סימונה מדימונה
-
- הצטרפות: 08 מרץ 2009, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של סימונה_מדימונה*
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
- דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*
סימונה מדימונה
הי סימונה מידימונה
@} @} @} @} @} @} @} (-:
@} @} @} @} @} @} @} (-:
-
סימונה מדימונה
אורה תכיריה לי אוד אנשים (-:
-
- הצטרפות: 08 מרץ 2009, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של סימונה_מדימונה*
סימונה מדימונה
תודה רבה על הפרחים והחיוכים!
-
סימונה מדימונה
שלום סימונה אני מיתאוררת מוכדם מתי את מיתאוררת (-: {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
-
סימונה מדימונה
|| || || || {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}}{}{}{}{} (-:(-:(-:(-:(-:(-: (-:(-:
-
סימונה מדימונה
סימונה אני מיתכתבת אים ילדה שקוראים לה נועם ועוד מישהי אני לא יודאת אך כוראים לה (-:
-
- הצטרפות: 10 מרץ 2009, 13:43
סימונה מדימונה
אני שמחה מאוד שאת מכירה כאן אנשים שונים, מכל הגילים!
נשיקות,
אורה
(דודה של סימונה ואלכסנדרוניה)
נשיקות,
אורה
(דודה של סימונה ואלכסנדרוניה)
-
סימונה מדימונה
אורה ממש משאמם לי
-
סימונה מדימונה
מצחיק מאוד (-:
-
סימונה מדימונה
בתך נורה משאמם שם (-:
-
סימונה מדימונה
מיזות המתוקה שבאיר (-:
-
סימונה מדימונה
כף לך שיש לך מה לאסות {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} [-: (-: |||||||||*|
-
סימונה מדימונה
מיתוך הספר אים יוצאים מגיאים לימקומות ניפלים בהצלחה!!!!! היגיע היום אתה יוצה לימכומות ניפלים!!!!!!!!!! אז שלום עים רגלים בנאלים ועים סחל תמצה את הדרך שלחה אל תחשוש אתה יחול ביודאה מוחן אומזומן ואתה הוזה שיחלית לאן תיסתכל ברחובות מילפנים מאחור יש רחוב שתחלית לא כדי לי ליבחור עם
הפסקה אני צריכה ללכת לישון נמשיך בפעם אחרת בי
הפסקה אני צריכה ללכת לישון נמשיך בפעם אחרת בי
-
סימונה מדימונה
חמוד????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
סימונה מדימונה
שלום אורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
סימונה מדימונה
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}}{}{}{{}}}{{{{{{{}{}{}{{}{{{}{}{}{{}{ [-:
-
סימונה מדימונה
חמוד מאוד סימונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (-: [-:
-
סימונה מדימונה
למה את לא אונה לי בחזרה* ????????????????????????????????????????????????
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 14:17
- דף אישי: הדף האישי של תמרול_ה*
סימונה מדימונה
הי מותק שלי
סתם שולחת לך חיבוק
ולבי לה רון ירונה
לסימונה מדימונה!
סתם שולחת לך חיבוק
ולבי לה רון ירונה
לסימונה מדימונה!
-
סימונה מדימונה
חמוד מאוד וגם מצחיק. היום הלכתי לתיול לה סטף היו שם המון בנות גדולות אים מצלמות והן כול הזמון צילמו אותי אסו לי פפרצי. אה וגם אחרי זה הלחנו לה מיכבה מים . זה היה כף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד הירתבתי את הנאלים והגרבים. ואחרי התיול אמא כנתה לי נאלים חדשות {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}||||||||||||||||
-
סימונה מדימונה
הרגה חזרתי מה הכיטנה לא לא ידתי והיו הרבי פרחים !!!!!!!!!!!!!!! {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} [-: (-: ||||||||||||||||||||||||||||
-
סימונה מדימונה
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}}{}{}{}{}{}{{{{{{}}{}{}{}{}{{ NOqg חמוד ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
סימונה מדימונה
כתבתי לך משהו ארוך והכל נמחק לי ועכשיו אמא עוזרת לי להקליד מחדש, ואני לא כל כך זוכרת את כל מה שהיה כתוב.
מחר אנחנו נוסעים לאורית ישר אחרי הקיטנה. את חושבת שזה יהיה כיף????????????????????????
שכחתי מה להגיד לך.
מחר אנחנו נוסעים לאורית ישר אחרי הקיטנה. את חושבת שזה יהיה כיף????????????????????????
שכחתי מה להגיד לך.
-
סימונה מדימונה
היום אני הדר (סטן) ואמא נוסאות לה כמפינג של 3 ימים. כוראים לסוס שאהבתי כראו אפולו. ונורה כיף ליהיות כול היום אים הסוסים. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|||||||||||||||||*| [-: {{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} (-:
-
סימונה מדימונה
צדכת סימונה כבר חזרנו מישם {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} נשיכות בי בי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[-: (-: נגה
[-: (-: נגה
-
סימונה מדימונה
מה חדש. מה שלומך. מה את אוסה היום.
תשובות
כלום.
בסדר.
שום דבר מאנין. {}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{{{}}}}}}{}{}{}{}{}{}{}{}{} נשיכות (-: [-: |||||||||||||||||||||| כוחבים מי נגה*
תשובות
כלום.
בסדר.
שום דבר מאנין. {}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{{{}}}}}}{}{}{}{}{}{}{}{}{} נשיכות (-: [-: |||||||||||||||||||||| כוחבים מי נגה*
-
סימונה מדימונה
רוצים לימחוק את האתר הזה ואני לא רוצה לימחוק אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
סימונה מדימונה
היי אורה!!!
אמא אני והדר רוצות להיפגש!!!
תעני לי בדף שלי בי בי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמא אני והדר רוצות להיפגש!!!
תעני לי בדף שלי בי בי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!