מידע על יעל אופיר
מידע על יעל אופיר
שלום לכל מי שיכול לעזור לנו.
בעקבות המלצה של צפריר שפרון באחד הדפים הדנים באוטיזם או באחת התסמונות מקשת האוטיזם, חשבנו לפנות ליעל אופיר
חיפשנו בגוגל וקראנו ביקורות שונות (וזועמות ברובן) על הספר שלה "קרא לי אמא"
אנחנו מעוניינים לשמוע מהורים שהיו אצלה בטיפול עם ילדם רשמים חוות דעת וכו'
מאנשים שלמדו אצלה או מכירים אותה
לא מעניין אותנו תגובות כמו "לא נרפאים מאוטיזם"
קראנו באחת התגובות של יונת שרון באתר רשימות למאמרו של עיתונאי בשם דקל שהיא ראתה כאלה שלמדו אצל יעל אופיר
והן עושות ממש קסמים - נשמח להרחבה בעניין
תודה רבה לכן/ם
הורים מודאגים אך שמחים
בעקבות המלצה של צפריר שפרון באחד הדפים הדנים באוטיזם או באחת התסמונות מקשת האוטיזם, חשבנו לפנות ליעל אופיר
חיפשנו בגוגל וקראנו ביקורות שונות (וזועמות ברובן) על הספר שלה "קרא לי אמא"
אנחנו מעוניינים לשמוע מהורים שהיו אצלה בטיפול עם ילדם רשמים חוות דעת וכו'
מאנשים שלמדו אצלה או מכירים אותה
לא מעניין אותנו תגובות כמו "לא נרפאים מאוטיזם"
קראנו באחת התגובות של יונת שרון באתר רשימות למאמרו של עיתונאי בשם דקל שהיא ראתה כאלה שלמדו אצל יעל אופיר
והן עושות ממש קסמים - נשמח להרחבה בעניין
תודה רבה לכן/ם
הורים מודאגים אך שמחים
מידע על יעל אופיר
זה דף הבית של יעל אופיר http://www.taubtabib.net/yael-ophir/index.html
הביקורת שמצאנו ברשת על יעל אופיר
כשהטוקבקים משמעותיים מאוד:
ביקורת של יעל שכנאי בגלובל ריפורט קראו את הטוקבקים
ביקורת של יעל שכנאי באתר רשימות קראו את הטוקבקים
ביקורת של יאיר דקל באתר רשימות גם כאן הטוקבקים צריכים להקרא
הביקורת שמצאנו ברשת על יעל אופיר
כשהטוקבקים משמעותיים מאוד:
ביקורת של יעל שכנאי בגלובל ריפורט קראו את הטוקבקים
ביקורת של יעל שכנאי באתר רשימות קראו את הטוקבקים
ביקורת של יאיר דקל באתר רשימות גם כאן הטוקבקים צריכים להקרא
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מידע על יעל אופיר
כדאי לשאול את צפריר שפרון או את אורנה שפרון
-
- הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שני_צו*
מידע על יעל אופיר
ראו תמיכה בהתפתחות דרך תנועה תקציר מיום עיון 2009
בספר "קרא לי אמא" יעל אופיר כותבת את האמת שלה, בצורה מאוד ישירה, בלי הנחות.
כשקראתי אותו, גם אני חשבתי שיש שם חלקים מאוד קשים לקריאה על ידי הורים לילד אוטיסט, כך שהתגובות הנזעמות לא מפתיעות.
הילד שלי נעזר באחת מהתלמידות של יעל אופיר. היא מאוד עזרה לילד שלי, ואני למדתי ממנה הרבה. במקרה שלנו לא מדובר באוטיזים, אלא בקשיים בהתפתחות מוטורית.
אני פגשתי את יעל אופיר פעמיים, ומאוד התרשמתי ממנה. אין לי ספק שהיא בחוד החנית מבחינת הטיפול בילדים עם קשיים, ואני מאוד מתחברת גם לפילוסופיה המכתיבה את צורת הטיפול שלה.
אני חושבת שההבנה של יעל מהי למידה, איך היא מתרחשת, איך לאפשר למידה לילדים המתקשים ללמוד בתנאים הקיימים- היא בלתי רגילה.
אני חושבת שפגישה עם יעל אופיר והכרות עם השיטה שלה זה משהו שיכול להועיל לכל הורה לילד עם קשיים בהתפתחות וגם להורה לילד נורמטיבי. אני למדתי הרבה מאוד מהיכרותי עם השיטה של יעל אופיר. וחזיתי בהרבה פלאים קטנים עם הילד הפרטי שלי.
מאחלת לכם המון בהצלחה!
בספר "קרא לי אמא" יעל אופיר כותבת את האמת שלה, בצורה מאוד ישירה, בלי הנחות.
כשקראתי אותו, גם אני חשבתי שיש שם חלקים מאוד קשים לקריאה על ידי הורים לילד אוטיסט, כך שהתגובות הנזעמות לא מפתיעות.
הילד שלי נעזר באחת מהתלמידות של יעל אופיר. היא מאוד עזרה לילד שלי, ואני למדתי ממנה הרבה. במקרה שלנו לא מדובר באוטיזים, אלא בקשיים בהתפתחות מוטורית.
אני פגשתי את יעל אופיר פעמיים, ומאוד התרשמתי ממנה. אין לי ספק שהיא בחוד החנית מבחינת הטיפול בילדים עם קשיים, ואני מאוד מתחברת גם לפילוסופיה המכתיבה את צורת הטיפול שלה.
אני חושבת שההבנה של יעל מהי למידה, איך היא מתרחשת, איך לאפשר למידה לילדים המתקשים ללמוד בתנאים הקיימים- היא בלתי רגילה.
אני חושבת שפגישה עם יעל אופיר והכרות עם השיטה שלה זה משהו שיכול להועיל לכל הורה לילד עם קשיים בהתפתחות וגם להורה לילד נורמטיבי. אני למדתי הרבה מאוד מהיכרותי עם השיטה של יעל אופיר. וחזיתי בהרבה פלאים קטנים עם הילד הפרטי שלי.
מאחלת לכם המון בהצלחה!
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2009, 23:06
מידע על יעל אופיר
באחד הגליונות האחרונים של 'חיים אחרים' היתה כתבה על טיפול בילדים אוטסיטיים בדרכים אלטרנטיביות, והוצגו שם עוד כמה שיטות ומטפלים שעוסקים בזה. שוווה קריאה.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
מידע על יעל אופיר
ואני חשבתי שאיבדו אותה (מהכותרת
)
אז מצאו?
<פגשתי פעמחת לרבע שניה.>
וברצינות, למה לא לפגוש אותה ולהתרשם ממנה ואז להחליט?

אז מצאו?
<פגשתי פעמחת לרבע שניה.>
וברצינות, למה לא לפגוש אותה ולהתרשם ממנה ואז להחליט?
מידע על יעל אופיר
אם השאלה עדין רלוונטית,
מציעה לשאול בככר השוק.
יש בבאופן לפחות 3 אמהות שמכירות אותה אישית. 2 שלמדו או לומדות מיעל, אחת שבנה היה אצלה בטיפול.
אני משערת שהן לא ראו את הדף והשאלה, ומניחה שבככר השוק הן כן יראו או שיהיו מי שיחברו בין השאלה ובינן.
<ואולי לא?>
מקריאה בלבד של הספר והכרות שטחית עם יעל, ובלי שום נסיון אישי - יש בספר אלמנטים לא נוחים אבל הם זניחים לעומת התוצאה, וגם הדרך עצמה עשתה עלי רושם של דבר חשוב, נכון.
מציעה לשאול בככר השוק.
יש בבאופן לפחות 3 אמהות שמכירות אותה אישית. 2 שלמדו או לומדות מיעל, אחת שבנה היה אצלה בטיפול.
אני משערת שהן לא ראו את הדף והשאלה, ומניחה שבככר השוק הן כן יראו או שיהיו מי שיחברו בין השאלה ובינן.
<ואולי לא?>
מקריאה בלבד של הספר והכרות שטחית עם יעל, ובלי שום נסיון אישי - יש בספר אלמנטים לא נוחים אבל הם זניחים לעומת התוצאה, וגם הדרך עצמה עשתה עלי רושם של דבר חשוב, נכון.
מידע על יעל אופיר
מציעה לשאול בככר השוק.
שאלנו. אולי כדאי לפרסם שוב?
תוכלי לפרט בבקשה?
אם את מכירה אותן האם תוכלי להפנות אותן לדף הזה?
תודה רבה!
שאלנו. אולי כדאי לפרסם שוב?
תוכלי לפרט בבקשה?
אם את מכירה אותן האם תוכלי להפנות אותן לדף הזה?
תודה רבה!
מידע על יעל אופיר
מחפשים,
לדעתי כדאי לפרסם שוב בככר השוק.
אני לא יודעת איזה מין פירוט את מבקשת.
הספר עולה כ 80 ש"ח. אולי פחות אם קונים ישירות מיעל.
אני, שלא מקורבתלנושא באופן אישי, קראתי אותו בקלות. ז"א, למרות שיעל אינה סורת והספר כתוב בצורה שאינה רומן או ספר עיון, הוא עדין כתוב קולח מספיק בשביל קריאה של אחת שהמצב הקיומי שלה בשנים האחרונות, הוא לא בשיא הריכוז.
אז נראה לי שהכי פשוט זה לקנות ולקרוא.
מתוך תגובה בבלוג של יאיר דקל :
_קניית הספר של יעל אופיר: "קרא לי אמא"
יש כמה דרכים שונות לרכישת הספר:
אפשר לרכוש את הספר ברשת סטימצקי, צומת ספרים או תולעת ספרים.
יש גם אפשרות לשלוח בקשה עם ההמחאה (למוטב בלבד) של 64 שקל ליעל אופיר והכתובת שלה:
רח' הרדוף 7
רמת אפעל 52960
והיא תשלח בחזרה עותק של "קרא לי אמא"
קריאה מהנה._
ויעל מעדיפה שיקנו ישירות ממנה.
ד"א, הספר מעניין בעיני גם למי שאין לה/לו ענין אישי בתחום הספציפי של אוטיזם. יש בו תיאור של התייחסות והתנהלות עם ילד, שבמובנים מסויימים, לו יכולתי לעשות כמוה עם ילדי, אין לי ספק שהם היו יכולים רק להרוויח מכך.
הקשבה, התבוננות, חוסר שיפוטיות.
ועוד.
לדעתי כדאי לפרסם שוב בככר השוק.
אני לא יודעת איזה מין פירוט את מבקשת.
הספר עולה כ 80 ש"ח. אולי פחות אם קונים ישירות מיעל.
אני, שלא מקורבתלנושא באופן אישי, קראתי אותו בקלות. ז"א, למרות שיעל אינה סורת והספר כתוב בצורה שאינה רומן או ספר עיון, הוא עדין כתוב קולח מספיק בשביל קריאה של אחת שהמצב הקיומי שלה בשנים האחרונות, הוא לא בשיא הריכוז.
אז נראה לי שהכי פשוט זה לקנות ולקרוא.
מתוך תגובה בבלוג של יאיר דקל :
_קניית הספר של יעל אופיר: "קרא לי אמא"
יש כמה דרכים שונות לרכישת הספר:
אפשר לרכוש את הספר ברשת סטימצקי, צומת ספרים או תולעת ספרים.
יש גם אפשרות לשלוח בקשה עם ההמחאה (למוטב בלבד) של 64 שקל ליעל אופיר והכתובת שלה:
רח' הרדוף 7
רמת אפעל 52960
והיא תשלח בחזרה עותק של "קרא לי אמא"
קריאה מהנה._
ויעל מעדיפה שיקנו ישירות ממנה.
ד"א, הספר מעניין בעיני גם למי שאין לה/לו ענין אישי בתחום הספציפי של אוטיזם. יש בו תיאור של התייחסות והתנהלות עם ילד, שבמובנים מסויימים, לו יכולתי לעשות כמוה עם ילדי, אין לי ספק שהם היו יכולים רק להרוויח מכך.
הקשבה, התבוננות, חוסר שיפוטיות.
ועוד.
מידע על יעל אופיר
לאחר שיחה קצרה עם יעל (היא מאד מעוניינת לשמוע חוות דעת ממי שקרא את הספר, ושששה לספר פרטים באופן כללי),
אני מבינה שהגישה עצמה מביאה לתוצאות מפתיעות עם כל מיני סוגים של אתגרים, לכל אורך הסקלה.
לפעמים, 3 פגישות של פעם בשבועיים יכולות להביא ילד למקומות משובחים שקודם לא היה לו הרבה סיכוי להגיע אליהם.
אנייודעת שאני לא מנסחת בצור ברורה. צר לי, אולם אין לי ידע בתחום.
כנראה, שמי שרלוונטי לה/ו, יעל היא הכתובת.
כנראה שאחרי פארק הירדן אדע אם אחרות שקשורות אליה (תלמידות שלה, אמא שהתנסתה) מוכנות להצטרף לדף.
אני מבינה שהגישה עצמה מביאה לתוצאות מפתיעות עם כל מיני סוגים של אתגרים, לכל אורך הסקלה.
לפעמים, 3 פגישות של פעם בשבועיים יכולות להביא ילד למקומות משובחים שקודם לא היה לו הרבה סיכוי להגיע אליהם.
אנייודעת שאני לא מנסחת בצור ברורה. צר לי, אולם אין לי ידע בתחום.
כנראה, שמי שרלוונטי לה/ו, יעל היא הכתובת.
כנראה שאחרי פארק הירדן אדע אם אחרות שקשורות אליה (תלמידות שלה, אמא שהתנסתה) מוכנות להצטרף לדף.
-
- הצטרפות: 09 ינואר 2011, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של אורלי_נ*
מידע על יעל אופיר
אני מחפשת מטפלות בשיטת יעל אופיר, ביומעיון האחרון שוחחתי עם אחת מתלמידותיה אך אין לי דרך ליצור קשר.
אני מאוד אודה לכל מי שיכול לעזור לי עם שמות או קישורים/טלפונים. תודה רבה.
אני מאוד אודה לכל מי שיכול לעזור לי עם שמות או קישורים/טלפונים. תודה רבה.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מידע על יעל אופיר
טל שרת, כפר גלעדי, אפס חמש שתיים 2777729
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מידע על יעל אופיר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
יעל אופיר מדהימה.
מטפלת נוספת בשיטה : גילית , תל מונד 052-6011366
עושה עבודת קודש.
יעל אופיר מדהימה.
מטפלת נוספת בשיטה : גילית , תל מונד 052-6011366
עושה עבודת קודש.
מידע על יעל אופיר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בצער רב הנני להודיע שיעל אופיר הלכה לעולמה.
יהי זכרה ברוך.
צפריר
בצער רב הנני להודיע שיעל אופיר הלכה לעולמה.
יהי זכרה ברוך.
צפריר