מפגשי פשפושים

ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

שמתי לב לסוגיה שעולה הרבה בזמן האחרון בבלוגי בלי חיתולים, ולדעתי יש מה לעשות!

הרבה נשים מכל קצווי הארץ (וגם הגלובוס) מרגישות שהן לא רואות מספיק אמהות שמגדלות בלי חיתולים. החוויה החיובית של הסרת החיתול מלווה בחששות ובהרבה אי ידיעה.
והלא הדרך הזו (בתרבות הזו..) כבר נחצבה, ואף הלכו בה כמה צעדים ואולי חבל שכל אחת תמציא את הגלגל מחדש.

אז אני מציעה את הדף הזה, מפגשי פשפושים (אפשר להחליף שם לכל דבר אחר, סתם שעשע אותי..) לארגון מפגשים ספונטניים של אמהות בלי (וגם עם) חיתול. פשוט לשבת יחד בפארק לפיקניק, ולדבר על עניינים שברומו של עולם ובתחתיתו של התחת תוך כדי פשפושים ופספוסים משותפים.

מי שכבר מנוסה ורוצה להיות בחברה תומכת ולהעניק מנסיונה, מי שחדשה ורוצה ללמוד, מי שרק שוקלת לנסות ורוצה לראות במו עיניה. וגם לותיקות שנתקלות עוד םה ושם בקשיים וצריכות תמיכה, או זריקת שפיות...

סתם שתדעו, יש ארגון עולמי של Diaper Free Baby באתר http://www.diaperfreebaby.org שמקים קבוצות לוקאליות של בלי חיתולים ברחבי העולם המערבי כדי לספק תמיכה לאמהות שעושות את זה בתרבות בה אין הרבה ממי ללמוד. אפשר ללמוד קצת מהאתר שלהן.

מקווה שהדף יתפוס תאוצה. אני אעקוב מרחוק :-) @}
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

בפרץ רוח טובה ולא אנטי סוציאלית (בניגוד מוחלט להרגלי בקודש) אני מזמינה למפגש עם מי שרוצה אפשר אצלנו בבית סופג הפספוסים בכייף שלנו וגם בחצר הסופגת פספוסים בהנאה וגם בכלל. אנחנו לא ממש ניידים (אוטובוסית בלבד). אני עם ילדה בת שנתיים ושמונה שעונה להגדרה בלי חיתולים התחלה מאוחרת (מגיל 9 חודשים) ועולל קטן בן שלושה חודשים שבלי מלידה. שמחה להיות הפינה השפויה, המעודדת והאופטימית לכל העניין. אנחנו מחדרה ואפשר לתאם איתנו בדוא"ל שלי (ודיר בלאק אני מתחילה לראות שוב גל ג'אנק מייל אחרי זה!) redcat בנטויז'ן דוט נט דוט יל.
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי אמא_ללי* »

ניצן אם , רוצה לנסוע כל אחת שלוש שעות כדי להיפגש באמצע ולפשפש בצוותא? ;-)
רעיון מעולה הדף הזה. אני עכשיו מנסה למצוא אמהות מפשפשות באזורי, הבנתי שבאחת מקבוצות הלה לצ'ה יש כמה, ועכשיו גם גיליתי איזה קבוצה ביאהו... איך זה אצלכם, יצא לך לפגוש?
אום_אל_קיצקיצ*
הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי אום_אל_קיצקיצ* »

ניצן אמ , יוזמה ברוכה. מזכירה שמפגשי הפשפושים שהיו אצלי שנה שעברה היו ביוזמתך, למרות שבסוף לא באת. היו שני מפגשים די מוצלחים.
עולם_קטן*
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי עולם_קטן* »

אכן יוזמה ברוכה בהחלט! כן ירבו!!!
מזמינה למפגש אצלנו בדשא (ברור שלא בתוך הבית, עם השטיח החדש...), או שנארגן פיקניק ליד הנחל,
ביום נעים ואביבי, לגולניים ולנופשים בגולן.
מי בא?
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אני משתתפת מדי פעם ב Diaper Free of Greater Boston זו קבוצה ששיכת כעקרון לארגון שלעיל, ורצה עם קבוצת יאהו כדי לתקשר מפגשים וכו'.
בדקת אם יש באזורך? אנחנו אולי נוסעים לפרינסטון בשבוע הבא. אז אם בא לך להפגש, בכיף...
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

במשגב זה משולב עם (מפגשי) חינוך ביתי:
בני ה 6 וצפונה מפשפשים את בני השנתיים ודרומה.
קלמנ_טינה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 12:57
דף אישי: הדף האישי של קלמנ_טינה*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי קלמנ_טינה* »

אז אני חוזרת על ההזמנה המקורית שלי מעמוד לגדל ילדים בלי חיתולים.
לתל אביביות עם תינוקות רכים יחסית (לבת שלי מלאו שלושה ורבע חודשים אז זה אזור הגיל שהכי מעניין אותי), הבית שלי פתוח, מורגל בפספוסים וקל למיגון ;-)
אני ב "כתובת האימייל שלי" [email protected]
או בדפבית.
מפשפשת_מתחילה*
הצטרפות: 24 נובמבר 2008, 15:16

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי מפשפשת_מתחילה* »

מתגבשת קבוצה למפגשי פשפושים בב"ש
מוזמנים להצטרף הורים וקטנטנים עם/בלי חיתולים
פרטים ב "מייל" [email protected]
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

אני כבר לא בחדרה אלא בנווה איתן. הפצפון כבר ענק ואוטוטו בן שלוש אבל עדיין בלי חיתול.
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

מפגשי פשפושים

שליחה על ידי אום_שלום* »

אוטוטו בן שלוש אבל עדיין בלי חיתול
D-:
שליחת תגובה

חזור אל “גידול ילדים ללא חיתולים”