עיצוב הבית
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2007, 21:16
עיצוב הבית
שלום, שלום.
אני עומד לפני שיפוץ הבית. יש לי כמה רעיונות וכמה תכניות. זה לא מתחבר לי כל כך. העניין הוא שאחרי כמה שנים שניסיתי לעצב בעצמי הגעתי לבליל של רהיטים ופריטים בבית שלא מתחברים לכלום: ספות ירוקות בסלון, שעון קיר בצבע תכלת, שולחן עץ חום כבד, פינת מחשב מאיקאה, שידת טלוויזיה מאייס ואוסף קערות שאספנו במשך השנים.
עכשיו אנחנו עוברים דירה, הזדמנות לארגן הכל מחדש.
יש מין מקצוע כזה "מעצב פנים". נראה לי שזה מה שאני צריך אבל איכשהו אני מרגיש שאני עובר מקיצוניות אחת לשניה: בשיטוט באינטרנט באתרים של מעצבי פנים אני בדרך כלל מוצא "מקדשי טלוויזיה", סלונים מעוצבים בקפידה, כל פירור אבק במקום, טלוויזיות פלזמה במרכז הסלון ובמטבח כיסאות קעורים, גבוהים מפלסטיק צבעוני מבריק. בפינה עומדת ואזה כתומה עם נצרים. גומחות גבס עם ספוטים של הלוגן.
לא הטעם שלי.
כל מי שאני מכיר שלקח מעצב פנים, גמר עם בית שנראה ככה פחות או יותר. אני רוצה שהבית שלי יראה טבעי חמים ופשוט, וכאילו התפתח באופן טבעי (רק מהר...) אני מחפש משהו/מישהו שיעזור לי כאן - איך מוצאים מעצב פנים שיודע לעצב בית פרקטי, שנראה סביר גם אם אין כל מיני פריטים כמו נרות, ואזות ופמוטים? לא רוצה נישות גבס, לא רוצה ספוטים. לא רוצה שהבית בכלל יראה כאילו מעצב פנים שם עליו יד.
אני רוצה בית עם נשמה ואופי, אני לא מצליח לעשות את זה לבד.
אני עומד לפני שיפוץ הבית. יש לי כמה רעיונות וכמה תכניות. זה לא מתחבר לי כל כך. העניין הוא שאחרי כמה שנים שניסיתי לעצב בעצמי הגעתי לבליל של רהיטים ופריטים בבית שלא מתחברים לכלום: ספות ירוקות בסלון, שעון קיר בצבע תכלת, שולחן עץ חום כבד, פינת מחשב מאיקאה, שידת טלוויזיה מאייס ואוסף קערות שאספנו במשך השנים.
עכשיו אנחנו עוברים דירה, הזדמנות לארגן הכל מחדש.
יש מין מקצוע כזה "מעצב פנים". נראה לי שזה מה שאני צריך אבל איכשהו אני מרגיש שאני עובר מקיצוניות אחת לשניה: בשיטוט באינטרנט באתרים של מעצבי פנים אני בדרך כלל מוצא "מקדשי טלוויזיה", סלונים מעוצבים בקפידה, כל פירור אבק במקום, טלוויזיות פלזמה במרכז הסלון ובמטבח כיסאות קעורים, גבוהים מפלסטיק צבעוני מבריק. בפינה עומדת ואזה כתומה עם נצרים. גומחות גבס עם ספוטים של הלוגן.
לא הטעם שלי.
כל מי שאני מכיר שלקח מעצב פנים, גמר עם בית שנראה ככה פחות או יותר. אני רוצה שהבית שלי יראה טבעי חמים ופשוט, וכאילו התפתח באופן טבעי (רק מהר...) אני מחפש משהו/מישהו שיעזור לי כאן - איך מוצאים מעצב פנים שיודע לעצב בית פרקטי, שנראה סביר גם אם אין כל מיני פריטים כמו נרות, ואזות ופמוטים? לא רוצה נישות גבס, לא רוצה ספוטים. לא רוצה שהבית בכלל יראה כאילו מעצב פנים שם עליו יד.
אני רוצה בית עם נשמה ואופי, אני לא מצליח לעשות את זה לבד.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
-
- הצטרפות: 02 ספטמבר 2003, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של רעות_וצליל*
עיצוב הבית
וכאילו התפתח באופן טבעי (רק מהר...)
זה פשוט לא עובדככה.....
מנסיון של מעבר בין המון בתים בחיי הקצרים, ותסכול זהה לשלך.
פשוט צריך להכנס לבית עם מה שיש, ולאט לאט הדברים יקרו.
או ,
אתה יכול לחפש בתים שנראים כמו מה שהיית רוצה (במציאות או באינטרנט), בטוח יש,
ואם לא מצאת בדיוק מה שאתה רוצה, אז לחפש תמונות של דברים מסויימים (פינת ישיבה, שולחן, מזנון...)
ולעשות קולאג'.
הכי טוב לעשות את זה עם תמונות מודפסות (צילומים שצילמת, תמונות ממגזינים, תמונות מהאינטרנט מודפסות)
ואז אתה יכול להתחיל להבין למה בדיוק התכוונת.
יכול להיות שכשתסיים את הקולאג' שלך, מיד תדע מה לעשות בבית, ויכול להיות שלא, אז תזמין מעצב פנים, ותנחה אותו לעבוד לפי הקולאג' שלך.
וגם אם כך או כך
זה לוקח זמן
אז סבלנות.
זה פשוט לא עובדככה.....
מנסיון של מעבר בין המון בתים בחיי הקצרים, ותסכול זהה לשלך.
פשוט צריך להכנס לבית עם מה שיש, ולאט לאט הדברים יקרו.
או ,
אתה יכול לחפש בתים שנראים כמו מה שהיית רוצה (במציאות או באינטרנט), בטוח יש,
ואם לא מצאת בדיוק מה שאתה רוצה, אז לחפש תמונות של דברים מסויימים (פינת ישיבה, שולחן, מזנון...)
ולעשות קולאג'.
הכי טוב לעשות את זה עם תמונות מודפסות (צילומים שצילמת, תמונות ממגזינים, תמונות מהאינטרנט מודפסות)
ואז אתה יכול להתחיל להבין למה בדיוק התכוונת.
יכול להיות שכשתסיים את הקולאג' שלך, מיד תדע מה לעשות בבית, ויכול להיות שלא, אז תזמין מעצב פנים, ותנחה אותו לעבוד לפי הקולאג' שלך.
וגם אם כך או כך
זה לוקח זמן
אז סבלנות.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עיצוב הבית
יש מעצבי פנים אחרים
אני
אני
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
עיצוב הבית
כל מי שאני מכיר שלקח מעצב פנים, גמר עם בית שנראה ככה פחות או יותר.
אתה בעצם מתלונן על כך שמעצבי הפנים בד"כ נצמדים לטרנדים העכשוויים. זה נכון ככל הנראה, ומצד שני מעצב טוב (כמו ספר/מעצב שיער טוב) באמת אמור לקלוט אותך, לכוון לסגנון שלך, ולא לעצב כאילו אתה לא גר שם.
הנה אתר נחמד שיכול לתת לך מושג בענייני הסגנונות השונים בחדרים השונים, כך שתוכל לומר למעצב "לא מתאים לי רטרו"
design]חדרים משתנים inspiration[/po]/
אתה בעצם מתלונן על כך שמעצבי הפנים בד"כ נצמדים לטרנדים העכשוויים. זה נכון ככל הנראה, ומצד שני מעצב טוב (כמו ספר/מעצב שיער טוב) באמת אמור לקלוט אותך, לכוון לסגנון שלך, ולא לעצב כאילו אתה לא גר שם.
הנה אתר נחמד שיכול לתת לך מושג בענייני הסגנונות השונים בחדרים השונים, כך שתוכל לומר למעצב "לא מתאים לי רטרו"

design]חדרים משתנים inspiration[/po]/
-
עיצוב הבית
_יש מעצבי פנים אחרים
אני_
באמת? הנה עוד דבר שלא ידענו עליך
אני_

-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
עיצוב הבית
ממליצה לך ללכת לדף על כריסטופר אלכסנדר ולעיין בקישורים -- אחד מהם יביא אותך לרשימה ארוכה של דפוסים, שכדאי לך לקרוא אותם מהאחרון אחורה.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
עיצוב הבית
שיט נחשפתי
הרבה אנשים לוקחים מעצב פנים כי אין להם מושג מה הם רוצים חוץ מזה שהם רוצים שיהיה "יפה"
ואז המעצב לוקח אותם לכל מיני חנויות שהוא מקבל אחוזים מהקניה שלהם שם, ואומר להם זה וזה "מדהים" והמוכרת נעמדת לידו ואומרת "מאמם" וכך הם גומרים כמו אהבלה שנכנסה לבוטיק עם בית שאין לו שום קשר איתם .
וכאן אפשר לתת כמה דוגמאות מצחיקות כמו נודיסט שיש לו בבית ספות עור (שמאוד לא נעים לשבת עליהם ערומים)וגם המון מקומות איכסון לבגדים
אנשים שקנו ספרים במשקל כי יש להם בבית מדפי ספרים שלא יפים ריקים.
בעלי אוספים שנאלצו להיפרד מהם כי המעצב לא לקח אותם בחשבון .
בקיצור עצב ולא עיצוב .
אז איך תדע בכל זאת להבדיל ?
מעצב טוב ישב איתך וישאל אותך שאלות עליך.
יציע לך רעיונות יברר איתך סיגנונות יראה לך תמונות ויתן לך לקבוע.
מעצב ישר יקח ממך יותר כסף ולא יקבל עמלות מחנויות.
בקיצור כמו בכל דבר טוב אם יהיה דיאלוג תדע שהוא טוב ויש סיכוי שיצא לך מה שאתה רוצה
אם הוא ינחית עליך דברים ויתעקש שזה מהמם או אופנתי או מתאים
תנחית עליו פיטורין.
שיט נחשפתי

הרבה אנשים לוקחים מעצב פנים כי אין להם מושג מה הם רוצים חוץ מזה שהם רוצים שיהיה "יפה"
ואז המעצב לוקח אותם לכל מיני חנויות שהוא מקבל אחוזים מהקניה שלהם שם, ואומר להם זה וזה "מדהים" והמוכרת נעמדת לידו ואומרת "מאמם" וכך הם גומרים כמו אהבלה שנכנסה לבוטיק עם בית שאין לו שום קשר איתם .
וכאן אפשר לתת כמה דוגמאות מצחיקות כמו נודיסט שיש לו בבית ספות עור (שמאוד לא נעים לשבת עליהם ערומים)וגם המון מקומות איכסון לבגדים
אנשים שקנו ספרים במשקל כי יש להם בבית מדפי ספרים שלא יפים ריקים.
בעלי אוספים שנאלצו להיפרד מהם כי המעצב לא לקח אותם בחשבון .
בקיצור עצב ולא עיצוב .
אז איך תדע בכל זאת להבדיל ?
מעצב טוב ישב איתך וישאל אותך שאלות עליך.
יציע לך רעיונות יברר איתך סיגנונות יראה לך תמונות ויתן לך לקבוע.
מעצב ישר יקח ממך יותר כסף ולא יקבל עמלות מחנויות.
בקיצור כמו בכל דבר טוב אם יהיה דיאלוג תדע שהוא טוב ויש סיכוי שיצא לך מה שאתה רוצה
אם הוא ינחית עליך דברים ויתעקש שזה מהמם או אופנתי או מתאים
תנחית עליו פיטורין.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
עיצוב הבית
מיכל ויטל
לדעתי, החוכמה היא לא רק למצוא מעצב שמעצב לפי צרכי הלקוח ומקשיב לו, אלא גם להיות גלוי לגמרי עם המעצב, ולתאר לו הרגלי חיים, תכולת בית, חלומות, וכו' וכו'
לדעתי, החוכמה היא לא רק למצוא מעצב שמעצב לפי צרכי הלקוח ומקשיב לו, אלא גם להיות גלוי לגמרי עם המעצב, ולתאר לו הרגלי חיים, תכולת בית, חלומות, וכו' וכו'
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2007, 14:47
עיצוב הבית
לדעתי אפשר להגיע לעיצוב הבית לבד - הגברת המודעות האסתטית האישית והמודעות לקשר אדם-מרחב.
לאחרונה גיליתי בהשראת יונת את כריסטופר אלכסנדר , וזה כבר כיוון אדריכלי אנושי שמרוכז באיך האדם חש במרחב.
לא ממליצה על עיצוב לפי תצלומים קיימים - הם לרוב מציגים דימויים ממוסחרים. אבל אולי לשבת עם תמונת חדר או זיכרון של בית ולנתחו כדי להבין מה מוצא חן בעיניך. הרבה פעמים זה השתברות האור [מעצבים יודעים זאת ולכן מגזינים של עיצוב מראים בד"כ אור אלכסוני (כמו בבוקר או אחר הצהריים), אור של זיכרונות] לשים לב אילו צבעים ומרקמים ומבני חלל אתה אוהב. אפשר לערוך רשימה או להישאר עם התחושה המחודדת של מה יפה בעיניך. בקיצור, חשוב לצאת למסע של בירור מהו הטעם שלך בעיצוב. אחר כך אפשר להמשיך ליישום לבד או עם מעצב/ת.
לאחרונה גיליתי בהשראת יונת את כריסטופר אלכסנדר , וזה כבר כיוון אדריכלי אנושי שמרוכז באיך האדם חש במרחב.
לא ממליצה על עיצוב לפי תצלומים קיימים - הם לרוב מציגים דימויים ממוסחרים. אבל אולי לשבת עם תמונת חדר או זיכרון של בית ולנתחו כדי להבין מה מוצא חן בעיניך. הרבה פעמים זה השתברות האור [מעצבים יודעים זאת ולכן מגזינים של עיצוב מראים בד"כ אור אלכסוני (כמו בבוקר או אחר הצהריים), אור של זיכרונות] לשים לב אילו צבעים ומרקמים ומבני חלל אתה אוהב. אפשר לערוך רשימה או להישאר עם התחושה המחודדת של מה יפה בעיניך. בקיצור, חשוב לצאת למסע של בירור מהו הטעם שלך בעיצוב. אחר כך אפשר להמשיך ליישום לבד או עם מעצב/ת.
עיצוב הבית
היות ואני גרה בישוב שבו אנשים בנו ועיצבו את ביתם לבד, הבנתי כמה דברים שיכולים לעזור או לחבל:
מצד שני, בפועל, זה בית חם ומארח ואנשים אוהבים לבוא אלינו אז זה כנראה מקרין משהו סימפטי.
חברה שלי בנתה בית עם סלון עצום מחלל אחד עם המטבח ( במפלס נמוך יותר). היא פדנטית ומעדיפה
קירות ריקים. יש קושי עצום לחמם את החלל וגם לא מעניין לשבת אצלה בגלל הריקנות.
מה שקרה לה- היא בעצמה לא מסוגלת לשבת בבית וכל הזמן בורחת לסידורים ובילויים.
חברה אחרת אוהבת פיצ'יפקעס. הבית גדוש אבל מאד יפה. (אפילו צולם ל"לאשה"). מצד שני- מלא אבק כי מי
יכול לנקות את הכל?!!
- ) הכי חשוב- להיות מחובר לעצמך ולדעת מה עושה לך טוב.
- ) האם אתה רוצה חלל פתוח (ואז צריך להיות מסודרים) או חדרים, חדרים.
- ) האם כל החפצים שלכם מוצאים חן בעיניכם? זו הזדמנות להפטר מחפצים "מכבידים נפשית".
מצד שני, בפועל, זה בית חם ומארח ואנשים אוהבים לבוא אלינו אז זה כנראה מקרין משהו סימפטי.
חברה שלי בנתה בית עם סלון עצום מחלל אחד עם המטבח ( במפלס נמוך יותר). היא פדנטית ומעדיפה
קירות ריקים. יש קושי עצום לחמם את החלל וגם לא מעניין לשבת אצלה בגלל הריקנות.
מה שקרה לה- היא בעצמה לא מסוגלת לשבת בבית וכל הזמן בורחת לסידורים ובילויים.
חברה אחרת אוהבת פיצ'יפקעס. הבית גדוש אבל מאד יפה. (אפילו צולם ל"לאשה"). מצד שני- מלא אבק כי מי
יכול לנקות את הכל?!!
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
עיצוב הבית
גם אני מאמינה ב"להתחבר לעצמך" לפני. למשל הנה תרגיל שאתה יכול לעשות עם עצמך (כדי להתחבר)
תבחר ארבעה צבעים מועדפים עלייך ורשום אותם. וכעת באופן אינטואיטיבי רשום לעצמך מה שעולך בראשך לגבי אותו צבע (לעבוד על כל צבע בנפרד), מה אתה מתאר לעצמך כשאתה שומע צבעY.
גם אנחנו בנינו בית ובתחילה נכנסו עם מה שיש (למרות האוסף העצום של חוברות וספרי עיצוב שברשותי), לקח כמה שנים טובות עד שהבנו מה אנחנו בעצם רוצים, "שאפנו" את הסביבה ואת האווירה של המקום, התרשמנו מבתים של אחרים, למדנו קודם כל להתחבר לעצמנו ולרצונות שלנו.
כל אחד מאיתנו רשם איך הוא היה רוצה לראות את הבית שלו, איך הוא רוצה להרגיש את הבית שלו, איזו אווירה אנחנו רוצים בבית שלנו (אחרי הכל אנחנו בני זוג וצריכים לחיות בבית אחד), הראנו אחד לשני וערכנו דיון בעניין.
לאט לאט בכל פעם מקום אחר (ועדיין) בבית וכך הפכנו את הבית הזה לבית החלומות שלנו!
ובכל אופן, היום (אחרי 8 שנים באותו בית) אנחנו משתדלים :
http://www.netakafri.co.il/[po]portfolio kibbutz[/po].htm
תבחר ארבעה צבעים מועדפים עלייך ורשום אותם. וכעת באופן אינטואיטיבי רשום לעצמך מה שעולך בראשך לגבי אותו צבע (לעבוד על כל צבע בנפרד), מה אתה מתאר לעצמך כשאתה שומע צבעY.
גם אנחנו בנינו בית ובתחילה נכנסו עם מה שיש (למרות האוסף העצום של חוברות וספרי עיצוב שברשותי), לקח כמה שנים טובות עד שהבנו מה אנחנו בעצם רוצים, "שאפנו" את הסביבה ואת האווירה של המקום, התרשמנו מבתים של אחרים, למדנו קודם כל להתחבר לעצמנו ולרצונות שלנו.
כל אחד מאיתנו רשם איך הוא היה רוצה לראות את הבית שלו, איך הוא רוצה להרגיש את הבית שלו, איזו אווירה אנחנו רוצים בבית שלנו (אחרי הכל אנחנו בני זוג וצריכים לחיות בבית אחד), הראנו אחד לשני וערכנו דיון בעניין.
לאט לאט בכל פעם מקום אחר (ועדיין) בבית וכך הפכנו את הבית הזה לבית החלומות שלנו!
ובכל אופן, היום (אחרי 8 שנים באותו בית) אנחנו משתדלים :
- לא להיות מושפעים מאופנה (כי היא משתנה בסוף),
- להתאים את הבית לסביבה,
- לשמור על עיצוב נטרלי יחסית (כי זה לא כבד מדי) = מן עירוב סגנונות עדין שמתחבר יפה,
- לא להתפשר על רצונות וצרכים שלנו,
http://www.netakafri.co.il/[po]portfolio kibbutz[/po].htm
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 21:24
- דף אישי: הדף האישי של אנה_בי*
עיצוב הבית
רוני, הקישור נהדר לדעתי. אנחנו גרים בבית קטן בשכירות בקיבוץ והתמונות נתנו לי המון השרעה לשינויי אביב בבית! תודה רבה@} (למרות שהדף לא שלי).
-
עיצוב הבית
באותו הקשר של "להתחבר לעצמך", ה עוגיה נתנה את הקישור הבא: http://www.self-place.com/hebrew/default.asp
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
עיצוב הבית
איש משפחה
אני חושבת שאוכל לעזור לך לעבור תהליך עיצוב של חלל אישי שיותאם אליך ולצרכים שלך.
מישהי מ"באופן טבעי" ואנוכי מתנסות כרגע בתהליך בו אנחנו מעצבות לה את הבית ביחד.
איננו מכירות, ומעולם לא הייתי בביתה ואנחנו עובדות דרך האימייל בעזרת מכתבים, מצגות ותמונות. התהליך מעניין ומהנה עבור שתינו. ברמה האישית/מקצועית למדתי ממנו הרבה ועדיין לומדת (עדיין לא סיימנו).
בקיצור במידה ומעניין אותך, אשמח לתרום מזמני להתנסות בתהליך דומה עם אדם נוסף רציני (או משפחה שלמה...).
אתה מוזמן לכתוב לי לכתובת "אימייל" [email protected]
אני חושבת שאוכל לעזור לך לעבור תהליך עיצוב של חלל אישי שיותאם אליך ולצרכים שלך.
מישהי מ"באופן טבעי" ואנוכי מתנסות כרגע בתהליך בו אנחנו מעצבות לה את הבית ביחד.
איננו מכירות, ומעולם לא הייתי בביתה ואנחנו עובדות דרך האימייל בעזרת מכתבים, מצגות ותמונות. התהליך מעניין ומהנה עבור שתינו. ברמה האישית/מקצועית למדתי ממנו הרבה ועדיין לומדת (עדיין לא סיימנו).
בקיצור במידה ומעניין אותך, אשמח לתרום מזמני להתנסות בתהליך דומה עם אדם נוסף רציני (או משפחה שלמה...).
אתה מוזמן לכתוב לי לכתובת "אימייל" [email protected]
עיצוב הבית
כתבה, קחו הכל במידה
http://www.ifeel.co.il/page/484
http://www.ifeel.co.il/page/484
-
עיצוב הבית
פחחח.
מהכתבה: "יש לקבוע את גובה הארונות ומשטחי העבודה על פי גובהו של האדם המשתמש במטבח הכי הרבה ... גובהו (של משטח העבודה) לפחות 90 ס"מ."
או שזה מאמר ממש חובבני, או שהיא מעולם לא תכננה מטבח לנשים בגובה שלי.
טוב, אני לא ממשיכה לצטט, אבל אני לא אוהבת "המלצות כלליות". הן מתאימות לחלק מהאנשים.
זה מחזיר אותי להמלצה (שכבר נכתבה) - לעבוד עם מעצב שמקשיב לכם.
מהכתבה: "יש לקבוע את גובה הארונות ומשטחי העבודה על פי גובהו של האדם המשתמש במטבח הכי הרבה ... גובהו (של משטח העבודה) לפחות 90 ס"מ."
או שזה מאמר ממש חובבני, או שהיא מעולם לא תכננה מטבח לנשים בגובה שלי.
טוב, אני לא ממשיכה לצטט, אבל אני לא אוהבת "המלצות כלליות". הן מתאימות לחלק מהאנשים.
זה מחזיר אותי להמלצה (שכבר נכתבה) - לעבוד עם מעצב שמקשיב לכם.
-
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
עיצוב הבית
מבקשת להתייעץ בשאלה עיצובית - יש לנו קיר עם נישות מגבס בין הסלון למטבח, כמו מדפים בתוך הקיר שיש עליהם חפצי נוי. אני רוצה לצבוע את הקיר.
השאלה איך לצבוע את הנישות - בצבע של שאר הקיר? צבע אחר בהיר/כהה יותר? להשאיר לבן?
האם צבע רגיל לקיר משמש לצביעת קיר גבס או שזה מתבצע בדרך שונה?
הקיר נראה בערך כמו בתמונה כאן - http://www.adira.co.il/%D7%92%D7%91%D7% ... 7%A6%D7%AA[/u]%D7%92%D7%91%D7%A1/10/128/825/2824/pr
השאלה איך לצבוע את הנישות - בצבע של שאר הקיר? צבע אחר בהיר/כהה יותר? להשאיר לבן?
האם צבע רגיל לקיר משמש לצביעת קיר גבס או שזה מתבצע בדרך שונה?
הקיר נראה בערך כמו בתמונה כאן - http://www.adira.co.il/%D7%92%D7%91%D7% ... 7%A6%D7%AA[/u]%D7%92%D7%91%D7%A1/10/128/825/2824/pr
-
- הצטרפות: 10 ינואר 2008, 08:41
- דף אישי: הדף האישי של נור_ק'ה*
עיצוב הבית
הצביעה היא בצבע רגיל.
צבע כהה מקרב וצבע בהיר מרחיק.
את יכולה לצבוע כל נישה בצבע אחר כדי לקבל מראה ממיוחד וצבעוני.
צבע כהה מקרב וצבע בהיר מרחיק.
את יכולה לצבוע כל נישה בצבע אחר כדי לקבל מראה ממיוחד וצבעוני.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
עיצוב הבית
עוד דבר:
צבע כהה בולע, כך שאז יראו פחות את הזויות והעומק בתוך התאים, לעומת זאת אם את צובעת בצבע בהיר יותר זה מדגיש את העומק. יכול להיות נחמד מה שנורקה מציעה. כמובן תלוי טעם..
לא הייתי משאירה לבן בפנים אם את צובעת בחוץ בצבע.
צבע כהה בולע, כך שאז יראו פחות את הזויות והעומק בתוך התאים, לעומת זאת אם את צובעת בצבע בהיר יותר זה מדגיש את העומק. יכול להיות נחמד מה שנורקה מציעה. כמובן תלוי טעם..
לא הייתי משאירה לבן בפנים אם את צובעת בחוץ בצבע.
-
עיצוב הבית
תודה תודה
אשמח לשמוע עוד רעיונות.
אשמח לשמוע עוד רעיונות.
עיצוב הבית
באיזה צבע את צובעת את הקיר? אני אוהבת כשנישה צבועה בגוון דומה לזה של הקיר אבל בכמה טונים בהיר יותר או כהה יותר (תלוי איזה מראה מנסים להשיג ומה מתוכנן להיות בנישה). למשל קיר בגוון לבן צהבהב בהיר ונישה צבועה בפנים בצהוב חם. קל לשחק עם זה מול הכרטיסיות עם דוגמאות בצבעים שיש בחנויות.
-
עיצוב הבית
תודה שקדיה רעיון טוב, עוד לא החלטתי באיזה גוון חשבתי על ירוק.
ראיתי שבאתר של טמבור אפשר לשלוח במייל תמונה של החדר והמעצבים שלהם מייעצים, מענין מה הם יאמרו.
ראיתי שבאתר של טמבור אפשר לשלוח במייל תמונה של החדר והמעצבים שלהם מייעצים, מענין מה הם יאמרו.
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 09:55
עיצוב הבית
טוב אנסה פה...
הבית שלנו בלאגאן
רעיונות בשפע - זו הטעיה הכניסה חסומה לתחום זה
יוזמה אין
זמן חדל
אולי מפה תבוא הישועה...
חדר שינה מלא מזרונים, ארונות מפוצצים+, חדר עבודה-מחשבים-תפירה-מחסן עתיד להיות חדר ילדים, סלון עתיד לשמש כמקום נעים לילדים, מרפסת שרות מבולגנת, מרפסת מחסן שיש בה מקרר, מטבח די ישן, חדר כניסה שצובר את כל ריחות הבישול של החורף הסגור...
ואין לי שום מושג איך להתחיל... וגם אם צצים לי פה ושם רעיונות, זמן - איין...
נתחיל מהכניסה
יש לנו חדר כניסה שצובר את כל ריחות הבישול בעיקר בחורף כשהכל סגור, יש בו שייש אחד והוא ריק
יש רעיונות איך להחיות את המקום שאמור להיות המזמין ביותר?
נכון שאלה כללית, אולי בכל זאת?
מקום למעילים, איך? ומה עוד?
אשמח לעצה...
הבית שלנו בלאגאן
רעיונות בשפע - זו הטעיה הכניסה חסומה לתחום זה
יוזמה אין
זמן חדל
אולי מפה תבוא הישועה...
חדר שינה מלא מזרונים, ארונות מפוצצים+, חדר עבודה-מחשבים-תפירה-מחסן עתיד להיות חדר ילדים, סלון עתיד לשמש כמקום נעים לילדים, מרפסת שרות מבולגנת, מרפסת מחסן שיש בה מקרר, מטבח די ישן, חדר כניסה שצובר את כל ריחות הבישול של החורף הסגור...
ואין לי שום מושג איך להתחיל... וגם אם צצים לי פה ושם רעיונות, זמן - איין...
נתחיל מהכניסה
יש לנו חדר כניסה שצובר את כל ריחות הבישול בעיקר בחורף כשהכל סגור, יש בו שייש אחד והוא ריק
יש רעיונות איך להחיות את המקום שאמור להיות המזמין ביותר?
נכון שאלה כללית, אולי בכל זאת?
מקום למעילים, איך? ומה עוד?
אשמח לעצה...
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
עיצוב הבית
אם את רואה שאת לא מקבלת תשובות, תשאלי את השאלה בקצרה ב-ככר השוק, ותבקשי שיענו לך בדף הזה.
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
עיצוב הבית
איפה את גרה??
אוליכדאי לך להביא מישהי שטובה בזה לראות ולחשוב יחד??
למה יש שייש בחדר כניסה? אולי לתלות מעליו מתלה יפה למעילים- רק מה שבשימוש יומיומי- מה שלא -לארון גבוה או למסירה...
נראה לי אני טובה בזה. אשמח לעזור אם אוכל (אם תרצי תכתבי אצלי שכתבת פה כי לפעמים אני מאבדת את הדף שכתבתי...)
אוליכדאי לך להביא מישהי שטובה בזה לראות ולחשוב יחד??
למה יש שייש בחדר כניסה? אולי לתלות מעליו מתלה יפה למעילים- רק מה שבשימוש יומיומי- מה שלא -לארון גבוה או למסירה...
נראה לי אני טובה בזה. אשמח לעזור אם אוכל (אם תרצי תכתבי אצלי שכתבת פה כי לפעמים אני מאבדת את הדף שכתבתי...)
-
- הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*
עיצוב הבית
מי מעצבת-פנים בצפון?