מה אספתי מליד פח הזבל
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2005, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של ...*
מה אספתי מליד פח הזבל
ועוד -
שמלה יפהפיה שישבה עליי בול (נדיר)
תיק צד חדש ושיקי
תיק חדש לערב
חבילת סדינים וכו' - מכובסת ומעומלנת
6 חולצות של זארה, רנואר וכו' - במידה קטנה, עברו לילדות במשפחה
ג'אקט מסריג בצבע תכלכל יפהפה בסגנון שמעולם אל הייתי מודדת ווואלה - יושב עליי יפה..
אחתה הרפתקאות בעסקי הרחוב.. היא שבגלל שזה כבר ביד אז אתה מנסה ונחשף לדברים שונים ומיוחדים שדווקא כן הולמים אותך
דבר נוסף - מאז שהתחלתי לקחת מלמטה הארון שלי שילש את כמות המותגים היוקרתיים בתוכו (דן קסידי, טיפאני, קרוקר, לי קופר ועוד).
שמלה יפהפיה שישבה עליי בול (נדיר)
תיק צד חדש ושיקי
תיק חדש לערב
חבילת סדינים וכו' - מכובסת ומעומלנת
6 חולצות של זארה, רנואר וכו' - במידה קטנה, עברו לילדות במשפחה
ג'אקט מסריג בצבע תכלכל יפהפה בסגנון שמעולם אל הייתי מודדת ווואלה - יושב עליי יפה..
אחתה הרפתקאות בעסקי הרחוב.. היא שבגלל שזה כבר ביד אז אתה מנסה ונחשף לדברים שונים ומיוחדים שדווקא כן הולמים אותך
דבר נוסף - מאז שהתחלתי לקחת מלמטה הארון שלי שילש את כמות המותגים היוקרתיים בתוכו (דן קסידי, טיפאני, קרוקר, לי קופר ועוד).
מה אספתי מליד פח הזבל
שני זוגות נעלים בסגנון בובה, מקסימות, ממותגות ובמצב מעולה. זוג אחד כמעט קניתי בכסף מלא, 350 שקלים במכירת סוף העונה. מתאימות בול לבת שלי. כמה מחמאות היא כבר קיבלה עליהן.
שקית מלאה בגדים יפים שהתאימו בול לבת ה 14 שלי. אמרנו שמי שזרקה את זה יש לה טעם טוב.
שקית מלאה בגדים יפים שהתאימו בול לבת ה 14 שלי. אמרנו שמי שזרקה את זה יש לה טעם טוב.
מה אספתי מליד פח הזבל
אמרנו שמי שזרקה את זה יש לה טעם טוב.
היא לא זרקה, היא הניחה ליד הפח לאחר שסיימה את השימוש על מנת שיגיעו למי שיוכל להנות מהם.
גם אני כשמצטברת לי ערימה למסירה ואין לי למי להעביר באופן מיידי, מניחה ליד הפח על מנת שעוברים ושבים ייקחו ויהנו. @}
היא לא זרקה, היא הניחה ליד הפח לאחר שסיימה את השימוש על מנת שיגיעו למי שיוכל להנות מהם.
גם אני כשמצטברת לי ערימה למסירה ואין לי למי להעביר באופן מיידי, מניחה ליד הפח על מנת שעוברים ושבים ייקחו ויהנו. @}
מה אספתי מליד פח הזבל
בזמן האחרון זה נעשה ממש צונמי. אולי בגלל שהמון עוברים דירה. מצאתי ארגז ספרים נהדרים לפני כמה ימים, ולפני יומיים עוד ארגז, מלא ספרי אגטה כריסטי ועוד ספרים נהדרים. והיום ספרים אחרים, גם כן טובים ודיסק נפלא של יוסי בנאי מגיש נתן אלתרמן. ועוד שכחתי לספר על קופסה מלאה צעצועים לתינוק (שאתן אותם למנקה המקסימה שלנו בעבודה שהיא בת 38 ויש לה שני נכדים כבר). והיום בערב, לקינוח, שקית עם מתנות נפלאות נוספות: כובע מאוד מיוחד, בגדים יפים ותיק, בדיוק לבנות שלי וחצאית ממותגת במיוחד (שתימסר לחברה לעבודה), "הכל בטוב טעם". אני שמחה בשלל כמו ילדה קטנה.
מה אספתי מליד פח הזבל
תיקים תיקים תיקים
כמעט ולא קונה, הכל מוצאת למטה, כולל תיק לטיולים ולערב ולעבודה ולמתנה ובכלל...
חדשים!
כמעט ולא קונה, הכל מוצאת למטה, כולל תיק לטיולים ולערב ולעבודה ולמתנה ובכלל...
חדשים!
מה אספתי מליד פח הזבל
מצחיק . לפעמים הולכים עם הראש באדמה ולא רואים כלום. אתמול עלעלתי בעמוד הזה, והיום על הבוקר שלל מציאות- דיסקים מצוינים חדשים ונקיים (קלאסי, ישראלי, שנות התשעים וכו) ושלוש מסגרות עץ מהממות ! רק לפקוח עיניים, ולא להתבייש לגשת לערימות שליד הפחים 

-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
מה אספתי מליד פח הזבל
למתעגלת לגבי מסגרות העץ-
רק שימי לב שאינן מתולעות או עם חרקים. חפשי בהן חורים קטנים ומין אבקה כזו שאינה אבק.
החרקים עצמם ממש זערוריים אבל יכולים לעשות נזקים רציניים אם יכנסו אליך הביתה ויתעלקו על חפצים מעץ שיש לך.
קרה לי כבר שהכנסתי הביתה מסגרת מהממת שכזו ורק לאחר שהסבו את תשות לבי לכך בדקתי וראיתי חרקים וכמובן החזרתי את המסגרת לפח....
רק שימי לב שאינן מתולעות או עם חרקים. חפשי בהן חורים קטנים ומין אבקה כזו שאינה אבק.
החרקים עצמם ממש זערוריים אבל יכולים לעשות נזקים רציניים אם יכנסו אליך הביתה ויתעלקו על חפצים מעץ שיש לך.
קרה לי כבר שהכנסתי הביתה מסגרת מהממת שכזו ורק לאחר שהסבו את תשות לבי לכך בדקתי וראיתי חרקים וכמובן החזרתי את המסגרת לפח....
מה אספתי מליד פח הזבל
סיר ברזל יצוק במצב מצויין
ספר משנת 1930 של אהרן אהרונסון על מחקריו בארץ ישראל
ספר משנת 1930 של אהרן אהרונסון על מחקריו בארץ ישראל
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*
מה אספתי מליד פח הזבל
מזמן לא מצאתי משהו... (מצטטת את עצמי)
ואני גם לא מחפשת.
די לי בביקור שבועי בויצו.
ואני גם לא מחפשת.
די לי בביקור שבועי בויצו.
-
- הצטרפות: 13 מאי 2011, 08:51
- דף אישי: הדף האישי של חבקנית_עצים*
מה אספתי מליד פח הזבל
המציאה האחרונה שלי, סיר חרס לתפוחי אדמה.
אפילו בקיבוץ עוד היו לנו מציאות לא רעות אבל פה... העשירים האלו לא זורקים כלום בזמן האחרון.
דווקא הצלחנו בשנה שעברה לסדר לעצמנו פינות יפות בחצר אבל תקופת יובש ארוכה. אפילו המיחזורית שוממה...
אפילו בקיבוץ עוד היו לנו מציאות לא רעות אבל פה... העשירים האלו לא זורקים כלום בזמן האחרון.
דווקא הצלחנו בשנה שעברה לסדר לעצמנו פינות יפות בחצר אבל תקופת יובש ארוכה. אפילו המיחזורית שוממה...
מה אספתי מליד פח הזבל
המציאה האחרונה שלי, סיר חרס לתפוחי אדמה.
וכולם, יחד עם צוויליך, להגיד בקול מתעניין:
חבקנית, העלית חרס בידך?
צוויל
וכולם, יחד עם צוויליך, להגיד בקול מתעניין:
חבקנית, העלית חרס בידך?
צוויל
מה אספתי מליד פח הזבל
שולחן סלון יפהפה ומתאים לבית, במצב כמעט חדש. ארונית לא משהו אבל פרקטית למטבח. ובגדים ועוד בגדים...
-
- הצטרפות: 09 דצמבר 2010, 18:21
- דף אישי: הדף האישי של שמש_צהובה*
מה אספתי מליד פח הזבל
מצאתי מצאתי מצאתי
ד״ר מרטינס בורדו !!!
במידה שלי.
הונחו יפה על הצפרדע הירוקה, וחיכו רק לי.
עם כל החינוך הפולני, אימצתי אותן באהבה. 5 (!!) שנים חיכיתי להן. והן באו. אח.
ד״ר מרטינס בורדו !!!
במידה שלי.
הונחו יפה על הצפרדע הירוקה, וחיכו רק לי.
עם כל החינוך הפולני, אימצתי אותן באהבה. 5 (!!) שנים חיכיתי להן. והן באו. אח.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מה אספתי מליד פח הזבל
איזו מציאה (-:
מה אספתי מליד פח הזבל
רק לאחרונה,
מצאתי בובת מרבה רגליים ענקית ונקייה משהו כמו שני מטר בשקית ליד הפח
הממ, שידה קטנה שחורה
מתקן לעציצים שמניחים על מעקה המרפסת
פאזלים לילדים
סטים שלמים של סדינים וציפות מסוג מעולה, של מותגי על במצב טוב פלוס, חלקם הפכו לוילונות וחלקם לכיסוי הספות ועוד
עגלת "סופר" לילדים שחסר בה גלגל אבל החבר'ה מרוצים ממנה
ישבנון - שמצאתי השבוע, בול כמו שחיפשתי, כבר חודש ולא מצאתי, בדיוק של המותג שרציתי ובצבע ובמצב מצוין
אותו הדבר קרה לי עם מגלשת ילדים מתפרקת שמתאימה לבית - שהתקמצנתי לקנות וחודשיים אחרי שהתחלתי לתכנן עליה- היא הופיעה זרוקה ליד פח, אספנו אותה הביתה ומאז הילדים חוגגים
וגם נידבתי המון בגדים וחפצי תינוקות לרחוב ופירסמתי בפייסבוק את הכתובת ומצב החפצים - שיבואו לאסוף וחטפו תוך כמה דקות! לא פחות כיף ויעיל.
מצאתי בובת מרבה רגליים ענקית ונקייה משהו כמו שני מטר בשקית ליד הפח
הממ, שידה קטנה שחורה
מתקן לעציצים שמניחים על מעקה המרפסת
פאזלים לילדים
סטים שלמים של סדינים וציפות מסוג מעולה, של מותגי על במצב טוב פלוס, חלקם הפכו לוילונות וחלקם לכיסוי הספות ועוד
עגלת "סופר" לילדים שחסר בה גלגל אבל החבר'ה מרוצים ממנה
ישבנון - שמצאתי השבוע, בול כמו שחיפשתי, כבר חודש ולא מצאתי, בדיוק של המותג שרציתי ובצבע ובמצב מצוין
אותו הדבר קרה לי עם מגלשת ילדים מתפרקת שמתאימה לבית - שהתקמצנתי לקנות וחודשיים אחרי שהתחלתי לתכנן עליה- היא הופיעה זרוקה ליד פח, אספנו אותה הביתה ומאז הילדים חוגגים
וגם נידבתי המון בגדים וחפצי תינוקות לרחוב ופירסמתי בפייסבוק את הכתובת ומצב החפצים - שיבואו לאסוף וחטפו תוך כמה דקות! לא פחות כיף ויעיל.