לבסוף מוצאים אהבה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
לבסוף מוצאים אהבה
מקנאה! הלואי שגם בנזוגי היה מסכים לקרוא אתי..
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2008, 21:57
לבסוף מוצאים אהבה
למען הסדר הטוב,הכותבת למעלה היא לא הילי מיודפת.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2008, 00:35
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ת_ה*
לבסוף מוצאים אהבה
אהלן
בקשר לשאלה בכיכר השוק,
אנחנו היינו אצל מטפלת בשיטת אימאגו
בשם אלינוער רוזן מאביחיל
ואני מאד מאד ממליצה
פעם ראשונה הגענו אליה לפני כ-7 שנים
ועזרה לנו לעשות שינוי מאד משמעותי.
מאז חזרנו לפגישות נקודתיות ספורות בצמתים חשובים לאורך השנים
ממליצה עליה מאד, חוץ מזה שהיא מטפלת זוגית, מטפלת בתנועה ופסיכותרפיסטית
היא גם אישה מעוררת השראה שעברה הרבה בחיים
בקשר לשאלה בכיכר השוק,
אנחנו היינו אצל מטפלת בשיטת אימאגו
בשם אלינוער רוזן מאביחיל
ואני מאד מאד ממליצה
פעם ראשונה הגענו אליה לפני כ-7 שנים
ועזרה לנו לעשות שינוי מאד משמעותי.
מאז חזרנו לפגישות נקודתיות ספורות בצמתים חשובים לאורך השנים
ממליצה עליה מאד, חוץ מזה שהיא מטפלת זוגית, מטפלת בתנועה ופסיכותרפיסטית
היא גם אישה מעוררת השראה שעברה הרבה בחיים
לבסוף מוצאים אהבה
שלום!
האם מישהו יכול להמליץ על מטפל/ת בשיטת אימאגו לזוג? אשמח גם לשמוע על אפשרויות אחרות של טיפול זוגי שנמצאו מועילות עבורכם. sos !
תודה! אגב, עדיפות לאיזור ירושלים או המרכז.
האם מישהו יכול להמליץ על מטפל/ת בשיטת אימאגו לזוג? אשמח גם לשמוע על אפשרויות אחרות של טיפול זוגי שנמצאו מועילות עבורכם. sos !
תודה! אגב, עדיפות לאיזור ירושלים או המרכז.
-
לבסוף מוצאים אהבה
איתן יעקובוס - מטפל זוגי מצוין, יכול להיות שמטפל גם בשיטת אימאגו (אני לא בדיוק יודעת מה זה) אבל גם אם לא, הוא פשוט מצוין מכל בחינה שהיא.
מקבל בירושלים וגם בתל אביב.
הטל' שלו: 052-8701714
(אחרי שתרשמי נראה לי שרצוי למחוק את המספר).
בהצלחה.
מקבל בירושלים וגם בתל אביב.
הטל' שלו: 052-8701714
(אחרי שתרשמי נראה לי שרצוי למחוק את המספר).
בהצלחה.
לבסוף מוצאים אהבה
תודה רבה! בן זוגי בדיוק פנה אליו ליעוץ אישי... משמח אותי לדעת שהוא טוב!
-
לבסוף מוצאים אהבה
רציתי לשאול לעצה - האם אפשר לעשות את התרגילים של הספר גם לבד? בן זוגי אינו משתף פעולה. תודה!
לבסוף מוצאים אהבה
נדמה לי שיש ספר 'לשמור על האהבה הזו' בו התרגילים הם אישיים
-
- הצטרפות: 05 מרץ 2009, 14:38
לבסוף מוצאים אהבה
גרפיטי:
אלוהים האם אתה מבטיח שבסוף אמצא אהבה?
אלוהים האם אתה מבטיח שבסוף אמצא אהבה?
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
לבסוף מוצאים אהבה
התרגילים בספר הם בכל מקרה לבד.
ללמוד לפרגן זה משהו שמי שרוצה ,יכול ללמוד.
,ומי שרוצה להתחיל להתחשבן ,גם יכול.
לחקור את ההיסטוריה של האהבה שהיתה מנת חלקה של אמא שלך ואבא שלך,שלך עצמך בתור תינוק,להבין מה היו התהליכים שפתחו או סגרו את חייך לאהבה ,אילו החלטות מטופשות בנוגע לאהבה אימצת במהלך גיל ההתבגרות ..
ברור שעם תמיכה זה יותר קל.
אבל גם ככה,זו תנועה מדהימה.
ללמוד לפרגן זה משהו שמי שרוצה ,יכול ללמוד.
,ומי שרוצה להתחיל להתחשבן ,גם יכול.
לחקור את ההיסטוריה של האהבה שהיתה מנת חלקה של אמא שלך ואבא שלך,שלך עצמך בתור תינוק,להבין מה היו התהליכים שפתחו או סגרו את חייך לאהבה ,אילו החלטות מטופשות בנוגע לאהבה אימצת במהלך גיל ההתבגרות ..
ברור שעם תמיכה זה יותר קל.
אבל גם ככה,זו תנועה מדהימה.
-
לבסוף מוצאים אהבה
מצאתי באתר שנראה לגיטימי את הספר: http://www.acrobatplanet.com/node/1158
האם זה הטקסט המלא? אם זה לא לגיטימי אפשר למחוק ואני אקנה, אני פשוט רוצה להתחיל לקרוא עכשיו...
האם זה הטקסט המלא? אם זה לא לגיטימי אפשר למחוק ואני אקנה, אני פשוט רוצה להתחיל לקרוא עכשיו...
-
- הצטרפות: 21 יוני 2010, 15:16
לבסוף מוצאים אהבה
מישהו מכיר/עבר סדנא אצל אורלי ורמן ואורית דרורי?
או בכלל עבר סדנא כזו ולא טיפול ויכול להעיד על החוויה
תודה
או בכלל עבר סדנא כזו ולא טיפול ויכול להעיד על החוויה
תודה
-
- הצטרפות: 22 יוני 2010, 08:56
לבסוף מוצאים אהבה
אני נשואה 10 שנים. לי ולבעלי 3 בנות. מקסימות. יש לי בעל מדהים. שותף פעיל לגמרי בגידול הבנות. אכפתי , אוהב. הבעיה היא איתי.... כבר תקופה שלא בא לי לעשות סקס בכלל. בהתחלה חשבתי שזה קשור רק לסקס שהוא לא משהו אבל עם הזמן הבנתי שזה הרבה יותר עמוק. לא בטוחה באהבה שלי אך ממש לא רוצה לותר על הכל, רוצה למצוא דרך להרגיש שוב את האהבה. דברתי איתו, הוא מבין שיש בעיה וכבר לא בטוח שאני בכלל אוהבת או רוצה להיות איתו. אשמח לקבל המלצות על מטפל/ת זוגי באיזור ראשון .
לבסוף מוצאים אהבה
מעבר לריבים, לתקשורת הבעיתית , להבדלי החשיבה, לכך שהוא משעמם אותי, מעבר לכל הבעיות שאולי אפשר לפתור ביעוץ זוגי (אנחנו בטיפול כרגע) המגע שלו דוחה אותי- לח כזה ומדגד שעושה אותי עצבנית והריח מהנשימה שלו רוב הזמן דוחה אותי. האם יש לנו בכלל סיכוי? ת'אמת אני נשארת בינתיים בגלל כסף וזה לא עניין של מה בכך כי אני לא עובדת, ואין לי מקצוע ויש לי ילד. ותמיד שאני חושבת לעצמי- מה עדיף בן זוג עצבני שעתיים בערב ובסופי שבוע, או לחיות ולגדל ילד מתחת לקו העוני. אני בוחרת באופציה הראשונה.
איך נפרדים בלי שיש לי כסף?
איך נפרדים בלי שיש לי כסף?
לבסוף מוצאים אהבה
יש אולי המלצות למטפלים באיזור חוף כרמל, זיכרון?
-
לבסוף מוצאים אהבה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
רבותי היקרים. שיטת האימאגו היא מצוינת לעבוד על האינטימיות בזוגיות, על הביטחון בזוגיות, על הבנת התגובתיות שלכם זה כלפי זו. מאופן הישיבה שלכם בחדר, כבר מתחילה עבודה מעמיקה שמיצרת הרבה הבנות, ותובנות -כל אחד על עצמו ועל בן/בת זוגו. יש עמותה של מטפלי האימאגו בארץ- כנסו ל: " עמותת אימאגו ישראל "וקיראו על השיטה. יש באתר גם רשימה של מטפלי אימאגו לפי איזורים שונים בארץ. מאד ממליצה לכם על סדנת האימאגו לזוגות. סדנאות אלו מתקיימות כיום במרכז ( במכון שינוי ע"י אורית אדמון-שיפר וליאורה גרינהאוס, מטפלות אימאגו בכירות ) והסדנאות מתקיימות גם באזור רעות ע"י אורלי וורמן, אף היא מטפלת אימאגו בכירה, ומתקיימות גם סדנאות לאוכלוסיה דתית ע"י מימי דיקמן בירושלים, ושרלוט סלופק-גולר בירושלים. אף הן מטפלות אימאגו ותיקות. הסדנה הזו היא מתנה לכל זוגיות !!
רבותי היקרים. שיטת האימאגו היא מצוינת לעבוד על האינטימיות בזוגיות, על הביטחון בזוגיות, על הבנת התגובתיות שלכם זה כלפי זו. מאופן הישיבה שלכם בחדר, כבר מתחילה עבודה מעמיקה שמיצרת הרבה הבנות, ותובנות -כל אחד על עצמו ועל בן/בת זוגו. יש עמותה של מטפלי האימאגו בארץ- כנסו ל: " עמותת אימאגו ישראל "וקיראו על השיטה. יש באתר גם רשימה של מטפלי אימאגו לפי איזורים שונים בארץ. מאד ממליצה לכם על סדנת האימאגו לזוגות. סדנאות אלו מתקיימות כיום במרכז ( במכון שינוי ע"י אורית אדמון-שיפר וליאורה גרינהאוס, מטפלות אימאגו בכירות ) והסדנאות מתקיימות גם באזור רעות ע"י אורלי וורמן, אף היא מטפלת אימאגו בכירה, ומתקיימות גם סדנאות לאוכלוסיה דתית ע"י מימי דיקמן בירושלים, ושרלוט סלופק-גולר בירושלים. אף הן מטפלות אימאגו ותיקות. הסדנה הזו היא מתנה לכל זוגיות !!
לבסוף מוצאים אהבה
שיטת האימאגו היא מצוינת לעבוד על האינטימיות בזוגיות, על הביטחון בזוגיות, על הבנת התגובתיות שלכם זה כלפי זו. מצטרפת להמלצה בחום רב ועם המון אהבה