שלום, אני נעמה, ילידת 81, נשואה באהבה לאישי, רני, אמא אוהבת ליובל(2007) ולרימון (2010) . גרה בנצרת עילית עם חברי ל קבוצת תפוז וכחלק מהקיבוץ העירוני שלנו הפרוש על נצרת עילית ומגדל העמק ולכן נקרא קיבוץ נע"מה נכון לכרגע.
מדריכת הכנה ללידה, דולה, מדריכת הנקה, מלווה נשים אחרי לידה ומוכרת בגדי הריון והנקה ומנשאים.
מקווה להצליח להתפרנס ממה שאני אוהבת.
פרטי טריוויה:
- הייתי מנויה על העיתון "באופן טבעי החל מהגליון השני שלו בערך ועד הגליון האחרון שלו (התחלתי בכיתה י' או י"א).
- מכיתה י' למדתי בביה"ס הפתוח בחדרה ובאמצע י"א עזבתי את בי"ס בלי תעודת בגרות ובלי 12 שנות לימוד לטובת חינוך ביתי עצמי. אני ממליצה בחום וזה מעולם לא הפריע לי עד היום כולל ללמד בבית ספר ולעזור לעשות הכנה לבגרות.
- כשהייתי בת שבע ושלושתרבעי הייתי נוכחת בלידת אחותי הקטנה שנולדה בבית עם המיילדת קרול.
- בעברי הייתי מורה חיילת, מדריכת נוער, ליצנית ומפעילה, להטוטנית אש, מורת עזר, מטפלת, מדריכת תעסוקה ויצירה של קשישים בבית אבות, אוספת בלוטים בקק"ל וכנראה עוד כמה שטויות כאלה.
- מאמינה שהעיר זה המקום לחיות בו מבחינה אקולוגית וקהילתית.
- מגדלת את יובל עם חיתולים רב פעמיים בשיטת "בלי חיתולים".
- ילדתי בלידה טבעית מקסימה בבית החולים האיטלקי בנצרת עם מילדת נהדרת בשם p]אביבה עידן no[/po]=1&cat id=105&sub id=2046&ad id=66709&ct=mamy (שהיתה גם הדולה שלנו) ועם בעלי ושתי חברות טובות וכמעט ללא צוות בחדר.
- אחרי הלידה קיבלתי "שעורי בית" כבדים בנושא ההנקה והגרלתי להיות באחוז הקטן שסובל ממחסור אמיתי בחלב, אחרי מסע מפרך של תסכול ונסיונות הנקתי אותו במשך שנה ומעלה עם בקבוק וצינוריות (s.n.sשל מדלה) והוא ממשיך לינוק עד היום (כבר ללא צינוריות כי ההנקה כבר לא מהווה ערך קלורי) כשהוא כמעט בן שנתיים. במהלך התקופה זכיתי לקבל הרבה מנות חלב אם ארוזות עם המון אהבה מכל רחבי הארץ ובין היתר מנשות האתר ותודה להן בשמי ובשם יובל.
מלאת רעיונות וחלומות שאת חלקם הקטן אני אספיק להביא לידי מעשה ואת השאר אני מקווה שמישהו אחר יגשים.
קישורים לדפים שכתבתי:
- חינוך ביתי עצמי
- הקבוצה כשבט
- השתלבות קהילתית בעיר
- מדריכת הנקה עם בעיות בהנקה
- סיפור הלידה של יובל
- דף תמיכה להתפרנס ממה שאני אוהבת
תזכורת לעצמי: אתר באופן טבעי שווה תשלום משלמת בכל יולי
האי מייל שלי [email protected]
הבלוג שלי: http://imhaimanaama.blogli.co.il/
טורים שכתבתי