (בטעם קולה מלון ותותיפרוטי) אז יש משהו חיובי בתקופה הנוכחית....
בקשר לקרטיבים (עם הקרח) - בתקופתי היו סנוקרסט, ויטמן ושטראוס הטעימים שכשמצצתי אותם היו נהפכים לקרח ומולם - טנא-נוגה שכמה שלא מצצו הוא היה כמו מין גלידה מגעילה ולא הפך לקרח. עכשיו כל הקרטיבים כבר כמו טנא נוגה אבל דבר אחד חשוב קרה - לראשונה ראיתי קרטיבים של שטראוס עם צבעים טבעיים (בטעם קולה מלון ותותיפרוטי) אז יש משהו חיובי בתקופה הנוכחית....
-
- הודעות: 2818
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
תחילת טושים זה הדק
ואגב, מישהו זוכר ארטיק קופיקו בצורת קוף וקרטיבים (סדרה מעולה) בטעמי: קולה, מלון, אבטיח
נדמה לי שהסדרה הזאת עוד קיימת..
אתמול טיילנו בטיול מים סביב הירדן, והבת שלא יכולה לראות "אוטוגלידה" בלי לעצור ולבזבז, גרמה לנו לקנות (לעצמנו) קרטיב ענבים, לכמה רגעים חזרנו למחוזות הילדות, איזה תענוג.
במקום להתווכח, מי שגר בישוב עירוני שירד עם הילדים אחה"צ וישתתף אתם בהתלבטות, ישלם מחיר מופקע ויחזור לכמה דקות לרגעים היפים של גיל 6 או 7 או 8...
הילדה דרך-אגב בחרה כמובן תותיפרוטי רק שאצלה הוא בטעם פטל.
נדמה לי שהסדרה הזאת עוד קיימת..
אתמול טיילנו בטיול מים סביב הירדן, והבת שלא יכולה לראות "אוטוגלידה" בלי לעצור ולבזבז, גרמה לנו לקנות (לעצמנו) קרטיב ענבים, לכמה רגעים חזרנו למחוזות הילדות, איזה תענוג.
במקום להתווכח, מי שגר בישוב עירוני שירד עם הילדים אחה"צ וישתתף אתם בהתלבטות, ישלם מחיר מופקע ויחזור לכמה דקות לרגעים היפים של גיל 6 או 7 או 8...
הילדה דרך-אגב בחרה כמובן תותיפרוטי רק שאצלה הוא בטעם פטל.
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תחילת טושים זה הדק
לורדים זה הטושים העבים בדרך כלל, שכותבים איתם על בריסטולים, ואם כותבים איתם על דף - זה עובר גם לצד השני ולכל חבילת הדפים שמתחת. יש ללורדים ראש מרובע (לדקים יותר מחודד) והוא קשה משל הטושים. נמצא בשימוש בעיקר בקרב מורות לכתות הנמוכות.
טושים זה כל השאר.
טושים זה כל השאר.
-
- הודעות: 2041
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
תחילת טושים זה הדק
צחקתי, בכיתי, נהניתי, מקפיצה, שתיזכרו גם אתם.
<חלק א' מצחיק יותר מחלק ב' של הדף, לכן עברתי על האיסור החמור והוספתי כאן הודעה>.
<חלק א' מצחיק יותר מחלק ב' של הדף, לכן עברתי על האיסור החמור והוספתי כאן הודעה>.
תחילת טושים זה הדק
מודה שלא קראתי הכל אבל אני מאוד נחרצת בעניין - טושים עבים ולורדים דקים וגם יש חברה של לורדים שכתוב עליה LORD !!!
-
- הודעות: 74
- הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
- דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*
תחילת טושים זה הדק
טושים זה הדק והלורדים זה העבה נננננננקקקקקקקקקקקקקקוווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- הודעות: 78
- הצטרפות: 26 אפריל 2011, 22:09
- דף אישי: הדף האישי של נותנת_אור*
תחילת טושים זה הדק
מרוב שקראתי את כל הדעות שלכם נמחק לי לגמרי הזיכרון שלי מהילדות ואני לא זוכרת מה העבה ומה הדק! אבוי לי. ואני עדיין צעירה.
אני חושבת שחייתי בתקופה בה התחולל שינוי מהפכני בין תפקודי הלורד והטוש.
מרגיש לי שלורד הוא העבה, מתוקף תפקידו הרם מתאים לו להיות רחב.
טוש? זה בכלל במקלחת. (תמיד חשתי צרימה כששמעתי אנשים אומרים דוש. זה לא נשמע טוב. עמכם הסליחה)
ואני לא מבינה מה זה ביצה רכה? אצלנו קראו לזה ביצת עסק. כל חיי חשבתי שזה השם הרשמי המקובל, אבל מסתבר שזו המצאה יפה של ההורים שלי. היינו סביב לשולחן העגול, עם התחתיות החמודות של הביצה, ואכלנו יחדיו "ביצת עסק" רכה. אני לא אתפלא אם אמא שידלה אותי לאכול ביצת עסק בתמורה לסידור החדר שלי.
חיי שרה זה ה-משחק!.
ואת הקרמבו? צריך לתת ביס קטן בשוקולד, ולנסות לחפור בעזרת הלשון ולאכול רק את הקצפת. בלי לשבור את הקיר השוקולדי הדק! את הביסקויט כמובן משאירים לסוף, אבל לא אוכלים אותו נקי, הוא יבש מדי ככה. מתבלים אותו בקצפת היתרה, זו שלא הצלחנו לאכול בעזרת הלשון.
ואף אחד פה לא דיבר על "אחמד" ו"מוצטפא", ואני מרגישה קושי מסוים לפתוח את הנושא. מישהו?
אני חושבת שחייתי בתקופה בה התחולל שינוי מהפכני בין תפקודי הלורד והטוש.
מרגיש לי שלורד הוא העבה, מתוקף תפקידו הרם מתאים לו להיות רחב.
טוש? זה בכלל במקלחת. (תמיד חשתי צרימה כששמעתי אנשים אומרים דוש. זה לא נשמע טוב. עמכם הסליחה)
ואני לא מבינה מה זה ביצה רכה? אצלנו קראו לזה ביצת עסק. כל חיי חשבתי שזה השם הרשמי המקובל, אבל מסתבר שזו המצאה יפה של ההורים שלי. היינו סביב לשולחן העגול, עם התחתיות החמודות של הביצה, ואכלנו יחדיו "ביצת עסק" רכה. אני לא אתפלא אם אמא שידלה אותי לאכול ביצת עסק בתמורה לסידור החדר שלי.
חיי שרה זה ה-משחק!.
ואת הקרמבו? צריך לתת ביס קטן בשוקולד, ולנסות לחפור בעזרת הלשון ולאכול רק את הקצפת. בלי לשבור את הקיר השוקולדי הדק! את הביסקויט כמובן משאירים לסוף, אבל לא אוכלים אותו נקי, הוא יבש מדי ככה. מתבלים אותו בקצפת היתרה, זו שלא הצלחנו לאכול בעזרת הלשון.
ואף אחד פה לא דיבר על "אחמד" ו"מוצטפא", ואני מרגישה קושי מסוים לפתוח את הנושא. מישהו?
תחילת טושים זה הדק
מי יודע/ת :מילים נרדפות לג'ולות?
תחילת טושים זה הדק
טוש? זה בכלל במקלחת. (תמיד חשתי צרימה כששמעתי אנשים אומרים דוש. זה לא נשמע טוב. עמכם הסליחה)
סליחה שאני מגיבה באיחור אופנתי משהו (...) אבל... מה??? כדוברת צרפתית אני מתפלצת לשמוע זאת ואם היה לי קבר הייתי מתהפכת בו עכשיו. "דוש" זו המילה המקורית יקירתי, douche. מילה צרפתית לעילא עד כמה שידוע לי. טוש זה הדק בלבד. תודה.
סליחה שאני מגיבה באיחור אופנתי משהו (...) אבל... מה??? כדוברת צרפתית אני מתפלצת לשמוע זאת ואם היה לי קבר הייתי מתהפכת בו עכשיו. "דוש" זו המילה המקורית יקירתי, douche. מילה צרפתית לעילא עד כמה שידוע לי. טוש זה הדק בלבד. תודה.