רני וחדוה כשר
רני וחדוה כשר
דף בית אישי
גרים בכפר גלעדי עם ששת ילדינו, אשר לא ביקרו מעולם במסגרת חינוכית מחוץ לבית (במילים אחרות - חינוך ביתי). ביחד עם אורנה וצפריר שפרון ורחלי מנדלסון להוציא לאור את עלון באופן טבעי, שהתחיל כדף קשר למשפחות המחנכות בבית והפך לעלון דו-חודשי שעסק ב."במחשבה טבעית על החיים". העלון יצא לאור במשך 12 שנה עד מרץ 2007.
בשנת 2001, ביוזמת יונת שרון ו רועי שרון ובניצוחם הטכנולוגי, פתחנו את האתר הקהילתי "באופן טבעי" www.beofen-tv.co.il, אשר משמש מאז את הקהילה. במהלך השנים אירגנו מפגשים רבים, ובשנים האחרונות התייצבנו על חמישה מפגשים ארציים בשנה - יום עיון במרכז בחודש מאי, מפגש בים ביוני, מפגש קמפינג של כשבוע בספטמבר, ומפגשי טיול בחורף ובאביב (לא בכל שנה).
מסביב לכל אלו נוצרה קהילה גדולה ותוססת - קהילת "באופן", אשר במשך השנה נפגשת בקבוצות קטנות מקומיות, בתדירות יומית נפגשת כאן, באתר הקהילתי, בתדירות דו-חודשית נפגשת מעל דפי העלון (כשהעלון עוד יצא לאור), ומידי מספר חודשים נפגשת במפגשים הארציים.
חוץ מזה היה לנו סטודיו לגרפיקה והוצאה לאור דרכו הוצאנו לאור 4 ספרים שאחד מהם (ספר]תינוקות באופן טבעי תינוקות באופן טבעי[/po]) מונח היום על מדפי חנויות הספרים של "צומת ספרים" - מוסף]חינוך ביתי באופן טבעי חינוך ביתי[/po], חינוך בביצת הפתעה/דן לסרי, מקום לגדול/דן לסרי ו פינוקיו]פינוקיו יורד מהפסים / דן לסרי יורד מהפסים[/po].
במשך מספר שנים הקמנו והיינו שותפים לחנות מקוונת למוצרים טבעיים - אותה פתחנו בשיתוף עם אסתר סטנטון, שם מכרנו מוצרים שונים שקשורים לאורח חיים "באופן טבעי". בחודש ספטמבר 2008 נפרדנו מהחנות, אשר ממשיכה לפעול "כאן" www.b-shvilenu.co.il.
הפעלנו שנים רבות את הפעילויות ב"באופן טבעי" בצורה התנדבותית לחלוטין, אולם בשנים האחרונות אנו מרגישים שהיינו שמחים מאד אילו יכולנו להתפרנס מפעילותנו ב"באופן טבעי" - העלון, האתר, הספרים, המפגשים וכד' - שכולם מכוונים לדבר אחד - קידום רעיונות חברתיים שונים שנראים לנו חשובים.
בינתיים הדרך עוד ארוכה - העלון החזיר בקושי את עלות הדפסתו וכאשר עבר להפסדים הפסקנו זמנית להוציאו לאור, האתר מחזיר בקושי את עלות אחזקתו, וגם מהמפגשים ומהספרים עוד לא מגיעה הפרנסה - ולכן אנו נאלצים להתפרנס מעבודות "אחרות". אנו מאמינים שכאשר הפרנסה תבוא מפעילויות אלו, נוכל גם להשקיע בהם יותר זמן ומרץ, אך עדיין לא מצאנו את הדרכים הנכונות לפעול כך.
ואם מישהו רוצה להתקשר - בבקשה - 04-6946433 וגם ישירות לרני ב 5751581 ב-050.
[email protected]
גרים בכפר גלעדי עם ששת ילדינו, אשר לא ביקרו מעולם במסגרת חינוכית מחוץ לבית (במילים אחרות - חינוך ביתי). ביחד עם אורנה וצפריר שפרון ורחלי מנדלסון להוציא לאור את עלון באופן טבעי, שהתחיל כדף קשר למשפחות המחנכות בבית והפך לעלון דו-חודשי שעסק ב."במחשבה טבעית על החיים". העלון יצא לאור במשך 12 שנה עד מרץ 2007.
בשנת 2001, ביוזמת יונת שרון ו רועי שרון ובניצוחם הטכנולוגי, פתחנו את האתר הקהילתי "באופן טבעי" www.beofen-tv.co.il, אשר משמש מאז את הקהילה. במהלך השנים אירגנו מפגשים רבים, ובשנים האחרונות התייצבנו על חמישה מפגשים ארציים בשנה - יום עיון במרכז בחודש מאי, מפגש בים ביוני, מפגש קמפינג של כשבוע בספטמבר, ומפגשי טיול בחורף ובאביב (לא בכל שנה).
מסביב לכל אלו נוצרה קהילה גדולה ותוססת - קהילת "באופן", אשר במשך השנה נפגשת בקבוצות קטנות מקומיות, בתדירות יומית נפגשת כאן, באתר הקהילתי, בתדירות דו-חודשית נפגשת מעל דפי העלון (כשהעלון עוד יצא לאור), ומידי מספר חודשים נפגשת במפגשים הארציים.
חוץ מזה היה לנו סטודיו לגרפיקה והוצאה לאור דרכו הוצאנו לאור 4 ספרים שאחד מהם (ספר]תינוקות באופן טבעי תינוקות באופן טבעי[/po]) מונח היום על מדפי חנויות הספרים של "צומת ספרים" - מוסף]חינוך ביתי באופן טבעי חינוך ביתי[/po], חינוך בביצת הפתעה/דן לסרי, מקום לגדול/דן לסרי ו פינוקיו]פינוקיו יורד מהפסים / דן לסרי יורד מהפסים[/po].
במשך מספר שנים הקמנו והיינו שותפים לחנות מקוונת למוצרים טבעיים - אותה פתחנו בשיתוף עם אסתר סטנטון, שם מכרנו מוצרים שונים שקשורים לאורח חיים "באופן טבעי". בחודש ספטמבר 2008 נפרדנו מהחנות, אשר ממשיכה לפעול "כאן" www.b-shvilenu.co.il.
הפעלנו שנים רבות את הפעילויות ב"באופן טבעי" בצורה התנדבותית לחלוטין, אולם בשנים האחרונות אנו מרגישים שהיינו שמחים מאד אילו יכולנו להתפרנס מפעילותנו ב"באופן טבעי" - העלון, האתר, הספרים, המפגשים וכד' - שכולם מכוונים לדבר אחד - קידום רעיונות חברתיים שונים שנראים לנו חשובים.
בינתיים הדרך עוד ארוכה - העלון החזיר בקושי את עלות הדפסתו וכאשר עבר להפסדים הפסקנו זמנית להוציאו לאור, האתר מחזיר בקושי את עלות אחזקתו, וגם מהמפגשים ומהספרים עוד לא מגיעה הפרנסה - ולכן אנו נאלצים להתפרנס מעבודות "אחרות". אנו מאמינים שכאשר הפרנסה תבוא מפעילויות אלו, נוכל גם להשקיע בהם יותר זמן ומרץ, אך עדיין לא מצאנו את הדרכים הנכונות לפעול כך.
ואם מישהו רוצה להתקשר - בבקשה - 04-6946433 וגם ישירות לרני ב 5751581 ב-050.
[email protected]
-
- הצטרפות: 12 יוני 2001, 22:14
- דף אישי: הדף האישי של נעה_גל*
רני וחדוה כשר
נהנתי מאוד לקרוא את מה שכתבתם! אני קוראת את כל מה שנכתב כאן באתר, ובדרך כלל אני צריכה הפסקה של כמה ימים כדי לעכל את הכתוב, ופתאום... משהו כל כך קליל וכל כך ביתי!
איך הופכים להיות מנויים על העלון?}
איך הופכים להיות מנויים על העלון?}
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של רני_וחדוה_כשר*
רני וחדוה כשר
נעה שלום
תודה על דבריך. אנחנו מקבלים עידוד מכל תגובה כזו (ואנחנו צריכים את זה!)
נשמח לצרף אותך לקהילה ולמנויים. המנוי עולה 195 ש"ח לשנה לששה גליונות. כל מנוי חדש מקבל מוסף אחדבחצי מחיר - "הנקה באופן טבעי" או "הריון ולידה באופן טבעי", או "חינוך ביתי" שעדיין לא יצא לאור.
לפרטים נוספים אנא התקשרי ונדבר.
לילה טוב
חדוה ורני}
תודה על דבריך. אנחנו מקבלים עידוד מכל תגובה כזו (ואנחנו צריכים את זה!)
נשמח לצרף אותך לקהילה ולמנויים. המנוי עולה 195 ש"ח לשנה לששה גליונות. כל מנוי חדש מקבל מוסף אחדבחצי מחיר - "הנקה באופן טבעי" או "הריון ולידה באופן טבעי", או "חינוך ביתי" שעדיין לא יצא לאור.
לפרטים נוספים אנא התקשרי ונדבר.
לילה טוב
חדוה ורני}
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 14:19
- דף אישי: הדף האישי של דפנה_לוי*
רני וחדוה כשר
שמעתי שאתם צריכים עידוד והרי העידוד שלי:
מזה זמן אני מביטה עליכם בקנאה רבה! גם אני רוצה לנהל אורח חיים כמו שלכם!
ספרו לנו עוד על חייכם ושגרת יומכם על קשיים והצלחות, מקווה לאמץ כמה שיותר רעיונות.
חבל שאנחנו רחוקים מבחינה גאוגרפית אחרת הייתי גם ניזונה מאווירת ימי שני.
מזה זמן אני מביטה עליכם בקנאה רבה! גם אני רוצה לנהל אורח חיים כמו שלכם!
ספרו לנו עוד על חייכם ושגרת יומכם על קשיים והצלחות, מקווה לאמץ כמה שיותר רעיונות.
חבל שאנחנו רחוקים מבחינה גאוגרפית אחרת הייתי גם ניזונה מאווירת ימי שני.
-
רני וחדוה כשר
תודה דפנה על העידוד.
אני מניח שלא התכוונת ברצינות למילים "אני מביטה עליכם בקנאה רבה!" משום שאני יכול ב צ'יק צ'ק להפריך את קנאתך, מלבד העובדה שזה לא מנומס לקנא במישהו אחר. אנחנו מנהלים אורח חיים כמו כל משפחה אחרת, ושונה מכל משפחה אחרת, בדיוק כמו כולם.
נשמח לספר לך על ההצלחות שיש לנו.
בעצב רב נספר לך על הקשיים (לא באמת. אנחנו לא כל-כך פתוחים כדי לפתוח את ליבנו ולקטר לכולם).
ואת מוזמנת בכל-זאת להגיע פעם אלינו ביום שני, כדי שתוכלי לראות עוד הרבה משפחות מהקהילה.
אני מניח שלא התכוונת ברצינות למילים "אני מביטה עליכם בקנאה רבה!" משום שאני יכול ב צ'יק צ'ק להפריך את קנאתך, מלבד העובדה שזה לא מנומס לקנא במישהו אחר. אנחנו מנהלים אורח חיים כמו כל משפחה אחרת, ושונה מכל משפחה אחרת, בדיוק כמו כולם.
נשמח לספר לך על ההצלחות שיש לנו.
בעצב רב נספר לך על הקשיים (לא באמת. אנחנו לא כל-כך פתוחים כדי לפתוח את ליבנו ולקטר לכולם).
ואת מוזמנת בכל-זאת להגיע פעם אלינו ביום שני, כדי שתוכלי לראות עוד הרבה משפחות מהקהילה.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 02:45
רני וחדוה כשר
מה?
יש לכם קשיים?
באמת?
הממממממממממממממממממממממ...............
ואני חשבתי שבחינוך ביתי הכל קל וחלק. טוב אז אם יש קשיים אני חושב שנרד מזה... אורנהההההההההההה
תשמעי...........
זה לא שווה כלום כל החינוך הביתי הזה,
עובדים עלינו בעיניים, בואי נרד מזה.
צפריר.
יש לכם קשיים?
באמת?
הממממממממממממממממממממממ...............
ואני חשבתי שבחינוך ביתי הכל קל וחלק. טוב אז אם יש קשיים אני חושב שנרד מזה... אורנהההההההההההה
תשמעי...........
זה לא שווה כלום כל החינוך הביתי הזה,
עובדים עלינו בעיניים, בואי נרד מזה.
צפריר.
רני וחדוה כשר
רני וחדווה שלומות, מקווה שנפגש מחר.
בנתיים אנא היכנסו ל דף מטורף והיצטרפו. בבקשה
בנתיים אנא היכנסו ל דף מטורף והיצטרפו. בבקשה
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
רני וחדוה כשר
האם יש סיבה שבגללה לא קיבלנו עדיין את העלון, ופה כולם מדברים עליו כאילו קיבלו אותו לפני שבוע, והספיקו לקרוא כבר את כל הכתבות?
מוזר... הייתי דווקא בדואר, שום דבר עדיין לא הגיע.
מוזר... הייתי דווקא בדואר, שום דבר עדיין לא הגיע.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
רני וחדוה כשר
טוב, אודיע לכם.
בשבת אנו עוברים דירה אם תוכלו לשנות אצלכם את הכתובת למשלוחים הבאים, אודה לכם מאוד
שגית ושביט לב
קיבוץ כפר מנחם
מיקוד 79875
בשבת אנו עוברים דירה אם תוכלו לשנות אצלכם את הכתובת למשלוחים הבאים, אודה לכם מאוד
שגית ושביט לב
קיבוץ כפר מנחם
מיקוד 79875
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 11:09
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_לן*
רני וחדוה כשר
רני, משפחת שריג מזכרון יעקב קבלו גליון שחסרים בו דפים ויש דפים עודפים. תוכלו לשלוח להם חדש ?
ניצן
ניצן
רני וחדוה כשר
נשמח גם אנחנו לחזור ולספר לכם עד כמה אנו נרגשים ונהנים מהעלון (המנוי חדש) ומהאתר על קישוריו האינסופיים.
אנחנו זוג צעיר בתחילת דרכו, עושים נסיונות על כלבה וחתול, ולמרות שהדברים הם כביכול עדיין אינם רלוונטים, הם נראים, נשמעים ובעיקר נקראים בעיננו כרלוונטים מתמיד. כל נושא מתחבר לכל כך הרבה תחומים ורגעים בחיים. כל כתבה הופכת לנושא לדיון ביננו.
כיף, כיף גדול.
אנחנו זוג צעיר בתחילת דרכו, עושים נסיונות על כלבה וחתול, ולמרות שהדברים הם כביכול עדיין אינם רלוונטים, הם נראים, נשמעים ובעיקר נקראים בעיננו כרלוונטים מתמיד. כל נושא מתחבר לכל כך הרבה תחומים ורגעים בחיים. כל כתבה הופכת לנושא לדיון ביננו.
כיף, כיף גדול.
רני וחדוה כשר
הי רני וחדוה
גם אני אשמח לקבל את הגליון האחרון מחדש
וגם אף מילה אם אפשר
(כן, הריתי וזה נראה כמו בן)
תודה
להתראות
גם אני אשמח לקבל את הגליון האחרון מחדש
וגם אף מילה אם אפשר
(כן, הריתי וזה נראה כמו בן)
תודה
להתראות
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
רני וחדוה כשר
יפעת, מזל טוב! איזה יופי!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_בן_אדיבה*
רני וחדוה כשר
שלום חדוה ורני!
חדווה, קודם כל, באותו ערב, בעניין הסרט- התקשרתי והיה תפוס כל הזמן, אז אני מצטערת.
דבר שני, עד שתגיע אחרית הימים ואצליח להגיע, אני מאד רוצה להצטרף למחסן האורגני. אפשר דרך האתר?
חדווה, קודם כל, באותו ערב, בעניין הסרט- התקשרתי והיה תפוס כל הזמן, אז אני מצטערת.
דבר שני, עד שתגיע אחרית הימים ואצליח להגיע, אני מאד רוצה להצטרף למחסן האורגני. אפשר דרך האתר?
רני וחדוה כשר
אוף, נמחק לי כל מה שכתבתי...
אז בקיצור:
(טוב שיש אינטרנט. פא"פ אני הרבה יותר ביישנית...)
אז בקיצור:
(טוב שיש אינטרנט. פא"פ אני הרבה יותר ביישנית...)
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 22:25
רני וחדוה כשר
רני וחדווה, כל הזמן אני שוכחת להגיד לכם שאנו מצטערים שלקחנו איתנו אלמנטים של מקרר, נחזיר
אותם במפגש.
תודה רבה על אירוח!!!
אותם במפגש.
תודה רבה על אירוח!!!
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
רני וחדוה כשר
רני וחדווה,
רציתי לומר תודה רבה !!!!
היה פשוט נפלא.
ביי
ויויאן
רציתי לומר תודה רבה !!!!
היה פשוט נפלא.
ביי
ויויאן
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
רני וחדוה כשר
הי רני וחדוה,
אני לא רוצה שיופיעו בעיתון הדברים שכתבתי ב"לפעמים אני פוחדת".
יש גם דברים שכתבתי שם לא בשמי ואני לא רוצה שגם הם יופיעו. אבל אם אני מוחקת אותם אז כאילו חתמתי עליהם.
אני לא רוצה שיופיעו בעיתון הדברים שכתבתי ב"לפעמים אני פוחדת".
יש גם דברים שכתבתי שם לא בשמי ואני לא רוצה שגם הם יופיעו. אבל אם אני מוחקת אותם אז כאילו חתמתי עליהם.
-
רני וחדוה כשר
או שאת יכולה להתקשר אל רני וחדוה וללחוש להם בסוד איזה קטעים הם מפרי עטך, וככה שאר הקוראים לא יוכלו להבדיל בין מה שקוצץ משיקולי עריכה לבין מה שקוצץ משיקולי פרטיות.
-
רני וחדוה כשר
יונת: א. זה בתנאי שבאמת יקוצצו עוד דברים, כי אם רק מה שאני כתבתי יירד, אז ברור שאני כתבתי אותו. ב. ורני וחדווה לא חלק מה"קוראים"? והיה ואינני מעוניינת שגם הם יידעו מה כתבתי?
-
רני וחדוה כשר
נכון, זה בהחלט תלוי בדברים האלה. חשבתי שאולי ההצעה תעזור, אבל כנראה פספסתי. סליחה.
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
רני וחדוה כשר
בשמת, מה זה בעצם משנה אם הדברים אינם בשמך?
אם כתבת אותם, משמע שיש להם חשיבות לקוראים, לרעיון, לאמירה
אני מאמינה שרני וחדוה בחרו להכניס את הדף לעיתון כי יש לו ערך כללי
ובכלל, אני מאמינה שכל אחד, ובטח כל אחת, יכולה להזדהות עם אחוז גבוה מהכתוב
ולכן, במיוחד כשהדברים לא מופיעים בשמך, האם זה חשוב שלא יופיעו?
כך, אף אחד לא יוכל לדעת שאת כתבת ו... הכל בסדר!
נראה לך ?
אם כתבת אותם, משמע שיש להם חשיבות לקוראים, לרעיון, לאמירה
אני מאמינה שרני וחדוה בחרו להכניס את הדף לעיתון כי יש לו ערך כללי
ובכלל, אני מאמינה שכל אחד, ובטח כל אחת, יכולה להזדהות עם אחוז גבוה מהכתוב
ולכן, במיוחד כשהדברים לא מופיעים בשמך, האם זה חשוב שלא יופיעו?
כך, אף אחד לא יוכל לדעת שאת כתבת ו... הכל בסדר!
נראה לך ?
-
רני וחדוה כשר
תיכף אני אקרא מה שנאוה כתבה, אבל קודם (מהר לפני ששוב אני מנותקת מהאינטרנט, כי יש לי חיבור כזה לרבע שעה בלבד...):
התחרטתי, בעצם אני עומדת מאחורי כל מה שכתבתי. ערכתי קצת (תיקנתי את העובדות לגבי גני הילדים בארץ), וזהו.
טוב, הספקתי לקרוא את נאוה: אז א. אני מסכימה איתך (כמו שאת רואה, בעצמי), וב. האמת שיש לפחות שניים שכשיקראו מה שכתבתי יידעו שזו אני, וזה הפריע לי, אבל קראתי שוב והגעתי למסקנה שבעצם זה לא מפריע לי יותר.
זהו, אז מותר לכם לפרסם גם את מה שכתבתי בשמי.
כן, ועוד החמרתי את המצב והוספתי עוד דברים איומים ונוראים בשמי.
התחרטתי, בעצם אני עומדת מאחורי כל מה שכתבתי. ערכתי קצת (תיקנתי את העובדות לגבי גני הילדים בארץ), וזהו.
טוב, הספקתי לקרוא את נאוה: אז א. אני מסכימה איתך (כמו שאת רואה, בעצמי), וב. האמת שיש לפחות שניים שכשיקראו מה שכתבתי יידעו שזו אני, וזה הפריע לי, אבל קראתי שוב והגעתי למסקנה שבעצם זה לא מפריע לי יותר.
זהו, אז מותר לכם לפרסם גם את מה שכתבתי בשמי.
כן, ועוד החמרתי את המצב והוספתי עוד דברים איומים ונוראים בשמי.
-
רני וחדוה כשר
וואו, בשמת, לקחת ברצינות את הקטע של לקבל את עצמנו כפי שאנחנו! התרשמתי עמוקות.
-
- הצטרפות: 08 אוקטובר 2001, 05:56
רני וחדוה כשר
שלום!
אני מנויה של באופן ומאוד נהנת לקרוא את העיתון. עברנו לארה"ב לתקופה. האם תוכלו לשלוח את העיתון לכתובתי החדשה? הכתובת היא: Linwood Av 2340
Apt 5E
Ft Lee
NJ 07024
USA
תודה.
אני מנויה של באופן ומאוד נהנת לקרוא את העיתון. עברנו לארה"ב לתקופה. האם תוכלו לשלוח את העיתון לכתובתי החדשה? הכתובת היא: Linwood Av 2340
Apt 5E
Ft Lee
NJ 07024
USA
תודה.
-
רני וחדוה כשר
נשמח לשלוח אליך את העיתונים הבאים לארה"ב. היות שנותרו לך שלושה גליונות עד השנה הבאה, את צריכה להוסיף 20 ש"ח כתוספת על דמי המשלוח. אין לנו בעיה שתוסיפי זאת כאשר תחדשי את המנוי בעוד חצי שנה.
תבלי יפה בחו"ל
חדוה ורני
תבלי יפה בחו"ל
חדוה ורני
רני וחדוה כשר
רני, מה בקשר למה שדיברנו?
למה אתה לא שולח לי ?
למה אתה לא שולח לי ?
-
- הצטרפות: 31 יולי 2001, 10:53
- דף אישי: הדף האישי של רז_כשר*
רני וחדוה כשר
רועי שלום
רני וחדוה כשר
הי,מקווה שקבלתם את ההודעה הטלפונית שלי ,אנחנו נשארים בינתיים פה.
רני וחדוה כשר
שלום רני וחדוה
תודה על המנוי הנוסף
בטח כבר הבנתם שהמתנה הנפוצה אצלנו היא מנוי של "באופן"...
להית'
מיכל ואמיר
תודה על המנוי הנוסף
בטח כבר הבנתם שהמתנה הנפוצה אצלנו היא מנוי של "באופן"...
להית'
מיכל ואמיר
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2001, 19:44
- דף אישי: הדף האישי של רועי_כשר*
רני וחדוה כשר
אבא ואמא למה אתם לא כותבים לי
ביי רועי {}
ביי רועי {}
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
רני וחדוה כשר
שלום שלום לכם!
אני אשמח מאד אם תשלחו לי כמה חוברות ישנות של "באופן" מאחר וכל מי שאני מעניינת אותו בנושא רוצה לראות גיליון לדוגמא, ואין לי כל כך הרבה לחלק...
וגם אני אשמח לברושורים של העיתון, אם יש לכם כאלו.
חבל שלא נזכרתי לפני ששלחתם את הגיליון האחרון, אבל בעצם הוא הגיע לי היום בבוקר בהפתעה (נעימה נורא )
אז תודה רבה ודרישת שלום חמה
נטע
אני אשמח מאד אם תשלחו לי כמה חוברות ישנות של "באופן" מאחר וכל מי שאני מעניינת אותו בנושא רוצה לראות גיליון לדוגמא, ואין לי כל כך הרבה לחלק...
וגם אני אשמח לברושורים של העיתון, אם יש לכם כאלו.
חבל שלא נזכרתי לפני ששלחתם את הגיליון האחרון, אבל בעצם הוא הגיע לי היום בבוקר בהפתעה (נעימה נורא )
אז תודה רבה ודרישת שלום חמה
נטע
-
רני וחדוה כשר
ובאותה הזדמנות, אשמח אם תשלחו לי גם כמה מודעות 'לידה בדרך שלך' של נשים קוראות ללדת
תודה
תודה
רני וחדוה כשר
שמחה לראות ששוב אתם מחוברים לאינטרנט.
מה עם מה שהבטחת לשלוח לי רני?
אגב, יצרתי קשר עם אילאיל.
מה עם מה שהבטחת לשלוח לי רני?
אגב, יצרתי קשר עם אילאיל.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 14:19
- דף אישי: הדף האישי של דפנה_לוי*
רני וחדוה כשר
אני נהנית לקרוא את העלון ותודה לכל העושים במלאכה.
בימים אילו ביתי הילה קרובה לגיל שנה, אני עובדת והבנות הולכות לגן.
לא אחת אני שוקלת את עניין ההנקה, להמשיך לצמצם ...
משום מה באופן אקראי נפלה עיני על עמוד 42 בצד ימין למעלה מודעה ענקית בנוגע להנקה (יש או אין צירופי מקרים?)
הנקתי בלבד על גיל 8 חודשים אז בחלק הראשון של המודעה אני נושמת לרווחה אבל אז אני קוראת יש להמשיך להניק עד גיל שנה כלומר אין להפסיק לפני גיל שנה.
ובכן לדעתי זו אמרה אגרסיבית מדי. לא כתוב מומלץ להניק עד גיל שנה לא כתוב כדאי ... לא כתוב חשוב ביותר... ולא שום מילה יותר רכה.
בכוח לא משיגים כלום פרט לאנטי!
הייתי מצפה שתתחשבו קצת יותר בנקיפות המצפון הוירטואליות שלי. ואולי למעני או למען אחרות שאולי קראו חשבו ולא אמצו להגיב תעדנו ותרככו את הקביעה החד משמעית יש להמשיך...
בינתים לא הפסקתי / צמצמתי ושום שינוי כי הילה לא מסכימה, אבל בכל זאת אני מוצאת לנכון להגיב.
תודה
בימים אילו ביתי הילה קרובה לגיל שנה, אני עובדת והבנות הולכות לגן.
לא אחת אני שוקלת את עניין ההנקה, להמשיך לצמצם ...
משום מה באופן אקראי נפלה עיני על עמוד 42 בצד ימין למעלה מודעה ענקית בנוגע להנקה (יש או אין צירופי מקרים?)
הנקתי בלבד על גיל 8 חודשים אז בחלק הראשון של המודעה אני נושמת לרווחה אבל אז אני קוראת יש להמשיך להניק עד גיל שנה כלומר אין להפסיק לפני גיל שנה.
ובכן לדעתי זו אמרה אגרסיבית מדי. לא כתוב מומלץ להניק עד גיל שנה לא כתוב כדאי ... לא כתוב חשוב ביותר... ולא שום מילה יותר רכה.
בכוח לא משיגים כלום פרט לאנטי!
הייתי מצפה שתתחשבו קצת יותר בנקיפות המצפון הוירטואליות שלי. ואולי למעני או למען אחרות שאולי קראו חשבו ולא אמצו להגיב תעדנו ותרככו את הקביעה החד משמעית יש להמשיך...
בינתים לא הפסקתי / צמצמתי ושום שינוי כי הילה לא מסכימה, אבל בכל זאת אני מוצאת לנכון להגיב.
תודה
-
רני וחדוה כשר
דפנה, אלה המלצות משרד הבריאות הישראלי, המתורגמות מהמלצות האירגון האמריקני לרופאי ילדים (AAP), אירגון חשוב בעל יוקרה עולמית. ושניהם נותנים המלצות יותר "עדינות" מאלה של ארגון הבריאות העולמי.
יש להמשיך להיניק - זה הנכון. אבל אלה המלצות. זה לא חוק שיש עליו עונש. זה מה שמומלץ לאמהות.
מי שלא רוצה או לא יכולה - חייבת לתת חלב מלאכותי כלשהו (אסור להחליף חלב במזון אחר, שהוא תמיד חסר לעומת החלב, לפחות עד גיל שנה).
יש להמשיך להיניק - זה הנכון. אבל אלה המלצות. זה לא חוק שיש עליו עונש. זה מה שמומלץ לאמהות.
מי שלא רוצה או לא יכולה - חייבת לתת חלב מלאכותי כלשהו (אסור להחליף חלב במזון אחר, שהוא תמיד חסר לעומת החלב, לפחות עד גיל שנה).
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*
רני וחדוה כשר
רני, את העותק היחידי שלי נתתי לספריה. הספרנית אמרה שאין קוראים לחומר (לכן לא תעשה מנוי לספריה) אבל הסכימה להשאיר את העלון ונתנה לי אישור להכניס לתוכו פליירים. לדעתי, שווה לתת להם עוד 2-3 עלונים עם פליירים בכל אחד, כך שקוראים/ות יוכלו לקחת ולעשות לעצמם מנוי
בנוסף, אנא שלח לי עוד עלונים לעניין ספריות נוספות וכמה אנשים שאני מתחילה להעלות בראשי כפוטנציאלים
אני אישית - על הקנטים כרגע, מבטיחה לעשות מנוי ברגע שיהיה קצת מרחב
בנוסף, אנא שלח לי עוד עלונים לעניין ספריות נוספות וכמה אנשים שאני מתחילה להעלות בראשי כפוטנציאלים
אני אישית - על הקנטים כרגע, מבטיחה לעשות מנוי ברגע שיהיה קצת מרחב
-
- הצטרפות: 31 אוקטובר 2001, 18:55
רני וחדוה כשר
רני וחדוה מה שלומחם אני מאוד מיתגעגעת
ביי ביי}{
ביי ביי}{
רני וחדוה כשר
האם כל הילדים שלכם לא הולכים לבצפר?
מה עושים עם הגדולים במשך היום?
האם יש להם קשר עם חברים מהשכונה למרות שהם לא מבלים איתם בבצפר?
מה עושים עם הגדולים במשך היום?
האם יש להם קשר עם חברים מהשכונה למרות שהם לא מבלים איתם בבצפר?
-
- הצטרפות: 05 יולי 2001, 23:15
רני וחדוה כשר
גם אני פתחתי דף
גם אני רוצה שתכתבו לי
גם אני רוצה שתכתבו לי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רני וחדוה כשר
רני
סחטיין על הפורום הנ"ל
תודה שחשפת בפנינו מאוד מעניין
סחטיין על הפורום הנ"ל
תודה שחשפת בפנינו מאוד מעניין
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2002, 05:59
רני וחדוה כשר
Hi,
Just before i am going to sleep i wanted to update you with our new address
Hope you all feeling well. we do exept for the great gaaguim. There is no replacment for what you have created in israel and we miss that.
Our new address is:
Elan Family
1644
La Gorce Dr
Venice FL
34293
USA
Let us know the extra charge for overseas shipping.
I hopw i will have hebrew in my computer soon so It will be easier to express myself.... So love to all of you,
Elana.
Just before i am going to sleep i wanted to update you with our new address
Hope you all feeling well. we do exept for the great gaaguim. There is no replacment for what you have created in israel and we miss that.
Our new address is:
Elan Family
1644
La Gorce Dr
Venice FL
34293
USA
Let us know the extra charge for overseas shipping.
I hopw i will have hebrew in my computer soon so It will be easier to express myself.... So love to all of you,
Elana.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2002, 05:59
רני וחדוה כשר
Hi,
Just wanted to know if you got our previous message here about our address. Let us know on the atar page of ours.
Love
Elana
Just wanted to know if you got our previous message here about our address. Let us know on the atar page of ours.
Love
Elana
רני וחדוה כשר
שלום לרני!ניתקלתי פה באתר (לא זוכרת איפה) במאמר על הנזק העצום והעוול שעשו חברות המייצרות פורמולות לתינוקות בעולם השלישי. רציתי שאול : האם אפשר לפרסם את זה באיזה אתר אחר ברשת? כמו כן - האם יש בידך המקורות עליהם הסתמכת במאמר?
מקווה שזה לא מטריח יותר מידי ומודה לך מאד בכל מקרה- אפי
מקווה שזה לא מטריח יותר מידי ומודה לך מאד בכל מקרה- אפי
רני וחדוה כשר
הי
כבר כתבתי לכם פעמיים ואני מנסה שוב לגבי הספרים של דני לסרי.
אורנה כתבה שניתן להשיג דרככם?
כבר כתבתי לכם פעמיים ואני מנסה שוב לגבי הספרים של דני לסרי.
אורנה כתבה שניתן להשיג דרככם?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
- דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*
רני וחדוה כשר
לאריאלה,
מצטערים שלא בדקנו כאן הרבה זמן.
לגבי הספרים של דני, אנא התקשרי ונמסור לך את הפרטים.
מצטערים שלא בדקנו כאן הרבה זמן.
לגבי הספרים של דני, אנא התקשרי ונמסור לך את הפרטים.
-
רני וחדוה כשר
היום לפנות בוקר, בשעה חמישה לשלוש, ילדה חדוה בשעה טובה בן. הלידה עברה מצויין (וכואב) וקצר, וכולנו שמחים ומאושרים.
יש כבר תמונות. התמונה הראשונה, כמה דקות אחרי הלידה (שהיתה במקלחת): www.beofen-tv.co.il/hedva1.jpg
בקרוב נשים עוד תמונות.
יש כבר תמונות. התמונה הראשונה, כמה דקות אחרי הלידה (שהיתה במקלחת): www.beofen-tv.co.il/hedva1.jpg
בקרוב נשים עוד תמונות.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 14:36
- דף אישי: הדף האישי של ויויאן_מיוחס*
רני וחדוה כשר
המון המון מזל טוב לחדווה, רני, רז, רועי, נעם ואמיר
ולתינוק החדש ברוך הבא לעולם!
מויויאן, רונן, נועה וגלי.
נ.ב נועה לא מפסיקה לבקש לראות את התמונות של חדווה והתינוק.
ולתינוק החדש ברוך הבא לעולם!
מויויאן, רונן, נועה וגלי.
נ.ב נועה לא מפסיקה לבקש לראות את התמונות של חדווה והתינוק.
רני וחדוה כשר
חדוה ורני,
מזל טוב ענקי וחיבוק ושיהיה לכם הרבה אושר. כמובן שאין מילים והאיחולים תמיד נשמעים בסוף פחות ממה שרוצים.
שמחתי לשמוע שהיה קצר. נזכרתי עד כמה זה כואב אבל גם עד כמה זה שווה, והמבט בעיניים של חדוה כשהתינוק בידיים, במקלחת, אך...
מזל טוב ענקי וחיבוק ושיהיה לכם הרבה אושר. כמובן שאין מילים והאיחולים תמיד נשמעים בסוף פחות ממה שרוצים.
שמחתי לשמוע שהיה קצר. נזכרתי עד כמה זה כואב אבל גם עד כמה זה שווה, והמבט בעיניים של חדוה כשהתינוק בידיים, במקלחת, אך...
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
רני וחדוה כשר
רני וחדווה היקרים!
תודה על השיתוף! זה מחמם את הלב.
המון מזל טוב, וכמובן שאין מילים.
מענת ואילן
תודה על השיתוף! זה מחמם את הלב.
המון מזל טוב, וכמובן שאין מילים.
מענת ואילן
רני וחדוה כשר
ברכות חמות למזל ואושר.
שמעתי שסבא וסבתא כשר מעבירים סדנא (?) הנקראת "נשמה חופשית".
על אף שהייתי במפגש בפארק לא הזדמן לשמוע אותם.
כיצד ניתן לשמוע ולקבל פרטים נוספים?
שמעתי שסבא וסבתא כשר מעבירים סדנא (?) הנקראת "נשמה חופשית".
על אף שהייתי במפגש בפארק לא הזדמן לשמוע אותם.
כיצד ניתן לשמוע ולקבל פרטים נוספים?
-
רני וחדוה כשר
ליאת,
את מוזמנת להתקשר איתם ישירות לטלפון 03-6747466 ולברר.
ומסרי ד"ש.
רני
ותודה חמה מאד לכל המברכים!!!
את מוזמנת להתקשר איתם ישירות לטלפון 03-6747466 ולברר.
ומסרי ד"ש.
רני
ותודה חמה מאד לכל המברכים!!!
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2001, 12:42
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_גת*
רני וחדוה כשר
וואו...רני, מדהים
שניה אני לא באינטרנט וכל העולם מתהפך...
איזה יופי
אתה נשמע גאה ומאושר
אני אתקשר בבוקר
לילה טוב וחיבוק לכולכם
נ.ב.
ישבנו ביום רביעי בלילה בשולחן של המטבח והסתכלנו על הירח המלא מעל צמרת ברוש ומנו אמר :
"עכשיו חדוה יולדת בטח, שיין אמרה שיולדים בירח מלא...
והנה מה מסתבר...מדהים!
שניה אני לא באינטרנט וכל העולם מתהפך...
איזה יופי
אתה נשמע גאה ומאושר
אני אתקשר בבוקר
לילה טוב וחיבוק לכולכם
נ.ב.
ישבנו ביום רביעי בלילה בשולחן של המטבח והסתכלנו על הירח המלא מעל צמרת ברוש ומנו אמר :
"עכשיו חדוה יולדת בטח, שיין אמרה שיולדים בירח מלא...
והנה מה מסתבר...מדהים!
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2002, 05:20
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_X*
רני וחדוה כשר
מזל טוב!!!!!!{@{@{@{@{@
-
- הצטרפות: 11 יולי 2001, 10:40
- דף אישי: הדף האישי של דוד_רובנר*
רני וחדוה כשר
האם ידוע לכם את הדואל של רחלי מנדלסון?
-
רני וחדוה כשר
וואוו
מזל טוב חדוה ורני וכל המשפחה, כל הכבוד לכם!
מזל טוב חדוה ורני וכל המשפחה, כל הכבוד לכם!
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
רני וחדוה כשר
שלום לכם וקודם כל המון תודה על מה שאתם מאפשרים עם העלון והאתר והפורום. כל הכבוד לכם וגם מזל טוב על לידת הבן שלכם. זה החמישי? אני ילדתי כשבועיים לפניכם את אומני בתנו הראשונה.
רציתי לכתוב לכם לגבי פרסום העלון. מישהי בנושא של גיוס מנויים חדשים הזכירה את עמותת תובנה. ובכן אנחנו דיי פעילים בעמותה, או יותר נכון פעילים לשעבר, אבל עדיין עם מספיק קונקשיינש שם. העלון שלנו יוצא בד"כ, אם הכל קורה בזמן, בסביבות אוקטובר בכל שנה. יש לוח מודעות בסוף וניתן לפרסם בו כל מיני דברים. אם אתם יכולים לתת לי איזשהו פורמט פירסומי שאתם עובדים איתו, ניסוח שמתאים לכם וכו' אני אשמח לפרסם שם את דבר קיומו של "באופן טבעי" .
הצעה נוספת היא ליצור קשר עם אילנה פלדה מפרדס חנה, אולי אתם מכירים. היא מתחזקת את האתר של פ"ח, צרצר הכפר www.zarzar.net ואמנם שם יש קישור לאתר שלכם, אבל אולי אפשר להוסיף משהו כתוב על העלון וכו'. נראה לי שהיא תוכל ותשמח לעזור (מקווה).
המשך חיים נפלאים לכולנו
רציתי לכתוב לכם לגבי פרסום העלון. מישהי בנושא של גיוס מנויים חדשים הזכירה את עמותת תובנה. ובכן אנחנו דיי פעילים בעמותה, או יותר נכון פעילים לשעבר, אבל עדיין עם מספיק קונקשיינש שם. העלון שלנו יוצא בד"כ, אם הכל קורה בזמן, בסביבות אוקטובר בכל שנה. יש לוח מודעות בסוף וניתן לפרסם בו כל מיני דברים. אם אתם יכולים לתת לי איזשהו פורמט פירסומי שאתם עובדים איתו, ניסוח שמתאים לכם וכו' אני אשמח לפרסם שם את דבר קיומו של "באופן טבעי" .
הצעה נוספת היא ליצור קשר עם אילנה פלדה מפרדס חנה, אולי אתם מכירים. היא מתחזקת את האתר של פ"ח, צרצר הכפר www.zarzar.net ואמנם שם יש קישור לאתר שלכם, אבל אולי אפשר להוסיף משהו כתוב על העלון וכו'. נראה לי שהיא תוכל ותשמח לעזור (מקווה).
המשך חיים נפלאים לכולנו
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
- דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*
רני וחדוה כשר
רני וחדווה שלום,
האם יש אפשרות להזמין אצלכם אוכל אשר אינו מכיל גלוטן ומונוסודיום גלוטמט?
ולכל המשפחה - מזל טוב והרבה בריאות.
האם יש אפשרות להזמין אצלכם אוכל אשר אינו מכיל גלוטן ומונוסודיום גלוטמט?
ולכל המשפחה - מזל טוב והרבה בריאות.
-
רני וחדוה כשר
אני כמובן מתכוונת להזמנה בצימרים ולא בביתכם.....
סליחה, זאת באשמת השעה המאוחרת.
סליחה, זאת באשמת השעה המאוחרת.
-
רני וחדוה כשר
תודה על ההזמנה,
לצערי לא מדובר בנו אלא על זוג מבוגרים (האישה עובדת איתי וביקשה ממני לחפש לה באמצעות האינטרט צימר/בית-מלון בו ניתן למצוא אוכל ללא גלוטן וכו'..).
מכיוון שהזוג מבוגר (75+) הגישה לצימר צריכה להיות נוחה, האם זה כך?
לצערי לא מדובר בנו אלא על זוג מבוגרים (האישה עובדת איתי וביקשה ממני לחפש לה באמצעות האינטרט צימר/בית-מלון בו ניתן למצוא אוכל ללא גלוטן וכו'..).
מכיוון שהזוג מבוגר (75+) הגישה לצימר צריכה להיות נוחה, האם זה כך?
רני וחדוה כשר
אני מעריכה את הצעתכם הנדיבה, החלטנו "לנחות" על קרובים-רחוקים....
שוב, תודה על הנכונות.
להתראות במפגש.
שוב, תודה על הנכונות.
להתראות במפגש.
רני וחדוה כשר
הי רני וחדוה,
אמנם היינו (בני משפחתי ואנוכי) במפגש רק לזמן קצר (ועצוב משהו), אך עדין שמחה שבאנו; וכתמיד - מודה לכם על היוזמה והארגון.
וחוץ מזה, שתהיה לכם שנה מצויינת ונפלאה
אמנם היינו (בני משפחתי ואנוכי) במפגש רק לזמן קצר (ועצוב משהו), אך עדין שמחה שבאנו; וכתמיד - מודה לכם על היוזמה והארגון.
וחוץ מזה, שתהיה לכם שנה מצויינת ונפלאה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2002, 15:29
רני וחדוה כשר
תודה על הצעת העזרה.
אני מניחה שנצטרך לחכות לפגישה איתכם, כי המילים קצת מוגבלות לתאור הענין במקרה זה.
נזדהה לכשניפגש.
אני מניחה שנצטרך לחכות לפגישה איתכם, כי המילים קצת מוגבלות לתאור הענין במקרה זה.
נזדהה לכשניפגש.
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2001, 19:44
- דף אישי: הדף האישי של רועי_כשר*
רני וחדוה כשר
|L||L||L||L||L||L||L|
רני וחדוה כשר
הי, יש לי מס' רעיונות לנושאי עלון הבאים:
תודיעו לי אם איזה רעיון תפס....
ביי, ד"ש ונשיקות לרז
- יום הולדת (היום בו הפכתי לאם, היום בו הפכתי לאב, לאח/ות, חגיגת יום הולדת לילדים, חגיגות של מבוגרים, ציון ימי הולדת בדרך שונה ומקורית וכו')
- סקס
- עצמאות (יום העצמאות, עצמאות/חוסר עצמאות של ילדים ומבוגרים, איך אני תופס את עצמי וכו')
תודיעו לי אם איזה רעיון תפס....
ביי, ד"ש ונשיקות לרז
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
רני וחדוה כשר
היום גאיה אמרה שהיה נורא כיף במפגש . שאלתי אותה מה היה הכי כיף , והיא ענתה : "כשחילקו קרטיבים."
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
רני וחדוה כשר
רציתי לשאול אם יצא כבר המוסף על חינוך ביתי ומה מחירו. תודה.
רני וחדוה כשר
היי רני. סתם רציתי לספר שקניתי ספר שההורים שלך עזרו בתרגום שלו. זו היתה הפתעה לפגוש את שמם בספר ומעין "ד"ש" ממך.
אז להתראות וחנוכה שמח.
אז להתראות וחנוכה שמח.
רני וחדוה כשר
משום מה אני לא מקבלת את העלון. בינתיים אמא שלי שלחה לי את הגליון של אוקטובר, אבל גיליון נובמבר דצמבר מבושש לבוא ועכשיו כבר ינואר.
בגלל נכותי המחשבית אני לא מצליחה לכתוב כאן את הכתובת שלי באנגלית (כל הכיוונים מסרבים להסתדר), וגם אני לא מצליחה למצוא את כתובת האי מייל שלכם.
אז אולי תוכלו לשלוח לי אי מייל עם כתובת שלכם ואני אשלח לכם בו את הכתובת שלי באמריקה הרחוקה.
סליחה על הנכות
עדי -[email protected]
בגלל נכותי המחשבית אני לא מצליחה לכתוב כאן את הכתובת שלי באנגלית (כל הכיוונים מסרבים להסתדר), וגם אני לא מצליחה למצוא את כתובת האי מייל שלכם.
אז אולי תוכלו לשלוח לי אי מייל עם כתובת שלכם ואני אשלח לכם בו את הכתובת שלי באמריקה הרחוקה.
סליחה על הנכות
עדי -[email protected]
רני וחדוה כשר
מחפשת נטורופאט או מטפל סיני (לא בלאום אלא בשיטה:-)) באזור של רמת הגולן, קרית שמונה, ראש פינה...אשמח לקבל המלצות.
-
רני וחדוה כשר
חבצלת
עמרי שדה, קיבוץ חולתה, 04-6915164
(המלצה של ענת גביש מתוך כניסה להריון בזמן הנקה )
גם אני שמעתי עליו המלצה חמה מאד מהמטפלת ברפואה סינית שלי
רפואה שלמה
עמרי שדה, קיבוץ חולתה, 04-6915164
(המלצה של ענת גביש מתוך כניסה להריון בזמן הנקה )
גם אני שמעתי עליו המלצה חמה מאד מהמטפלת ברפואה סינית שלי
רפואה שלמה
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
רני וחדוה כשר
לא קיבלתי את הגליון האחרון. מדוע?
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*
רני וחדוה כשר
במושב בו אני גרה יש חנות של מוצרי טבע ומזון אורגני, ומגיעים אליה אנשים רבים מהאזור, שמתענינים ב"צד הטבעי של החיים"(כפי שכתוב בכריכה של עיתון "באופן"). יש בחנות לוח מודעות , ודלפק עם פרוספקטים שונים של מוצרים טבעיים.
האם יש לכם פליירים שאפשר לשים שם? אולי עיתון לדוגמא?
היום עשיתי מנוי בטלפון. חבל שלא שאלתי אותך ,חדוה, הרעיון עלה לי רק עכשיו.
האם יש לכם פליירים שאפשר לשים שם? אולי עיתון לדוגמא?
היום עשיתי מנוי בטלפון. חבל שלא שאלתי אותך ,חדוה, הרעיון עלה לי רק עכשיו.
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:08
רני וחדוה כשר
שלום רני וחדווה. הייתי אצלכם לפני שלוש שנים בערך, באתי לראיין אתכם במסגרת עבודה שכתבתי באוניברסיטה על החינוך הביתי. המפגש איתכם ועם הילדים המקסימים שלכם (שגדלו מאז..) היה מדהים. בעיקר התרשמתי מן הזרימה המוזרה שהיתה בבית- ילדים והורים ביחד, בבית שנראה מעט הפוך, מעין זרימה של חיים, מנוגדת לכל כך הרבה בתים שהכרתי עד אז, בתים של הורים, לא של ילדים. בתים שבהם לילדים יש אזורים מוגדרים, וגם הם אינם באמת שלהם.
המפגש איתכם חיזק אותי מאד בתחושות שהיו קיימות לפני כן, ואני כולי תקווה שאצליח לממש את השאיפה הזו, לגדל את יותם בבית.
המפגש איתכם חיזק אותי מאד בתחושות שהיו קיימות לפני כן, ואני כולי תקווה שאצליח לממש את השאיפה הזו, לגדל את יותם בבית.
רני וחדוה כשר
ראיתי הבוקר במהדורת האינטרנט של עיתון "הארץ" את
הכתבה
עליכם, יופי טופי, נראה לי שגם הכתב נשבה בקסמיכם.
הכתבה
עליכם, יופי טופי, נראה לי שגם הכתב נשבה בקסמיכם.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
רני וחדוה כשר
שמחתי לראות את הכתבה ואת התמונות שלכם!
נחמד להשוות את הדמויות המדומיינות עם אלו האמיתיות.
הרעיונות ואורח החיים שלכם ושל הקהילה הוצגו בצורה מאוד כובשת לב.
ואיזה נוף יפה יש לכם מהבית!
נחמד להשוות את הדמויות המדומיינות עם אלו האמיתיות.
הרעיונות ואורח החיים שלכם ושל הקהילה הוצגו בצורה מאוד כובשת לב.
ואיזה נוף יפה יש לכם מהבית!
-
- הצטרפות: 16 נובמבר 2001, 20:14
- דף אישי: הדף האישי של מרב_אמא*
רני וחדוה כשר
שלום,
אני גרה בשדה בוקר אם זה עוזר באזשהי צורה לתכנן את המפגש האביבי.
[email protected] כאן תמצאו אותי יותר מהר מבדף האישי.
אני גרה בשדה בוקר אם זה עוזר באזשהי צורה לתכנן את המפגש האביבי.
[email protected] כאן תמצאו אותי יותר מהר מבדף האישי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רני וחדוה כשר
האם רני קרוב של ניצה כשר? אם כן, ד"ש מבן הדוד גדי פרסטר בגולת לוס אנג'לס.
[email protected]
[email protected]
-
רני וחדוה כשר
הי גדי,
כן!! אני מאוד קרוב לניצה כשר. היא אמא שלי!
אבל לא ידעתי שיש לי בן-דוד בגולת לוס אנג'לס.
מה?
מי?
מתי?
כן!! אני מאוד קרוב לניצה כשר. היא אמא שלי!
אבל לא ידעתי שיש לי בן-דוד בגולת לוס אנג'לס.
מה?
מי?
מתי?
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
רני וחדוה כשר
רני,
זה מזכיר את הסדרה "שושלת" ז"ל. גם שם צצו קרובי-משפחה חדשים לבקרים...
זה מזכיר את הסדרה "שושלת" ז"ל. גם שם צצו קרובי-משפחה חדשים לבקרים...
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
רני וחדוה כשר
רצינו לעדכן את כתובתנו אצלכם לצורך משלוח העיתון:
ענת ושי שבתאי
שדמה 3
מושב שדמה
76855
תודה, ואנחנו מחכים בקוצר רוח לגיליון הבא!
אגב, ניסיתי לשלוח לכם הודעה זו לאיימיל שלמעלה וקיבלתי הודעה שהתיבה שלכם מלאה מדי או משהו דומה לזה.
ענת ושי שבתאי
שדמה 3
מושב שדמה
76855
תודה, ואנחנו מחכים בקוצר רוח לגיליון הבא!
אגב, ניסיתי לשלוח לכם הודעה זו לאיימיל שלמעלה וקיבלתי הודעה שהתיבה שלכם מלאה מדי או משהו דומה לזה.
רני וחדוה כשר
לרני כשר שלום,
אני רוצה להגיב (אפילו קצת באכזבה) לכבתה של אופק שפורסמה בעיתון האחרון.
אני הראשונה שאקרא לבקר על מערכת הבריאות ועל כל דבר בכלל, אבל בכתבה נכתבו דברים לא נכונים מבחינה מדעית למשרות שהוצגה לכאורה שכזו.
הטענות לסיום בכתבתו הן דעתו האישית בלבד, וראוי שיוצגו ככאלו.
אני לא מתכוונת לכתוב כתבת נגד, בגלל שאני לא יודעת עדיין מספיק אם אני בעד פלואורידציה. אני רק מכירה היטב את המאמרים שעליהם מתבססים במשרד הבריאות והם מאמרים טובים ומוצלחים.
חבל שאין ביקורת על הכתיבה בנושאים האלו, ואני אשמח לעזור בתחום אם תרצה.
תודה,
יעל
אני רוצה להגיב (אפילו קצת באכזבה) לכבתה של אופק שפורסמה בעיתון האחרון.
אני הראשונה שאקרא לבקר על מערכת הבריאות ועל כל דבר בכלל, אבל בכתבה נכתבו דברים לא נכונים מבחינה מדעית למשרות שהוצגה לכאורה שכזו.
הטענות לסיום בכתבתו הן דעתו האישית בלבד, וראוי שיוצגו ככאלו.
אני לא מתכוונת לכתוב כתבת נגד, בגלל שאני לא יודעת עדיין מספיק אם אני בעד פלואורידציה. אני רק מכירה היטב את המאמרים שעליהם מתבססים במשרד הבריאות והם מאמרים טובים ומוצלחים.
חבל שאין ביקורת על הכתיבה בנושאים האלו, ואני אשמח לעזור בתחום אם תרצה.
תודה,
יעל
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2003, 23:23
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אדם*
רני וחדוה כשר
תודה רבה לכם
אשמח אם תעבירו את תודתי גם למי שצריך....
אשמח אם תעבירו את תודתי גם למי שצריך....
רני וחדוה כשר
I would like to send a subscription gift to friends. How do I do this form the US
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2002, 14:50
- דף אישי: הדף האישי של מרב_אמון*
רני וחדוה כשר
רני וחדוה שלום,
תודה על משלוח העיתון.
אני מעונינת לחדש את המנוי, כמה תעלה תוספת המשלוח?
כל הכבוד על העבודה שלכם
בברכה מרב אמון.
תודה על משלוח העיתון.
אני מעונינת לחדש את המנוי, כמה תעלה תוספת המשלוח?
כל הכבוד על העבודה שלכם
בברכה מרב אמון.
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2003, 12:01
- דף אישי: הדף האישי של ש_צברי*
רני וחדוה כשר
שלום,
נראה כי אף פעם לא קבלתי את העיתון לאחר שא.ילת עשתה לי מנוי (חסרים לי 2 עיתונים). בכל מקרה עברנו בית וכרגע כותבתינו היא:
משפחת צברי ת.ד. 144 עולש
ד.נ. לב השרון 42855
תודה מראש,
נראה כי אף פעם לא קבלתי את העיתון לאחר שא.ילת עשתה לי מנוי (חסרים לי 2 עיתונים). בכל מקרה עברנו בית וכרגע כותבתינו היא:
משפחת צברי ת.ד. 144 עולש
ד.נ. לב השרון 42855
תודה מראש,