מימה שלי
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2009, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של מימה_שלי*
מימה שלי
היי
אני נמצאת במערכת יחסים בעייתית עם בעלי יש לנו 2 ילדים קטנים ואני כרגע רוצה להפרד וגם הוא..
היו לנו המון רגעים יפים מלאים באהבה אבל תמיד הייתה חוסר תקשורת ניסינו טיפולים לא הרבה
בעלי אובחן כבעל בעיות רציניות של קשב וריכוז והוא לוקח רטלין בעיות אלו מביאות התפרצוית לש זעם אדיר והרס סביבתי
אין טעם לדבר על הרטלין המצב שלו קשה ולא עזרה שום דרך אלטרנטיבית דיקור הומהופטיה רכיבה וכו..
כרגע אני מעוניינתלהפרד ממנו אשמח לשמע סיפורים על נשים שנפרדו מבעלים שלהם הקימו משפחה חדשה האם משהו באמת השתנה או שהכל חוזר על עצמו אשמח לקבל חיזוקים וסיפורים על הדרך מרגע הפרידה
הייתי בדף גרושים לא קיבלתי מספיק תשובות תודה ושבוע טוב
אני נמצאת במערכת יחסים בעייתית עם בעלי יש לנו 2 ילדים קטנים ואני כרגע רוצה להפרד וגם הוא..
היו לנו המון רגעים יפים מלאים באהבה אבל תמיד הייתה חוסר תקשורת ניסינו טיפולים לא הרבה
בעלי אובחן כבעל בעיות רציניות של קשב וריכוז והוא לוקח רטלין בעיות אלו מביאות התפרצוית לש זעם אדיר והרס סביבתי
אין טעם לדבר על הרטלין המצב שלו קשה ולא עזרה שום דרך אלטרנטיבית דיקור הומהופטיה רכיבה וכו..
כרגע אני מעוניינתלהפרד ממנו אשמח לשמע סיפורים על נשים שנפרדו מבעלים שלהם הקימו משפחה חדשה האם משהו באמת השתנה או שהכל חוזר על עצמו אשמח לקבל חיזוקים וסיפורים על הדרך מרגע הפרידה
הייתי בדף גרושים לא קיבלתי מספיק תשובות תודה ושבוע טוב
-
- הצטרפות: 01 מאי 2008, 22:48
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_לי*
מימה שלי
הנה נראה לי שככה הדף שלך פעיל. בהצלחה!
מימה שלי
וגם דף בית אישי
ברוכה המצטרפת.......
ברוכה המצטרפת.......
מימה שלי
הי מימה אשמח מאוד לדבר איתך
יש לי דף באתר שנקרא הזוגיות הכואבת שלי
שנית תתקשרי אלי אני במצב דומה עם רגל בחוץ
מה שאומר שיש רגל בפנים חחח
הטלפון שלי 054-4661012
תהיי חזקה את לא לבד
הרבה נשים טובות עוברות ועוברות
שולחת לך חיבוק חם ונשיקות
יש לי דף באתר שנקרא הזוגיות הכואבת שלי
שנית תתקשרי אלי אני במצב דומה עם רגל בחוץ
מה שאומר שיש רגל בפנים חחח
הטלפון שלי 054-4661012
תהיי חזקה את לא לבד
הרבה נשים טובות עוברות ועוברות
שולחת לך חיבוק חם ונשיקות
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
מימה שלי
יקירתי שלום,
קראתי את הודעתך בככר....
האם אתם חושבים על פרידה רק בהקשר למצבו של בעלך??
ריטלין לא מתאים לכל אחד. יש גם תרופות אחרות שיכולות להתאים. בעלך יכול ללכת לנוירולוג או לפסיכיאטר שממנו קיבל את הריטלין ולנסות לבקש תחליף. או משהו אחר. יש תרופות דומות לריטלין על אותו בסיס (קונצרטה למשל)
אבל יש תרופות אחרות כמו ריספרדל
http://www.clalit.org.il/geha/Content/C ... D=36&u=254
אל תלחצו מהתווית של התרופה, נותנים אותה להרבה סוגים של בעיות ולא רק לסכיזופרניה. בתי (מאובחנת אספרגר ובעיות קשב) גם כן מקבלת את התרופה הזו ויש גם הרבה ילדים אחרים שמקבלים אותה.
שווה לברר על התרופה ואולי על תרופות אחרות שמתאימות לו.
הריטלין עשה לבתי נזקים חמורים, במשך השנים היא קיבלה תרופות נוספות (ממש ניסוי וטעייה) ובהחלט היו תרופות שהוציאו אותה מדעתה. אל תרימו ידיים, אל תפרדו רק בגלל המצב שלו שבוודאי עם תרופות מתאימות יתייצב.
הריספרדל למשל הביא את בתי למצב טוב מאוד, היא הפכה עדינה יותר, קשובה יותר, נינוחה מאוד, נעימה מאוד..... רגועה... (התרופה מרגיעה מחשבות פנימיות, מורידה אגרסיות ואגרסיביות, מורידה אלימות, נוגדת חרדות).
קראתי את הודעתך בככר....
האם אתם חושבים על פרידה רק בהקשר למצבו של בעלך??
ריטלין לא מתאים לכל אחד. יש גם תרופות אחרות שיכולות להתאים. בעלך יכול ללכת לנוירולוג או לפסיכיאטר שממנו קיבל את הריטלין ולנסות לבקש תחליף. או משהו אחר. יש תרופות דומות לריטלין על אותו בסיס (קונצרטה למשל)
אבל יש תרופות אחרות כמו ריספרדל
http://www.clalit.org.il/geha/Content/C ... D=36&u=254
אל תלחצו מהתווית של התרופה, נותנים אותה להרבה סוגים של בעיות ולא רק לסכיזופרניה. בתי (מאובחנת אספרגר ובעיות קשב) גם כן מקבלת את התרופה הזו ויש גם הרבה ילדים אחרים שמקבלים אותה.
שווה לברר על התרופה ואולי על תרופות אחרות שמתאימות לו.
הריטלין עשה לבתי נזקים חמורים, במשך השנים היא קיבלה תרופות נוספות (ממש ניסוי וטעייה) ובהחלט היו תרופות שהוציאו אותה מדעתה. אל תרימו ידיים, אל תפרדו רק בגלל המצב שלו שבוודאי עם תרופות מתאימות יתייצב.
הריספרדל למשל הביא את בתי למצב טוב מאוד, היא הפכה עדינה יותר, קשובה יותר, נינוחה מאוד, נעימה מאוד..... רגועה... (התרופה מרגיעה מחשבות פנימיות, מורידה אגרסיות ואגרסיביות, מורידה אלימות, נוגדת חרדות).
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
מימה שלי
ברוכה הבאה!
רק רוצה להסב את תשומת ליבך לזה שאני כותבת כבר שלוש וחצי שנים באתר בשם מי מה ולבלוג שלי קוראים מי גאון של מימה וככה די הרבה כבר מכירים (ובעיקר מכירות) אותי בשם הזה ויש כאן פתח לבילבול אחושלוקי.
ואני גם רואה שיש לך בעל עם איזו בעיה וגם זה יכול להוסיף לבלבול כי הבעל שלי היה מקרה פסיכאטרי עד שהוא ניסה לרצוח אותי ועזב את הארץ ומאז אני לא כל כך כותבת עליו.
שיהיה לך שבוע טוב. אם תבחרי לשנוות את הניק ותרצי עזרה אשמח. אם לא גם סבבה.
רק רוצה להסב את תשומת ליבך לזה שאני כותבת כבר שלוש וחצי שנים באתר בשם מי מה ולבלוג שלי קוראים מי גאון של מימה וככה די הרבה כבר מכירים (ובעיקר מכירות) אותי בשם הזה ויש כאן פתח לבילבול אחושלוקי.
ואני גם רואה שיש לך בעל עם איזו בעיה וגם זה יכול להוסיף לבלבול כי הבעל שלי היה מקרה פסיכאטרי עד שהוא ניסה לרצוח אותי ועזב את הארץ ומאז אני לא כל כך כותבת עליו.
שיהיה לך שבוע טוב. אם תבחרי לשנוות את הניק ותרצי עזרה אשמח. אם לא גם סבבה.
-
מימה שלי
גם אני מבקשת שתשני את הניק, זה מבלבל.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
מימה שלי
ברוכה הבאה, מימה שלו
גמני התבלבלתי עם מימה שלנו.
עכשיו יש לנו שתי מימות בכיתה...
גמני התבלבלתי עם מימה שלנו.
עכשיו יש לנו שתי מימות בכיתה...
מימה שלי
גם אני מבקשת שתשני את הניק. לא מקובל פה להשתמש בניק שכבר בעצם קיים. תודה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
מימה שלי
מימה שלי, יקרה !
קודם כל ברוכה הבאה ותתחדשי .
מקווה בשבילך שזה לא מרגיש קצת מבאס שבמקום קבלת פנים מיד על ההתחלה מבקשים לשנות את הכינוי שבחרת.
האמת, זה לא שאת חייבת.
והאמירה לא מקובל פה להשתמש בניק שכבר בעצם קיים לא ממש קשורה, כי לא בחרת באותו ניק, אלא בניק דומה.
וכאלה יש רבים באתר.
כמו אמא ללי ו-לה לי, כמו לילה טוב ו-לילה לי, כמו טלי מא ו-מאמא טלי (ועוד רבים וטובים את יכולה לראות ב-ניקים שמבלבלים אותי).
יש אפילו שרה לה ו-שרה ל ה, שזה הכי דומה בעולם.
ואפילו ל-מי מה כבר יש 'כפילה' עוד מקודם אמא מימה.
ככה שזה לא 'לא בסדר' מצדך להישאר עם הכינוי הזה.
רק שכנראה עדיף, כי מי מה מאוד מוכרת כאן, וזה מבלבל הרבה אנשים.
הבחירה היא שלך.
ותרגישי נוח בכל מה שאת בוחרת.
בכל מקרה, מאחלת לך שהייה נעימה באתר הזה.
קודם כל ברוכה הבאה ותתחדשי .
מקווה בשבילך שזה לא מרגיש קצת מבאס שבמקום קבלת פנים מיד על ההתחלה מבקשים לשנות את הכינוי שבחרת.
האמת, זה לא שאת חייבת.
והאמירה לא מקובל פה להשתמש בניק שכבר בעצם קיים לא ממש קשורה, כי לא בחרת באותו ניק, אלא בניק דומה.
וכאלה יש רבים באתר.
כמו אמא ללי ו-לה לי, כמו לילה טוב ו-לילה לי, כמו טלי מא ו-מאמא טלי (ועוד רבים וטובים את יכולה לראות ב-ניקים שמבלבלים אותי).
יש אפילו שרה לה ו-שרה ל ה, שזה הכי דומה בעולם.
ואפילו ל-מי מה כבר יש 'כפילה' עוד מקודם אמא מימה.
ככה שזה לא 'לא בסדר' מצדך להישאר עם הכינוי הזה.
רק שכנראה עדיף, כי מי מה מאוד מוכרת כאן, וזה מבלבל הרבה אנשים.
הבחירה היא שלך.
ותרגישי נוח בכל מה שאת בוחרת.
בכל מקרה, מאחלת לך שהייה נעימה באתר הזה.
מימה שלי
מי מה משתמשת ב"מימה" כל הזמן, ובעיקר בבלוג המאוד נקרא מי גאון של מימה
מי מה משתמשת ב"מימה" כל הזמן, ובעיקר בבלוג המאוד נקרא מי גאון של מימה
-
מימה שלי
במקום לנסות לעזור באמת מתבחבשים פה עם לינקים כאלה ואחרים. לגופו של עיניין התכוונתי להמליץ לך על הכדור ריספרדל ראיתי שכבר המליצו לך. הכדור הזה עוזר לנטרל את תופעות הלוואי של ריטלין זה ממש כדור פלא גם אני נותנת אותו לבני וזה עולם אחר ממש . כדאי לנסות לשאול רופא לגביי זה אפילו לפני שאת מציעה לו לקחת את יכולה לברר על הכדור עם רופא. בהצלחה! ושתדעי ימים טובים יותר יש אור בקצה המנהרה.
מימה שלי
אוקיי אשמח אם נחזור לעזרה
בעלי לא לוקח רטלין אלא את הסוג השני בכל מקרה ללא יפול בבעיות התנהגותיות אין לנו לאן להמשיך מה שמטריד אותי מאוד זה שאני תמיד אומרת לעצמי שאם מישהו היה נותןלי 10000 שח בחודש כל חודש אני לא בטוחה שהייתי בכלל בודקת את האפשרות להמשיך ולהיות איתו משהו בתוכי קצת כבה..
בעלי לא לוקח רטלין אלא את הסוג השני בכל מקרה ללא יפול בבעיות התנהגותיות אין לנו לאן להמשיך מה שמטריד אותי מאוד זה שאני תמיד אומרת לעצמי שאם מישהו היה נותןלי 10000 שח בחודש כל חודש אני לא בטוחה שהייתי בכלל בודקת את האפשרות להמשיך ולהיות איתו משהו בתוכי קצת כבה..
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*