פתגם סיני עתיק
- נשים היו נפגשות יחדיו לאורך כל ההיסטוריה, החל מן העת העתיקה, כדי לחגוג, כדי לחלוק בשמחותיהן ובכאבן, בקשיים שלהן ובחוכמתן. התכנסויות וטקסי נשים העניקו לנשים העצמה, הכרה והערכה מעצם השהייה יחד. המהות הנשית, המחוברת מאד לטבע עצמו, שלטה בעולם ללא עוררין.
- תרבויות רבות, במשך אלפי שנים, ובכל מקום על פני כדור הארץ סגדו לאלוהות נשית. האלה היתה ידועה בשמות רבים, ביניהם: מלכת השמים, אסתראט, איזיס, אישתר, ושלטה ולצידה אֵל, בן זוגה, בארצות אירופה, במזרח התיכון ובמקומות נוספים בעולם. מעבר לסמל שלה כאלת פריון, היא היתה נערצת כבוראת החכמה והמקור האחד לסדר אוניברסלי. בתרבויות אלו לנשים היה תפקיד שונה לחלוטין מזה שנוצר להן בתרבויות יהודיות-נוצריות פטריארכליות. נשים קנו ומכרו רכוש, סחרו בשווקים, והיו למעשה ראש המשפחה.
- הגיע הזמן לשוב אל מעגלי הנשים ואל המהות הנשית, להתקבץ יחדיו… באהבה ובכבוד… לשתף, לתמוך וללמד אישה את רעותה. המפגשים יכללו עתות של פעילות וזמנים של דממה. נחקור ונגלה את מהותנו הנשית. נבצע תרגולים רוחניים פשוטים המטפחים קשר עמוק אל אמא טבע ואל טבענו שלנו העמוק ביותר, ונתעורר אל המתנות והכישורים המיוחדים שלנו. נעשה מדיטציות, נרקוד, ניצור, ונחגוג ביחד. נחלוק בעוצמתנו ובפגיעותנו, ניפגש ברוח של כבוד הדדי והערכה לישויות המופלאות שהננו.
- הכוונה שלי היא ליצור אווירה בה כל אישה תקבל הערכה מלאה כאשה הייחודית שהיא באמת. אני מצפה לחלוק ערבים אלו איתכן, בעודנו מכבדות את הנשיות… מכבדות זו את זו… ואת האלוהי שבתוכנו.
זוהי הדרך בה אני מזמינה נשים למעגלי-הנשים אותם אני מנחה. אני לא היחידה. יותר ויותר נשים קוראות היום למעגלים, ולשבטיות נשית. מעגלי נשים פועלים ונפתחים מדי יום בכל רחבי הארץ.
אני מזמינה אתכן, נשים יקרות, אחיות, להצטרף למעגלים, ליצור אחד משלכם.
אני מזמינה כאן בדף הזה, אתכן, אותנו, לדבר על המעגלים, לשאול, להעיר ולהאיר.