האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
היה עדיף כבר איזה סלט טוב,או מרק...
כן אבל תראי זה רעיון,
אם נתארגן כמה חבר'ה מבאופן: מישהי עם אבטיח, אחד על חצילים, כמה עם גזרים ומלפפונים, ורקדנים ורקדניות עם קלחי תירס.. אפשר לעשות אחלה מסע הופעות..
אולי כאן המקום לשאול על מוזיקת תופים קצבית שמתאימה להרפיה בתנועה? משהו שעושה אסוציאציות של אפריקני כזה? אני מה-זה לא בעניינים, לא מכירה, לא יודעת... וממש צריכה המלצה איזה דיסק כזה כדאי לקנות. תודה (בינתיים נהנית מהקישורים ששמתם כאן )
אני מצרפת קישור לזמרת מדהימה בשם אווה קאסידי.
הסיפור שלה מדהים ועצוב.
היא נפטרה בגיל צעיר מסרטן ולמעשה כל המוסיקה שלה שמתפרסמת בעולם , התפרסמה אחרי מותה, מלבד דיסק אחד רשמי שהיא הוציאה.
היא שרה בעיקר "קאברים" שזה ביצוע לשירים של אחרים.
האתר שאני מצרפת את הקישור הוקם במיי ספייס לזיכרה .
טליה אלמתן אם זו הרפיה אני מניח שקצב איטי? אמנים כמו O Yuki Conjugate, Steve Roach, Vidna Obmana
דווקא משהו קצבי ומקפיץ, כזה
תודה, אלון, אבל אני מחפשת משהו ממש תופים נקי (בהנחה שכיוונת אלי). אצלי מה ששמת עכשיו נקרא "טראנס" (אני ממש "זקנה"...)
רק אצלי זה נתקע כל כמה שניות?
חבל, מאוד אוהבת הרבה שירים שם... אין,אין על אלון !
ועכשיו יקירי, אלון, גם לי יש בקשה. הייתי בסדנא של מחול הודי והמורה (הודית במוצאה שחיה בעולם) השמיעה מן טראנס הודי יפהפה. התבישתי לשאול אותה פרטים אבל כל מה שתמצא בכיוון יהיה נהדר. תודה! @}
שני הקבצים מגניבים לגמרי. אין מה לאמר, תעשית הקולנוע הגדולה בעולם גם מייצרת מוזיקה כייפית בתכלית. מה שנוגן בסדנא ההיא היה יותר דומה לקטעים הבוליוודיים.
תודה. בהחלט השראה.
מי זה Guem .
GUEM הוא מהוירטואוזים בתחום כלי ההקשה. כלומר, יש לו ת'סגנון שלו.
מוצאו אפריקאי, אבל שנים הוא מככב בצרפת ובעולם בכלל.
מעולה לשמוע אותו, ופשוט לזוז, ללכת ולנער קצת את הגוף.
נחמד גם לראות אותו.
(לא יודעת לעשות קישורים במחשב, ככה זה שכל המשפחה עוסקת במחשבים, הסנדלר הולך עם קרוקס...)
בונה לעצמי אתר בו אפשר לשמוע אותי מנגן על נבל פה אני אשמח לשמוע מה דעתכם כאן (ללחוץ על שיר מהפלייליסט)
אלון, הקישור לא עובד (אצלי).
(ברכות על המפוחית @})
אלון, אני מקווה שאני לא נדחפת לך לדף, אבל לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה:
בטיוליה על כפתור הטונר הגיעה ביתי בת השנה לתחנה 104FM. אלו שידורים ניסיוניים של תחנה עתידית שתקרא middle east radio ויש שם כל היום (בלי פרסומות, בלי חדשות) שירי שמאלץ שנות השמונימים כיפים חבל על הזמן כמו שפעם היו בסופשבוע רגוע בגלצלצ לפני שהם הרסו גם את זה. חשבתי שרבים מכם כמוני היו בנעוריהם בשנות השמונים ורקדו את הסלואים הראשונים שלהם לצלילי careless whisper וחבריו. אז ממליצה בחום.
היי, זיפ זיפ עשית לי מנהרת הזמן, חבל על הזמן.
התחלתי מהשיר המקסים שלך, (שהגרסה החסידית שלו, לא נופלת מהביצוע המקורי)
ודרכך הגעתי לכל שירי הילדות שלי.
איזה מסע נהדר ! אח, שרוולים קצרים מקופלים (יעני גזעי), פוני לבנות, אלו היו ימים.
ציף, הם מקסימים, (יש שם גם דואט של דנוור עם קרן קארפנטר).
וואו, אני חרשתי את הקסטות האלה....כמה טוב גם לראות אותם.
הם נהדרים לגמרי גם היום. אני עוד זוכרת את השאלה הגורלית : האם בילי ג'ואל הוא חיקוי של אלטון ג'ון או הפוך?
טוב, הולכת לבלות עוד קצת בעבר.... בי.
ציפ, טיפ "הידעת?" : אם את רושמת מה שבא לך במרכאות "שלום אני מרכאות"
אח"כ רווח אחד ואח"כ את הלינק www.hellomynameislink.com
יוצא לינק בשם מדליק. אחלה מוזיקה תיקלטת היום.
בעזרת היוטיוב, הנה
מתוך the dub side of the moon
גרסת הרגאי לדיסק של פינק פלויד.
חייבת גם להמליץ גם על last.fm , רדיו אינטרנטי שעולה פי כמה על פנדורה האהובה,
אללה ירחמה.
יום טוב ושבת שלום לכם!