צרות בפות

פטריה_אלמונית*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2006, 22:15

צרות בפות

שליחה על ידי פטריה_אלמונית* »

מחפשת פתרונות טבעיים לפטריה עיקשת שחוזרת מידי פעם, אני מטופלת על ידי הומיאופת אך אני חסרת סבלנות מעט, לחכות שהטיפול יעבוד. אני נחושה להיפטר מהדבר הזה במהירות!
יש למישהי רעיונות?
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

צרות בפות

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הקטנה (שנתיים) סבלה מ"כואב בטוסיק" שנגמר לפני כמה ימים אחרי טיפול נגד תולעים.
מאז מתלוננת בעקשנות על "כואב בפיפי". לא קשור להשתנה, לא ברור אם כואב או מגרד (אוצר המלים שלה לא מאפשר לנו לדעת).

הערב יראה אותה רופא ילדים.

הניחוש שלי הוא שמרב התעסקות באזור בימי ה"כואב בטוסיק" היא קצת זיהמה שם ובגלל זה כואב לה עכשיו.

האם יש רעיונות לטיפול?
אנחנו מבקרים הערב במחוזות הציויליזציה ויכולים להצטייד בדברים שיש רק שם.
הפעם_בלי_שם*
הצטרפות: 06 מרץ 2005, 20:36

צרות בפות

שליחה על ידי הפעם_בלי_שם* »

לפעמים כשיש לבנות תולעים בטוסיק, התולעים עוברות גם לנרתיק. במיוחד אם הילדה מגרדת את האזור.
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

צרות בפות

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

ואם עשינו טיפול נגד תולעים? זה לא הורג אותן באשר הן?
הפעם_בלי_שם*
הצטרפות: 06 מרץ 2005, 20:36

צרות בפות

שליחה על ידי הפעם_בלי_שם* »

לא בטוחה, כי הטיפול (קונבנציונלי, את מתכוונת? ז"א ורמוקס?) עובר דרך מערכת העיכול. לא יודעת אם זה משהו מערכתי כזה שמגיע דרך הדם לכל המקומות, כי בסך הכל התולעים באתר מאד ספציפי (ואצל בנות לפעמים בשני אתרים. :'( )
שווה לשאול רופא ילדים.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית* »

לבת שלי יש אדום נורא ואיום בפות. חשבתי שאולי אם נוריד עגבניות והדרים זה יעבור, אבל זה לא עבר, המשחה של החיתולים הטבעית, של וילדה, לא הזיזה. קניתי בייביאגיסטן, לא נראה שמזיז משהו. רוב הזמן היא בכלל בלי חיתולים , רק בלילה ועוד כמה שעות בשבוע.
זה נראה אדום מאד ומתקלף. היא לא מתלוננת במיוחד על כאבים וגם לא מאד מגרדת שם, למרבה הפלא, רק כשהיא באמבטיה היא מתעסקת שם, אבל רוב הזמן כלום.
יסמין*
הצטרפות: 01 פברואר 2004, 23:08

צרות בפות

שליחה על ידי יסמין* »

לפני שבוע התפרצה אצלי שוב פטרייה איומה ומגרדת של הפות. הפעם הקודמת היתה לפני שנתיים בשבוע הראשון להריון עם הקטנה שלי. כמובן שמיד עשיתי בדיקת הריון אבל הפעם אין. בפעם ההיא העניין נמשך יותר מחודש והגיע למצב שלא יכולתי ללכת מרוב כאבים. הגרודים היו כל כך איומים שפשוט לא הצלחתי להשתלט על עצמי וגרדתי (בעיקר בלילה מתוך שינה). ניסיתי מלא תרופות טבעיות וכלום לא עזר (לגנותי יאמר שלא ממש התמדתי באף אחד מהם, מרוב יאוש קפצתי מזה לזה לזה...). בסוף נכנעתי והלכתי עם הרפואה הקונבנציונאלית, כלומר אגיסטן. העניין באמת עבר תוך כמה ימים אבל הגוף התנהג כאילו הוא הורעל, לפחות כך הרגשתי, ועכשיו זה חזר. הפעם החלטתי להילחם בזה באופן טבעי מהרגע שזה מתחיל ולא לחכות שזה יעבור לבד. עשיתי כמה דברים במקביל כך שקשה לומר מה בדיוק עזר אבל העובדה היא שזה כבר כמעט איננו ועבר רק שבוע. אז ככה:
קודם כל הורדתי לגמרי מהתפריט שלי סוכר וקמח. זה נורא קשה אבל כשחושבים בשביל מה זה מתמלאים בכוחות. היום כמעט התפתתי לעוגיה ובאופן מידי התחיל לעקצץ לי באזור הפות כך שמיד החזרתי אותה לקופסה.
דבר שני - התחלתי לקחת אסידופולוס.
דבר שלישי - כשהתחיל לגרד נכנסתי למקלחת ונתתי למיים פושרים לשטוף את האזור, כאילו לתת להם לעשות את הגרוד, זה גם די נעים... הגרוד עם הידיים פחות עדין ועלול לגרום לזיהום של כל האזור.
דבר רביעי- בשלושת הלילות הקשים ביותר הלכתי לישון עם שן שום עטופה בבד עדין שהחדרתי לנרתיק. חשוב לקלף את השן בעדינות שלא תיפצע. זה לא שורף בכלל רק קצת לא נעים בעת ההחדרה כי כל האזור רגיש וכואב. השום ידוע כחומר אנטיספטי ויעיל במלחמה בזיהומים.
המסקנה שלי למי שרוצה להיפטר מזה באופן טבעי להתחיל בטיפול מיד עם הופעת הסימפטומים ולא להפסיק עד שזה בטוח נגמר, להתמיד עד שעוברים כמה ימים רגועים.
וכמובן להתאפק עם סקס עד שזה עובר לגמרי כי זה עלול לכאוב מאד (האזור רגיש ביותר).
סליחה על המגילה ומקווה שזה יעזור לעוד נשים...
יסמין*
הצטרפות: 01 פברואר 2004, 23:08

צרות בפות

שליחה על ידי יסמין* »

עדכון...
אני כן בהריון. הבדיקה הראשונה כנראה היתה מוקדמת מידי...
אבל הפטרייה אכן חלפה לה באמצעות מה שכתבתי למעלה.
גיל*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2003, 15:33

צרות בפות

שליחה על ידי גיל* »

אצלי איך שמתחיל גרד אני טובלת טמפון במשקה אינטרה - משקה של תמציות צמחים אורגניים ולמחרת כבר אין זכר לגירוד ולתחושת האי נוחות בפות. המינוס שאת המשקה לא ניתן להשיג בבית מרקחת והוא משווק בשיטת השיווק הישיר. למי שמעונינת אני יכולה לתת את הטלפון ממי שאני קונה. ( ניתן לקנות בקבוק להשתמש בקצת ולהקפיא את היתר, בצורה זו העלות מאוד הגיונית ותמציות הצמחים מספיקות ללמעלה משנה).
מג'נטה*
הצטרפות: 22 מאי 2007, 16:06

צרות בפות

שליחה על ידי מג'נטה* »

בכל פעם שאני מקיימת יחסי מין עם קנדום אני חוטפת פטריה, יש לי חברה שגם לה קורה הסימפטום הזה. מה העניין כאן? אלרגיה לחומר של הקנדומים? מישהי שמעה על כך? ומה עושים כדי לקיים יחסי מין בטוחים?
אומה_לי*
הצטרפות: 29 מאי 2006, 21:37

צרות בפות

שליחה על ידי אומה_לי* »

למיילדת בית שיין יש אמצעי מניעה חדיש,
קצת יקר אבל שוה כל גרוש.
וכן יש נשים שהגומי הסינטטי של הקונדום מפר את החומציות של הנרתיק,
ואם יש נטייה לפטריות אז כן.
ריפוי*
הצטרפות: 10 יוני 2007, 23:10

צרות בפות

שליחה על ידי ריפוי* »

הי,
אני תומכת בנשים עם וסטיבוליטיס/וגיניסמוס או כל תופעה אחרת של כאב בנרתיק.
אפשר לפנות אלי ב"מייל הזה"[email protected]
עוד פרטים כבר אסביר בהתכתבות במייל,
תודה.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

צרות בפות

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

יש לי פרונקל בנרתיק ואני סובלת נורא. זה מופיע לפני מחזור כל כמה חודשים מה אוכל לעשות איך אוכל להקל עלי?
אישה_אחת*
הצטרפות: 05 דצמבר 2002, 18:17

צרות בפות

שליחה על ידי אישה_אחת* »

שלום... יש לי מעין משהו מוזר שקורה, לא רוצה לקרוא לזה בעיה אבל זה גם לא נראה לי נורמלי.
הפסקתי להשתמש בגלולות לפני כ-3 חודשים, בחודשיים הראשונים הכל היה מצויין, קיבלתי ווסת רגילה בזמן.
אבל החודש לא קיבלתי, ויש לי מן הפרשה חומה כזאת קצת כמו של סוף ווסת אבל לא בדיוק, חסרת ריח. ושום דבר לא מגרד ולא מציק.
אבל זה כבר יותר משבוע וחצי ככה ואני מודאגת. (לא משתמשת בתחתוניות מבושמות או טמפונים).
כבר היו לי בלאגנים כאלו לפני שלקחתי גלולות ובבדיקת אולטרסאונד+בדיקת דם הכל היה תקין אז אמרו לי שזה הורמונלי ונתנו מרשם לגלולות.

אולי יש משהו טבעי שאפשר לעשות? תזונה? או שזו תופעה נורמלית (הורמונלי?)
אני בת 21. לפני כמה חודשים עשו לי בדיקה וגינלית וגם שם הכל היה תקין אז אני לא ממש מודאגת אבל בכל זאת קצת.

אולי יש איזה משהו בגישה שלי כלפי הנשיות שלי וכו'? אני לא מצליחה ממש לנסח... אבל רק לאחרונה התחלתי לקלוט שאני באמת אישה ולא נערה או ילדה. וקצת מוזר לי עם זה. אולי זה קשור איכשהו?

תודה תודה!
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

צרות בפות

שליחה על ידי אום_שלום* »

אני ממליצה לך על רפואה סינית להסדרת המחזור החודשי.
כמו כן תבדקי עם עצמך את כל אותם דברים שהזכרת בסוף:
אולי יש איזה משהו בגישה שלי כלפי הנשיות שלי וכו'? אני לא מצליחה ממש לנסח... אבל רק לאחרונה התחלתי לקלוט שאני באמת אישה ולא נערה או ילדה. וקצת מוזר לי עם זה. אולי זה קשור איכשהו?
נסי לכתוב יומן שיתאר את התחושות שלך בכל יום וכך לעשות קצת "סדר" בדברים.
אישה_אחת*
הצטרפות: 05 דצמבר 2002, 18:17

צרות בפות

שליחה על ידי אישה_אחת* »

תודה רבה, אום שלום!
ואת לא חושבת שזה משהו מסוכן או יוצא דופן?
לדעתי זה בעיקר קשור להפסקת הגלולות..
אום_שלום*

צרות בפות

שליחה על ידי אום_שלום* »

שלום אישה אחת, יתכן שזה קשור בהפסקת הגלולות, לוקח לגוף זמן להתרגל למצב החדש, אחרי שבמשך תקופה (לא יודעת כמה זמן נטלת גלולות) קיבל אספקת הורמונים קבועה ו"שכח" איך לתפעל את ההורמונים של עצמו, לרב אחרי תקופה קצרה הגוף מתאזן והמחזורים הופכים סדירים, על מנת לקצר את תהליך האיזון של הגוף ולוודא שאכן נמצאים במגמת שיפור אפשר להעזר ברפואה סינית, שממליצה גם על תזונה מסויימת לשם כך.
אינני רופאה וגם לא מטפלת, רק מתמצאת קצת בתחום אז קבלי זאת כהמלצה בלבד!
אם תרגישי שהדימום נמשך זמן רב מדי או שאת מרגישה אי נוחות לגבי המצב כדאי להתייעץ אם מישהו מקצועי, קחי בחשבון שרב רופאי הנשים ימליצו לך לחזור לקחת גלולות על מנת להסדיר את המחזור.
המלצה נוספת- לקרוא את ספרה של ד"ר כריסטיאן נורת'רופ "גופה של אישה תבונתה של אישה" שכשמו כן הוא מביא הרבה תבונה נשית.
פלונית*

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית* »

אולי את בהיריון ?
אנונימי

צרות בפות

שליחה על ידי אנונימי »

המלצה נוספת- לקרוא את ספרה של ד"ר כריסטיאן נורת'רופ "גופה של אישה תבונתה של אישה" שכשמו כן הוא מביא הרבה תבונה נשית.
|כן|
אנונימי

צרות בפות

שליחה על ידי אנונימי »

לפני 3 ימים בזמן קיום יחסי מין עם בעלי הרגשתי תחושת "אי נוחות" בפות, הרגשתי משהו שונה בתחושה ולא יכולתי להסביר אפילו לעצמי ,הפסקנו כמובן באמצע..
מאז הולך ומתפתח גירוד לא נעים בפות.
נראה לי שהוא גם נהייה אדום יותר מאשר בדרך כלל והיום ראיתי נקודה קטנה לבנה (בולטת למגע)על השפתיים הפנימיות של הפות.
יש לי קצת יותר הפרשות מבדרך כלל אך זה יכול להיות קשור לימים שלפני המחזור.
טיפת לוונדר על התחתון עוזרת ומקלה באופן חלקי.
האם קרה למישהי? מה זה יכול להיות?טיפים לטיפול והרגעה?
מבקשת_עזרה*
הצטרפות: 24 מאי 2006, 11:42

צרות בפות

שליחה על ידי מבקשת_עזרה* »

לא נעים.... אז הפעם אני בניק אחר וזמני...
כבר כמה חודשים טובים סובלת מפצעונים (כמו פרונקלים או פצעי בגרות) על החלק הפנימי של שפתי הנרתיק.
זה בא והולך, כואב מאד.
רופא נשים הציע שמן עץ התה - לא עזר, משחות (בקטרובן, סינטומיצין) - לא עזר.
אשמח לכל עזרה.
זה פשוט משגע.
אנונימי

צרות בפות

שליחה על ידי אנונימי »

עניין של שינויים הורמונאלים. צריך להגיע לאיזון הורמונאלי. כל השאר זה נסיונות להתמודד עם הסימפטומיים ולא עוזר באמת.
פלונית_ואלמוני*
הצטרפות: 02 פברואר 2008, 11:15

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית_ואלמוני* »

אהההה. שורף לשנינו אחרי הסקס. כבר במשך כמה חודשים בפות וכמה שעות לפחות ובשבועות האחרונים גם בפין לפרק זמן יותר קצר.
מה זה? מה עושים נגד זה? (באופן טבעי זאת אומרת)?
מנסה_לעזור*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מנסה_לעזור*

צרות בפות

שליחה על ידי מנסה_לעזור* »

אולי כדאי שתבררו כל אחד עם עצמו וגם שניכם ביחד : מה אתם חושבים על סקס ? האם זה עינין לגיטימי ?האם זה מתאים לכם כמו שזה (נניח בלי השריפה )עכשיו?
האם הקשר הוא קשר שהוא לגיטימי ומספק ועונה על הצרכים והשאיפות ?
אלמונית_על_מונית*
הצטרפות: 26 יולי 2004, 21:06
דף אישי: הדף האישי של אלמונית_על_מונית*

צרות בפות

שליחה על ידי אלמונית_על_מונית* »

אה, מבקשת עזרה, אני דווקא השתמשתי בסבון עץ התה על בסיס קבוע (כל יום במקלחת) וזה ממש עזר לי. אבל, אולי כדאי לך להחליף לתחתונים מ- 100 אחוז כותנה, לפעמים זה עוזר. לא ללבוש בשום פנים ואופן מכנסיים צמודים מידי! (כל המכנסיים האלה במידות הקטנות והלוחצות זה אסון).
אולי כדאי גם לשנות קצת את התזונה שלך (זה עזר לי מאוד, גם) לצרוך כמה שפחות סוכר וקמח לבן, וכמה שיותר קטניות מלאות, ירקות ופירות עם הרבה סיבים, דברים כאלה. עוד דבר חשוב- להפחית לחץ בסדר היום עד כמה שאפשר, להקפיד על פעילות גופנית אירובית יום-יומית (נניח, חצי שעה הליכה ברגל מידי יום), ולישון טוב! שמונה שעות בלילה לפחות. זה נשמע לא קשור, אבל זה באמת באמת עוזר נגד פצעים ופטריות מהסוג הזה, שהמון פעמים נובעים בעיקר מאורח חיים לחוץ ותזונה לא בריאה.
ארני_ש*
הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*

צרות בפות

שליחה על ידי ארני_ש* »

בדקת אצל רופא אם אין איזו מחלה ?
קודם כל תשללי מחלות מין , בעיקר אם זה עבר אליו , כי יש דברים מסוכנים (בעיקר לך )
אם שללת מחלות אפשר לעבור לעצות שמעלי .
התפלמנתי*
הצטרפות: 29 פברואר 2008, 21:31

צרות בפות

שליחה על ידי התפלמנתי* »

עזרה בבקשה!
לבת הארבע יש תופעה די מפחידה בפות: התלוננה על גרוד וכאבים, בלילה ממש צרחה. שמתי עדינול (משחה פושטית לטיפול בתפרחת חיתולים)כיוון שזכרתי מלפני חצי שנה שזו המשחה היחידה שהרגיעה גרוד וכאבים שהיו אז. בבוקר דיווחה על הקלה גדולה אלא שהצריבה החריפה נמשכת כשהיא משתינה. אין לה חום ואין סימנים לדלקת בשלפוחית. היא במצב רוח מצוין. מכיוון שפחות כואב לה הסכימה שאסתכל בשפתיים לראות מה יש: גיליתי שני חתכים, אחד בכל שפה, כמו פצעים פתוחים. נורא מבהיל.
יש למישהו רעיון? כנראה לא תהיה ברירה אלא להגיע לרופא אבל אשמח להגיע מוכנה...
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

צרות בפות

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

אאוץ' :-(
אלה שלפוחיות שנפתחו אולי?
היא לא יודעת לספר על פציעה כלשהי? טיפסה על משהו אולי?
אם כן, האם היא מחוסנת לטטנוס?

לא בטוחה שעדינול אפשר לשים על פצע פתוח. אולי קלמין (שעוזר לאבעבועות רוח) או פולידין.
להרגעה זמנית, אפשר לעשות אמבטיה קצרה עם שיבולת שועל (למלא גרב ישנה בחופן שיבולת שועל, להניח אותה במי האמבטיה, שהופכים סמיכים ונעימים).

החלמה מהירה לקטנה.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

צרות בפות

וגם - במוקד קופ"ח ודאי יידעו לעזור לך טלפונית לגבי מה לשים על המקום להרגעה.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

צרות בפות

שליחה על ידי אחת* »

גיליתי שני חתכים, אחד בכל שפה, כמו פצעים פתוחים
נשמע כאילו היא גירדה וגרמה לעצמה חתכים.
כלומר, אני חושבת שהחתכים הם לא מה שצריך להטריד,
אלא חשוב למצוא את מקור הגירוי ולטפל.

החלמה מהירה לקטנה.
התפלמנתי*
הצטרפות: 29 פברואר 2008, 21:31

צרות בפות

שליחה על ידי התפלמנתי* »

או.קיי. היא לא גירדה וזה לא מפציעה חיצונית. זה היה לי ברור מהניקיון של החתך. אלו אכן שלפוחיות שנפתחו. כנראה השתן נהיה חומצי מאוד וממש גרם כוויה. יש לה כנראה נטיה לדלקות בדרכי השתן ותפסנו את זה רגע לפני...
השרייתי ( :-) ) את הילדה באמבטיות, בלי כלום, שיבולת שועל לא הרגיעה אותה וגם לא קמומיל. אחרי האמבטיה מרחתי עדינול, שלא שורף על פצע פתוח אבל כן מגן, בגלל השומניות הרבה שבו. זה מאפשר לפצעים להחלים. אני דואגת שהיא תשתה כמה שיותר. כבר לא כואב לה, רק כשהיא משתינה.

בברכת רוב בריאות!
רק_טוב*
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 01:32

צרות בפות

שליחה על ידי רק_טוב* »

שתרגיש טוב @}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

צרות בפות

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לביתי בת חודש וחצי יש ריח לא טוב מהפות.
זה לא שצריך לרחרח ממש מקרוב... הריח עולה לאפי גם ממרחק מה.
שמתי לב לריח אחרי שהורדתי לה את הטיטול (כרגע עם חד פעמי כמעט ורק בלילה).
יתכן והיה ריח לא טוב גם לפני כן אך לא שמתי לב לכך.
ובנוסף גם לי התחיל ריח לא טוב לאחר שהייתי עם הפדים החד פעמיים, לאחר הלידה.
לפני כשבוע עברתי לתחתוניות (חד-פעמי), ועדיין יש לי ריח לא טוב, אך נראה שהולך ופוחת.
מעולם לא היה לי ריח שכזה מהפות (אצלי אני מריחה בתחתונית - מההפרשות, ואצל ביתי ממש מהפות).
חשבתי שאולי הריח קשור לפדים ולטיטולים?
או אולי למשהו בתזונה שלי שעוברת בהנקה גם לביתי?
למישהו זה מוכר או יש רעיון מה לעשות? (אני מעדיפה שלא ללכת לרופאים, בעיקר שלא בענינים אינטימיים, אלא אם זה משהו חמור...)
פלונית*

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית* »

או אולי למשהו בתזונה שלי שעוברת בהנקה גם לביתי?
אני מהמרת על זה, לא יודעת לתת פתרונות, נסי בדפים על תזונה?!
רק_טוב*

צרות בפות

שליחה על ידי רק_טוב* »

חשבתי שאולי הריח קשור לפדים ולטיטולים?
הריח בהחלט יכול להיות קשור לזה, הם הרי חונקים ולא מאפשרים אוורור.
לך הייתי ממליצה פשוט להימנע משימוש בפדים, ואם את לא יכולה עדיין אז לחשוב על שימוש בפדים שעשויים מחומרים טבעיים או בכאלה שעשויים מבד (רב פעמיים).
באשר לפצפונת תנסי לאוורר אותה קצת, זאת אומרת להשאיר אותה לפחות חלק מהיות בלי חיתול בכלל,
רק בריאות @}
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

תודה פלונית ו רק טוב,
ביתי נמצאת בלי חיתולים רוב היום, כלומר רק בלילה היא עם...
עד לפני כשבוע-שבועיים היא היתה לסרוגין גם בחלק משעות היום, ורק אז הבחנתי בריח,
שמתי לב שבבוקר הריח הרע חזק, אני שוטפת לה רק עם מים והריח נעלם לזמן מה, אך חוזר לאחר שעות ספורות.
יתכן וזו פטריה כלשהי (אצלי אין גרד)?
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

צרות בפות

שליחה על ידי מיכל_ע* »

אני מציעה בכ"ז ללכת לגניקולוג... זה יכול להיות בקטריאל וגינוזיס, מצריך טיפול אנטיביוטי. לא נשמע כמו פטריה, אני חושבת שפטריה מתאפיינת בגרד בלי ריח. בכל מקרה לא כדאי להרבות בשטיפה במים, זה מפר את האיזון החומצי וגורם בדיוק לבעיות כאלה.
רק_טוב*

צרות בפות

שליחה על ידי רק_טוב* »

גם לבת שלי היו בעבר צרות בפות שהתאפיינו בריח רע והפרשות, אנחנו נעזרנו בטיפול הומאופתי שעזר לנו חלסל את כל העניין, רק לפני זה עשיתי לקטנה בדיקת תרבית לוודא שאין איזה חיידק- זו בדיקה ממש פשוטה וגם את עושה אותה בעצמך ולא רופא או אחות, את מקבלת מנקה אוזניים גדול (כמו של המשטח גרון) ופשוט מעבירה אותו על שפתי הפות ונותנת למעבדה.
פלונית*

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית* »

לא נשמע כמו פטריה, אני חושבת שפטריה מתאפיינת בגרד בלי ריח. בכל מקרה לא כדאי להרבות בשטיפה במים, זה מפר את האיזון החומצי וגורם בדיוק לבעיות כאלה.

לפטריה יכול להיות ריח בהחלט, אפילו ריח נוראי.
שטיפה במים היא בסדר הסבון הוא זה שמפר את החומציות.

אני עדיין מאמינה שמדובר במשהו שקורה מתזונה לא מאוזנת ואז החיתולים ח"פ והתחבושות מחמירים את זה אבל לא הם הגורם, את בעצמך כתבת שאת ממעיטה להשתמש בהם מה גם שלא נראה לי סביר שזה יקרה לשתיכן רק בגלל שאתן משתמשות בהגנה ח"פ עם כל הדברים שכולנו יודעים להגיד נגד זה.
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

צרות בפות

שליחה על ידי מיכל_ע* »

שטיפה במים היא בסדר הסבון הוא זה שמפר את החומציות.
נראה לי שזה לא נכון. רמת החומציות של הוגינה היא בערך 2. רמת החומציות של מים 7. מים עדיף כמובן על סבון (PH9), אבל עדיין לא טוב. אם מוכרחים עדיף לשטוף בחומץ (~PH3)
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

היתה בעיה דומה מאוד.
הסיפור נגמר אחרי טיפול הומאופתי.
אני לא יודעת איפה את גרה, אבל בשילת יש הומאופתית מדהימה שמאוד עזרה.
אני לא זוכרת את הטלפון שלה. קוראים לה נועה גלמן.
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

תודה לכולכן,
אני מציעה בכ"ז ללכת לגניקולוג -אני מעדיפה להמנע מזה עד כמה שאפשר, מעולם לא הייתי (פרט לאולטראסאונד לא וגינלי בהריון), ואני לא רואה סיבה להתחיל עכשיו (אך אולי באמת אשקול התייעצות עם גניקולוג).
מצריך טיפול אנטיביוטי -גם מזה אני מעדיפה להמנע, שומרת את השימוש באנט' לדלקות חמורות, רק ריח ללא כל אדמומיות ,גרוד או הפרעה אחרת, לא נראה לי סיבה מספקת לאנט'.
מה גם שאם זו פטריה אז נראה לי שעדיף לשנות לה את חומציות בית הגידול בצורה שונה מאנט' (אחרת היא עלולה לשוב עם סיום הטיפול האנט').
לגבי השטיפה במים -אני שוטפת לה רק חיצוני, לא מפשפשת לה בפנים בכלל. רק לפני יומיים ניקיתי לה בפעם הראשונה את ה"משחה" הלבנה שבתוך השפתיים החיצוניות, נראה לי שהיא היתה מסריחה, אח"כ באמת היו כמה שעות עד שחזר הריח. היום בוקר שטפתי חיצונית רק במים, ולאחר שעתיים חזר הריח...
באמת אציץ ואשאל בדף של תזונה על אפשרויות למקור תזונתי לריח... (למרות שמאז הלידה אני אוכלת הרבה יותר בריא...).
ונראה לי שבאמת אם הריח לא יעבור בקרוב אולי אפנה להומאופטיה (תודה על ההמלצות, אבל אני מהצפון וכבר המליצו לי על הומאופטית קלאסית).
ושוב תודה, אני בספק אם הייתי מגיעה לתובנות שכתבתי כרגע ללא האיפוס שלכן (המח נוזל לי עם החלב...).
עוד_אלמונית*
הצטרפות: 26 יולי 2004, 23:45

צרות בפות

שליחה על ידי עוד_אלמונית* »

מישהי יודעת מה עושים עם דליות בפות?

ביום-יום הן לא ממש כואבות, אלא יותר מציקות.
מדי פעם, בעיקר אם אני יושבת לזמן ממושך _בנסיעות, למשל) יש אובדן תחושה באיזור, קצת כמו איבר שנרדם.
לפעמים מכאיבות ביחסי מין.
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

צרות בפות

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

לפי עניות דעתי ,תוכלי לבדוק את מה שאני כותבת לך עם מומחים : לעבוד על רצפת האגן ובגדול!
לגשת למומחית מתחום שיטת פאולה (עדין ומאוד מלמד)
או לפזיוטרפיסטית (אפשר בקופ"ח ,רואים תוצאות וכ')

בהצלחה .
אום_שלום*

צרות בפות

שליחה על ידי אום_שלום* »

מחזקת את מה שכתבה אילה בשדה הדגן
קודם כל ללכת לבדיקה אצל פיזיטרפיסטית של רצפת האגן לאבחון מדוייק, הן גם לרב אומרות מה כדאי לעשות
ואז לפנות לעבודה מעמיקה על חיזוק קרקעית האגן שתיצור זרימת דם תקינה לאזור
אפשר שיטת פאולה או יוגה נשית
יעלה*
הצטרפות: 23 יוני 2002, 16:23

צרות בפות

שליחה על ידי יעלה* »

קראתי והזדהיתי. גם אני עברתי צרות רבות עם פטריות ובעיקר עם דלקת בדרכי השתן.
בשנתיים האחרונות השיפור הוא מדהים (בגלל עבודה פנימית -גופנפש כזה) ולאחרונה התחלתי לפקפק
בצורך להשתמש בסבון אינטימי. התחלתי להשתמש בלקטופיל פמינה לפני שנים בגלל הפטריות
ואכן היה שיפור באותה תקופה ולכן המשכתי להשתמש בו. לפני כשבוע וחצי נגמר לי בקבוק
ואני מתלבטת האם לקנות אחד חדש. החלטתי להיכנס קצת לרשת לנסות לדלות מידע על השאלה

והשאלה היא - האם באמת יש צורך/יתרון וכו' לשימוש בסבון אינטימי או שזה עשוי להזיק בכלל?
מאז שהפסקתי אני לא מסבנת את הפות בכלל אלא רק שוטפת במים. גם לא בטוחה שזה נכון.
בינתיים אני מרגישה בסדר. אין גירוד או כאב אבל מאד מפחדת לחזור לאותה תקופה של גניקולוגים, אגיסטן ושאר צרות.

אשמח לכל תשובה
תודה
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

צרות בפות

מאז שהפסקתי אני לא מסבנת את הפות בכלל אלא רק שוטפת במים. גם לא בטוחה שזה נכון.
זה נכון :-) ורצויה שטיפה לא-יסודית.

לפטריות וזיהומים, מייד כשהם מתחילים - לשתות מיץ חמוציות, וגם למרוח מעט יוגורט לבן רגיל ו"לחפות עליו" בתחבושת היגיינית (ולהחליף מדי פעם ;-) ). אפשר גם כמו שנאמר פה לשטוף בחומץ (~PH3) .
יעלה*
הצטרפות: 23 יוני 2002, 16:23

צרות בפות

שליחה על ידי יעלה* »

תודה
הילה*
הצטרפות: 29 דצמבר 2001, 17:10

צרות בפות

שליחה על ידי הילה* »

לפני כשנתיים קיימתי לא מוגנים עם סטוץ (הייתי שיכורה ובחו"ל-אני יודעת שזה מטומטם). יום יומיים אחרי התחיל ריח דגים מטורף. פניתי למרפאת מטיילים שם נתנו לי אנטיביוטיקה שלא עזרה. כשחזרתי לארץ עברתי בדיקות שלא מצאו כלום ואילו הריח נשאר. שיכנעתי את הרופא שלי שאני לא מדמיינת ועברתי טיפול אנטיביוטי מקומי שעזר לזמן מה. לצערי הריח חזר אחרי כמה שבועות. פניתי שוב לגיניקולוג שרשם אנטיביוטיקה די חזקה שבאמת עזרה אבל עדיין אני מרגישה שהעניינים לא חזרו לעצמם. משטח נרתיק שעברתי לא העלה דבר והרופא שלי כמובן בטוח שאני משוגעת והיפוכונדרית.
אני מתוסכלת ולא יודעת למי לפנות. בטח לא רוצה להמשיך עם עוד ועוד אנטיביוטיקה.
יש עצות?
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

צרות בפות

שליחה על ידי מיכל* »

סבונים אינטימיים כמו פמינה ודומיהם מכילים דטרגנטים שאינם ידידותיים לסביבה ולגוף.

אני עושה שטיפה עם מים בלבד.
בתקופות שהיו לי יותר צרות באזור הייתי שוטפת עם חומץ מהול במים, או מוסיפה למי השטיפה טיפת של שמן עץ התה (או שניהם). גם עם החומץ וגם עם עץ התה חשוב לא להגזים. היחס צריך להיות לא יותר מכף אחת חומץ/טיפה אחת של עץ התה לכוס מים. יותר מזה ישרוף ועלול לעשות נזק.
ברטוליין_ציססט*
הצטרפות: 12 יולי 2008, 00:29

צרות בפות

שליחה על ידי ברטוליין_ציססט* »

שמתי לב שהדף הזה מלא במיחושים .
כבר מישהי כתבה שהמיחוש הזה הופיע אצלה ומה לעשות ,לא היתה תשובה .
אולי מישהי יודעת?
תודה .
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

אתמול שמתי את ה MOON CUP וכל היום לא הרגשתי נוח. אני לא כ"כ אוהבת את התחושה שלו בימים הראשונים,זה חודרני מידי.
אבל הרגשתי שאני צריכה לקבל. בכל אופן ,בערב הוצאתי אותו , וידעתי שמשהו מתחיל לי..היה לי גרד איום,התקלחתי ובאקט של יאוש
כי לא היה לי חומץ,שמתי טיפה סודה לשתיה על היד והעברתי למטה.השאלה אם זה מזיק? הגרד לא השתפר,והיה בלתי נסבל,פחדתי שיתפתח למשהו
רציני,שמתי שמן עץ התה על כף היד ועיסיתי את האזור. זה היה שורף טיפה אך מרגיע.ישנתי בלי תחתונים.ובבוקר ,הגרד עדיין מציק מאוד.
מה עושים? הצילו
?*
הצטרפות: 16 פברואר 2005, 00:08
דף אישי: הדף האישי של ?*

צרות בפות

שליחה על ידי ?* »

אולי להפוך לדף מוצנע?
צליאק*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 17:41

צרות בפות

שליחה על ידי צליאק* »

שנים של שנים סבלתי מפטריה ואגינלית. לא משנה מה עשיתי זה לא עבר. בשלב כלשהו הקנדידה ממש גמרה לי את הגוף. כבר לא תפקדתי.
רק לפני שנה (ואני כבר סביב גיל 40) גילית ע"י ניסוי ותעיה שיש לי צליאק. (אושר אח"כ ע"י הרופאה)
מאז שהפסקתי לצרוך גלוטן מצבי הגופני השתפר פלאים והכי חשוב, הקנדידה נעלמה ואיננה.
לא הפסקתי לצרוך פחממות או סוכרים, רק גלוטן. זה עשה את העבודה.
חשוב לי לאמר שגיליתי שרגישות לגלוטן (צליאק) ניתנת לגילוי בשלבים שונים של החיים. גם בגיל 40 או 60. כשהרגישות עוברת איזשהו סף קריטי.
לדעתי למי שמאד סובלת ולא מצליחה לפתור את הבעיה, שווה לנסות להפסיק את צריכת הגלוטן לחודש ולראות אם יש שיפור.
ל'*
הצטרפות: 30 ספטמבר 2008, 12:40

צרות בפות

שליחה על ידי ל'* »

היי,
אני סובלת מגירוד באיזור שיער הערווה. למישהי יש רעיון ?
תודה.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

צרות בפות

כתבו כאן למעלה:

_לגרד שלא קשור לזמו ביוץ או זמן וסת :
כדאי לבצע משטח ואגינלי לבדוק אם ישנו זיהום (חיידק , פיטריה)
להמנע משימוש בסבון לשטיפת האזור
שימוש בתחתוני כותנה בלבד
החלפת תחתונים כמה פעמים ביום (במקום תחתונית)
הימנעות משימוש בפדים סינטטיים בזמן הווסת (allways לדוגמא) ובטמפונים.
לניקויי האזור ניתן להשתמש בשמנים ארומטיים (לבנדר ועץ התה מהולים במים או באמבטיה)_
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

הצילו! יש לי פצע ממש ליד הפות. שלשום נגעתי שם במקרה וזה כאב ואז הסתכלתי וראיתי שיש מין בלוטה עם ראש צהוב (כמו חצ'קון?). קצת שיחקתי עם זה ויצא חלב/מוגלה (נראה לי מוגלה) אבל בינתיים כל האזור נהיה נפוח והבלוטה גדלה והיא כואבת!
לפני שנתיים בערך שאלתי גניקולוגית לגבי איזו כדורית שהיתה בדיוק במקום הזה, בגודל של 2-3 מ"מ והיא אמרה לי שזו רק בלוטת שומן ולא לדאוג. פתאום עכשיו זה נהיה מאוד מדאיג..
מנסה_לעזור*

צרות בפות

תנסי לסגור את הפצע עם סינטומיצין (בד"כ נמצא במשחות עיניים בשפופרות הקטנות) ל-24 שעות.
זה מנקז את הגוש ואח"כ לטפל כמו פצע רגיל
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

תודה על התגובה הזריזה! אני אתאר קצת יותר ומתנצלת מראש על התיאורים -
הפצע סגור. היום בבוקר יצאה קצת הפרשה צהובה ולחצתי קצת ויצאה עוד אבל בשלב מסוים כבר לא היה עוד. חיטאתי עם אלכוהול.
מה שמדאיג אותי זו הנפיחות והכאב - גם כשאני לא נוגעת. כשאני נוגעת זה פשוט גוש!
כדאי ללכת לרופא? איזה רופא? עור? - ממש מביך ולא נעים
פלונית*

צרות בפות

שליחה על ידי פלונית* »

גם לי היה כזה לפני שנים הלכתי לגניקולוג ליעוץ והוא אמר שאם לא יפתח לבד תוך כך וכך ימים לחזור אליו לצורך ניקוז (נראה לי שזה משהו מאוד פשוט) אצלי בסוף זה התפוצץ לבד. אם אני זוכרת נכון הוא נתן לי משחה שמושכת את המוגלה החוצה משהו כמו איכטיול
מנסה_לעזור*

צרות בפות

קחי בערבון מוגבל, זהו ייעוץ אינטרנטי על כל המשתמע מכך.
זה במפשעה או על השפתיים?
אם זה על עור (ולא על רירית) זה כנראה חצ'קון. מיני אבצס. עדיף לא ללחוץ כי אז את חושפת את הרקמה המודלקת שמתחת לזיהום חיידקי. צריך לתת לזה "להבשיל". סליחה חזרה על התיאור. את התחלת:-P
הגוש זו הרקמה הדלקתית ובהתחלה עדיין אין הרבה מה לנקז. כשזה יהפוך שוב לראש ופחות אדום וכואב אפשר לנזות לנקז או פשוט לתת לזה להפתח מעצמו. להמשיך לטפל בשטיפות עם מים זורמים וסבון ולכסות עם פלסטר וסינטו.

אם זה על הרירית אולי זה ברטולין ציסט ולדעתי תצטרכי רופא.
בכל מקרה אם לא משתפר תוך יום-יומיים - כדאי שיראה את זה רופא, אפשר גם רופא משפחה (או אחות אם יותר נגישה ואת פחות מתפדחת).
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

את משהו! תודה על התשובות המורחבות! אני לוקחת בערבון מוגבל :-)
זה אכן על השפתיים והשפה פשוט נפוחה.. חיפשתי מה זה g]ברתולין 592[/po].htm (למען הדורות הבאות ;-) ) אז מסתבר שזה משהו מוכר ואני אחכה קצת ואראה מה קורה עם זה. אולי אני אחפש משחה נגד מוגלה.
חוחית*
הצטרפות: 24 ינואר 2008, 14:06

צרות בפות

שליחה על ידי חוחית* »

אני מציעה לפני המשחות האנטיביוטיות למיניהן, לשים קצת שמן לבנדר טהור- הוא גם אני דלקתי וגם עוזר לפצעים להחלים במהרה.
אני לצערי סובלת לא מעט מפצעים בדיוק מהסוג הזה וזה מה שאני עושה.
חוצמזה, כדאי לאוורר את האזור כמה שיותר, ללכת רק עם תחתוני כותנה ומתי שאפשר בלי בכלל.
בהצלחה @}
דחפתי_כבר_הכל*
הצטרפות: 21 אוקטובר 2008, 20:03

צרות בפות

שליחה על ידי דחפתי_כבר_הכל* »

שמן לבנדר ושמן עץ התה, טמפון עם יוגורט, טבליות אצידופולוס וגנליות וגם רגילות, דיאטה נטולת חיטה, שמרים, סוכר, כל סוגי האגיסטנים למינהם ושום דבר לא עזר. הלכתי לרופאת הנשים וצעקתי גוועאלד- והיא ישר נתנה לי ארבעה כדורים והבטיחה מזור. והאמת- למרות הבושה אני מודה, לא בלעתי את הכדורים והגרדת עברה.
אנונימי

צרות בפות

שליחה על ידי אנונימי »

לבחורה עם הפצע בפות,כדאי לך לבדוק את זה דחוף אצל רופא נשים,זה עלול גם להיות הרפס ועם פצעים של הרפס אסור להתעסק ,את עלולה להעביר את זה למישהו אחר או לאזור אחר בגופך,במיוחד אם זה מפריש.לגבי "צרות בפות",יש בבית מרקחת הגליל בתל אביב נרות מיוחדים שעשויים משמן עץ התה ועוד שעוזרים מהר מאוד לבעיות שכאלה.אני חדשה פה בתגובות אך עוקבת וקוראת באתר זה.אשמח לעזור.
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

תודה על כל העצות.
למון גראס, חשבתי שאולי זה הרפס אבל זה לא נראה/מרגיש כמו.
כרגע הפצע סגור ולכן גם עצתך חוחית - להשתמש בשמן לבנדר - לא ממש מתאימה. אבל אימצתי את הרעיון של השמן.
אני הולכת מחרתיים לבדוק את זה אצל רופא/ה.
חוחית*

צרות בפות

שליחה על ידי חוחית* »

כרגע הפצע סגור ולכן גם עצתך חוחית - להשתמש בשמן לבנדר - לא ממש מתאימה
לדעתי שווה לנסות גם אם הפצע סגור,
עוד דבר שעזר לי עם פצעים אחרים- כמה טיפות רסקיו- מעולה לאפטות בפה, לא מבטיחה כלום לגבי צרות בפות
טאו_להורות*
הצטרפות: 02 מרץ 2008, 09:21
דף אישי: הדף האישי של טאו_להורות*

צרות בפות

שליחה על ידי טאו_להורות* »

לפי התאור שלך היה פצע של הרפס מסוג 2 שהטיפול בו הוא תרופתי.
כאשר הפצע מפריש הוא מדבק ואם קיימת יחסים באותו הזמן את עלולה להדביק את השותף.
אפשר לבצע בדיקת דם סרולוגית לך ולבן זוגך
כדאי לדעת שיש משמעות למחלה פעילה של הרפס בהריון.
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

טוב, אבחנה רפואית - סתימה של בלוטת ברתולין שיצרה מוגלה. המוגלה יצאה והפצע (כמעט) חלף עבר כלעומת שבא.
תודה גם לכל המדאיגים בענייני הרפס וכדומה.
אנונימי

צרות בפות

שליחה על ידי אנונימי »

לפלונית אלמונית,אני שמחה בשבילך על האבחנה והאחלמה,שתהי בריאה וכל טוב : )
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

לקטופיל-פמינה. שימו לב שיש סתם לקטופיל (לבן עם כחול לדעתי) ויש את הפמינה שבזמנו היה ורוד עם לבן.
עוד_ביישנית*
הצטרפות: 11 נובמבר 2008, 21:21

צרות בפות

שליחה על ידי עוד_ביישנית* »

טוב, הגעתי לכאן כיוון שגם לי בעיה בתחום, מזל שיש אתכן.....לי מציקה מן התגרדות של העור מעל לשפתיים, חיצוני, כול יום נמצא שם עור יבש כמו גלד, לא מגרד אבל לא אסטטי ו מדאיג.בעבר גירד טופלתי בהומהופטיה והשתפר חצי שנה אחרי הלידה, חזרו הטחורים וזה..
כמובן שהתחיל אחרי לידה אנטיביוטיקה וכדומה, זו פטרייה לדעתכן?
חוחית*

צרות בפות

שליחה על ידי חוחית* »

לי מציקה מן התגרדות של העור מעל לשפתיים, חיצוני, כול יום נמצא שם עור יבש כמו גלד
נשמע כמו סימפטום של פסוריאזיס (גם אני סבלתי מזה בעבר וידוע שזה מתחדש אחרי תום ההריון).
האם יש לך יובש דומה במקומות אחרים?
עוד_ביישנית*
הצטרפות: 11 נובמבר 2008, 21:21

צרות בפות

שליחה על ידי עוד_ביישנית* »

סליחה לא הייתי הרבה זמן,לא היה זמן להיות מוטרדת מבעיותי....
חוחית , אין לי יובש בעוד מקום, ולא היה לי פסרואזיס.....
בין השפתיים חזר להיות כאילו בלי קשר חריץ של פצע פתוח שמסרב להגליד
נשמע מוכר למישהי?
חוחית*

צרות בפות

שליחה על ידי חוחית* »

נשמע מוכר למישהי?
נשמע לי מוכר מאוד, אצלי זה בהחלט היה קשור בהתפרצות עזה של פסוריאזיס.
ממליצה לך לא לסבן את המקום כדי שלא יתייבש ויתקלף ויפצע וחוזר חלילה, ללכת עם תחתונים כמה שיותר מאווררים.
עשב_השדה*
הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*

צרות בפות

שליחה על ידי עשב_השדה* »

פולידין פשוט יכול להועיל
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

שלום- ומזל שיש את מי לשאול...
אני סובלת (מאוד) מתופעה שכבר ראיתי אותה הרבה בדף הזה- יובש וגרד בפות, כאבים איומים בעת קיום יחסים ובאופן כללי מציק מציק. הגיניקולוגית שלי עשתה בדיקות מקיפות ואין שום דבר אורגני- לא פטריה ולא חיידקים אמרה שזה כנראה קשור למשהו הורמונלי ורשמה לי גלולות יותר חזקות- הבעיה היא שאני הפסקתי לקחת גלולות לפני כ-8 חודשים כי הן שיבשו אותי לגמרי ואני לא כל כך רוצה לחזור לקחת... יש רעיונות? תודה...
אילה_בשדה_הדגן*

צרות בפות

ללכת למטפלת שעושה הילינג /עוצמת הרכות וכ' ומצויה בטיפול מיני.
זאת ההזדמנות שלך להקפיץ מדרגה את חיי האהבה שלך.
ובנתיים:להנמע מיחסי מין לגמרי.כי ככה רק תגרמי לגוף שלך לתעב את הרעיון.

איחולי אהבה נעימה ומחבקת.
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

תודה על התשובה המהירה- הסתכלתי קצת באתר של עוצמת הרכות וזה נראה נעים נעים ומעניין- אבל סדרת טיפולים לא ממש תואמת את שכרי הזעום אז יכול להיות שזה יצטרך לחכות... עוד רעיונות?
אילה_בשדה_הדגן*

צרות בפות

תקראי באתר של 'מכון רטר' וגם פה באתר דימיון מודרך.אולי יש גם מטפלים בתחום הזה שגובים סכום שמתאים לך.
אולי יש גם אפשרות לקבל ביו פידבק וכ' במרפאות לטיפול מיני שבבתי החולים,ממומן מהקופ"ח.
נכון שיש פיתרונות כאלה ואחרים מבחינת הכסף, העינין הוא לא לותר ולסדר עצמך משהו .להקדיש לעצמך.גם את זה רובנו צריכים ללמוד..
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

שוב תודה. האמת שהייתי רוצה קצת לדעת במה מדובר- גם הרופאה שלי התייחסה רק ליחסי המין אבל זה מציק רוב (!) הזמן- גם אם לא שוכבים הרבבה זמן (ולא תמיד כואב יותר אחרי) נראה לי שזה קשור ליובש- דבר שחוץ מהשנתיים האחרונות מעולם לא סבלתי ממנו. אז למה????????
ליהי_פאי_תפוחים*
הצטרפות: 23 מאי 2008, 08:36
דף אישי: הדף האישי של ליהי_פאי_תפוחים*

צרות בפות

שליחה על ידי ליהי_פאי_תפוחים* »

אני סובלת מפטריה בנרתיק מאז הלידה (5.5 חודשים). מלווה בהפרשות וריח לא נעים.
הרופא נתן לי נרות פולידין אך אני מניקה וקיוויתי אולי יש דרך טבעית לטפל בזה.
מישהי יודעת?
אום_שלום*

צרות בפות

שליחה על ידי אום_שלום* »

אולי יש דרך טבעית לטפל בזה
קודם כל תזונה, וחוצמזה- דיקור/ הומאופטיה יכולים לעזור.
המנעי משטיפה אינטימית ושימוש בתחבושות יומיומיות.
ילדה_סובלת_מכאבי_ראש_מסתוריים*
הצטרפות: 26 אוגוסט 2004, 21:39
דף אישי: הדף האישי של ילדה_סובלת_מכאבי_ראש_מסתוריים*

צרות בפות

שליחה על ידי ילדה_סובלת_מכאבי_ראש_מסתוריים* »

לבת שלי (בת 3) יש הפרשה לבנה מהפות כבר כמה שבועות והיא מתלוננת על צריבה לעיתים ועל גירוד. לפעמים מתלוננת פעם ביום (בד"כ רגע לפני שהולכים לישון) ולפעמים בכלל לא. אנחנו משתמשים בסבון של סבתא ג'מילה וגם זה לא בכל מקלחת.
למישהי יש ניסיון או רעיון?
אילה_בשדה_הדגן*

צרות בפות

לדעתי, שום סבון.גם לא משהו טיבעי.אין לי ניסיון עם הסבון הזה באופן ספציפי,אני מודה.
אני אישית חושבת שעדיף לשטוף רק את הידים בסבון,במיוחד אצל ילדים.

אני הייתי עושה לה סדר רציני בתזונה ,אולי נטורופטית/רפואה סינית.
אולי יש הרבה פחממות וסוכר מיותרים?
Lemongrass*
הצטרפות: 16 מרץ 2009, 21:37

צרות בפות

שליחה על ידי Lemongrass* »

לליהי תפוחים.אני ממליצה על נרות שמכינים אותם משמן עץ התה ,חותם הזהב וקלנדולה וניתן להשיג אותם בבית מרקחת הגליל בת''א.יש להם גם ג'ל מיוחד של חברת וולה.2 המוצרים האלה מעולים ועשויים מחומרים טבעיים באמת ופשוט תיפטרי מהפטריה מהר.
אגן_בלאגן*
הצטרפות: 10 אפריל 2009, 15:10

צרות בפות

שליחה על ידי אגן_בלאגן* »

הריון שני. שבוע 18. כבר לפני שבועיים שלושה האגן שינה את רוחבו (מוקדם נורא...) אז אחרי כאבים בצד שמאל של האגן שהיו ונעלמו
הופיע לחץ באזור עצם הערווה שלא הרבה זמן אח"כ הפך לכאב באזור הדגדגן (כשבדקתי הוא נראה לי ע-נ-ק מהרגיל) ועכשיו זה מציק לפרקים
וסוג של מגרד/ מציק
למישהי יש מושג מה זה יכול להיות ?
יכול להיות שזה עקב לחץ על כלי דם או משהו דומה ? מה עושים?
אילה_בשדה_הדגן*

צרות בפות

אולי דווקא גודש בכלי דם ורידי באזור הדגדגן.
תנסי לשכב ולנוח ולראות אם זה משפיע .
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

היי
מדי פעם מופיע לי גוש קטן במפשעה כואב מאד, לא קשור להסרת שיער. הוא נמשך כשבוע ולאט לאט נספג/נעלם.
הפעם הופיע גוש גדול יותר כואב מאד ואף מדמם, ממה זה נובע? מישהי מכירה? תודה
פלוני_אלמונית*

צרות בפות

גם לי זה קורה. לי זה נראה פצע, מאוד גדול. עד שהוא נפתח ומדמם ועובר. אני חושבת שאולי זה קשור לשערות שגדלות הפוך.
שליחת תגובה

חזור אל “אלימות מינית וילדים (ואיך להישמר)”