לקנות משק במושב
לקנות משק במושב
מצאנו "מקום בטבע" במערב הנגב, שצמא למשפחות שיבואו להתישב (ישובי פתחת שלום שבנגב המערבי)
שטחים נרחבים (10 דונם + 30 דונם חקלאי למי שרוצה), אין חובה לעסוק בחקלאות, אבל בהחלט אפשרי.
לא יקר -- 20,000$ למשק
עושה רושם שה-ועדת קבלה לישוב אינה מסובכת, ובהחלט מקבלת פנים.
מה שכן, צריך לעבור מכון פילת (הם אמרו שמחייבים אותם - אולי הסוכנות היהודית?).
אנחנו מחפשים משפחות נוספות לעניין אז במידה ויש מעונינים נא לפנות אלי [email protected]
הערה: ההודעה נכתבה לפני 4 שנים והועברה הנה בעריכה, ייתכן שהמידע לא מעודכן
שטחים נרחבים (10 דונם + 30 דונם חקלאי למי שרוצה), אין חובה לעסוק בחקלאות, אבל בהחלט אפשרי.
לא יקר -- 20,000$ למשק
עושה רושם שה-ועדת קבלה לישוב אינה מסובכת, ובהחלט מקבלת פנים.
מה שכן, צריך לעבור מכון פילת (הם אמרו שמחייבים אותם - אולי הסוכנות היהודית?).
אנחנו מחפשים משפחות נוספות לעניין אז במידה ויש מעונינים נא לפנות אלי [email protected]
הערה: ההודעה נכתבה לפני 4 שנים והועברה הנה בעריכה, ייתכן שהמידע לא מעודכן
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2004, 09:31
- דף אישי: הדף האישי של זוהרה_ה*
לקנות משק במושב
אנחנו במגעים לרכישת משק במושב, נוכחנו לדעת כי הענין הרבה יותר מורכב מרכישת דירה, יש הרבה מאד דברים שצריך לברר ולהבטיח קודם לחתימת החוזה.
אנחנו זוג צעיר וזה הבית הראשון שלנו (איזה פחד) והמשכנתא הע נ ק י ת הראשונה שלנו ואנחנו מפחדים לעשות טעויות.
לכן,אם יש למישהו/י נסיון ברכישת משק ויכול/ה לתת עצות שימושיות, דברים ששווה לבדוק, שאלות שצריך לשאול. וכן טיפים ללקיחת משכנתא (הכל נשמע לי כמו סינית - יותר כמו קזינו סיני - ההגיון שמאחורי בחירת סוג הריבית לא מובן לי לחלוטין זה נראה לי כמו הימור אחד גדול) איפה כדאי לבדוק? על מה כדאי להתמקח? איפה לעשות ביטוח למשכנתא?
ה צ י ל ו !!!
אם תוכלו להאיר את עיניי, אני אודה לכם מאד מאד![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
אנחנו זוג צעיר וזה הבית הראשון שלנו (איזה פחד) והמשכנתא הע נ ק י ת הראשונה שלנו ואנחנו מפחדים לעשות טעויות.
לכן,אם יש למישהו/י נסיון ברכישת משק ויכול/ה לתת עצות שימושיות, דברים ששווה לבדוק, שאלות שצריך לשאול. וכן טיפים ללקיחת משכנתא (הכל נשמע לי כמו סינית - יותר כמו קזינו סיני - ההגיון שמאחורי בחירת סוג הריבית לא מובן לי לחלוטין זה נראה לי כמו הימור אחד גדול) איפה כדאי לבדוק? על מה כדאי להתמקח? איפה לעשות ביטוח למשכנתא?
ה צ י ל ו !!!
אם תוכלו להאיר את עיניי, אני אודה לכם מאד מאד
![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
לקנות משק במושב
והמשכנתא הע נ ק י ת הראשונה שלנו
משכנתא זה לא משחק
16000 איש הוצאו מחוץ לבתיהם לאחר שלא הצליחו להחזיר משכנתא בשנתיים האחרונות
משכנתאות הן מכשיר לעושק
מטרתן להותיר את שוק הנדל"ן ברמה גבוהה מעל למציאות כך מוזרמים לשוק הנדל"ן כספים אשר בצורה אחרת לא היו מגיעים אליו
דבר נוסף - ערך הקרקעות במושבים במגמת ירידה בשל גורמים שונים כגון חוסר ריווחיות בחקלאות, ובג"ץ הקשת המזרחית.
להערכתי ערך הקרקעות במושבים ימשיך וירד
בועת הנדל"ן כבר חורקת
משכנתא זה לא משחק
16000 איש הוצאו מחוץ לבתיהם לאחר שלא הצליחו להחזיר משכנתא בשנתיים האחרונות
משכנתאות הן מכשיר לעושק
מטרתן להותיר את שוק הנדל"ן ברמה גבוהה מעל למציאות כך מוזרמים לשוק הנדל"ן כספים אשר בצורה אחרת לא היו מגיעים אליו
דבר נוסף - ערך הקרקעות במושבים במגמת ירידה בשל גורמים שונים כגון חוסר ריווחיות בחקלאות, ובג"ץ הקשת המזרחית.
להערכתי ערך הקרקעות במושבים ימשיך וירד
בועת הנדל"ן כבר חורקת
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
לקנות משק במושב
16000? בארץ?
-
לקנות משק במושב
ערך הקרקעות במושבים במגמת ירידה
אנחנו מחפשים משק כבר שנתיים ורק עכשיו שערך המשקים הגיע לשפל חסר תקדים אנחנו יכולים לנסות לרכוש.
אולי ערך הקרקע במגמת ירידה בגלל חוסר רווחיות בחקלאות אבל ערך הקרקעות למגורים בפריפריה רק הולך ועולה,
היום לגור במושב זו איכות חיים שאין דומה לה בסביבה האורבנית וכן יש חינוך טוב יותר (ברוב המקרים) ופחות השפעות הרסניות על הנוער.
בסכום שאנחנו קונים היום את המשק - אפשר בקושי למצוא וילה בהרחבה במושב טוב, לכן לדעתנו הצעד נכון .
כמו כן מאחר ויש בבעלותנו יקב וקייטרינג - אנחנו חושבים שאפשר גם את שטחי ב' וג' להפוך לרווחיים.
כפי שאפשר לראות שקלנו את הנושא והחלטנו לקנות....העניין הוא שאנחנו צריכים סיוע בהתמודדות עם נושא המשכנתא
אז שוב אם למישהו יש עצה טובה - נשמח לשמוע.![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
אנחנו מחפשים משק כבר שנתיים ורק עכשיו שערך המשקים הגיע לשפל חסר תקדים אנחנו יכולים לנסות לרכוש.
אולי ערך הקרקע במגמת ירידה בגלל חוסר רווחיות בחקלאות אבל ערך הקרקעות למגורים בפריפריה רק הולך ועולה,
היום לגור במושב זו איכות חיים שאין דומה לה בסביבה האורבנית וכן יש חינוך טוב יותר (ברוב המקרים) ופחות השפעות הרסניות על הנוער.
בסכום שאנחנו קונים היום את המשק - אפשר בקושי למצוא וילה בהרחבה במושב טוב, לכן לדעתנו הצעד נכון .
כמו כן מאחר ויש בבעלותנו יקב וקייטרינג - אנחנו חושבים שאפשר גם את שטחי ב' וג' להפוך לרווחיים.
כפי שאפשר לראות שקלנו את הנושא והחלטנו לקנות....העניין הוא שאנחנו צריכים סיוע בהתמודדות עם נושא המשכנתא
אז שוב אם למישהו יש עצה טובה - נשמח לשמוע.
![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
לקנות משק במושב
זוהרה,
ממה שאני זוכרת לגבי משכנתא -
בהצלחה!
ממה שאני זוכרת לגבי משכנתא -
- מאד כדאי לבדוק בנקים שונים. להתמקח, לנדנד, לומר "שם הציעו לי ככה וככה", זו לא קטנוניות, כל עשירית נקודה שווה הרבה כסף בחשבון הכללי. אם מישהו קטנוני זה הבנק.
- משתלם להיכנס ולהתעניין גם בבנקים קטנים, משום שהם מנסים להתחרות בבנקםי הגדולים על כל לקוח, ומוכנים להתמקח. חסכונות לא כדאי לשים בהם, למקרה שיפלו (ע"ע הבנק למסחר), אבל משכנתא - אם הבנק יפול...
- לא להתבייש לשבת עם מחשבון ולבדוק כל מה שהפקיד אומר ומחשב מולכם. לבקש ממנו להוציא תדפיסים, כדי לראות את הסכומים בעין.
- לבדוק את פריסת התשלומים על גבי שנים. לפעמים שווה להתאמץ ולשלם משכנתא גדולה (סכום גבוה) במשך 5-6 שנים, ולא סכום בינוני למשך 20 שנה.
- לבדוק נקודות יציאה במשכנתא ומה הקנס עליהן, למקרה ששפר עליכם הגורל ותוכלי לשלם הרבה ממנה בבת אחת.
- לפעמים משתלם לפצל סכום גדול לכמה אפיקים שונים בריבית (משתנה, קבועה).
- להוציא תעודת זכאות, כל בנק מוציא את זה, זה לא שירות מיוחד בשבילכם, אז שלא יעבדו עליכם. לא חייבים לקחת משכנתא בבנק שבו הוצאתם את הזכאות, זה נוח יותר, אבל לא חובה בכלל. לשים לב לניקוד - הריון בחודש חמישי נחשב כבר ילד לעניין הניקוד.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
לקנות משק במושב
לברר שאין על המשק חובות. לא יודעת איפה. אולי במנהל מקרקעי ישראל ורשם המשכונות. אולי כדאי להיעזר בעורך דין (כזה שמתמחה בנדל"ן ובמושבים) עולה כסף, אבל יתכן ששווה את הסיכוי שתהיה בעיה.
לקנות משק במושב
16000? בארץ?
כן שש עשרה אלף הוצאו מביתם בישראל בהליכים משפטיים של הוצאה לפועל
כן שש עשרה אלף הוצאו מביתם בישראל בהליכים משפטיים של הוצאה לפועל
-
לקנות משק במושב
אגליה וטרה רוסה,
תודה רבה על תשובותכם
אחרי שבעל הנכס סיפק לנו מסמכים ממנהל מקרקעי ישראל ומגורמים נוספים, והכל נראה פחות או יותר תקין, חתמנו על זכרון דברים, קבענו פגישות עם כמעט כל הבנקים למשכנתאות והתחלנו לעבוד על טיוטות של החוזה.
במקביל עורך הדין שלנו עשה עוד כמה בדיקות (אחרי שקיבל יפוי כוח מהמוכרים) וגילה שיש להם חובות ושמונה כונס נכסים לנכס מיד אחרי שהם הוציאו אישור שהכל בסדר והם כמובן לא טרחו לספר לנו את זה.
במשך חודשיים - שלושה אנחנו במגעים לקנות את המשק במטרה לעבור לגור בו בסביבות אפריל - מאי, כחודשיים לפני תאריך הלידה המשוער.
עכשיו כמובן שביטלנו את זכרון הדברים והגשנו תביעה לקבלת המקדמה ששלמנו - ויותר גרוע....אין לנו הרבה זמן למצוא בית אחר לגור בו. הבית שאנחנו שוכרים לא מתאים לגידול תינוקת.
כל הזמן אנחנו מנסים לשכנע את עצמנו שזה בטח לטובה - ומקווים שנמצא משהו בזמן (בשכירות) ונסתדר.
תודה על עזרתכן, תחזיקו אצבעות.
תודה רבה על תשובותכם
אחרי שבעל הנכס סיפק לנו מסמכים ממנהל מקרקעי ישראל ומגורמים נוספים, והכל נראה פחות או יותר תקין, חתמנו על זכרון דברים, קבענו פגישות עם כמעט כל הבנקים למשכנתאות והתחלנו לעבוד על טיוטות של החוזה.
במקביל עורך הדין שלנו עשה עוד כמה בדיקות (אחרי שקיבל יפוי כוח מהמוכרים) וגילה שיש להם חובות ושמונה כונס נכסים לנכס מיד אחרי שהם הוציאו אישור שהכל בסדר והם כמובן לא טרחו לספר לנו את זה.
במשך חודשיים - שלושה אנחנו במגעים לקנות את המשק במטרה לעבור לגור בו בסביבות אפריל - מאי, כחודשיים לפני תאריך הלידה המשוער.
עכשיו כמובן שביטלנו את זכרון הדברים והגשנו תביעה לקבלת המקדמה ששלמנו - ויותר גרוע....אין לנו הרבה זמן למצוא בית אחר לגור בו. הבית שאנחנו שוכרים לא מתאים לגידול תינוקת.
כל הזמן אנחנו מנסים לשכנע את עצמנו שזה בטח לטובה - ומקווים שנמצא משהו בזמן (בשכירות) ונסתדר.
תודה על עזרתכן, תחזיקו אצבעות.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
לקנות משק במושב
וואו. איזה מבאס. טוב זו ממש דוגמה טובה לכדאיות של עורך דין.
בהצלחה בקשר לשכירות. אני בטוחה שתמצאו משהו.
בהצלחה בקשר לשכירות. אני בטוחה שתמצאו משהו.
לקנות משק במושב
וואו ממש מזל שעליתם על זה. בדיוק עמדתי לכתוב שלא משנה מה המסמכים שבעל הנכס \מראה, אתם צריכים ללכת לטאבו ולהוציא נכס בעצמכם. וגם עמדתי להמליץ על עורך דין מטעמכם, כי זה מדהים מה שהם מסוגלים לעשות (לטוב ולרע).
אני מקוה שתמצאו בקרוב בית אחר, טוב יותר.
אני מקוה שתמצאו בקרוב בית אחר, טוב יותר.
-
לקנות משק במושב
תודה,
זו הייתה כזו סתירת לחי,
תמיד חשבתי שאני יכולה לסמוך על אנשים, ושיש עוד אנשים טובים בעולם, שלא כולם שקרנים ורמאים ו...
אנחנו ישבנו איתם כ-5 פעמים עם הילדים שלהם ודיברנו וצחקנו סיפרנו להם כמה אנחנו לחוצים ומפחדים בגלל שזה הבית הראשון שלנו ושאנחנו צריכים לקחת משכנתא ענקית בשביל לרכוש אותו, ושהחשש עוד גובר בגלל ההריון והתינוקת שבדרך, והם היו עדים לתפיחת הבטן שלי בחודשיים האחרונים וכל אותו הזמן המשפחה הזו תכננה לעשוק אותנו,
במודע הם ניסו למכור לנו משהו שאינו בבעלותם, שהם ישאירו אותנו עם זכויות שלא ניתן לממש....
אני עדיין לא מצליחה להתאושש מזה.![|U| |U|](./images/smilies/broken.gif)
לא מהכסף...תבענו אותם ונקבל את המקדמה כולל פיצוי (הטלנו עיקול על הנכס),
זה החלום שקרם עור וגידים והפך כל-כך ממשי שאפשר היה ממש להרגיש אתו בקצות האצבעות ועכשיו צריך להתחיל הכל מהתחלה.
אבל כבר היום מצאתי באינטרנט משק אחר שאולי יוכל להתאים לנו ואנחנו נלך בימים הקרובים לראות אותו - הכל לטובה, אני בטוחה שזה קרה מסיבה מסויימת, עוד שיעור חשוב בחיים שהייתי צריכה ללמוד , לחיים יש את הקצב שלהם וצורת ההתנהלות לא תמיד מובנת - אני אמשיך לזרום איתם - עד היום טפו טפו החיים חייכו אלי D-: ואין סיבה שזה לא ימשך.
תודה על העידוד.![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
זו הייתה כזו סתירת לחי,
תמיד חשבתי שאני יכולה לסמוך על אנשים, ושיש עוד אנשים טובים בעולם, שלא כולם שקרנים ורמאים ו...
אנחנו ישבנו איתם כ-5 פעמים עם הילדים שלהם ודיברנו וצחקנו סיפרנו להם כמה אנחנו לחוצים ומפחדים בגלל שזה הבית הראשון שלנו ושאנחנו צריכים לקחת משכנתא ענקית בשביל לרכוש אותו, ושהחשש עוד גובר בגלל ההריון והתינוקת שבדרך, והם היו עדים לתפיחת הבטן שלי בחודשיים האחרונים וכל אותו הזמן המשפחה הזו תכננה לעשוק אותנו,
במודע הם ניסו למכור לנו משהו שאינו בבעלותם, שהם ישאירו אותנו עם זכויות שלא ניתן לממש....
אני עדיין לא מצליחה להתאושש מזה.
![|U| |U|](./images/smilies/broken.gif)
לא מהכסף...תבענו אותם ונקבל את המקדמה כולל פיצוי (הטלנו עיקול על הנכס),
זה החלום שקרם עור וגידים והפך כל-כך ממשי שאפשר היה ממש להרגיש אתו בקצות האצבעות ועכשיו צריך להתחיל הכל מהתחלה.
אבל כבר היום מצאתי באינטרנט משק אחר שאולי יוכל להתאים לנו ואנחנו נלך בימים הקרובים לראות אותו - הכל לטובה, אני בטוחה שזה קרה מסיבה מסויימת, עוד שיעור חשוב בחיים שהייתי צריכה ללמוד , לחיים יש את הקצב שלהם וצורת ההתנהלות לא תמיד מובנת - אני אמשיך לזרום איתם - עד היום טפו טפו החיים חייכו אלי D-: ואין סיבה שזה לא ימשך.
תודה על העידוד.
![@} {@](./images/smilies/flower.gif)
-
לקנות משק במושב
היום אחה"צ בן זוגי החמוד נסע לשם כדי למסור להם את כתב התביעה ולהחתים אותם על אישור קבלה,
עזי המצח הזה חייכו אליו והציעו לו להכנס לשתות משהו חם - כאילו כלום לא קרה,
כאילו לא ניסו לגזול ממנו במרמה את כל רכושו, חסכונותיו והירושה שקיבל.....
לאנשים האלה אין אפילו טיפ-טיפת בושה!!!!
עזי המצח הזה חייכו אליו והציעו לו להכנס לשתות משהו חם - כאילו כלום לא קרה,
כאילו לא ניסו לגזול ממנו במרמה את כל רכושו, חסכונותיו והירושה שקיבל.....
לאנשים האלה אין אפילו טיפ-טיפת בושה!!!!
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
לקנות משק במושב
לאנשים האלה אין אפילו טיפ-טיפת בושה!!!!_
יותר נשמע שהם לא ממש מבינים מה קורה .
אגב באיזה אזור אתם מחפשים ?
_
יותר נשמע שהם לא ממש מבינים מה קורה .
אגב באיזה אזור אתם מחפשים ?
_
-
לקנות משק במושב
אנחנו מחפשים לקנות משק באיזור עמק האלה או באיזור לטרון.
וכרגע מחפשים לשכור דירה באזור מודיעין, מועצה איזורית גזר - עד שנמצא.
וכרגע מחפשים לשכור דירה באזור מודיעין, מועצה איזורית גזר - עד שנמצא.
לקנות משק במושב
אם תוכלו לפרסם את שם האיש הזה שלא יצליח לעבוד על אחרים .אם לא עכשיו אז בסןף ההליך המשפטי או לפחות לתת רמזים ברורים. אני למשל גרתי במושב בשכירות אצל אישה שהעבודה שלה זה למרר לאנשים את החיים כדי שיצאו לפני סוף תקופת החוזה...או שיברחו בסוף השנה גם אם תכננו לגור כמה שנים...וכך עוברים להם השוכרים במושב תעוז במשק 6 אחד אחרי השני והיא מכניסה בוחטות לכיס...ז ה י ר ו ת ! ! !
-
לקנות משק במושב
ליונת
רק עכשיו שמתי לב
16000? בארץ?
כן
16,000 איש הוצאו מבתיהם בארץ
אם אינני טועה פורסם ב - The-Marker
להערכתי המספר גבוה בהרבה משום שרוב האנשים אינם מגיעים לערכאות משפטיות
ואינם מגיעים לסטטיסטיקות
רק עכשיו שמתי לב
16000? בארץ?
כן
16,000 איש הוצאו מבתיהם בארץ
אם אינני טועה פורסם ב - The-Marker
להערכתי המספר גבוה בהרבה משום שרוב האנשים אינם מגיעים לערכאות משפטיות
ואינם מגיעים לסטטיסטיקות
-
לקנות משק במושב
טוב, אז לבקשתו של רן, עברה שנה
עם תום התהליך המשפטי וגביית החוב,
קיבלנו את כספנו בחזרה + 5,000$ פיצוי,
אבא שלי אומר שכזו ריבית לא היינו מקבלים מאף בנק (אם נתעלם מעוגמת הנפש כמובן)
בכל מקרה שמו של האיש הוא : אפריים אברהם
ומדובר על בית מקצועי (ללא שטחים חקלאיים ) שהוא מנסה גם בימים אלה למכור כמשק חקלאי
במושב אביעזר בעמק האלה.
אז..לכל המחפשים היזהרו ממנו, מסתבר שהוא נוכל לא קטן.
עם תום התהליך המשפטי וגביית החוב,
קיבלנו את כספנו בחזרה + 5,000$ פיצוי,
אבא שלי אומר שכזו ריבית לא היינו מקבלים מאף בנק (אם נתעלם מעוגמת הנפש כמובן)
בכל מקרה שמו של האיש הוא : אפריים אברהם
ומדובר על בית מקצועי (ללא שטחים חקלאיים ) שהוא מנסה גם בימים אלה למכור כמשק חקלאי
במושב אביעזר בעמק האלה.
אז..לכל המחפשים היזהרו ממנו, מסתבר שהוא נוכל לא קטן.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
לקנות משק במושב
אני סתם ככה, עוברת אורח.....
מציעה לכם בעיקר כשמדובר בבית ראשון שלכם.... בעיקר אם עדיין אין לכם הכנסה קבועה ארוכת טווח.......
לא לקחת משכנתא ע נ ק י ת , לא לקחת סיכונים מיותרים.......
עדיף לשלם סכום נמוך יותר עבור החזרי משכנתא בכל חודש ולא להשתעבד!!!
לעתים זוגות צעירים שטרם נולדו להם ילדים, לא קולטים איזה שינוי כלכלי יעבורו כשיוולדו להם הילדים
(בעיקר אם שני בני הזוג עובדים וצריך להכניס את הילדים לפעוטון/מטפלת/משפחתון/גן ילדים).
מציעה לכם בעיקר כשמדובר בבית ראשון שלכם.... בעיקר אם עדיין אין לכם הכנסה קבועה ארוכת טווח.......
לא לקחת משכנתא ע נ ק י ת , לא לקחת סיכונים מיותרים.......
עדיף לשלם סכום נמוך יותר עבור החזרי משכנתא בכל חודש ולא להשתעבד!!!
לעתים זוגות צעירים שטרם נולדו להם ילדים, לא קולטים איזה שינוי כלכלי יעבורו כשיוולדו להם הילדים
(בעיקר אם שני בני הזוג עובדים וצריך להכניס את הילדים לפעוטון/מטפלת/משפחתון/גן ילדים).
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2003, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של רונית_דיטל*
לקנות משק במושב
אנחנו מישפחה עם ילדה בת שנתיים וחצי עם התכוונות לחיים טבעיים ופשוטים ככל האפשר מחפשים שכנים דומים
המשק השכן לנו עומד למכירה במושב עין עירון
לפרטים רונית 04-6379443
המשק השכן לנו עומד למכירה במושב עין עירון
לפרטים רונית 04-6379443
לקנות משק במושב
זוהרה
תודה על המידע החשוב אנחנו כמה צעדים מאחוריכם ובדיוק מחפשים באותם איזורים-ובאמת הגענו לאביעזר
תעדכני בכל מה שתוכלי-אנחנו זוג צעיר עם חלומות עתיקים....מחפשים מאד משק קטן,
תודה......
אסתר
תודה על המידע החשוב אנחנו כמה צעדים מאחוריכם ובדיוק מחפשים באותם איזורים-ובאמת הגענו לאביעזר
תעדכני בכל מה שתוכלי-אנחנו זוג צעיר עם חלומות עתיקים....מחפשים מאד משק קטן,
תודה......
אסתר
לקנות משק במושב
מי שמעניין אותו משק כדי לו לפתוח עניים לכיוון צפון הנגב,בין צומת בית קמה לצומת בית הגדי ישנם קבוצת מושבים שעוברים בשנים האחרונות התחדשות מסויימת בגלל שהמחירים יחסית סבירים ,איכות החיים והשקט ישנה התענינות רצינית של זוגות ומשפחות בקשר לאיזור.אני ומשפחתי רחשנו פה משק לפני כשנה,אנו מאוד מרוצים ורוצים גם ליידע לגביי האפשרוייות באזור ,אז כל מי שמעוניין לדעת יותר לגבי הרחבות או משקים מוזמן להגיב או להתקשר 0542224909
לקנות משק במושב
אז ככה רן היקר שכותב כאן אומנם אתה מנסה להשמיץ אותי כבעלת משק 6 במושב תעוז וכמה חבל ועצוב שהאנשים באתר הזה לא יודעים שמדובר בזוג אסירים לשעבר ובהחלט ברגע שגם סירבו לשלם את דמי השכירות ולאור העובדה שפתאום הגיעו שוטרים למשק שלנו השכם וערב ע"מ לבצע חיפוש בבית של רן וזוגתו ששכרו אצלינו בית ...בהחלט ניבהלנו וזה עם עוד כמה איומים מכוערים של הצמד הזה ..בהחלט אנחנו שמחנו ביום שהחליטו לעזוב אותנו לנפשינו ולאמלל בעל משק אחר...
חבל שאתה משמיץ כאן רן כי אחרת לא הייתי אפילו ניזכרת במפגש המצער אך המלמד עימכם..
מכל מקום הרי לפניכם גרו כאן זוג נפלא במשך כ8שנים ועד היום הם חברים ואורחים אהובים וכנ"ל מאז לכתכם ועד כה גר כאן זוג נפלא שהפכו גם להיות חברים...
כך שאני מציעה לך לבדוק את עצמך..ובהחלט מזהירה כאן כל מי שאתה מגיע אליו במטרה לשכור בית אצלו....
חבל שאתה משמיץ כאן רן כי אחרת לא הייתי אפילו ניזכרת במפגש המצער אך המלמד עימכם..
מכל מקום הרי לפניכם גרו כאן זוג נפלא במשך כ8שנים ועד היום הם חברים ואורחים אהובים וכנ"ל מאז לכתכם ועד כה גר כאן זוג נפלא שהפכו גם להיות חברים...
כך שאני מציעה לך לבדוק את עצמך..ובהחלט מזהירה כאן כל מי שאתה מגיע אליו במטרה לשכור בית אצלו....
-
לקנות משק במושב
שלום, אנו זוג שגם חולם על משק קטן. וזה מעודד שאני שומע שהמחירים ירדו.
האם משהוא יכול לתת סדרי גודל של הסכום שעולה משק קטן באזור לטרון עמק האלה או הצפון.
כי ממה שאני זוכר מדובר בהרבה מאוד כסף. אשמח מאוד לשמוע פרטים מאנשים שנמצאים במסע חיפשים להגשמת חלום. תודה והלוואי וייתגשמו כל חלומותנו...
האם משהוא יכול לתת סדרי גודל של הסכום שעולה משק קטן באזור לטרון עמק האלה או הצפון.
כי ממה שאני זוכר מדובר בהרבה מאוד כסף. אשמח מאוד לשמוע פרטים מאנשים שנמצאים במסע חיפשים להגשמת חלום. תודה והלוואי וייתגשמו כל חלומותנו...
-
- הצטרפות: 24 מאי 2006, 11:34
לקנות משק במושב
שלום,רצינו לידע מי שמעוניין ,משק במושב פעמי תש"ז שנמצע 5 דקות מצומת בית קמה, המשק ריק בלי בית ושטחו 40 דונם כשהחלקה שבה מיועד לקום בית(חלקה א) של 10 דונם. המחיר 160 אלף דולר. אנו זוג צעיר עם ילד רחשנו משק בפעמי תש"ז לפני כשנתיים המשק השכן למשק שעומד למכירה ואנו מעונינים למצוא שכנים שחולמים על אורח חיים אלטרנטיבי או סתם אנשים נחמדים לקשר אורי0542224909.
לקנות משק במושב
גם אנחנו זוג עם שני תינוקות שמחפש משק באיזור הרי ירושלים
מי מכיר מי יודע?
מי מכיר מי יודע?
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2005, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נחה*
לקנות משק במושב
בימים אלו אנחנו מתעניינים בנושא , ואחת האופציות ששוות בדיקה זה בהרחבה של מושב לוזית (בין בית שמש לקרית גת)
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2006, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אליה_לי*
לקנות משק במושב
שאלה אולי קצת טיפשית, מה זה בידיוק 'משק חקלאי'?
האם זה אומר שטח שכבר פעיל חקלאית-גידולים וכו' או שטח יבש ?,,,,
האם אפשר לבנות עליו מה שרוצים?
האם זה אומר שטח שכבר פעיל חקלאית-גידולים וכו' או שטח יבש ?,,,,
האם אפשר לבנות עליו מה שרוצים?
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
לקנות משק במושב
משק חקלאי זהו שטח אדמה עליו ניתן לגור וגם לגדל גידולים חקלאיים. בד"כ למשק חקלאי יש חלקה א' שזוהי החלקה בתוך המושב עליה גם בונים את הבית וגודלה כ- 10 דונם,
וחלקה ב' הממוקמת מחוץ למושב שגודלה כ-30 דונם.
ישנם מושבים בהם למשקים יש גם חלקה ג'.
ישנם משקים בכול מיני מצבים - פעילים, ריקים, ירוקים, יבשים...
וחלקה ב' הממוקמת מחוץ למושב שגודלה כ-30 דונם.
ישנם מושבים בהם למשקים יש גם חלקה ג'.
ישנם משקים בכול מיני מצבים - פעילים, ריקים, ירוקים, יבשים...
-
לקנות משק במושב
תודה ענן
ויש לי עוד שאלה -יותר ממוקדת לעיניני-
האם אפשר לגור על משק חקלאי (על חלקה א) ולהשתמש באדמה לא לצורכי חקלאות ?
אנחנו מחפשים שטח שבו נגור וגם נקים מרכז הארחה ליוגה ותהיתי האם זוהי אופציה במהלך החיפושים...(כמובן שנגדל קצת ירקות אבל לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה ממש חקלאות..)
ויש לי עוד שאלה -יותר ממוקדת לעיניני-
אנחנו מחפשים שטח שבו נגור וגם נקים מרכז הארחה ליוגה ותהיתי האם זוהי אופציה במהלך החיפושים...(כמובן שנגדל קצת ירקות אבל לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה ממש חקלאות..)
-
לקנות משק במושב
אליה לי
כעקרון לא, אבל הכול שאלה של הגדרה.... מותר לך להקים מבנים חקלאיים על השטח שלךאז בתנאים מסוימים תוכלי לנסות להעביר בית הארחה כמבנה חקלאי.
נסי למצוא ולדבר עם אנשים שעשו זאת.
כעקרון לא, אבל הכול שאלה של הגדרה.... מותר לך להקים מבנים חקלאיים על השטח שלךאז בתנאים מסוימים תוכלי לנסות להעביר בית הארחה כמבנה חקלאי.
נסי למצוא ולדבר עם אנשים שעשו זאת.
לקנות משק במושב
אני גרה באזור חבל שלום במועצה אזורית אשכול. יש פה חלקות א בגודל של כ 10 דונם והרבה אנשים בנו עליהן (עם אישור) צימרים או מרכזי ספא ומיזמי תיירות וכדומה. ומשק של 30 דונם עולה רק 25000$ נכון שהמקום לא מאוד מרכזי אבל ממש כייף פה וכולם מוזמנים לבדוק
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
לקנות משק במושב
משק של 30 דונם עולה רק 25000$
מה אפשר לגדל על זה?
מה אפשר לגדל על זה?
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
לקנות משק במושב
זה 250,000$, כן?
-
לקנות משק במושב
רחלי,
משק בפתחת שלום עולה 25,000 $ (ולא 250,000$) - זה נשמע הזוי אבל אלה המחירים...
משק בפתחת שלום עולה 25,000 $ (ולא 250,000$) - זה נשמע הזוי אבל אלה המחירים...
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2006, 20:17
לקנות משק במושב
גם אנחנו חולמים על בית קטן ושטח ענק סביבו,
מה מצב הביטחון בפיתחת שלום?
לא הייתי שם אבל בתחןשה זה קרוב מידי לעזה?
בכלל הייתי רוצה לדעת קצת יותר על כך אם אפשר.
תודה
מה מצב הביטחון בפיתחת שלום?
לא הייתי שם אבל בתחןשה זה קרוב מידי לעזה?
בכלל הייתי רוצה לדעת קצת יותר על כך אם אפשר.
תודה
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2006, 09:57
- דף אישי: הדף האישי של אמיר_ד*
לקנות משק במושב
גם אני הייתי שמח לשמוע עוד קצת פרטים: איפה זה בדיוק, מה אפשר לגדל שם, האם בעל המשק עובד את האדמה או שחייבים לתת לתאילנדים לעבוד, ועוד..
-
לקנות משק במושב
תודה על המידע אבל אזור חבל שלום הוא לא הכיוון שלנו,
אנחנו מחפשים כרגע משק/ נחלה באזורים הבאים ונשמח אם למישהו יש מידע:
אזור בית שמש/ עמק האלה ומעליו, אזור הכרמל והגליל המערבי
אכן, זהו חיפוש נרחב אבל חשוב לנו בעיקר למצוא את השטח והחברה שאליה נתחבר ואז נדע שזהו המקום....
אנחנו מחפשים כרגע משק/ נחלה באזורים הבאים ונשמח אם למישהו יש מידע:
אזור בית שמש/ עמק האלה ומעליו, אזור הכרמל והגליל המערבי
אכן, זהו חיפוש נרחב אבל חשוב לנו בעיקר למצוא את השטח והחברה שאליה נתחבר ואז נדע שזהו המקום....
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2005, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נחה*
לקנות משק במושב
מציעה לבדוק את מושב לוזית שכרגע נמצא בעיצומה של הרחבה רצינית . במושב יש 80 משפחות וההרחבה היא של עוד 130 משפחות. כרגע המושב נמצא בקשיים כלכליים (ולדעתי גם קצת נפשיים
). אנחנו קנינו שם מגרש והתעניינו בלקנות משק ( יש שם נוף שלא מהעולם הזה.......) - אבל בסוף ירדנו מזה (אולי אחרי הזכיה בלוטו נשקול את זה שוב....)
בכל מקרה- שווה בדיקה!
![:/ :-/](./images/smilies/tilted.gif)
בכל מקרה- שווה בדיקה!
-
לקנות משק במושב
תודה אמא נחה
למה התכוונת קשיים נפשיים? לא נשמע כמו מקום טוב לגדל בו ילדים ובכלל...
בכל מקרה נבדוק.
למה התכוונת קשיים נפשיים? לא נשמע כמו מקום טוב לגדל בו ילדים ובכלל...
בכל מקרה נבדוק.
-
לקנות משק במושב
אגב, האם מישהו יודע ומכיר את יבניאל ויוכל לספר לי על המקום אודה מאוד.
-
לקנות משק במושב
מה אם חוות יחידים?
-
לקנות משק במושב
מי עולה ? כמה עולה ? איפה ? למה ?
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
לקנות משק במושב
גם אותנו מאוד מעניין
כל מידע בעניין יועיל
כל מידע בעניין יועיל
-
לקנות משק במושב
שלום...
מזה תקופה ארוכה, אני מנסה לפתור/להמציא פתרון לפרדוקס משווע- כיצד לקנות משק?
בוודאי שמתם לב, שבארצנו הקטנה הפך המושג 'לגור בכפר' מחלוציות ואורח חיים כפרי צנוע ומסתדר עצמאית, לאופציה נדל"נית, לאיכות חיים גבוהה השמורים רק לבעלי הון או לכאלה שמוכנים לשעבד את עצמם, בני זוגם והיחסים עם ילדיהם רק כדי לעמוד בנטל הכלכלי הבלתי ריאלי. מאחר ואין הפרדה בין מגורים בכפר לצרכי רווחה ואיכות חיים, לבין אורח חיים כפרי/חקלאי, אנשים כמוני, המשוועים לאורח חיים צנוע אשר מתרחש ברובו במשק (ולא בהיעדרות של רוב שעות היממה על מנת לכלכלו)- יכולים לממשו?
האופציות המעטות שעוד נותרו, כגון- חבל שלום, עם כל המילים והקמפיינים, אינם אלא מניפולציה דמוגרפית שאינה מתחשבת או חושבת על כלל המערכות והמרכיבים הנחוצים ליישב איזור כזה. ולראייה, ההבהרה החד משמעית שקיבלתי, השמה את עובדת היותי רווק כחיץ ביני לבין החלום הנכסף. ללא שום קשר לכישוריי, למוטיבציה או לערכים אשר אני מביא עמי!
מלבד ייאוש אשר מביא אותי תמיד למסקנה שיש מספיק מדינות אשר כמהות לאנשים כמוני, שיישבו איזורים נידחים, אני מנסה לשתף ולהשתתף ברעיונות 'עוקפי' אינטרסים, פוליטיות וקפיטליזם משחיתים. אשמח לשמוע רעיונות ולהחליפם באחרים! הפניה מיועדת לנשואים, נשואות, רווקות, רווקים, גרושות וגרושים- בקיצור- לבני אדם!
לשיחה אישית אשמח להיפגש גם במסנג'ר - [email protected]
מזה תקופה ארוכה, אני מנסה לפתור/להמציא פתרון לפרדוקס משווע- כיצד לקנות משק?
בוודאי שמתם לב, שבארצנו הקטנה הפך המושג 'לגור בכפר' מחלוציות ואורח חיים כפרי צנוע ומסתדר עצמאית, לאופציה נדל"נית, לאיכות חיים גבוהה השמורים רק לבעלי הון או לכאלה שמוכנים לשעבד את עצמם, בני זוגם והיחסים עם ילדיהם רק כדי לעמוד בנטל הכלכלי הבלתי ריאלי. מאחר ואין הפרדה בין מגורים בכפר לצרכי רווחה ואיכות חיים, לבין אורח חיים כפרי/חקלאי, אנשים כמוני, המשוועים לאורח חיים צנוע אשר מתרחש ברובו במשק (ולא בהיעדרות של רוב שעות היממה על מנת לכלכלו)- יכולים לממשו?
האופציות המעטות שעוד נותרו, כגון- חבל שלום, עם כל המילים והקמפיינים, אינם אלא מניפולציה דמוגרפית שאינה מתחשבת או חושבת על כלל המערכות והמרכיבים הנחוצים ליישב איזור כזה. ולראייה, ההבהרה החד משמעית שקיבלתי, השמה את עובדת היותי רווק כחיץ ביני לבין החלום הנכסף. ללא שום קשר לכישוריי, למוטיבציה או לערכים אשר אני מביא עמי!
מלבד ייאוש אשר מביא אותי תמיד למסקנה שיש מספיק מדינות אשר כמהות לאנשים כמוני, שיישבו איזורים נידחים, אני מנסה לשתף ולהשתתף ברעיונות 'עוקפי' אינטרסים, פוליטיות וקפיטליזם משחיתים. אשמח לשמוע רעיונות ולהחליפם באחרים! הפניה מיועדת לנשואים, נשואות, רווקות, רווקים, גרושות וגרושים- בקיצור- לבני אדם!
לשיחה אישית אשמח להיפגש גם במסנג'ר - [email protected]
לקנות משק במושב
אנחנו בודקים אופציה לקניית משק, יש לנו כ- 800000 ש"ח . האופציות לגור במקום שאינו רחוק מידי מהמרכז (שם המשפחה) אינן מדהימות. ואני גם חושבת על אפשרויות של חברים לילדים בני 8/7/4- ובכלל רוצה לדעת מה אתם חושבים? מה ההמלצות. לא בא לי לגור בהרחבה של חצי דונם.
אולי לקנות משק בשותפות אולי רעיונות אחרים............
אשמח לתשובות
אולי לקנות משק בשותפות אולי רעיונות אחרים............
אשמח לתשובות
-
לקנות משק במושב
להשכרה
נחלהבמושב
כמה בתים ,צימרים
מתאים לחי קהילה של 2 משפחות אולי יותר או לחיים של משפחה אחת יש אפשרות לפרנסה מצימרים במקום,
מדובר על שכירות לתקופה ארוכה אפילו 10 שנים לזוג המאים והרציני.
משק מטופח מאוד עם אפשרות פיתוח רחבה
לרציניים בלבד 0524546434
נחלהבמושב
כמה בתים ,צימרים
מתאים לחי קהילה של 2 משפחות אולי יותר או לחיים של משפחה אחת יש אפשרות לפרנסה מצימרים במקום,
מדובר על שכירות לתקופה ארוכה אפילו 10 שנים לזוג המאים והרציני.
משק מטופח מאוד עם אפשרות פיתוח רחבה
לרציניים בלבד 0524546434
לקנות משק במושב
שלום לכולם,
קראתי את התגובות באתר ונדהמתי מכמות המידע שיש כאן, כל הכבוד על האתר המקסים!!
אני מבקשת את עזרתכם במציאת משק למגורים, אנו משפחה עם שני ילדים מדהימים בגילאי 2 ו 3, בעבר
הייתה לנו חוות עיזים שפונתה ע"י המינהל ומאז אנחנו מחפשים מקום לגור בו.
חשוב לנו שהמקום יהיה עם שטחים פתוחים (ולא בחצאי דונם ) ולכן חשבנו שהאופציה החוקית אחרי חווה היא משק במושב,הבעיה היא שהמחירים הם מאוד גבוהים , כיום בפתחת שלום משק ריק נמכר בכ 700,000 ש"ח.
האם מישהו יודע על מקום עם חינוך טוב (עד כמה שניתן במערכת החינוך בארץ) ואנשים נעימים?
אנחנו שוקלים גם אפשרות של שכירות לטווח ארוך, נשמח לשמוע אם יש רעיונות.
תודה
קראתי את התגובות באתר ונדהמתי מכמות המידע שיש כאן, כל הכבוד על האתר המקסים!!
אני מבקשת את עזרתכם במציאת משק למגורים, אנו משפחה עם שני ילדים מדהימים בגילאי 2 ו 3, בעבר
הייתה לנו חוות עיזים שפונתה ע"י המינהל ומאז אנחנו מחפשים מקום לגור בו.
חשוב לנו שהמקום יהיה עם שטחים פתוחים (ולא בחצאי דונם ) ולכן חשבנו שהאופציה החוקית אחרי חווה היא משק במושב,הבעיה היא שהמחירים הם מאוד גבוהים , כיום בפתחת שלום משק ריק נמכר בכ 700,000 ש"ח.
האם מישהו יודע על מקום עם חינוך טוב (עד כמה שניתן במערכת החינוך בארץ) ואנשים נעימים?
אנחנו שוקלים גם אפשרות של שכירות לטווח ארוך, נשמח לשמוע אם יש רעיונות.
תודה
לקנות משק במושב
שלום עדי
אנחנו בדיוק מגבשים קבוצה של משפחות עם ילדים קטנים להתיישבות חקלאית אקולוגית בדרום רמת הגולן.
פירסמתי על כך ב איפה לגור תחפשי כמה הודעות אחורה
הכל נשמע מתאים: יש גן אמהות אנטרפוסופי שאנחנו מתחילים לארגן עכשיו ויש מגיל 4 בית ספר דמוקרטי מדהים
המחיר הוא חינם! משלמים רק על התשתיות (כ100000 ש"ח)
מקבלים 2 דונם לבניה+צימרים 35 דונם חקלאיים
אנשים מאוד מאוד נעימים![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
דברי איתי אם זה נשמע לך מעניין....
לילה טוב
ג'ני
אנחנו בדיוק מגבשים קבוצה של משפחות עם ילדים קטנים להתיישבות חקלאית אקולוגית בדרום רמת הגולן.
פירסמתי על כך ב איפה לגור תחפשי כמה הודעות אחורה
הכל נשמע מתאים: יש גן אמהות אנטרפוסופי שאנחנו מתחילים לארגן עכשיו ויש מגיל 4 בית ספר דמוקרטי מדהים
המחיר הוא חינם! משלמים רק על התשתיות (כ100000 ש"ח)
מקבלים 2 דונם לבניה+צימרים 35 דונם חקלאיים
אנשים מאוד מאוד נעימים
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
דברי איתי אם זה נשמע לך מעניין....
לילה טוב
ג'ני
לקנות משק במושב
הי, אני מאוד מעונין לקנות משק חקלאי פעיל
אך המחירים מטורפים , מיליון דולר
אם מישהו מכיר דרך אחרת לקניית משק עפיל אשמח לקבל מידע באיזור עמק יזרעאל
אך המחירים מטורפים , מיליון דולר
אם מישהו מכיר דרך אחרת לקניית משק עפיל אשמח לקבל מידע באיזור עמק יזרעאל
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
לקנות משק במושב
אלון
מציעה לך לצאת לטיול לאזור התענכים , לעבור משק משק ולשאול אנשים. בטוח תמצא. שווה לתלות מודעות שלך במכולת (לא תמצא מודעות של מכירת משק אבל אולי יש סיכוי שייענו למודעה שלך. לדעתי רק לצאת לשטח ולבדוק משק משק-לשאול,לראות,לבדוק )
ברם און יש יותר ביקוש ולכן יותר יקר (כי יותר איכותי בהרבה) ואנשים כאן לא נוטים למכור משקים. מכסימום משכירים חלק
אבל בכל שאר המושבים,יש הרבה אוכלוסיה מבוגרת והמחירים בהתאם : גדיש/מלאה/ניר יפה/דבורה/ברק/אדירים(דתיים)/פרזון/יעל
בהצלחה
מציעה לך לצאת לטיול לאזור התענכים , לעבור משק משק ולשאול אנשים. בטוח תמצא. שווה לתלות מודעות שלך במכולת (לא תמצא מודעות של מכירת משק אבל אולי יש סיכוי שייענו למודעה שלך. לדעתי רק לצאת לשטח ולבדוק משק משק-לשאול,לראות,לבדוק )
ברם און יש יותר ביקוש ולכן יותר יקר (כי יותר איכותי בהרבה) ואנשים כאן לא נוטים למכור משקים. מכסימום משכירים חלק
אבל בכל שאר המושבים,יש הרבה אוכלוסיה מבוגרת והמחירים בהתאם : גדיש/מלאה/ניר יפה/דבורה/ברק/אדירים(דתיים)/פרזון/יעל
בהצלחה
-
לקנות משק במושב
מאיה והגוזלים סיפרה לי פעם שאצלם - ברמת צבי, אפשר למצוא משק של כמה עשרות דונם ממש ממש בזול. שאל אותה אני יכולה לתת לך טלפון שלה אם תרצה או שפשוט תשאל בדף מפגשים בעמק יזרעאל , ככה אולי גם לאחרים יהיו רעיונות
-
- הצטרפות: 01 יולי 2008, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של תפוח_אדמה*
לקנות משק במושב
בבקעת הירדן יש משקים במחירים שווים לכל נפש (חצי מליון שקל).
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2008, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של כוח_האמונה*
לקנות משק במושב
הי אלון. עד כמה שידוע לי ניתן לקבל ב ח י נ ם חצי דונם במושב אודם בדרום רמת הגולן.
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
לקנות משק במושב
בנגב הצפוני (איזור בית קמה מועצה אזורית מרחבים) יש משקים במיליון וחצי ש"ח , 10 דונם + 30 דונם.
לקנות משק במושב
תודה על מידע רחב ובונה, אני רוצה לעזר בכם בנושא הלוואות משכנתא לקניית משק....חקלאי, ברור כל נושא נקיון עבר של המשק מי שיודע איזה בנק נותן משכנתא יעזור מאוד תודה
-
לקנות משק במושב
הי אלון. עד כמה שידוע לי ניתן לקבל ב ח י נ ם חצי דונם במושב אודם בדרום רמת הגולן.
כדאי! כשיפנו את הגולן תקבלו פיצויים גדולים. (אפילו שתתבקשו לחתום על מסמך שאין פיצוים וכו)
כדאי! כשיפנו את הגולן תקבלו פיצויים גדולים. (אפילו שתתבקשו לחתום על מסמך שאין פיצוים וכו)
לקנות משק במושב
מה הקשר בין חצי דונם באודם למשק חקלאי?
-
לקנות משק במושב
זהרה אם רק ברכישה אתם מעוניינים בהצלחה. אם אתם מחפשים אופצייה ארוכת טווח עם אדמה מצויינת לגפנים צרו קשר
[email protected]
[email protected]
לקנות משק במושב
הי נעמה
כן אשמח לקלב טלפון של מאיה והגוזלים לגבי משק למכירה ברמת צבי
אלון
כן אשמח לקלב טלפון של מאיה והגוזלים לגבי משק למכירה ברמת צבי
אלון
-
לקנות משק במושב
אתה יכול להשאיר פרטים שלך-מייל או טלפון ואמסור לך את המספר של מאיה
אתה יכול ליצור עמי קשר-הפרטים שלי בראש הדף בית שלי נ ע מ ה
אתה יכול ליצור עמי קשר-הפרטים שלי בראש הדף בית שלי נ ע מ ה
לקנות משק במושב
מחפש משק למכירה בכפר יחזקאל רמת צבי\אלון
-
לקנות משק במושב
אנחנו זוג+3 ילדים (10,8,4). כיום גרים בהרחבה בקיבוץ בית קמה- מקום נהדר, קהילה איכותית מאוד, חינוך מעולה. כבר כמה שנים אנחנו חולמים על משק, אבל עד עכשיו לא העזנו כדי לא לעזוב את הקהילה והבית היפה שבנינו. לאחרונה החלטנו להתחיל לבדוק ואולי למצוא מקום שהוא גם איכותי מבחינת קהילה וחינוך, וגם מאפשר גידולים חקלאיים. אם יש לכם רעיונות למקומות כאלה, בסכום של עד 3 מיליון, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות.
לקנות משק במושב
שלום אני אם יחידנית עם ילד בן 3 אני מחפשת דירה במושב כלשהו עד 600,000 ש"ח מי יכול לעזור לי לתת לי פרטים איפה יש? איפה אפשר לחפש? מה צריך לבדוק? כל מידע יעזור לי מאוד תודה
-
לקנות משק במושב
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום האם למישהו יש מושג כמה עולה משק חקלאי באיזור בית קמה ומזרחה ? אנחנו מעונינים להשתקע באיזור
שלום האם למישהו יש מושג כמה עולה משק חקלאי באיזור בית קמה ומזרחה ? אנחנו מעונינים להשתקע באיזור
-
- הצטרפות: 08 נובמבר 2005, 00:09
- דף אישי: הדף האישי של אבא_של*
לקנות משק במושב
אשמח לשמוע על אנשים ומשפחות שקנו משקים לפני חמש שש שנים, מה עברתם ומה המסקנות לגבי מעבר למשק חקלאי. תודה ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
לקנות משק במושב
שלום האם מישהו שמע על ההרחבה בתעוז של חברת בית ומגרש. לפי מה שהם אומרים תתחיל שם בניה בעוד כ- 3 - 5 שנים
לקנות משק במושב
שלום רב אנחנו רוצים לקנות משק באיזור הגליל
רציתי לדעת מה צריך לדעת על תשלומים שוטפים של משק חקלאי
רציתי לדעת מה צריך לדעת על תשלומים שוטפים של משק חקלאי
לקנות משק במושב
מה צריך לדעת על תשלומים שוטפים של משק חקלאי
מה אתם מתכוונים לגדל? אתה שואל על הוצאות משקיות? מים וכו'?
אם לא, ואתה מדבר פשוט על ארנונה למועצה ותשלומים למושב הכי פשוט לשאול במושב.
מה אתם מתכוונים לגדל? אתה שואל על הוצאות משקיות? מים וכו'?
אם לא, ואתה מדבר פשוט על ארנונה למועצה ותשלומים למושב הכי פשוט לשאול במושב.
-
לקנות משק במושב
לכל המעויין במושב בחוף כרמל משק נקי מחובות והתחייבויות עם בית ישן המון אופציות נחלה של כ30 דונם המחיר המבוקש 55000000 שח פקס 049840707
לכל המעויין במושב בחוף כרמל משק נקי מחובות והתחייבויות עם בית ישן המון אופציות נחלה של כ30 דונם המחיר המבוקש 55000000 שח פקס 049840707
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2013, 09:11
לקנות משק במושב
ואשמח לשמוע על אנשים ומשפחות שקנו משקים לפני חמש שש שנים, מה עברתם ומה המסקנות לגבי מעבר למשק חקלאי. תודה![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ואשמח לשמוע על אנשים ומשפחות שקנו משקים לפני חמש שש שנים, מה עברתם ומה המסקנות לגבי מעבר למשק חקלאי. תודה
לקנות משק במושב
שלום לכולם,
אשמח לדעת האל יש משקים למכירה באיזור הר תבור?
חג שמח ותודה
שלום לכולם,
אשמח לדעת האל יש משקים למכירה באיזור הר תבור?
חג שמח ותודה
לקנות משק במושב
שלום לכולם,
אשמח לדעת האם יש משקים למכירה באיזור הר תבור?
חג שמח ותודה
שלום לכולם,
אשמח לדעת האם יש משקים למכירה באיזור הר תבור?
חג שמח ותודה
-
לקנות משק במושב
שלום לכולם,
שוקלת לקנות משק במושב. שאלתי היא בנוגע לעלויות השוטפות כמו ארנונה/מיסי ועד מושב ואחרות.
איך ניתן להעריך אותן מראש?
שאלה נוספת: מה הכוונה כשכותבים שיש למשק מכסת מים? מה זה אומר מבחינת מחירי המים שמשלמים ביחס לכלל האוכלוסיה?
תודה מראש
שוקלת לקנות משק במושב. שאלתי היא בנוגע לעלויות השוטפות כמו ארנונה/מיסי ועד מושב ואחרות.
איך ניתן להעריך אותן מראש?
שאלה נוספת: מה הכוונה כשכותבים שיש למשק מכסת מים? מה זה אומר מבחינת מחירי המים שמשלמים ביחס לכלל האוכלוסיה?
תודה מראש
-
לקנות משק במושב
_שאלתי היא בנוגע לעלויות השוטפות כמו ארנונה/מיסי ועד מושב ואחרות.
איך ניתן להעריך אותן מראש?_
הארנונה נקבעת ע"י המועצה האזורית והסכום תלוי בסוג וגודל המיבנים שיש בנחלה. יש מחיר שונה לבית מגורים ולבתים עם ייעוד אחר. המחיר שונה ממועצה למועצה, בדיוק כמו בעיר.
לגבי מיסי ועד, זה דומה למס ועד בית בעיר. כל ישוב קובע לעצמו איזה , בתלות לגבי מה שזה צריך לממן. המחיר אמור להיות אחיד לכל חברי המושב.
מה הכוונה כשכותבים שיש למשק מכסת מים? מה זה אומר מבחינת מחירי המים שמשלמים ביחס לכלל האוכלוסיה?
מכסת מים קיימת לבעלי שטחים חקלאים ומדובר על מים חקלאים במחיר שונה ממים ביתיים. המיכסה נקבעת לפי כל מיני פרמטרים וביניהם סוג הגידולים וגודל השטח וכן ההקצאה שקיימת למושב ממקורות. המחיר זול יותר אבל עד שלא תדעי באיזה מושב את הולכת לגור, לא תדעי מה המחיר כי יש גם כאן שוני בין מושב למושב.
איך ניתן להעריך אותן מראש?_
הארנונה נקבעת ע"י המועצה האזורית והסכום תלוי בסוג וגודל המיבנים שיש בנחלה. יש מחיר שונה לבית מגורים ולבתים עם ייעוד אחר. המחיר שונה ממועצה למועצה, בדיוק כמו בעיר.
לגבי מיסי ועד, זה דומה למס ועד בית בעיר. כל ישוב קובע לעצמו איזה , בתלות לגבי מה שזה צריך לממן. המחיר אמור להיות אחיד לכל חברי המושב.
מה הכוונה כשכותבים שיש למשק מכסת מים? מה זה אומר מבחינת מחירי המים שמשלמים ביחס לכלל האוכלוסיה?
מכסת מים קיימת לבעלי שטחים חקלאים ומדובר על מים חקלאים במחיר שונה ממים ביתיים. המיכסה נקבעת לפי כל מיני פרמטרים וביניהם סוג הגידולים וגודל השטח וכן ההקצאה שקיימת למושב ממקורות. המחיר זול יותר אבל עד שלא תדעי באיזה מושב את הולכת לגור, לא תדעי מה המחיר כי יש גם כאן שוני בין מושב למושב.
לקנות משק במושב
אנו זוג צעיר, קנינו משק עזר ביבנאל על מנת להינות מהשקט והחיים הפשוטים (לאחרונה אף נפתחו שם כיתות אנטרופוסופיות). לפני חצי שנה בחרנו בחיי קהילה בקיבוץ ולאחרונה החלטנו למכור את המשק.
המשק כולל בית פרטי לא גדול, משק עזר בגודל 5.9 דונם מתוכם כשליש לבניה כל זאת בשכונת סמדר, מוקף בוסתן, צופה על נוף יפיפה של בקעת יבנאל. זכויות בניה לשני בתים וצימרים. מיקום חלומי.
נשמח לעזור למישהו להגשים חלום עבורו ועבורנו. מחיר מבוקש 2,440,000 מייל: gilado1 את גיימייל דוט קום.
המשק כולל בית פרטי לא גדול, משק עזר בגודל 5.9 דונם מתוכם כשליש לבניה כל זאת בשכונת סמדר, מוקף בוסתן, צופה על נוף יפיפה של בקעת יבנאל. זכויות בניה לשני בתים וצימרים. מיקום חלומי.
נשמח לעזור למישהו להגשים חלום עבורו ועבורנו. מחיר מבוקש 2,440,000 מייל: gilado1 את גיימייל דוט קום.
-
לקנות משק במושב
מה קורה אם קונים משק חקלאי ולא מתקבלים כחברים?
מה קורה אם קונים משק חקלאי ולא מתקבלים כחברים?
-
לקנות משק במושב
מה הם ההוצאות הכספיות הגדולות בקניית משק חקלאי ?
מה הם ההוצאות הכספיות הגדולות בקניית משק חקלאי ?
-
לקנות משק במושב
מישהוא יודע מה הוא ערך נחלה במושב בית מאיר ?
מישהוא יודע מה הוא ערך נחלה במושב בית מאיר ?
-
לקנות משק במושב
לקנות בית ישן במושב ציפורי
לקנות משק במושב
שלום לכולם. אני מחפש לשכור או לרכוש מחסן או מבנה דומה למטרת הקמת יקב קטן [מפעיל כרגע יקב במשך כמה שנים אך מעוניין לעבור
למקום יותר נגיש ורחב ממה שהיקב נמצא כרגע] פתוח להצעות , תודה , 052894240
שלום לכולם. אני מחפש לשכור או לרכוש מחסן או מבנה דומה למטרת הקמת יקב קטן [מפעיל כרגע יקב במשך כמה שנים אך מעוניין לעבור
למקום יותר נגיש ורחב ממה שהיקב נמצא כרגע] פתוח להצעות , תודה , 052894240
לקנות משק במושב
כמה עולה היום משק באיזור לטרון
-
לקנות משק במושב
איש פשוט ופלוני/ת שמחפשת בית בציפורי, (זה עקרוני, אפילו שעברה שנה מהחיפוש בציפורי)
כל מקרה לגופו, להכנס למזכירות הישוב, לברר על בתים או/ו משקים למכירה ולדבר עם הבעלים,
כנ"ל לאזור לטרון, כל תשובה תהיה שגויה, באיזה מקום בדיוק, גודל ומצב, אין תשובה כללית.
ואולי להתחיל ממישהו מקצועי שיש לו מבחר משקים ובתים, המחירים יהיו בהתאם, אבל להתחלה תקבלו מושג כללי.
כל מקרה לגופו, להכנס למזכירות הישוב, לברר על בתים או/ו משקים למכירה ולדבר עם הבעלים,
כנ"ל לאזור לטרון, כל תשובה תהיה שגויה, באיזה מקום בדיוק, גודל ומצב, אין תשובה כללית.
ואולי להתחיל ממישהו מקצועי שיש לו מבחר משקים ובתים, המחירים יהיו בהתאם, אבל להתחלה תקבלו מושג כללי.
לקנות משק במושב
יש קיבוצים פושטי רגל שרוצים לקלוט משפחות חדשות בתמורה להחייאת המשקים, התיירות והאוכלוסיה הצעירה ??
יש קיבוצים פושטי רגל שרוצים לקלוט משפחות חדשות בתמורה להחייאת המשקים, התיירות והאוכלוסיה הצעירה ??
לקנות משק במושב
היי, אנחנו זוג ללא ילדים, מגששים סביב קניית משק באזור עמק האלה / עמק החולה, בשאיפה להשתכן עם עוד 2-3 זוגות חברים (כבר בנמצא!)
כבר ראינו כמה מקומות מעניינים בשדה אליעזר, יסוד המעלה וראש פינה. ובקרוב נגיע לסיבוב בעמק האלה.
נשמח לשמוע ממקומיים על האיזור, ואולי רשמים של משפחות שרכשו משקים בשני אזורים אלו? תודה תודה
שי [email protected] 050-5414602
כבר ראינו כמה מקומות מעניינים בשדה אליעזר, יסוד המעלה וראש פינה. ובקרוב נגיע לסיבוב בעמק האלה.
נשמח לשמוע ממקומיים על האיזור, ואולי רשמים של משפחות שרכשו משקים בשני אזורים אלו? תודה תודה
שי [email protected] 050-5414602
לקנות משק במושב
שלום אנחנו מעונינים לקנות משק עם החלפה בדירת דופלקס במרכז (פ"ת)נשמח לקבל הצעות 0522528954
שלום אנחנו מעונינים לקנות משק עם החלפה בדירת דופלקס במרכז (פ"ת)נשמח לקבל הצעות 0522528954
לקנות משק במושב
מחפש משק ללא בית 0544281173
מחפש משק ללא בית 0544281173