מה עושים כשהתינוקת בוכה בלילה
התינוקת שלי בוכה המון בלילות. למה? אללא איסטור. הנק מרגיעה אותה וגם זה רק לזמן קצר ואני- מותשת ביור, לא מצליחה להירדם תוך כדי הנקה וגם כואב לי(זה שונה מההנקה ביום, לא יודעת מדוע). היא כבר לא תינוקת פיצית - בת שנה וחודשיים.
בעלי הציע שאולי ניתן לה לבכות קצת. לא בחדר נפרד אלא במיטה שלנו איתנו. עייפנו מלהניק אותה ו\או להסתובב איתה כל הלילה על הידיים. במשך היום היא עייפה ועצבנית ומתקשה להירדם גם כן. אחרי שהיא ישנה, היא מתעוררת שמחה וטובת לב.
אבל שנינו מותשים.
וכמה זמן אפשר להחזיק מעמד? מתישהו יגיע הזמן לישון בלילה , לא?
הסכמתי שהיא תבכה איתנו במיטה, והסברתי לה שלילה ולא יונקים וכולי והבאתי מראש בובה אהובה ומוצץ ובקבוק מיים.
נאדה.
כלום ממה שהבאתי אותה לא עניין אותה והיא בכתה, בסוף נשברנו.
אז שנינו מותשים ועצבניים , רוצים שהיא תישן בלילה. אנחנו לא חושבים שזה רעיון טוב שתינוק יבכה לבדו. אבל מה אם תינוק בוכה שהוא מחובק ומלוטף? ומה כל כך נורא?
ניגשתי לרופא הילדים הוא אמר שאולי זה שיניים . משחה וחומר הומאופטי לא הקלו וניסינו בסוף אקמולי. אחרי האקמולי היא הפסיקה אמנם לבכות אבל לא רצתה לישון עדיין.
אשמח לשמוע עצות, אני בכוונה שואלת כאן כי אין סיכי שאנקוט בשיטת ה5 דקות.
היא הולכת לישון ב10 וקמה כל חצי שעה-שעה לערך עד 7 בבוקר פחות או יותר. אתמול קמה ב4 ולא חזרה לישון.
האם יש דרכים אחרות?
בעלי הציע שאולי ניתן לה לבכות קצת. לא בחדר נפרד אלא במיטה שלנו איתנו. עייפנו מלהניק אותה ו\או להסתובב איתה כל הלילה על הידיים. במשך היום היא עייפה ועצבנית ומתקשה להירדם גם כן. אחרי שהיא ישנה, היא מתעוררת שמחה וטובת לב.
אבל שנינו מותשים.
וכמה זמן אפשר להחזיק מעמד? מתישהו יגיע הזמן לישון בלילה , לא?
הסכמתי שהיא תבכה איתנו במיטה, והסברתי לה שלילה ולא יונקים וכולי והבאתי מראש בובה אהובה ומוצץ ובקבוק מיים.
נאדה.
כלום ממה שהבאתי אותה לא עניין אותה והיא בכתה, בסוף נשברנו.
אז שנינו מותשים ועצבניים , רוצים שהיא תישן בלילה. אנחנו לא חושבים שזה רעיון טוב שתינוק יבכה לבדו. אבל מה אם תינוק בוכה שהוא מחובק ומלוטף? ומה כל כך נורא?
ניגשתי לרופא הילדים הוא אמר שאולי זה שיניים . משחה וחומר הומאופטי לא הקלו וניסינו בסוף אקמולי. אחרי האקמולי היא הפסיקה אמנם לבכות אבל לא רצתה לישון עדיין.
אשמח לשמוע עצות, אני בכוונה שואלת כאן כי אין סיכי שאנקוט בשיטת ה5 דקות.
היא הולכת לישון ב10 וקמה כל חצי שעה-שעה לערך עד 7 בבוקר פחות או יותר. אתמול קמה ב4 ולא חזרה לישון.
האם יש דרכים אחרות?
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
לא הבנתי.
זה תמיד היה ככה, או רק מאז שהחלטת לגמול אותה מהנקה בלילה?
אם את רק מנסה להבין למה היא בוכה בלילה, למה עכשיו החלטת לגמול אותה.
אם האקמול עזר לבכי, אז כנראה שכאב לה משהו, לא?
אם זה תמיד היה ככה עם הבכי בלילות, אז כנראה שכואב לה משהו אחר, ולא שיניים, כי שיניים הם בעיה שבאה וחולפת, לא?
זה תמיד היה ככה, או רק מאז שהחלטת לגמול אותה מהנקה בלילה?
אם את רק מנסה להבין למה היא בוכה בלילה, למה עכשיו החלטת לגמול אותה.
אם האקמול עזר לבכי, אז כנראה שכאב לה משהו, לא?
אם זה תמיד היה ככה עם הבכי בלילות, אז כנראה שכואב לה משהו אחר, ולא שיניים, כי שיניים הם בעיה שבאה וחולפת, לא?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
מה עם מזון במהלך היום? היא אוכלת? מספיק? אולי רעבה...
גם לי נשמע שאולי כואב לה משהו, אחרת מה פתאום פתאום ? או שזה היה תמיד?
גם לי נשמע שאולי כואב לה משהו, אחרת מה פתאום פתאום ? או שזה היה תמיד?
תמיד היה ככה.
חשבנו שמתישהו זה יסתדר מעצמו, אבל לא.
כל הזמן ניסיתי להבין מדוע היא בוכה ,לא רק עכשיו. לא שאני רוצה לגמול אותה, אלא לא להיניק לעיתים כל כך קרובות. נניח כל שעתיים שלוש, לא נון סטופ.
קשה לי לדעת אם האקמול עזר, כי זה קרה רק פעם אחת, יכול להיות שממילא היתה נרגעת. ובכל מקרה לא הלכה לישון, אז אם זה היה רק כאב היתה הולכת לישון, לא?
אני לא יודעת אם כואב לה משהו. הלכנו כמה פעמים לרופא ולא ראה כלום, תקופה מסויימת חשבתי שאולי זה בגלל שהייתה מנוזלת אבל היא כבר חודש לא.
יש פעמים שהיא ישנה יותר טוב. אבל זה נדיר, ניסיתי למצוא את המשותף ולא ברור.
לגבי אוכל, היא לא אוכלת המון. כמה תינוק בגיל הזה אמור לאכול?אנחנו אוכלות ביחד ומה שהיא רוצה היא אוכלת. פעם אחת הצעתי לה דיסה אבל היא לא הסכימה אפילו לטעום מהבקבוק.(היא שותה מבקבוק רק מיים)
בעלי חושב שאולי זה כי היא נרדמת תמיד בהנקה ולא רגילה לשום דבר אחר.
חשבנו שמתישהו זה יסתדר מעצמו, אבל לא.
כל הזמן ניסיתי להבין מדוע היא בוכה ,לא רק עכשיו. לא שאני רוצה לגמול אותה, אלא לא להיניק לעיתים כל כך קרובות. נניח כל שעתיים שלוש, לא נון סטופ.
קשה לי לדעת אם האקמול עזר, כי זה קרה רק פעם אחת, יכול להיות שממילא היתה נרגעת. ובכל מקרה לא הלכה לישון, אז אם זה היה רק כאב היתה הולכת לישון, לא?
אני לא יודעת אם כואב לה משהו. הלכנו כמה פעמים לרופא ולא ראה כלום, תקופה מסויימת חשבתי שאולי זה בגלל שהייתה מנוזלת אבל היא כבר חודש לא.
יש פעמים שהיא ישנה יותר טוב. אבל זה נדיר, ניסיתי למצוא את המשותף ולא ברור.
לגבי אוכל, היא לא אוכלת המון. כמה תינוק בגיל הזה אמור לאכול?אנחנו אוכלות ביחד ומה שהיא רוצה היא אוכלת. פעם אחת הצעתי לה דיסה אבל היא לא הסכימה אפילו לטעום מהבקבוק.(היא שותה מבקבוק רק מיים)
בעלי חושב שאולי זה כי היא נרדמת תמיד בהנקה ולא רגילה לשום דבר אחר.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
איך את מתחברת לרפואה סינית או טיפולים אלטרנטיביים אחרים?
יש אפשרות טובה שיוכלו לאבחן בצורה יותר מדוייקת מה מציק לה.
לי נשמע שמשהו ממש מציק לה, במיוחד בלילה, והיא ממש זקוקה להורים מנחמים, לחום, ליניקה.
אבל גם לפתרון של הבעיה.
זה נורא קשה להורים מותשים, אבל אני די בטוחה שיש משהו שפשוט לא עליתם עליו, וגם אני לא יכולה לנחש מהו.
רעיון:
האם מה שקשה לה הן תנוחות מאוזנות?
האם יכול להיות שכואב לה אולי באוזן או משהו, כשהיא בתנוחת שכיבה?
אולי משהו מהלידה?
קרניו-סקראל אולי יכול לעזור.
האם ההירדמות נעשית תמיד באותו מקום או לא משנה איפה?
אם באותו מקום, אז אולי היא רגישה לחומר של המזרון או משהו כזה.
יש אפשרות טובה שיוכלו לאבחן בצורה יותר מדוייקת מה מציק לה.
לי נשמע שמשהו ממש מציק לה, במיוחד בלילה, והיא ממש זקוקה להורים מנחמים, לחום, ליניקה.
אבל גם לפתרון של הבעיה.
זה נורא קשה להורים מותשים, אבל אני די בטוחה שיש משהו שפשוט לא עליתם עליו, וגם אני לא יכולה לנחש מהו.
רעיון:
האם מה שקשה לה הן תנוחות מאוזנות?
האם יכול להיות שכואב לה אולי באוזן או משהו, כשהיא בתנוחת שכיבה?
אולי משהו מהלידה?
קרניו-סקראל אולי יכול לעזור.
האם ההירדמות נעשית תמיד באותו מקום או לא משנה איפה?
אם באותו מקום, אז אולי היא רגישה לחומר של המזרון או משהו כזה.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
יש לי חברה שהיה לה אותו סיפור בדיוק. הסתבר שהילד היה אנמי מאוד. היא מקבלת / קיבלה ברזל? בדקתם את הכיוון הזה?
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 08:12
- דף אישי: הדף האישי של יו_יו_בקנדה*
יויו שליהיה צמוד ציצי כל לילה כל הלילה או שהוא בכה...
נורא קשה. כשהוא היה בן שנה וחודש, אחרי עוד לילה מעייף הערתי את אבא של יויו ואמרתי לו שאני לא מסוגלת יותר
ובזה אני מפסיקה להניק..........כמה שפחדתי מזה. כל העניין עבר בקלות וכולנו התחלנו לישון שינה טובה ומבורכת.
והכל השתפר עד מאוד. (מיד אחרי הגמילה יויו התחיל לצעוד מעניין לא?)
בהצלחה בכל דרך שתבחרי בה.
נורא קשה. כשהוא היה בן שנה וחודש, אחרי עוד לילה מעייף הערתי את אבא של יויו ואמרתי לו שאני לא מסוגלת יותר
ובזה אני מפסיקה להניק..........כמה שפחדתי מזה. כל העניין עבר בקלות וכולנו התחלנו לישון שינה טובה ומבורכת.
והכל השתפר עד מאוד. (מיד אחרי הגמילה יויו התחיל לצעוד מעניין לא?)
בהצלחה בכל דרך שתבחרי בה.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
מה ש בשמת א אמרה.
אם יש בעיה ורופא קונבנציונלי לא מאתר מהי הייתי פונה לאחת משיטות האבחון האלטרנטיביות.
קרניו סקראל,רפואה סינית,קינסיולוגיה,אייפק,הומאופתיה...יש המון אופציות!
מה שאתם עוברים נשמע קשה מאוד.אני מאמינה שאפשר למצוא לזה פתרון,ועדיף בעזרת איש מקצוע כי נשמע שבאמת כבר ניסיתם הכל
אם יש בעיה ורופא קונבנציונלי לא מאתר מהי הייתי פונה לאחת משיטות האבחון האלטרנטיביות.
קרניו סקראל,רפואה סינית,קינסיולוגיה,אייפק,הומאופתיה...יש המון אופציות!
מה שאתם עוברים נשמע קשה מאוד.אני מאמינה שאפשר למצוא לזה פתרון,ועדיף בעזרת איש מקצוע כי נשמע שבאמת כבר ניסיתם הכל

ההירדמות לרב על הידיים\מנשא או במיטה. היא אוהבת את המיטה שלנו מאד, לא נראה לי שיש אלרגיות. לא אכפת לי לנסות רפואה אלטרנטיבית אם כי לא נראה לי שאני רוצה לתת חומרים לבליעה, כל טיפול אחר אני מוכנה לנסות.......
אנחנו אכן הולכים לעשות בדיקת דם לברזל. תאורטית היא מקבלת ברזל:-P
איך הפסקת להניק את יויו?
ההולכת, איפה אפשר למצוא מטפל מומלץ?
תודה לכם
אנחנו אכן הולכים לעשות בדיקת דם לברזל. תאורטית היא מקבלת ברזל:-P
איך הפסקת להניק את יויו?
ההולכת, איפה אפשר למצוא מטפל מומלץ?
תודה לכם
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
נדמה לי ש תולעים במעיים יכולות לגרום לבעיות שינה.
-
- הצטרפות: 12 יולי 2005, 23:18
- דף אישי: הדף האישי של נועה_נועה*
איך התזונה שלך?
את שותה קפה?
צורכת הרבה קופאין?
את שותה קפה?
צורכת הרבה קופאין?
-
אני ממליצה על קינסיולוגית שהיא גם רופאה ויכולה לאבחן כל מיני עודפים וחוסרים ותפקודי איברים ונוכחות של וירוסים חיידקים ושאר מזיקים
בקיצור יכולה לעלות על מגוון רחב של בעיות אפשריות
שמה לורטה והטלפון 03-9660701.מקבלת בראשון ובתל אביב.בהצלחה @}
בקיצור יכולה לעלות על מגוון רחב של בעיות אפשריות
שמה לורטה והטלפון 03-9660701.מקבלת בראשון ובתל אביב.בהצלחה @}
-
לא אכפת לי לנסות רפואה אלטרנטיבית אם כי לא נראה לי שאני רוצה לתת חומרים לבליעה
בעיקרון ההצעות פה הן לקבל איבחון. הטיפול זה כבר עניין אחר...
יש פה רעיונות מצויינים: אכן, ברזל, קפאין בתזונה שלך (מי יודע, אולי הויטמינים שלך), תולעים, כל אלה ועוד יכולים להיות אפשרות.
אני מבינה שאין הבדל אם אתם מרדימים על הידיים, במנשא, או במיטה? אם כך, זה משהו פנימי כנראה. אלא אם כן יש עוד גורמים סביבתיים שלא בדקנו, כמו אורות, רעש של רדיו או טלביזיה, או משהו אחר.
בעיקרון ההצעות פה הן לקבל איבחון. הטיפול זה כבר עניין אחר...
יש פה רעיונות מצויינים: אכן, ברזל, קפאין בתזונה שלך (מי יודע, אולי הויטמינים שלך), תולעים, כל אלה ועוד יכולים להיות אפשרות.
אני מבינה שאין הבדל אם אתם מרדימים על הידיים, במנשא, או במיטה? אם כך, זה משהו פנימי כנראה. אלא אם כן יש עוד גורמים סביבתיים שלא בדקנו, כמו אורות, רעש של רדיו או טלביזיה, או משהו אחר.
-
אחרי אבחון בכל אחת מהשיטות שציינתי אפשר ורצוי בהחלט לעבור גם טיפול.
אבל אבחון זו בהחלט התחלה טובה!
אבל אבחון זו בהחלט התחלה טובה!

-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
מסכימה עם מה שכתבו לך כאן. כדאי לאבחן, זה עוזר.
איך היא ישנה בשעות היום? משלימה שעות שינה או עצבנית ולא נרדמת?
איך היא ישנה בשעות היום? משלימה שעות שינה או עצבנית ולא נרדמת?
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 08:12
- דף אישי: הדף האישי של יו_יו_בקנדה*
איך הפסקת להניק את יויו?
זה אולי ישמע אכזרי משהו אבל פשוט הפסקתי.
באותו הבוקר אמרתי לו שדי, גמרנו עם הציצי ובתור מכור אמיתי הוא עבר את זה ממש בקלות.
אני חושבת שרגשית לי היה הרבה יותר קשה מליויו.
אני לא מנסה לגרום לך להפסיק להניק (חס ושלום...) רק שבמקרה שלנו זה מה שעשה סדר בחיים
בעיקר בעניין הלילות ונתן אורח רוח ורוגע בימים.
זה אולי ישמע אכזרי משהו אבל פשוט הפסקתי.
באותו הבוקר אמרתי לו שדי, גמרנו עם הציצי ובתור מכור אמיתי הוא עבר את זה ממש בקלות.
אני חושבת שרגשית לי היה הרבה יותר קשה מליויו.
אני לא מנסה לגרום לך להפסיק להניק (חס ושלום...) רק שבמקרה שלנו זה מה שעשה סדר בחיים
בעיקר בעניין הלילות ונתן אורח רוח ורוגע בימים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא, כאילו סיפרת מה שקורה עם הבן שלי. לילות (וגם ימים) ע"ג לילות של בכי, רק ההנקה מרגיעה לחצי שעה. אבל בסוף מצאנו: פוליפים. מנוזל כרוני, לא נושם מהאף, יונק בהפסקות רבות ותוך מאמץ וכן עיכוב בהתפתחות. אא"ג או רופא ילדים מנוסה יכולים לאבחן. אנחנו טפלנו ב IPEC תקופה מסוימת, וזה אכן הקל קצת, אבל עכשיו אנחנו כבר בדרך לניתוח, לאחר ממצאים לא מוצלחים (בלשון המעטה) בבדיקות.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
אולי יש לה פיפי? מאז שאני לוקחת את הקטן לשירותים הוא לפחות ביום לא מתעורר בבכי. ועכשיו גם בלילה הוא ממש דורש ללכת לשירותים. אומנם הוא עדיין מתעורר כל שעה ולפעמים שעתיים. אבל נראה לי שאנחנו במגמת שיפור.
-
מים,לא הבנתי,את לוקחת אותו לפיפי לפני שהוא מתעורר?ואז הוא לא ממש מתעורר אלא חוזר לישון?איך את יודעת מתי לקחת אותו תוך כדי שינה?
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
גם אצלנו בערך מגיל 7 חודשים עד שנה ושלושה חודשים היא התעוררה כל 20 דקות בערך לינוק. הייתי שניה לפני התמוטטות עצבים אחרי 7 חודשים שלא ישנתי חצי שעה רצוף עשיתי גמילה מהנקת לילה. בהתחלה הורדתי לשלוש הנקות בלבד. היה מאוד מאוד קשה. היא ישנה איתנו (גם היום) והלילה הראשון והשני היו סיוט היא בכתה נורא,חיבקתי אותה דיברתי אליה לא עזבתי לשניה...בפעם הראשונה לקח לה 45 דקות להרגע ובפעם הראשונה בחייה להרדם ללא ציצי. אחרי כמה לילות היא התחילה לקום רק 3 פעמים בשביל לינוק. בשנה ושבעה חודשים בערך הורדתי לחלוטין הנקת לילה.(הלך יחסית בקלות).אני חושבת שבערך בשנה ושלושה חודשים (לפחות אצלנו) היתה אצלה איזו הבנה להסברים שלי...ומגיל שנה ושבעה היא ידעה ש"בלילה אין ציצי"...
אצלנו קמת פחות דרמאטי. אבל גם.... סיוט- סיוט. הורדנו במחיר דמעות (של שלושתינו) הנקות בלילה, מאחר שגם הם לא הרגיעו אותו. ועכשיו, מתעורר כל לילה לפחות פעם אחת, ובוכה המון זמן... אין לי עצות. רק משתתפת. אני מנסה לחשוב שזה לא הילד, זה לא החיים שלנו. רק תקופה קשה, שבעוד כמה שנים נספר לו עליה, ונצחק...
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
הוא פשוט מתעורר ורוצה לינוק (לא מתעורר בבכי). אני מניקה אותו ותוך כדי הנקה הולכת לאמבטיה/שירותים. תוך כדי הנקה הוא עושה פיפי. ואז אני משחררת את הציצי. ושמה אותו חזרה במיטה.
בלילות האחרונים הוא ממש דורש. אם אני לא לוקחת אותו לשירותים הוא מעיר אותי כל 5 דקות. וכבר שמתי לב שהוא צריך 3 פעמים בלילה פיפי. כל השאר זה הנקה/קירבה.
בלילות האחרונים הוא ממש דורש. אם אני לא לוקחת אותו לשירותים הוא מעיר אותי כל 5 דקות. וכבר שמתי לב שהוא צריך 3 פעמים בלילה פיפי. כל השאר זה הנקה/קירבה.
-
וואו איזה מבצע!
<תודה על התיאור המפורט>
בן כמה הוא? אני מבינה נכון שהוא בלי חיתולים/לא מוכן לעשות בחיתול או סתם במיטה-רק בשירותים או באמבטיה?
ליסכונת-למה שלא תנסו לאבחן אם יש איזו בעיה סמויה?אחרי הכל זה כן הילד וכן החיים שלכם...נשמע לי נורא קשה לחכות

בן כמה הוא? אני מבינה נכון שהוא בלי חיתולים/לא מוכן לעשות בחיתול או סתם במיטה-רק בשירותים או באמבטיה?
ליסכונת-למה שלא תנסו לאבחן אם יש איזו בעיה סמויה?אחרי הכל זה כן הילד וכן החיים שלכם...נשמע לי נורא קשה לחכות

לגבי בכי של תינוק בלילה -
כאשר התינוק שלי מתעורר בלילה זה מלווה בדרך כלל בבכי, לפעמים הוא גם בוכה מתוך שינה. לא בדיוק בכי אלא מן צעקה בוכיה. אני מיד מחבקת אותו ומרגיעה, מקרבת אותו אליי ומניקה אותו. האם הבכי נובע מטראומת הלידה? מחלומות? תודה.
כאשר התינוק שלי מתעורר בלילה זה מלווה בדרך כלל בבכי, לפעמים הוא גם בוכה מתוך שינה. לא בדיוק בכי אלא מן צעקה בוכיה. אני מיד מחבקת אותו ומרגיעה, מקרבת אותו אליי ומניקה אותו. האם הבכי נובע מטראומת הלידה? מחלומות? תודה.
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 01:23
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_לונדון*
גלי, בן כמה הוא? האם הוא נרגע מהר?
-
אני ישנה עם התינוקת, מחובקת כל הלילה. היא מחפשת ציצי כל שעה בערך, אם אני לא נותנת מהר, היא מתעוררת, ואני הרוסה מעייפות. חוצמזה, היא נרדמת כמעט אך ורק על הידיים, בתנועה--כדור פיזיו וכד'. אנא עוצו עיצה...
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 08:36
- דף אישי: הדף האישי של ליהי_פאי_תפוחים*
פלונית בת כמה התינוקת?
גם אצלי היה ככה בהתחלה. הוא היה קם בלילה לינוק ונרדם שוב תוך כמה דקות. מתעורר כעבור שעה וחוזר חלילה.
הוא פשוט נרדם לפני ששבע. פשוט אל תתני לו להרדם. אם הוא נרדם לך עך הציצי תוך שתי דקות תלטפי לו בעדינות את היד. זה יגרום לו להמשיך לינוק.
בקשר לתנועה אני לא יכולה לעזור גם לנו הייתה אותה בעיה. רק מגיל שלושה חודשים התחיל להרדם לבד בשקט לילד במיטה.
זאת תקופה קשה ומבלבלת. תחזיקי מעמד זה עובר צ'יק צ'ק.
גם אצלי היה ככה בהתחלה. הוא היה קם בלילה לינוק ונרדם שוב תוך כמה דקות. מתעורר כעבור שעה וחוזר חלילה.
הוא פשוט נרדם לפני ששבע. פשוט אל תתני לו להרדם. אם הוא נרדם לך עך הציצי תוך שתי דקות תלטפי לו בעדינות את היד. זה יגרום לו להמשיך לינוק.
בקשר לתנועה אני לא יכולה לעזור גם לנו הייתה אותה בעיה. רק מגיל שלושה חודשים התחיל להרדם לבד בשקט לילד במיטה.
זאת תקופה קשה ומבלבלת. תחזיקי מעמד זה עובר צ'יק צ'ק.

-
...שכחתי לציין שהתינוקת בת 5 חודשים וקצת, רק יונקת, אין תמ"ל. נרדמת עם מוצץ והוא נשמט לה אחר כך. בלילה כשהיא "מחפשת", היא לא מוכנה לקחת מוצץ.
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2008, 07:01
- דף אישי: הדף האישי של בנצ_100*
גם אנחנו בסירה הזו. מתינוקת מופלאה עד גיל חצי שנה, היא הפכה לאחת שמתעוררת כל חצי שעה, בוכה ואפילו הציצי לא תמיד עוזר. ישנה איתנו, ניסינו בחוץ ניסינו בפנים - מה לא? גם דיקורים סיניים. ביום רביעי נלך להומיאופטית. זה בא יחד עם צינונים בלתי פוסקים, שיעולים, התחלה של גן - יש הרבה סיבות, אבל בשלוש לפנות בוקר זה ממש לא מעניין, אני רק רוצה לישון ולא ישנה כבר המון זמן ודי מיואשת. הלוואי וההומיאופטיה תעזור, כי אני מותשת להפליא.
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 08:36
- דף אישי: הדף האישי של ליהי_פאי_תפוחים*
אולי יוצאות לה שיניים?
-
- הצטרפות: 05 ספטמבר 2004, 02:37
עייפים...אובדי עיצות... התינוקת המקסימה שלנו - בת 10 חודשים מתעוררת כל לילה, כמה פעמים בלילה ומתקשה, אם בכלל לחזור לישון. בשבועות האחרונים
זה נהייה יותר קשה כי העברנו אותה למיטה משלה בחדר עם אחותה הגדולה, עד אז היא ישנה בעריסה צמודה למיטה שלנו וכשהייתה מתעוררת לינוק
הייתי מניקה אותה בשכיבה במיטה שלנו ולפעמים משאירה אותה לישון ולפעמיםמחזירה לעריסה, בגלל שאין מקום למיטת תינוק בחדר שלנו העברנו אותה לפני
בערך חודש למיטה משלה...היא נרדמת על הידיים או בסלון לידנו ואנחנו מעבירים אותה למיטה שלה ואז באמצע הלילה היא מתעוררתבוכה ומתחיל 'הסרט': מלטפים, בודקים שלא עשתה פיפי, נותנים קצת מים(היא אוכלת יפה מאוד במהלך היום תמ"ל, פירות, מרק ירקות עם בשר ותמ"ל עם דייסה לפני השינה)
כלום לא עוזר (ת'אמת זה לא מדוייק יש פעמים שהיא לוקחת את היד שמלטפת אותה ומצמידה חזק חזק לפנים שלה כיאלו אומרת תמשיכו, אל תלכו /-: אבל זה יכול להמשך שעות...) לוקחים אותה למיטה שלנו מיואשים אבל היא לא נרדמת אומנם היא מפסיקה לבכות אבל היא חסרת מנוחה, מסתובבת מצד לצד, בועטת בנו, אם אני מפנה לה את הגב כדי שלא תבעט לי בבטן (בכ"ז אחרי קיסרי ויש רגישות עדיין) היא מושכת בשיער ובגלל כל זה שוב אנחנו מתחילים בניסוי וטעיה: אולי צמאה, אולי השיניים, אולי מגע וככה עושים את כל האפשרויות עד הבוקר/לפנות בוקר שהיא נרדמת ואנחנו צריכים לקום לעבודה....
מיותר לציין שזה פוגע בכל מישור אפשרי: אתמול כמעט נכנסתי בקיר תוך כדי שאני רצה למיטה שלה, עמדתי לסבן מחבת עם שמן....אני כל הזמן עצבנית
ורעבה (הלכה הדיאטה) והגרוע מכל (מה שמוסיף שקי רגשות אשם) אין סבלנות או כוח לגדולה...זה נשמע מגעיל אבל זה ממש ככה....שנינו עייפים, מתוסכלים
ומוטרדים....מה אפשר לעשות????????
זה נהייה יותר קשה כי העברנו אותה למיטה משלה בחדר עם אחותה הגדולה, עד אז היא ישנה בעריסה צמודה למיטה שלנו וכשהייתה מתעוררת לינוק
הייתי מניקה אותה בשכיבה במיטה שלנו ולפעמים משאירה אותה לישון ולפעמיםמחזירה לעריסה, בגלל שאין מקום למיטת תינוק בחדר שלנו העברנו אותה לפני
בערך חודש למיטה משלה...היא נרדמת על הידיים או בסלון לידנו ואנחנו מעבירים אותה למיטה שלה ואז באמצע הלילה היא מתעוררתבוכה ומתחיל 'הסרט': מלטפים, בודקים שלא עשתה פיפי, נותנים קצת מים(היא אוכלת יפה מאוד במהלך היום תמ"ל, פירות, מרק ירקות עם בשר ותמ"ל עם דייסה לפני השינה)
כלום לא עוזר (ת'אמת זה לא מדוייק יש פעמים שהיא לוקחת את היד שמלטפת אותה ומצמידה חזק חזק לפנים שלה כיאלו אומרת תמשיכו, אל תלכו /-: אבל זה יכול להמשך שעות...) לוקחים אותה למיטה שלנו מיואשים אבל היא לא נרדמת אומנם היא מפסיקה לבכות אבל היא חסרת מנוחה, מסתובבת מצד לצד, בועטת בנו, אם אני מפנה לה את הגב כדי שלא תבעט לי בבטן (בכ"ז אחרי קיסרי ויש רגישות עדיין) היא מושכת בשיער ובגלל כל זה שוב אנחנו מתחילים בניסוי וטעיה: אולי צמאה, אולי השיניים, אולי מגע וככה עושים את כל האפשרויות עד הבוקר/לפנות בוקר שהיא נרדמת ואנחנו צריכים לקום לעבודה....
מיותר לציין שזה פוגע בכל מישור אפשרי: אתמול כמעט נכנסתי בקיר תוך כדי שאני רצה למיטה שלה, עמדתי לסבן מחבת עם שמן....אני כל הזמן עצבנית
ורעבה (הלכה הדיאטה) והגרוע מכל (מה שמוסיף שקי רגשות אשם) אין סבלנות או כוח לגדולה...זה נשמע מגעיל אבל זה ממש ככה....שנינו עייפים, מתוסכלים
ומוטרדים....מה אפשר לעשות????????
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
תולעים?
אולי לנסות קרניו סקראל?
ואולי לחשוב שוב על הסדרי השינה, לפחות באופן זמני עד שהעייפות תירגע קצת?
אולי לנסות קרניו סקראל?
ואולי לחשוב שוב על הסדרי השינה, לפחות באופן זמני עד שהעייפות תירגע קצת?
מה זה קרניו סקראל_? נתקלתי בזה כמה דפים.
תודה.
תודה.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 15:19
- דף אישי: הדף האישי של זוג_צעיר*
זו לא בדיוק אותה הבעיה, אבל זה נראה לי הדף הכי מתאים לשאלתי - אנא תקנו אותי אם אני טועה, ואעביר.
התינוקת מקסימה, בת שמונה חודשים. בדרך-כלל חייכנית ומוכנה לשתף פעולה, גם אם היא עצבנית או עייפה.
יש לנו שגרת הרדמה שעובדת רוב הזמן וכוללת מקלחת, חיתול, הלבשה, שיר והנקת לילה עד להרדמות.
אבל.
היא נהנית במקלחת, נהנית בניגוב, ומתחילה לצרוח ברגע שאני משכיבה אותה בשביל לחתל ולהלביש. ניסיתי לשיר תוך כדי, ניסיתי להסביר מה קורה, ניסיתי לחתל בישיבה, ניסיתי כל מיני דברים.
היא תמיד בוכה בשלב של החיתול והבגד, ונרגעת בשניה שזה נגמר.
באופן כללי היא לא אוהבת להתלבש ולהתפשט, אבל לפני השינה זה גרוע במיוחד. פעם הייתי מעסה אותה לפני השינה, והיום זה לגמרי בלתי אפשרי בגלל הבכי - היא לא מוכנה ש"יתעסקו" איתה לפני השינה, מלבד חיבוק והנקה. אבל היא בסדר בשלב של הניגוב, אם היא עדיין עלינו.
מה עושים? קיוויתי שעד עכשיו היא תתרגל ותבין שזה רק שלב בדרך למשהו מהנה, כמו שקרה עם דברים אחרים בחיים (כסא הבטיחות, לדוגמא) אבל היא לא מתרגלת וכבר שמונה חודשים בוכה כל פעם מחדש.
אשמח לעצה ושנה טובה.
התינוקת מקסימה, בת שמונה חודשים. בדרך-כלל חייכנית ומוכנה לשתף פעולה, גם אם היא עצבנית או עייפה.
יש לנו שגרת הרדמה שעובדת רוב הזמן וכוללת מקלחת, חיתול, הלבשה, שיר והנקת לילה עד להרדמות.
אבל.
היא נהנית במקלחת, נהנית בניגוב, ומתחילה לצרוח ברגע שאני משכיבה אותה בשביל לחתל ולהלביש. ניסיתי לשיר תוך כדי, ניסיתי להסביר מה קורה, ניסיתי לחתל בישיבה, ניסיתי כל מיני דברים.
היא תמיד בוכה בשלב של החיתול והבגד, ונרגעת בשניה שזה נגמר.
באופן כללי היא לא אוהבת להתלבש ולהתפשט, אבל לפני השינה זה גרוע במיוחד. פעם הייתי מעסה אותה לפני השינה, והיום זה לגמרי בלתי אפשרי בגלל הבכי - היא לא מוכנה ש"יתעסקו" איתה לפני השינה, מלבד חיבוק והנקה. אבל היא בסדר בשלב של הניגוב, אם היא עדיין עלינו.
מה עושים? קיוויתי שעד עכשיו היא תתרגל ותבין שזה רק שלב בדרך למשהו מהנה, כמו שקרה עם דברים אחרים בחיים (כסא הבטיחות, לדוגמא) אבל היא לא מתרגלת וכבר שמונה חודשים בוכה כל פעם מחדש.
אשמח לעצה ושנה טובה.
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
היא לא מוכנה ש"יתעסקו" איתה לפני השינה, מלבד חיבוק והנקה.
מה עם להלביש תוך כדי הנקה?
זכור לי שהייתי עושה את זה עם הבת שלי אחרי אמבטיות מאותה הסיבה - היא היתה צורחת ולא הסכימה להתלבש.
מה עם להלביש תוך כדי הנקה?
זכור לי שהייתי עושה את זה עם הבת שלי אחרי אמבטיות מאותה הסיבה - היא היתה צורחת ולא הסכימה להתלבש.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*
אולי להפריד את האמבטיות מהלילה?
באופן כללי היא לא אוהבת להתלבש ולהתפשט, אבל לפני השינה זה גרוע במיוחד.
למצוא זמן יותר רגוע לאמבטיה, לא חייב להיות לפני השינה...
באופן כללי היא לא אוהבת להתלבש ולהתפשט, אבל לפני השינה זה גרוע במיוחד.
למצוא זמן יותר רגוע לאמבטיה, לא חייב להיות לפני השינה...
-
- הצטרפות: 08 יולי 2012, 01:01
רני בן חצי שנה נרדם ב8 או 9 בערב מתעורר ב-11 ומתעורר כל שעה או שעתיים ובוכה אני מניקה אותו והוא לא נרדם מיד אלא אחרי בכי רב מה לעשות כדי שישן לילה שלם או לפחות שיתעורר פעמיים כמו שזה שהיה בחודשים 3 עד 5
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
תוכלי לתאר יותר בפירוט מה קורה בלילות האלה? איפה הוא ישן? כמה זמן לוקח לך להגיע אליו? איך הוא יונק בלילות האלה? מתי זה התחיל?
(דבר אחד שאני יכולה לחשוב עליו זה אם הוא ישן בחדר אחר ולוקח לך זמן להגיע אליו ובינתיים הבכי נהיה יותר קשה להרגעה, זה להעביר אותו אליכם או לישון לידו כמה לילות כדי שתוכלי להניק אותו עוד לפני שלב הבכי החזק)
(דבר אחד שאני יכולה לחשוב עליו זה אם הוא ישן בחדר אחר ולוקח לך זמן להגיע אליו ובינתיים הבכי נהיה יותר קשה להרגעה, זה להעביר אותו אליכם או לישון לידו כמה לילות כדי שתוכלי להניק אותו עוד לפני שלב הבכי החזק)
היי יש לי תינוקת בת שנה ושלוש חודשים והיא כל לילה בוכה קמה לשעתיים לפחות בוכה ולא בקבוק ולא כלום עוזר לה אני כבר לא יודעת מה לעשות
-
- הצטרפות: 01 ינואר 2014, 13:31
- דף אישי: הדף האישי של דנד_י*
הי רחלי
ממש קשה! את בטח מותשת וזה לא עוזר לנסות להבין מה לעשות.
את רוצה לשתף עוד קצת? מתי זה התחיל, איך עוברים עליה הימים, מתי הולכת לישון ומתי ישנה במהלך היום, האם היא עדיין יונקת, איפה היא ישנה...
ממש קשה! את בטח מותשת וזה לא עוזר לנסות להבין מה לעשות.
את רוצה לשתף עוד קצת? מתי זה התחיל, איך עוברים עליה הימים, מתי הולכת לישון ומתי ישנה במהלך היום, האם היא עדיין יונקת, איפה היא ישנה...
-
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
לזוג צעיר,
הבת שלי גם בהתחלה ממש לא אהבה להתלבש אחרי המקלחת.
מסתבר שפשוט היה לה קר.
ברגע שדאגנו שהחדר יהיה ממש חם ונעים היא הפסיקה להתבכיין כשהיינו מלבישים אותה.
אולי זה יעזור.
לזוג צעיר,
הבת שלי גם בהתחלה ממש לא אהבה להתלבש אחרי המקלחת.
מסתבר שפשוט היה לה קר.
ברגע שדאגנו שהחדר יהיה ממש חם ונעים היא הפסיקה להתבכיין כשהיינו מלבישים אותה.
אולי זה יעזור.
-
תינוק בן 9 חודשיים בוכה בלילה במיוחד
שום דבר לא מרגיע אותו לא לוקח מוצץ קשה לי איתו הוא ייאש אותי כבר אין לי כוח אני לא רואה לזה סוף אני פשוט מפחדת מהחושך העיניים שלי בגודל כדור פינג פונג
איו לי כוח לכלום גם בבוקר ובצהריים הוא לא נירדם קשה לו להירדם אני ניסיתי הכלללל כולל הכל בעיות רפאוית שללתי
אני באמת לא מבינה מה פשר הבכי הזה הוא ישן בחדר איתי לידי ולפעמים במיטה שלו אני כבר משוגעתתתת עד מתי הסבללל
שום דבר לא מרגיע אותו לא לוקח מוצץ קשה לי איתו הוא ייאש אותי כבר אין לי כוח אני לא רואה לזה סוף אני פשוט מפחדת מהחושך העיניים שלי בגודל כדור פינג פונג
איו לי כוח לכלום גם בבוקר ובצהריים הוא לא נירדם קשה לו להירדם אני ניסיתי הכלללל כולל הכל בעיות רפאוית שללתי
אני באמת לא מבינה מה פשר הבכי הזה הוא ישן בחדר איתי לידי ולפעמים במיטה שלו אני כבר משוגעתתתת עד מתי הסבללל
-
- הצטרפות: 27 יוני 2016, 12:30
מנסיון אצלי תינוקת שבדרך כלל רגועה.ופיתאום קמה בלילה אים בכי היסטרי.ואחרי בדיקות ורופאים ומה לא..גילנו את הזוועה שניקראת תולעים..נעזרנו באידורולוגית מקסימה שאיבחנה תבעיה תוך שנייה ללא כאבים..ונתנה טיפול טיבעי שהוכך כיעיל.ואל הדרך פטרה עוד בעיות...ממליצה בחום שמה סיגל וייס גרוסמן.גישה מיוחדת לילדים.
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הילד שלי בן 11 חודשים, קם בלילה פעם אחת, משום שהוא רוצה לאכול, ניסיתי לעשות את השיטה המומלצת, לתת לו לבכות 5 דקות ואז לגשת אליו וללחוש לו לישון, אבל ראיתי שכל פעם שאנחנו ניגשים אליו, אח''כ הוא בוכה חזק יותר ולא מוכן לישון.
ואם אני נותנת לו לבכות בלי לגשת אליו בכלל הוא נרדם בסוף.
השאלה שלי האם זה בסדר להשאיר ילד לבכות הרבה זמן, הוא יכול גם לבכות במשך שעה, אני מפחדת שאולי אם הוא בוכה כ''כ הרבה זמן אולי אני פוגמת אצלו משהו בנפש או אולי זה יגרום לו למשקעים בעתיד
הילד שלי בן 11 חודשים, קם בלילה פעם אחת, משום שהוא רוצה לאכול, ניסיתי לעשות את השיטה המומלצת, לתת לו לבכות 5 דקות ואז לגשת אליו וללחוש לו לישון, אבל ראיתי שכל פעם שאנחנו ניגשים אליו, אח''כ הוא בוכה חזק יותר ולא מוכן לישון.
ואם אני נותנת לו לבכות בלי לגשת אליו בכלל הוא נרדם בסוף.
השאלה שלי האם זה בסדר להשאיר ילד לבכות הרבה זמן, הוא יכול גם לבכות במשך שעה, אני מפחדת שאולי אם הוא בוכה כ''כ הרבה זמן אולי אני פוגמת אצלו משהו בנפש או אולי זה יגרום לו למשקעים בעתיד
-
ניסיתי לעשות את השיטה המומלצת, לתת לו לבכות 5 דקות ואז לגשת אליו וללחוש לו לישון,
השיטה הזאת ממש לא מומלצת פה.
זו שיטה שמתאכזרת לתינוקות.
מסכימה עם הפחד שלך. פשוט תזרקי את השיטה הזאת לפח. זו התעללות בתינוקות.
התינוק הקטן שלך, שעדיין לא בן שנה, מתעורר רעב - זה הדבר הכי טבעי בעולם, בגיל הזה הם צריכים לאכול לעתים קרובות - מה דעתך פשוט להאכיל אותו? לחבק אותו? להרגיע אותו?
השיטה הזאת ממש לא מומלצת פה.
זו שיטה שמתאכזרת לתינוקות.
מסכימה עם הפחד שלך. פשוט תזרקי את השיטה הזאת לפח. זו התעללות בתינוקות.
התינוק הקטן שלך, שעדיין לא בן שנה, מתעורר רעב - זה הדבר הכי טבעי בעולם, בגיל הזה הם צריכים לאכול לעתים קרובות - מה דעתך פשוט להאכיל אותו? לחבק אותו? להרגיע אותו?
תודה על התגובה,
אני קצת מבולבלת, כי בספרות המקצועית טוענים שתינוק בין 11 חודשים כבר לא צריך לקום בלילה.
אני קצת מבולבלת, כי בספרות המקצועית טוענים שתינוק בין 11 חודשים כבר לא צריך לקום בלילה.
-
- הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
- דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם
מירי יקרה,
נראה שהתינוק שלך לא קרא את הספרות המקצועית...
את מדווחת שהוא רוצה לאכול.
אפשר לחשוב על גמילת לילה סביב הגיל שלו, אם כי באופן אישי הייתי מחכה יותר. (מניסיון, באיזשהו גיל לא רק שהם לא מתעוררים לבקש שום דבר מאמא באמצע הלילה - הם מסוגלים להמשיך לישון גם עמוק אל תוך הצהריים של היום הבא... D-: אבל זה עוד קצת רחוק ממך...)
אבל גם אם תבחרי לגמול אותו מאכילה בלילה החל מגיל שנה, נראה לי - וזו הגישה הרווחת כאן באתר - ש{{}}להשאיר ילד לבכות הרבה זמן_ בהחלט עלול להותיר בנפשו _משקעים , ולכן אפשר לגמול אותו ברכות ובהדרגה - להרדים אותו בחיבוק, בשיר, בשכיבה לידך, בעזרת מוצץ או בקבוק מים וגם במשך היום להסביר לו בשפה מותאמת לגילו, שהוא יוכל לאכול כשיהיה אור בחלון, ושבלילה שוכבים וישנים.
בהחלט ייתכן שגם בסוף התהליך הוא ימשיך להתעורר בלילה, אבל ילמד להסתפק בהתייחסות קצרה ויחזור לישון, ועם הגיל גם ההתעוררויות האלה תחלופנה.
שוב מניסיון, גמילה כזאת עלולה להיות קשה ומתישה גם היא ולארוך זמן מה, אפילו כמה שבועות, אבל לפחות הילדון לא מרגיש שנטשו אותו בלילה ושאין טעם לטרוח לבכות!

נראה שהתינוק שלך לא קרא את הספרות המקצועית...
את מדווחת שהוא רוצה לאכול.
אפשר לחשוב על גמילת לילה סביב הגיל שלו, אם כי באופן אישי הייתי מחכה יותר. (מניסיון, באיזשהו גיל לא רק שהם לא מתעוררים לבקש שום דבר מאמא באמצע הלילה - הם מסוגלים להמשיך לישון גם עמוק אל תוך הצהריים של היום הבא... D-: אבל זה עוד קצת רחוק ממך...)
אבל גם אם תבחרי לגמול אותו מאכילה בלילה החל מגיל שנה, נראה לי - וזו הגישה הרווחת כאן באתר - ש{{}}להשאיר ילד לבכות הרבה זמן_ בהחלט עלול להותיר בנפשו _משקעים , ולכן אפשר לגמול אותו ברכות ובהדרגה - להרדים אותו בחיבוק, בשיר, בשכיבה לידך, בעזרת מוצץ או בקבוק מים וגם במשך היום להסביר לו בשפה מותאמת לגילו, שהוא יוכל לאכול כשיהיה אור בחלון, ושבלילה שוכבים וישנים.
בהחלט ייתכן שגם בסוף התהליך הוא ימשיך להתעורר בלילה, אבל ילמד להסתפק בהתייחסות קצרה ויחזור לישון, ועם הגיל גם ההתעוררויות האלה תחלופנה.
שוב מניסיון, גמילה כזאת עלולה להיות קשה ומתישה גם היא ולארוך זמן מה, אפילו כמה שבועות, אבל לפחות הילדון לא מרגיש שנטשו אותו בלילה ושאין טעם לטרוח לבכות!