סימנים ראשונים להריון
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
סימנים ראשונים להריון
אם יש לך חתול כבר 15 שנה רב הסיכויים שיש לך נוגדנים לטוקסופלזמה
לא כדאי לבנות על זה. לי היו חתולים יותר מ 20 שנה לפני ההריון ונוגדנים- לא (אבל טוקסו זה משהו שמאד קל יחסית להזהר ממנו). מכירה לפחות עוד שתי בעלות חתולים חסרות נוגדנים.
לא כדאי לבנות על זה. לי היו חתולים יותר מ 20 שנה לפני ההריון ונוגדנים- לא (אבל טוקסו זה משהו שמאד קל יחסית להזהר ממנו). מכירה לפחות עוד שתי בעלות חתולים חסרות נוגדנים.
סימנים ראשונים להריון
הי,
הפרשה קלה ומועטה, בצבע חום, ממש ביום שבו הייתי אמורה לקבל מחזור (לפני 3 ימים), מדי פעם תחושה שהולכת להתעלף (יש לי לחץ דם נמוך באופן רגיל...), חשק עז לטחינה וגם למתוק (אני לא כל כך אוכלת מתוק, באופן רגיל), מתעוררת מוקדם מאוד, יותר מהרגיל, ולא מצליחה לחזור לישון.
האם אלו סמנים של הריון?
ממה שקראתי, יכול להיות.
אדווח לאחר שאעשה בדיקה.
מתרגשת.
הפרשה קלה ומועטה, בצבע חום, ממש ביום שבו הייתי אמורה לקבל מחזור (לפני 3 ימים), מדי פעם תחושה שהולכת להתעלף (יש לי לחץ דם נמוך באופן רגיל...), חשק עז לטחינה וגם למתוק (אני לא כל כך אוכלת מתוק, באופן רגיל), מתעוררת מוקדם מאוד, יותר מהרגיל, ולא מצליחה לחזור לישון.
האם אלו סמנים של הריון?
ממה שקראתי, יכול להיות.
אדווח לאחר שאעשה בדיקה.
מתרגשת.
סימנים ראשונים להריון
עוד שתי תופעות (שכחתי, זו גם תופעה, לא?), לויודעת אם הן קשורות, אשמח אם מישהי תסבר את אזני -
- מגרד לי בפרצוף (או שזה סתם פשפשים במיטה ?)
- גרפצים.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סימנים ראשונים להריון
לויודעת אם הן קשורות
מי יודע... הדבר היחיד שבטוח קשור זה 2 פסים בבדיקה ביתית
בהצלחה!
מי יודע... הדבר היחיד שבטוח קשור זה 2 פסים בבדיקה ביתית
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
סימנים ראשונים להריון
מאוד מאוד יכול להיות...
יאללה קחי 30 ש"ח קני בדיקה ותפיגי את המתח!
בעודף תקני משהו מתוק להנעים את זמנך עד שהפס יופיע
יאללה קחי 30 ש"ח קני בדיקה ותפיגי את המתח!
בעודף תקני משהו מתוק להנעים את זמנך עד שהפס יופיע
סימנים ראשונים להריון
אהממ.. אני אחכה כמה ימים, לא?
מתי הבדיקה הביתית יעילה? עברו 4 ימים מיום הוסת הצפוי (והיא לא מאחרת לי בדרך כלל ).
תודה על העידוד מהיציע!
מתי הבדיקה הביתית יעילה? עברו 4 ימים מיום הוסת הצפוי (והיא לא מאחרת לי בדרך כלל ).
תודה על העידוד מהיציע!
-
סימנים ראשונים להריון
הבדיקה יעילה אחרי איחור
(היצרנים טוענים שגם קודם, אבל אצלי הבדיקות יודעות הרבה אחרי שאני יודעת ולא לפני האיחור...)
(היצרנים טוענים שגם קודם, אבל אצלי הבדיקות יודעות הרבה אחרי שאני יודעת ולא לפני האיחור...)
-
- הצטרפות: 18 אפריל 2007, 10:52
- דף אישי: הדף האישי של סימנים_בדרך*
סימנים ראשונים להריון
אם הווסת לא מאחרת לך בד"כ, את יכולה לבדוק כבר יום לפני מועד הוסת הצפוי(ברוב הבדיקות).
ככה ש עברו 4 ימים מיום הוסת הצפוי , הם בהחלט מספיק זמן!
בהצלחה!!!
ככה ש עברו 4 ימים מיום הוסת הצפוי , הם בהחלט מספיק זמן!
בהצלחה!!!
סימנים ראשונים להריון
קיימתי יחסים בזמן ביוץ במשגל נסוג.כמה פעמים.כשברגע האחרון באחת הפעמים גם שמנו קונדום.
זה קרה לפני 10 ימים.
בשבוע האחרון התעורר בי דחף עז למתוק, משהו שלא קרה לי מעולם.
צורך עז בשוקולד, ובכלל, רעב גדול.
אתמול הייתה לי בפעם הראשונה בחיי בחילה, איך שהלכתי לישון. תחושה של הכול עולה לי, כאילו בא לי להקיא.
אני רגישה מהרגיל, מרגישה תחושה חזקה, אינטואיטיבית, של הריון, אבל אומרת לעצמי שייתכן שהתשוקה העזה שלי "עובדת"עליי.
מרגישה את הבטן התחתונה בפעולה, כאילו יש שם "עניינים", תזוזות וזרמים.
מרגישה לפעמים גם כאילו חום הגוף שלי עולה, יש לי גם צמרמורות.(ואני לא חולה)
האם אלו סימנים להריון? האם אפשר בכלל לדעת בשלב כה מוקדם לאחר ביוץ??
@}
זה קרה לפני 10 ימים.
בשבוע האחרון התעורר בי דחף עז למתוק, משהו שלא קרה לי מעולם.
צורך עז בשוקולד, ובכלל, רעב גדול.
אתמול הייתה לי בפעם הראשונה בחיי בחילה, איך שהלכתי לישון. תחושה של הכול עולה לי, כאילו בא לי להקיא.
אני רגישה מהרגיל, מרגישה תחושה חזקה, אינטואיטיבית, של הריון, אבל אומרת לעצמי שייתכן שהתשוקה העזה שלי "עובדת"עליי.
מרגישה את הבטן התחתונה בפעולה, כאילו יש שם "עניינים", תזוזות וזרמים.
מרגישה לפעמים גם כאילו חום הגוף שלי עולה, יש לי גם צמרמורות.(ואני לא חולה)
האם אלו סימנים להריון? האם אפשר בכלל לדעת בשלב כה מוקדם לאחר ביוץ??
@}
-
סימנים ראשונים להריון
או הריון, או וירוס.
חכי לוסת
חכי לוסת
סימנים ראשונים להריון
_או הריון, או וירוס.
חכי לוסת_
כן, בטח שאחכה , וכי יש לי ברירה אחרת?
אבל מה הסיכויים להיכנס להריון ממשגל נסוג? מעטים ביותר, לא?
חכי לוסת_
כן, בטח שאחכה , וכי יש לי ברירה אחרת?
-
סימנים ראשונים להריון
המממ...
אל תשאלי אותי אני נכנסת להריון גם כשבולעת
אל תשאלי אותי אני נכנסת להריון גם כשבולעת
-
- הצטרפות: 06 מרץ 2005, 14:38
- דף אישי: הדף האישי של אני_אמא*
סימנים ראשונים להריון
האם בתחילת הריון מרגישים כאבי בטן אחרים?
אני כשבוע לפני מחזור.
בביוץ לא השתמשנו באמצעי מניעה מלבד לגמור בחוץ.
מרגיש לי מוזר הפעם.
אין לי סבלנות לחכות.
מישהי כאן נכנסה פעם להריון ככה?
@}
אני כשבוע לפני מחזור.
בביוץ לא השתמשנו באמצעי מניעה מלבד לגמור בחוץ.
מרגיש לי מוזר הפעם.
אין לי סבלנות לחכות.
@}
-
סימנים ראשונים להריון
כן
הסיכויים כמובן קטנים יותר ממשגל רגיל,
אבל אם את <מאוד> פוריה זה אפשרי בהחלט.
אין לי סבלנות לחכות.
אין ברירה אחרת D-:
בהצלחה לכולן
כן
הסיכויים כמובן קטנים יותר ממשגל רגיל,
אבל אם את <מאוד> פוריה זה אפשרי בהחלט.
אין לי סבלנות לחכות.
אין ברירה אחרת D-:
בהצלחה לכולן
-
סימנים ראשונים להריון
קודם כל משגל נסוג ממש לא אמצעי בטוח למניעת הריון - למה לא תשתמשו בקונדום באופן קבוע? (לדעתי באופן זה הסקס יותר נעים ושלם מאשר עם נסיגה...).
גם רק קונדום זה לא מאה אחוז בטוח, (אבל מאוד קרוב), ובטוח יותר מאשר המשגל הנסוג.
_מרגישה את הבטן התחתונה בפעולה, כאילו יש שם "עניינים", תזוזות וזרמים.
מרגישה לפעמים גם כאילו חום הגוף שלי עולה, יש לי גם צמרמורות.(ואני לא חולה)_
ייתכן שאלו תחושות שמלוות ביוץ (קחי בחשבון שהגוף עם הזמן משתנה ואיתו גם זמני הביוץ והתחושות שמלוות אותו).
ייתכן ביוץ + וירוס.
גם רק קונדום זה לא מאה אחוז בטוח, (אבל מאוד קרוב), ובטוח יותר מאשר המשגל הנסוג.
_מרגישה את הבטן התחתונה בפעולה, כאילו יש שם "עניינים", תזוזות וזרמים.
מרגישה לפעמים גם כאילו חום הגוף שלי עולה, יש לי גם צמרמורות.(ואני לא חולה)_
ייתכן שאלו תחושות שמלוות ביוץ (קחי בחשבון שהגוף עם הזמן משתנה ואיתו גם זמני הביוץ והתחושות שמלוות אותו).
ייתכן ביוץ + וירוס.
-
סימנים ראשונים להריון
לא נורא, עד הפעם הבאה...
תזדייני בסבלנות D-:
תזדייני בסבלנות D-:
-
סימנים ראשונים להריון
לא, אני לא אמא...
קבלתי היום בלילה מחזור...
קבלתי היום בלילה מחזור...
סימנים ראשונים להריון
תזדייני בסבלנות
כמובן .
כמובן .
סימנים ראשונים להריון
איחור של שישה או חמישה ימים לווסת(לא ממש סדירה) גודש בחזה לכל אורך היום. הפרשות כמו מים מועטות במהלך היום ,לבנבנות קמעה. חלומות מוטרפים. הולכת לישון בתשע בערב קמה בשלוש לפנות בוקר.מן הרגשת מלאות כזו בבטן, בדר"כ שאני רעבה בטני נצמדת לגב,אתמול חשתי רעב גדול אבל הבטן היתה נפוחה. מחר אזמין תור לבדיקת דם.שתי בדיקות שתן שעשיתי לא עלו יפה(כל המסך נרטב...אופס). בינתיים מחכה.בתאריך ה2/11 הייתי אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית עקב שחלות פוליציסטיות ושנינו ראינו זקיק. האם יכול להיות מבחינת זמן שהווסת צריכה להגיע? אוף. חבל שיום שבת היום.
-
סימנים ראשונים להריון
או שאת בהריון, או שאת מאוד רוצה להיות בהריון.
שחררי, נשמי... יש דברים שלא בשליטתנו.
זה קרוב, זה יבוא (אם לא מחר אז מחרתיים).
מזל שיום שבת היום, אחלה זמן למנוחה.
בכל מקרה תדעי בקרוב
בהצלחה
שחררי, נשמי... יש דברים שלא בשליטתנו.
זה קרוב, זה יבוא (אם לא מחר אז מחרתיים).
מזל שיום שבת היום, אחלה זמן למנוחה.
בכל מקרה תדעי בקרוב
בהצלחה
סימנים ראשונים להריון
אחלה קטקטית. האמת שחיכיתי לתשובה שלך וידעתי שהיא תיהיה בסגנון הזה של בכל מקרה תדעי בקרוב.תודה.
את תמיד הראשונה לענות לחושבות-שהן-בהריון-ולא-יודעות-כן-או-לא.
העניין הוא שאני יודעת שבכל מקרה אדע בקרוב. יש משהו בהתלבטות הקבוצתית הזו ובשיתוף,שהוא טיפה מקל.
שבת שלום.
את תמיד הראשונה לענות לחושבות-שהן-בהריון-ולא-יודעות-כן-או-לא.
העניין הוא שאני יודעת שבכל מקרה אדע בקרוב. יש משהו בהתלבטות הקבוצתית הזו ובשיתוף,שהוא טיפה מקל.
שבת שלום.
סימנים ראשונים להריון
בתאריך ה2/11 הייתי אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית עקב שחלות פוליציסטיות ושנינו ראינו זקיק
לא בטוחה שהבנתי. ראינו זקיק = ביוץ?
אם התשובה היא כן, אם היה ביוץ ב-2.11, הווסת היתה צריכה לבוא לכל המאוחר שלשום.
לא בטוחה שהבנתי. ראינו זקיק = ביוץ?
אם התשובה היא כן, אם היה ביוץ ב-2.11, הווסת היתה צריכה לבוא לכל המאוחר שלשום.
סימנים ראשונים להריון
ראינו זקיק בבדיקת אולטראסאונד. אני לא יודעת אם זה היה זקיק צהוב של אחרי ביוץ(קשה לי להאמין, אחרת כבר מזמן הווסת היתה צריכה לבוא,לא?) או זקיק של לפני ביוץ. העניין הוא שבטוח היה ביוץ כי ראינו זקיק.(יש חודשים שלא מבייצת בגלל השחלות הפוליציסטיות). מוזר מאוד.גם הפרשות המים האלה בתחתונים זרות לי.(סליחה על השיתוף הכוללני מידי).
מחר אקבע תור לבדיקת דם מדוייקת להפליא.
מחר אקבע תור לבדיקת דם מדוייקת להפליא.
-
סימנים ראשונים להריון
בהצלחה, תעדכני
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סימנים ראשונים להריון
אני לא יודעת אם זה היה זקיק צהוב של אחרי ביוץ
אין דבר כזה. הזקיק מתפוגג עם הביוץ. יש "גופיף צהוב" שהוא מה שתומך בהריון, אם יש הריון.
בכל מקרה אם היה ביוץ אמורים לראות נוזל בחלל הדגלאס (וגם כותבים את זה בממצאי הבדיקה, את יכולה לבדוק אם ראו או לא).
אין דבר כזה. הזקיק מתפוגג עם הביוץ. יש "גופיף צהוב" שהוא מה שתומך בהריון, אם יש הריון.
בכל מקרה אם היה ביוץ אמורים לראות נוזל בחלל הדגלאס (וגם כותבים את זה בממצאי הבדיקה, את יכולה לבדוק אם ראו או לא).
סימנים ראשונים להריון
זה הכל בראשי.
קיבלתי מחזור.
עצוב.
קיבלתי מחזור.
עצוב.
סימנים ראשונים להריון
לפניי 5 ימים קיימתי עם בן זוגי יחסים באמצעות משגל נסוג, ביומיים האחרונים מרגישה לחץ באזור הבטן התחתונה וגב תחתון, ואף רגישות בשדיים ובפיטמות שמלוות בתחושת גודש קלה... ובל נשכח שמתלווה לזה התקפי בחילות קלות במהלך היום ונשימות עמוקות המלוות בדופק מהיר.
המחזור האחרון שלי היה ב - 14.12 וקיימנו יחסים בסופו של אותו החודש רק שהוא גמר בחוץ.
הפרשות צמיגות כמעט בכל מתן שתן נראות וזה מוזר לי.
האם ייתכן שנקלטתי להריון למרות השליטה שלו ברגע הגמירה שכולה הייתה רחוקה מאזור פתח הנרתיק ??
מה שכן עשיתי בדיקת ערכה של יס נו והיא הייתה שלילית, האם זו אינדיקציה כדי לצאת מהחרדה שאני נתונה בה??
האם מישהי חוותה תחושות דומות וגילתה שהיא בעצם בהריון לאחר איחור או תחושת בטן קודמת??
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
המחזור האחרון שלי היה ב - 14.12 וקיימנו יחסים בסופו של אותו החודש רק שהוא גמר בחוץ.
הפרשות צמיגות כמעט בכל מתן שתן נראות וזה מוזר לי.
האם ייתכן שנקלטתי להריון למרות השליטה שלו ברגע הגמירה שכולה הייתה רחוקה מאזור פתח הנרתיק ??
מה שכן עשיתי בדיקת ערכה של יס נו והיא הייתה שלילית, האם זו אינדיקציה כדי לצאת מהחרדה שאני נתונה בה??
האם מישהי חוותה תחושות דומות וגילתה שהיא בעצם בהריון לאחר איחור או תחושת בטן קודמת??
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
-
סימנים ראשונים להריון
עשיתי בדיקת ערכה של יס נו והיא הייתה שלילית, האם זו אינדיקציה כדי לצאת מהחרדה שאני נתונה בה??
ערכות ביתיות לבדיקת הריון נותנות תשובה אמינה רק כעשרה ימים עד שבועיים מיום העיבור (מומלץ לחכות לאיחור במחזור).
אם קיימתם יחסים לפני חמישה ימים, לא תוכלי לקבל תשובה עדיין האם את בהריון או לא דרך הבדיקה.
ערכות ביתיות לבדיקת הריון נותנות תשובה אמינה רק כעשרה ימים עד שבועיים מיום העיבור (מומלץ לחכות לאיחור במחזור).
אם קיימתם יחסים לפני חמישה ימים, לא תוכלי לקבל תשובה עדיין האם את בהריון או לא דרך הבדיקה.
סימנים ראשונים להריון
תודה על התייחסותך המהירה, אעדכן בהמשך....
בוקר טוף ויום שקט בגזרה הדרומית.
בוקר טוף ויום שקט בגזרה הדרומית.
-
סימנים ראשונים להריון
מאחלת לך שתקבלי את התשובה שאת מקווה לה. תעדכני...
-
סימנים ראשונים להריון
האם דפיקות לב מואצות, שמופיעות כך פתאום, לכמה שניות ,יכולות להיות סימן להריון בשבוע הראשון?
האם מישהי חוותה את זה?
תודה@}
האם מישהי חוותה את זה?
תודה@}
-
- הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 11:49
סימנים ראשונים להריון
הכל יכול להיות! בהצלחה!
סימנים ראשונים להריון
קודם כול אני רוצה לברך את כול האימהות והטרום אימהות, אלו שכמהות להריון, מי ייתן וכול השאלות כאן והספקות יהפכו למציאות מבורכת.
ויש לי שאלה:
מישהי יכולה לומר לי מה הסיכויים להיכנס להריון אם קיימנו יחסי מין כיומיים לפני הביוץ שלי ובן זוגי גמר "חצי בפנים " ו"חצי" בחוץ?
אני הייתי מאוד רוצה להיכנס להריון, אבל לפעמים מרוב רצון מתחילים לדמיין סימפטומים...
למרות ש...כבר כמה ימים שאני ממש תשושה, עייפות לא מוסברת..כאילו הגוף מאט את הקצב פתאום וחייב לישון שינה עמוקה של לפחות שעה וחצי בצהריים אם לא יותר..חייבת לישון באמצע היום שינה עמוקה, יש לי קצת דפיקות לב מהירות פתאום, ומין נפילות דופק כאלה, הנובעים כנראה מחולשה.
אני סובלת כרגע מדלקת בשלפוחית השתן. כול כמה דקות אני בשירותים.מתחילה לקחת אנטיביוטיקה היום, אחרי שכבר כמה ימים שזה לא עובר לי...
ייתכן שהתשישות נובעת מדלקת בשלפוחית השתן? אני באמת לא מבינה מה העייפות הזאתי....אני כמעט ולא עובדת...והאם ייתכן להרגיש תשישות כזו כבר בשבוע הראשון?
ויש לי שאלה:
מישהי יכולה לומר לי מה הסיכויים להיכנס להריון אם קיימנו יחסי מין כיומיים לפני הביוץ שלי ובן זוגי גמר "חצי בפנים " ו"חצי" בחוץ?
אני הייתי מאוד רוצה להיכנס להריון, אבל לפעמים מרוב רצון מתחילים לדמיין סימפטומים...
למרות ש...כבר כמה ימים שאני ממש תשושה, עייפות לא מוסברת..כאילו הגוף מאט את הקצב פתאום וחייב לישון שינה עמוקה של לפחות שעה וחצי בצהריים אם לא יותר..חייבת לישון באמצע היום שינה עמוקה, יש לי קצת דפיקות לב מהירות פתאום, ומין נפילות דופק כאלה, הנובעים כנראה מחולשה.
אני סובלת כרגע מדלקת בשלפוחית השתן. כול כמה דקות אני בשירותים.מתחילה לקחת אנטיביוטיקה היום, אחרי שכבר כמה ימים שזה לא עובר לי...
ייתכן שהתשישות נובעת מדלקת בשלפוחית השתן? אני באמת לא מבינה מה העייפות הזאתי....אני כמעט ולא עובדת...והאם ייתכן להרגיש תשישות כזו כבר בשבוע הראשון?
סימנים ראשונים להריון
מה הסיכויים בדיוק אי אפשר לדעת... אבל בואי נגיד שזה יותר מ-0%.
"חצי בפנים " ו"חצי" בחוץ - איזה חצי בפנים, הראשון או השני? אם הפליטה הראשונית (השפריץ החזק) קרתה בפנים, זה מעלה את הסיכויים
אני סובלת כרגע מדלקת בשלפוחית השתן
סובלת ממש? אצלי, כאילו-התחלה-של-דלקת בדרכי השתן זה אחד מ{{}}סימנים ראשונים להריון (לא ממש דלקת, אלא הרגשה כזאת כאילו אני עומדת לחטוף דלקת, צריבה קלה בסוף ההשתנה ורגישות סביב השופכה)
מצד שני, ייתכן שהתשישות נובעת מדלקת בשלפוחית השתן, בעיקר אם היא אמיתית לגמרי ומלווה בחום.
והאם ייתכן להרגיש תשישות כזו כבר בשבוע הראשון?
לא בלתי סביר.
מה הסיכויים בדיוק אי אפשר לדעת... אבל בואי נגיד שזה יותר מ-0%.
"חצי בפנים " ו"חצי" בחוץ - איזה חצי בפנים, הראשון או השני? אם הפליטה הראשונית (השפריץ החזק) קרתה בפנים, זה מעלה את הסיכויים
אני סובלת כרגע מדלקת בשלפוחית השתן
סובלת ממש? אצלי, כאילו-התחלה-של-דלקת בדרכי השתן זה אחד מ{{}}סימנים ראשונים להריון (לא ממש דלקת, אלא הרגשה כזאת כאילו אני עומדת לחטוף דלקת, צריבה קלה בסוף ההשתנה ורגישות סביב השופכה)
מצד שני, ייתכן שהתשישות נובעת מדלקת בשלפוחית השתן, בעיקר אם היא אמיתית לגמרי ומלווה בחום.
והאם ייתכן להרגיש תשישות כזו כבר בשבוע הראשון?
לא בלתי סביר.
סימנים ראשונים להריון
תודה קוראת...
כן, הפליטה הראשונית הייתה בפנים..
וגם , כן, נראה לי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן כי כבר כמה ימים יש לי תחושת צריבה במתן שתן, והיה לי גם דימום קל במתן השתן לפני כמה ימים....
אז למרות שלא רציתי לקחת אנטיביוטיקה, והשתמשתי בחמוציות ומיץ פטרוזיליה, זה לא עזר לי כמו בפעמים קודמות...
לכן נראה לי שאקח היום אנטיביוטיקה...
יש לי גם פטרייה בנרתיק נראה לי, מאתמול...לראשונה בחיי. זה מגרד כול כך וגורם תחושת אי נוחות...
מעבר לזה, אין לי חום.
באמת כאילו התחלה בדלקת בדרכי השתן אצלך זה סימן ראשון להריון?
טוב, אצלי זה נראה לי באמת באמת דלקת בדרכי השתן...כי זה כבר כמה ימים ולא עובר...למרות שאף פעם לא היה לי ככה חזק ולא עובר...
מה נראה לך?
אשמח לשמוע(לקרוא)....
כן, הפליטה הראשונית הייתה בפנים..
וגם , כן, נראה לי שיש לי דלקת בשלפוחית השתן כי כבר כמה ימים יש לי תחושת צריבה במתן שתן, והיה לי גם דימום קל במתן השתן לפני כמה ימים....
אז למרות שלא רציתי לקחת אנטיביוטיקה, והשתמשתי בחמוציות ומיץ פטרוזיליה, זה לא עזר לי כמו בפעמים קודמות...
לכן נראה לי שאקח היום אנטיביוטיקה...
יש לי גם פטרייה בנרתיק נראה לי, מאתמול...לראשונה בחיי. זה מגרד כול כך וגורם תחושת אי נוחות...
מעבר לזה, אין לי חום.
טוב, אצלי זה נראה לי באמת באמת דלקת בדרכי השתן...כי זה כבר כמה ימים ולא עובר...למרות שאף פעם לא היה לי ככה חזק ולא עובר...
מה נראה לך?
אשמח לשמוע(לקרוא)....
סימנים ראשונים להריון
כותבת כאן כי הדף סימנים ראשונים _להריון לא עולה...
לפני כשבוע קיימתי יחסים עם בן זוגי.
מאז עייפות גדולה, תשישות, ירידות דופק...
יש לי פתאום מאתמול גם פטרייה בנרתיק. בנוסף לדלקת בדרכי השתן כבר כמה ימים.
האם מישהי יודעת על הקשר בין פטרייה בנרתיק להריון?
חשוב לציין שמעולם לא סבלתי מפטרייה בנרתיק...
אשמח לשמוע...@}
לפני כשבוע קיימתי יחסים עם בן זוגי.
מאז עייפות גדולה, תשישות, ירידות דופק...
יש לי פתאום מאתמול גם פטרייה בנרתיק. בנוסף לדלקת בדרכי השתן כבר כמה ימים.
האם מישהי יודעת על הקשר בין פטרייה בנרתיק להריון?
חשוב לציין שמעולם לא סבלתי מפטרייה בנרתיק...
אשמח לשמוע...@}
סימנים ראשונים להריון
היה פעמיים מתוך פעמיים.
אני חושבת שזה קשור להתייבשות. בתחילת הריון (ובעצם גם בהמשך) אני כל הזמן צמאה, עור יבש וכל זה. אז יותר משזה סימן להריון זה סימן לחוסר בנוזלים, שאצלי יכול להיות סימן להריון.
תרגישי טוב... ובשורות טובות כמובן.
}z
היה פעמיים מתוך פעמיים.
אני חושבת שזה קשור להתייבשות. בתחילת הריון (ובעצם גם בהמשך) אני כל הזמן צמאה, עור יבש וכל זה. אז יותר משזה סימן להריון זה סימן לחוסר בנוזלים, שאצלי יכול להיות סימן להריון.
תרגישי טוב... ובשורות טובות כמובן.
}z
סימנים ראשונים להריון
וואלה, סיפור דומה..
בדיוק חברה סיפרה לי שהיא שכבה פעמיים עם מישהו בלי הגנה (חשבה שהוא לא גמר בסוף מסתבר שכן, זה באמת לא נשמע טוב, אבל היה שם הרבה אלכוהול, שזה סוג של תירוץ עלוב) ואחר כך היתה לה דלקת בדרכי השתן ואולי גם פטריה בנרתיק. היא הרגישה מאד לא טוב כמה ימים אחרי שזה קרה (סופ"ש שעבר) האם יכול להיות שאלה סימנים להריון? (שיהיה ממש לא רצוי מבחינתה).
בדיוק חברה סיפרה לי שהיא שכבה פעמיים עם מישהו בלי הגנה (חשבה שהוא לא גמר בסוף מסתבר שכן, זה באמת לא נשמע טוב, אבל היה שם הרבה אלכוהול, שזה סוג של תירוץ עלוב) ואחר כך היתה לה דלקת בדרכי השתן ואולי גם פטריה בנרתיק. היא הרגישה מאד לא טוב כמה ימים אחרי שזה קרה (סופ"ש שעבר) האם יכול להיות שאלה סימנים להריון? (שיהיה ממש לא רצוי מבחינתה).
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
סימנים ראשונים להריון
חברה סיפרה לי שהיא שכבה פעמיים עם מישהו בלי הגנה
סביר יותר שנדבקה ממנו ממשהו בנרתיק... יחסי מין מזדמנים ללא קונדום הם לא רעיון טוב (בלי קשר לסכנה של הריון לא רצוי)
למיטב ידיעתי אין שום קשר בין הריון ופטריות ושאר חולרות בנרתיק, ובכל מקרה סימנים מובהקים של הריון מתחילים להופיע סביב האיחור ולא קודם.
סביר יותר שנדבקה ממנו ממשהו בנרתיק... יחסי מין מזדמנים ללא קונדום הם לא רעיון טוב (בלי קשר לסכנה של הריון לא רצוי)
למיטב ידיעתי אין שום קשר בין הריון ופטריות ושאר חולרות בנרתיק, ובכל מקרה סימנים מובהקים של הריון מתחילים להופיע סביב האיחור ולא קודם.
סימנים ראשונים להריון
התחלתי להיות רגישה לריחות...
עליתי אתמול לאוטובוס ופשוט לא יכולתי לסבול ריח של בושם מסויים.
זה עשה לי בחילה. גם היום, הריח של הפרחים באגרטל "עלה" באפי ו..הגעיל אותי...
מוזר...
האם רגישות לריחות בשלב כה מוקדם (שבוע שלישי) תיתכן ,אם ישנו הריון?
עליתי אתמול לאוטובוס ופשוט לא יכולתי לסבול ריח של בושם מסויים.
זה עשה לי בחילה. גם היום, הריח של הפרחים באגרטל "עלה" באפי ו..הגעיל אותי...
מוזר...
האם רגישות לריחות בשלב כה מוקדם (שבוע שלישי) תיתכן ,אם ישנו הריון?
-
- הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 11:49
סימנים ראשונים להריון
אצלי רגישות לריחות היא בפירוש מאפיין של תחילת הריון (אמנם אני עכשיו מסיימת הריון בפעם הראשונה, אבל נכנסתי
להריון פעמיים)
שוב- בהצלחה! time will tell
להריון פעמיים)
שוב- בהצלחה! time will tell
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
סימנים ראשונים להריון
בהריון הנוכחי ישבתי עם כוס וודקה מהולה- משהו שקורה נניח פעם בחודש- חודשיים. כמובן שלא ידעתי שאני בהריון...
קירבתי את הכוס לפה ו... גל של בחילה היכה בי, רק מהריח, עדיין לא טעמתי טיפה. זה היה יום אחרי שהייתי אמורה לקבל (לא התייחסתי לקטע של האיחור, כי זה היה מחזור שני אחרי שנה (הנקה), ולא הייתי רגילה לעקוב שיגיע בזמן...)- ופתאום קלטתי והסתכלתי ביומן וגיליתי שיש יום איחור...
קירבתי את הכוס לפה ו... גל של בחילה היכה בי, רק מהריח, עדיין לא טעמתי טיפה. זה היה יום אחרי שהייתי אמורה לקבל (לא התייחסתי לקטע של האיחור, כי זה היה מחזור שני אחרי שנה (הנקה), ולא הייתי רגילה לעקוב שיגיע בזמן...)- ופתאום קלטתי והסתכלתי ביומן וגיליתי שיש יום איחור...
סימנים ראשונים להריון
יש לי מין זרמים כאלה בבטן התחתונה, אך ללא כאבים...
בחילות ועייפות גדולה באמצע היום.
כשאני מתכופפת וקמה, יש לי מין שחור כזה עד שחוזרת לעצמי...
אבל אם יש הריון, בס"ד, זה ממש בתחילתו.
(שבוע רביעי). האם מישהי חוותה את התופעות האלו בשלב כה מוקדם?
בחילות ועייפות גדולה באמצע היום.
כשאני מתכופפת וקמה, יש לי מין שחור כזה עד שחוזרת לעצמי...
אבל אם יש הריון, בס"ד, זה ממש בתחילתו.
(שבוע רביעי). האם מישהי חוותה את התופעות האלו בשלב כה מוקדם?
סימנים ראשונים להריון
האם כאבים בבטן התחתונה וכאבים במפשעה בזמן השתרשות הם דבר מוכר, נפוץ, ?
סימנים ראשונים להריון
כן, זה היה לי בתחילת ההריון. כאבים בבטן התחתונה ודימום חום שנמשך כיום וחצי...
בהצלחה!
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2009, 00:08
סימנים ראשונים להריון
יש לי תופעה משונה ולא כ"כ נעימה שקצת קשה לי להסביר אותה במילים, אנסה : תחושות שמזכירות את מה שמרגישים כשפתאום נבהלים, כש"הלב נופל לתחתונים", אבל במקום באזור הלב זה בבטן התחתונה. זה קורה מזה כמה שבועות פעמים רבות בכל יום.
זו תחושה לא נעימה, כמו של זרם, פיעפוע, ביעבוע, רגעי וחולף אבל מגעיל כזה. ממש קשה לתרגם למילים.
האם מישהי חוותה משהו דומה בהריון?
זו תחושה לא נעימה, כמו של זרם, פיעפוע, ביעבוע, רגעי וחולף אבל מגעיל כזה. ממש קשה לתרגם למילים.
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2009, 00:51
סימנים ראשונים להריון
כן...
כן...
סימנים ראשונים להריון
אז כן, הריון צעיר.... רציתי לשתף כאן בכמה מהתחושות שחשתי מיד אחרי הביוץ, ממש כמה ימים אחרי.....
החזה התנפח וכאב, אבל נשאר רך.
כבדות. כאילו יש לי משקולות על הגוף
מצבי רוח מוזרים, פתאום בכי בערב בלי הפסקה, גם קצת תחושה של שיכורה
הלכתי לישון לשעה ארה"צ והתעוררתי אחרי ארבע שעות!
תכיפות במתן שתן, רק יצאתי מהשירותים ושוב יש לי פיפי.
עייפות. רצון לישון. העיניים נעצמות לי באמצע יום עבודה.
(לדעתי ביום ההשתרשות:) דקירות בבטן התחתונה... ממש מלווה בגל חום.
חוסר תיאבון.
כעת קצת כאבי בטן וראש.ויש לי תחושה שהבחילות בדרך.....
מאחלת לכולן הריון (רצוי) ותקין, וכמה שפחות תופעות לא נעימות.
אגב, בבדיקה ביתית כדאי לבדוק רק שבועיים מהביוץ. עד ההשתרשות הבדיקה לא מזהה את ההורמון.....
החזה התנפח וכאב, אבל נשאר רך.
כבדות. כאילו יש לי משקולות על הגוף
מצבי רוח מוזרים, פתאום בכי בערב בלי הפסקה, גם קצת תחושה של שיכורה
הלכתי לישון לשעה ארה"צ והתעוררתי אחרי ארבע שעות!
תכיפות במתן שתן, רק יצאתי מהשירותים ושוב יש לי פיפי.
עייפות. רצון לישון. העיניים נעצמות לי באמצע יום עבודה.
(לדעתי ביום ההשתרשות:) דקירות בבטן התחתונה... ממש מלווה בגל חום.
חוסר תיאבון.
כעת קצת כאבי בטן וראש.ויש לי תחושה שהבחילות בדרך.....
מאחלת לכולן הריון (רצוי) ותקין, וכמה שפחות תופעות לא נעימות.
אגב, בבדיקה ביתית כדאי לבדוק רק שבועיים מהביוץ. עד ההשתרשות הבדיקה לא מזהה את ההורמון.....
סימנים ראשונים להריון
לבשבוע שמיני, כן כן, מכירה, אני בשבוע 10 וכן אני מכירה את זה, שנבהלים נורא ובעצם כלום לא קרה, וגם לחברות שלי זה קרה. וחוץ מזה איך החלומות שלך? אותו דבר? ומה עם הטעם בפה? וגאזים? או שזה רק אצלי ):
סימנים ראשונים להריון
משהו לא ברור... בדיוק סיימתי וסת שהגיע פחות או יותר בזמן, אין לי עדיין זמנים מי יודע מה כי זו הוסת האחרונה אחרי ההפסקה של אחרי הלידה. אבל כבר במשך הוסת ואחריה יש לי תחושות כאלו, בחילות כאלו, עייפות כזו, גלי חום כאלו, טעם בפה כזה... ממש כמו בתחילת ההריונות... לא מתאים לי עוד הריון... נכון שאין סיכוי?
סימנים ראשונים להריון
שלום יקרות,
האם אפשר להיכנס להריון כשבוע לפני מחזור? שכבנו והוא גמר בפנים.
המחזור בדרך כלל סדיר, של 28 יום.
המחזור בדרך כלל סדיר, של 28 יום.
סימנים ראשונים להריון
_שלום יקרות,
המחזור בדרך כלל סדיר, של 28 יום._
אם הוא בדר"כ סדיר, זה לא סביר.
אבל תמיד יכול להיות שפתאום הביוץ איחר, בקיצור, אי אפשר לדעת.
המחזור בדרך כלל סדיר, של 28 יום._
אם הוא בדר"כ סדיר, זה לא סביר.
אבל תמיד יכול להיות שפתאום הביוץ איחר, בקיצור, אי אפשר לדעת.
סימנים ראשונים להריון
אני כלכך מקווה שאני בהריון
אני ביום ה-25 למחזור, בדר"כ הוא עד 27 יום, בייצתי ביום ה-13.
השדיים שלי כואבים וגדולים וקשים מהרגיל, אני כל הזמן רעבה בטירוף
חוץ מזה עוד מיליון סימנים קטנים
אני יודעת שכל הסימנים כולל כולם יכולים להעיד באותה מידה על הריון או על וסת שעומדת להגיע
ואני פשוט מתחרפנננננת
כל כך הרבה פעמים בעבר כבר הייתי כל כך משוכנעת מסימנים שהרגשתי - והתאכזבתי
כל כך הרבה פעמים השתנתי על מקל רק כדי להתאכזב ולקבל חצי שעה אח"כ
איך מעבירים את הכמה ימים האלה בלי לאבד שפיות?
(אני לא מסוגלת להתרכז בכלום... ואני כותבת עכשיו מהמחשב של העבודה)
יש עצות למישהי? help...
אני ביום ה-25 למחזור, בדר"כ הוא עד 27 יום, בייצתי ביום ה-13.
השדיים שלי כואבים וגדולים וקשים מהרגיל, אני כל הזמן רעבה בטירוף
חוץ מזה עוד מיליון סימנים קטנים
אני יודעת שכל הסימנים כולל כולם יכולים להעיד באותה מידה על הריון או על וסת שעומדת להגיע
ואני פשוט מתחרפנננננת
כל כך הרבה פעמים בעבר כבר הייתי כל כך משוכנעת מסימנים שהרגשתי - והתאכזבתי
כל כך הרבה פעמים השתנתי על מקל רק כדי להתאכזב ולקבל חצי שעה אח"כ
(אני לא מסוגלת להתרכז בכלום... ואני כותבת עכשיו מהמחשב של העבודה)
יש עצות למישהי? help...
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
סימנים ראשונים להריון
מניסיוני האישי פרחי באך תמיד עוזרים במצבים כאלה ואחרים
אשמח לעזור
אשמח לעזור
סימנים ראשונים להריון
היי..
המחזור שלי הוא סדיר בד"כ של 28-29 יום.
המחזור האחרון שלי התחיל ב29 לחודש שעבר.. קיימנו יחסים מלאים ב18 וב 19 לחודש הזה.
הסיכויים לכניסה להריון מועטים בזמן זה? או שתקופת הפוריות מתמשכת לאורך כמה ימים ולא רק ליום אחד?
המחזור שלי הוא סדיר בד"כ של 28-29 יום.
המחזור האחרון שלי התחיל ב29 לחודש שעבר.. קיימנו יחסים מלאים ב18 וב 19 לחודש הזה.
הסיכויים לכניסה להריון מועטים בזמן זה? או שתקופת הפוריות מתמשכת לאורך כמה ימים ולא רק ליום אחד?
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
סימנים ראשונים להריון
תקופת הפוריות יכולה להמשך ימים ספורים, אבל לפי מה שאת מתארת קיימתם יחסי מין אחרי התקופה הפוריה.
הביוץ מתרחש בין 12-16 ימים לפני הוסת הבאה ולפי החישוב שלך המפגש היה בערך 10 ימים לפני.
קיים סיכוי להריון רק אם הביוץ התאחר הפעם.
כדאי לך לקרוא בדף תכנון הריון באופן טבעי ואולי להשתתף בסדנא בנושא כדי להבין קצת את מהלך המחזור.
שיהיה בהצלחה @}
הביוץ מתרחש בין 12-16 ימים לפני הוסת הבאה ולפי החישוב שלך המפגש היה בערך 10 ימים לפני.
קיים סיכוי להריון רק אם הביוץ התאחר הפעם.
כדאי לך לקרוא בדף תכנון הריון באופן טבעי ואולי להשתתף בסדנא בנושא כדי להבין קצת את מהלך המחזור.
שיהיה בהצלחה @}
סימנים ראשונים להריון
זהו, עברתי אותם, ו...
יש 2 פסים! אני בהריון!!!
נדמה לי ש{{}}סימנים ראשונים להריון יכולים להיות שונים מאוד בין הריון ראשון להריון חוזר
יכול להיות שהאגן שלי שינה צורה ממש מהימים הראשונים להתעברות, כאילו הוא נזכר? מישהי חוותה את זה?
זהו, עברתי אותם, ו...
יש 2 פסים! אני בהריון!!!
נדמה לי ש{{}}סימנים ראשונים להריון יכולים להיות שונים מאוד בין הריון ראשון להריון חוזר
יכול להיות שהאגן שלי שינה צורה ממש מהימים הראשונים להתעברות, כאילו הוא נזכר? מישהי חוותה את זה?
סימנים ראשונים להריון
היייייייייי אני בת 25 והמחזור שלי מאחר ב14 יום עשיתי בדיקה בבית ויצאה לי שלילי אבל יש לי את כול התחושות הבטן שלי נפוחה יש לי בחילות ... מה כדי לי לעשות???
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
סימנים ראשונים להריון
אכן, כן. אני בין מפגש הזרע לביצית ועד תאריך הופעת המחזור, שבועיים אחרי, העליתי מידה במכנסיים. האגן שלי התרחב פלאים. לא הייתי צריכה בכלל לבדוק שאני בהריון. ידעתי.
אכן, כן. אני בין מפגש הזרע לביצית ועד תאריך הופעת המחזור, שבועיים אחרי, העליתי מידה במכנסיים. האגן שלי התרחב פלאים. לא הייתי צריכה בכלל לבדוק שאני בהריון. ידעתי.
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
סימנים ראשונים להריון
הי לונה. לכי על בדיקת דם. אם בערכה הרגילה יצא שלילי, יתכן ובדיקת דם תהיה מדוייקת יותר.
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2009, 13:59
סימנים ראשונים להריון
היום אני הייתי אמורה לקבל.
כאבים במפשעה כבר כמה ימים, רגישות בחזה(כשאני יורדת במדרגות זה מאוד מורגש), מיחושים בבטן, כמו זרמים כאלה, התרחשויות...
מחזור או הריון צעיר?
האם מישהי חוותה כאבים במפשעה ? אף פעם לא היה לי דבר כזה. במפשעה בצד שמאל.
כאבים במפשעה כבר כמה ימים, רגישות בחזה(כשאני יורדת במדרגות זה מאוד מורגש), מיחושים בבטן, כמו זרמים כאלה, התרחשויות...
מחזור או הריון צעיר?
האם מישהי חוותה כאבים במפשעה ? אף פעם לא היה לי דבר כזה. במפשעה בצד שמאל.
סימנים ראשונים להריון
כן אני חוויתי בהריון הזה וזה לא היה בהריונות הקודמים.
(אולי השתרשות??)
אם עברו שבועיים מהביוץ, והיום יום האיחור, את כבר יכולה לעשות בדיקה ביתית
(אולי השתרשות??)
אם עברו שבועיים מהביוץ, והיום יום האיחור, את כבר יכולה לעשות בדיקה ביתית
-
סימנים ראשונים להריון
האם מישהי כאן הרגישה מיד יום יומיים לאחר הביוץ נפיחות ורגישות בשדיים ועייפות גדולה באמצע היום וזה היה הריון?
תודה
תודה
סימנים ראשונים להריון
כן כן כן כן !!
אלו הסימנים היחידים שהרגשתי כבר יומיים אחרי הביוץ!
אלו הסימנים היחידים שהרגשתי כבר יומיים אחרי הביוץ!
-
סימנים ראשונים להריון
הייי.....אני כשבוע וחצי לאחר ביוץ.קיימנו יחסים כמה שעות לפני שיא הביוץ...
כבר כמה ימים שאני רצה לשירותים לפיפי כול כמה דקות. אני צמאה במיוחד. האם קרה למישהי התכיפות הזאת לשירותים בתחילת ההריון בשלב כזה?
כבר כמה ימים שאני רצה לשירותים לפיפי כול כמה דקות. אני צמאה במיוחד. האם קרה למישהי התכיפות הזאת לשירותים בתחילת ההריון בשלב כזה?
סימנים ראשונים להריון
גם! כן כן! בהחלט. גם כשבוע וחצי אחרי.
לגבי הצמאון אני לא יודעת. לגבי הפיפי בהחלט.
אבל יכול להיות גם התקררות (אולי לא בשרב כזה).
שבועיים אחרי הביוץ כבר אפשר לבדוק בבדיקה ביתית. בהצלחה.
לגבי הצמאון אני לא יודעת. לגבי הפיפי בהחלט.
אבל יכול להיות גם התקררות (אולי לא בשרב כזה).
שבועיים אחרי הביוץ כבר אפשר לבדוק בבדיקה ביתית. בהצלחה.
-
סימנים ראשונים להריון
וואו באמת???......זה סימן??? אמן!!
כי התקררות זה לא.
מתי אני יכולה כבר לקנות בדיקה ביתית ואיזה מהן מומלצת??
כי התקררות זה לא.
מתי אני יכולה כבר לקנות בדיקה ביתית ואיזה מהן מומלצת??
-
סימנים ראשונים להריון
עשיתי היום אחה"צ בדיקת הריון שאמורה לזהות הריון 6-4 ימים לפני האיחור....התוצאה שלילית....
אני אמורה לקבל בעוד 6 ימים....
עצוב לי...מאוד מאוכזבת....
כול התקווה....ומה זה ההשתנות התכופות האלה כבר שלושה ימים? זה ממש לא מרגיש לי כמו דלקת...ואני יודעת מה זאת דלקת...
זה ממש לא שורף...פשוט דחף להשתין בכמויות וחוסר יכולת להתאפק..
עצוב לי....
עצוב לי...מאוד מאוכזבת....
כול התקווה....ומה זה ההשתנות התכופות האלה כבר שלושה ימים? זה ממש לא מרגיש לי כמו דלקת...ואני יודעת מה זאת דלקת...
זה ממש לא שורף...פשוט דחף להשתין בכמויות וחוסר יכולת להתאפק..
עצוב לי....
סימנים ראשונים להריון
צמאון בהחלט מבשר (לפחות אצלי) על הריון.
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
סימנים ראשונים להריון
לא מאמינה שאפשר בשלב כזה לזהות בבדיקה ביתית, אפילו שכתוב על הקופסא שכן.
חכי לאיחור, מוקדם להתעצב. @}
חכי לאיחור, מוקדם להתעצב. @}
-
- הצטרפות: 18 מאי 2009, 19:05
סימנים ראשונים להריון
רק רוצה להגיד שגם אני שם בלחכות, נעזרת בדף הזה..אמורה לקבל עוד 4 ימים, נורא עייפה,אבל כבר לא סומכת על עצמי כי כל חודש נראה לי שכן וכל פעם מתאכזבת מחדש. בקיצור זה מעגל מתיש!!משתתפת בתחושות כאן
-
סימנים ראשונים להריון
תודה יקרות על העידוד...
אני עדיין עצובה , עייפה...עייפתי מלקוות ובסוף כלום...
אבל אולי אום שלום את צודקת...אולי זה עדיין מוקדם מדי לדעת? לא יודעת....נראה כבר..
מחכה ומקווה: מזדהה איתך ומאחלת לך בהצלחה.
אני עדיין עצובה , עייפה...עייפתי מלקוות ובסוף כלום...
אבל אולי אום שלום את צודקת...אולי זה עדיין מוקדם מדי לדעת? לא יודעת....נראה כבר..
מחכה ומקווה: מזדהה איתך ומאחלת לך בהצלחה.
-
סימנים ראשונים להריון
חשבתי פתאום שיש משהו בלכתוב על זה ככה להוציא את הרצון הזה לאוויר העולם שמרגש אותי, כי רוב הזמן הרצון הזה כל כך כמוס ובתוכי מהפחד להתאכזב שלפעמים אני כמעט שוכחת שאני רוצה. אז זה פשוט כיף לראות את המילים האלה כן. מחזיקה לך אצבעות פלוני אלמונית
סימנים ראשונים להריון
יקירתי, חכי שבועיים מיום הביוץ (אם זיהית ביוץ).
אני עשיתי 6 !בדיקות (חוסר סבלנות) ורק כשעשיתי בדיקה בדיוק אחרי שבועיים מהביוץ... נראתה התוצאה הרצויה. וכן אני בהריון כעת.
(וזה למרות מה שכתוב על הקופסא. ממליצה על מקלון הזהב)
אין ברירה צריך סבלנות...
בהצלחה.
מצפה לבשורות טובות מכן.
יקירתי, חכי שבועיים מיום הביוץ (אם זיהית ביוץ).
אני עשיתי 6 !בדיקות (חוסר סבלנות) ורק כשעשיתי בדיקה בדיוק אחרי שבועיים מהביוץ... נראתה התוצאה הרצויה. וכן אני בהריון כעת.
(וזה למרות מה שכתוב על הקופסא. ממליצה על מקלון הזהב)
אין ברירה צריך סבלנות...
בהצלחה.
מצפה לבשורות טובות מכן.
סימנים ראשונים להריון
חשבתי פתאום שיש משהו בלכתוב על זה ככה להוציא את הרצון הזה לאוויר העולם שמרגש אותי, כי רוב הזמן הרצון הזה כל כך כמוס ובתוכי מהפחד להתאכזב שלפעמים אני כמעט שוכחת שאני רוצה. אז זה פשוט כיף לראות את המילים האלה כן. מחזיקה לך אצבעות פלוני אלמונית
-
סימנים ראשונים להריון
רוצה לשתף: אתמול ראיתי כתמון חום על התחתונים. היום כתמון ממש פיצי ורדרד-חום.
מחזור אני צריכה לקבל רק בעוד ארבעה ימים.
אני ביום ה 11 מהביוץ.
ייתכן שזה השתרשות?
וגם.....האם אורגזמה מסכנת את ההריון בשלב כה מוקדם?@}
מחזור אני צריכה לקבל רק בעוד ארבעה ימים.
אני ביום ה 11 מהביוץ.
ייתכן שזה השתרשות?
וגם.....האם אורגזמה מסכנת את ההריון בשלב כה מוקדם?@}
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2008, 14:48
- דף אישי: הדף האישי של גל_הנה_אמא*
סימנים ראשונים להריון
אורגזמה זה טוב להריון - כי זה טוב לך ורצוי כמה שיותר!
בהצלחה
בהצלחה
-
סימנים ראשונים להריון
תודה גל יקרה....@}
ןחוזרת לשאלה הראשונה: האם זה השתרשות?? אני אתמול ביום ה 11 מההתעברות, אם הייתה, זה היה מס' שעות לפני הביוץ.(לפי ההפרשות והכאבים)
או תחילתו של מחזור? כי זה 26 יום למחזור..שזה מוקדם לי.המחזור שלי בן 28-30 יום.
תודה...
ןחוזרת לשאלה הראשונה: האם זה השתרשות?? אני אתמול ביום ה 11 מההתעברות, אם הייתה, זה היה מס' שעות לפני הביוץ.(לפי ההפרשות והכאבים)
או תחילתו של מחזור? כי זה 26 יום למחזור..שזה מוקדם לי.המחזור שלי בן 28-30 יום.
תודה...
-
סימנים ראשונים להריון
פשוט קשה לי עם כול התקווה שהייתה לי...לקבל את זה שזה מחזור...מוזר לי , אף פעם לא התחיל לי מחזור בצורה כזאת. גם אם יש לי כתמים חומים,לפני שמתחיל הדימום, הם יותר גדולים...
אבל כן יש לי כיווצים בבטן תחתונה מדי פעם...החזה מאוד כואב, בייחוד הפטמות, שגם מאוד נפוחות.
אבל כן יש לי כיווצים בבטן תחתונה מדי פעם...החזה מאוד כואב, בייחוד הפטמות, שגם מאוד נפוחות.
סימנים ראשונים להריון
מחזור של כארבעים ימים.
קיבלתי ב5\6 עד ה17 לא היה לי חשק ביכל.
ב17 וב18 קיימנו יחסים מהנים ומלאי חשק.
ב20 הרגשתי עייפות גדולה מאוד, ומיד צפה לה התקווה שמדובר בהריון הרצוי מאוד שלי...
למחרת בבוקר, הרגשתי בחילה וחוסר רצון לישתות את הקפה שלי...
מאז בבקרים בחילות והקפה ירד מהתפריט...
הרגליים קצת כואבות לי- כפות הרגליים והשוקיים.
מקווה לטוב, ורושמת כדי ליזכור ולשתף. @}
קיבלתי ב5\6 עד ה17 לא היה לי חשק ביכל.
ב17 וב18 קיימנו יחסים מהנים ומלאי חשק.
ב20 הרגשתי עייפות גדולה מאוד, ומיד צפה לה התקווה שמדובר בהריון הרצוי מאוד שלי...
למחרת בבוקר, הרגשתי בחילה וחוסר רצון לישתות את הקפה שלי...
מאז בבקרים בחילות והקפה ירד מהתפריט...
הרגליים קצת כואבות לי- כפות הרגליים והשוקיים.
מקווה לטוב, ורושמת כדי ליזכור ולשתף. @}
סימנים ראשונים להריון
המחזור שלי אורך כ40 ימים בדרך כלל.
אורך המחזור כשלושה ימים.
קיבלתי את המחזור שלי בין התאריכים 6-10 במאי.
חשק וסקס ב 17+18
האם זהו הביוץ?
זה עוד נורא רחוק מהמחזור הבא...
אשמח לתובנות בנושא ממבינות ממני...
אורך המחזור כשלושה ימים.
קיבלתי את המחזור שלי בין התאריכים 6-10 במאי.
חשק וסקס ב 17+18
האם זהו הביוץ?
זה עוד נורא רחוק מהמחזור הבא...
אשמח לתובנות בנושא ממבינות ממני...
-
סימנים ראשונים להריון
היו לי את כול הסימנים האפשריים לתחילת הריון....
פיפי כול חצי שעה כבר עשרה ימים, צמא מוגבר ומוגזם, נפיחות בשדיים ובפיטמות, שינוי צבע והתרחבותם,רגישות יתר כבר שבועיים,
סחרחורות...
אני בת 33.
עשיתי בדיקת הריון יום לפני האיחור ויצא פס בהיר בהיר אבל קיים, אחרי 10 דקות.
אתמול בערב תקפו אותי כאבי מחזור. היום קיבלתי. דימום אדום. מאוד עצוב לי..פוחדת שבגלל הגיל שלי לגוף שלי קשה להיכנס להריון...
כי עשינו את זה בימים הפוריים שלי, פחות מ 24 לביוץ(לפי ההפרשה והכאבים )
עצוב לי.
לא מבינה את הצמא המוגבר הזה והרצון לשירותים כול כך הרבה.מקווה שהכול בסדר איתי..
פיפי כול חצי שעה כבר עשרה ימים, צמא מוגבר ומוגזם, נפיחות בשדיים ובפיטמות, שינוי צבע והתרחבותם,רגישות יתר כבר שבועיים,
סחרחורות...
אני בת 33.
עשיתי בדיקת הריון יום לפני האיחור ויצא פס בהיר בהיר אבל קיים, אחרי 10 דקות.
אתמול בערב תקפו אותי כאבי מחזור. היום קיבלתי. דימום אדום. מאוד עצוב לי..פוחדת שבגלל הגיל שלי לגוף שלי קשה להיכנס להריון...
כי עשינו את זה בימים הפוריים שלי, פחות מ 24 לביוץ(לפי ההפרשה והכאבים )
עצוב לי.
לא מבינה את הצמא המוגבר הזה והרצון לשירותים כול כך הרבה.מקווה שהכול בסדר איתי..
-
סימנים ראשונים להריון
וגם...היה לי כתמונים חומים קטנטנים בדיוק לפני ארבעה ימים רק ליום אחד. מה שלא קורה לי אף פעם...הייתי כמעט בטוחה שזה השתרשות...
כמה כואב לי ...כמה רציתי....
כמה כואב לי ...כמה רציתי....
סימנים ראשונים להריון
כל התקוות והחלומות והפתרונות נמסו ונזלו לתוך כתם אדמדמם
הרגיעון: "הכל בתואם מושלם"
הרגיעון: "הכל בתואם מושלם"
-
- הצטרפות: 22 יולי 2008, 22:15
סימנים ראשונים להריון
פלוני אלמונית, נשמע כמו הריון כימי (ביצית שהופרתה ולא הצליחה להשלים השתרשות).
היו לי איזה 4 כאלה לפני שנקלטתי סופית. אל ייאוש!
היו לי איזה 4 כאלה לפני שנקלטתי סופית. אל ייאוש!
-
סימנים ראשונים להריון
גם אצלי הציפייה נגמרה במחזור..מה שטוב שיש עכשיו חודש חדש לנסות וגם להנות מהדרך