מי גאון של מימה

אני_נונימית*
הצטרפות: 29 מרץ 2009, 20:44

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אני_נונימית* »

יא מימה איזה מדהימה את - הסיפור ששחזרת פה כווץ לי את הפחד בבטן לכדור מוחשי וחזק - פשוט אימה...
היתה לי פעם סיטואציה נורא מפחידה עם מישהו קרוב אלי תוך כדי "התקף" שלו... והיתה לו חרב ביד - הוא לא איים עלי - ורק מזה שעברתי לידו כשהוא מחזיק את החרב רעדו לי הברכיים ממש פיזית ונתמכתי בקיר כדי לא לפול - בחיים שלי לא נתקלתי במצב פחד כל כך מוחשי שגורם להכיר את המושג פיק ברכיים באופן אישי...
קראתי את מה שכתבת כאן ורציתי להגיד לך שאת פשוט חתיכת וואנדר וומן - עם האימה הזו להצליח להפיל אותו ולחלץ את ילדיך - אלוהים אתך, וגם אנחנו המאזינות ..:-) וההשגחה שומרת.. וטפו טפו טפו שתהיו בטוב (ותמשיכי לא לדבר יותר מדי על הקפואריסט-נשמע שזה ממש עושה למציאות המעשים להייטיב ולהתחזק...)
וגם רציתי לעודד ולהוסיף שבעניין "תכנית ההתפרקות": לכל התפרקות הקצב שלה - כמו בניה - לפעמים היא מתקלפת לאט ונושרת חתיכה חתיכה - לא חייבים תמיד מפץ גדול...דרמות..אש ותמרות עשן - תהליך מתון לא נופל מאחיו הבומבסטי..:-)...
שנהיה בטוב
אומץ ושמחה לכל
>אנונימית הולכת לנשום עמוק ולעשן סיגריה<
מי_מה*
הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
דף אישי: הדף האישי של מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אנונימית הולכת לנשום עמוק ולעשן סיגריה
סבבה, בדף הזה מותר לעשן.
<מימה גם כן הולכת לנשום עמוק ולהשכיב את הילדים לישון במקסימום רוגע. הסיגריה מחכה לה בסבלנות כפרס על ביצוע המשימה>
אני_נונימית*

מי גאון של מימה

טוב
ליל מנוחה וחלום
כבר מאוחר ומחר נקום ונראה
איך שמגיע היום בסוף כל לילה
אווווווו
טוב
חושך נפל על הרחוב
רק הירח מאיר את אורו הצהוב
צרצר מצרצר צירצורו..שר..
לילה טוב...
חיבוק ונשיקה
למימה ולילדיה
אני_נונימית*

מי גאון של מימה

יוו
איך זה יודע שזה שיר ועושה אותו שורות שורות ככה מקביל?
קטעים פה..
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אום_שלום* »

איך זה יודע שזה שיר ועושה אותו שורות שורות ככה מקביל?
ככה יעשה לשורות קצרות (-:

יקירתי מי מה (())
משהו על שיתוף בהתפרקות- אני יודעת על עצמי, בתור אחת שלא מסתירה דברים ואוהבת לשתף, בעיקר כשקשה, שההתמודדות האמיתית שלי היא לעבד את הדברים ביני לבין עצמי, כשאני ישר רצה לספר לחבר'ה הרבה פעמים הולך העוקץ לאיבוד, לפעמים זה טוב כי זה מראה לי שבעצם העוקץ לא גדול ועמוק כפי שחשבתי, אבל לפעמים זה מוציא רק את הקצה ואז אני משלה את עצמי שאפשר להשאיר את הפינצטה במגירה. בדרך כלל במצבים כאלה יש דלקת אח"כ.
אשה_ואמא*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2004, 14:43

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אשה_ואמא* »

איזה שבת רגועה? זה נראה לך רגוע?
קראת לזה עמוס, אבל שבת עצמה היתה עמוסה בטיול ופיקניק... וככה בילינו לנו שם עד הערב. היה כייף מאוד.
יש שם גם המון שלווה (בעיני).

לגבי ההתפרקות, אני נוטה להתפרקויות קצרות ורועשות. לפעמים זה משאיר אותי עם אשליה של נקיון, הנה הוצאתי את כל הג'יפה, הנאחס, נכון עכשיו מרגיש יותר טוב? עד שמגיע הגל הבא. הוא עוד יבוא.
כשיש עוד כל כך הרבה שיושב בפנים ומחכה, זה לא נגמר כאן.
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

מחר יש קבלת שבת קיבוצית. זה קורה אחת לחודש. באיזושהי פינה בלב אני טיפונת מצטערת על זה כי היתה תקופה שלא היו קבלות שבת במועדון של הקיבוץ וככה התחלתי עם קבלות השבת בבית ועכשיו, כשהן נתחדשו פתאום אני טיפה מצרה על זה שלא יהיה לנו הטקס הפרטי שלנו. נכון שאפשר לקיים אותו לפני, אבל זה נראה לי משונה לערוך שתי קבלות שבת. מחר יש לי גם תפקיד. מדי פעם אני מתבקשת לכתוב משהו ולקרוא אותו בקבלות השבת האלו. למחר נתבקשתי לכתוב סיכום שבוע וזה מה שכתבתי:
סיכום שבוע
השבוע הושבעה ממשלה חדשה בישראל. בימים שקדמו להשבעה, בכל פעם ששמעתי את צירוף המילים ראש-הממשלה-המיועד-בנימין-נתניהו נהיה לי לא טוב. מילים ותחושות.
אחר כך יצא, שבלי להתכוון, שמעתי את נאום ההשבעה שלו. הוא דיבר כל כך יפה והתפשטה בי תחושה לגמרי לא רצונית של אופטימיות. מילים ותחושות. כמה קל לי להקשיב למילים. להאמין להן. להתעלם ממסרים לא מילוליים שאני מקבלת.
לנוכח תחושת האופטימיות המשונה שעורר בי נאום ראש הממשלה, הזכרתי לעצמי שמילים הן רק מילים. הזכרתי לעצמי שעכשיו אני לומדת להשתמש בעוד שפות כי המילים לבדן הן שפה מתעתעת.
לפני 14 שנה קשרתי את גורלי בגורלו של אדם אחר כי הוא אמר מילים יפות. מילים שרציתי להאמין להן בכל מאודי, אז נתתי למילים לקבוע לי את התחושות, מתעלמת מהתחושות שכבר היו שם קודם לפני המילים. בשנים האלו למדתי שלא כדאי לבטוח במילים, צריך לבדוק את המעשים. לתת לאמת שלהם לדבר. זה לא פשוט ללמוד שפה חדשה.
היום אני מקשיבה למעשים ולפעמים לוקח לי זמן לפרש אותם, להבין מה הם אומרים באמת. לפעמים אני טועה, נבהלת, מתבלבלת מתקנת. ממשיכה.
אז בשבוע שלי, לנאום ראש הממשלה היתה חשיבות לגמרי לא לאומית. הכי פרטית שאפשר. אבל הוא שימש לי תזכורת. להקשיב למעשים, לא למילים.
ואף על פי כן ולמרות כל הנאמר, אני מתפללת שלפחות חלק מההבטחות שהבטיח ראש הממשלה, הוא יזכה לקיים ונזכה גם אנחנו.
שבת שלום
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

באתי להשתכשך איתך. אפשר גם פה? (())

ואף על פי כן ולמרות כל הנאמר, אני מתפללת שלפחות חלק מההבטחות שהבטיח ראש הממשלה, הוא יזכה לקיים ונזכה גם אנחנו.שבת שלום
שבת שלום מותק @}
עולם_ומלואו*
הצטרפות: 20 פברואר 2005, 20:31
דף אישי: הדף האישי של עולם_ומלואו*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי עולם_ומלואו* »

כתבת יפה.
מאוד נכון בעיני, שפת המעשים ושפת המילים.
שבת שלום
אשה_שמחה*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אשה_שמחה* »

כתבת יפה מאוד.

שבת שלום (())
מלאך*
הצטרפות: 03 אפריל 2009, 22:25

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מלאך* »

כי המילים לבדן הן שפה מתעתעת.
כמה שאת צודקת!!!

ולגבי ראש הממשלה, מעניין איך הצלחת להתנקות עד כדי אמון/אמונה, אני הקשבתי והרגשתי כל כך מרומה,
המילים היו כל כך ממלכתיות ו...יש לי עליו כבר.. המרגיעון אומר : כל גיל והשמחה שלו (-:
אז שתהיה שבת טובה ושמחה ומבורכת.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

שבת שלום ופרח.
ומצאתי את זה, התחבר לי.
http://www.youtube.com/watch?v=rjwa0tCVPYU

מצד שני יש את זה, שיותר מתאים לך ולמילים שלך הנפלאות:
http://www.youtube.com/watch?v=ngxxvRhVzig
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

מי גאון של מימה

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

הבעיה היא שאיך שכתבתי את הדברים כאן, הפסקתי להתפרק.
אבל כתבת כאן רק את חצי הסיפור, לא?
כי אמרת שהוא תקף אתכם פעמיים, פעם עם סכינים ופעם עם חרבות.
קחי את החצי השני, תכתבי אותו לעצמך ותעשי את כל התהליך (אם זה מה שאת רוצה) כמו של' אמרה, ואז תביאי אותו פה אלינו, בשביל מטר נוסף של חיבוקים.

כתבתי את כל זה עכשיו והנה אני מקבלת המון תשומת לב ובעצם לא מגיע לי כי לא קרה שום דבר.
אני את שלי אתן לך ממילא, תרצי או לא תרצי. ומה זאת אומרת "לא מגיע לי"????????? נראה לך????? תיכף תראי מה זה מגיע. (())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())@}(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())@}@}@}@}@}@(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())@}@}(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())@(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())(())

וזה בערך שליש ממה שמגיע לך לקבל על בסיס יומיומי.
עם או בלי פוסט טראומה, עם או בלי סכינים בליל ירח מלא. מה זה קשור?

אז תעזבי אותי עם החארטה של "לא מגיע לי", טוב? אחרת אני אכעס באמת.
:-)

(ואם ממש אין לך מה לעשות בחיים, תקפצי שניה ל כרוב ניצנים ותראי מה כתבתי שם לניצן, אי אז לפני שנתיים או יותר, על "מגיע לך בחסד, לא בזכות". כולם נצרכים לחסד, אפילו אברהם [ציטוט מהמקורות], ואין צורך להוכיח זכאות. מה אנחנו, ביטוח לאומי??)
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

היום גם מגיע לי וגם אני זקוקה. מאוד זקוקה. משבר ב'זוגיות'. משבר מתסכל. ומה שעוד מתסכל זה שבהסתכלות לאחור אני רואה שהכל כבר נאמר לי בשפת המעשים (משבר או לא משבר, נשמר רצף לוגי בבלוג) ואני פשוט לא רציתי להקשיב. חיכיתי לשמוע את זה במילים ודחיתי את זה בכל מני תירוצים פסאבדו רוחנים רק כדי לא למצוא את עצמי שוב בפינה המיאשת הזאת. |אוף|
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

(()) אם תרצי לדבר, אני כולי אזניים (-:
מתחדשת*
הצטרפות: 08 יולי 2005, 01:54

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מתחדשת* »

(()) (()) (()) (()) (())
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי לילה_טוב* »

(()) (()) (()) וכן הלאה..
בז_מצוי*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2008, 18:03
דף אישי: הדף האישי של בז_מצוי*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי בז_מצוי* »

היי מתוקה.
נכנסתי וקראתי כמה ימים אחורה...
שוב, כמו אז, עלו בי ישר דמעות... ומצד שני פליאה גדולה-
כמה חזקה, אמיצה, מדהימה את.
מיליוני חיבוקים שתמיד מגיעים לך.
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אני כל כך עצובה. לכתוב את זה כאן ממסמס את זה קצת ואני יודעת שאין ברירה ואני צריכה לעבור דרך החרא ואחר כך יהיה יותר טוב אבל ברגע זה אני לא מצליחה להכיל את כל העצב הזה. אז אני ממסמסת אותו כאן. בין כל החיבוקים.
רוקדת_לאור_ירח*

מי גאון של מימה

חיבוק גדול. ואם תרצי לדבר, אז אני כאן.
הדס*
הצטרפות: 25 ספטמבר 2002, 18:28

מי גאון של מימה

שליחה על ידי הדס* »

יש לי בשבילך כמה מילים מחבקות מהבת שלי (הידועה בכינויה מספר 2..) שתמיד קולעת בול
גלשתי לי בבלוגך (המשובח הכנה והמקסים!)
כשמאחורי הכתף התגנבה לה ילדונת (מספר 2 כאמור..)
בדיוק הגעתי לחיבוקים של תמרוש רוש
כשהגיעה הדיאגנוזה מהכתף
"מי זה המחובק הזה.. שאוהבים אותו כלכך..!!"

אז ככה שתדעי לך שאפילו מפה, ובלי להכיר -מריחים את זה מקילומטרים.
תודה על ההשראה והכוחות שאת מעוררת - אפילו בחרא..
מצטרפת לחיבוק
מאחלת לנו שבוע של שלווה שקט ושלמות עם כל מה שיבוא עלינו
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

((-))
שבוע טוב, מפתיע, עוטף ואוהב, שיזרום ויהיה נעים אמן ואמן.
כוכב_נגה*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2007, 18:14
דף אישי: הדף האישי של כוכב_נגה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי כוכב_נגה* »

מצרפת את ה(()) שלי
לכל אלה שלמעלה

שבוע טוב ומבורך@}
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

תודה.
המשבר שהתחיל בלייל שישי התפתח לכדי סיום מוחלט. אני כל כך עצובה עד שלא מצליחה לישון ומתקשה גם בפעולה הבסיסית של הנשימה. ואין שום דבר שאפשר לעשות בקשר לזה חוץ מלחכות שזה יעבור.
תמרוש_רוש

מי גאון של מימה

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אני כאן. אוהבת אותך נורא.
אשה_ואמא*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2004, 14:43

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אשה_ואמא* »

((-))
עולם_ומלואו*

מי גאון של מימה

חיבוק גם ממני. אם תרצי להפגש אנחנו די קרובות. לפעמים זה מסיח את הדעת ועוזר לא להשאב...
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

תודה עולם, שלחתי לך מייל. אני לא יודעת אם אני רוצה להסיח את הדעת. למעשה כל כך כואב לי שאני לא יודעת כלום. לא יודעת מה לעשות עם עצמי. ניסיתי להתאמן וזה לא ממש הלך. קשה לעשות יוגה בלי לנשום. אני לא רוצה לשקוע אבל חושבת שהפעם אני הולכת על זה. שוקעת ומתפרקת ועל הדרך כבר משלימה חובות לכל ההתפרקויות שלא יצאו.
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

((-))
אני שוב פה, אם בא להתפרק בחברה.
אשה_שמחה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אשה_שמחה* »

(())

אני לא רוצה לשקוע אבל חושבת שהפעם אני הולכת על זה.

שולחת לך אהבה רבה, ומאחלת שתרגישי, גם בתוך ההתפרקות, שאת שמורה ומחובקת ואהובה, שמותר לך להתפרק ושהכל בסדר.
מתחדשת*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מתחדשת* »

שולחת לך אהבה רבה, ומאחלת שתרגישי, גם בתוך ההתפרקות, שאת שמורה ומחובקת ואהובה, שמותר לך להתפרק ושהכל בסדר
((-)) (())
עדינה_ניפו*
הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי עדינה_ניפו* »

אני קוראת את המילים הכל כך אינטימיות שלך, אינני מכירה אותך כלל ואני לא יודעת כמה משמעות יש למילים האילו מאדם שזר לך לחלוטין אבל אני מרגישה הזדהות כל כך גדולה, ו-
מאחלת שתרגישי, גם בתוך ההתפרקות, שאת שמורה ומחובקת ואהובה, שמותר לך להתפרק ושהכל בסדר
שאת שמורה ומחובקת ואהובה
סגו_לה*
הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי סגו_לה* »

(())
מתוקה,הכל בסדר !
ה כ ל

ואת אהובה כמו שאת.
נוסעת_סמויה*
הצטרפות: 29 נובמבר 2004, 10:10
דף אישי: הדף האישי של נוסעת_סמויה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי נוסעת_סמויה* »

נראה לי שאני מבטאת את B]רחשי הלב L4epGowZU[/po] הכלליים בדף הזה, לא רק את אלה שלי.
(זוכרת את הכאב הזה וכמה מתוך הכאב כמעט בלתי אפשרי לדמיין את האושר שמעבר לפינה, באמת מעבר לפינה...).
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אתן נפלאות ותודה לכן על כל החיבוקים.
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אמא_ללי* »

אוי, מתוקה....
שולחת לך אהבה רבה, ומאחלת שתרגישי, גם בתוך ההתפרקות, שאת שמורה ומחובקת ואהובה, שמותר לך להתפרק ושהכל בסדר.

גם אני.
(())(())(())(())
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

תודה.
אני עדיין עצובה כל כך. אבל כבר יש מדי פעם רגע קצר שלא. זה סימן שהעצב הזה יחלוף.
סגו_לה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי סגו_לה* »

יש מדי פעם רגע קצר שלא. זה סימן שהעצב הזה יחלוף.
וזה סימן שהעצב הזה מונח על מקום מלא שמחה,כי זה מה שאת באמת - שמחה @}
את מבינה,עצב בא והולך,מה שבאמת נשאר זאת המהות האמיתית שלך שהיא מלאה באור המיוחד שלך.

את בסדר את.
:-)
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

היום היה יום קשה קשה. אני כל כך מתגעגעת שכל היום הייתי צריכה להחזיק את עצמי בכוח לא להתקשר, לא לשלוח אס אמ אס , לא לשלוח מייל לא הודעה במסנג'ר. יש כל כך הרבה ערוצי תקשורת...
יצאתי להליכה בצהריים. בהתחלה היה טלפון מחברה אז הלכתי ושוחחתי והייתי אפילו עליזה מעט. אחר כך דיברתי עם אלוהים. ביקשתי שיעזור ללב שלי לשמוח שוב, שיעזור לי להיות בשמחה ואיך שהפסקתי לדבר עם אלוהים התחלתי לבכות נורא. וזה היה מוזר כי הלכתי בתוך יופי מרהיב. מ ר ה י ב. פרגים, חרציות, קידה שעירה וחרדלים כולם עזי צבע ועצים שכוסו בעלווה חדשה ירקרקה ותאנים וגפנים עם כל הפגים והסמדר. יופי מסחרר ואני בוכה. רואה את כל זה סביבי וממררת.
הגעתי הביתה והסתערתי על הנקיונות. זה עזר לקצת אבל אחר כך ניקיתי ובכיתי. משפשפת ומטפטפת. ואז הגיעו העצבים. מצאתי את עצמי צועקת פה בכל הקול.
כתבתי קצת על הנקיונות לפסח בדף של הנקיון לפסח, ומדהים איך הנקיון החיצוני משקף את הפנימי. ביום חמישי, אחרי שדיווחתי על ניקוי החלונות , הקוסמת כתבה שזה יביא לראית הדברים כפי שהם וכבר למחרת קיבלתי את התמונה כמו שהיא במלוא העצמה... ואחר כך המשכתי ועכשיו כמעט כל הבית גמור חוץ מחדר השינה שלי. עמיר היה אמור לצבוע את הקירות שלו אתמול אבל זה לא קרה. הוא דוקא רצה אבל לא הסכמתי. אז מה שיש עכשיו זה בית שכולו מסודר ודי נקי על פני השטח, אבל לא נגעתי בכלל בארונות ומגירות. כלומר, על פניו הכל נקי ומסודר אבל בפנים מהפכת עולם. ככה גם אני. מבחוץ הכל נראה בסדר אבל בפנים בלאגן וכאב.
תודה לכולן על התמיכה. זה עוזר.
מחר מתעתדת להשכים קום עם הילדים ולברך את ברכת החמה הכנתי אתמול נר גדול מאוד שאותו אדליק מחר בזמן הברכה. הוא אמור להספיק לשבוע ולדלוק כל ימי הפסח. יצא לו גם גוון כזה זהוב (אני מכינה נרות מכל טיפטופי החֶלב ושיירי הנרות שמצטברים ויצא שהרוב היו טיפטופים ושיירים של נרות שבת לבנים אבל היה גם נר אחד כתום ועוד כמה קטנים צבעוניים שנשארו איכשהו מחנוכה אז הגוון הסופי יצא כל כך שמשי!).
חג שמח!
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי לילה_טוב* »

חג שמח! @}
אום_שלום*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אום_שלום* »

אחרי חמישה ימים ללא עישון הגיע הרגע המבאס הזה שישבתי על הספה כולי רק כמהה לעשן שימלא את ריאותי ויודעת שזה כנראה רק עניין של זמן ותיכף אשבר ואצא להדליק אחת משתי הסיגריות שנותרו לי בקופסא.
ישבתי וחשבתי לעצמי שזה בדיוק כמו אחרי פרידה כואבת, כשהייתי צריכה להחזיק את עצמי בכוח לא להתקשר, לא לשלוח אס אמ אס , לא לשלוח מייל לא הודעה במסנג'ר. ואיך תמיד הייתי נשברת ואומרת שהאצבעות שלי קלות על מדי על מקשי הטלפון. המאבק הזה עם הטלפון היה נגמר רק אחרי שהמאבק בראש היה נפסק.
אז כדי לעודד אותך ולהזדהות במעט עם הפרידה הכואבת אספר לך שבאמת יצאתי לעשן בסוף, ואחרי כמה שאכטות נהיתה לי כזאת בחילה שעכשיו אני מתאפקת לא להקיא, ולמה אני מספרת לך את זה? כי נראה לי שהגוף שלי כבר דוחה משהו שהראש עוד מדמה להיות קשור אליו ואותי זה מאוד מעודד.
פרידה זה חרא, זה כואב, זה עצוב, אבל לפעמים זה מה שצריך והכאב עוזב כשכבר אין ספקות, והספקות נעלמים כשאנחנו מאפשרים לעצמנו לראות שהכל שלם ומדוייק כמו שהוא.
אוהבת אותך ושולחת (()) ושיהיה לך חג קליל ושמח ומלא בנקיון פנימי וחיצוני ובהתחדשות מלבבת ומלבלבת. @}
עדינה_ניפו*

מי גאון של מימה

כתבת יפה אום שלום.
מאחלת לך חג שמח מי מה ושבתוך הכאב הבלתי נמנע הזה תצליחי לחוות גם רגעי אושר קטנים שמבצבצים מכל פינה ושבבוא הזמן האושר והאור ימלאו את ליבך ויתנו לך כח ותרגישי אהובה.
(תודה שהזכרת לי את ברכת החמה, הולכת לברך)
מתחדשת*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מתחדשת* »

כתבת יפה אום שלום.

חג שמח, אשה מתוקה (())
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

אז מה שיש עכשיו זה בית שכולו מסודר ודי נקי על פני השטח, אבל לא נגעתי בכלל בארונות ומגירות. כלומר, על פניו הכל נקי ומסודר אבל בפנים מהפכת עולם. ככה גם אני. מבחוץ הכל נראה בסדר אבל בפנים בלאגן וכאב.
גם אני חושבת שאת בדיוק בשלב הנכון כמו שאום כתבה יפה, שבו לפני שאפשר להצהיר בגאון שהבית נקי, והכל בסדר, צריך להודות בזה שיש ג'יפה שצריך לנקות, בדיוק בשלב בו את רואה את התמונה השלמה ומבינה שניקית את פני השטח, אבל בפינות הנידחות של הבית יש קורי עכביש (למרות שאני די מחבבת קורי עכביש, זה רק בשביל הדימוי) ויגיע רגע שנצטרך לנקות גם אותם ואולי זו תהיה טרחה, ולא כיף גדול, ואולי מעייף, ואולי מאמץ, ואולי מוציא את המיץ. אבל אח"כ יהיה נקי. נקי באמת.
חיבוקים גדולים (())
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אמרתי היום את ברכת החמה שלוש פעמים, פעם אחת לבד לפני הזריחה (את הנוסח המלא) פעם אחת עם בכורי בשעת הזריחה (בנוסח מקוצר) ועוד פעם אחת שעה וחצי אחרי הזריחה בתחילת השיעור שלי. גם יצא לי לתרגל את הסדרה החגיגית של אחד מי יודע (ביצוע נקמת הטרקטור עם תנוחה יוגית לכל מספר), פעם אחת בשיעור ועוד פעם, ממש עכשיו עם חברתי רחלי ט והילדים. זה עושה שמח. רחלי גם פתחה לי בקלפים ועכשיו אני רואה קצת יותר אור וקצת פחות שאובה לחושך ויודעת שאכן מה שצריך לקרות קורה והכל שלם ומדוייק כמו שהוא.
אז אני יכולה לאחל שוב, ומכל הלב חג שמח! ותודה ענקית לכולכן על הכתפיים , האזניים והלבבות שהעמדתן לרשותי כשהייתי כל כך זקוקה (עוד לא לקפל, בטח עוד אזדקק. אני לא משלה את עצמי שזהו, נגמרו הדמעות, אבל שמחה שברגע זה אני שמחה...)
הולכת לנוח.
אנונימי

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אנונימי »

עכשיו אני מבינה שלא באמת הבנתי על מה דיברת, כי החסרתי את החדשות.
מחבקת באיחור, אבל עם המון חום ואהבה (())
תמרוש_רוש

מי גאון של מימה

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

לא מקפלת. מה פתאום? להיפך: פותחת גם כסא נוח לכל ימות החג... וגם לקצת אחר כך.

(כמו הסוכה שהיינו בונים במרפסת של סבתא שלי ואז משאירים אותה עוד קצת... ועוד קצת... ועוד קצת... ללפעמים חודש שלם אחרי סוכות)
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אכן קורים ניסים. יש לי חג שמח. מיקדתי את כל הבקשות שלי לאלוהים בזה שיעזור לי לשמוח וזה עבד!
ראויה_לאהבה*
הצטרפות: 09 יוני 2006, 15:51

מי גאון של מימה

שליחה על ידי ראויה_לאהבה* »

חג שמח, יקירה!
נשמע שממש חווית את היציאה ממצרים, מהמיצרים.
תודה לך השיתוף שלך, שמזכיר לכולנו כמה אנחנו משועבדים לרגשות שלנו, להרגלים שלנו, ובו זמנים כמה יש לנו אפשרות לצאת לחרות...
שולחת לך (()) חם ואוהב.
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אני מכרסמת לי פה מצה (מחיטה מלאה, אלא מה) ומוכרחה להתוודות: אני אוהבת מצות. ואני גם כל כך נהינת מזה שהיום לראשונה מאז שבת, אני רעבה ויש לי תיאבון. כנראה שבאמת יצאתי מהמיצרים. וזה לא שגמרתי להתעצב על עמיר וזה לא שהפסקתי להתגעגע אליו. רק שפתאום זה לא בולע אותי ולא מוציא את הטעם מכל דבר יפה שיש בחיי.
הללויה.
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

הללויה מותק שלי! (())
את יודעת הפסח הזה כולו הוא בכלל חג יוגי,
החל בירידה הזאת למצריים, בגלל המצב הכלכלי - הירידה לעולם החומר
וההשתעבדות אליו והמצוקה והזעקה לעזרה ואז היציאה הקשה הזו למדבר,
וההתמודדות עם תלאות הדרך, והגעגועים לסיר הבשר....
ונשמע שאכן יצאת (-:
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

(())
מה העניינים? זאת אומרת קוראת כבר מה העניינים...
את במצב להיפגש כמתוכנן? או שלא בא? או שבא בווריאציה אחרת?
אני לא בבית (אצל אמא).
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

את יודעת הפסח הזה כולו הוא בכלל חג יוגי,
חשבתי על זה כבר בהקשר של מה שכתבת לפני כמה חודשים על גלות וגאולה, הנרטיב הזה שחוזר בסיפורים היוגיים וגם כאן וגם בחיים של כולנו....
אני רוצה לספר כאן, באותו ענין, על אחד הקלפים שיצאו לי אתמול. זה היה נדמה לי חמישה מוטות (בטוחה בקשר למוטות אבל פתאום לא משוכנעת כמה היו). רחלי אמרה שזה קלף של אומץ וליתר פירוט גם פתחה את המחברת שלה וקראה לי על הקלף הזה . אני לא זוכרת את הניסוח המדויק , אבל רוח הדברים היתה שזה מצב שבו את מסתכלת על הצעד הבא שאת צריכה לעשות ואומרת לעצמך "אמא'לה איזה פחד! בחיים אני לא אעמוד בזה!" ואז עושה את זה בכל זאת.
ואני מסתובבת מאז בתחושה של הישג. כי בסופהשבוע, כשחשבתי על הצעד של לנתק את היחסים עם עמיר לחלוטין, בלי להשאיר שם ידידות או חברות משפחתית מכל סוג, התחושה שלי היתה בדיוק זו "בחיים אני לא אעמוד בזה!" והנה עשיתי את זה וגם נתתי לעצמי להיות עצובה בלי הנחות, בלי לדחות את זה או להקטין את זה או לנסות לטשטש את זה ואני מרגישה שבזכות זה הצלחתי גם לחגוג את החג בשמחה, להנות מדברים שפחדתי שלא אמצא בהם טעם ואני מצליחה להביט קדימה באופטימיות ואני מרגישה שלמדתי כאן שיעור כל כך חשוב. הרי תמיד ידעתי שאין קיצורי דרך, שאי אפשר לעקוף את הבעיות וחייבים לעבור דרך הכאב ולא מסביבו כי הוא לא יעלם ובכל זאת , כל חיי פחדתי מלתת לעצי לכאוב ותמיד חיפשתי קיצורי דרך ורק עכשיו כשחוויתי את זה ממש אני מבינה שזה בעצם התהליך הכי קצר, שכל ההתחמקויות רק מושכות את הכאב ובסופו של דבר לא מאפשרות להחלים ממנו. אז תודה על השיעור.
ונקודות, מה פתאום לדחות? אני מחכה לפגישתנו מאוד מאוד. זה בא לי בול בזמן ומשמח אותי.
אשה_שמחה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אשה_שמחה* »

כל חיי פחדתי מלתת לעצמי לכאוב ותמיד חיפשתי קיצורי דרך ורק עכשיו כשחוויתי את זה ממש אני מבינה שזה בעצם התהליך הכי קצר, שכל ההתחמקויות רק מושכות את הכאב ובסופו של דבר לא מאפשרות להחלים ממנו.

כל כך נכון וכמה קל לשכוח. תודה שהזכרת לי.

וגם אני מחכה לפגישתנו מאוד מאוד (())
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

והנה , פגישה מקרית עם עמיר על השביל, בסיבוב של הבוקר עם הפיונת, וכל האומץ שלי עוזב אותי ואני שוב סמרטוט מייבב. הו הלב!
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

קוראת ומחכה אף אני, לתת אחד כזה (()) אמיתי
@}
עדינה_ניפו*

מי גאון של מימה

(()) (())
אין הרבה דברים שמשתווים לכאב הזה שאת חווה בימים אילו.
מאחלת לך שהמסע will get easier and easier ותוכלי להשקיף עליו מהצד השני במהרה.
עולם_ומלואו*

מי גאון של מימה

תזכרי שזה בא והולך
עוד יהיו נפילות, ולא תמו ימיך כסמרטוט מיבב, אבל הכוון הכללי הוא בעליה, וזה מה שחשוב.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אוף, מעצבן שאת רואה אותו כשלא צריך... אולי זה מגדיל את השיעור.

קוראת ומחכה אף אני, לתת אחד כזה אמיתי
יופי!! אז מתראים (-:
יש.
נקודות.
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

ודוקא היתה לי שבת מקסימה ונעימה. אני מרגישה שכל התמוטטות יבבנית כזאת מקלפת מעלי שכבה. אני חושבת שצדקה סגו לה כשכתבה שהמהות שלי היא בעצם שמחה. כי מה שקורה אחרי כל התקף יבבות כזה זה שהמהות שלי מתעצבנת מהבכינות ובועטת את עצמה החוצה, משאירה את הסמרטוט המייבב מאחוריה כמו נשל ויוצאת לעוד יום בעור חדש, שהוא אולי קצת רגיש עדיין וטרי כזה ופגיע אבל הוא חדש ורענן והוא שכבה אחת קרוב יותר למהות הפנימית. ואז אני יכולה פשוט להכיר תודה על זה שאני גדלה ולהבין שהכאבים האלה הם המנוע של הגדילה כמו שהשמחות הן הפירות שלה. בלי הכאב לא הייתי זזה.
אם נחזור לרגע לסיפור הפוסט טראומה שלי, גם האירוע ההוא היה חיוני להתפתחות שלי. בלעדיו הייתי יכולה עוד להיסחב עם רון המון זמן וזה לא עשה לי טוב. אז חטפתי פטיש חמש קילו על הראש (אני יודעת שצריך לכתוב חמישה קילו אבל לא כשזה נוגע לפטיש) והשתחררתי וקרו לי המון דברים טובים בגלל זה וגם עכשיו יקרו לי.
בפורים קניתי לפיונת שרביט. זול כזה בחמישה שקלים והוא החזיק בערך חמש דקות. אז קניתי עוד אחד וגם הוא נשבר חלקית עוד באותו היום. היום כשחזרנו מהמחנה של סופשבוע הוא נשבר סופית והזכיר לי שמה שזול עולה ביוקר ושהדרך הכי מהירה היא הארוכה. קיצורי הדרך רק מאריכים אותה. אתמול, לפני שהלכתי לישון הודיתי לאלוהים מכל הלב על זה שהוא מוביל אותי בדרך של צמיחה והתפתחות ושמלווים אותי בדרך כל כך הרבה אנשים טובים ונפלאים - משפחה, חברות חברים ואנשי מקצוע.
שבוע טוב!
סגו_לה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי סגו_לה* »

וקרו לי המון דברים טובים בגלל זה וגם עכשיו יקרו לי
אמן !|L|
ראויה_לאהבה*
הצטרפות: 09 יוני 2006, 15:51

מי גאון של מימה

שליחה על ידי ראויה_לאהבה* »

שבוע טוב. (())
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אשליות
הייתי עכשיו בסרט בתלת מימד. וואוו. ברצינות. פשוט הבטחתי לבכור יום כייף עם אמא וזה מה שהוא רצה. כבר המון שנים שלא הייתי בקולנוע בעצם, חוץ מבקולנוע בקיבוץ שזה כמעט אותו הדבר אבל לא ממש. יש משהו בריח של הפופקורן וגם בטעם שלו (שמחייב קולה על יד ושיקפצו לי התזונאים), ובסאונד... אח סאונד טוב של קולנוע, ועכשוי גם נוסף האפקט התלת מימדי הזה. איך נהיננו שנינו. אבל כשהרכבתי את המשקפיים המיוחדים, לא יכולתי להפסיק לחשוב על איך המוח שלנו הוא מצחיק ואיך משחק לא מאוד מורכב בחושים גורם לו להאמין בתפיסת מציאות אחרת לגמרי. אז נכון שהתסריטאים של דיסני לא יכולים לאפשר גלישות תודעתיות ארוכות וכן נשאבתי בחזרה לעלילת הסרט, אבל בכל זאת מדי פעם עוד הפכתי בזה.
זה התחבר לי למחשבות על תפיסת מציאות, שבהיותי במן מצב רגשי לא יציב כזה, אני חושבת הרבה על תפיסת המציאות שלי. 'מיה' - אשליה, הכל אשליה אומרים הבודהיסטים. יש למרק את הכלי (התודעה)עד שיהיה שקוף אומר פטנג'לי שאז יהיה שרוי הרואה בצורתו שלו...
ואני אומרת לעצמי אחרי חווית התלת מימד, איך? איך אצליח לאלף מוח כזה מטומטם שמשקפיים מפלסטיק גורמים לו לחשוב שעף עליו טיל? הרי אם אשליות שאני מודעת אליהן גורמות לי להגיב רגשית, מה אעשה עם האשליות שאני מאמינה שהן מציאות?
אז אני מזכירה לעצמי שפטנג'לי וכל ההוגים החכמים לא חשבו שזה כזה קלי קלות והם כן רמזו שצריך לעבוד. אני מרגישה שהתרשלתי לאחרונה בעבודת המירוק. אז כמו שהצהרתי פה לפני כמה דקות אצל הגבירה בחום , אני חייבת לחזור להשכים טרם זריחה ולשבת לצחצח את התודעה.
יעדים
אני כותבת את זה כדי להיות מחויבת לזה. שמתי לב שיש המון דברים שאני חולמת עליהם, מדברת עליהם, כותבת אותם ולא עושה אתם כלום. זה משהו שאני שוקדת עכשיו על שינויו. בתור התחלה הזמנתי סוף סוף חשמלאי. האור במקלחת לא דולק בערך מחודש אחרי שעברנו לדירה הזאת (לפני שנתיים פחות שבוע), האור בסלון כבר שנה והאור בחדר השינה של הילדים חצי שנה. כל מה שזה דרש ממני זה להרים טלפון ולהזמין חשמלאי. זה אפילו לא עולה לי כסף. ואני פשוט לא עשיתי את זה. לפני כמה ימים התקשרתי והשארתי הודעה. היום התקשר החשמלאי בדיוק כשהיינו בדרך לסרט ושיבחתי את עצמי על זה שבבוקר סידרתי את כל הבית כולו וגם טאטתי את הרצפה. אז לא היה מפדח.
ואני מכריזה פה על עוד שני יעדים שהצבתי לעצמי להגשמה עד ראש השנה הקרוב (כמעט חצי שנה, נראה לי שאספיק):
האחד הוא להתגרש סופסוף והשני הוא לפתוח מרכז קטן ליוגה. לא משהו גדול, אבל התחלה, תשתית.
אז כמו שכתבתי בדף של הגבירה, ההכרזות האלה הן ביטוח נגד פידוח. מכיון שאני יצור די גאוותן, אני לא ארשה לעצמי לפשל אחרי שהכרזתי קבל עם ואינטרנט שזה מה שאני הולכת לעשות.
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

קודם כל, רוצה לסחתיין ולברך, על ההכרזות האנטי פידוחיות (-:
זה מצחיק העניין הזה עם החלטות שאנחנו עושים. יש כאלה מן החלטות שמכריזים עליהן קבל עם ועדה, והן פשוט לא נעשות. ויש את אילו (לפחות אצלי זה כך)
שלא מכריזים עליהן בכלל ויש מן קול שקט וברור בפנים שגוזר את הסרט, מפיל את האסימון, ובלי לדבר על זה מתחיל בשינוי,
ויש, מסתבר לי עכשיו, את אותו קול שמוכרז קבל עם ועדה ומחרדת אכזבת הביצוע מוציא את עצמו לפועל. והאמת, לא חשוב איזה מן קול זה, כל עוד הוא קורא לנו לעשות את העבודה שמעירה אותנו.
ובקשר למצבי התודעה, רציתי לשתף, שבזמן האחרון, אני מרבה לשאול את עצמי בכל מיני מצבים בחיים, איזה משקפיים אני מרכיבה כרגע. מה מתוך מה שאני רואה, נראה כך בגלל המשקפיים שלי. ולרוב, ברגע שאני עוצרת רגע את עצמי (בד"כ ברגעי תיסכול, או התמרמרות על משהו), משהו אוטומטית משתנה, רק מעצם שאלת השאלה, רק מעצם ההיזכרות הזאת, שיש אני ויש משקפיים, משהו קטן מזדכך. וזה לא שאני נפתרת מהמשקפיים, לי אישית ברור שאני רחוקה מאוד ממירוק טוטאלי של הכלי, אבל לפעמים פילטר אחד פחות, עושה שינוי גדול. ואני חושבת שעצם השאלה הזאת שאת שואלת, עצם זה שאת מודעת לזה שיש משקפיים מאפשר לך לעשות צעד אל עבר הצלילות.
ואגב, אחת הסוטרות הבאות מדברת על אשליות שגורמות כאב ועל כאלה שאינן גורמות כאב (קלישטה ואקלישטה) ועל החלפת האשליות המזיקות באשליות שאינן מזיקות (מחשבות בונות, רגשות אהבה, תחושות של אור), כצעד ראשון ואחריו, בסופו של דבר, בבוא היום ניפטר בכלל מכל הפילטרים המילוליים, המחשבתיים, ואלה שקבורים בזכרון ונוכל לשקף בתודעה הצלולה את אותו חלק שנמצא שם עמוק עמוק מתחת.
(()) |L|
אום_שלום*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אום_שלום* »

האחד הוא להתגרש סופסוף והשני הוא לפתוח מרכז קטן ליוגה.
איך עושים כזאת יד עם אגודל למעלה?
נשיקות וחיבוקים יקירה וח"ח על הזמנת החשמלאי, אני ממש יודעת כמה קל לדחות את הדברים האלה עד שזה הופך להיות מובן מאליו שאין אור בחצי בית (-:
מתחדשת*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מתחדשת* »

איך עושים כזאת יד עם אגודל למעלה?

האות Y בין שני |.

מימתי המתוקה, קבלי אחד ממני: |Y|
רוקדת_לאור_ירח*

מי גאון של מימה

גם אני במעודדות מהיציע.
סגו_לה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי סגו_לה* »

גם אצלי הם היו בסרט עם המשקפים (בולט?)
ולגבי הכרזות,אני בעד.הנה אני מכריזה בזאת : ממחר לא אוכל ואלעיט את עצמי ללא הכרה אלא אזין את גופי באהבה.
עכשיו אני צריכה להאמין לעצמי....
סגו_לה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי סגו_לה* »

וחיבוק על הרצון להוסיף טוב.
זריחה זה המקום הכי טוב להתחיל,כל הכבוד על החריצות.
עולם_ומלואו*

מי גאון של מימה

גם אני במעודדות מהיציע.
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

בולט?
כן! ובעצם גם התכוונתי להזכיר את זה כי הסרט עצמו עוסק במציאות ואשליה וזהות. מן 'המופע של טרומן' לילדים.
חזרתי עכשיו מיום עמוס מאוד. היינו ביומולדת 40 לבן כתה שלי (מושג של קיבוצניקים "בנכיתה") שבכלל חי בארץ אחרת ונמצא פה עכשיו בביקור. אחיו הגדול היה נשוי לאחותי אז יש לנו גם אחינים משותפים. היה נחמד. רק הפיונת באה אתי. היינו ביומולדת שעתיים ואחר כך נסענו לבת מצוה של בת של חברה שהתקימה ב'ראגה' בפרדס חנה. היה כייף מאוד.
את מדיטצית הבוקר שלי עשיתי עם התלמידים בשיעור. וחוץ מזה, אמרתי אחרי החגים, אז לא ללחוץ עלי.
תובנות והגיגים התדפקו על המוח שלי מהבוקר אבל עכשיו התאדו. הולכת להקדיש תשומת לב לבנים.
ש ב ת ש ל ו ם @} @}
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אמא_ללי* »

שבת שלום ומנוחה {@
הגבירה_בחום*

מי גאון של מימה

(מושג של קיבוצניקים "בנכיתה")
עם שני הורים קיבוצניקים, המושג הזה מלווה אותי גם שנים.
אני גם מכירה היטב את אחיו "בנגרעין" ומוכר בכינויו "בנגה" (-:
את מדיטצית הבוקר שלי עשיתי עם התלמידים בשיעור
יודעת משו? שלפעמים יש משהו במעמד הזה של להיות המורה בשעור שמכניס אותי נורא מהר למקום הפנימי הזה, ולפעמים דווקא בשיעורים עם תלמידים מולי יוצא לי לחוות את החוויות החזקות ביותר. כך שמותק, זה לגמרי נחשב לך (-:
שבת שלום (())
<ד"א קיבלת את ההודעה שלי עם הכתובת?>
מי_מה*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי מי_מה* »

אתמול נסעתי לים. עם הילדים ואמא שלי והאחינית שלי וידיד שלה. כל הצעירים רצו למיים. אני טבלתי אצבעות והיה לי קר, אז השארתי את הידיד בתור מבוגר אחראי והלכתי לעשות יוגה בשמש. אחר כך נכנסתי לשחייה. יש את הרגע הזה שבו כבר עברתי את מכשול הלהכניס את הטוסיק למיים ואני עומדת במיים עד למותניים ולא מעזה להיכנס. מתחילים לחצים מנוגדים. מצד אחד פועל כוח ה "אני רוצה לשחות, עכשיו תכנסי כבר למיים" ומצד שני פועל כוח ה "זה קר נורא, לא רוצה!" ועל הרגע המדויק שבו הכוח הראשון יכריע את השני אין לי ממש שליטה אבל הוא פשוט מגיע ואני שוחה. וככה זה עם לקום בבוקר למדיטציה (כבר בוקר שני ברציפות) עם להתחיל לנהל מ"ומ על גירושים (ריקוד הטנגו יצא לדרך, אנחנו בינתיים עוד רוקדים עם ורדים בפה ולא חרבות ואני מקווה שככה זה ימשיך. אמן ותודה) להתחיל לחפש לי מנהל עסקי ולתוות קוי מתאר למרכז שלי (דף כתוב יש, פגישה נקבעה לפני חצי שעה!).
רק להעז ולהכנס ולהבין שזה יקרה כשזה יהיה מוכן ולא שניה קודם. אני רק חייבת להפסיק לעצור את זה בגלל פחד. והרי כבר נאמר שהעיקר לא לפחד כלל.
אום_שלום*

מי גאון של מימה

שליחה על ידי אום_שלום* »

וואוו מימוש, כל כהכבוד על קידום ההבטחות שהבטחת לעצמך. מעורר התפעלות @}
אין סיכוי שאני נכנסת לים לפני אוגוסט, כשהמים כבר ממש חמים, אז גם על זה סחטיין גדול.
רוקדת_לאור_ירח*

מי גאון של מימה

_(מושג של קיבוצניקים "בנכיתה")
עם שני הורים קיבוצניקים, המושג הזה מלווה אותי גם שנים_

אין סיכוי שאני נכנסת לים לפני אוגוסט, כשהמים כבר ממש חמים, אז גם על זה סחטיין גדול.
גם אצלי זה בערך אוגוסט, או יולי. רק שמאז פרוץ הצאצאית לא תמיד יש לי ברירה.... מה שכן לבריכה המקומית אני שולחת אותה עם סבתא/סבא/אבא/מי שלא יהיה בעיקר בשל הסיבה הזו (ועוד סיבות בשפע).
שליחת תגובה

חזור אל “מה כדאי לערוך”