וואו. רק אומרת שמסכימה עם כל מלה שכתבו כאן
תמרוש רוש, שקטה,
אישה במסע וענבר.
דפנה, מה
המטרה בסמס שהצעת, למען השם?
למה לצטט מולו ולהדגיש דווקא משהו ממש
נבזי שהוא אמר לך? 0-: מזה אני ממש בהלם, שתדעי...
גם הוא נשמע די מזעזע - מה הוא בכלל יודע עלייך בלי שפגש אותך אפילו?
מה זו ההתנשאות היהירה והמגעילה הזאת? 0-:
אבל פה, אין לי כוונה לשפוט אותו - זה מה שאת מצטטת ממנו, אין שום אפשרות לדעת אם אלה ביטויים אותנטיים שלו שמעידים על צורת החשיבה שלו (אם כן אז אוי ואבוי והייתי בורחת ממנו 100 ק"מ לכיוון השני) או סתם תגובות-בטן שלו על המשחקים שלך (שאז הדבר הכי חשוב שכדאי לך לעשות הוא
לשנות מקצה לקצה את ההתנהלות והחשיבה שלך.
עירית לוי היא עזרה מצויינת למצב כזה).
לסיכום אני רוצה לומר לך, דפנה היקרה: תראי כמה הגיבו לך פה. עוררת אצלנו הרבה איכפתיות. אני מקווה שתקחי את האיכפתיות הזאת ותמנפי אותה למשהו טוב.
אם את במצב כזה, שאת משווה גברים שאת פוגשת לפנטזיה שלך על גבר שאין לך כלום איתו ומעולם אפילו לא ראית

ועל סמך הפנטזיה הזאת את גם שופטת
אותם וזורקת אותם, וגם מתרפסת
בפניו עוד לפני שפגשת אותו אפילו

- אז בבקשה, תטפלי בעצמך
ותכל'ס: אם את עדיין רוצה להיפגש איתו, תכתבי סמס קצרצר.
בשום אופן אל תצטטי שום דבר מכוער שהוא אמר עלייך! (אם את לא מבינה מדוע אנחנו כותבות לך לגבי זה, אז עדיף לך לטפל ברגשי הנחיתות שלך דחוף, במקום להיפגש איתו).
והזמן להתנצלות די עבר. מקסימום אם תיפגשו, והוא יעלה משהו מהדברים שעשית בעבר, תוכלי להגיד שאת מתנצלת על התנהגותך בעבר, שעשית הרבה טעויות מתוך חוסר בטחון וחוסר נסיון ועכשיו את רוצה לפתוח דף חדש.
בסמס הקצרצר שתכתבי, מציעה לך לכתוב משהו כמו: "הי, בדקתי ואני פנויה ביום X בבוקר או ביום Y אחה"צ [סתם המצאתי לך, פשוט תני שתי אפשרויות שהכי מתאימות לך כדי שהוא יוכל להגיב לך], ואני כבר סקרנית לראות איך אתה נראה במציאות [פה להכניס סמיילי (-: ]".
הטון - קליל. מחוייך. ידידותי. את לא משפילה אותו ואת בטח שלא מזמינה השפלה שלך!
את גם לא מתחייבת לשום דבר! בסך הכל דייט ראשון, קחי את זה בקלות. הוא עלול להיות "נפילה" בדיוק כמו כל הדייטים הקודמים.
כיוון שזה די מוגזם שתסעי 100 ק"מ אבל הוא כבר אמר שתבואי אליו, הייתי מוסיפה הצעה למקום הפגישה שתהיה באמצע הדרך - נגיד אחרי הסמיילי משהו בנוסח: "מה דעתך להיפגש ב---" (לתת שם מקום שנמצא באמצע הדרך ביניכם ונראה לך מתאים ונוח
עבורך). אם בתגובה הוא יתעקש שתסעי עד אליו - הייתי אומרת שהוא ייצא גועלי, נקמני וקטנוני וזה סימן שלא שווה לך לבזבז את זמנך על אחד כזה.
אחרי הסמס תמתיני.
אם הוא רוצה לפגוש אותך, הוא יגיב.
אם לא - את יכולה למחוק אותו מסדר היום.