עירית לוי
-
- הצטרפות: 24 אוגוסט 2008, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של כאן_ועכשיו*
עירית לוי
עירית יקרה, ערב טוב וסוף חג נפלא
האם הכסא רכב הגיע למחוזותינו... ?
אור ואהבה ושבוע נפלא
האם הכסא רכב הגיע למחוזותינו... ?
אור ואהבה ושבוע נפלא
-
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
עירית לוי
כתבתי לך מייל
חג שמח
(-:
חג שמח
(-:
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
עירית לוי
_עירית, את מוארת .
את עושה לי חשק גדול לפגוש אותך ולהכיר אותך._
את מסקרנת ונדיבה כיף שאת נמצאת
את עושה לי חשק גדול לפגוש אותך ולהכיר אותך._
את מסקרנת ונדיבה כיף שאת נמצאת
-
- הצטרפות: 29 נובמבר 2004, 10:10
- דף אישי: הדף האישי של נוסעת_סמויה*
עירית לוי
הי יקירתי,
כן, אני כאן, לא הרבה
משתדלת לצרוך את באופן במשורה ובעיקר בתבונה
יש לי נטייה לברוח לאתר כמפלט מאיזו מועקה שנוצרת כשיש קצת פנאי אבל התודעה לא מספיק מפוקסת בשביל לעשות בו משהו משמעותי (זה בא אצלי יחד עם אכילה בהיסח הדעת)
מכל מקום, אני נהנית כתמיד לעקוב אחריך, אחרי ההתפתחות וההבשלה האישית-מקצועית שלך שמגיעה בכל פעם למקומות חדשים ומרתקים
מקווה שאת רואה ברכה גם מצד הפרנסה
ראיתי שציטטת את אביתר בנאי שם למעלה - אני שומעת אותו כבר חודשיים באוטו, אחרי שביקשתי וקיבלתי את הדיסק ליום ההולדת
שרה לעצמי שוב ושוב את השורה הזו בדיוק
מרגישה שהגיע הזמן לדבר ולהתעדכן @}
כן, אני כאן, לא הרבה
משתדלת לצרוך את באופן במשורה ובעיקר בתבונה
יש לי נטייה לברוח לאתר כמפלט מאיזו מועקה שנוצרת כשיש קצת פנאי אבל התודעה לא מספיק מפוקסת בשביל לעשות בו משהו משמעותי (זה בא אצלי יחד עם אכילה בהיסח הדעת)
מכל מקום, אני נהנית כתמיד לעקוב אחריך, אחרי ההתפתחות וההבשלה האישית-מקצועית שלך שמגיעה בכל פעם למקומות חדשים ומרתקים
מקווה שאת רואה ברכה גם מצד הפרנסה
ראיתי שציטטת את אביתר בנאי שם למעלה - אני שומעת אותו כבר חודשיים באוטו, אחרי שביקשתי וקיבלתי את הדיסק ליום ההולדת
שרה לעצמי שוב ושוב את השורה הזו בדיוק
מרגישה שהגיע הזמן לדבר ולהתעדכן @}
-
- הצטרפות: 24 אוגוסט 2008, 12:21
- דף אישי: הדף האישי של כאן_ועכשיו*
עירית לוי
עירית יקרה,
תבורכי.
המשך יום שפע..
תבורכי.
המשך יום שפע..
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עירית לוי
סתם.
אני קורא את דבריך בכל מיני דפים, ואני מלא התפעלות.
תודה לך.
אני קורא את דבריך בכל מיני דפים, ואני מלא התפעלות.
תודה לך.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
עירית לוי
פלוני, תודה רבה!
עירית לוי
עירית שלום!
ראיתי ביותר ויותר דפים התייחסות ל"סדנת מותר" ו"סדנת התפעמות עצמית"
אולי שווה לפתוח דף לכבודם, עם "הוראות הפעלה" והתנסויות.
הייתי עושה זאת בעצמי, לו ידעתי איך וגם נראה לי שנדרשת הסכמתך לכך.
ראיתי ביותר ויותר דפים התייחסות ל"סדנת מותר" ו"סדנת התפעמות עצמית"
אולי שווה לפתוח דף לכבודם, עם "הוראות הפעלה" והתנסויות.
הייתי עושה זאת בעצמי, לו ידעתי איך וגם נראה לי שנדרשת הסכמתך לכך.
-
עירית לוי
זה רעיון...
אלך לבקש את רשותן של משתתפות ה"סדנאות".
אלך לבקש את רשותן של משתתפות ה"סדנאות".
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עירית לוי
אה, נזכרתי: אני ממש מתפעמת מעצמי שהמצאתי את המונח "סדנת מותר"! איזה כיף! וגם מותר לי להתפעם! (-:
עירית לוי
היי עירית
קודם כל רוצה לכתוב לך שממה שקראתי שכתבת כאן באתר את מדהימה ומעוררת השראה - תודה לך וישר כוח על העזרה שאת מגישה לאנשים באכפתיות ובאהבה!
שנית, רציתי לבקש את עצתך, אם יש לך זמן. אני פתחתי את הדף בן זוג מתעלל מילולית, אם לא קראת אותו אז התקציר הוא - חייתי שנים עם בן זוג מתעלל, לאחרונה נפרדנו והוא עזב את הבית סוף סוף אבל אני לא מצליחה לנטרל את ההתעללות למרות מאמצים רבים.
קראתי חלק מהדף הארוך עוברת אורח מהגגת והרבה ממה שכתוב שם מדבר אליי, אבל כמו שכתבת שם, לכל אחד יש את הדרך שלו לעבור על מנת לנטרל את התוקפנות ואני אשמח לעצתך לגבי הדרך הספציפית שלי. מזמינה אותך לדף שלי לפרטים נוספים...
תודה רבה ולילה טוב
@}
קודם כל רוצה לכתוב לך שממה שקראתי שכתבת כאן באתר את מדהימה ומעוררת השראה - תודה לך וישר כוח על העזרה שאת מגישה לאנשים באכפתיות ובאהבה!
שנית, רציתי לבקש את עצתך, אם יש לך זמן. אני פתחתי את הדף בן זוג מתעלל מילולית, אם לא קראת אותו אז התקציר הוא - חייתי שנים עם בן זוג מתעלל, לאחרונה נפרדנו והוא עזב את הבית סוף סוף אבל אני לא מצליחה לנטרל את ההתעללות למרות מאמצים רבים.
קראתי חלק מהדף הארוך עוברת אורח מהגגת והרבה ממה שכתוב שם מדבר אליי, אבל כמו שכתבת שם, לכל אחד יש את הדרך שלו לעבור על מנת לנטרל את התוקפנות ואני אשמח לעצתך לגבי הדרך הספציפית שלי. מזמינה אותך לדף שלי לפרטים נוספים...
תודה רבה ולילה טוב
@}
-
עירית לוי
שלום משתחררת,
ראשית, תודה.
אני זוכרת את הדף שלך, אפילו דיברנו בו קצת בתחילתו. זוכרת?
את העדכונים של השנה האחרונה לא קראתי. אקרא ואגיב בשמחה רבה (יכול להיות שיקח לי קצת זמן. ימים גדושים שכאלה...).
נתראה שם
ראשית, תודה.
אני זוכרת את הדף שלך, אפילו דיברנו בו קצת בתחילתו. זוכרת?
את העדכונים של השנה האחרונה לא קראתי. אקרא ואגיב בשמחה רבה (יכול להיות שיקח לי קצת זמן. ימים גדושים שכאלה...).
נתראה שם
-
- הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10
עירית לוי
רק עכשיו נכנסתי וראיתי את הברכה שלך, מקשיבה לשיר ברגעים אלו
המון תודות! כרגיל, את במקום הנכון בזמן הנכון... נשיקות.
המון תודות! כרגיל, את במקום הנכון בזמן הנכון... נשיקות.
-
עירית לוי
עירית שלום
ישנו דף , טראומה בבדיקה גניקולוגית שמרגיש לי זועק לעזרה
אם מתאים לך , אולי תוכלי להכנס?
אם לא מתאים ,תסלחי לי שחשבתי לערב אותך, ותמחקי
ישנו דף , טראומה בבדיקה גניקולוגית שמרגיש לי זועק לעזרה
אם מתאים לך , אולי תוכלי להכנס?
אם לא מתאים ,תסלחי לי שחשבתי לערב אותך, ותמחקי
עירית לוי
יופי, תודה
מתי שמתאים לך כמובן - בלי לחץ
מתי שמתאים לך כמובן - בלי לחץ
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
- דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*
עירית לוי
או - יפה יפה- אני פוגשת אותך בכל פיני דפים אחרים תתביישי לך - גם אני רוצה שיר למה מה קרה?!
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2010, 10:45
עירית לוי
עירית שלום, פתחתי כאן דף בשם- טראומה בבדיקה גניקולוגית.
עברתי לפני שבוע בדיקה גניקולוגית, שהותירה אותי בסערת רגשות, מבולבלת ומחפשת מוצא.
אני מקבלת תמיכה מדהימה מנשים כאן באתר,
ובכל זאת, לאור דברים שלך שקראתי כאן בדפים אחרים, הייתי שמחה מאד גם לתגובתך.
לא יודעת אם זה בסדר, לבקש בקשה כזו?
זה נושא קשה, נורא אינטימי, כך שאם לא מתאים לך מהסיבה הזו או מסיבות אחרות, אל תרגישי מחויבת.
הרבה תודה, אישה מתמודדת.
עברתי לפני שבוע בדיקה גניקולוגית, שהותירה אותי בסערת רגשות, מבולבלת ומחפשת מוצא.
אני מקבלת תמיכה מדהימה מנשים כאן באתר,
ובכל זאת, לאור דברים שלך שקראתי כאן בדפים אחרים, הייתי שמחה מאד גם לתגובתך.
לא יודעת אם זה בסדר, לבקש בקשה כזו?
זה נושא קשה, נורא אינטימי, כך שאם לא מתאים לך מהסיבה הזו או מסיבות אחרות, אל תרגישי מחויבת.
הרבה תודה, אישה מתמודדת.
-
-
עירית לוי
צר לי להודיעך שהפייסבוק לא מדבר איתי יותר. כניראה שהיה שם ניסיון פלישה של וירוס ולכן כל ההודעות וההתרחשויות מהפייסבוק נזרקים לי ישר לספאם...מדי פעם בלילות ירח מלא אני נכנסת לראות מה קורה בממלכה האבודה.....נו שייסה
אף פעם לא היה לי באמת סבלנות לכל הפייסבוק הזה
אף פעם לא היה לי באמת סבלנות לכל הפייסבוק הזה
-
עירית לוי
מה את רצינית? מתי יש מפגש?
חייבת לפגוש אותך בפורמט החדש ...
(
חייבת לפגוש אותך בפורמט החדש ...
(
עירית לוי
שלום עירית,
אני מהדף מציאות חדשה פרידה. מאד מאד אשמח לתגובתך ועזרתך.
עברתי פרידה כואבת מבין זוג אחרי שלוש שנים של קשר.נפרדנו לפני כשלושה וחצי חודשים.
לאחרונה (ואולי לאורך כל התקופה מאז נפרדנו) אני נעה בין תחושת אופטימיות כוחות ואמונה בעצמי לבין תחושות של ייאוש, וחוסר אונים.
לפני כמה ימים חברתי כיוונה אותי ללא לברוח מהכאב, פשוט להיות איתו. וזה מאד מאד עזר. היה רגע מפחיד כמו פחד מוות, פשוט לפגוש את זה בתוכי, את עצמי, אבל אחר כך היה יותר השלמה וכוחות. העיניין הוא שאינני יודעת כיצד לחזור לשם, ליכולת הזאת. אפילו אם אני מפסיקה לברוח בגוף, ויושבת עם זה בשקט, הראש ממשיך לברוח ומפחד לפגוש את מה שבפנים. ואני בורחת גם אל מחשבות שהורסות אותי. בעיקר הן נשמעות ככה: "הוא התגבר, הוא המשיך הלאה, טוב לו וכיף לו בלעדייך, ואת, הדפוקה, בכאב ובקושי". המחשבה הזאת לא נותנת לי לחיות ולנשום! אני לא יכולה לסבול אותה! ולא יודעת איך להפסיק עם העינוי העצמי הזה. בן זוגי לשעבר טס להודו לפני שבועיים, לפני טיסתו נפגשנו ביוזמתו וזה גם עורר את כל הקושי בי מחדש.
השאר כתוב בדף..
מאד מאד אשמח לעצתך!
תודה לך מראש.
אני מהדף מציאות חדשה פרידה. מאד מאד אשמח לתגובתך ועזרתך.
עברתי פרידה כואבת מבין זוג אחרי שלוש שנים של קשר.נפרדנו לפני כשלושה וחצי חודשים.
לאחרונה (ואולי לאורך כל התקופה מאז נפרדנו) אני נעה בין תחושת אופטימיות כוחות ואמונה בעצמי לבין תחושות של ייאוש, וחוסר אונים.
לפני כמה ימים חברתי כיוונה אותי ללא לברוח מהכאב, פשוט להיות איתו. וזה מאד מאד עזר. היה רגע מפחיד כמו פחד מוות, פשוט לפגוש את זה בתוכי, את עצמי, אבל אחר כך היה יותר השלמה וכוחות. העיניין הוא שאינני יודעת כיצד לחזור לשם, ליכולת הזאת. אפילו אם אני מפסיקה לברוח בגוף, ויושבת עם זה בשקט, הראש ממשיך לברוח ומפחד לפגוש את מה שבפנים. ואני בורחת גם אל מחשבות שהורסות אותי. בעיקר הן נשמעות ככה: "הוא התגבר, הוא המשיך הלאה, טוב לו וכיף לו בלעדייך, ואת, הדפוקה, בכאב ובקושי". המחשבה הזאת לא נותנת לי לחיות ולנשום! אני לא יכולה לסבול אותה! ולא יודעת איך להפסיק עם העינוי העצמי הזה. בן זוגי לשעבר טס להודו לפני שבועיים, לפני טיסתו נפגשנו ביוזמתו וזה גם עורר את כל הקושי בי מחדש.
השאר כתוב בדף..
מאד מאד אשמח לעצתך!
תודה לך מראש.
-
עירית לוי
הי עינת, בשמחה רבה.
אשתדל לקרוא ולהגיב בקרוב.
אשתדל לקרוא ולהגיב בקרוב.
-
עירית לוי
עינת, לא שכחתי. בקרוב.
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2010, 21:11
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_גלית*
עירית לוי
תודה על תגובתך בדף הבית החדש שלי. בטוח אבוא ליום הפתוח (יש כבר תאריך?) וברור שאשמח לראותך.
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
עירית לוי
קראתי חצי. ואז הילדות סגרו לי את הבראוזר. אוף.
חושבת עלייך.
-
- הצטרפות: 17 דצמבר 2004, 23:36
- דף אישי: הדף האישי של ענת_קדם*
עירית לוי
תודה. כייף לשמוע מחמאה בכזאת נדיבות.
אם את מעוניינת,
הציורים פה בבית מחכים למכירה במטרה לגייס כסף לפני הלידה ולפנות מקום ליצירה החדשה-העובר. או כמו שהילד שלי אומר "אמא כבר אין מקום בבית חייבים למכור אותם דחוף..."
המחירים מפתיעים.
אם את מעוניינת,
הציורים פה בבית מחכים למכירה במטרה לגייס כסף לפני הלידה ולפנות מקום ליצירה החדשה-העובר. או כמו שהילד שלי אומר "אמא כבר אין מקום בבית חייבים למכור אותם דחוף..."
המחירים מפתיעים.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 18:25
עירית לוי
הספקתי לקרוא את הדף לפני שמחקת...
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2010, 10:45
עירית לוי
עירית, אני כבר כמה ימים מחפשת את הדף שלך, ולא מוצאת, איפה הוא נמצא?
מקווה שאת בטוב, חושבת עליך מדי פעם.
מקווה שאת בטוב, חושבת עליך מדי פעם.
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
עירית לוי
_עירית, אני כבר כמה ימים מחפשת את הדף שלך, ולא מוצאת, איפה הוא נמצא?
מקווה שאת בטוב, חושבת עליך מדי פעם._
בדיוק אותו דבר. מצטרפת
מקווה שאת בטוב, חושבת עליך מדי פעם._
בדיוק אותו דבר. מצטרפת
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
עירית לוי
גם אני דואגת לך,מה שלומך יקירה?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עירית לוי
הכל בסדר. עירית מחקה את הדף מסיבות שלה.
-
עירית לוי
אני בטוב. בטוב מאוד אפילו .
מחקתי את הבלוג כי כבר הרגשתי שם חשופה מדי וכי נבכי נפשי ביקשו אַחַר פרטיות.
בכל זאת, אני כותבת בשם האמיתי. עבר לי לרגע רעיון לכתוב תחת ניק אבל הוא נפסל כי תיארתי לי שדי מהר יזהו את כתב היד .
אולי אחזור לכתוב מתישהו. נראה איך זה ירגיש. תודה על האהבה .
מחקתי את הבלוג כי כבר הרגשתי שם חשופה מדי וכי נבכי נפשי ביקשו אַחַר פרטיות.
בכל זאת, אני כותבת בשם האמיתי. עבר לי לרגע רעיון לכתוב תחת ניק אבל הוא נפסל כי תיארתי לי שדי מהר יזהו את כתב היד .
אולי אחזור לכתוב מתישהו. נראה איך זה ירגיש. תודה על האהבה .
-
עירית לוי
הכל טוב,מה שקרה בעקבות הכתיבה כבר מלווה אותך,באמת לא כל דבר דורש הנצחה.
את כבר על השביל ,תודה על העדכון @}
את כבר על השביל ,תודה על העדכון @}
עירית לוי
שלום עירית, אולי תוכלי לחוות את דעתך למצב שאני נמצאת בו,
אני בתהליך ארוך עם עצמי של ניקוי דברים מיותרים מתוכי, ודבקות באמת.
מה שהוביל אותי להתרחקות והתבודדות מאנשים.
וכבר עצוב לי לבד, רוצה חברה, קירבה, ולחזור להיות חלק מכולם,
הבעיה היא שכל קשר שיש לי עם חבר או חברה או אפילו מישהו מהמשפחה, תמיד התחושה שלי היא- שעדיף לא להיות בקשר, כי הסיבה לקשר היא בעיקר לא להיות לבד וזה סתם לשרוף את הזמן ביחד, ותחושה של ביזבוז, של "יש דברים יותר חשובים לעשות", כי בד"כ עם אנשים אני רואה טלויזיה או משחקת עם הילדים שלהם או דברים כאלה שלא באמת תורמים לי,(חוץ מהנעימות של ה"ביחד")אז האמת מובילה אותי כבר תקופה ארוכה להסתגר , לא לראות אף אחד, ולהיות עם עצמי, זה הזמן היחידי שאני מרגישה בו טוב, יחסית, אומנם עצובה, אך לא מבזבזת זמן.
השאיפה שלי היא להפסיק לרצות להיות לבד, ולהשתלב עם אנשים. יש לך רעיון מה הבעיהשלי?
תודה לך מראש ובכל מקרה(-:
אני בתהליך ארוך עם עצמי של ניקוי דברים מיותרים מתוכי, ודבקות באמת.
מה שהוביל אותי להתרחקות והתבודדות מאנשים.
וכבר עצוב לי לבד, רוצה חברה, קירבה, ולחזור להיות חלק מכולם,
הבעיה היא שכל קשר שיש לי עם חבר או חברה או אפילו מישהו מהמשפחה, תמיד התחושה שלי היא- שעדיף לא להיות בקשר, כי הסיבה לקשר היא בעיקר לא להיות לבד וזה סתם לשרוף את הזמן ביחד, ותחושה של ביזבוז, של "יש דברים יותר חשובים לעשות", כי בד"כ עם אנשים אני רואה טלויזיה או משחקת עם הילדים שלהם או דברים כאלה שלא באמת תורמים לי,(חוץ מהנעימות של ה"ביחד")אז האמת מובילה אותי כבר תקופה ארוכה להסתגר , לא לראות אף אחד, ולהיות עם עצמי, זה הזמן היחידי שאני מרגישה בו טוב, יחסית, אומנם עצובה, אך לא מבזבזת זמן.
השאיפה שלי היא להפסיק לרצות להיות לבד, ולהשתלב עם אנשים. יש לך רעיון מה הבעיהשלי?
תודה לך מראש ובכל מקרה(-:
-
עירית לוי
סנורקה יקרה,
מה שאת אומרת בעצם זה שתוך כדי מהלך מבורך של התנקות, עלה בך צורך בהתרחקות מחברת אנשים, ובהתבודדות.
לא פירטת, אבל אני מניחה שהרגשת שמשהו באינטרקציות מחליש אותך, או מרעיל אותך, או מרחיק אותך מעצמך, מיכולת להקשיב ללב שלך, לאמת הפנימית שלך, וכו' - ושאת זקוקה לזמן שלך עם עצמך.
ואת הקשבת לצורך הזה ונתת לו מענה (וזה נפלא בעיני), והתבודדת.
התחלת לפגוש רק את עצמך ללא רעשי הרקע של קולות חיצוניים לך, ללא מפגש עם תכולה רגשית כזו או אחרת של אנשים אחרים שעשויה להדהד עם זו שלך. פגשת את עצמך נטו.
וכעת, עולה בך צורך אחר: צורך לחזור ולהתקרב, צורך בחברתם של אנשים, וצורך בתחושת שייכות. צורך טבעי ואנושי.
ואת רוצה לתת לו מענה.
רק שעכשיו, משהו בנסיון להתחבר מחדש לא מסתדר לך, לא הולך חלק, לא מתחבר.
ההצעה שלי היא לבדוק שני כיוונים:
נסי לענות על שתי השאלות כאן מעל,
וגם לתאר:
מה היו הקשיים שלך במפגשים עם אנשים לפני כן? מה גרם לך לרצות להתרחק? ממה בדיוק ביקשת להתנקות? מה היתה החוויה במפגש לפני כן?
מהי החוויה במפגשים כעת? מה גורם לך למשל להסתפק בצפיה בטלויזיה ובמשחק עם ילדיהם, למשל, ומונע ממך ממש לדבר איתם? מהם בדיוק הקשיים במפגשים כרגע?
שתהיה שבת שלום
מה שאת אומרת בעצם זה שתוך כדי מהלך מבורך של התנקות, עלה בך צורך בהתרחקות מחברת אנשים, ובהתבודדות.
לא פירטת, אבל אני מניחה שהרגשת שמשהו באינטרקציות מחליש אותך, או מרעיל אותך, או מרחיק אותך מעצמך, מיכולת להקשיב ללב שלך, לאמת הפנימית שלך, וכו' - ושאת זקוקה לזמן שלך עם עצמך.
ואת הקשבת לצורך הזה ונתת לו מענה (וזה נפלא בעיני), והתבודדת.
התחלת לפגוש רק את עצמך ללא רעשי הרקע של קולות חיצוניים לך, ללא מפגש עם תכולה רגשית כזו או אחרת של אנשים אחרים שעשויה להדהד עם זו שלך. פגשת את עצמך נטו.
וכעת, עולה בך צורך אחר: צורך לחזור ולהתקרב, צורך בחברתם של אנשים, וצורך בתחושת שייכות. צורך טבעי ואנושי.
ואת רוצה לתת לו מענה.
רק שעכשיו, משהו בנסיון להתחבר מחדש לא מסתדר לך, לא הולך חלק, לא מתחבר.
ההצעה שלי היא לבדוק שני כיוונים:
- מה יש שם, בין ה"שקע" וה"תקע" שמפריע לחיבור לקרות בצורה הרמונית, בצורה שתספק אותך ותתן לך מענה לצורך?
- מי הם האנשים איתם את מנסה להתחבר? הםא הם מתאימים ונכונים לך? כיצד בחרת אותם? האם יש בינך לבינם חיבור? האם יש בינכם חיבה? הבנה? אהבה? מה יש שם ביחסים הללו?
נסי לענות על שתי השאלות כאן מעל,
וגם לתאר:
מה היו הקשיים שלך במפגשים עם אנשים לפני כן? מה גרם לך לרצות להתרחק? ממה בדיוק ביקשת להתנקות? מה היתה החוויה במפגש לפני כן?
מהי החוויה במפגשים כעת? מה גורם לך למשל להסתפק בצפיה בטלויזיה ובמשחק עם ילדיהם, למשל, ומונע ממך ממש לדבר איתם? מהם בדיוק הקשיים במפגשים כרגע?
שתהיה שבת שלום
עירית לוי
עירית יקרה, כרגע עולה הצורך לכתוב רק לך ולא בדף שלי. הייתי שמחה לשתף באופן יותר אישי בתהליכים שאני עוברת אך גם אני לא כותבת עם ניק אלא עם שמי האמיתי ולכן הקושי להחשף באתר, גם בדף הזה. אז אוכל לספר שאני הולכת עם הדברים שאת כתבת לי, הולכת איתם בלב. מכוונת עצמי לשם. מנסה לראות בהקשבה לקול הפנימי את המטרה הנעלה כרגע. וכמו שאת כתבת זה מתסכל וקשה לפעמים. בפסח הייתי בפסטיבל וחויתי גם הקשבה לקולי הפנימי (ומוכנות לשלם את המחיר, של לוותר על "קצת יותר כיף", בשביל משהו שנכון, בשביל ללכת עם האמת שלי) וגם - פספוס של הקול הזה, יומיים אחרי זה. בחויה השנייה, ידעתי מה הוא אומר, הקול שלי, אבל התנערתי ממנו, טישטשתי אותו, ורציתי את ה"סם" שלי בכל זאת (סם בהקשר של מה שאני זקוקה מאנשים, דיברנו על הכמיהה הזו במושגים של "קריז" מקודם). ואני מתפללת מתפללת מתפללת להיות מוכנה לוותר על עוד קצת חיבה ותשומת לב אם קולי הפנימי אומר לי שזה לא נכון, מתפללת להקשיב לו ולשמוע אותו יותר, שיהיה בי את הכוח! בכל מקרה נהניתי בנסיעה הזו בצורה בלתי רגילה ואני מרגישה שהמילים שכתבת לי הן חלק מהותי מתהליך של שחרור שאני עוברת. אז תודה תודה תודה!
-
עירית לוי
עינת, כל כך מרגש לשמוע. עשית לי צמרמורת!
ואני מתפללת מתפללת מתפללת להיות מוכנה לוותר על עוד קצת חיבה ותשומת לב אם קולי הפנימי אומר לי שזה לא נכון, מתפללת להקשיב לו ולשמוע אותו יותר, שיהיה בי את הכוח!
עכשיו הרפי לרגע, ותני להבנות הללו לחלחל עוד ועוד אל תוכך, ולפעול עלייך את פעולתן.
כוח זה חשוב, אבל בגלל שאנחנו די דומות אני מרשה לעצמי לבקש ממך - לא עם יותר מדי כוח כלפי עצמך, ונגד עצמך. ברַכּוּת, יקירתי .
הדברים קורים בדיוק בקצב שבו הם אמורים לקרות, ולמרות הדחף הגדול לעשות כך, ויאללה-לחוות-כבר את השחרור, אי אפשר להאיץ בהם.
חוץ מזה, כשתרגישי רצון או צורך להמשיך את התהליך בדף שלך - תגידי. אני איתך.
ואני מתפללת מתפללת מתפללת להיות מוכנה לוותר על עוד קצת חיבה ותשומת לב אם קולי הפנימי אומר לי שזה לא נכון, מתפללת להקשיב לו ולשמוע אותו יותר, שיהיה בי את הכוח!
עכשיו הרפי לרגע, ותני להבנות הללו לחלחל עוד ועוד אל תוכך, ולפעול עלייך את פעולתן.
כוח זה חשוב, אבל בגלל שאנחנו די דומות אני מרשה לעצמי לבקש ממך - לא עם יותר מדי כוח כלפי עצמך, ונגד עצמך. ברַכּוּת, יקירתי .
הדברים קורים בדיוק בקצב שבו הם אמורים לקרות, ולמרות הדחף הגדול לעשות כך, ויאללה-לחוות-כבר את השחרור, אי אפשר להאיץ בהם.
חוץ מזה, כשתרגישי רצון או צורך להמשיך את התהליך בדף שלך - תגידי. אני איתך.
עירית לוי
שלום עירית,
אינני יודע אם זה נהוג, אך אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי מצבי, ראי דף נשוי אך חושב על אחרת .
בתקופה האחרונה כפי שאני מתאר, אני במשבר לא פשוט עבורי. אני חושב כל היום (וגם בלילה) על מה לא בסדר ואיך עלי לטפל בזה.
אני מודע לכך שמצב הזוגיות דורש טיפול, אך אני חש שקודם עלי לטפל בעצמי. חוסר היכולת שלי לשתף את זוגתי (פחד מביקורת, פחד מפגיעה גם בושה), חוסר היכולת להביע את צרכי בזוגיות (בעבר ניסיתי אך אף פעם לא התעמתתי או עמדתי על שלי, תמיד הדחתי על מנת לא לפגוע בזוגתי? איך היום אחרי כל כך הרבה שנים אני יעלה זאת שוב?).
תמיד אני פחות חשוב, תמיד אני וצרכי יכולים לחכות, תמיד אני בחששות איך התנהגותי תשפיע על אישתי,... כמובן שהסוגיות שאני מעלה הינן זוגיות, אך אני חש שיש משהו במבנה אישיותי שחוסם אותי, שאני צריך להשתחרר ממנו.
כמובן שמבנה זה של אישיותי איננו משפיע אך ורק על החיים בבית , אלא גם חוסם אותי במקום עבודתי וכן בתחום החברתי.
אני עדין מתלבט לגבי הטיפול שאני זקוק לו, אך אני חייב קודם כל לפתור את הבעיה הבוערת מבחינתי כרגע (האישה האחרת, איך אני שוכח ממנה וחוזר לתיפקוד רגיל) לפני שאתחיל.
אם תוכלי אשמח.
תודה מראש.
אינני יודע אם זה נהוג, אך אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי מצבי, ראי דף נשוי אך חושב על אחרת .
בתקופה האחרונה כפי שאני מתאר, אני במשבר לא פשוט עבורי. אני חושב כל היום (וגם בלילה) על מה לא בסדר ואיך עלי לטפל בזה.
אני מודע לכך שמצב הזוגיות דורש טיפול, אך אני חש שקודם עלי לטפל בעצמי. חוסר היכולת שלי לשתף את זוגתי (פחד מביקורת, פחד מפגיעה גם בושה), חוסר היכולת להביע את צרכי בזוגיות (בעבר ניסיתי אך אף פעם לא התעמתתי או עמדתי על שלי, תמיד הדחתי על מנת לא לפגוע בזוגתי? איך היום אחרי כל כך הרבה שנים אני יעלה זאת שוב?).
תמיד אני פחות חשוב, תמיד אני וצרכי יכולים לחכות, תמיד אני בחששות איך התנהגותי תשפיע על אישתי,... כמובן שהסוגיות שאני מעלה הינן זוגיות, אך אני חש שיש משהו במבנה אישיותי שחוסם אותי, שאני צריך להשתחרר ממנו.
כמובן שמבנה זה של אישיותי איננו משפיע אך ורק על החיים בבית , אלא גם חוסם אותי במקום עבודתי וכן בתחום החברתי.
אני עדין מתלבט לגבי הטיפול שאני זקוק לו, אך אני חייב קודם כל לפתור את הבעיה הבוערת מבחינתי כרגע (האישה האחרת, איך אני שוכח ממנה וחוזר לתיפקוד רגיל) לפני שאתחיל.
אם תוכלי אשמח.
תודה מראש.
-
עירית לוי
הי עירית, לא הספקתי להגיד לך אבל תודה על ההזמנה לדף מודעות והכנה לתקופת הפוסט פרטום. לקח לי זמן אבל בסוף קראתי את כולו. נכתבו שם דברים חכמים ומעניינים ואני חושבת לנסות להחיות אותו. אוסיף את דברי שם בקרוב.
עירית לוי
היי עירית
התחלתי לכתוב והבנתי שזה נושא רחב מידי ואני עלולה לכתוב כאן מגילות...
אז בינתיים אכתוב אותן לעצמי, ...
תודה רבה על הכיוון הראשוני.
כל טוב(-:
התחלתי לכתוב והבנתי שזה נושא רחב מידי ואני עלולה לכתוב כאן מגילות...
תודה רבה על הכיוון הראשוני.
כל טוב(-:
-
-
- הצטרפות: 11 מאי 2007, 13:42
- דף אישי: הדף האישי של אינטו_איציה*
עירית לוי
עירית ,
אני שולחת לך חיבוק ונשיקה
סתם כך...
ימים עוברים כאן עלי...ימים...אממ...נו, מורכבים.
אבל חושבת עליך.
אני שולחת לך חיבוק ונשיקה
סתם כך...
ימים עוברים כאן עלי...ימים...אממ...נו, מורכבים.
אבל חושבת עליך.
-
עירית לוי
שלום שלום, נהוג בהחלט. אקרא ואגיב בשמחה. יקח לי טיפה זמן אבל אגיע.
.
_התחלתי לכתוב והבנתי שזה נושא רחב מידי ואני עלולה לכתוב כאן מגילות...
תודה רבה על הכיוון הראשוני._
סנורקה, בשמחה. אם תגיעי לתובונות ותרצי להמשיך מהן, אשמח.
את יכולה גם לפתוח לך דף נפרד שהוא רק שלך לצורך העניין.
.
עלומה, משתחררת, תכלת שמים, ראיתי שכתבתן...
לא הייתי כאן כמה ימים. אקרא ואגיב בקרוב.
בינתיים -
שלום שלום, נהוג בהחלט. אקרא ואגיב בשמחה. יקח לי טיפה זמן אבל אגיע.
.
_התחלתי לכתוב והבנתי שזה נושא רחב מידי ואני עלולה לכתוב כאן מגילות...
תודה רבה על הכיוון הראשוני._
סנורקה, בשמחה. אם תגיעי לתובונות ותרצי להמשיך מהן, אשמח.
את יכולה גם לפתוח לך דף נפרד שהוא רק שלך לצורך העניין.
.
עלומה, משתחררת, תכלת שמים, ראיתי שכתבתן...
לא הייתי כאן כמה ימים. אקרא ואגיב בקרוב.
בינתיים -
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
עירית לוי
התרגשתי משני ההדהודים בינינו,
כן, גם אני. מחכה לשמוע עוד קצת ממך בעניין הספר. כתבתי עוד קצת על זה בבלוג שלי הלילה.
הרבה מזה אבל היא פרשנות אישית שלי לספר, מעניין אותי איך את רואה את הדברים.
לילה טוב (-:
כן, גם אני. מחכה לשמוע עוד קצת ממך בעניין הספר. כתבתי עוד קצת על זה בבלוג שלי הלילה.
הרבה מזה אבל היא פרשנות אישית שלי לספר, מעניין אותי איך את רואה את הדברים.
לילה טוב (-:
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
עירית לוי
אני קוראת כל כך מעט באתר לאחרונה.
אבל קראתי אותך ב- צדיק ורע לו.
גדול והחזקת אצבעות איתך לתוצאות טובות.
אבל קראתי אותך ב- צדיק ורע לו.
גדול והחזקת אצבעות איתך לתוצאות טובות.
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
עירית לוי
אולי נמצא יום אחד זמן להיפגש.
נראה לי שיהיה לנו מאוד מאוד מדויק.
נראה לי שיהיה לנו מאוד מאוד מדויק.
-
עירית לוי
רק רציתי להבהיר שמבחינתי אין "לחץ" כמובן שתכתבי או תגיבי.
את כותבת כל כך הרבה ומגיבה ועוזרת לכל כך הרבה אנשים שאני שמחה לקרוא אותך בכל מקום (-:
נראה לי שבימים אילו את צריכה אולי להתמקד בעצמך.
אני בטוחה שאת מקבלת הרבה מזה שאת נותנת ובכל זאת מקווה שאת מקבלת מספיק לעצמך.
את מתנה.
שבוע טוב {@{@
את כותבת כל כך הרבה ומגיבה ועוזרת לכל כך הרבה אנשים שאני שמחה לקרוא אותך בכל מקום (-:
נראה לי שבימים אילו את צריכה אולי להתמקד בעצמך.
אני בטוחה שאת מקבלת הרבה מזה שאת נותנת ובכל זאת מקווה שאת מקבלת מספיק לעצמך.
את מתנה.
שבוע טוב {@{@
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
עירית לוי
אני קוראת דברים שאת כותבת בכל מיני דפים
ולרגע נדמה לי שאני כתבתי אותם...זה נשמע כמוני.....
כבר מזמן רציתי להכיר אותך
אני מכירה את חן חן ועוד כל מיני אנשים מהאיזור שלך
כרגע באר"הב
לכשנחזור אשמח
לירי
ולרגע נדמה לי שאני כתבתי אותם...זה נשמע כמוני.....
כבר מזמן רציתי להכיר אותך
אני מכירה את חן חן ועוד כל מיני אנשים מהאיזור שלך
כרגע באר"הב
לכשנחזור אשמח
לירי
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
- דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*
עירית לוי
כן, יש ענייו עם ציפורים...
תודה יקרה
וחג שמח.
תודה יקרה
וחג שמח.
-
עירית לוי
אחותי מחפשת מישהי שתשמור על ביתה (שנה + 4 ח'), ברמת גן.
אפשרי ורצוי אמא שנמצאת בבית עם הילד שלה, או אמא ששומרת בביתה על ילד/שניים/שלושה.
עד ספטמבר יום אחד בשבוע. החל מספטמבר יומיים בשבוע. הימים: יום ראשון או שלישי + עוד יום שלקראת ספטמבר נדע מהו. מתוכם פעם בשבוע עד הערב. בממוצע שמונה שעות בכל יום. גמיש יחסית.
לפרטים נוספים: אורלי 052-3226731
אפשרי ורצוי אמא שנמצאת בבית עם הילד שלה, או אמא ששומרת בביתה על ילד/שניים/שלושה.
עד ספטמבר יום אחד בשבוע. החל מספטמבר יומיים בשבוע. הימים: יום ראשון או שלישי + עוד יום שלקראת ספטמבר נדע מהו. מתוכם פעם בשבוע עד הערב. בממוצע שמונה שעות בכל יום. גמיש יחסית.
לפרטים נוספים: אורלי 052-3226731
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
עירית לוי
תודה על מה שכתבת לי בדף . הצצתי גם בדף הבית שלך ובאתר שלך.
עם התמונה שלך ראיתי שבאמת את מוכרת לי.
שמחה ש"נפגשנו" @}
עם התמונה שלך ראיתי שבאמת את מוכרת לי.
שמחה ש"נפגשנו" @}
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
עירית לוי
הי עירית
אני פנויה בחודשים יוני יולי ועד ה-20 באוגוסט לטיפול בתינוקות וילדים.
יש לי נסיון אהבה ורצון לטפל, ואהיה ברמת גן
פרטים נוספים כתבתי בדפבית שלי, אם אחותך מעוניינת, אנא מסרי לה את הפרטים והיא יכולה ליצור איתי קשר ב neta.sadot בג'ימייל.קום
תודה
אני פנויה בחודשים יוני יולי ועד ה-20 באוגוסט לטיפול בתינוקות וילדים.
יש לי נסיון אהבה ורצון לטפל, ואהיה ברמת גן
פרטים נוספים כתבתי בדפבית שלי, אם אחותך מעוניינת, אנא מסרי לה את הפרטים והיא יכולה ליצור איתי קשר ב neta.sadot בג'ימייל.קום
תודה
-
עירית לוי
עירית מה שלומך?
בכל פעם שאני פותחת מה חדש ורואה את שמך אני מתמלאת חום והערכה
בכל פעם שאני פותחת מה חדש ורואה את שמך אני מתמלאת חום והערכה
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
עירית לוי
אוקי, תודה
-
עירית לוי
היי עירית יכול להיות שאני כתובת אפשרית לאחותך
יש לי שלושה תינוקות (בני שנתיים) עד סוף השנה ובספטמבר אתחיל עם קבוצה חדשה,היקף קטן ואינטימי,
לא יודעת עדיין פרטים אבל שתדבר איתי, השלושה לא מגיעים כל יום יש יום של שניים למשל,
יש פרטים שלי בדפבית
יש לי שלושה תינוקות (בני שנתיים) עד סוף השנה ובספטמבר אתחיל עם קבוצה חדשה,היקף קטן ואינטימי,
לא יודעת עדיין פרטים אבל שתדבר איתי, השלושה לא מגיעים כל יום יש יום של שניים למשל,
יש פרטים שלי בדפבית
-
עירית לוי
חוצמזה ראיתי אותך בדמיון מכורבלת ורכה
אז מאחלת לך הרבה רוך ואהבה אל עצמך
אז מאחלת לך הרבה רוך ואהבה אל עצמך
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
עירית לוי
אכן דף בלתי נשכח... אבל את התארחת אצלי כשרק פתחתי את דף הבית שלי, זה היה הדייט הראשון!
לא אשכח לך את האנימציה המקסימה ששמת לי עם נסיכה בלי ממלכה זוכרת?
ראיתי שאת מנחה מעגל ביומיון! הלוואי שאצליח להגיע... אולי נתראה
לא אשכח לך את האנימציה המקסימה ששמת לי עם נסיכה בלי ממלכה זוכרת?
ראיתי שאת מנחה מעגל ביומיון! הלוואי שאצליח להגיע... אולי נתראה
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
עירית לוי
אכן ממלכה
לצערי לא מצליחה להגיע ליומיון היום ספרי איך היה...
לצערי לא מצליחה להגיע ליומיון היום ספרי איך היה...
-
עירית לוי
@}
-
עירית לוי
חושבת עליך @}
-
עירית לוי
ההרשמה לשנה הבאה לגן שלנו - 'גן קטן' בעמק חפר - בעיצומה.
מדובר בגן רב-גילאי (2-6) שהוקם בשנת 2008 על ידינו, קהילה של הורים ממושבי עמק חפר, בהרבה אהבה ובעשר אצבעות, במטרה ליצור מקום שמאפשר לילדינו לגדול יחד, בנחת ובשלווה, באווירה מאפשרת ומכבדת. צברנו שנתיים של ניסיון וכבר אפשר בשקט להגיד שיש לנו כאן גן עדן קטן .
אפשר לקרוא עלינו קצת ב-בלוג קהילת גן קטן, ואפשר גם לבוא לבקר. עוד פרטים - אצל חן "בדוא"ל" [email protected] או בטלפון: 052-5112445.
מדובר בגן רב-גילאי (2-6) שהוקם בשנת 2008 על ידינו, קהילה של הורים ממושבי עמק חפר, בהרבה אהבה ובעשר אצבעות, במטרה ליצור מקום שמאפשר לילדינו לגדול יחד, בנחת ובשלווה, באווירה מאפשרת ומכבדת. צברנו שנתיים של ניסיון וכבר אפשר בשקט להגיד שיש לנו כאן גן עדן קטן .
אפשר לקרוא עלינו קצת ב-בלוג קהילת גן קטן, ואפשר גם לבוא לבקר. עוד פרטים - אצל חן "בדוא"ל" [email protected] או בטלפון: 052-5112445.
-
עירית לוי
משהו את, זהב טהור. אמרו לך פעם?
לא כותבת כמעט כי נורא עסוקה עם פרויקט סיום הלימודים, אבל כיף לדעת שאת נהנית. זה בהחלט מעודד אותי להמשיך.
@}
לא כותבת כמעט כי נורא עסוקה עם פרויקט סיום הלימודים, אבל כיף לדעת שאת נהנית. זה בהחלט מעודד אותי להמשיך.
@}
-
עירית לוי
בקרוב תיפתח קבוצת בוקר באבן יהודה בהנחיית עירית קורן,
לתכנית לימודים טרנספורמטיבית שתוקשרה על ידי נילי בכר (מפגש שבועי של כ-4 שעות).
מדובר בכלים אנרגטיים פשוטים ורבי עוצמה שמאפשרים שחרור, ריפוי, העצמת האיכויות האישיות, חיבור פנימי למהות, יצירת רמה חדשה של חוסן פנימי, והתנהלות אחרת בעולם.
אפשר לקבל מושג על סוג הדברים באתר של נילי.
ניתן יהיה להגיע למפגש מבוא כדי לקבל מושג עוד יותר מוחשי.
פרטים נוספים אפשר לקבל אצל עירית קורן (054-3017176) או אצלי (054-4804444).
מוזמנים באהבה
לתכנית לימודים טרנספורמטיבית שתוקשרה על ידי נילי בכר (מפגש שבועי של כ-4 שעות).
מדובר בכלים אנרגטיים פשוטים ורבי עוצמה שמאפשרים שחרור, ריפוי, העצמת האיכויות האישיות, חיבור פנימי למהות, יצירת רמה חדשה של חוסן פנימי, והתנהלות אחרת בעולם.
אפשר לקבל מושג על סוג הדברים באתר של נילי.
ניתן יהיה להגיע למפגש מבוא כדי לקבל מושג עוד יותר מוחשי.
פרטים נוספים אפשר לקבל אצל עירית קורן (054-3017176) או אצלי (054-4804444).
מוזמנים באהבה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
עירית לוי
תודה רבה רבה על התשובה בעניין הספר של בארי לונג.
עדינה עדיין לא התייחסה, אבל אם היא תסכים, אני אשמח להעתיק לשם את מה שכתבתן. נראה לי זה יכול לתרום להרבה אנשים.
תחת איזה כינוי היית רוצה שאעתיק?
כמו כן, עדיין לא הצלחתי לענות לך על המייל האחרון.
אבל זה יושב אצלי בראש כמשהו חשוב לעשות.
ועוד 'כמו כן',
אני ממשיכה להתפעם מכמה זמן ואהבה וסבלנות את משקיעה בליווי אנשים כאן באתר.
ונדמה שמספר האנשים האלה רק הולך וגדל .
אין לי מושג איך את עושה את זה....
אז תודה !
עדינה עדיין לא התייחסה, אבל אם היא תסכים, אני אשמח להעתיק לשם את מה שכתבתן. נראה לי זה יכול לתרום להרבה אנשים.
תחת איזה כינוי היית רוצה שאעתיק?
כמו כן, עדיין לא הצלחתי לענות לך על המייל האחרון.
אבל זה יושב אצלי בראש כמשהו חשוב לעשות.
ועוד 'כמו כן',
אני ממשיכה להתפעם מכמה זמן ואהבה וסבלנות את משקיעה בליווי אנשים כאן באתר.
ונדמה שמספר האנשים האלה רק הולך וגדל .
אין לי מושג איך את עושה את זה....
אז תודה !
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
- דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*
עירית לוי
יקרה, כבר התחתנו (-:
בשקט בשקט, עם ההורים (כן, יש לי טבעת (-: )
כל ההתרחשות זה סביב המסיבה הקטנה שהסובבים דורשים...
תודה תודה על הכל. את יודעת.
@}
בשקט בשקט, עם ההורים (כן, יש לי טבעת (-: )
כל ההתרחשות זה סביב המסיבה הקטנה שהסובבים דורשים...
תודה תודה על הכל. את יודעת.
@}
-
עירית לוי
עירית כתבתי לך אצלי בבלוג,
ובכלל אשמח אם תקראי מה שכתבתי
ובכלל אשמח אם תקראי מה שכתבתי
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
עירית לוי
תודה על הפרגון .
-
- הצטרפות: 19 יוני 2010, 07:56
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בן_אריה*
עירית לוי
הי עירית ,
תודה רבה @}
תודה רבה @}
-
- הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:48
- דף אישי: הדף האישי של דנה_בננה*
עירית לוי
הי עירית,
ראיתי שהפנית אל הדף שלך, בעניין הטיפול אצל הילה אשחר.. לא מצאתי את מה שכתבת, תוכלי להראות לי היכן?
תודה, דנה
ראיתי שהפנית אל הדף שלך, בעניין הטיפול אצל הילה אשחר.. לא מצאתי את מה שכתבת, תוכלי להראות לי היכן?
תודה, דנה
-
- הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:48
- דף אישי: הדף האישי של דנה_בננה*
עירית לוי
תודה
-
עירית לוי
@}@}@}
-
עירית לוי
היי עירית, כן ימים של, של, של, ממממ....
לא יודעת להגדיר בעצם ימים של מה!
של הכל. יש בהם מן הכל.
מרגישה את עצמי כמו הרבה חלקים מפוזרים שנצאים בתהליך התגבשות ועדיין לא יודעת איך ההתגבשות הזאת תיראה בדיוק, אבל אני מרגישה איך היא משתוקקת כבר לפרוץ קדימה וזה מרגש אותי - ברגעים הטובים שלי.
וברגעים הפחות טובים אני עדיין מרגישה כמו בליל של בילבול אבוד.
הייתי עכשיו בביקור קצר בארה"ב ודבר אחד בלט מאד.
קיבלתי מסר חזק ובלתי מתפשר יום יום שהכל מסתדר מעצמו בצורה הכי מדויקת ובלי מאמץ בכלל, מבלי שאני צריכה לנקוט עמדה, לעשות החלטה, לסדר את העניינים, לתכנן תוכניות...
אף מצאתי שכל נסיון שלי לתכנן דברים רק הפריע (לפחות התיכנונים שלי שהן נעשו מתוך לחץ ומתח).
זה מה שחזרתי איתו וזה מאד מרגיע אותי ברגעים בהם אני חושבת שהנה אני צריכה כבר לעשות איזו החלטה, לנקוט עמדה ברורה... אבל באמת לא מרגישה מוכנה לזה, לא יודעת מה נכון לי לעשות עדיין.
ובאופן כללי בהחלט מרגישה שיש התקדמות, משהו שמתחיל להתחזק מבפנים.
זה בקצרה (-:
תודה על החיבוק ושבת שלום
לא יודעת להגדיר בעצם ימים של מה!
של הכל. יש בהם מן הכל.
מרגישה את עצמי כמו הרבה חלקים מפוזרים שנצאים בתהליך התגבשות ועדיין לא יודעת איך ההתגבשות הזאת תיראה בדיוק, אבל אני מרגישה איך היא משתוקקת כבר לפרוץ קדימה וזה מרגש אותי - ברגעים הטובים שלי.
וברגעים הפחות טובים אני עדיין מרגישה כמו בליל של בילבול אבוד.
הייתי עכשיו בביקור קצר בארה"ב ודבר אחד בלט מאד.
קיבלתי מסר חזק ובלתי מתפשר יום יום שהכל מסתדר מעצמו בצורה הכי מדויקת ובלי מאמץ בכלל, מבלי שאני צריכה לנקוט עמדה, לעשות החלטה, לסדר את העניינים, לתכנן תוכניות...
אף מצאתי שכל נסיון שלי לתכנן דברים רק הפריע (לפחות התיכנונים שלי שהן נעשו מתוך לחץ ומתח).
זה מה שחזרתי איתו וזה מאד מרגיע אותי ברגעים בהם אני חושבת שהנה אני צריכה כבר לעשות איזו החלטה, לנקוט עמדה ברורה... אבל באמת לא מרגישה מוכנה לזה, לא יודעת מה נכון לי לעשות עדיין.
ובאופן כללי בהחלט מרגישה שיש התקדמות, משהו שמתחיל להתחזק מבפנים.
זה בקצרה (-:
תודה על החיבוק ושבת שלום
-
עירית לוי
תודה על התגובה יקרה
האמת...חיכיתי לך
<את היחידה שמבינה מה קורה בבלוג שלי >
האמת...חיכיתי לך
<את היחידה שמבינה מה קורה בבלוג שלי >
-
עירית לוי
אחרי שנתיים יפהפיות, הבת שלי, יחד עם עוד כמה חברים, ה"גדולים" של 'גן קטן', עוברים למרכז 'אופק' במושב אלישיב.
אנחנו משאירים מאחורינו חברים טובים וגן עדן קטן, שבו מושקעים הלב והנשמה שלנו .
משפחות מעמק חפר שזה רלוונטי להן, ושעוד לא מכירות אותנו – מוזמנות להכיר:
מדובר בגן רב-גילאי (2-6) שהוקם בשנת 2008 על ידינו, קהילה של הורים ממושבי עמק חפר, במטרה ליצור מקום שמאפשר לילדינו לגדול יחד, בנחת ובשלווה, באווירה מאפשרת ומכבדת.
פרטים נוספים אצל חן "בדוא"ל" [email protected] או בטלפון: 052-5112445.
אנחנו משאירים מאחורינו חברים טובים וגן עדן קטן, שבו מושקעים הלב והנשמה שלנו .
משפחות מעמק חפר שזה רלוונטי להן, ושעוד לא מכירות אותנו – מוזמנות להכיר:
מדובר בגן רב-גילאי (2-6) שהוקם בשנת 2008 על ידינו, קהילה של הורים ממושבי עמק חפר, במטרה ליצור מקום שמאפשר לילדינו לגדול יחד, בנחת ובשלווה, באווירה מאפשרת ומכבדת.
פרטים נוספים אצל חן "בדוא"ל" [email protected] או בטלפון: 052-5112445.
-
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
-
עירית לוי
מיכל, בשמחה.
אשתדל לקרוא בקרוב.
אשתדל לקרוא בקרוב.
-
- הצטרפות: 22 יולי 2010, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של פרח_שמש*
עירית לוי
הי עירית, אהבתי לקרוא מה שכתבת בדף איך מתחילים לזוז
אין ספק שאת נושמת אימון וטיפול
איפה למדת,אם בכלל? ואיך הגעת להיות מאמנת? אני מתעניינת כי אני כרגע לומדת אימון בתות יחד עם לימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון.
תודה
אין ספק שאת נושמת אימון וטיפול
איפה למדת,אם בכלל? ואיך הגעת להיות מאמנת? אני מתעניינת כי אני כרגע לומדת אימון בתות יחד עם לימודי פסיכולוגיה לתואר ראשון.
תודה
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
- דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*
עירית לוי
היי. אני עדיין קוראת אותך מפעם לפעם. את מדהימה בתובנות שלך וברצון הכן שלך ללוות אנשים ונשים בנקודת שבר. עזרת לי מאוד בזמנו.
-
- הצטרפות: 30 יולי 2010, 10:56
- דף אישי: הדף האישי של דנה_רון*
עירית לוי
תודה
טוב שאת כאן ושם ובכל מקום (-:
תענוג לקרוא אותך גם כאן, יש בדרך שלך, ובראייה שלך
משהו כל כך נקי ומדויק שבא לי להפיץ כתורה לכל העולם (לא חבל?...)
ועוד - תודה עמוקה על כך שאת מובילה ומכוונת אותי לשנות את הנקודות המיוסרות בי
לנקודות מאושרות.
טוב שאת כאן ושם ובכל מקום (-:
תענוג לקרוא אותך גם כאן, יש בדרך שלך, ובראייה שלך
משהו כל כך נקי ומדויק שבא לי להפיץ כתורה לכל העולם (לא חבל?...)
ועוד - תודה עמוקה על כך שאת מובילה ומכוונת אותי לשנות את הנקודות המיוסרות בי
לנקודות מאושרות.
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
- דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*
עירית לוי
שבוע טוב לך, נשמה. האם את עוסקת בטיפול זוגי? אחותי מחפשת בכיוון. האם אוכל להמליץ לה עליך? ואיך ליצור קשר אם היא תרצה?
-
עירית לוי
עירית אהובה
אני קוראת אותך פה ושם וחושבת לעצמי
האם את יודעת עד כמה את מיוחדת?
מאמנים יש היום מיליון
ואת רובם קשה לי לעכל בגלל הסלוגנים,
בגלל הנוסחאתיות(יש מילה כזו?)
ואת מרגשת כי יש לך עיניים של אמנית ,ויש תחושה של נוכחות במילותיך
ואת רואה וממללת כל כך יפה מראש הגשר שבין הראש ללב