סימונה מדימונה

סימונה_מדימונה*
הצטרפות: 08 מרץ 2009, 16:10
דף אישי: הדף האישי של סימונה_מדימונה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי סימונה_מדימונה* »

לי הילדה,
אני מחכה לך כאן בקוצר רוח.
סימונה
לי_הילדה*
הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

הי סימונה מידימונה
@} @} @} @} @} @} @} (-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

אורה תכיריה לי אוד אנשים (-:
סימונה_מדימונה*
הצטרפות: 08 מרץ 2009, 16:10
דף אישי: הדף האישי של סימונה_מדימונה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי סימונה_מדימונה* »

תודה רבה על הפרחים והחיוכים!
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

שלום סימונה אני מיתאוררת מוכדם מתי את מיתאוררת (-: {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

|| || || || |*| {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}}{}{}{}{} (-:(-:(-:(-:(-:(-: (-:(-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

סימונה אני מיתכתבת אים ילדה שקוראים לה נועם ועוד מישהי אני לא יודאת אך כוראים לה (-:
אלכסנדרוניה_ממקדוניה*
הצטרפות: 10 מרץ 2009, 13:43

סימונה מדימונה

שליחה על ידי אלכסנדרוניה_ממקדוניה* »

אני שמחה מאוד שאת מכירה כאן אנשים שונים, מכל הגילים!
נשיקות,
אורה
(דודה של סימונה ואלכסנדרוניה)
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

אורה ממש משאמם לי
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

מצחיק מאוד (-: |*|
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

בתך נורה משאמם שם (-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

מיזות המתוקה שבאיר (-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

כף לך שיש לך מה לאסות {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} [-: (-: |||||||||*|
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

מיתוך הספר אים יוצאים מגיאים לימקומות ניפלים בהצלחה!!!!! היגיע היום אתה יוצה לימכומות ניפלים!!!!!!!!!! אז שלום עים רגלים בנאלים ועים סחל תמצה את הדרך שלחה אל תחשוש אתה יחול ביודאה מוחן אומזומן ואתה הוזה שיחלית לאן תיסתכל ברחובות מילפנים מאחור יש רחוב שתחלית לא כדי לי ליבחור עם
הפסקה אני צריכה ללכת לישון נמשיך בפעם אחרת בי
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

חמוד????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

שלום אורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}}{}{}{{}}}{{{{{{{}{}{}{{}{{{}{}{}{{}{ [-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

חמוד מאוד סימונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (-: [-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

למה את לא אונה לי בחזרה* ????????????????????????????????????????????????
תמרול_ה*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 14:17
דף אישי: הדף האישי של תמרול_ה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי תמרול_ה* »

הי מותק שלי
סתם שולחת לך חיבוק
ולבי לה רון ירונה
לסימונה מדימונה!
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

חמוד מאוד וגם מצחיק. היום הלכתי לתיול לה סטף היו שם המון בנות גדולות אים מצלמות והן כול הזמון צילמו אותי אסו לי פפרצי. אה וגם אחרי זה הלחנו לה מיכבה מים . זה היה כף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד הירתבתי את הנאלים והגרבים. ואחרי התיול אמא כנתה לי נאלים חדשות {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}||||||||||||||||
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

הרגה חזרתי מה הכיטנה לא לא ידתי והיו הרבי פרחים !!!!!!!!!!!!!!! {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} [-: (-: ||||||||||||||||||||||||||||
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}}{}{}{}{}{}{{{{{{}}{}{}{}{}{{ NOqg חמוד ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

כתבתי לך משהו ארוך והכל נמחק לי ועכשיו אמא עוזרת לי להקליד מחדש, ואני לא כל כך זוכרת את כל מה שהיה כתוב.
מחר אנחנו נוסעים לאורית ישר אחרי הקיטנה. את חושבת שזה יהיה כיף????????????????????????
שכחתי מה להגיד לך.
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

היום אני הדר (סטן) ואמא נוסאות לה כמפינג של 3 ימים. כוראים לסוס שאהבתי כראו אפולו. ונורה כיף ליהיות כול היום אים הסוסים. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|||||||||||||||||*| [-: {{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} (-:
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

צדכת סימונה כבר חזרנו מישם {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} נשיכות בי בי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[-: (-: נגה
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

מה חדש. מה שלומך. מה את אוסה היום.
תשובות
כלום.
בסדר.
שום דבר מאנין. {}{}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{{{}}}}}}{}{}{}{}{}{}{}{}{} נשיכות (-: [-: |||||||||||||||||||||| כוחבים מי נגה*
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

רוצים לימחוק את האתר הזה ואני לא רוצה לימחוק אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי_הילדה*

סימונה מדימונה

שליחה על ידי לי_הילדה* »

היי אורה!!!
אמא אני והדר רוצות להיפגש!!!
תעני לי בדף שלי בי בי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”