קראתי את הדף ברצף עכשיו, תוך הרגשה ברורה שמלווה אותי - אני לא קשורה לכל זה!...
אני? אני מסודרת , מתוקתקת, אלופת רשימות המטלות,
כל יום שישי מקבל רשימה מסודרת על המקרר עם מחיקות (וכשהיא נשחקת תהיה רשימה )
משימות יומיות אני רושמת ביומן של הטלפון לפי תאריכים.
כל משימה מקבלת יום, (נניח - להעביר את החבילה לX , אני עושה הערכת מצב מתי אגיע לX, ומשייכת את המשימה לפי היום הצפוי )
ואם זה יקרה בשעות הבוקר - גם עם התראה לשעה הספציפית.
אני מכורה לזריקות של חפצים , ואם יש שב"ח הוא יועמד על מקומו בערב פסח (-:
בקיצור, חשבתי שאני מצטרפת לתורמות הטיפים והידע, ואין , אין קשר אלי!
אבל פתאום זה תפס אותי, איפשהו בהודעה של אחת על הלופ האינסופי של ההתלבטויות במוח.
המממ... אני טובה בקבלת החלטת קטנות ואפילו בינוניות אבל בגדולות אני נתקעת , ודוחה לתאריך בלתי ידוע..
מצאתי בינתיים שלושה מקומות תקועים, וכולם שינויים גדולים מאד שאני רוצה להכניס בחיי
ולא מצליחה!
כל ארוחת צהריים מעמידה אותי מחדש מול הדילמה הזו , מה לבשל , איך לבשל , מתי לבשל, ויאללה, כבר עדיף לא לעשות כלום וזהו..
- משהו שנאהב אבל לא 100 % בריא?
- משהו בריא שנאהב אבל לא 100%?
- משהו קל ? קשה?
ובגלל שאין תשובות על א. וב. אז גם אין מצרכים בבית , ואין קטניות מושרות (על מונבטות אני לא מדברת בכלל)
- מה תהינה שתי התוספות , המזינות , הקלות והטעימות?
מנה עיקרית בשרית או שכבר אכלנו מידי הרבה השבוע?
אני יכולה לומר בוודאות שמה שתוקע אותי זה הפרפקציוניזם , הנקיפות מצפון אם אני מכינה פסטה, תפוחי אדמה בתנור, או ארוחה בלי חלבונים
והרגשה דפוקה כשהפירה עדשים לא יוצא מספיק טעים , ונשאר במקרר...
גם דברים שהם כן 100% יכולים לצאת לא טעימים, או שההכנה שלהם ארוכה מידי ואין לי כח.
מה שקורה לרוב הוא שאני מושכת ידי מן הענין ומשאירה לבן זוגי את העבודה,
או שמחליטה לאפות משהו קטן ולא בריא במוצהר (אם זה לא בריא אז עד הסוף ...)
יש לי רצון ממש חזק , וגם יכולת התמדה , זמן פחות אבל יהיה אם אני ארצה מאד.
מה שחסר לי - זו החלטה מהי התנועה שתתאים לי , תגרום לי להרגיש טוב וגם תרזה אותי (כן , כן , תרזה ! 9-:)
אני לא מספיק אוהבת הליכות , ולמרות זאת מצאתי 10 דקות ביום שאני מצליחה להתמיד בהן
(יורדת מהאוטובוס תחנה קודם והולכת , זה זמן שקשה לי להאריך אותו כי הוא על חשבון העבודה או הבוקר ... זמן עמוס)
לא רוצה תרגילים אגרסיביים מידי , לא רוצה ללכת למכון כושר, יודעת מאד מה לא ופחות מה כן ...
החלטה שאני לא בטוחה שתוכלו לעזור בה...
קנית דירה להשקעה
ושוב השאלות הרגילות - איפה כמה למה
מי אמר שאיפה שנקנה יהיה שווה
בכלל מאיפה להתחיל , לאיזה כיוון ומה לעשות עם זה
ואולי בכלל לא שווה להשקיע בנדלן (אבל השקעות אחרות לא רלוונטיות אלינו!)
זה נושא שנגרר כבר 3 שנים , וכל מה שעשינו בנידון (אישי גרוע יותר ממני בענין) זה לברר בירורים שקשורים לחלום הדירה למגורים -
נושא שמיצינו והגענו למסקנה שהוא נשאר בגדר חלום
אז מה עושים עכשיו ? חולמים , לא חושבים ובעיקר מדחיקים את הנושא המעצבן הזה
מוצאים רווחים כמה כיף שאין לנו בכלל דירה , ואין לנו למה לדאוג (והכסף מאבד מערכו... כיף מאד)